Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ό9

Recommended Posts

Μπήκα για ένα γρήγορο γειά κοριτσάκια μου......δεν έμπαινα αυτές τις μέρες (θα σας πώ κάποια στιγμή γιατί) και μου λείψατε!!!!!!

Πάτσυ Εζελ κι εσύ?????? Εγώ Μενεξέ!!!!!

Σοφάκι μου να περάσετε τέλεια στις διακοπούλες σας!!!!!!Πώς είναι τώρα η μουρίτσα του Βασιλάκη????? Και η Μαμία όλο στα μούτρα καρφώνεται.....

Κατερινάκι μου έπεσε ο Γιωργάκης με το ποδήλατο???? Χτύπησε πολύ????

Γιωτάκι 100% κοριτσάκι λοιπόν!!!! Με το καλό κορίτσι μου!!!!!!Γερό να είναι πάνω από όλα!!!!

Γκρουσάκι μου φιλιά στο Αναστασάκι!!!!

Κανγκουράκι μου τί κάνετε?????? Εγώ πάντως ακόμα ζεσταίνομαι......δεν νιώθω καμία βελτίωση κι ας λένε ότι δρόσισε ολίγον!!!!

Πού είσαι συμπεθερούλα μου?????

Πάω για νάνι κουρτσούδια μου......είμαι κομμάτια! Είχαμε γιατρό σήμερα, η μπεμπίκα είναι 1190 γρμ. (ολίγον μπαμπάτσικη, μιάμιση εβδομάδα μεγαλύτερη μας την βγάζει ο υπέρηχος) κι εγώ έχω κάνει μια κοιλιά νααααααααααααααα......με το συμπάθειο!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 911
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσαρες μου μπηκα στα γρηγορα απο τη δουλεια να σας πω οτι ειμαστε καλα παρολο που εχουμε χαθει!Απο δευτερα φευγουμε διακοπες για 3 εβδομαδες οποτε θα αργησω να σας ξαναγραψω!να περασετε ολες καλα στις διακοπες μ ετα παιδακια σας και τις οικογενειες σας!'Σας αγαπω και σας σκεφτομαι!!!!!!!!Συμεπθερουλα μο υνα προσεχεις διπλα!κι εσυ γιωτακι μου!

φιλακια πολλα πολλα!

Γεια σας φίλες μου

Σοφάκι και Πασχαλια καλές διακοπές να περάσετε τέλεια με τα αντράκια σας!

Γιωτα μια χαρά η β επιπέδου η κουκλίτσα έρχεται σίγουρα

Νάσια και η δικια σου η μπεμπούλα μια χαρά μεγαλώνει

:D

Καλό σαββατοκύριακο τα φιλια μου σε όλες

πάω για ύπνο

τι κανετε αγαπες?????χαθηκαμε τελειως...... :cry::cry::cry::cry::cry:

καλες διακοπες κοριτσια!!!!!!!!!!!!να περασετε τελεια!!!!!!!!!!!!! ;););););););););)

νασια,τι εγινε και δεν ηθελες να μπαινεις??????ελπιζω να μην καναμε εμεις κατι..... :roll:

συμπεθερα,πως ειναι ο γαμπρος μου???????ελπιζω να μη χτυπησε πολυ...... :cry: τα φιλια μας δως του!!!!! ;)

γιωτου μου,μπραβο για του β επιπεδου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αρχισε να αγοραζεις ροζ τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να δω το κοτοπουλο.....μυριζει και θελω να το φαω ολο αλλα ειναι για το μαγαζι.....και μοσχαρακι κοκκινιστο θα φτιαξω.....σας περιμενω!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Γκρουσάκι μου εννοείται πως ΔΕΝ κάνατε τίποτα εσείς......μην ανησυχείς κουκλίτσα μου!!!!! Μάλλον οι πολλές ορμόνες της εγκυμοσύνης με βάρεσαν στο κεφάλι!!!!!!! Να μου φιλήσεις το γλυκό μου το Αναστασάκι!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά και την καλημέρα μου σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσια και καλο μηνα

καλες διακοπες σε ολες ευχομαι και εγω!!!!

εμεις κλεισαμε στην Αμμουδια στην Παργα στις 22 του μηνα για πεντε μερουλες μαζι με τον κουνιαδο μου και την οικογενεια του εχουν και αυτοι 2 παιδια και θα παιζουν ολα μαζι ενας χαμος θα ειμαστε :lol::lol: το καλο ειναι οτι ο μεγαλος τους ειναι 10 χρονων και προσεχει πολυ τον Δημητρακη και θα ειμαστε και εμεις λιγο πιο χαλαροι,ο Γιωργακης μου εκεινη τη μερα χτυπησε απο το τιμονι του ποδηλατου και εκανε ενα τεραστιο σημαδι στη μυτη του και στο ματι χαλι μαυρο αλλα ευτυχως τωρα κοντευει να φυγει,αφου δεν ακουνε μωρε,πηγαινε και εκανε ποδηλατο πανω σε ανωμαλο εδαφος και δεν με ακουγε που του ελεγα να φυγει απο εκει δεν πειραζει αν πεσω μου μου ελεγε θα κλαψω λιγο και θα σηκωθω και παρτον κατω τι να λεω τωρα απο το ενα αφτι μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν.........

Νασιουλα μου αν συγχηστηκες για εκεινο το θεμα που εγραψες και στον καφενε στο εγραψα και εκει μη χαλιεσαι για καθε βλακεια που μπαινει και γραφει ο καθενας δεν αξιζει τον κοπο, μην ασχολεισαι ,φιλια και στην κοιλουμπα!!!!

Ευακι μαγειρεματα εεε!!!χρυσοχερα μου εσυ!!!!

πολλα φιλια κοριτσια μου σε ολες!!!!

Γεια σας μανουλίτσες

λείπετε όλες και δεν βλέπω κίνηση

Ευάκι μαγειρεύεις για το μαγαζί θα έχει δουλίτσα τώρα μπόλικη έ, στην Αμοργό δεν είσαι? θα έρθει η αδερφή μου διακοπές εκεί αλλά δεν θυμάμαι πότε μου είπε :roll:

Κατερινάκι μια χαρά στην Πάργα είχα περάσει πέρσι γυρνώντας από Κέρκυρα φαντάζομαι θα περάσετε τέλεια αφού τα μικρά θα έχουν και παρέα ότι καλύτερο.

Εμείς δεν έχουμε κανένα νέο, ησυχία.

Φιλάκια

Γειά σας όμορφες!!

Εμείς είμαστε μια χαρά .. έχουμε λίγο τρέξιμο με την φροντίδα του μωρού αλλα όλα μέσα στο πρόγραμμα..

Γιώτα μου κρίμα που δεν βρεθήκαμε... τι καλά που το σιγουρέψατε το φύλο.. θα την φροντίζουν τα αγόρια σου!! Αλήθεια ο Γιώργάκης και ο Ιάσωνας τι λένε για την άφιξή της??

Νάσια άσε τις ορμόνες ήσυχες μην τις σκέφτεσαι για να μην σε σκέφτονται .. είναι άτιμες.. τι κάνει η Μαμία σου?

Βλέπω φύγατε πολλές για διακοπές!! Μπράβο άντε να ξεκπουραστείτε!! και εμείς θα φύγουμε μετά τον δεκαπενταύγουστο για λίγο ..αχ το περιμένω πως και πως!!!

ααα δεν σας είπα αρχίσαμε να πηγαίνουμε δειλά δειλά στην τουαλέτα...είναι απίστευτο πόσο γρήγορα κατάλαβε η Βασιλικούλα πως δουλεύει το "σύστημα" έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε βέβαια για να απαλλαγούμε από την πάνα αλλά βρισκόμαστε σε καλό δρόμο νομίζω...

Σας φιλώ όλες!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koριτσια μου γεια σας και απο μενα ..Ειμαστε χαλκιδικη στο σπιτι και περναμε σουπερ..Μπανακια βολτες και ξεκουραση..Μπηκα για λιγο να δω τα νεα σας..Ευχομαι σε οσες ειστε διακοπες να περνατε καλα και οσες ετοιμαζεστε καλα να περασετε..Εμεις θα κατσουμε μεχρι 14 αυγουστου...

Φιλια πολλα σε ολες.......

γυρισααααααααααααα

δεν προλαβαινω να γραψω τιποτα τωρα γιατι δεν με αφηνει αν τα καταφερω θα μπω το βραδυ!!

μου λειψατε κ σας αγαπαω πολυ ολες!!!!!!!!!!!!!

φιλακιαααα

Γειά σας φίλες μου!!!!!!!!!!!!!!!

Τί κάνουν τα χριστουγεννιάτικα παιδάκια μας????????

Θέλω να χειμωνιάσει....δεν μπορώ άλλο την σιχάθηκα την ζέστη...ξέρω έχω καταντήσει αηδία να το λέω συνέχεια αλλά πραγματικά έχω λαλήσει πιά!!!!!!!!!!! Θέλω χειμώνα και χιόνια......θέλω κρύο.....

Αααα καλά....η Μαμία έκανε το απίστευτο προχθές!!!!!!!!! Χτυπούσε το σταθερό της μαμάς μου (είμασταν εκεί) και το σήκωσε η μικρή και λέει "εμένα θέτε?????" (εμένα θέλετε δηλαδή) Μα πότε τα μαθαίνει όλα αυτά?????

Σοφάκι καλωσήρθες πάλι!!!!!! Πώς τα περάσατε????? Κάνατε μπανάκια????? Ο Βασιλάκης το ευχαριστήθηκε????

Όλια μου κι αναρωτιόμουν που χάθηκες.......αφού περνάτε καλά αυτό έχει σημασία!!!!!!!!!! Καλές υπόλοιπες διακοπές κουκλίτσα!!!!!!

Χρυσουλίνι μου αρχίσατε κιόλας εκπαίδευση για την τουαλέτα????? Μπράβο στην Βασιλικούλα!!!!! Κι εγώ της πήρα καθισματάκι για την λεκάνη της Μαμίας αλλά ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα.....λέει "μαμά έκανα κακά" αλλά συνήθως το λέει αφού τα κάνει ή πολύ ώρα πριν τα κάνει οπότε δεν μπορούμε να συγχρονιστούμε.......δεν το βλέπω να τα καταφέρνουμε σύντομα σ'αυτόν τον τομέα αλλά δεν πειράζει, ίσως αργότερα, μικράκια είναι ακόμα!!!!!!!

Κατερινάκι μου ωραία θα περάσετε στην Πάργα......αφού θα έχετε και παρεϊτσα με άλλα παιδάκια, σούπερ θα είναι!!!!!!!! Η κοιλούμπα έχει γίνει πραγματικά τεραστίων διαστάσεων σε σχέση με αυτή που είχα στη Μαμία αλλά λέω λογικό είναι.....αφού είναι η τρίτη εγκυμοσύνη στη σειρά έχουν ανοίξει πια όλα.....λεκάνη, πλευρά......

Ευάκι μου πώς πάτε με το μαγαζί????? Έχει κόσμο το νησί φέτος????? Το Αναστασάκι τί κάνει????

Η συμπεθερούλα μου τώρα θα κάνει διακοπές...τί καλά!!!!!!!! Θέλω κι εγώ αλλά.....λεφτά γιοκ, ο άντρας δουλεύει, η κοιλιά τούρλα......θυμάμαι πέρυσι τον Σεπτέμβρη μετά την γαμοβάφτιση που είχαμε πάει Θάσο και περάσαμε τέλεια και μου 'ρχεται να βάλω τα κλάματα!!!!!!!!!! Ποιός ξέρει πότε θα ξαναξιωθούμε να πάμε οπουδήποτε......

Άντε να χειμωνιάσει και να ξαναμαζευτούμε όλες!!!!!!!!! Όποια μιλάει με την Λέμον να της πεί χαιρετίσματα και χρόνια πολλά που γιόρταζε της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντω!!!!!!!!!

Σας φιλώ γλυκά όλες!!!!!!!!!!!

γεια σας κουκλες πολλες απουσιες βλεπω εμεις και εμεις μειναμε που ειστε ολες οεοοοοοοο!!!!!

το 15Αυγουστο θα κανω τα γενεθλια του Γιωργου μου κλεινει τα 5 το μικρο μου και δειτε και το μενου μου:κοτοσαλατα,πιτσα,λουκανοπιτακια,ρολακια με φετα και ντοματα,πενες στο φουρνο ογκρατεν και σνιτσελακια κοτοπουλο ειπα να μην κανω πολλα αυτη τη φορα μιας και λογω των ημερων καποιοι θα λειπουν πως σας φαινονται;;Ευακι εσυ μιας και εισαι και σεφ πια πως τα βλεπεις;;; :D

Σοφακι πως περασατε;;αντε να κανονισουμε να ρθειτε εδω τωρα σας περιμενω πως και πως φιλεναδα!!!!

Νασουλα αυτο για την κοιλια σχετικο ειναι εγω και στα τρια μικρες κοιλιτσες ειχα ενω επερνα κιλα δεν εκανα μεγαλες κοιλιες το ιδιο ηταν σε ολα με εβλεπαν στο μηνα μου και μου ελεγαν στον 6ο εισαι;;και να μην στεναχωριεσαι θα ερθει παλι ο καιρος που θα πας διακοπουλες μην απελπιζεσαι κοπελα μου

Ευακο που χαθηκες κι εσυ παλι παρε κανενα τηλεφωνο δεν θελω να σε ενοχλω το ξερω οτι εχεις δουλεια,σε πεθυμησαααα!!!φιλια και στην νυφουλα μου!!!!

Χρυσουλινι και εγω του εκανα μια προσπαθεια του Δημητρη αλλα δεν τον βλεπω ετοιμο ακομα,οι αλλοι δυο μου εκοψαν την πανα αφου εκλεισαν τα δυο παντως εγω ειμαι της αποψης οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο αφου πηγατε καλα για αρχη θα τα κοψει γρηγορα,και το μυστικο ειναι να μην εγκαταλειψεις,κι εγω θα ξαναπροσπαθησω παλι πριν χειμωνιασει,που θα πατε διακοπες;;

Κατερινα εσεις θα δεν θα πατε πουθενα;;κι εγω εχω ξαναπαει Παργα πριν αρκετα χρονια και μου αρεσε πολυ και ειδικα στην αμμουδια που θα παμε εμεις ειναι πολυ καλα για τα παιδια

Ολια να περνατε καλα,καντε και καμια βουτιτσα και για μας!!!!!

πολλα φιλια σε ολες!!!!

αγαπουλες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκα στα γρηγορα να σας πω τα νεα γιατι ολο λειπω...

λοιπον οι πρωτες μερες ηταν δραμα πραγματικα.ειχε απιστευτο κυμα κ φυσικα ουτε καν πλησιαζε ο Μπιλακος ουρλιαζε απο τον φοβο του ακομα κ αν πηγαιναμε να καθησουμε στις μπροστα ξαπλωστρες..τοσο χαλια!επεφτε κ κατω απο τα νευρα του κ του εμπαινε αμμος στα ματια-στομα κλπ κ εκει γινοταν ο κακος χαμος! σκαφτομασταν συνεχεια να γυρισουμε πισω.περναγαμε πολυ χαλια κ ειμασταν εξαντλημενοι. κ κανα 2 μερες πριν τελειωσουν οι διακοπες μας τελικα τα καταφεραμε κ κατακτησαμε την ατιμη την θαλασσα!εκει καπως καταλαβαμε οτι ναι ειμαστε διακοπες κ δεν θελαμε να φυγουμε αλλα δυστηχως δεν γινοταν,οποτε εστω κ ετσι καναμε καποια μπανακια!

εν τω μεταξυ αδιαθετησα σημερα μετα απο τοσους μηνες 27 σχεδον οπως ξερετε κ ποναω παρα πολυ κ εχω φοβερη εξαντληση...κ ακομα δεν εχει κατεβει αιμα απλα εχω ροζακι..που να κατεβει κιολας τι εχει να γινει... :(

αυριο παω κ δερματολογο θα σας πω τα νεα γιατι εχω βγαλει κατι στο χερι εδω κ παρα πολυ καιρο κ ειδα κατι φωτο στο νετ κ παιζει να ειναι μελανωμα κ τα εχω κανει επανω μου.ελπιζω φυσικα να μην ειναι κ να ειναι κατι αλλο που απλα του μοιαζει! :roll:

Κατερινακι αν καταφερεις αυριο το βραδυ κατα τις 8 θα ειμαι σπιτι αν μπορεσεις παρε τηλ. να τα πουμε μωρο μου οκ???

δεν σχολιαζω αγαπες ποναω πολυ κ παω να ξαπλωσω...σας αγαπω ολες κ το ξερετε ερωτακια μου!!

φιλακια σε ολα τα πατουσακια!!!!!κ πολλα στις κοιλιτσες απο τις γκαστρουλες μας!!!!

Γειά σας φίλες μου!!!!!

Μάλλον όλες λείπετε διακοπούλες ε???? Καλά να περνάτε!!!!!!

Σοφάκι μου σας τα χάλασε ο καιρός και το κύμα......δεν του άρεσε του Βασιλάκη η θάλασσα ε???? Δεν πειράζει, του χρόνου που θα είναι πιο μεγάλος θα δείς που δεν θα ξεκολλάει.....Μην πολυδιαβάζεις στο νετ για ασθένειες γιατί θα τρελαθείς.....δεν υπάρχει τίποτα που να το περιγράφουν απλά, όλο στο κακό σε παραπέμπουν!!!! Να μπείς να μας πείς τα νέα από τον δερματολόγο....δεν θα είναι τίποτα κουκλίτσα μου!!!!

Κατερινάκι μου, μου άνοιξες την όρεξη.......γιαμι, γιάμι!!!!!!

Είμαι λίγο down σήμερα....αναγκάστηκα και πήγα στον γιατρό γιατί είχα πετρώματα στην κοιλιά πλέον καθημερινά και πολύ ενοχλητικά! Ευτυχώς που πήγα......τελικά έχω συσπάσεις ακόμα και σε φάσεις που εγώ δεν έπαιρνα χαμπάρι!!!!! Φυσικά με χαπάκωσε (yutopar, μαγνήσιο κι ακόμα ένα-δεν θυμάμαι πιο- αν τυχόν με πιάσει ταχυκαρδία από το yutopar) και μου συνέστησε πολύ ξεκούραση και ξάπλα......οπότε η μικρή ξαναπήγε στην μάνα μου κι εγώ προσπαθώ να βάλω κώλο κάτω.........Πρώτη φορά που με έκραξε ο γιατρός μου (γενικά είναι πολύ χαλαρός) γιατί λέει περίμενα να το βγάλω πρόωρο το μωρό και μετά να θυμηθώ να πάω!!!!!!

Ελπίζω να μην έχουμε καμιά δυσάρεστη έκπληξη και μας έρθει βιαστική η μπέμπα!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια

και εγώ ακομα εδώ είμαι άντε την Παρασκευή θα φύγουμε αλλά μόνο μέχρι την άλλη Πέμπτη :evil:

θέλω να έρθει ένα καλοκαίρι που θα έχω 2-3 βδομάδες συνεχόμενη άδεια πολλά ζητάω...

Νάσια να προσέχεις μήπως το είχες παρακάνει με τις δουλειές κοίτα να ξεκουράζεσαι και άσε τους άλλους να σε φροντίζουν και να περνούν περισσότερη ώρα με τη μικρή σου, καταλαβαίνω είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι πολύ νωρίς να βγει η δεύτερη μπεμπούλα απο τώρα

Σοφάκι σας έκανε νούμερα ο Βασιλάκης αλλά μετα φαντάζομαι ούτε να βγει δεν θα ήθελε! Περάσατε όμορφα μετά ? Περιμένουμε φώτο

Για αυτό στο χέρι δεν νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό μη διαβάζεις και εσύ όλες τις χειρότερες περιπτώσις από το internet και αγχώνεσαι τσάμπα ...τώρα για την περίοδο θα σου πω καλως την δέχτηκες και βουρ για το δεύτερο ;):)

Ολια καλή συνέχεια στις διακοπούλες, ο Νικολάκης πως τα πάει με τη θάλασσα?

Κατερίνα μου κάθε φορα μας εντυπωσιάζεις με όσα φτιάχνεις, δε μας στέλνεις και εμάς τίποτα ή καλύτερα μήπως να έρθουμε να δοκιμάσουμε :lol::lol: .

Χρόνια Πολλά και στο αγοράκι σου πολύχρονος και να τον καμαρώνεις!!!

Χρύσα πως τα πάει η Βασιλικούλα με την τουαλέτα για πες μας κανένα κόλπο βοήθησε και ο παιδικός? Εμείς προς το παρόν αγοράσαμε το γιογιο αλλά δεν έχουμε κάνει καμία σοβαρή προσπάθεια, σκέφτομαι από τον Σεπτέμβριο που θα είμαι και μια βδομάδα σπίτι να δοκιμάσω.

Κοριτσάκια να είστε καλά, καλά να περάσετε όσες δεν έχετε φύγει ακόμα και αν δεν προλάβω να μπω τις επόμενες μέρες θα τα πούε στο τέλος της άλλης βδομάδας

Φιλια

Νασουλα προσεχε ρε κοπελα μου στα εγραψα και στον καφενε,να ξεκουραζεσαι και να αφησεις τις δουλειες μην βγει πριν την ωρα της η μπεμπουλα,το ξερω οτι ειναι δυσκολο οταν εχεις ηδη ενα παιδι δεν μπορεις να ξεκουραζεσαι οσο πρεπει αλλα προσπαθησε να προσεχεις οσο μπορεις

Κατερινιω παρε και τη Νασια και ελατε να κεραστειτε,σε ευχαριστω για τις ευχες και για τα καλα σου λογια,για την τουαλετα που λες δεν υπαρχουν κολπα απλα το παιδι βοηθαει αν ειναι ετοιμο και μπορει να καταλαβει τι γινεται ολα γινονται απο μονα τους, το μονο που εχεις εσυ να κανεις ειναι να εισαι συνεχως πισω απο το παιδι για να το βαζεις συνεχεια,θελει υπομονη και να μην τα παρατησεις με την πρωτη δυσκολια,εγω του εκανα μια αρχη αλλα δεν τον βλεπω ετοιμο ακομη η δικια σου λεει οταν θελει να τα κανει;;να περασετε καλα στις διακοπες σας

Σοφακι εμεις τα ειπαμε στο τηλ. ειμαι πολυ χαρουμενη που θα βρεθουμε και ελπιζω να τα καταφερουμε χωρις εμποδια σας περιμενω πως και πως!!!!

Ευακο που εισαι ;;ποτε θα μιλησουμε;;;πολλα φιλια σου στελνω

πολλα φιλια σε ολες κοριτσια μου!!!!

Καλημέρα

Κατερίνα δεν ξέρω αν είναι έτοιμη ακόμα για την τουαλέτα μου λέει ή μου δείχνει όταν τα έχει ήδη κάνει γιατι είναι λερωμένη και δεν τα θέλει πάνω της, εγώ την καταλαβαίνω πότε τα κάνει λόγω της στάσης που πέρνει :P:P:P

και άμα τη ρωτήσω αν θέλει τσισα ή κακά συνήθως μου λέει οτι θέλει αλλά δεν κάνει τίποτα :?:?

οπότε έχεις δίκιο οτι όταν είναι έτοιμο το παιδί βοηθάει την όλη κατάσταση

θα δούμε πως θα πάει δεν βιάζομαι πάντως έχουμε καιρό ακόμα

γεια σας κοριτσια......

χαθηκα γιατι ειχα επισκεψεις...χθες εφυγαν και σημερα βγηκα σε αδεια :D:D:D:D την κυριακη ομως περιμενω ενα σωρο κοσμο...καλα θα ειναι αλλα και ταλαιπωρια....τεσπα....

σκεφτομαι να βαλω και τον ιασωνα στο γιο γιο σιγα σιγα αν θελει....λεει τα κακα του 4 μηνες τωρα....ελπιζω να τα καταφερει...ειδωμεν......

πολλα φιλια σε ολες.......

Γεια σας και απο μενα !!!!Ειμαστε ακομη χαλκιδικη γυριζουμε την κυριακη.Περναμε πολυ ωραια ο μικρος ομως επαθε μολυνση στα ματια και του βαζω σταγονες.

Η θαλασσα του αρεσει παρα πολυ και εκανε αρκετα μπανακια...

Γιωτα με το καλο η μπουμπου σου!!!!!!

Εμεις ακομη δεν ειμαστε ετοιμοι για τουαλετα και βλεπω οτι το επομενο καλοκαιρι θα ξεκινησουμε προσπαθειες....

Αυτα απο μας φιλια πολλα σε ολες!!!!!!!!

κοριτσια,νομιζω οτι ισως σε λιγους μηνες θα εχουμε κι αλλο μωρακι!!!!!!!!δεν ειναι σιγουρο ακομα.... :roll: επειδη η αναστασια δεν με αφηνει να γραφω πολλα εχω ανοιξει θεματακι να δειτε!!!!! ;)

φιλιααααααα :D

ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

καλως σας βρηκα φιλες μου.

ΕΥΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Νασια μου να χαιρεσαι την κορακλα σου....καθε ευτυχια!!!

Γιωτου χρονια πολλα κοριτσακι μου κ να χαιρεσαι και τον αντρα σου!!!!!!!

Κατερινιω εσυ να χαιρεσαι τον Γιωργαρα σου...και οι υπολοιπες οποιον εχετε δικο σας...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!!!!!! @};-:ymparty::ymparty::ymparty:[smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif]

Σοφακι μου..παλι ο μπιλαρας σας τα εκανε λιγακι δυσκολα ε?αμαν βρε παιδι μου.ουτε να ξεκουραστειτε λιγο...δυσκολος ο αντρουλης σου...δεν πειραζει.του χρονου..σου ρθε επιτελους ε???χαχαχα.αντε.εμενα απο τον 2 μηνα μου ρθε.ειδες αδικιες που γινονται???χαχαχαχα

εμεις κοριτσια περασαμε πολυ καλα.πηγαμε 8 μερες παλιουρι και 3 λιτοχωρο...και θαλλασσα και βουνο.ο καιρος ηταν τελειος...ηταν ολα πολυ καλα...σας φιλω ολες....και νασια.....παλουκωσου στο κρεβατι μη σε χεσω.... X(

Γεια σας και απο μενα...Γυρισαμε το Σαββατο και ακομη δεν μπορω να συνηθισω ..Περασαμε πολυ ωραια και ο Νικολακης εκανε πολλα μπανια..Του αρεσε η Θαλασσα και ολο ηθελε να κανει μπανιο χωρις σωσιβιο.Σημερα πηγα και δουλεια ..Πικρα...

Γιωτα μου χρονια πολλα για χθες και με το καλο η μπουμπου..

Νασια μου να χαιρεσαι τη Μαμια σου και με το καλο και συ το δευτερο μπεμπε..

Ευακι συγχαρητηρια ..Σου εγραψα στο ποστ που ανοιξες...

Κατερινακι να χαιρεσαι τον Γιωργο σου ..Καλα να περασετε στις διακοπες...Εγω ελπιζω να μπορεσω κανα σαββατοκυριακο ακομη..

φιλια πολλα !!!!!!!!

γιωτου,χρονια πολλα για χτες!!!!!!!να μου φιλησεις τα ταλιμπανακια και με το καλο η ταλιμπανιτσα!!!!!!!!!!!!! ;)

νασιακο μου,να χαιρεσαι την μαμια!!!!!!!!!!!!!!!!!την κουκλαρα!!!!!!!!!!!!! ;) δως της πολλα-πολλα φιλακια!!!!!!!!!!!! ;)

κατερινακι,χρονια πολλα κι απο δω στον γιωργακη μας!!!!!!!!!!!!!!!!πολλα-πολλα φιλια απο την αναστασια!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

χρονια πολλα σε ολους και ολες που γιορταζαν!!!!!η παναγιτσα να μας εχει καλα!!!!!!!!!!!!! ;)

εγω σταματησα απο το μαγαζι και μπορω να μπαινω πιο συχνα τωρα!!!!!!!!!!! ;) σε μερικες μερες θα φυγω απο αμοργο.θα παω ναυπλιο να ξεκουραστω λιγακι να κανω και υπερηχο!!!!!!ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!!εχω πονακια και καμια φορα καφε και ροζ υγρα...κουραζομαι πολυ και αγχωνομαι!!!!!!!!! :roll:

γεια σας μανουλες!!!

καταρχην τα χρονια μου πολλα στην Γιωτουλα μας κ στην Μαμια της Νασιας μας!! παντα υγεια κοριτσια μου κ ολα τα καλα του Θεου!

πηγα δερματολογο που σας ειχα πει κ τελικα ολα οκ. ειναι κοκκιωμα αυτο που εχω κ αφαιρειτε μονο χειρουργικα αλλα μου ειπε δεν υπαρχει λογος να το βγαλω κ να κανω 5 ραμματα κ μου εδωσε κατι αλοιφες για να μαλακωσει κ να μην με ενοχλει.

λοιπον συναντηθηκα με την φιλη μας την Κατερινα.τι να πρωτοπω δεν ξερω!! καταρχην η φιλοξενια τους ηταν ΑΨΟΓΗ!! το σπιτι τους ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εχω χρονια να δω τοσο καλοφτιαγμενο απο αποψη αισθητητικης σπιτι. η φιλη μας ειναι ΘΕΑ μια πανεμορφη μαμα στο βασιλειο της με εναν πολυ νοικοκυρη κ πολυ καλο ανθρωπο παντρεμενη! τα παιδια μας ανοιξαν το σπιτι τους κ νιωθαμε υπεροχα! τα παιδακια τους δε τι να σας πω? ειναι 3 καταπληκτικα μαμουνια κ να πω κ την αληθεια μου εχω κ μια αδυναμια στον μεγαλο τον Νικο που του εδινα συνεχεια φιλια,πολυ τρυφερο παιδι το μαναρι μου οχι οτι κ ο Γιωργος δεν ειναι αλλα ειπαμε αδυναμιες ειναι αυτες!!!! ειναι πολυ σωστα μεγαλωμενα παιζουν τελεια στην τεραστια αυλη τους κ μεγαλωνουν πολυ ομορφα!!!επιπλεον να πω πως αν δεις την Κατερινα αποκλειεις το γεγονος πως αυτη η γυναικα εχε γεννησει 3 φορες! ειναι φοβερη!!! γυναικαρα πραγματικα...κ απιαστη νοικοκυρα!!!οτι κ να σας πω ειναι λιγο!!!μπορω να μιλαω για ωρες για αυτην την οικογενεια...περασαμε τελεια αν κ ο Κωστης μου δυστηχως την μιση μερα ειχε απιστευτο πονοκεφαλο κ αν κ πηρε 2 παυσιπονα δεν τον επιαναν αλλα το ευχαριστηθηκε κ αυτος...ετσι κ ειμασταν λιιιιγο πιο κοντα νομιζω πως καθε σαββατοκυριακο θα ειμασταν μαζι!!!

φιλη μου σε ευχαριστω ξανα κ μεσα απο εδω για ολα!! εισασταν παραπανω απο σουπερ φιλοξενοι! σας περιμενουμε κ εμεις τωρα κ σιγουρα θα το επαναλαβουμε ξανα καποια στιγμη!βαλε κ φωτο να δουν οι τσουπριτσες μας εδω αλλα κοιτα να μην φαινεσαι μονο εσυ Θεα κ εγω μπαζολα!! :lol::lol: ας ειμαι κ εγω καλουτσικη σε καμια!!!!!!! ο Βασιλης ολο μπεμπη φωναζει τον Δημητρη σας...κ ολο βουμ βουμ κ τζιπ λεει!!θα τα πουμε κ στο τηλ

Ευακο ευχομαι να ειναι ολα καλα κοπελα μου κ να ριζωσει ενα δυνατο σπορακι!!!θα περιμενουμε τα νεα σου κ να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!

Νασια εσενα θελω να σε βρισω αλλα κρατιεμαι λογω γκαστριασης! εισαι τρελη ρε??? κατσε κατω κ μην κουνιεσαι για τιποτα!! αντε μπραβο!θα μας το κανεις το νινακι προωρακι παλαβιαρα...ξεκουραση κ παλι ξεκουραση!! διαβασε κ λιγο πατερ Παισιο να ηρεμει η ψυχουλα σου!

Ολια μου αντε καλο χειμωνα τωρα!!!κ του χρονου να ειστε καλα να ξαναπατε!!

εγω δεν ειμαι καλα σημερα...δυστηχως για πολοστη φορα σκοτωθηκα με τον αδερφο μου κ πηρε η μπαλα κ την μητερα μου που της μιλησα ασχημα κ αποτομα κ απο τα νευρα μου μαζεψα κ ολα τα παιχνιδια του παιδιου απο το σπιτι της κ της ειπα οτι δεν θα τον ξαναδει ποτε! για ολα βεβαια ευθυνεται ο αδερφος μου που ποτε δεν ειχαμε καλες σχεσεις δυστηχως αλλα δεν επρεπε να παραφερθω κ εγω κ να της μιλησω ετσι αφου ξερω οτι του εχει αδυναμια κ δεν του λεει ποτε τα λαθη του...τοσα χρονια κανω υπομονη τωρα μου την εδωσε..τελοσπαντων μην σας κουραζω αλλο με τα δικα μου...εχει ο Θεος ολα θα φτιαξουν θελω να πιστευω...

παω να μαζεψω τον χαμο!! φιλακια σε ολες!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...