Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ό9

Recommended Posts

γεια σας φιλεναδες.....

ολια κριμα ρε γαμωτο με τον νικολα..τι περασε παλι...τι ταλαιπωρια..ευχομαι πολυ γρηγορη αναρρωση...ουτε εγω ακουσει ποτε για αυτην την ιωση...

πατσουλινι περαστικα σε σενα και τον πετραν...ολο βασανιζονται αυτα τα μικρουλια γαμωτο...

βικακι μενω στα μακρισια...κοντα ειμαστε..οταν κατεβεις παρε τηλ να τα πουμε οπωςδηποτε...

καγκουροκατερινακι να προσεχεις..να περνεις τη μικρη αγκαλια αλλα οταν εισαι καθιστη...εννοειται οτι θα τα πουμε..θα μεινω πιο πολλες μερες απο την προηγουμενη φορα...

χρυσουλινι τι κανουν οι νυφες μου;;;πως τα πατε με τι μικρη;;;

νασια καλη επιτυχια στη β επιπεδου..περιμενουμε νεα...

κατερινιω ειναι φυσικο να ειναι πιο φιλικος με τα αγορακια..αντε καντου ενα κοριτσακι...

εγω καλα ειμαι....και τα ταλιμπανακια μου...κοιμουνται και λεω να παω να την πεσω και εγω γιατι ειμαι πτωμα....ακουσα και την μικρη...τελικα θα γεννησω αθηνα...

αυτα τα νεα....φιλια σε ολες!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 911
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σας μανουλίτσες!!!!!!

Έφυγε ο άντρας μου για δουλειά...η Μαμία πήγε για σαβ/κο στην μαμά μου κι εγώ τώρα βαριέμαι πάρα πολύ.....πόσο γεμίζει το σπίτι όταν είναι εδώ το σκατουλάκι μου!!!!!

Μπουρεκάκι μου την έκανα εχθές την β' επιπέδου...όλα καλά πήγαν δόξα το Θεό!!!! Εσύ πώς πάς???? Φούσκωσες καθόλου?????? Την άκουσες κιόλας την ταλιμπανίτσα σου?????? Ζωηρούλα ε?

Κατερινάκι πολύ γέλασα με τον Δημητράκη.....σιγά μην γίνει μισογύνης καλέ το μωρό!!!! Αντιθέτως από τώρα προσπαθεί να δείξει στις γυναίκες ποιός έχει το πάνω χέρι :lol::lol:

Κανγκουράκι μου καλά κάνεις....να ξεκουράζεσαι...το έχεις πολύ ανάγκη τώρα κι αφού η Αγγελικούλα κάθεται στους παππούδες και δεν γκρινιάζει να σε ζητάει συνέχεια.....και η Μαμία μου κάθεται στους γονείς μου αλλά με ζητάει συνέχεια και αγχώνομαι πολύ (ένα βράδυ σηκωθήκαμε και πήγαμε στο χωριό να την φέρουμε γιατί είχε σκάσει στο κλάμα.)

Όλια μου έσβησαν τελικά τα σημαδάκια από τα ποδαράκια του ΝΙκόλα?????? Τί τραβάει κι αυτό το καημένο με τόση ζέστη να έχει κι αυτό το ντέρτι!!!! Περαστικά σας!!!!

Βαριέμαι απίστευτα τώρα.......

μπραβο ρε νασια .ολα καλα κι εσυ..πολλα κοριτσια βλεπω ετοιμαζετε ε?εμ βεβαια.εχουμε τοσους γαμπρους απο την αλλη φορα και τωρα μας κανετε τις νυφες.χαχαχα.

εμεις μια απο τα ιδια.εγω τωρα εχω και συναχι.ο πετρος εκτος απο τις πληγες εχει και βηχα και η νεφελη ενω ηταν καλυτερα εχει συναχι..περιμενω να ερθει η ξαδερφη μου να παμε στο νεκροταφειο να παω λιγο στην μαμα μου.

ολια εμας μας εδωσε τρια φαρμακα.το ενα πινελακι για τα ουλα,το αλλο σταγονες κ το 3 σιροπακι για μυκητες.

εδω πολυ ζεστη.λιωνω.αντε να ερθει ο αυγουστος να φυγουμε διακοπες.βαρεθηκα τα ιδια και τα γιδια.φιλια σε ολες.

Οντως Νάσια έχεις δίκιο, άδειο το σπίτι χωρίς τη μικρή.

Την προηγούμενη φορά που την είχαν πάρει ήταν για τρεις μέρες και όταν γύρισε μου φάνηκε ότι είχε αλλάγει τόσο πολύ μέσα σε τρεις μέρες. Για να δούμε αυτή τη φορά θα αντέξει πέντε μερούλες. Πάντως η μαμά μου μου λέει οτι με φωνάζει προς το παρόν χωρίς να κλαίει.

Τι απίστευτη ζέστη !!!

γεια σας...

περιμενω να περασει λιγο η ωρα για να παω να ξυριστω και μετα βουρρρρρρρ στη παραλια..εχει απιστευτη ζεστη εδω.....εχω λιωσει....βεβαια το σκεφτομαι που θα εμφανιστω με μαγιο..αλλα αμα δεν θελουν μη με κοιταζουν :roll:8-);):D

την μικρη μια την ακουω μια οχι....λογικο ειναι....νωρις ειναι ακομα...

κατερινακι ξεκουρασου......ποτε εχεις γιατρο;;;;που θα γεννησεις;;;;

φιλιαααα

Γιωτου μου αν ηξερα οτι θα ειναι κοριτσι ισως να εκανα κι αλλο παιδακι αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι παλι αγορι γιαυτο δεν το ρισκαρω φτανει γεμισαμε τσουτσουνες σαυτο το σπιτι :lol::lol: να μην το σκεφτεσαι καθολου πως θα εμφανιστεις με μαγιο μια χαρα ομορφη εγκυουλα θα εισαι,πηγαινε να δροσιστεις

Κατερινα και εγω δεν μπορω καθολου χωρις τα παιδια προχτες πηγαν στην πλατεια με την πεθερα μου και δεν αντεξα πανω απο μιση ωρα πηγα και εγω το σπιτι αδειο ηταν,δεν το αντεχω

Νασια λες να το παιζει ο αντρας ο πολλα βαρυς;; :lol::lol: ασε δεν μπορω να τον αφησω μολις βλεπω κοριτσακια ειμαι με το αγχος

Νασια λες να το παιζει ο αντρας ο πολλα βαρυς;; ασε δεν μπορω να τον αφησω μολις βλεπω κοριτσακια ειμαι με το αγχος

Και η Μαμία τα χτυπάει τα παιδάκια....αλλά η δικιά μου δεν κάνει διακρίσεις, τα χτυπάει όλα!!!! Τώρα που το ξανασκέφτομαι...τί παιδιά έχουμε κάνει Θεέ μου!!!! Θηρία!!!! Και το χειρότερο - αυτό που φοβάμαι πιο πολύ - είναι που δαγκώνει κιόλας!!!! Θα γίνω εντελώς ρεζίλι καμιά μέρα μου φαίνεται!!!!

Γεια σας γεια σας, έλιωσα στον ύπνο το μεσημέρι.

Γιωτάκι πως ήταν η θαλασσα, ζηλεύω εδω έχει απίστευτη ζέστη απο το μεσημέρι δουλεύει το air condition.

Γιατρό έχω αυτή την Τετάρτη, μου έκλεισε ραντεβού στο Ιασώ για υπέρηχο για να δούμε αν προέρχονται απο δύο ωάρια ή από ένα που χωρίστηκε οπότε και θα μοιράζονται και τον ίδιο πλακούντα. Μου είπε οτι όσο νωρίτερα το γνωρίζουμε αυτό τόσο καλύτερα, κάτι θα ξέρει...

Νάσια και η Αγγελική θηριάκι στις κούνιες σπρώχνει τα άλλα παιδάκια για να ανέβει πρώτη στην τσουλήθρα ή οταν παίζει με τα κουβαδάκια της πέρνει και των άλλων. Μικρά είναι ακόμα σε κάνα χρόνο νομίζω θα είναι πιο συνεργάσιμα και θα μπορούν να παίξουν με άλλα παιδάκια καλύτερα.

καλησπερα μανουλες!

μπηκα λιγο βιαστικα..

νασιουλινι μου συγχαρητηρια για την επιπεδου,αντε τωρα με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου!

γιωτου δεν το ξερω αυτο μερος αν κ παω πολλα χρονια κατω κ ξερω αρκετα μερη.αν θες πες μου κανενα πιο κεντρικο σημειο να καταλαβω..

χθες πολυ ζεστη,νομιζα θα λιποθυμησω πηγαινοντας για δουλεια,αλλα σημερα δροσισε ευτυχως.

εμεις καλα ειμαστε χθες ειχε ο αντρας μου ρεπο κ πηγαν για μπανιο με τον αντωνακη κ τον νονο του κ κατι τον τσιμπησε κ του βαζω μια αλοιφη που μου ειπε η γιατρος.

αυριο εχουμε ραντεβου να μας δει μια δερματολογος για κατι σαν μυρμηγκιες που εχει στη κοιλιτσα.

πολλα φιλακια σε ολες κ συγνωμη που δε σχολιαζω κατι αλλο αλλα πρεπει να κλεισω!μουτς!!! :D

Γεια σας......

τι καιρος ειναι αυτος;;;;ελεος!!!!!!!!!!το σαββατο χαρα θεου ζεστη...η θαλασσα ηταν τελεια...ζεστη λαδι...χθες εβρεχε 3 ωρες :twisted::twisted::twisted: και ειχε ψυχρα...σημερα χαρα θεου παλι....μιλαμε μου την εχει δωσει...

κατερινακι μου περιμενουμε νεα σου....

βικακι απο ζαχαρω ειμαστε 13 χλμ....αν θυμαμαι καλα εκει κοντα μενετε....

κατερινιω και εγω ετσι ελεγα και αυτο αγορι θα ειναι...αλλα μας την εσκασε... :D γι αυτο ποτε μη λες ποτε....

πατσυ περαστικα ευχομαι...

αυτα.....απο μενα......το απογευμα δουλευω....βαριεμαιιιιιιιιιιι...........

φιλια

ειμαι τοοοοοοοοοοοοοοσσσσσσσσσσσο αρρωστη.δεν την παλευω αλλο.εχω πανω απο 15 μερες βηχα και τωρα εχω παρα πολυ συναχι,πονο στον πνευμονα και γενικα πολυ χαλια.αντι να περνανε οι μερες να καλυετρευω εγω ολο και πιο χαλια.ο πετρος τα ιδια.απο σαββατο εχει συνεχεια πυρετο και χειροτερευει κ αυτος.

βικακι τι μυρμηγκιες εβγαλε ο τονι?για πες...

γιωτου σιγα μην κατσεις να σκασεις για την θαλασσα.μια χαρα εγκυος μαμα εισαι.εγω ολο χοντρη με θυμαμαι τα τελευται χρονια εκτος απο περσι.κ φετος χωρις να μαι εγκυος σαν να χω 3δυμα ειμαι οποτε...χεστηκες.

φιλια κοριτσια..α το ιατρικο γκαλοπ του μηνα?ποσο κραταει αυτη η κωλοαρρωστια οεο?

κλοταρες μου,βρηκα λιγο χρονο να σας πω ενα γεια!!!! :D:D:D:D:D

κανγκουρακι,με το καλο τα διδυμακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D τελεια νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

γιωτου,ερχεται η ταλιμπανιτσα!!!!!!!!!!ετοιμασου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

πατσουλινι,τι εχεις ρε???????? :roll:

νασια μου,μια χαρα η β επιπεδου!!!μπραβο!!!!!!!!!φιλια στη μαμια και στην κοιλιτσα!!!!!!!!!!!!!!! ;)

χρυσουλινακι μου,τι ομορφο που ειναι το κοριτσακι σου!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D γλυκο σαν τη βασιλικουλα σου!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D να σου ζησουν και οι δυο!!!!!!!!!!! ;););)

συμπεθερουλα μου,η αναστασια μου εχασε το σταθερο τηλεφωνο....δεν ξερω που ειναι.μονο η βαση χτυπαει και το ασυρματο πουθενα....μαλλον θα το ειχε βαλει στα σκουπιδια και θα το πεταξα.... :lol::lol::lol::lol::lol: θα παρω αλλη συσκευη και θα σε παρω τηλ!!!! ;)

εγω κοριτσια,ειμαι κομματια.σημερα δεν πηγα στο μαγαζι για να κανω εδω δουλειες.... :roll: τωρα παω να απλωσω...η μικρη εχει χαλασει τελειως ωραριο με το μαγαζι...κοιμαται στη 1 και ξυπναει 9 το πρωι....σε μια βδομαδα θα παμε ναυπλιο να μας δει και ο παιδιατρος γιατι κατι πιανω στο εντερακι της και εχω ανησυχησει λιγο....σαν κυστη ειναι.... :( αυτα τα μικρα μας ολο μας ανησυχουν!!!!!! ;) κατα τα αλλα ολα καλα..... ;)

επισης,θα ειμαι αθηνα την αλλη τριτη.αν μπορειτε να παμε για καφεδακι!!!!!!! 8-)

συγνωμη που δεν σχολιαζω για ολες αλλα πραγματικα σερνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :oops::oops::oops::oops::oops: σας φιλω ομως καθε μια ξεχωριστα!!!!!!!!!!!!!!! ;)

καλησπερα κοριτσακια μου!

σημερα εχω ρεπο κ ολο το πρωι ημουν κουζινα,εκανα κολοκυθοκεφτεδες κ πατατες τηγανητες,πολυ μανουρα αυτο το τηγανισμα,ηρθε κ η πεθερα μου γιατι της αρεσουν κ φαγαμε κ η κουζινα ηταν βομβαρδισμενη.μετα κοιμησα τον αντωνακη κ με πηρε κ μενα καμια ωρα ωραια ηταν.

ευακι πολυ γελασα με τη συσκευη του τηλεφωνου σας,μανια πια ολα με τα τηλ.ευχομαι να μην ειναι κατι αυτο που λες για την αναστασια..

εμεις χθες πηγαμε που σας ειπα να δουν τη κοιλιτσα κ αυτες τις ελιτσες που ειχε κ τελικα ειχε μολυσματικη τερμινθος.ειναι σαν ιος του δερματος κ κολαει η απο παιδακια η δημιουργειται απο υγρασια.αλλα μαλλον κολησε μας ειπαν.τελικα του μουδιασαν εκει το σημειο κ του της εβγαλαν κ ο γλυκουλης μου δεν εκλαψε καθολου,αλλα το βραδυ που ηθελα να τον πλυνω μαλλον ποναγε γιατι μαζευε τα ποδια στη κοιλιτσα κ δε καθοταν να τον αλλαξω πανα γιατι το απογευμα του αλλαξα τη γαζα κ εβαλα ιωδιο κ ποναγε κ εκλιγε κ νομιζε οτι παλι το ιδιο θα κανω.τελικα ευτυχως τον επλυνα με λιγη υπομονη κ σημερα το πρωι του αλλαξα παλι τη γαζουλα κ δεν εκλαιγε σαν χθες.πολυ τον λυπηθηκα..

γιωτακι εμεις ειμαστε κοντα στο βουναργο.ε δεν ειμαστε κ πολυ κοντα αλλα ουτε κ πολυ μακρια.κ συνηθως παμε για μπανιο στο ξενοδοχειο του αλντεμαρ η αγ.ηλια,παντως προς σκαφιδια.

αυτα κ απο μενα κοριτσια μου,σε λιγο θα κανω μοσχαρι για να εχω για αυριο γιατι ειμαι πρωινη στη δουλεια.κ βαριεμαι παρα πολυ..ο αντρας μου ειναι στη δουλεια κ θα ηθελα να παω μια βολτα.

φιλια πολλα,καλο απογευμα σε ολες σας!! [smilie=wave.gif]

Γεια σας μανουλίτσες

Βικάκι τι πέρασε πάλι ο Αντωνάκης πωπω και πως κολλάει αυτό σου είπαν. Ισως τον τραβάει το δερματάκι του γιαυτό πονάει. Περαστικά σας και τιποτε άλλο να μη σας βρει....όσο για τους κολοκυθοκεφτέδες μμμ θα παραγγείλω στη μαμά μου γιατι σα να τους λυγουρεύτηκα...

Ευάκι σκανταλιάρα η Αναστασία πολύ γελασα με το τηλέφωνο αν είχε την κατάληξη που περιγράφεις. Καλά κουράγια με το μαγαζί, τη μικρή την έχεις μαζί , ελπίζω να μην είναι τίποτα στο εντεράκι της και να ναι μόνο ιδέα σου.

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια που είστε

Φιλια σε όλες

Γεια σας κ αι απο μενα .Εγω σημερα ημουν πρωι στη δουλεια γυρισα και κοιμηθηκαμε οικογενειακως ενα δυωρο.Ο Νικολας ευτυχως ειναι καλυτερα .Εχουν μεινει κατι λιγα σητμαδακι α στα ποδια..

Βικακι περαστικα στον Αντωνακη..Που το κολλησε παλι αυτο? Μ αρεσει ππου εχουμε τα παιδια στο σπιτι και ολο ιωσεις κολλανε.Τι θα γινει αν πανε παιδικο? Ευχομαι να ναι καλυτερα και να μην ταλαιπωρηθει αλλο..

Πατσουλινι και σε σενα περαστικα... ΟΠετρος ειναι καλυτερα ??

Ευακι αυτο με το τηλεφωνο το κανει και οΝικολας.Το κρυβει και ολο ψαχνουμε να το βρουμε..Εμενα παει συνεχεια στο πλυντηριο και βαζει μεσα πραγματα.Σημερα εβαλε μια ζωνη...

Αυτα απο μας ..φιλια πολλα σε ολες και καλο βραδυ!!!!!!

Καλημέρα μανουλίτσες!!!!!!

τί κάνετε? Εγώ χαλαρώνω λίγο πριν ξεκινήσω το μαγείρεμα, θα τηγανίσω πατάτες, μελιτζάνες και κολοκυθάκια.....πωπω και πολύ το βαριέμαι το τηγάνισμα.....

Πατσουλίνι μου χρόνια πολλά για τον Πετράκη!!!!! Πολύχρονος και γερός!!!!! Να τον χαίρεστε!!!!!

Όλια μου ακόμα έχει σημαδάκια ο ΝΙκόλας????? Τι ταλαιπωρία το καλό μου....

Κανγκουράκι μου κι εγώ τους λιγουρεύτηκα τους κολοκυθοκεφτέδες.....μιαμ μιαμ!!!! Γύρισε η Αγγελικούλα από τους παππούδες????

Βικάκι μου περαστικά στον Αντωνάκη..... μα από που το κόλλησε αυτό το πράγμα????? Από άλλο παιδάκι? Πονάει? Εύχομαι να περάσει γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο το πουλάκι μου! Φαντάσου τί έχουμε να περάσουμε (κι εμείς κι αυτά) όταν πάνε παιδικό σταθμό !!!!!

Γκρουσάκι μου ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτό στο εντεράκι της Αναστασούλας.....κι εγώ πιάνω κατά καιρούς διάφορα καρουμπαλάκια στο σώμα της Μαμίας αλλά δεν ήταν τίποτα τελικά. Μήπως είναι κανένα αδενάκι????? Γιατί έχουν πολλά διάσπαρτα στο κορμάκι τους.....δεν έχετε παιδίατρο εκεί να την πας να σου φύγει και η ιδέα?

Μπουρεκάκι τα ταλιμπανάκια σου (και η ταλιμπανίτσα στην κοιλίτσα) τί κάνουν?

Το Σοφάκι μας εξαφανίστηκε τελείως......

Που είστε βρε κουρτσούδια??????

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σας..........

βικακι ειμαστε καμοια 30 χλμ...ενταξει θα τα πουμε....περναω συνεχεια απο κει.....περαστικα στον αντωνακη σου...

πατσυ τι να σου πω...γιατι δε πας σε ενα γιατρο;;;;;

ευακι μου ελπιζω να μην εχει κατι η μικρουλα σου...περιμενουμε να μας γραψεις νεα...αθηνα ποτε ανεβαινεις;;;;;

χρυσουλινι μου τι κανεις;;;;οι κορουλες σου;;;;

ολια φιλια στο αντρακι σου...

νασια οι ταλιμπαν ολο τσακωνονται...η μικρη οποτε θυμαται κλωτσαει....

κατερινακι πηγες στο γιατρο;;;; :roll:

γεια σας κουκλες

εχω πολλα νευρα :evil::evil: με τον καιρο που μας κανει,λες και ειναι φθινοπωρο τρεις μηνες καλοκαιρι και αυτο με το ζορι θελω καυσωνααααααα!!!!χθες τα μεγαλα μου πηγαν να κοιμηθουν στη συνειφαδα μου και μολις κοιμηθηκε ο Δημητρης δεν ηξερα τι μου εφταιγε αδειο το σπιτι δεν το αντεχω,ευτυχως ηρθε σχετικα νωρις ο αντρας μου,μας εμειναν 20 μερες περιπου για να τελειωσουν αλλα ευτυχως θεριζουν τα δικα μας τα χωρια τωρα και ερχεται τα βραδια τουλαχιστον

Ευακι ευχομαι να μην ειναι τιποτα αυτο που εντωπισες στο εντερακι της Αναστασιας,μηπως ερεθιστηκε;για κοιτα μηπως εβαλε το τηλεφωνο σε κανενα συρταρι μεσα ο Δημητρης εκει τα κρυβει,τι σκαρφιζονται τα ζιζανιακια ομως!!!

Γιωτακι και τα δικα μου πολυ ξυλο παιζουν μεταξυ τους,ολη την ωρα πειραζει ο ενας τον αλλο και σκωτονονται,παει και ο Δημητρης τους σκαλιζει καμια φορα και αρπαζει και αυτος καμια ξαναστροφη,εκει να δεις πανυγηρια !!!οσο για την μικρουλα ηρεμεις καθολου για να την καταλαβεις;;δεν νομιζω

Βικακι περαστικα στον Αντωνακη,ο καημενουλης τι επαθε!!! θα ποναει μωρε το καημενουλι λογιο ειναι να κλαιει

Ολια οταν πανε παιδικο λιγο στην αρχη ειναι τα δυσκολα μετα αποκτουν αντισωματα και ειναι μια χαρα μην ανυσηχεις

Νασουλα χαρας το κουραγιο σου με το τηγανισμα,δεν βαριεσαι;;;αληθεια η Δημητρα που χαθηκε;;;εχεις κανενα νεο της;;

Πατσυ ξαναπεραστικααααααααα ευχομαι!!!!

και η Σοφια χαθηκε τελειως,την πηρα τηλεφωνο μια μερα αλλα δεν το σηκωσε

Κατερινα ποτε θα πας στον γιατρο να μας πεις νεα για τα δυδιμακια;;;

πολλα φιλια σε ολες!!!!

κοριτσια μου τι κανετε;

βλεπω οσα γινονται στη τηλεοραση κ στεναχωριεμαι παρα πολυ..

εγω σημερα δουλευα στην ομονοια στη σταδιου,με εστειλαν να καλυψω ενα ρεπο μια κοπελας κ μας εδιωξαν αρων αρων στις 3 η ωρα.μιλαμε φοβηθηκα πολυ παρολο που δεν ειχαν εκει γινει επεισοδια ως εκεινη την ωρα.αλλα μεχρι να παω στο σταθμο του μετρο ετρεμαν τα ποδια μου.αχ σε τι κοσμο φεραμε τα παιδια μας...

:D:x:x:x:x:x:x:x AΓΑΠΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

με ψαχνετε?? τσα!! εδω ειμαι βρε! αφου ξερετε τωρα τα ψυχοπλακωτικα μου...με πιανουν κ δεν με αφηνουν...

καταρχην να χαιρομαστε τον Πετραν μας!!!!! να ειναι γερος κ καλοτυχος!!!Ορκαλια ακους??????να ειναι ευτυχισμενο το γιαβρακι σου μαρη!(σου εχω νευρα πολλα αλλα θα στα πω αλλη στιγμη...)

α! να σας πω πως η Πατσυ ειναι μια κουκλα κ ας λεει ενα σωρο βλακειες κατα καιρους..καναμε βιντεοκληση επιτελους πηρε καμερα το ζωακι κ ειναι κουκλα!αλλα επαναλαμβανω..σου εχω νευρα... :evil:

Νασακο μου τι κανει η κοιλιτσα? η Μαμια σου? φιλακια κ στις δυο! πως την παλευεις με τα τηγανητα..χαρα στο κουραγιο σου...

Κατερινακι μου δεν ειναι οτι δεν το σηκωνα μας κοβουν καθε μερα το ρευμα κ εχω ασυρματο σε σενα δειχνει πως χτυπαει αλλα εγω δεν εχω τηλ καταλαβες? εισαι καλα μωρο μου? αντε γυρισε η κολωνα σου? ωραια τελειωσαν τα πολυ δυσκολα τουλαχιστον τωρα τα βραδυα τον εχεις αγκαλιτσα σου! ;)

η συμπεθερα μου που ειναι?διακοπαρει???

Γιωτακο αφου δεν χαλαρωνεις βρε κ καθολου τι περιμενεις να ακουσεις? ασε που ειναι μια αυτη...αχ αχ αχ ξερει τι κανει θα ειναι κ μονακριβη οταν με το καλο γεννηθει κ θα στα κανει οοοοολα μαζεμενα!! θα λες ποιοι? οι ταλιμπαν μου?? αγγελοι μπροστα της!! :D

Βικ μου ενα μεγαλο φιλι στον Αντονιο...

Καγκουρουλα πως εισαι? εκανες την εξεταση στο Ιασω? δεν θυμαμαι ποτε ειπες πως θα πηγαινες...

Νατασσα αν κ απο οτι εχω καταλαβει δεν διαβαζεις αυτα που γραφουμε εγω θα στα πω...εισαι χρυσοχερα!φοβερος ο κηπος σου κ αυτα που φτιαχνεις ειναι πολυ ομορφα! θα κανω κ το σαμπουαν μπας κ εξαφανιστει η παλιοξυροδερμια που εχω...ρε συ αυτα που κανεις θελουν χρονο οποτε ειναι λογικο να μην προλαβαινεις να κανεις κ αλλα πραγματα..μικρομανουλα εισαι λογικο ειναι..παλι καλα να λες..εμενα μολις βλεπει οτι παω κουζινα να μαγειρεψω γινεται πολεμος!!!!!!

ρε συ Ολια μου τι επαθε ο καημενουλης καλοκαιριατικα...πω πω επωδυνο πραγμα...να παει κ να μην ξαναρθει...

εμεις ειμαστε καλα κοριτσια μου...με το ζορι μαγειρευω πολυ ανταρτης ο γιοκας μου λεμε! ολο φωνη κ απαιτηση ειναι ο σκατενιος! τον βγαζω βολτα πρωι απογευμα καθημερινα κ οταν εχουμε χρονο τον παμε στο ποταμι κ τρελενεται να πεταει πετρες..περνουμε κ τον Φοιβακο μας μαζι τον σκυλακο μας κανει μπανιο στα παγωμενα νερα κ ειμαστε μια ευτυχισμενη ατμοσφαιρα!

παω να βαλω καμια φωτο στην ομαδα αν προλαβω κ δεν ξυπνησει!

αααα δεν σας ειπα!! προχτες εζησα κατι απιστευτο!!! κοιμηθηκε 5 ωρες σερι ο ταρζαν!!!! αυτο ηταν ομως...παει..του χρονου παλι!!!!!!!!!!

αντε παω ομαδα...φιλακια πολλα πολλα πολλα πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσακια!!!!ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για τον πετρο και για τα περαστικα σας.επιασαν μετα απο πολυ καιρο.χτες πηγα τα παιδια στην παιδιατρο αφου ολο πυρετο κ πυρετο και λεει αντε πολυ τα ταλαιπωρησαμε πια χωρις φαρμακα,να τα δωσουμε και μια αντιβιωση να περασει.και απο της νεφελης ειπε να πινω κ εγω μια κουταλια πρωι βραδυ.και σημερα ξυπνησαμε ολοι καλα.φυσικα συνεχιζουμε τα εισπνεομενα και ο πετρος τα φαρμακα της στοματιτιδας.

σοφακι ολο μπουρδες εισαι.ξερω γιατι θυμωσες αλλα πιστευω οτι κανεις πλακα ε?ποσο χαζη να σαι?πειτε κοριτσια οτι δεν μιλαμε στις πορδοκλανιαρες...μια η δυ φορες μιλησαμε.ετυχε να ειμαστε στο φει;ς ολες κ λεω ας μιλησουμε..εσυ δεν ησουνα.ειναι δυνατον να σε αφηναμε απ εξω?χαζοβιολα...οσο για την ομορφια μου ελεος δηλαδη.ενα χαλι κ μισο ειμαι κ χοντρελο και ειμαι κ στα πολυ χαλια μου τελευταια λογω αρρωτιας...ενω αντιθετα εσυ εισαι μια κουκλα και παντα περιποιημενη!!!!πολυ χαιρομαι να μιλαμε στην καμερα..αλλη φαση!!!

κοριτσακια μου να ναι καλα τα παιδακια σας ολα..βικακι πως ειναι ο τονι?καλυτερα?χαχαχα.πολυ γελασα που χωρις επεισοδια ετρεμαν τα ποδια σου.αμα ερθω θα παμε συνταγμα να πεταμε στα ματ πετρες κ μολοτοφ.χαχαχαχαχχαχα.η θεια του κωστα ηταν εκει και αγορασε και μασκα και γυαλια αλλα οταν αγριαψαν τα πραματα εφυγε και μετα μιλησαμε στο τηλ και πονουσε η κοιλια της απο τα χημικα...

εμεις σημερα φαγαμε οικογενειακως λογω γιορτης.εκανε η πεθερα μου κοτσια με πατατες.μια χαρα.ολη μερα τρωω.απο αυριο λεω να κανω διαιτα.ναι ξερω το λεω συνεχεια.αλλα ειδα την φωτο εδω που εχω κ τα χερακια μου ειναι τοσο αδυνατα και βλεπω τα κανονικα μου τα τωρινα και ειμαι σαν σουμο...καιρος ειναι.γιατι 1 αυγουστου θα φυγουμε.αντε να κανει καυσωνα να λιωσουμε στις παραλιες.παλιουρι σου ρχομαιι.φιλια σε ολες...μπαι

Καλημέρα κοριτσακια μου!

Πάτσυ να χαίρεσαι το αγοράκι σου, πολύχρονος καλότυχος!

Εγώ δεν έχω καλά νέα. Δυστυχώς τα διδυμάκια μου δεν τα καταφέρανε. Χθες δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε καρδιακούς παλμούς. Είμαι πολύ στεναχωρημένη... τα ήθελα τόσο πολύ.

Ηταν απο ένα ωάριο το οποίο διαχωρίστηκε

Δεν μπορώ να σας γράψω κάτι άλλο τώρα, το μυαλό μου είναι συνέχεια εκεί

καλημερα κοριτσακια

Κατερινα μου τι να πω....κατστεναχωρηθηκα....γιατι ρε γμτ;σου ευχομαι κοπελα μου να το ξεπερασεις γρηγορα..σου ευχομαι γρηγορα να αναπληρωσεις το κενο....

εγω ειμαι χαλια και για εναν ακομη λογο...ο Μακης επεσε για τριτη φορα σε διαστημα (4 μηνων) και εσκισε το χειλακι του...αλλα αυτη τη φορα επεσε πολυ ασχημα....ημουν για μια ακομη φορα μονη μου..και μου ετυχε.επαιζε στην πλατεια μαζι μου και πατησε πανω στην μπαλα και επεσε κατω με τα μουτρα.κοριτσια μιλαμε για πολυ αιμα...ετρεχε ασταματητα σαν ποταμι...τρομαξα παρα πολυ.αφου ειχα τοσο αιμα πανω μου που οκοσμος νομιζε πως ειχα χτυπησει εγω.η καταληξη;;;;4 ραμματα στα χειλακια του εσωτερικα.....αντιβιωση και τα σχετικα...δεν σας περιγραφω πως εκανε στα ραμματα...τεσπα υπαρχουν και σοβαροτερα...απλα ηταν μεγαλο το σοκ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...