Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ό9

Recommended Posts

• Απαντήσεις 911
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πατσουλι εμενα στην προηγούμενη μέτρηση που ήταν 15,5 μηνών ήταν 12 κιλα και 86 πόντους.

Στις 23/5 εχουμε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς οπότε και θα ξαναμετρηθούμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέραααα !!!!!!!

Έγραφα μια ώρα και με πέταξε έξω και δεν πρόλαβα να κάνω αντιγραφή το κείμενό που είχα γράψει ... ποιο κείμενο δηλαδή ... λόγο είχα βγάλει ....... :(:x:evil::x:(

Θα προσπαθήσω να επαναλλάβω .. αν και δεν έχω την ίδια όρεξη τώρα :evil:

Αγαπητή Πασχαλίτσα μου , μην στεναχωριέσαι βρε παιδί μου.. ο Μακούλης φαίνεται ότι είναι αστέρι από το βλέμμα του και μόνο... και φαντάσου από τις φωτογραφίες το συμπεραίνω που να τον δω κιόλας το μανάρι... Πάντως για να σε καθησυχάσω σου λέω ότι η Βασιλικούλα μου κάποιες τροφές τις τρώει ακόμα αλεσμένες και κάποιες άλλες σε μικρά κομματάκια....

Πάτσυ μου δεν είδα ότι ρώτησες και εδώ αυτό με την ανάπτυξη και σου απάντησα στο άλλο θέμα όσο αφορά τα κιλά , όσο αφορά το ύψος είναι 79 πόντους ... Η παιδίατρος τι σου λέει??

Ευάκι μου , τι γκαντεμιά ήταν αυτή??? Εύχομαι όλα καλά από εδώ και μπρος!!!!!!!!

Σοφάκι και Κατερινάκι καλές απογραφές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερίνα τι νέα από τη νέα δουλειά??? Η Αγγελικούλα είναι καλά??

Νάσια αυτό με την ομάδα αίματος δεν το ήξερα καθόλου... Η Μαμια σου τι ομάδα αίματος είναι τελικά????

Όλια περαστικά σας!! Φιλάκια στο Νικολάκη!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις είμαστε καλά!!

Το μωρό της κοιλιάς είναι 2 κιλά μου είπε ο γιατρός ότι επειδή έπεσε λίγο ο ρυθμός ανάπτυξής του θα με ξανά δει σε 10 ημέρες και αν πέσει κι άλλο θα χρειαστεί να μου το πάρει νωρίτερα... Δεν ανησυχώ πάντως γιατί βλέποντας τα υπερηχογραφήματα της Βασούλας το ίδιο μου είχε συμβεί και σε εκείνη και δεν επισπεύσαμε την γέννα τελικά...

Η Βασιλικούλα είναι μια χαρά , της έχουμε πάρει μια κούκλα μωρό και το φροντίζει .. είμαι περίεργη να δω πως θα αντιδράσει με την άφιξη της αδελφούλας.. πάντως αν πάει ο άνδρας μου να με φιλήσιε ή κάποιος άλλος δείχνει ενοχλημένη και προσπαθεί να τον διώξει από δίπλα μου.... Πάντως στην κούκλα που δείχνω και εγώ ενδιαφέρον και παίζω μαζί τους δεν εχει πρόβλημα..

Διάβαζα ένα βιβλίο που λέει ότι όσο μικρότερη είναι η διαφορά μεταξύ αδελφών και ειδικά αν είναι του ίδιου φύλου υπάρχει περισσότερη αδελφική αντιζηλία .. πράγμα που δεν το περίμενα.. ίσα ίσα πίστευα ακριβώς το αντίθετο ...

ΧΡΥΣΟΥΛΙΝΙ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ.ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΠΟ.ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ Ε?ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ..ΠΟ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ..ΚΛΠΚΛΠ.ΚΑΛΑ Ε...ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ Κ ΚΑΤΙΙ ΕΜΕΙΝΕ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ Κ ΕΜΕΝΑ Η ΝΕΦΕΛΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2780..ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ..ΑΧ ΧΑΡΗΚ ΤΩΡΑ..ΚΑΛΑ Ε?ΓΕΡΝΑΜΕ Κ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ...

κοριτσακια μου γεια σας!

σας γραφω λιγο πριν κοιμηθω,μωρε ψυχοπλακωθηκα σημερα με το περιστατικο που εγινε με τον αντρα στο κεντρο της αθηνας κ την ετοιμογενη γυναικα του..θεε μου που ζουμε..μονο που το σκεφτομαι με πιανει τρελα..

πατσουλινακι μου ο πετρακης μπορει να ειναι αδυνατουλης αλλα ειναι ανεπτυγμενος σε αλλα.οπως οτι λεει λεξουλες κ οι κινησεις του ας πουμε.παντως ακουω πολλα παιδακια που δε τρωνε,τη κυριακη ειχαμε παει στη κουμπαρα μου κ εδινε του γιου της τοστ κ αυτο το αηδιαζε κ μου ειπε οτι ετσι κανει με ολα τα φαγητα.κ αυτο ειναι 2μιση χρονων κ ειναι 12 κιλα.εμενα ο αντωνακης ειναι 12 κιλα κ 83 ποντους πριν 2 εβδομαδεςς τοσο ηταν.αλλα αν τον δεις ειναι τα ποδαρακια λεπτουλικα.

παω για υπνακο.

καληνυχτω ολες τις μανουλες κ καλο ξημερωμα να εχουμε..

Γειά σας μανουλίτσες...

τί κάνετε???

Πάτσυ μου μην αγχώνεσαι βρε κορίτσι μου, τα παιδάκια μετά τον χρόνο δεν βάζουν βάρος όπως πρώτα...κι εμένα η Μαμία μου μέσα σε τέσσερις μήνες έβαλε ένα κιλό μόνο, δηλαδή περίπου 250 γρμ. το μήνα και να σκεφτείς ότι τρώει τον άμπακο...από ύψος και βάρος που ρωτάς θα σου πώ τις τελευταίες μας μετρήσεις (λίγες μέρες πρίν γίνει 17 μηνών δηλαδή) γιατί δεν πήγαμε παιδίατρο ενδιάμεσα...11800 τα κιλά μας και 85 εκατοστά το ύψος...νομίζω ότι ο Πετράκης είναι μιά χαρά αν σκεφτείς ότι σας περνάμε και ένα μήνα.

Βικάκι μου κι εγώ έπαθα σοκ όταν άκουσα στις ειδήσεις αυτό το περιστατικό...μα σε τί κόσμο ζούμε πλέον!!!!!!! Θα μας σφάζουν σαν τα κοτόπουλα για τις πενταροδεκάρες...αηδία καταντήσαμε πιά! Ούτε από τα σπίτια μας δεν θα τολμάμε να βγούμε! Εύχομαι να τα πιάσουν τα κοπρόσκυλα και να σαπίσουν στην φυλακή που σκότωσαν έναν άνθρωπο και άφησαν ορφανά δύο παιδάκια για μία παλιοκάμερα!!!!!!

Χρυσουλίνι μου η Μαμία μου ευτυχώς πήρε την ομάδα αίματος του μπαμπά της (0+)...γιατί η δική μου είναι σπάνια και δύσκολη ομάδα... Ζηλεύει η Βασιλικούλα τον μπαμπά της που σε φιλάει????ΚΙ έλεγα ότι μόνο η δικιά μου τα κάνει αυτά...και η Μαμία δεν αφήνει κανέναν να με αγκαλιάσει καινα με φιλήσει, τσατίζεται κι αρχίζει να φωνάζει! Έφτασε ο καιρός ε? Με το καλό κουκλίτσα μου!!!

Κατερινάκι μου άρχισε το τρέξιμο της απογραφής...καλό κουράγιο! Ακόμα εδώ δεν ήρθαν αλλά η αδερφή μου που την έγραψαν στην Θεσ/νίκη μου είπε ότι έχει πολλές χαζές ερωτήσεις...

Όλια μου περαστικά σας! Πώς είναι τώρα ο Νικολάκης? Πολλές ιώσεις βρε παιδί μου, χαμός γίνεται και ο καιρός δεν λέει να στρώσει...να τώρα εδώ είναι έτοιμος για βροχή πάλι και από ότι μου είπε η αδερφή μου στην Θεσ/νίκη βρέχει ήδη!

Γκρουσάκι μου κι εμάς όλα τα εμβόλια πίσω πάνε και της ανεμοβλογιάς θα το κάνουμε μετά την γέννα (πρώτα ο Θεός.)

Εμείς πήγαμε στην Θεσ/νίκη κάναμε τις εξετάσεις του άντρα μου, όλα ΟΚ και ευτυχώς δεν έχει κερατόκωνο (αυτή την πάθηση που φοβόμασταν) και ο αστιγματισμός δεν έχει ανέβει τόσο πολύ όσο μας τρόμαξε ο πρώτος γιατρός οπότε θα πάρει καινούρια γυαλιά και αν ποτέ φτιάξουν τα οικονομικά μας θα κάνει επέμβαση λέιζερ για να απαλλαγεί από τα γυαλιά μια και καλή...2200 ευρώ κοστίζει η επέμβαση!!!!

Έκανα κι εγώ αναλύσεις αίματος και ούρων...ψιλοσκατά βγήκαν γιατί ο αιματοκρίτης έπεσε 4 μονάδες (από 39.6 πήγε 35.5 αν και η μικροβιολόγος μου είπε ότι είναι φυσιολογικό - δεν το γλιτώνω το συμπλήρωμα σιδήρου), τα λεμφοκύτταρα ήταν πεσμένα (αυτό λογικά σημαίνει ότι έπεσε το ανοσοποιητικό μου σύστημα), και στα ούρα είχα ίχνη λευκώματος και 3-4 ερυθρά αιμοσφαίρια (πάντα έχω στα ούρα ερυθρά αλλά συνήθως 1-2)...Πάτσυ μου φαίνεται εσύ είχες πεί κάποια στιγμή ότι είχαν βρεί ερυθρά στα ούρα σου...τί σου είχε πεί ο γιατρός????? Μήπως φταίει που δεν πίνω πολύ νερό τώρα τελευταία? Θα πάω στον γιατρό μου την άλλη εβδομάδα και να δώ τί θα μου πεί κι αυτός γιατί ψιλοαγχώθηκα!

Αυτά τα νέα μας κοριτσάκια μου,

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

απεργια σημερα!!!!!!! :D:D:D:D:D

πατσυ,μην αγχωνεσαι!!!!!!!!!!!!μοντελακι ο πετρος!!!!!!! ;)χαρηκα που τα ειπαμε προχτες!!!!και με το λεμονακι!!!! ;)

χρυσουλινι μου,ειδες που σου απαντησα για το μαιευτηριο?????? :?:

βικακι,τραγικο ηταν αυτο που εγινε στο κεντρο με το ζευγαρι..... :o δεν το χωραει το μυαλο μου..... :(

νασια μου,χαρηκα που ολα ειναι καλα με τα ματια του αντρα σου!!!!! ;) εχω κι εγω πολλη μυωπια και καταλαβαινω.... ;)

σοφακι και συμπεθερααααααααααααααα,πως παει η απογραφη???????

Καλημέρα κούκλες!!!!!!!

Ευάκι μου σε ευχαριστώ για το μαιευτήριο... την είδα την απάντησή σου και ξέχασα να το σχολιάσω .... βρήκα φθηνότερο δωμάτιο σε αυτο που γέννησα εγώ (είναι μεν ακριβότερο κατά 150 ευρώ από το δικό σου) και επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου και η αιματολόγος μου είναι εκεί λέω να το προτιμήσω τελικά ... Ξεκουράστηκες ελπίζω εχθές με την απεργία, έτσι???

Νάσια μπράβο με την Μαμία και την ομάδα αίματός της...!!!! Όσο για το σίδηρο παίρνω και εγώ συμπλήρωμα και μάλιστα εδώ και ένα μήνα ¨κατεβάζω¨δυο χαπάκια (όποτε το θυμηθώ δυστυχώς) Για τα ερυθρά δεν έχω ιδέα..

Βικάκι μεγάλη κουβέντα ο προβληματισμός σου ......... Λυπάμαι πραγματικά για ότι έγινε....

Εχθές πήγα στο νοσοκομείο γιατί είδα ελάχιστο αίμα.. ΟΛΑ ΚΑΛΑ.. ήμουν αισιόδοξη γιατί η μπεμπούλα με κλώτσαηγε συνέχεια και συσπάσεις δεν είχα... αποκόλληση δεν έπαθα... ίσως να κουράστηκα.. ο τράχηλος οκ.. οπότε συνεχίζουμε σταθερά ..

αυτό που ήθελα να σας πω είναι ότι είδα επιτέλους σε 4d έγχρωμο το προσωπάκι της μπεμπούλας (στη β΄ επιπέδου δεν φαινόταν καλά αλλά μου θύμισε την πεθερά μου) Κορίτσια μου φαίνεται ότι μοιάζει στον άνδρα μου τελικά ... θα προσπαθήσω να βάλω φωτο στην ομάδα να την δείτε...!!! Εχθές τα συνειδητοποίοησα όλα .......... ήμουν στον κόσμο μου τόσο καιρό ... Πως να μην είμαι με την Βασιλικούλα παρέα... (και τον άνδρα μου)

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μανουλιτσες γεια σας!

εχω ρεπο σημερα κ μολις τελειωσα το σιδερωμα.ο αντωνακης μου κοιμαται αλλα οπου να ναι θα ξυπνησει.

νασια μου ευτυχως που ολα ειναι καλα με τον αντρα σου.κ οσο για σενα να πινεις νερακι οσο μπορεις κ μην ανησυχεθς με τις εξετασεις σου ολα θα πανε καλα,θα στα πει κ ο γιατρουλης.

χρυσουλινι μου τι τελεια που το ειδες το κοριτσακι σου,αχ παει περασε ο καιρος κ θα γινεις για δευτερη φορα μανουλα,αντε ωραια να περνουμε κ εμεις σειρα σιγα σιγα αν κ μου φαινεται βουνο με τη δουλεια που κανω,αυτο λεγαμε χθες με μια συναδελφο που εχει κ εκεινη ενα παιδακι.

κοριτσακια μου μπηκα για λιγο,παω να τακτοποιησω τα ρουχα γιατι θα ξυπνησει κ θα θελει παιχνιδακια!

φιλια σε ολες σας!!

Κοριτσακια μου γειασας και απο μενα!!!Ο Νικολακης μου τελικα επαθε πυωδη αμυγδαλιτιδα ..Ειχε 4 ημερες πυρετο την τριτη πηγαμε στη γιατρο και μας εδειξε τις αμυγδαλες του ηταν κατασπρες..Ο καημενουλης μου μεχρι χθες ειχε 38,5 .Σημερα ευτυχως δεν ειχε τον επιασε η αντιβιωση και ειναι πολυ καλυτερα αλλα μεχρι χθες ηταν πολυ χαλια .Εγω προσπαθω μ αυτο τον καιρο να κανω γενικη στο σπιτι αν και ειμαι και γω κρυωμενη γιατι εχω αδεια αυτη την εβδομαδα...

Βικακι τι εγινε στην Αθηνα με το ζευγαρι δεν ακουσα ειδησεις..

Χρυσουλινι υπομονη κοντευεις ..Ποτε περασε ο καιρος..

Πατσουλινι μην αγχωνεσαι με τον Πετρο μια χαρα ειναι ..Καθε παιδι εχει τη δικη του αναπτυξη

Τελειες οι φωτο με τη Χρυσα και τα ζουζουνια σας...Αν μιλησετε δωστης πολλα χαιρετισματα και φιλακια ..

Νασια εσυ πως πας με την εγκυμοσυνη ????ΗΜαμια καλα?

Αυτα απο μενα κοριτσια μου ..Φιλια πολλα σε ολες και καλο βραδυ

ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ...Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ...

ΟΛΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ...

ΝΑΣΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!! ;)

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..ΟΠΩΣ ΠΧ ΟΤΙ ΕΝΑ 20% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ(ΕΞΟΥ Κ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ) Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ...

ΧΡΥΣΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ... :D

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΞΕΝΥΧΤΙ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ..ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ..ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ..ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 18ΩΡΟΥΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ Κ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΙΑ ΙΩΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΕΚΑΤΑ Κ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΓΕ ΡΕΚΟΡ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ..ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ..

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...

καλημερα κουκλες

πολυ τρεξιμο με την απογραφη αυτες τις μερες και δεν μπηκα καθολου,το καλο ειναι οτι κοντευω να τελειωσω δεν μου εχουν μεινει πολλα σημερα θα παμε και στη Λαρισα και μετα Ελασσονα για τα δοντια μου,ειχα και τον μεγαλο με πυρετο γενικα οι μερες μου ειναι υπερ γεματες,δεν προλαβαινω να σχολιασω πολλα φιλια σε ολες!!!!!

Πατσυ εγω να σου πω η θα αγχωθεις πιο πολυ???? εμενα ειναι 13.300 κ 85 ποντους...

Κατερινα 17 σπιτια μου εμειναν!!σημερα εκανα ολα τα κενα... #:-s#:-s τι κουραση ειναι αυτη φιλεναδα??? δεν αξιζει τα λεφτα που δινουν...πολυ λιγα για τοσο τρεξιμο-γραψιμο...

Χρυσουλινι μου καποια στιγμη θελω να σε ρωτησω για ενα πληρεξουσιο κ ολο το ξεχναω...που θα παει καποια στιγμη θα δεις στα μηνυματα σου κ θα εχω αξιωθει να σου στειλω...

φιλια κοριτσια μου...

γεια σας φιλεναδες μου....

δε βλεπω πολλα κεφια στη παρεα...

εγω ειμαι ετσι και ετσι....σημερα εκανα εμετο μετα απο πολλες μερες....αλλα γενικα δεν εχω πολυ ορεξη....με τη δουλεια ενω ειναι πολυ ξεκουραστη..το περιβαλλον δεν ειναι και το καλυτερο....και εχω αρκετα θεματακια....τεσπα ελπιζω να ξεπεραστουν....

ανυπομονω να ανεβω αθηνα...ετοιμαστειτε αθηναιες για καφεδακι απο 26 μεχρι 30 μαιου ειμαι ευκαιρη...οποτε μπορειτε παμε...οκ;;;;;περιμενω...

φιλιαααααααααααα

ναι νασια εγω ειχα ερυθρα.ειπαν οτι μπορει να μην ειναι κ τιποτα εως και κατι σοβαρο.οποτε μην αγχωνεσαι..εγω πολυ πιθανο να μου χε ερθει περιοδος σταγονες μια μερα π[ριν οπως συνηθιζω τους τελευταιους μηνες..ισως να ναι καμια ουρολοιμωξη...ισως να βγαλες λιγο αιματακι οπως ειχα εγω στην εγκυμοσυνη μου..μην αγχωνεσαι..μηπως ξυριστηκες πριν πας η το προηγουμενο βραδυ??χαχαχαχαχαχχαχα

σοφακι οχι κοριτσι μου.η δικη σου περιπτωση δεν με αγχωνει...χαχαχχαχαχαχα.ειπαμε ρε παιδακι μου.

εγω ολα καλα.μεγαλωσε ο λεμφαδενας μου κ θελω να κλεισω ραντεβου στο νοσοκομειο.βαρεθηκα πια.οσο για το εντερο κανω διατροφη κ περασε.μονο που χτες ηπια καφε μετα απο πολυ καιρο κ με επιασε.

αχ κοριτσια με τα αιματα ,τους εμετους κ ολα αυτα μου θυμισατε την δικια μου εγκυμοσυνη.πο.το χειροτερο μου ηταν.ενιωθα τοσο χαλια...αντε σιγα σιγα να τα ξεπερασετε ολα αυτα κ με το καλο να ρθει η ωρα να γεννησετε να πασετε αγκαλιτσα τα πλααματακια σας.νασια στην πεθερα ε?χαχαχχαχαχαχα.

βικακι εισαι τρομπα.ευακι κι εγω χαρηκα.αντε ρε κοριτσια μια μερα να κανονισουμε πανχριστουγεννιατικο τσατ ρε ολες μαζι.οπως παλια...

η δημητρουλα ειναι εγκυος!!!!!!!!μια χαρα......ολες να παρετε σειρα....με το καλο!!!

ολια μου περαστικα στον νικολακη και χρονια πολλα για την γιορτη σου κοριτσακι μου.φιλια κλοταρες.να ετοιμασω νεφελη για σχολειο.μπαι...

Γεια σας κοχω πολυ κοριτσια?Τι κανετε?Εχω πολυ καιρο να γραψω και να μπω γενικα..Ειμαστε οκ,μετα την ταλαιπωρια με τον πυρετο,αλλα ευτηχως τωρα πεταμε..Ειμαστε ολη μερα εξω,δεν μπαινει με τιποτα μεσα ο Θανος..Ειχα κανει και αιτηση στον δημο και με πηρανε για 8 μηνες θα ειναι,οποτε μια χαρα,θα ξεφευγω λιγο γενικα και λιγο θα βοηθηθουμε οικονομικα..Βεβαια θα μου κακοφανει λιγο στην αρχη που θα αφησω τον Θανο αλλα ευτηχως θα ειναι στην μαμα μου και ειμαι καπως πιο ησυχη..

Ολια μου περαστικα στον Νικολακη..Ειχε ορεξη να φαει?

Χρυσουλινι μου φανταζομαι τι τελεια που θα ενιωσες που ειδες την κουκλα σου,ε?Αντε σε λιγο καιρο θα την κρατας στα χερια σου με το καλο..

Φιρφιρικο μου ειναι πολυ ταλαιπωρια η απογραφη,αλλα κανε λιγο υπομονη,τωρα τελειωνεις,ε?Καλα ο Βασιλακης πολυ σε παιδευει το ζιζανιο στον υπνο,ε?Γιατι ετσι βρε ακομα?Τον εχεις στο δικο του κρεβατακι?Δοκιμασες να τον εχεις μαζι σου μπας και κοιμηθεις κανενα βραδυ?

Νασια μου μην αγχωνεσαι πολυ,καλα θα ειναι θα στα πει και ο γιατρος..Να μου φιλησεις την Μαρια..

Γιωτακι μου και εσυ χαλια εγκυμοσυνη,ε?Και εγω ετσι ημουν και ειναι ο,τι χειροτερο..Πως τα καταφερνεις στην δουλεια με τις αναγουλες και ολα αυτα?

Κοριτσια μ'εχει πιασει και η αλλεργια μου,φαγουριζουν ολα,η μυτη μ'εχει τρελλανει και ασε που συνεχεια νυσταζω..Δεν προλαβαινω και πολυ να μπαινω,ως το βραδυ ειμαι κομματια!!

Σας σκεφτομαι ολες,πολλα φιλακια στα μπεμπακια και καλο βραδυ!!

Γειά σας μανουλίτσες!!!!!!!!

Τί κάνετε???????? Δεν βλέπω πολύ κίνηση...ελπίζω να είστε όλες καλά και τα χριστουγεννιάτικα μπομπιράκια μας ακόμα καλύτερα!!!!!!!!!

Χρυσουλίνι μου πώς είσαι τώρα?????? Δεν ξαναείδες αίμα έτσι? Τί κάνουν τα κορίτσια σου?????

Βικάκι μου τί κάνετε? Ο Αντωνάκης? Πώς πάει με την δουλειά? Χαλάρωσαν λίγο τα πράγματα ή ακόμα σε τρέχουν?

Όλια μου ταλαιπωρήθηκε ο Νικόλας...μωρέ το ζουζουνάκι μου!!!!!!! Φαντάζομαι ότι τώρα πιά είναι καλά και κάνει μαϊμουνιές.....Πότε γιόρταζες κοριτσάκι? Πολύχρονη να είσαι, γερή και να σε χαίρονται οι άντρες σου!!!!!

Σοφία μου πότε τελειώνετε με την απογραφή να ξεκουραστείς επιτέλους?????? Νομίζω πλέον ότι το έχει πάρα πολύ ανάγκη ο οργανισμός σου να ρίξεις τους τόνους και να χαλαρώσεις λίγο γιατί δεν θα αντέξεις...θα αρχίσει να σου "ανταποδίδει" το σώμα σου πια τόση κούραση και ξενύχτι!

Κατερινάκι μου περιμένουμε νέα σου μετά την απογραφή!

Πάτσυ μου εμένα πάντα μου βρίσκουν 1-2 ερυθρά στη εξέταση ακόμα και πρίν τις εγκυμοσύνες...δεν ξέρω ίσως είναι θέμα οργανισμού (και η μαμά μου το παθαίνει), η αλήθεια είναι ότι είχα ξυριστεί από βραδύς αλλά δεν νομίζω ότι έφταιγε αυτό...η μικροβιολόγος μου είπε ότι σχεδόν σε όλους βρίσκουν ερυθρά στα ούρα και είναι φυσιολογικό.....το θέμα είναι να μην ανεβαίνουν πολύ. Έχω κάνει παλιότερα (που είχα πάλι θέμα με τα ούρα) υπέρηχο στο ουρολογικό μου σύστημα (νεφρά, κύστη κτλ.) και μάλιστα όχι μία και δύο αλλά τρείς φορές και ήμουν καθαρή......ο γυναικολόγος που πήγα και του έδειξα τις εξετάσεις εχθές μου είπε ότι είμαι ΟΚ, δεν έδωσε καν σημασία! Πώς πάει ο Πετράκης με το φαγητό?

Δημητρούλα μου τα είπαμε και στο τηλέφωνο.....συγχαρητήρια για την δουλειά και πρόσεχε τους άσχετους που ανακατεύονται, δεν το κάνουν για καλό! Πότε θα πάμε βολτίτσα τα ζουζούνια μας με τα καρότσια να δούμε.......μια το ένα μια το άλλο, μια εγώ με τις αναγούλες......Από αλλεργίες άστα να πάνε, το φτέρνισμα και η φαγούρα πάνε σύννεφο!!!!

Τα δικά μας νέα είναι λίγο πολύ τα ίδια...τελικά κατά 99% έχουμε πάλι κοριτσάκι, ο άντρας μου πανηγύριζε εχθές στον γιατρό!!!!! Με φόρτωσε βέβαια με χάπια σιδήρου (επειδή έπεσε ο αιματοκρίτης) και ασβεστίου αλλά δεν βαριέσαι......ας είναι καλά το φυστικάκι μου και χαλάλι!!!!! Σήμερα έκλεισα ραντεβού για τον β' επιπέδου στην Θεσ/νίκη, στις 23 Ιουνίου.........ρώτησα και για αμνιοπαρακέντηση (λόγω ηλικίας περισσότερο γιατί ο α' επιπέδου ήταν άριστος) και μου είπαν ότι όταν θα πάω για τον υπέρηχο αν δεί κάτι ύποπτο ο γιατρός θα μου πεί για να την κάνω.......το κακό είναι ότι αν ο συγκεκριμένος γιατρός (που θεωρείται κορυφή σ'αυτά) βρεί κάτι ύποπτο σχεδόν κατά 99% θα έχει δίκιο. Οπότε άντε πάλι με το άγχος μέχρι τότε!!!!!!!!

Η Μαμία έχει γίνει θηρίο, όλο ζημιά και σκανταλιά είναι.....δεν την προλαβαίνουμε πιά, ξυπνάει από τις 7 και μας ξετινάζει όλη μέρα.......

Κοριτσάκια μου μην χάνεστε.....πάω γιατί μου φαίνεται ότι θα την κάψω τελικά την φασολάδα (μπλιάξ αλλά την τρώει ο άντρας μου)

Φιλάκιαααααααααααααααα

Κοριτσια μου γεια σας και απο μενα..Εχω πολλες μερες να μπω αλλα με το Νικολακη κολλησα και γω και ειμαι πολυ χαλια .Πηγα χθες και στο γιατρο δεν με βρηκε ακροαστικα μου ειπε οτι ειναι ιωση ..Με ταλαιπωρει παντως παρα πολυ .Πονανε τα κοκαλα μου και το σωμα μου και εχω συναχι και βηχα και γενικα νιωθω πολυ χαλια .Ευτυχως που αυτη την εβδομαδα δεν δουλευω. ΟΝικολακης ευτυχως ειναι καλυτερα..

Κοριτσια ευχαριστω για τα χρονια πολλα αλλα δεν γιορταζα .Εσεις που το ειδατε οτι γιορταζω ????

Δημητρουλα με το καλο η καινουρια δουλεια ..

Νασια μου απο δω και περα θα σαι καλυτερα με την εγκυμοσυνη ...

Πατσουλινι πως εισαι???

Σοφακι και Κατερινακι πολυ κουραση πρεπει να ναι η απογραφη.Την κυριακη ηρθαν και σε μας...Απορω πως αντεχετε.....

Κοριτσια μου αυτα απο μας ...φιλια πολλα σε ολες !!!!!!

γεια σας κοριτσια..καλα ε....καθε χρονο λαθος την γιορτη σου κανω ρε ολια..ρε συ...μηπως εσυ δεν ξερεις ποτε γιορταζεις????χαχχαχαχαχα.ηταν της ολυμπιας της προαλλες...περαστικα κ σε σενα..

νασια μου ποιος ειναι αυτος ο γιατρος κορυφη στην β επιπεδου?εξωτερικα την κανεις?η νοσοκομειο?ποσο χρονων εισαι?ναι τα λιγα ερυθρα ειναι κλαιν.ασημαντα.

φιλια σε ολεςςςςςςςςςςςςς.κοιμηθηκε στον βυζο ο μικρος.

α με το φαι παει καλυτερα.επιμενω πολυ να φαει.το κρεας παρολα αυτα το φτυνει.με τιποτα δεν το θελει..αλλα εβαλε 300 γραμμαρια.οποτε μια χαρα ειναι..ουφ!!!!φιλακια

Όλια μου εγώ από την Πάτσυ διάβασα ότι γιόρταζες.....ε δεν πειράζει δεν πάνε χαμένα τα χρόνια πολλά!!!!! Περαστικά σου κουκλίτσα μου!

Πάτσυ μου την ερχόμενη Δευτέρα γίνομαι 36 :((:(( Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πώ το όνομα του γιατρού, σ'αυτόν έκανα και τους 3 β' επιπέδου...αυτός βρήκε και το πρόβλημα που είχε το πρώτο μου παιδάκι, κανένας άλλος δεν είχε παρατηρήσει τίποτα μέχρι τότε γιατί σχεδόν δεν φαινόταν....έχει κέντρο προγεννητικού ελέγχου στην Αγίας Σοφίας.

Γεια σας μανουλίτσες,έχω μέρες να μπω και εγώ αλλά διαβάζω τα νέα σας.

Νάσια με το καλό λοιπόν και το δεύτερο κοριτσάκι όλα καλά θα πάνε στη β επιπέδου μην αγχώνεσαι.

Σοφάκι και Κατερίνα πως πάει η απογραφή, σε μας πάντως δεν έχουν έρθει ακόμα.

Ολια περαστικά!

Γιωτάκι σε περιμένουμε για καφεδάκι

Δήμητρα καλή αρχή στη δουλειά, καλό είναι που θα ξεφεύγεις λίγο, χρειάζεται...

Εμείς τα ίδια, αύριο έχουμε και παιδίατρο να μετρηθούμε κιολας, νομίζω θα σκάσουν και οι κυνόδοντες βλέπω πρησμένα τα ουλάκια της και όταν πονάει πιανει το στοματάκι της και μασάει τα μασητικά με πολύ δύναμη.

Α ξέχασα να σας πω εκτος απο 'μπαμπά' και 'ναι' λέμε πλέον 'γιαγια' , 'πα' (παππούς) και 'γιαλα' (γάλα). :P

Αυτά τα νεάκια μας, φιλια σε όλες τις κούκλες!

Σας έβαλα και κάποιες φώτο στην ομάδα ;)

Γεια σας και παλι κουκλιτσες!!!

Ευχαριστω για τα περαστικα ....

Κangaroo κουκλιτσα η μικρουλα σου..Καιμενα αρχισε και λεει γιαγια..Εμεις απο δοντια τα βγαλαμε σχεδον ολα..

Πατσυ γιορταζω 10 νοεμβριου !!!!!Μια χαρα ο Πετρακης ..

Νασια καταλαβα ποιο κεντρο ειναι γιατι και εγω εκει εκανα την ληψη τροφοβλαστης στον Νικολακη ..Ογιατρος ειναι πολυ καλος και εχει πειρα πανω σε τετοια θεματα ..Εγω εκει εκανα και τη β επιπεδου..Εχει βεβαια παρα πολυ κοσμο !!!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα..

Ευτυχως με την αντιβιωση ειμαι λιγο καλυτερα σημερα !!!!

Αυτα κουκλες καλο βραδυ!!!!!!

κοριτσια μου σας διαβαζω καθε μερα...αλλα 10 σπιτια εχω κ τελειωνω...βγαλαμε κ 2 δοντια κ φτασαμε τα 6 κ παμε για 7ο ολο γκρινια κ αγκαλια θελει...

Ολια μου περαστικα πολλα κοπελα μου!!

που ειναι η συμπεθερα μου??????????????????οεο??????????

παω να ξαπλωσω ειμαι κομματια...

τα φιλια μου σε οοοοολες!!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:-*:-*:-*:-*:-*:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...