Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ό9

Recommended Posts

Πάτσυ με καθησυχάζεις... ευχαριστώ!

Γιωτού, αφού ξέρεις είμαι και η πρώτη "γυρίστρω".. εννοείται ότι είμαι μέσα όταν έρθεις να βρεθούμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 911
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χρυσουλίνι μου αρρωστούλα είσαι? Μια φίλη μου όταν ήταν έγκυος στην κόρη της και μάλιστα στο πρώτο δίμηνο πήρε 2 φορές αντιβίωση ογκμεντιν (που είναι και βαριά) γιατί πάθαινε ουρολοίμωξη...κι όλα πήγαν μια χαρά. Περαστικούλια!!!!!!

Γεια σας κοριτσακια μου

Γιώτα με το καλό και να προσέχεις να μη κουράζεσε, και εγω είμαι μέσα για καφεδάκι έχουμε τόσο καιρό να τα πούμε.

Χρύσα περαστικά, μην ανησυχείς όλα καλά θα είναι.Αντε να βρεθούμε πριν γεννήσεις!

Κατερίνα δεν το συζητώ η μέρα με τη νύχτα οι τιμές πάλι καλά που βρήκες εκεί φθηνά και ξεμπέρδεψες.

Εγώ κοριτσάκια άλλαξα δουλειά, τέρμα λοιπόν οι τρεις μέρες, δουλεύω ξανά πενθήμερο, αχ και είχα καλομάθει τώρα με την Αγγελική μου τόσες μέρες. Το καλό είναι είναι οτι σχολάω στις 14:30 (ΔΕΗ) το κακό είναι οτι είναι σύμβαση ορισμένου χρόνου αφού δε γίνονται προσλήψεις λόγω μνημονίου....

Αυτά τα νεάκια μου, πάω να μαγειρέψω έχει και σήμερα ο άντρας μου γενέθλια και θα του φτιάξω το αγαπημένο του φαγητό.

Φιλια σε όλες!!!!

Αχ Νάσια και εσύ με καθησυχάζεις.... Σε ευχαριστώ....

Κατερίνα μου εύχομαι όλα να πάνε καλά στη νέα σου δουλειά!!! Άντε να κανονίσουμε να βρεθούμε επιτέλους...

Καληνύχτα!!!!

ZOYZOYNEΣ!!!

Xρυσουλι μου ομορφο μην αγχωνεσαι! κ εγω στην εγκυμοσυνη ειχα παρει αντιβιωση καλη μου..ειχε γυρισει το νυχι στο ποδι μου αν θυμασαι που ελεγα κ ποναγα τρομερα κ επειδη ειχε κανει φλεγμονη αναγκαστικα πηρα αντιβιωση..τιποτα δεν θα παθει η 2η νεραιδα σου!!

Γιωτου να μπαινεις τωρα να τα λεμε..μας ελειψες σοβαρη κυρια!!! :D

Κακγουρουλα να χαιρεσαι τον αντρα σου κοπελα μου! πολυχρονος κ με υγεια ευχομαι..να σας λατρευει παντα κ να σας προσεχει σαν τα ματια του!!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif]

Κατερινα αυριο εχεις το σεμιναριο ε?? ωραια να εισαι κ εσυ ετοιμη να μην το εχεις κ αγχος...

εγω νεα δεν εχω κοριτσια μου...πολυ ξενυχτι σταθερα κ τα νευρα στα κοκκινα πολλες φορες λογω της αυπνιας..οπως τα ξερετε δηλαδη...μια νυχτα δεν εχει κοιμηθει αυτο το παιδι ενα βραδυ...ενα μονο..τεσπα..δεν θυμαμαι να σχολιασω τιποτα κοριτσια μου ειναι κουρκουτι το κεφαλι μου...

σας φιλω ολες...

γεια σας φιλεναδιτσες μου....

καγκουρο να χαιρεσαι τον αντρουλη σου...με το καλο η νεα σου δουλιτσα....μια χαρα ειναι...η ουσια ειναι να υπαρχει δουλεια...

χρυσουλινι μου εφοσον στις δινει ο γιατρος δεν υπαρχει θεμα....επισης δεν εισαι στο πρωτο τριμηνο που ειναι πιο επιφοβα...μην αγχωνεσαι...

αντε να ερθω να πιουμε καφεδακι....μου εχετε λειψει παρα πολυ...

σοφακι μου πως τα περνατε;;;;;τελικα φυγατε;;;εχω μεινει πολυ πισω....οσο για τα ξενυχτια και μενα ξυπναγε μεχρι που εμεινα εγκυος και ως δια μαγειας κοιμαται 12ωρο :D:D:D

φιλακιαααααααααα

Καλησπέρα μανουλίτσες...

Καταρχήν να ευχηθώ στην Κανγκουρούλα μας χρόνια πολλά για τον αντρούλη σου, να τα εκατοστήσει να είναι γερός και να τον χαίρεστε κοριτσάκι μου και χίλια συγνώμη που ξέχασα να σου ευχηθώ εχθές! Και καλή αρχή στην καινούρια δουλειά!

Κατερινάκι μου ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα και ανώδυνα (και για την τσέπη σας) με τον οδοντίατρο γιατί τελικά έχουν καταντήσει χειρότεροι κι από τα χρυσοχοεία...σε λίγα χρόνια όλοι χωρίς δόντια θα κυκλοφορούμε γιατί που να κουβαλάμε μια περιουσία στο στόμα μας!!!! Θυμάσαι που έλεγα πριν καιρό ότι τρέχαμε για τα δόντια του άντρα μου? Ακόμα δεν έχουμε ξεμπερδέψει...ακόμα πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα...φαντάσου πόσο ήταν το πρόβλημα κι αυτοί οι αλμπάνηδες που πήγαινε κόντεψε να του καταστρέψουν τελείως το δόντι! Μακάρι να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου καλό μου!!

Χρυσουλίνι μου στα είπα και χθές...δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς για την αντιβίωση! Φιλάκια στην Βασιλικούλα!

Σοφάκι μου τί άλλο να σου πώ...υπομονή κοριτσάκι μου...δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί ο κόσμος (ευτυχώς όχι όλοι) είναι τόσο κακός και δεν θέλει να βλέπει κανέναν να προκόβει! Εχώ γνωρίσει κι εγώ πολλούς τέτοιους...αλλά να σου πώ κάτι? Στο τέλος αυτοί μένουν με την κακία τους! Ακόμα να στρώσει με τον ύπνο του ο Βασιλάκης ε? Αχχχχχχ πού θα πάει θα μεγαλώσουν!!!!!

Μπουρεκάκι μου πώς τα πάς? Το σποράκι μεγαλώνει?

Χάθηκε και η συμπεθερούλα μου...ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!!!!

Γκρουσάκι μου συνήλθατε από την ίωση?

Εμείς κορίτσια μου διανύουμε μια πολύ περίεργη περίοδο...λες και μας έχουν φτύσει στα μούτρα πια!

Σαν να μην έφτανε που είμαστε πάρα πολύ ζορισμένοι οικονομικά...ο άντρας μου έχασε μία δουλειά σχεδόν μέσα από τα χέρια του (ήταν για λίγους μήνες αλλά τα λεφτά πάρα πολύ καλά και είμαστε σε μιά φάση που τα χρειαζόμασταν πάρα πολύ), προχθές έχασε τα γυαλιά της μυωπίας του...φάγαμε όλο τον κόσμο να τα βρούμε αλλά πουθενά, οπότε είπαμε σήμερα να πάμε σε ένα οφθαλμίατρο να τον δεί και να του γράψει άλλα γυαλιά. Η μυωπία είναι σταθερή αλλά ο αστιγματισμός ανέβηκε πάρα πολύ πράγμα παράξενο γιατί ο αστιγματισμός δεν ανεβαίνει μετά από κάποια ηλικία οπότε ο γιατρός μας πρότεινε να το ψάξουμε λίγο το θέμα μήπως έχει κάποιο πρόβλημα με τον κερατοειδή και πάθει καμιά ρήξη στα ξαφνικά και τυφλωθεί τελείως...Κλείσαμε ραντεβού σε ένα διαγνωστικό για την Δευτέρα το απόγευμα να κάνει αυτή την εξέταση αλλά σκεφτόμαστε να πάρουμε και μια δεύτερη γνώμη...εννοείται ότι θα κάνουμε ότι χρειαστεί απλά είμαστε πολύ χάλια οικονομικά τώρα και όλες αυτές οι διαδικασίες χρειάζονται λεφτά να πάρει η ευχή!!!!!

Κατά τα άλλα, οι αναγούλες και οι εμετοί συνεχίζονται κανονικά παρόλο που πέρασε το πρώτο τρίμηνο...για την ακρίβεια τώρα είμαι πολύ χειρότερα, κάνω εμετό ακόμα κι όταν το στομάχι είναι τελείως άδειο οπότε βγάζω μόνο τα γαστρικά υγρά (συγνώμη για την αηδιαστική περιγραφή αλλά καταλαβαίνετε για τί ζόρι μιλάμε!!!!) Πρέπει να πάω να κάνω και τις μηνιαίες εξετάσεις αίματος και ούρων (κυρίως για την coombs επειδή έχω ρέζους αρνητικό)...πρέπει να πάμε και στην παιδίατρο να συνεννοηθούμε τί θα γίνει με τα εμβόλια της μικρής που έχασε λόγω της εγκυμοσύνης μου (δεν έχω περάσει καμία παιδική αρρώστια και είναι επίφοβο να μην μου κολλήσει κάτι (ορισμένα εμβόλια έχουν ζωντανό εξασθενημένο ιό)...λεφτά...λεφτά...λεφτά...ουφφφφφφφφφφ θα σκάσω πιά!!!!!

Δεν θυμάμαι να σχολιάσω κάτι άλλο κοριτσάκια μου

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!

Καλησπέρα!!!!!

Κατερίνα μου ,συγνώμη για εχθές που δεν σου ευχήθηκα για τον άνδρα σου... σχολίασα την βόλτα αλλα για τα γεννέθλια ξεχάστηκα.... Να το χαίρεστε να είναι πάντα γερός!!!!!!!!!!!!

Νάσια τι είναι το coombs ??? Εγώ δεν νομίζω να έχω κάνει τέτοια εξέταση... :o

Εύχομαι να μην είναι τίποτα το σοβαρό με την υγεία του άνδρα σου και όλα να πάνε καλά!!!!!!

Σοφάκι , εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μαγαζί και να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει..... Καλή επιτυχία με την απογραφή ... !!!!!!

Φιλιά κορίτσια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρυσουλίνι μου επειδή έχω ρέζους αρνητικό δεν κάνει να μπεί στον οργανισμό μου αίμα με ρέζους θετικό...(για την ακρίβεια έχω μηδέν αρνητικό δηλαδή αν πάθω ποτέ κάτι μπορώ να πάρω αίμα μόνο από την ίδια ομάδα ενώ μπορώ να δώσω σε όλους)... τώρα που είμαι έγκυος υπάρχει περίπτωση το έμβρυο να έχει αίμα με ρέζους θετικό (επειδή έχει ο άντρας μου γι'αυτό και θεωρητικά μπορεί να υπάρξει πρόβλημα, αν είχε κι αυτός αρνητικό δεν θα υπήρχε πρόβλημα)...μπορεί λοιπόν (θεωρητικά πάντα) να φύγει από το έμβρυο πρός εμένα και να πάθουμε ζημιά και οι δύο, δεν θυμάμαι πώς λέγεται επιστημονικά αυτό και σου το περιγράφω πολύ απλά τώρα γιατί κι εγώ δεν το έχω καταλάβει πλήρως. Γι'αυτό κάνω αυτή την ειδική εξέταση αίματος (coombs) και η οποία πρέπει να βγαίνει πάντα αρνητική. Μόλις γεννήσω θα μου κάνουν μία ένεση για αυτά τα + που θα απελευθερωθούν μέσα μου αν τυχόν το μωρό έχει τελικά το ρέζους του πατέρα του.

γειαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

νασια μου,αυτο που λες με το αρνητικο το εχει και η μαμα μου!!!!μετα απο τις γεννες εκανε αυτες τις ενεσεις και ολα οκ!!!!!!!!!!!εμεις μια χαρα ειμαστε ευτυχως!!!!!!!ευκολα την ξεπερασαμε την ιωση!!!!!η αναστασια μονο μια φορα εκανε διαρροια...εγω περισσοτερες!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

γιωτου,σε δημοσιο ή ιδιωτικο δουλευεις τωρα???????βρηκες γιατρο εκει?????δε θα γεννησεις αθηνα?????χαμηλο πλακουντα ειχα κι εγω....απο τον τριτο μεχρι τον ογδοο δεν καναμε σεξ και μου ειχε πει να μην κουραζομαι πολυ.καισαρικη εκανα αλλα οχι επειδη ο πλακουντας ηταν χαμηλα....μην ανησυχεις!!!!!! ;)

χρυσουλινι μου,εγω εχω να σου πω τα καλυτερα για το μαιευτηριο!!!!!!ηταν ολα πολυ καθαρα,οι κοπελες ερχονταν αμεσως αν τις χρειαζοσουν,στο θηλασμο βοηθουσαν παρα πολυ,καναμε και σεμιναρια μεσα στο μαιευτηριο.τα δωματια ειναι λιγο μικρα.εγω ημουν σε τρικλινο αλλα δεν υπηρχε θεμα!!! ;) το μονο παραπονο που εχω ειναι οτι στα επισκεπτηρια εμπαιναν μεσα οοοοοοοοοοοολοι οι συγγενεις και απ τις 3 μας και γινοταν ενας χαμος....πολυ αποπνηκτικη ατμοσφαιρα....συνεχεια εμπαιναν οι κοπελες μεσα και εκαναν παρατηρηση αλλα οι συγγενεις στον κοσμο τους....αφου τη δευτερη μερα δεν αντεξα και ανεβηκε η πιεση μου 18.....τρελαθηκαν οι κοπελες....φωναξαν καρδιολογο και φυσικα εφυγαν οοοοοοοοοολοι απο μεσα και ηρεμησαμε.....ηταν και μια φωκια εκεινη τη μερα και αντι να πηγαινει στις τουαλετες για τους επισκεπτες,χρησιμοποιησε τη δικια μας.... :twisted::twisted::twisted: βεβαια,σε αυτο δε φταιει τοσο το μαιευτηριο οσο οι συγγενεις και φιλοι που δεν καταλαβαινουν....και για τους δικους μου λεω.....απλα εμενα τους επαιρνε ολους ο αντρας μου και τους πηγαινε στην καφετερια να τους κερασει.... :lol::lol::lol::lol: αυτα!!!!!!!!!!!!!με το καλο χρυσουλινακι μου!!!!!!!να δω ποτε θα σε παρω τηλ.να τα πουμε..... :roll::roll::roll::roll:

κατερινακι,τωρα τελειωσες με τα δοντια????πως πηγε το σεμιναριο?????? :?:

κανγκουρακι,χρονια πολλα στον αντρουλη σου!!!!!!!!!!!!!

δημητρουλα,πως ειναι ο θανουλης?????ελπιζω μια χαρα!!!!!! :roll::roll:

πατσυ,στεναχωρηθηκες για την ομαδα σου?????η αληθεια ειναι οτι κι εγω εκνευριστηκα...... :twisted::twisted::twisted: η χρυσα μας ποτε θα μπει να γραψει κανενα νεο???????

σοφακι,η δουλεια πως παει??????μη δινεις σημασια παντως...... ;)

εγω ξεκινησα δουλεια και δεν προλαβαινω να γραφω πολυ....αλλα ενας μηνας εμεινε!!!!!!!!μετα καλοκαιρακι!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::):):)

μακιααααααααααααα

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μου λειψατε!

μπαινω διαβαζω νεα σας, αλλα συνηθως δεν προλαβαινω να σχολιασω.....

Εμεις καλα ειμαστε, μεγαλωνουμε!!!!!!!!!!!

Βρε κοριτσια ν αρωτησω κατι....εκτος απο απογευματινο που εγω δινω γιαουρτακι, δινετε κι αλλο φαγακι μεχρι να πιουν γαλατακι και να κοιμηθουν;;;

εμενα ο δικος μου κατεβαζει 2 γιαουρτακια και μετα του δινω γαλατακι για βραδυ...αλλα νομιζω πως ισως θα επρεπε να τρωει και κατι αλλο ενδιαμεσα...αλλα τι;; μιας και δεν μασαει ....και να μη τον βαρυνει;;;για πειτε ιδεες...εδω και σρκετες μερες ξυπναει για γαλα και λεω μαλλον δε θα φτανει το φαγακι...ενω μου ειχε στρωσει και κοιμοταν συνεχομενα και ξυπναγε γυρω στις 6 το πρωι...τωρα ξυπναει και κατα τις 2.30 και αν δεν πιει γαλα χαλαει τον κοσμο....εχω δοκιμασει να μην του δωσω και καθε φορα εκνευριζεται απιστευτα πινει πολυ νερο(ενδειξη οτι πειναει) και δεν μπορει να ησυχασει....

επισης να σας πω οτι συνεχιζουμε τα αλεσμενα...ρε κοριτσια του δινω κομματακια σε τροφη και την πεται δε θελει καν να τη βαλει στο στομα...μηπως εχει παρατραβηξει η βαλιτσα;;;τι να κανω για νατου μαθω να μασαει;;;;;ολα τα πεταει κατω αφου τα κομματιασε πρωτα...εχω θορυβηθει επειδη μου ειπαν πως το οτι δε μασαει ακομα ειναι ενδειξη καθυστερημενης αναπτυξης.....για πειτε..

γεια σας κουκλες...

πασχαλακι μην αγχωνεσαι βρε..μεχρι 18 μηνων δεν εχει σιγουρα θεμα....και φυσικα δεν το πιεζεις...θα δεις πολυ απλα μια ωραια μερα που θα αρχισει να αρνειται να τρωει αλεσμενα...οσο για κατι παραπανω δεν ξερω τι να σου προτεινω :roll: αν του εδινες κρεμουλα;;;;ειναι και χορταστικη...

ευακι σε δημοσιο δουλευω....και δεν θελω να γεννησω αθηνα....γιατι αγχωνομαι....ενω τωρα ξερω οτι ο γιατρος ειναι πολυ καλος..τουλαχιστον αυτο λεει ολη πολη...αλλα και εγω αυτο καταλαβα...και θα με βαλει σε μονοκλινο και θα ειμαι μια χαρα....

νασια ευχομαι να μην τιποτα αυτο με τα ματια του αντρα σου... ;)

δεν θυμαμαι κατι αλλο...

εγω καλα ειμαι....το στομαχι μου πολυ καλυτερα...παλι καλα....

ανυπομονω να ερθω αθηνα :D:D:D

επισης να σας πω οτι συνεχιζουμε τα αλεσμενα...ρε κοριτσια του δινω κομματακια σε τροφη και την πεται δε θελει καν να τη βαλει στο στομα...μηπως εχει παρατραβηξει η βαλιτσα;;;τι να κανω για νατου μαθω να μασαει;;;;;ολα τα πεταει κατω αφου τα κομματιασε πρωτα...εχω θορυβηθει επειδη μου ειπαν πως το οτι δε μασαει ακομα ειναι ενδειξη καθυστερημενης αναπτυξης.....για πειτε..

Πασχαλια μου τα εχουμε πει παρα πολλες φορες οτι το καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους αναπτυξης και αυτοι που σου ειπαν κατι τετοιο μαλλον αυτοι εχουν καθυστερημενη αναπτυξη να τους πεις,ακου τι καθονται και λενε :evil: οταν θα ερθει η ωρα του θα μασησει μια χαρα μην σε απασχολει αυτο,τωρα γιατι να του δινεις 2 γιαουρτακια;δωστου ενα και κατι αλλο,πχ μια μπανανα,λιγη κρεμουλα,τραχανα,κρεμα που μπορεις να φτιαξεις εσυ πχ.σιμιγδαλοκρεμα,ρυζογαλο,κρεμα με κορν φλαουερ,βρωμη με φρουτα,αυγο και πολλα αλλα,γιατι να του δινεις 2 γιαουρτακια ενω μπορει να φαει τοσα αλλα πραγματα,θα τα βαρεθει και δεν θα τα τρωει

Ευακι ολα καλα με το σεμιναριο,4 ωρες μας τα αναλυαν μας ζαλισαν,αυριο θα μου φερει και η τομεαρχης μου και το υλικο και απο Τριτη αρχιζουμε επισημα,εμεις ποτε θα μιλησουμε;;;

οσο για τα δοντια μου την Παρασκευη θα ξαναπαω να μου παρει μετρα για θηκη και για να κανω και εναν καθαρισμο,και επι της ευκαιριας θα παμε και στη Λαρισα στα jumbo για λιγα ψωνια,στις 18 εχει και τα γενεθλια ο μεγαλος μου κλεινει τα 7 το μαναρακι μου,αα!!!! πειτε καμια ιδεα θα εχω θεμα τον μπομπ σφουγγαρακη και ψαχνω ιδεες ακομα,θα κανω τουρτα με τον σφουγγαρακη με ζαχαροπαστα,λουκανοπιτακια,πιτσα,χαμπουργκερακια,κοτοκροκετες σε σχημα αστεριου,και ακομα το ψαχνω για τα υπολοιπα

Γιωτου το ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολα με τα αλλα δυο να ξεκουραζεσαι,αδυνατον το βρισκω,ο Θεος και η Παναγια να ειναι μαζι σου να σε προσεχουν

Κατερινακι να χαιρεσαι τον αντρα σου,πολυχρονος να ειναι

Νασια μου να πανε ολα καλα με την εξεταση σου,και ο αντρας σου να μην εχει κατι το σοβαρο ευχομαι να μην εχετε τρεχαματα,δεν εισαι για τετοια στην κατασταση σου

Σοφακι ετοιμη για την απογραφη;τελικα μου εδωσαν και το διπλανο χωριο που σου ελεγα

Πατσυ λες να ειναι ο ιδιος γιατρος για ρωτα ονομα για να σου πω

Δημητρουλα που χαθηκες;;;και η Ολια που ειναι;;

α μου φερανε και δωρακια σημερα τα καμαρια μου απο τα σχολεια τους,για τη γιορτη της μητερας,πολυ συγκινηθηκα ο Γιωργος μου εφερε διπλωμα της καλυτερης μαμας του κοσμου και γραφει μεσα πολυ συγκινητικα λογακια και γλαστρακι με λουλουδι και τη φωτογραφια του πανω,και ο Νικος μια καρδια με ωραια λογακια ,οταν το ζησετε θα με θυμηθειτε

πολλα φιλια σε ολες κουκλες!!!

πασχαλακι,μην αγχωνεσαι βρε!!!!!!!!!δεν υπαρχει λογος!!!!!!!!!!!!!!!! ;) θα φαει και κανονικα καποια στιγμη!!!!! ;)

γιωτου,μπηκες κιολας στον τριτο μηνα???????? :):):):):):):):):) μια χαρα μου ακουγονται αυτα που λες!!!!!!καλυτερα να γεννησεις εκει!!!! ;) σε ιδιωτικη κλινικη?????στην επαρχια οι τιμες ειναι πολυ καλυτερες παντως.... ;)

συμπεθερουλα,ολο βολτιτσες εισαι βλεπω!!!!!!!!!!δοντια το λεμε τωρα??????????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μεγαλωσε ο νικολακης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D οπως καταλαβαινεις θελω φωτο απο την τουρτα!!!!!!!!!!!! ;);););););););) καλη απογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και καλο κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;);););););)κι εμεις φτιαξαμε δωρακια στις μαμαδες σημερα!!!!!!μπουκετακια λουλουδια με καρτουλα και ευχουλες!!!!!!! ;)

εμεις τα ιδια.....αυριο εχουμε να παμε σε κατι γενεθλια.....

παω για υπνο!!!

μακιααααααααα :mrgreen:

Καλημέρα μανουλίτσες...

Τί κάνετε? Πάλι πολλές απουσίες βλέπω...αχ καλοκαιριάζει και θα είμαστε στις βόλτες ε?

Εμείς καλά είμαστε...είχαμε παιδίατρο εχθές - από τον Ιανουάριο είχαμε να πάμε - κάναμε το ΜΜΡ και ο Θεός βοηθός. Ελπίζω να μην υπάρξουν παρενέργειες, η παιδίατρος μας είπε ότι πιθανόν να κάνει πυρετό από την 6η μέχρι την 11η μέρα, μετά δεν υπάρχει κίνδυνος. Και αφού έχω αντισώματα ερυθράς (είχα κάνει ένα επαναληπτικό ερυθράς πριν από χρόνια και στον προγεννητικό φάνηκε ότι έχω αντισώματα) δεν κινδυνεύω...όμως της ανεμοβλογιάς ΔΕΝ θα το κάνουμε (ήταν για τον Ιούλιο), θα το αναβάλλουμε για μετά την γέννα (πρώτα ο Θεός!!!!) Κατά τα άλλα, είμαστε τέλεια...η παιδίατρος έπαθε πλάκα με την Μαμία, παίζανε, της έκανε χαριτωμενιές, την έκανε αγκαλίτσα, της έδωσε και φιλάκι (παρόλο που έκλαψε αρκετά με το εμβόλιο, το ξεπέρασε όμως γρήγορα)...μας είπε ότι το παιδί έχει γίνει σαϊνι!!!!!!! Είμαστε σχεδόν 12 κιλά (κάτι λιγότερο) και 85 πόντους (θεά!!!! είπε η μάνα κουκουβάγια χαχαχα!) Αααααα ρώτησα και για τα δοντάκια και μας είπε ότι αφού έχει 11 πλέον μπορούμε να της τα βουρτσίζουμε με σκέτο νεράκι...αυτά! Ουφφφ μου έφυγε ένα βάρος!

Την Δευτέρα το απόγευμα έχουμε ραντεβού σ'ένα διαγνωστικό κέντρο στη Θεσ/νίκη για να κάνει ο άντρας μου ψηφιακή τοπογραφία στα μάτια...από μια μικρή έρευνα στο διαδύκτιο βρήκα ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο μας τα παρουσίασε ο γιατρός, αρκεί να μην είναι σε προχωρημένο στάδιο (σε περίπτωση που έχει αυτή την πάθηση γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην την έχει και καθόλου) γιατί τότε χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς...πράγμα που απευχόμαστε!

Πασχαλάκι μου συμπεθερούλα μου τί κοτσάνες είναι αυτές που σου λένε για το παιδί βρε κοριτσάκι μου? Δεν έχουν όλα τα μωρά τους ίδιους ρυθμούς...και η Μαμία το μοσχάρι ακόμα αλεσμένο το θέλει αλλιώς δεν το τρώει όπως και την φρουτόκρεμα...ψωμάκι δεν μασουλάει? Μόνος του θα αλλάξει συνήθειες σιγά σιγά μην στεναχωριέσαι... Ακούς εκεί να σου λένε τέτοιες βλακείες για τον γαμπρούλη μου, όλοι επιστήμονες έγιναν πιά!!!!!!

Κατερινάκι μου και η Μαμία δύο γιαουρτάκια "χτυπάει" στην καθισιά της, της αρέσουν πάρα πολύ αλλά καλύτερα γιατί το γάλα το έκοψε πλέον για τα καλά οπότε δεν έχουμε καλύτερη επιλογή για βραδυνό...Καλό κουράγιο με την απογραφή...Θα κάνετε πάρτυ για τα γενέθλια του πρωτότοκου? Πωπω τί έχουν να φτιάξουν πάλι τα χρυσά σου τα χεράκια...μιαμ μιαμ! Σ'ευχαριστώ πολύ καλό μου για τις ευχές σου για τον άντρα μου!

Μπουρεκάκι μου πώς είσαι σήμερα? Σε ταλαιπωρεί το φασολάκι σου? Οι δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες σου πώς ήταν? Είχες αναγούλες και εμετούς ή αυτή είναι διαφορετική?

Γκρουσάκι μου καλά να περάσετε σήμερα στα γενέθλια...δώσε ένα φιλάκι στην Αναστασία!

Η Δημητρούλα είναι καλά, και ο Θανούλης...μιλάμε στο τηλέφωνο, τώρα που έφτιαξε ο καιρός και ο Θανούλης συνήλθε από την ίωση είναι όλο βολτίτσες!!!!!

Αχ κορίτσια αύριο είναι η γιορτή της μητέρας!!!!!!! Γιορτάζουν οι μανούλες μας...να τις χαιρόμαστε..και γιορτάζουμε κι εμείς!!!!!

Καλό σαββατοκύριακο φίλες μου!!!!!!

γεια σας μανουλες και χρονια μας πολλα :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

ευακι μου σιγουρα οι ιδιωτικες κλινικες ειναι πιο φτηνες στην επαρχια..αλλα η πιο κοντινη ιδιωτικη κλινικη σε εμας ειναι 150 χλμ....και δεν μπορω..αγχωνομαι...

νασια μου καλυτερα ειμαι...μονο αργα τα απογευματα εχω αναγουλες...

στον ιασωνα δεν ειχα σχεδον τιποτα....

στον ταλιμπαν μου ξερνοβολαγα σαν γατι μεχρι που εκλεισα τον τριτο..πολυ χαλια λεμε...

αυτη η εγκυμοσυνη ειναι κατι το ενδιαμεσο...

που ειστε οι υπολοιπες;;;;;

κατερινιω μου πως τα περνας;;;;ολα καλα;;;;τι λες θα πας για τη κορη;;;;

νασια φυλο δεν εχεις μαθει;;;;;

φιλιαααααααα

κοριτσακια μου καλησπερα κ χρονια μας πολλα!!!

εχω νευριασει παρα πολυ γιατι εγραψα ενα κατεβατο κ με πεταξε κ δε σκεφτηκα καθολου να κανω αντιγραφη! :cry:

πω πω δε το πιστευω,εγραφα μια ωρα..

τα φιλια μου σε ολες,για ολες εγραψα φιλες μου κ μου φαινεται βουνο να γραψω παλι..

να μαι παλι.. :D

μωρε ευχηθηκα πριν κ στο γιωτακι,με το καλο το τριτο μωρακι σου κοπελα μου,ολα να πανε τελεια κ ελεγα οτι σε ζηλευω που μενεις επαρχια κ ειδικα στα συγκεκριμενα μερη επειδη τα ξερω σε ζηλευω ακομα πιο πολυ!αντε κ το καλοκαιρι αν κατεβω στο χωριο του μπιλακου θα πιουμε καφε με θεα θαλασσα,αχ τι ωραια..

χρυσουλινι μου κοντευεις κ εσυ,με την αντιβιωση κ εγω ειχα παρει οταν ημουν 4 μηνων στον αντωνακη μου κ δεν ειχα κανενα προβλημα.

πασχαλια μου μην ακος τις βλακειες με την αναπτυξη,μα καλα ποιος τα λεει αυτα τα πραγματα,εγω τι να πω που δε μιλαει ακομα,μονο μαμα κ αντε κ αυτα οχι συνειδητα,αλλα αφου ολα τα κανουν φυσιολογικα κ καταλαβαινουν τα παντα απο οτι τους λεμε λεω κ εγω θα κανω λιγο υπομονη,που θα παει,εμενα αργησε πολυ ο μπιλακος να μιλησει κ λενε ειναι κληρομικο.

ειμαι μονη μου ολη μερα,ο αντρουλης μου ελειπε στη καλαματα σε επαγγελματικο ταξιδι κ ευτυχως τωρα επιστερφει,μου ελειψε η κολωνα μου :lol: κ το παιδακι μου με τη θεια του σε μια βαφτιση οπου μετα θα ειχαν κ δεξιωση σε παιδοτοπο κ θα ειχε κλοουν κ διαφορα τετοια.εγω εκανα πολλες πολλες δουλιες κ τωρα καθομαι κ λιωνω στον καναπε μου περιμενοντας τα αντρακια μου.

αχ δε θυμαμαι τι αλλα ειχα γραψει πριν παντως εγραψα για ολες!

θα τα ξαναπουμε φιλες μου,σοφακι,καγκουρακι,νασιουλινο,ευακι,δημητρουλα,ολιακι,κατερινακι μου τα φιλια μου σε ολες!

κ παλι τα χρονια μου πολλα,θεωρω οτι ειμαστε ευλογημενες που ειμαστε μανουλες κ προσωπικα νιωθω οτι εκτελω τον σημαντικοτερο ρολο της ζωης μου..

αντωνακη μου,θεε μου σε λατρευωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας μανουλίτσες και ΧΡΟΝΙΑ μας ΠΟΛΛΑ!

Να χαιρόμαστε και τις μανούλες μας!

Κατερίνα πρέπει να είναι πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα, και εγώ πιστεύω οτι όταν πάρω για πρώτη φορά κάτι φτιαγμένο απο τα χεράκια της Αγγελικής μου θα τρελαθώ.

Πασχαλιά μην αγχώνεσε,είναι αυτό που λέει η Γιώτα μια μερα δεν θα τα θέλει αλεσμένα αλλά κομματάκια. Εμέις τρώμε από τα Χριστούγεννα τα φρούτα κομματάκια, ολα τα άλλα αλεσμένα. Κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό και εχει τους δικούς του ρυθμούς. Αυτό πάντως με το γάλα τη νύχτα μου το κάνει και μένα τις τελευταίες μέρες. Μπορεί να ξυπνήσει κατά τις 4 και ηρεμεί μόνο αν πιει γάλα, της φτιαχνω 100ml , το σταγγίζει και κοιμάται μετά μέχρι τις 8μιση. Καμια φάση θα περνάνε τι να πω. Το νερό το έχω δοκιμάσει και εγώ πίνει αλλά μετά μου δείχνει επίμονα τον θερμαντηρα που σημαίνει οτι θέλει μόνο γάλα.

Βικάκι τι ωραία γλυκά λογακια αυτα που εγραψες.

Κοριτσακια μου σας φιλώ ολες!!!

γεια σας.χρονια μας πολλλλλλλλααααααααααα.

καλα μωρη μαλακοντα..εμενα στα φιλια με ξεχασες?την φιλη σου?

πας μου αμα ερθω εκει θα σε κανω μαυρη στο ξυλο απο τις χαζομαρες που λες.ελεος δηλ.μια χαρα ειναι ο μικρος.της φιλης μου ο γιος ετρωγε αλεσμενα μεχρι 3 μιση χρονων και.αμα τα δινανε κανονικα εκανε εμετο.το καθε παιδι εχει τον ρυθμο του.μην βιαζεσαι ολα θα γινουν.

εγω παλι ρε κοριτσια ειμαι στεναχωρεμενη με τον μικρο.δεν πολυτρωει.τελευταια το χω βαλει σκοπο ζωης να φαει.ολη μερα τον ταιζω.αλλα τα κιλα του ειναι πολυ πεσμενα.εχει πεσει απο καμπυλη.ειναι σταθερα 10200 κ δεν λεει να ανεβει καθολου οτι κ να κανω.ειδικα το κρεας το σιχενεται...πολυ στεναχωριεμαι.

σημερα πηγαμε σε μια βαφτιση κ το απογευμα με τις μαμαδες απο τα νηππια σε παρκο στην παραλια.

την παρασκευη μας κανανε γιορτη στα νηπια για την γιορτη της μαμας.εκπληξη κ καλα.μας τραγουδησαν,χορεψαν ,μας ειπαν ποιηματα κ μετα μας δωσανε τριανταφυλλα,δαχτυλιδια που φτιαξανε ,καρτες με ευχες κ ζωγραφιες.εκλαψα η μανα.χαχαχα.σας φιλω.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μανουλιτσες

ευχαριστω τα κοριτσια που απαντησαν στο θεμα μου

Πατσυ μου λογικο ειναι να στεναχωριεσαι οταν δεν τρωνε και εμενα με πιανει κατι,αν του εχεις κανει εξετασεις και ειναι ολα μια χαρα δεν χρειαζεται να ανησυχεις φαση θα περναει,μηπως βγαζει δοντακια;φανταζομαι τη συγκινηση σου πολυ ωραια θα ηταν εε;;

Γιωτου μου ο αντρας μου δεν θελει με τιποτα να κανουμε αλλο παιδακι,αν και πολυ θα ηθελα και ενα κοριτσακι δεν νομιζω να μου κατσει η φαση αφου παλι αγορι θα ειναι αλλα φτανει μωρε δυσκολα ειναι

κοριτσια ο δικος μου παντως απο τοτε που αποθηλασε δεν ξαναξυπνησε για γαλα το βραδυ κοιμαται σερι μεχρι της 9 παρα συνηθως φτου φτου!!!!

Σοφακι αντε πλησιαζει και η απογραφη να τελειωνουμε,η μανα σου θα κρατησει τον Βασιλακη;;

Ευακο εμεις τα ειπαμε χθες,φιλια στην ζουζου μου

Νασια μου απλα το λεω για το γιαουρτι μου φαινεται ανωφελο να τρωνε δυο ενω μπορουν να φανε και κατι αλλο μαζι,πχ ο δικος μου χθες το απογευμα εφαγε μισο τοστακι και ενα γιαουρτακι,μια χαρα η Μαμια κοπελαρα!!!!

η Lemon χαθηκε τελειως..........και η Μαγδα παλι.............

πολλα φιλια κουκλες!!!

Κοριτσια μου γεια σας και απο μενα...Χαθηκα λιγο αλλα με τη δουλεια το σπιτι και το Νικολακη δεν προλαβαινω...Το ζουζουνι μου αρρωστησε την προηγουμενη εβδομαδα.Ειχε μυξες βηχα και πυρετο ..Τωρα βγαζει και αλλα δοντια και εχει γκρινια και δεν τρωει ..Δειχνει να ενοχλειται πολυ στο στομα ..Ο καημενουλης μου πολυ ποναει αντε να βγουν και αυτα να ηρεμησει ...Μετο Νικολακη αρρωστησα και γω και τωρα αρχισα να συνερχομαι ..Ευτυχως μεχρι 22 Μαιου εχω αδεια...Ξεκινησα να κανω δουλειες στο σπιτι αλλα μαυτο τον καιρο δεν μπορω να κανω και πολλα ..Μαρεσει που σηκωσα και τις μποτες τις εβαλα στο παταρι και τωρα θα παω να τις ξαναβγαλω...

Νασια μου και γω 0αρνητικο εχω και συνεχεια εκανα στην εγκυμοσυνη την εξεταση coobs..Mετα τη γεννα μου εκαναν αυτη την ενεση που λες για το αιμα..Ευτυχως οΝικολακης δεν πηρε το δικο μου αιμα.

Γιωτου πως παει η εγκυμοσυνη σου ?

Κοριτσια μου χρονια μας πολλα και για χθες!!!!!!!!!!!!

Αυτα τα δικα μας νεα ..Πολλα φιλια σε ολες ....Δεν αναφεερομαι ονομαστικα για να μην ξεχασω καποια !!!!!!!!!!

γεια σας!!!!!

σημερα η μερα μας ηταν...... :?:?:? :? :?:?:?:?:?:?:?:?:?

το πρωι πηγαμε για εμβολιο και ο γιατρος ελειπε....επειγον περιστατικο λεει..... :| ειναι η δευτερη φορα που παω και δεν το κανουμε... :evil: ολο βολτες το κανουμε αυτο το εμβολιο..... :evil: μετα ο αντρας μου κοπηκε με το μαχαιρι.... :shock: 2 δαχτυλα εφαγε και βαθια..... :| μετα κατι επαθε σαν να του επεσε η πιεση και δεν μπορουσε να σηκωθει απο το κρεβατι.... :? μετα η αναστασια ειχε να ενεργηθει 6 μερες και δεν γλιτωσε το υποθετο....χαλια εμπειρια...ελπιζω να μη ξαναχρειαστει.... :roll:εγω ειμαι κομματια και αυριο θα ειναι κουραστικη μερα.... :?

συγνωμη που δε σχολιαζω αλλα σιγουρα θα ξεχασω κατι και δε θελω..... ;)

σας αγαπαω πολυ!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...