Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ό9

Recommended Posts

xronia polla katerinaki,na ton xaireste.pigate deinosaurous?kala itan?emeis tin triti tha pame.xaxa .loipon.gia arxi na po geia sas.sofaki sorry to aggliko alla xalase to pc kai grafo ap to play station.den mporv na bv kaifacebook kai nivthv san to prezaki xvris tin dosi tou.xtes giortaze i nefeli kai pigame se paidtopo.ena koritsaki etrexe kai den eide ton bebaki kai epese pano tou kai ton ekane superman kai xtypise to kefali tou.eklaige 1 vra.eklaiga ki ego.meta gurisame spiti kai malvsa poly asxima me ton kosta kai den eimai sta kala mou.th sas ta po alli ora giati piastikan ta daxtula mou me to joystick.kalhnyxta kai malakonta pare kana til mi se xeso giat ksereis oti tha faofasolada,e...kanonise.filia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 911
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σας κούκλες!!

Εμείς τελικά εχθές μαζευτήκαμε (Κατερίνα- Ματίνα και Μαράκι) και πήγαμε σε ενα παιδότοπο! Ηταν όμορφα!!

Την Παρασκευή μπαίνω στο μαιευτήριο (αν δεν τύχει κάτι νωρίτερα) να γεννήσω με καισαρική!!!

Νάσια μου , καλή β΄ επιπέδου... πως πέρασε ο καιρός...!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ!!!!!!

Γεια σας κοριτσακια και απο μένα!

Χθές όντως ήταν πολύ όμορφα η Βασιλικούλα η Κατερίνα και η Χρυσάνθη έχουν μεγαλώσει και είναι και οι τρεις κούκλες. Εγώ δεν την είχα μαζί μου την δικια μου γιατι την πήραν οι δικοί μου στο χωριο για σαββατοκύριακο, έτσι έκανα πολλές δουλειές σήμερα και λέμε να κάνουμε και μια βολτούλα τώρα με τον αντρούλη μου τα δύο μας. :D

Χρύσα μου με το καλό την Παρασκευή να κρατήσεις στα χέρια σου τη δεύτερη κορούλα σου.

Δε θυμάμαι να σχολιάσω κάτι άλλο είχα διαβάσει τα νέα σας μες στη βδομάδα.

Να είστε όλες καλά!!

Φιλια στα ζουζούνια σας!!

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρυσουλινι,μαρακι και κατερινακι,μπλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ που συναντηθηκατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ζηλευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P:P

χρυσουλινακι,θα σε παρω και τηλ.να στα πω.....με το καλο να κρατησεις αγκαλιτσα το δευτερο μωρακι σου!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

νασια,β επιπεδου κιολας???????????????????????πως περναει ο καιρος........ :roll: ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!

συμπεθερα,ποτε με πηρες τηλ????ελειπα??????θα σε παρω κι εγω!!!! ;)

εγω χαθηκα γιατι πηραμε ενα μαγαζι με τον αντρα μου και εχει πεσει πολλη δουλεια.... :roll: θελουμε να κανουμε εγκαινια του αγιου πνευματος και τρεχουμε..... :roll: ψησταρια ειναι.....καλα σουβλακια!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πατσυ,ελα να φας!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Γεια σας κι από μένα! :D

Τι ωραία που βρεθήκατε! Δε βγάλατε φωτο τα κοριτσάκια να τα δούμε?

Γκρουσίτσα καλορίζικο το μαγαζί!

Εμείς είμαστε μια χαρά. Ετοιμαζόμαστε για καλοκαιράκι στην πατρίδα! Σε δυο εβδομάδες παίρνω το μωρό μου και φεύγω!

Φιλιά σε όλες

γεια σας!!!!χρυσουλινι με το καλο!!!!!!

ευακι καλες δουλειες!!!με τον πονο μου παιζεις?αμα ερθω θα τα φαω ολα και δεν θα σας μεινει τιποτα να πουλησετε.χαχαχα

σας φιλω ολες.αυριο λεμε να παμε θαλασσα να τρομαξω τον κοσμο.ορκα στην ξηρα!!!!!φιλακια

Γεια σας κοριτσια,

Χρυσουλινι με το καλο να κρατησεις το μπεμπακι σου την Παρασκευη στην αγκαλια σου!!Ευχομαι ολα να πανε καλα!!

Ευα μου καλες δουλειες να εχετε!!Αν ερθω εγω με την Πατσυ θα το αδειασουμε το μαγαζι κατευθειαν :lol::lol::lol:

Πατσυ μου και Ολια την Τριτη εχω παιδιατρο 12,1 30- 430 θα ειμαι κομμωτηριο και μετα θα ειμαι free οποτε αν θελετε να βρεθουμε..Μπορει και αυριο να κατεβω το απογευμα αλλα επειδη δεν ειναι σιγουρο,γι'αυτο σας λεω Τριτη.Σας βολευει να παμε σε κανεναν παιδοτοπο?Αντε να βρεθουμε και εμεις..Αν ειναι στειλτε μου τα τηλ.σας να σας παρω,οκ?

Τι καλα που βρεθηκατε εσεις κοριτσια,φανταζομαι και οι μικρες ξεσαλωσαν,ε?

Κοριτσια ειμαι κομματια,θα μπω και αυριο..Φιλακια πολλα σε ολες και στα μπεμπακια

γεια σας φιλεναδιτσες...

πως τα περνατε;;;;

χρυσουλινι μου γλυκο με το καλο να υποδεχτεις και την δευτερη κορουλα σου...τελικα που γεννας;;;;;;πολυ θα ηθελα να ερχομουνα...

ευακι καλοριζικο το καινουργιο μαγαζι σας....καλες δουλειες να εχετε...η μικρη τι κανει;;;;

εμεις καλα ειμαστε...

εχει πολυ ζεστη εδω,....σκεφτομαι να αρχισω σιγα σιγα τα μπανια....

σας φιλω ολες

Γεια σας κοριτσαρες μου!

τι κανετε;;;;

εμεις καλα ειμαστε απλα τωρ ατελευταια ο μικρος μου εχεικανει τη νυχτα μερα και ξυπναει απο τις 5 το πρωι......ουφφφφφφ...ελπιζω ν απερασει και αυτη η φαση γιατι πραγματικα δεν την παλευω..ωρες ωρες κυριολεκτικα κοιμαμαι ορθια...κατα τ'αλλα ειμαστε μια χαρα...το μικρο μου μερα με την μερα κανει ολο και κατι καινουριο και με τρελαίνει!

Χρυσουλινι μου οπως καταλαβες δεν μπορεσα να ερθω την Παρασκευη...χαιρομαι που περασατε ομορφα!Σου ευχομαι με το καλο να υποδεχθειτε το νεο μελος της οικογενειας σας!να πανε ολα κατ'ευχην!

αυτα εν ολιγοις...σας γραφω βιαστικα απο τη δουλεια!

φιλακια!

Συμπεθερουλα μου φιλακια στην κοιλιτσα σου!μην εχεις αγχος για τη β επιπεδου ολα θα πανε τελεια!

γεια σας κοριτσια

σημερα εφυγε ο αντρας μου,εχει γονικη αδεια απο την δουλεια του και παει στη Λαρισα για αλλη δουλεια,οδηγαει φορτηγο-σιλο και παει μαζι με τις κομπινες που θεριζουν σιταρια,αλωνια τα λεμε εμεις, θα λειπει 20 μερες εν συνεχεια και αλλες 20 θα ειναι στα δικα μας χωρια και θα ερχεται μονο το βραδυ για υπνο,και εγω θα ειμαι μοναχουλα μου ευτυχως εχω τα πεθερικα μου κοντα,να περασει μονο γρηγορα ο καιρος................

κατα τα αλλα τα ιδια,τελειωνουν και τα σχολεια σε λιγες μερες ο χαμος θα γινετε δηλαδη

Ευακι μου καλοριζικο το μαζαγι και καλες δουλειες,να μιλησουμε καποια στιγμη,φιλια στην Αναστασια μας!!!!

Χρυσουλινι με το καλο να κρατησεις την μπεμπουλα σου αγκαλιτσα!!!!

Γιωτα θελω κι εγω μπανακι,φανταζομαι θα ξεσαλωνουν τα ταλιμπανακια σου

Νασια μου καλα αποτελεσματα να εχεις με τη β επιπεδου

Πασχαλια υπομονη μια ακομη φαση ειναι θα περασει

Σοφακι που χαθηκες;; η δουλεια πως παει;;;

δεν θυμαμαι κατι αλλο κοριτσια πολλα φιλια σε ολες!!!!

τσα!!!!

σας ελειψα?????εεεε???? ναι το ξερω!!!!

καταρχην ορκα να χαιρεσαι την πανεμορφη κορουλα σου!!

Χρυσουλινι μου ευχομαι να κρατησεις στην αγκαλια σου κοπελα μου την κορουλα σου κ να πανε οοοολα τελεια να ειναι υγιης κ εξυπνη σαν την μανουλα!!!!

Μαγδα μου μακαρι να ειμασταν πιο κοντα να βρισκομασταν το καλοκαιρι..να συναντιοταν κ το ζευγος των βυζοπαιδων!!!

ΕΥΑ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!!δυσκολοι καιροι για μαγαζια αλλα τα φαγαδικα δεν πεθαινουν ποτε!!! αν δεν εχετε πολυ δουλεια φωναξε με μαζι με την ορκα κ θα δεις τι παει να πει τζιρος τρελος!!!!!μπουχαχαχα

Κατερινακι μου υπομονη αγαπουλα μου,θα περασουν που θα παει...φανταζομαι πως θα σου λειψει πολυ κ θα ειναι λιγακι δυσκολο αλλα το εχεις ξανακανει κ περυσι οποτε εχεις παρει την κρυαδα..

Νασια μου ολα καλα καλη μου?? η σκανταλιαρα σου τι κανει???

Γιωτα θυμησε μου ρε συ σε ποιο μερος μενετε πια? Καλαματα?? η μαλακιες λεω?? :shock:

Χρυσα μου δεν σε ξεχναμε ποτε...

Δημητρα κ εμενα ολο μαμουνιες ειναι..δεν σταματαει καθολου αλλα το ''κακο'' του ειναι οτι δεν θελει να καθεται μονος του καθολου ολα τα κανει αλλα να ειμαι κ εγω μαζι του,δεν με αφηνει ουτε να μαγειρεψω ουτε τιποτα μου τραβαει το παντελονι να κατσω μαζι του...να ναι καλα τα ζουζουνια μας μωρε..καλα να περασεις κ Σαλονικα! φαε κ καμια μπουγατσα!!αααα κ αν περιμενεις να βρεθεις με την τρελοπατσυ σωθηκες!!!!!!! αν συναντηθητε εγω θα φαω πατσα!! [smilie=puke.gif]

Πασχαλιτσα μου μεγαλωνουν μωρε τα αγορακια μας!! εμενα τρεχει περνει φορα απο μακρια κ με κοιταει κ πονηρα κ πεφτει στην αγκαλια μου κ με φιλαει..λιωνω η καψουρομανουλα! κ καθε φορα που χτυπαει ερχεται κ μου δινει το κεφαλακι του να το φιλησω για να περασει ο πονος ταχα μου οπου κ αν εχει χτυπησει!!!πεθαινω σας λεω με το κωλοπαιδο!!

Ολια μου φιλακια στον γιγαντακο σου τον ομορφο..καλε ειναι πανυψηλος!!πω πω εισαι κ εσυ κ ο μπαμπας του???

κατα τα αλλα ολα σκ@τ@ αλλα δεν βαριεσαι υγεια ναχουμε!!ημουν πολυ πεσμενη ψυχολογικα τσουπρες μου τι να σας λεω,χτυπησα κ μια ωραια κριση πανικου κ μια χαρα..κ γενικα εχω φοβερο προβλημα νευρων..τι να πω...θα παω να κοιταξω κ τον θυρεοειδη μου μπας κ εχει αυτος την ευθυνη για τα υπερβολικα νευρα μου...

αχ να με αφηνε να κοιμηθω κιολας...ενα ονειρο τρελο!!!ονειρο απατηλο!!!!!συμπεθερα κοιμηθηκες εμαθα ε???????? =))8-}

ειπα πολλα μην με μαλωσετε! σας αγαπαω ολες!!φιλακια πολλα παω να δω ενα εργακι με βρυκολακες!!μπουυυυυυ

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, να είστε καλά και εσείς ότι επιθυμείτε με υγεία!!!!!!!!!!

Σας έβαλα μια φώτο από την συνάντησή μας σητν ομάδα μας.

Σας αφήνω γιατί έχω να πάω δουλειά και βιάζομαι πολύ... ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

Γειά σας φίλες μου!!!!!!!

Τί κάνετε?????? Τα ζουζουνάκια άρχισαν τα μπάνια στην θάλασσα????

Εμείς μάλλον θα έχουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι.......μαλώσαμε με τους γονείς μου, έγιναν πολλά και το αποτέλεσμα είναι ότι πλέον δεν μου μιλάνε (παρόλο που το πρόβλημά τους δεν ήμουν εγώ) και με έχουν αφήσει ολομόναχη να τα βγάλω πέρα με την εγκυμοσύνη, την Μαμία που δεν βάζει κώλο κάτω (πραγματικά δεν ξέρω τί την έχει πιάσει τελευταία κι έχει ξεσαλώσει και ούτε τα βράδια καλοκοιμάται για να ξεκουραστούμε κι εμείς), ο άντρας μου που δουλεύει σχεδόν όλη μέρα και δεν μπορεί πλέον να με βοηθάει.......περιμένω τα ρεπό του για να κάνουμε καμιά δουλειά......να πάμε παιδίατρο, να πάμε Θεσ/νίκη για τον β' επιπέδου, να καθαρίσω το σπίτι και να σηκώσω τα χαλιά (ναι...ναι...ακόμα δεν τα μάζεψα...φανταστείτε σε τί κατάσταση είμαστε!)

Γκρουσάκι μου καλές δουλειές στο καινούριο μαγαζί κουκλίτσα μου!!!

Πασχαλάκι μου, συμπεθερούλα μου προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς......τί λέω τώρα ε????? Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι καλό μου.....και η Μαρία δεν κοιμάται τα βράδια τώρα τελευταία και την μέρα δεν ησυχάζει ΠΟΤΕ.... κι εγώ έχω πολύ ανάγκη από ξεκούραση (όπως κι εσύ)......τί να κάνουμε? Υπομονή.....και ας ελπίσουμε ότι είναι φάση που θα περάσει!!!!!

Κατερινάκι μου τόσες μέρες χωρίς τον αντρούλη σου....και με τρία παιδιά μέσα στο σπίτι.....πωπω, ούτε ψύλλος στον κόρφο σου!!!! Πάλι καλά που έχεις και τα πεθερικά.....κι εγώ ΔΥΣΤΥΧΩΣ σ' αυτούς ποντάρω πλέον γιατί δεν έχω άλλη βοήθεια.....

Χρυσουλίνι μου σε δύο μέρες θα κρατάς στην αγκαλιά σου και το δεύτερο κοριτσάκι σου.......πολύ συγκινήθηκα!!!!! Με το καλό γλυκιά μου....σε σκεφτόμαστε και σου στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας!!!!!!

Σοφάκι μου από κρίσεις πανικού κι εγώ άλλο τίποτα...και όχι μόνο τώρα αλλά από μικρή το είχα αυτό το θεματάκι!!!!! Καλά θα κάνεις να δείς και τον θυροειδή σου....έχω ακούσει ότι μπορεί να χτυπάει και στα νεύρα! Μάλλον πρέπει κι εγώ να τον κοιτάξω τον θυροειδή μου γιατί αν δεν κάνω κάτι με βλέπω με εκείνες τις άσπρες ποδίτσες που δένουν πίσω :lol: βουρ για το Δαφνί!!!!!

Πάτσυ μου να χαίρεσαι την Νεφελίτσα σου!!!!!!

Κανγκουράκι μου φιλιά στην Αγγελικούλα!!!

Δημητρούλα να 'ξερες πόσο σε ζηλεύω που θα είσαι Θεσ/νίκη!!!!!!!

Γιωτάκι μου πώς πας? Φουσκώνεις??????? Σταμάτησαν οι εμετοί?????

Μάγδα μου καλά να περάσετε στην πατρίδα κι εύχομαι να καταφέρουμε να συναντηθούμε όταν έρθεις στον Μαρμαρά (αν και είναι λίγο μακριά από δω!)

Όλια μου χάθηκες......τί κάνετε? Ο Νικολάκης?

Νατάσα μου κι εσύ εξαφανίστηκες.......αρχίσατε τα μπανάκια με την Μαριλένα??????

Κοριτσάκια μου ελπίζω να μην ξέχασα καμία (μην με παρεξηγήσετε αν ξέχασα κάποια, είμαι με δύο μόνο ώρες ύπνο σήμερα!!!!!!)......

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!

Γεια σας μανουλίτσες τι κάνετε?

Ευάκι καλορίζικο το μαγαζί και καλές δουλειές!

Κατερινάκι με τα τρια ζουζούνια ούτε που θα καταλάβεις πως θα περάσουν οι μέρες και θα είστε πάλι μαζί με τον αντρούλη σου.

Σοφάκι μας έλειψες, με τέτοιες ζουζουνιες που σου κάνει ο Βασιλάκης δεν πρέπει να πέφτεις ψυχολογικά

Πάτσυ να χαίρεσαι τη Νεφέλη σου.

Νάσια γιατί κοριτσάκι μου σε ταλαιπωρούν και σε στεναχωρούν έτσι στη φάση που είσαι, ειδικά τώρα που χρειάζεσαι βοήθεια τι να πω...προσπάθησε να είσαι ήρεμη για το μπεμπάκι σου και για τη Μαρία.

Κορίτσια να σας πω εμείς τι πάθαμε για να έχετε το νου σας. Χθες η μικρή μου έκλεισε την μαμά μου έξω απο την πόρτα με τα κλειδια μέσα στο σπίτι. Μόλις είχαν γυρίσει απο τη βόλτα, ανοίγει η μαμά μου την πόρτα μπαίνουν μέσα αφήνει τα κλειδια στο τραπέζι και γυρίζει να πάρει τα πράγματα απο το καρότσι και τσουπ η μικρή δίνει μια στην πόρτα και την κλείνει απ΄έξω. Ευτυχώς δεν είχε βγάλει την τσάντα της και έτσι με πήρε τηλέφωνο. Πλάνταξε στο κλάμα το ζουζούνι μου 20 λεπτά που έκανα να γυρίσω απο τη δουλειά έκλεγε ασταμάτητα και δεν έφυγε πίσω απο την πόρτα. Τα ματάκια της ήταν κατακόκκινα και έκλαιγε με λυγμούς όταν άνοιξα. Οσο σκέφτομαι τι μπορεί να ένοιωθε τόση ώρα μόνη της τρελαίνομαι.

Γι΄αυτό κοριτσάκια μου προσέχτε μη σας τύχει κάτι τέτοιο.

Σας φιλώ όλες

Θα τα πούμε αύριο ;)

Γεια σας κοριτσάκια!

Χρυσουλίνι μου νόμιζα ότι είχα το κινητό σου αλλά τελικά δεν το έχω :? Οπότε σου γράφω εδώ κι ελπίζω να το δεις.

Με το καλό να φέρεις στον κόσμο το δεύτερο κοριτσάκι σου! Να γίνουν όλα γρήγορα κι εύκολα, χωρίς καθόλου πόνους και ταλαιπωρίες και σύντομα να την έχεις στην αγκαλιά σου!

Κανγκουρό :o πολύ αγχωτικό... Θα φοβήθηκε πολύ η καημενούλα :( Ευτυχώς όμως που καθόταν πίσω από την πόρτα όκλη αυτή την ώρα και δεν είχατε το άγχος μην κάνει τίποτα πιο επικύνδινο...

Νάσια τι έγινε? Βασικά ότι και να έγινε...γονείς σου είναι... δε γίνεται να μη μιλάτε. Ελπίζω να περάσει γρήγορα ότι και να 'ναι.

Συμπεθέρα πολύ ωραίο το αστείο σου (ότι κοιμήθηκα) :P

Το έχω πάρει απόφαση πλέον.... Για λίγους μήνες ακόμα απλώς δεν θα κοιμάμαι... Να την αφήνω να κλαίει αποκλείεται οπότε...υπομονή. Πάντως σκέφτομαι πολλές φορές πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή μ ου αν κοιμόμουν ένα 8ωράκι κάθε βράδυ. Πόσο πιο ήρεμη και χαλαρή θα ήμουν...

Κατερίνα προσκυνώ...Εγώ με ενα και πάλι δε θα τα κατάφερνα χωρίς τον άντρα μου :? Αφού το χειμώνα σε κάποια φάση που θα έλειπε για μια εβδομάδα τα μάζεψα και ήρθα Ελλάδα για να μη μείνω μόνη μου εδώ. Βέβαια δεν έχουμε και κανέναν εδώ να με βοηθήσει... Κουράγιο, εύχπομαι να περάσουν γρήγορα οι μέρες.

Γιωτού σου έγραφα χτες στο τσατ και τελικά με γείωσες και την έκανες σκατούλα :P Φιλιά στους αντάρτες σου!

Ντίμι, Όλια, Πάτσυ, Βικάκι, Πασχαλάκι και όποια άλλη ξεχνάω πολλά πολλά φιλιά!

Κοριτσια μου γειασας και απο μενα..Εχω καιρο να μπω αλλα τωρα τελευταια δεν προλαβαινω και πολυ..Δεν προλαβα να διαβασω ολα τα νεα σας..Ελπιζω να στε ολες καλα.Εμεις καλα ειμαστε.ΟΝικολακης εχει γινει πολυ ζιζανιο .Συνεχεια τον κυνηγαω.

Κανγκουρακι αυτο που παθατε το επαθα και γω με το Νικολακη..Ασε θελουν πολυ προσοχη

Νασια μου γιατι παλι εισαι χαλια?Μια με τα πεθερικα μια με τους γονεις...Αδερφια δεν εχεις να σε βοηθησουν λιγο?

Μαγδα η Μαρκελλα δεν κοιμαται ?Πολυ ταλαιπωρια να μην κοιμασαι το βραδυ..

Δημητρουλα ελπιζω την επομενη φορα που θα κατεβεις θεσσαλονικη ν α βρεθουμε ..Τι κανει ο Θανουλης?

Σοφακι ελπιζω να σαι καλυτερα..Φιλια στο Βασιλακη ...

Χρυσουλινι με το καλο .Ευχομαι ολα να πανε καλα....

Φιλια πολλα σε ολες !!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!

να ευχηθω και παλι στο Χρυσουλινι μας να πανε ολα καλα και με το καλο να κρατησει τη 2η κορουλα της αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσια

σημερα κανανε γιορτουλα στο νηπιαγωγειο, ειδαμε Καραγκιοζη και ειπανε τραγουδακια,και την Τριτη εχει και το δημοτικο γιορτη και να τελειωνουμε με τα σχολεια,τουλαχιστον να μην εχω καθε μερα να ετοιμαζω τσαντες,φαγητα και ρουχα για τα παιδια και να κοιμομαστε και λιγο παραπανω τα πρωινα μιας και ο Δημητης ξυπναει γυρω στις εννια,κατα τα αλλα εχω πολυ τρεξιμο εκτος των παιδιων εχω και ποτισματα εξω με τον κηπο και την αυλη λουλουδια,γκαζον,γατια,σκυλο κτλ να περασει γρηγορα ο καιρος να γυρισει ο αντρουλης μου :roll::roll:

Κατερινα ο πρωτος μου οταν ηταν γυρω στα δυο με ειχε κλεισει εξω στο μπαλκονι και εκλαιγε απο μεσα ειχε τρομοκρατηθει αλλα τελικα μου ανοιξε μονος του μετα,και ο Δημητρης το εκανα αλλα ηταν τα παιδια μεσα ευτυχως και μου ανοιξαν αλλα οταν ειμαστε τα δυο μας για ασφαλεια ανοιγω αλλη μια μπαλκονοπορτα δεν την ξαναπαταω,θελει προσοχη

Νασια μου τι εγινε παλι ρε κοριτσι;;μια τα πεθερικα σου μια οι γονεις σου;;βαλτοι ειναι ολοι και στην κατασταση σου λιγη κατανοηση δεν μπορουν να δειξουν;;;τι να πω πια,εγω παλι λεω δεν πονταρω σε κανενα αλλα μονο στον εαυτο μου ενταξει με βοηθανε οσο μπορουν τα πεθερικα μου αλλα κι εγω δεν ζηταω με το παραμικρο βοηθεια ουτε να μου κρατανε τον μικρο οταν θελω να παω βολτα αλλα μονο οταν ειναι αναγκη και προσπαθω να τα κανω ολα μονη μου εξαλλου ας μεινει και το σπιτι λιγο πισω τι να κανουμε οσα προλαβαινουμε δεν θα πεθανουμε κιολας,συμφωνεις;;;

Ευακι πως πατε με το μαγαζι ετοιμαστηκατε,,την Δευτερα ανοιγετε;;;

Μαγδα ετοιμαζεστε για διακοπουλες;;

Χρυσουλινι σου ευχομαι για αλλη μια φορα να πανε ολα καλα με το καλο να υποδεχτεις την κορουλα σου

Σοφακι μου ελπιζω να εισαι καλυτερα,ολα θα περασουν θα δεις υπομονη καρδια μου!!!!

πολλα φιλια σε ολες κοριτσια!!!!

γεια σας.....

χρυσουλινι μου λογικα τωρα θα εχεις την μπεμπουλα αγκαλια...να σου ζησει και ευχομαι οτι καλυτερο κουκλα μου...

νασια υπομονη με τους γονεις σου....θα τους περασει...

κατερινιω και μενα μου εχουν κανει κατι παρομοιο...μεγαλα αλητακια τα σημερινα παιδια :lol::lol:

ολια φιλια στον νικολα...

πασχαλακι τι μου κανεις;;;;;καλα;;;;

κατερινιω με τους 3 γιους καλα κουραγια...το καλο ειναι οτι τα 2 ειναι και λιγο ανεξαρτητα και δεν εχουν την ιδια κουραση...ετσι πιστευω τουλαχιστον :roll:

μαγδουλινι σου εγραψα βρε...αλλα καποια στιγμη δεν ξαναεγραψες και επρεπε μετα να κλεισω και ξεχασα να χαιρετησω :oops::oops::oops:

εγω ειμαι καλα....φουσκωνω...στις 20 εχω γιατρο....νομιζω οτι ακουω και το μωρο...α!!!!!χθες το βραδυ ειδα ονειρο και λεει οτι ειχα στη γιατρο και μου ελεγε οτι ειχα κοριτσακι 8-) αλλα μονο στα ονειρα :lol::lol::lol:

φιλια κουκλες

Γεια σαααας!

Επικοινώνησε καμία με Χρυσουλίνι???? Ελπίζω όλα να πήγαν τέλεια και τώρα να έχει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της!

Έχει καμία το κινητό της να μου το στείλει με πμ?

Γιωτούλιιιι τι κάνει η κόρη? Άρχισε τις σβούρες στην κοιλιά?

Κατερίνα πώς τα καταφέρνεις ρε συ μόνη σου? Με παιδιά σκυλιά γατιά λουλούδια μαγειρέματα? Ήρωας!

Όλια μου άσε...με τον ύπνο χάλια τα πάμε. Βγάζει και τοςυ κυνόδοντες τώρα και ξυπνάει με κλάμματα... Τους δυο κάτω τους έβγαλε - δύο μας έμειναν! Άντε μήπως ηρεμήσει το πουλάκι μου!

Φιλιά στο ζουζούνο σου!

Γεια σας κοριτσια,τι κανετε?Διαβαζω καθε μερα τα νεα σας αλλα δεν εχω κουραγιο να γραψω..Με εχει ξετιναξει ο Θανος,εχει γινει πολυ απαιτητικος και θελει να γινεται το δικο του και δεν μ'αρεσει καθολου αυτο..Τεσπα κατα τα αλλα ολα καλα,ειμαστε συνεχεια εξω και τρεχω απο πισω του συνεχεια γιατι βαζει τα ΠΑΝΤΑ στο στομα του!!Πολυ ταλαιπωρια..

Να ευχηθω στο Χρυσουλινι μας,να σου ζησει η κορουλα!!Μακαρι ολα να πηγαν καλα και να απολαμβανεις τις υπεροχες αυτες στιγμες με την μπεμπουλα σου!!

Ολια μου και Πατσυ μακαρι να τα κατφερουμε καμια φορα να βρεθουμε,αντε να δουμε την επομενη φορα..

Μαγδα μου πολυ ταλαιπωρια να μην εχει στρωσει ακομα στον υπνο..Πολυ ζορι,καλα τωρα ειναι και τα δοντια οποτε υπομονη..

Νασια μου τι να πω κοριτσι μου?Ολα μαζι βρε πουλακι μου..Ειναι πολυ ζορι τωρα που εχεις απολυτη αναγκη να σε κανουν ετσι αλλα κανε υπομονη,θα το καταλαβουν,που θα παει?

Γιωτακι μου μαλλον θελεις πολυ κοριτσακι,ε?Μακαρι η ευχη σου να γινει πραγματικοτητα και να βγει μια πανεμορφη ταλιμπανιτσα!!

Κατερινακι μου πραγματικα εισαι ηρωας μ΄ολα αυτα που κανεις χωρις αντρα και με 3 παιδακια!!Μπραβο σου κοριτσι μου,γι'αυτο εχασες τα κιλα γιατι δεν καθεσαι καθολου..Θα περασουν οι μερες που θα παει..Θα επιστρεψει ο αντρουλης σου,ασ'τον και τιποτα να κανει οταν γυρισει :lol::lol:;);)

Σοφακι μου τι κανεις?Πως εισαι?Ο Βασιλακης?Ελπιζω να εισαι καλυτερα και μην το βαζεις κατω..

Κοριτσια χθες καναμε το πρωτο μας μπανακι,ηταν κρυα αλλα ειχε λυθει ο Θανος στο γελιο..Ειχε πολυ πλακα.Σημερα φυσουσε και δεν πηγαμε..

Αυτα κοριτσια,ελπιζω να εισαστε ολες καλα..Φιλακια πολλα και στα μπεμπακια..Καληνυχτα

κοριτσια μου,καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

εχω χαθει τελειως γιατι τρεχω ολη μερα...σπιτι,σχολειο,μαγαζι και παλι απο την αρχη.... ;) ελπιζω να προλαβω να κανω κανενα μπανακι φετος..... :roll:

δεν εχω διαβασει νεα σας..... :oops: να ευχηθω μονο στο χρυσουλινι να της ζησει η κορουλα!!!!ευχομαι να πηγαν ολα καλα και τωρα να ειστε αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!φιλια και στις 3!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

σας φιλω ολες!!!μακια!!!!

γεια σας κοριτσακια.τι κανετε?εχω μερες να μπω.ευχαριστω για τις ευχες σας για την μικρη μου .

χρυσουλινι να σου ζησει η κορουλα σου!!!!!

θαλασσα δεν πηγαμε.η νεφελη παλι εκανε εμετο αυτες τις μερες.η γιατρος που την παρακολουθει στο ικα ηταν σε αδεια και την πηγα στην πατσουρου.λεει οτι ισως να ναι ψυχολογικο.δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει πια.αρχισα να ανησυχω.

εμενα με ποναει ο πνευμονας και βηχω πολυ και εχω κ φλεματα.θελω ακτινα εδω κ τωρα!!!(αντε παλι)

ειμαι πολυ ερωτευμενη και δυστυχισμενη.

αυτα τα νεα μας.λεμε το αλλο σαββατο να παμε μπανιο αλλα πως ντρεπομαι.ολοι οι λεπτοι κι εγω.ελεος.φιλια.

Γειά σας μανουλίτσες!!!!!!!

Τί κάνετε?????? Βολτάρετε στις παραλίες??????

Χάθηκα αλλά έχω την Μαμία όλη μέρα να με τρέχει......μονίμως πτώμα στην κούραση είμαι, η πεθερά βοηθάει όσο μπορεί αλλά με το μαγαζί (ειδικά τώρα το καλοκαίρι) δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Δεν προλαβαίνω να ξεκουραστώ καθόλου........τί να κάνουμε, υπομονή!!!!! Ελπίζω να μην κλατάρω στο τέλος!!!!!!

Κανγκουράκι μου τί φρίκη ήταν αυτή που φάγατε????? Φαντάζομαι πόσο θα τρομοκρατήθηκε η Αγγελικούλα....Να σου πώ ένας από τους φόβους μου είναι να μην μας κάνει και η Μαμία κανένα τέτοιο χουνέρι, τώρα ειδικά που ψήλωσε και φτάνει να αρπάζει τα πόμολα...έχω βγάλει από όλες τις πόρτες τα εσωτερικά κλειδιά και στην εξώπορτα δεν αφήνω κλειδιά επάνω....μία φορά που τα ξέχασε ο άντρας μου (και δυστυχώς τα ξεχνάει πολύ συχνά) η μικρή άρπαξε το μπρελόκ και το έσπασε το κλειδί μέσα στην κλειδαριά!!!!!!

Μάγδα μου μύλος γίναμε με τους γονείς μου.....τί να σου λέω.....πλακώθηκαν με τον άντρα μου (έφταιγαν και ο πατέρας μου και ο άντρας μου) και μας έδιωξαν από το σπίτι, κάναμε προσπάθειες να τους πλησιάσουμε αλλά ο εγωϊσμός τους είναι πάνω από το κεφάλι. Πάντως ακόμα δεν μου μιλάνε.....και είχα πολύ ανάγκη από την βοήθειά τους τώρα....τί να πώ, όταν ένας γονιός με τόση ευκολία ανοίγει την πόρτα και πετάει τα παιδιά του έξω, άστα να πάνε!!!!!!! Τώρα βοηθάει ο άντρας μου όσο μπορεί αλλά δυστυχώς λείπει πολλές ώρες λόγω δουλειάς κι εγώ δεν την παλεύω με την Μαμία γιατί έχει γίνει θηρίο πια!

Όλια μου και η αδερφή μου δεν μου μιλάει....με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή μόνο για να με κράξει (πήρε το μέρος των γονιών μου επειδή ποτέ δεν τους πάει κόντρα για τίποτα) και ειλικρινά δεν ξέρω με τί θράσος το έκανε αυτό αφού εγώ δεν έφταιγα καν για τον καυγά....Κι ο Νικόλας ζιζάνιο ε????? Πωπω νομίζω ότι τώρα είναι η χειρότερη ηλικία......δεν μαζεύονται με τίποτα κι επειδή δεν μπορούν να είναι τελείως ανεξάρτητα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα και να τρέχουμε από πίσω τους συνέχεια!!!!!

Κατερινάκι μου ούτε κι εγώ ζητάω με το παραμικρό βοήθεια αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.....κανονικά έπρεπε να είμαι συνεχώς ξάπλα με την αποκόλληση που έπαθα αλλά εγώ δεν έχω κάτσει ούτε ένα λεπτό να ξεκουραστώ....ποντάριζα περισσότερο στους δικούς μου γιατί έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο σε σχέση με τα πεθερικά που έχουν ταβέρνα (καταλαβαίνεις τί γίνεται τώρα που είναι καλοκαίρι) και κακά τα ψέματα, είχα περισσότερη εμπιστοσύνη στην μάνα μου αλλά τώρα με έχουν παρατήσει τελείως μόνη μου...δεν παίρνουν καν τηλέφωνο για να δούνε αν ζούμε!!!!!! Αφού τα κατέστρεψαν όλα ας βρούν τρόπο να τα διορθώσουν κιόλας....όχι μόνο να κάνουν τις μ@λ.....ίες!!!!!!

Γιώτα μου νομίζω ότι έρχεται η ταλιμπανίτσα αυτή τη φορά!!!!!!!!!

Δημητρούλα μου ξεκινήσατε τα μπάνια ε????? Απαπα ακόμα είναι κρύα η θάλασσα.....ίσως τον επόμενο μήνα να την πάμε κι εμείς την Μαρία!

Πατσουλίνι το να είσαι ερωτευμένη το καταλαβαίνω αλλά γιατί είσαι δυστυχισμένη πουλάκι μου????

Γκρουσάκι το ανοίξατε το μαγαζί??????? Γιαμι, γιαμι, γιαμι!!!!!!

Πλύναμε μερικά χαλιά σήμερα με τον άντρα μου (τα πατάκια της κρεβατοκάμαρας, και της κουζίνας) και μόλις τα απλώσαμε πλάκωσε η βροχή....έλεος!!!!!!! Και τώρα πάλι μπουμπουνίζει....Τώρα μας έμειναν τα μεγάλα του σαλονιού και της κουζίνας...να δούμε πότε!!!!!!! Κουράζομαι πάρα πολύ εύκολα πιά.....την άλλη Πέμπτη έχω τον β' επιπέδου και με έχει πιάσει πανικός!!!!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!

καλησπερα κοριτσια!!

εχω αδεια αυτη την εβδομαδα κ πολυ χαιρομαι που ειμαι σπιτι μου κ ολη μερα με τον αντωνακη.

χρυσουλινι μου να σου ζησει η μπεμπουλα σου,να χαιρεσαι κ τα δυο σου κοριτσακια κ να ειστε μια ευτυχισμενη κ γερη οικογενεια!!τα φιλια μου σε ολους σας!

μπηκα λιγο βιαστικα,διαβασα νεα σας,τωρα πρεπει να ξυπνησω τους αντρες γιατι εχουμε να ετοιμαστουμε γιατι εχουμε εμβολιο.α χθες ο αντωνακης εβγαλε δυο δοντια κ ειχαμε ξενυχτι.εχει ολο μυτουλες απο δοντακια στο στοματακι του κ σημερα αυτα που βγηκαν ηταν με πληγη.

θα τα ξαναπουμε συντομα,πολλα φιλια!

α αυτο που επαθε η αγγελικουλα το εχω σκεφτει απειρες φορες μη μου συμβει κ παντα εχω το νου μου.

φιλακια πολλα κ παλι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...