Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ό9

Recommended Posts

Συνήθως στην αυχενική φαίνεται αν είναι αγόρι κι εμάς μας είπαν ότι ακόμα δεν φαίνεται τίποτα...γι'αυτό είπε ο γιατρός μου ότι το πάει πάλι για κορίτσι...δεν με πειράζει ότι και να είναι (μόνο να είναι γερό) έτσι κι αλλιώς κοντός ψαλμός αληλλούϊα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 911
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας κουκλιτσες!!!!!!!!!!!!!

Γιωτου μου τι τελεια νεα!!!!!!!!!!και παλι συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να χαιρεσαι και τον γιωργακη σου!και συ Κατερινα μου!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια εμας ο Μακης πριν απο ενα μηνα ηταν 86 ποντους.(θεωρειται δηλ ψηλος και αυτος;;;;;)χαχαα το στρουμφακι μου!!!

Σας φιλω ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα φιλεναδες....

εγω εχω ξυπνησει με την αηδια στο στομα....ολο εμετο θελω να κανω...πολυ ζορικο θα μας βγει μου φαινεται...

δεν ξερω τι να κανω με το ιντερνετ....για να μας βαλουν σταθερο ειναι ενα σωρο λεφτα...το στικακι ειναι δεσμευση..ουφφφφφφ....δε ξερω...μου εχετε λειψει αφανταστα πολυ....

το απογευμα δουλευω...βαριεμαι..

για πειτε ρε κοριτσια κανα συνταρακτικο νεο....τι κανουν οι αλλες τσουπρες;;;;η λεμον,η ριρενα,η μαγδα;;;;;;ειναι καλα;;;;εχετε νεα τους;;;;

γεια σας κουκλες!!

Γιωτα μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου ρε κοριτσι!! με το καλο κ να πανε οοοοοολα τελεια ευχομαι!!!!

κ εμεις βαλαμε κηπο κ πηρε η μαμα μου κοτουλες κ τρωει μονο φρεσκα αυγουλακια το ταρζανακι μου!

πηγαμε παιδιατρο κ ειμαστε ακριβως ιδια με τον Νικολα..Ολια μου τι γινεται με τα παιδακια μας???? καθε μηνα σχεδον τα ιδια!!!μονο που μας ριχνετε λιγο στο υψος..εμενα ειναι 85 ποντους κ 13.300 οπως κ εσεις! γιγαντακι!!! μου εχουν κοπει τα χερια :lol:

επιτελους βγηκε κ το 5ο μας δοντακι :D η γκρινια χτυπαει κοκκινα...η αυπνια απαλευτη κ κατα τα αλλα ολα καλα!! :mrgreen:

η Χρυσα μας ειναι Θεσσαλονικη κ φυσικα συναντηθηκε εχτες με την τρελη την Πατσυ...κ τα παιδακια τους ολα μαζι παιζανε κ ολα μια χαρα...οταν μπει η παλαβη θα σας τα πει με τον δικο της μοναδικο τρελιαρικο τροπο!!!!

ειχα κανει αιτηση για απογραφεας κ με δεχτηκανε κ αυριο εχω σεμιναριο για εκπαιδευση γιατι 9/05 ξεκιναμε απογραφη..ειναι καλα τα ευρουλια!!! κ ο Κωστας μαζι αλλα εχουμε διαφορετικα χωρια.κοιταξτε που εχει ακομα διαθεσιμοτητα ειδικα εσυ Κατερινα νομιζω Κοζανη εχει ακομα να κανετε αιτηση ειναι μονο λιγες μερες δουλεια κ αρκετα καλα λεφτακια..στο στατιστικς πατηστε να διαβασετε λεπτομερειες κ πηγαινετε εκει που λεει απογραφη πλυθησμου 2011 κ μετα κοιταξτε που εχει ακομα διαθεσημα μερη αν ειναι δηλαδη καποιο στην πολη σας κ καντε αιτηση! αν θελετε φυσικα...διαβαστε κ ολες οσα θελετε να μαθετε...

παω να κοιμησω τον μικρο μου που δεν παλευει αλλο για να εχει κουραγιο να με ξενυχτησει οοοοοοοολη νυχτα! :mrgreen:

Γεια σας μανουλιτσες,τι κανετε?Εμενα ο Θανος απο χθες εχει πυρετο,εκανε και σημερα και να δουμε πως θα ξημερωσουμε παλι..Φυσικο και επομενο ηταν,αφου η κουμπαρα μου εφερε την εγγονη της αρρωστη την προηγουμενη βδομαδα και προχθες που πηγαμε σε παρτυ στον παιδοτοπο,ειχε μια μανα αρρωστο το παιδακι της που ειχε περασει και γαστρεντεριτιδα,πυρετο και απ'ολα..Τι να πω?Τεσπα θα περασει που θα παει,αλλα στα καλα καθουμενα τωρα,παιδευεομαστε..

Γιωτακι μου,πολυ χαρηκα κοπελα μου με τα νεα σου..Συγχαρητηρια κοπελα μου,να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ευχομαι να μην εχεις τοσες ανακατοσουρες και να την ευχαριστηθεις την εγκυμοσυνη σου..Φανταζομαι τα ταλιμπανακια σου βρηκαν την χαρα τους,ε?Εχεις και την μαμα σου κοντα να σε βοηθαει?

Ολια μου και Σοφακι μου θηριακια ειναι τα παιδακια σας,φτου φτου τα καμαρια μας!!Ολια μου ειναι κληρονομικο μηπως το υψος?

Ολια μου να χαιρεσαι και τον αντρουλη σου,πολυχρονος να ειναι!!

Πασχαλακι και ο Μακης ειναι πολυ ψιλος!!Μπραβο τα αγορια μας..Τι κανει?Να μου τον φιλησεις..

Χρυσουλινι μου κοντευεις και εσυ..Αντε με το καλο να εχεις ενα γερο μωρακι..Αγχωθηκες καθολου?

Κατερινακι μου φανταζομαι βρηκαν την χαρα τους τα ζουζουνια..Αντε απο βδομαδα θα ησυχασεις παλι λιγο,και θα μπειτε παλι στο προγραμμα..

Νασια μου,οι αναγουλες δυστυχως δεν αποφευγονται και δεν μπορεις να κανεις τιποτα,περα απο υπομονη..Γερο να ειναι το εμβρυακι μας,αυτο εχει σημασια..Παντως αν δεν εχει περασει καποιος χαλια εγκυμοσυνη,δεν μπορει να σε καταλαβει,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Εδω η μανα μου και οι αδελφες μου με κοροιδευαν,νομιζα οτι εκμεταλλευομουν την κατασταση..Τι να πεις?Υπομονη..Να μου φιλησεις την Μαρια..

Χρυσα και Πατσυ πολλα φιλακια,πιειτε και εναν καφε και για μενα στην ομορφη πολη μας!!

Γκρουσακι μου,περαστικα σας..Ελπιζω να σας περασει γρηγορα αυτη η ιωση και να αναρρωσετε!!Η Αναστασια πως ειναι?Εχει διαροια πολυ?Μακαρι να την περασετε ελαφρια..Πολλα φιλακια και στις 2

Κοριτσια σας αφηνω..Καλο βραδυ και πολλα φιλια

ειχα κανει αιτηση για απογραφεας κ με δεχτηκανε κ αυριο εχω σεμιναριο για εκπαιδευση γιατι 9/05 ξεκιναμε απογραφη..ειναι καλα τα ευρουλια!!! κ ο Κωστας μαζι αλλα εχουμε διαφορετικα χωρια.κοιταξτε που εχει ακομα διαθεσιμοτητα ειδικα εσυ Κατερινα νομιζω Κοζανη εχει ακομα να κανετε αιτηση ειναι μονο λιγες μερες δουλεια κ αρκετα καλα λεφτακια..στο στατιστικς πατηστε να διαβασετε λεπτομερειες κ πηγαινετε εκει που λεει απογραφη πλυθησμου 2011 κ μετα κοιταξτε που εχει ακομα διαθεσημα μερη αν ειναι δηλαδη καποιο στην πολη σας κ καντε αιτηση! αν θελετε φυσικα...διαβαστε κ ολες οσα θελετε να μαθετε...

Σοφακι ειχα κανει και εγω αιτηση και με πηρανε για εδω για το χωριο που μενουμε,το ξερω οτι εχει καλα λεφτα,ο Αντωνης ειχε παρει μερος και στην απογραφη αγροτων,εμενα δεν με καλεσανε ακομα για σεμιναρια,μου στειλανε μονο e-mail για να στειλω αν αποδεχομαι να ειμαι απογραφεας,εντωμεταξυ με ειχαν καλεσει και για τομεαρχη αλλα δεν δεχτηκα γιατι ηταν πολλα τα χωρια και λιγα τα λεφτα,ειδες πως δεν το αναφεραμε και στο τηλεφωνο χθες;

Δημητρουλα περαστικα στον Θανουλη σου,υπομονη και ελπιζω να ειναι η τελευταια ιωση για φετος τουλαχιστον

Κοριτσάκιαααααα :D Όλες καλά?

Γιωτούλι!!!!! Τέλεια νέααααααααα! Συγχαρητήρια! Με το καλό η κόρη :D

Κάνατε πολύ καλά που πήγατε στο χωριό! Πρέπει να είναι τέλεια για τα παιδιά!

Άντε βάλε ιντερνετ να μας λες τα νέα σου!

Συμπεθέρα και Όλια τι μεγάλα τα παιδάκια σας! Η δική μου στα 9.5 είναι ακόμα...

Εγώ έχω πολύ τρέξιμο...κι είμαι κουρασμένη και εκνευρισμένη μονίμως από τα ξενύχτια. Γιαυτο δε μπαίνω συχνά...

Σας σκέφτομαι όμως!:x

Πολλά φιλιά :-*

γειαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

νασια μου,γερο να ναι κι οτι να ναι!!!!!!!!!!!συνεχιζουν οι ζαλαδες??????

γιωτου,στο δημοσιο δουλευεις τωρα?????ποτε θα πας στο γιατρο για αδεια??????

πασχαλακι,γιγαντακι κι ο μακουλης!!!!!!!!!!!!!

σοφακι,οποιος θελει κανει αιτηση???????

δημητρουλα,περαστικα στο θανουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) μα να μην καταλαβαινουν....... :evil:

κατερινακι,θα πας κι εσυ για απογραφη???ολη μερα ειναι?????

μαγδα,μακιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

εγω σημερα ημουν χειροτερα..... :roll: εχω παει πολλες φορες τουαλετα και τη βγαζω με λαπα,φρυγανιες και τσαι..... :cry: ευτυχως,η αναστασια σημερα δεν ειχε κανενα συμπτωμα!!!!!! ;)

Ευακο μου περαστικα σας κοπελα μου,τι παθατε; :o:o καμια ιωση παλι;ελπιζω να ειναι η τελευταια και για εσας και να αναρρωσετε συντομα,συνεχισε με λαπα ωσπου να στρωσει το στομαχακι σου,ευτυχως ειναι καλυτερα η Αναστασια :x

η απογραφη ειναι απο 10-24 Μαιου και περιμενω να με καλεσουν για σεμιναρια για να μαθω ποσες ωρες την ημερα θα απασχολουμαι,αλλα πιστευω να τελειωσω γρηγορα το χωριο μας δεν ειναι πολυ μεγαλο

Γεια σας μανουλίτσες!

Χρόνια Πολλά!! Χριστός Ανέστη!!

Είχα μέρες να μπω γιατι φύγαμε για Πάσχα και μετά αλλάξαμε εταιρία τηλεφωνίας και δεν είχαμε internet κάποιες μέρες.

Γιώτα πολύ χάρηκα με τα νέα σου, να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!! :D

Να χαίρεσαι και τον Γιωργάκη σου!

Κατερίνα να χαίρεσαι και εσύ το αγοράκι σου!

Ευάκι πολύχρονη η Αναστασία, είναι καλύτερα σήμερα η μικρή σου. Περαστικά σας!!

Πασχαλιά και Νατάσσα χρόνια πολλά για τις γιορτές σας!Βικάκι πολύχρονη και εσύ να τα εκατοστήσεις!!

Ελπίζω να μη ξέχασα καμία...

Δημητρούλα περαστικά στο Θανούλη σου

Και εμείς ταλαιπωρούμαστε αυτές τις μέρες από την Τρίτη τρέχουν οι μύτες της τσιμπλιάζουν τα ματάκια της που δεν το είχε πάθει ποτέ και ενώ ολη μέρα είναι καλά το βράδυ μου κάνει και λίγο πυρετό. Να περάσουν αυτές οι ιώσεις να φτιάξει επιτέλους και ο καιρός γιατι έτσι νομίζω την πατήσαμε. :?

Αυτά κοριτσάκια τα φιλια μου σε όλες!!!

Καλησπέρα φίλες μου...

ακόμα διακοπές κάνετε??? Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά...

Κανγκουράκι μου κι έλεγα που χάθηκε αυτό το κορίτσι...πώς περάσατε το Πάσχα? Περαστικά στην Αγγελικούλα μας! Αυτός ο καιρός μας ξεγελάει τελικά, λέμε ζέστη έχει βγαίνουμε έξω και την πατάμε...άσε οι ιώσεις, εδώ στο χωριό θερίζει πάλι η γαστρεντερίτιδα!!!!!

Δημητρούλα μου πως είναι σήμερα ο Θανούλης μας? Σε έπαιρνα τηλέφωνο κατά τις 7 το απόγευμα αλλά ως συνήθως κανείς στο σπίτι, μάλλον θα είναι καλύτερα ο μικρός ε??? Μα τί αναισθησία κουβαλάει ο κόσμος τελικά...άλλη φορά άμα σου λένε ότι έχουν άρρωστα τα μωρά τους να μην ντρέπεσαι και να τους λές να μην έρθουν...αφού δεν τους κόβει το μυαλό...

Γκρουσάκι μου και οι ζαλάδες συνεχίζονται και οι αναγούλες...άστα να πάνε...Εσείς πώς είστε? Έκανες και πυρετό? Το Αναστασάκι μας πως είναι σήμερα?

Σοφία μου παλίκαρος και ο Βασιλάκης!!!!!!!!!!

Μάγδα μου χάθηκες...τί κάνει η Μαρκελλίτσα?

Κατερινάκι μου καλά θα κάνεις και θα πας στην απογραφή...είναι ολίγον ταλαιπωρία αλλά αν είναι καλό και το χαρτζηλίκι...τα παιδιά θα καθίσουν με τον μπαμπά τους?

Εμείς καλά είμαστε, η Μαμία έχει λίγες μυξούλες και φτέρνισμα...πρέπει να δώ πότε θα πάμε και στην παιδίατρο, έχουμε να πάμε από τον Ιανουάριο και αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι που το παιδί χάνει τα εμβόλιά της! Έχω άγχος να δώ που πήγε το ύψος και το βάρος της γιατί σαν να μου φαίνεται ότι αδυνάτισε λίγο (βέβαια δεν βάζει κώλο κάτω...)

Κοριτσάκια μου φιλάκια σε όλες

Γεια σας κοριτσάκια μου. Είστε καλά; Από τα λίγα που διάβασα μερικές είστε με ιώσεις....... περαστικά!!!!!!!! Και εγώ χθες ήμουν χάλια με κοιλιακούς πόνους, κομάρες και λίγες κενώσεις..... Μάλλον γαστρεντερίτιδα πέρασα.

Η μικρούλα μου έβγαλε το κάτω αριστερό δόντι, νομίζω κυνόδοντας λέγεται και έχει πολύ γκρίνια.... Σύνολο 13 δόντια μέχρι στιγμής. Το κακό είναι πώς δεν κάθεται σε κανέναν, μόνο στην αγκαλιά μου και η γκρίνια πάει σύννεφο!!!!!!! Άντε να περάσει και αυτό και να έρθουμε πάλι στα ίσα μας.

Γιωτάκι συγχαρητήρια κοπέλα μου :) !!!!! Εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!!!! Όσο για το φύλο..... εύχομαι να το πέτυχες αυτό που επιθυμείς ;) .

Εντωμεταξύ, μη με παρεξηγήσετε αλλά έχω μια απορία :oops: . Με ένα παιδάκι που έχω και κουράζομαι, είμαι όλη μέρα στο τρέξιμο, ξέρετε τώρα δουλειές, μαγειρέματα, παιχνίδια κ.λ.π. Εσείς οι μανούλες που έχετε 2 και 3 παιδάκια πώς τα καταφέρνετε; Γιατί έχω την αίσθηση πώς όταν θα κάνω άλλο νινάκι θα πελαγώσω. Έχετε κανά μυστικό; Άν ναι, πεστε το και σε μένα......

Δήμητρα περαστικά στο αγοράκι σου.

kangaroo περαστικά σας.

Εύα περαστικά και σε σένα.

Οι εγκυούλες μας τί κάνουν;

Φιλιά σε όλες.

καλημερα κοριτσια και καλο μηνα

πως περασατε χθες;εμεις τιποτα το ιδιαιτερο δεν πηγαμε πουθενα αλλα φαγαμε πολυ :o:lol:

αντε σημερα σαν να φτιαχνει ο παλιοκαιρος μας εχει ταραξει στις βροχες και στην υγρασια εχω βαρεθει,σημερα αρχιζουμε και τα σχολεια μας παλι, Ευακο καλη αρχη με τα μαθητουδια σου

Νατασα ρωτας πως τα καταφερνω;;τι να σου πω ολη μερα στο τρεξιμο,απο την ωρα βεβαια που ενα παιδι αρχιζει να γινεται ανεξαρτητο να παει τουαλετα μονο του να φαει μονο του και να παιξει ειναι καλυτερα τα πραγματα,μια συνηθεια ειναι σιγα σιγα μπαινεις σε μια σειρα και κανεις καποια πραγματα μηχανικα,οπως τις δουλειες που δεν σταματαω ποτε,και που να μεγαλωσουν,με φανταζεστε με τοσους αντρες τι μεγειρεματα θα κανω αντε να τους χορτασω,σε καποια πραγματα παντως πρεπει να βαζεις μια σειρα πχ στην ωρα του υπνου 9 με 9 μιση ολα στα κρεβατια τους αλλιως δεν την παλευω τουλαχιστον να εχω λιγο χρονο να ετοιμασω τις τσαντες τους και τα ρουχα για την αλλη μερα και να παρω κι εγω μια ανασα,να μην πελαγωνεις και αλλο παιδακι θα κανεις και μια χαρα θα πανε ολα!!!!

Σοφακι τι εγινε με τα σεμιναρια της απογραφης;τι νεα;θα παρω κι εγω να ρωτησω τι εγινε γιατι θελω να κανονισω να κανω και το δοντι μου

ααα δεν σας ειπα,ρωτησε ο αντρας μου στην Ελλασωνα σε εναν γνωστο οδοντιατρο που του προτειναν οι γιατροι στο κεντρο υγειας που δουλευει και του ειπε οτι το εμφυτευμα το περναει με 400ε και τη γεφυρα με 150 το δοντι ακου να δεις και εδω Κοζανη μου ζητουσε 1300 ο αλλος και 250 το δοντι για γεφυρα,αν δεν υπαρχχει ανταγωνισμος αυτα γινονται τι να πω

Ευακο μου δεν ειναι ολη μερα,απλα μεσα στο χρονικο διαστημα της απογραφης πρεπει να καταφερεις να καταγραψεις ολα τα ατομα,κανονιζεις εσυ τις ωρες,εσεις πως ειστε καλυτερα;εχουν υποχωρησει τα συμπτωματα;;

Νασια μου,οι μπομπιρες θα μεινουν με τον μπαμπα τους ναι τους κραταει παντα οταν χρειαστει δεν εχω παραπονο,εσυ πως εισαι πως πανε οι αναγουλες;

Κατερινα περαστικα στην Αγγελικουλα!!!

πολλα εγραψα πολλα φιλια σε ολες!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

χαθηκα λιγο...

πηγα στο σεμιναριο 2 ωρες περιπου κρατησε...πολυ γραψιμοοοοοοο λεμεεεεε ορεξη να εχεις να γραφεις!!

αχ κοριτσια μου οταν περασουν κ απο το σπιτι σας να ειστε ευγενικες πολυ ζορι πρεπει να καταγραφεις περιπου 13-15 σπιτια την ημερα αλλα τρως κανα μισαωρο στο καθενα..εχει παρα πολλες ερωτησεις κ πρεπει να απαντηθουν ολες υποχρεωτικα..

Κατερινα μου ακομα δεν σας εκαναν σεμιναριο? απο Τριτη ξεκιναμε να απογραφουμε..εχεις μιλησει με τον τομεαρχη σου να σου πει?? μηπως ειναι λιγο τζαζ κ ξεχασε να σε ειδοποιησει??? :shock:

ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΦΥΣΙΚΑ!!! ειναι πολυ κακος ο κοσμος!! λενε διαφορα οσοι εχουν συμφερον..ψεματα δηλαδη τιποτα που να στεκει..αλλα τα μαθαινουμε κ νευριαζουμε..εμεις δεν ασχολουμαστε με κανεναν αλλα ολοι οι μπουρτζοβλαχοι ετσι ειναι κακιασμενοι...κανουμε υπομονη..ευτυχως εχουμε πολυ κοσμο με το μερος μας..οσους μας ξερουν δηλαδη..

ξυπνησεεεεεεε τα φιλια μου σε ολεςςςςς

Κορίτσια καλημέρα. Είστε καλά; Εμείς μια χαρά.

Κατερίνα μου μάλλον το μυστικό είναι το πρόγραμμα..... και εγώ είμαι του προγράμματος αλλά ορισμένες φορές πιστεύω ότι δεν τα καταφέρνω καλά!!!!!!!!! Είμαι και πολύ της καθαριότητας (ούτε ψίχουλο δεν θέλω να βλέπω στο πάτωμα) και τώρα έχω αποσυντονιστεί γενικότερα με τη Μαριλένα που τρώει ένα κουλούρι για παράδειγμα και βρίσκω τα απομεινάρια σε όλο το σπίτι........ Μάλλον θα πρέπει να είμαι πιο χαλαρή!!!!!!

Σοφάκι ο κόσμος σίγουρα είναι κακός ή τουλάχιστον μια μερίδα και αυτό στο λέω με σιγουριά!!!!!!!!!! Το τί έχουμε ακούσει εμείς από την ώρα που ξεκινήσαμε να φτιάξουμε το σπίτι, που βρήκατε τα λεφτά, με δάνειο το κάνετε, χωρίς δάνειο, πουλήσατε κάτι, τι, πως, γιατί. Ερχόντουσαν όσο λείπαμε εμείς και ενοχλούσαν τους μαστόρους ρωτώντας τους για εμάς και πώς βρήκαμε τα λεφτά. Ντύναμε τη μάντρα με πέτρα και ερχόταν ο γείτονας με το μέτρο και μετρούσε πόσα εκατοστά βγαίναμε στο δρόμο και αν επιτρέπεται αυτό να το κάνουμε και και και...... Τώρα μεταφέρουμε την κολώνα της ΔΕΗ και έχουν μαζευτεί όλοι οι γείτονες και ρωτάνε τι πως γιατί, μια από τα ίδια. Τους βαρέθηκα όλους, έτσι μου έρχεται να τους σιχτιρίσω όλους...... και από κουτσομπολιό άλλο πράγμα!!!!!!!! Χθες είδα τη γειτόνισσα που κρυφοκοίταζε από την κουρτίνα και μόλις με αντιλήφθηκε, κρύφτηκε...... Και από κακίες; Άσε μη σου πώ καλύτερα. Όταν ήταν να παντρευτούμε με τον άντρα μου, τον πιάνανε στο μαγαζί και του έλεγαν διάφορα για μένα ότι δεν είμαι καλή κοπέλα και τέτοια..... ευτυχώς ο άντρας μου με ξέρει και δεν τα πιστεύει όλα αυτά και έτσι δεν μπόρεσαν να μας κάνουν κακό. Έμεινα έγκυος μερικούς μήνες μετά τον γάμο μας και πάλι έλεγαν γιατί δεν κάνω παιδί αμέσως, μήπως δεν μπορώ........ Τέλος πάντων, τα θυμήθηκα και συγχύστηκα πολύ :evil: !!!!!!!

Γι' αυτό σου λέω, αν θέλεις την γνώμη μου κλείστε τα αυτιά σας και θα είστε μια χαρά. Δεν θέλουν να βλέπουν τον άλλο να προκόβει..... τελεία και παύλα.

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια.

γεια σας φιλεναδες μου.τι κανετε?γιωτου καλωσηρθες κ με το καλο η κορη..αντε γιατι πολυ αρχιδιλα μυρισε το σπιτι..χαχαχαχ.χρυσα αντε κ εσυ σιγα σιγα......

περαστικα στα αρρωστα μικρακια.

εμενα ηρθε η αγαπημενη μου φιλη με τα κουκλακια της.σοφακι θα στο χαλασω αλλα δεν θα τα πω τρελιαρικα σημερα γιατι τα πηρα με την κωλομαδα μου που χανει στο βολλευ.καλα ρε π[ειτε μου.ειναι δυνατον να χανεις απο 16-21??????????ε??????????????????

τεσπα...ηρθε εδω η χρυσα κ περασαμε καλα.δεν μπορεσαμε φυσικα να τα πουμε γιατι τα παιδια ειναι 4.αυξανονται συνεχως τα παιδια μεσα στο σπιτι.χαχαχαχαχ.γνωριστηκε κ επισημα το ζευγος μιχαλης-νεφελη.ταιριαζουν εντελως κ λυπαμαι τους γειτονες μετα τον γαμο τους γιατι θα διαλυσουν το σπιτι.αυτα.σας φιλω.που ειναι το βικακι μου???

γεια σας :D

επιτελους εβαλα ιντερνετ :D:D:D:D:ymparty::ymparty::lol:

οποτε θα σας πριζω και παλι....

τα νεα μου...πηγα στο γιατρο σημερα...ειμαι 8 εβδομαδων και 4 ημερων....ακουσαμε καρδια...το θεμα ειναι οτι ο πλακουντας ειναι χαμηλος και επιποματικος....ελπιζω να ανεβαινει...επισης μου ειπε οτι πρεπει να προσεχουμε παρα πολυ λογω του ιστορικο μου(που δεν βγαινανε οι πλακουντες)..τεσπα.....μου φανηκε πολυ καλος γιατρος....

περαστικα σε οσες ειστε αρρωστες και στα ζουζουνια....

ευχαριστω για τις ευχες....

σιγα σιγα θα επανελθω και θα σχολιαζω πιο πολλα....

φιλια

ΓΙΩΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ.Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ Κ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΕΒΗΚΑ Κ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΦΙΛΙΑ

καλημερα κοριτσια....

σημερα ειμαι καλυτερα....δεν εχω καθολου αναγουλες και εμετους....

πατσουλινι το ξερω οτι ειναι νωρις...αλλα δεν θελω να σκεφτομαι την περιπτωση καισαρικης ουτε μια σου εκατομμυριο...

αυτα.....που ειστε οι υπολοιπες;;;; :twisted::lol::D

καλησπερα κοριτσια μου!!

εχω χαθει τελειως,παλια εμπαινα κ μια μερα την εβδομαδα τωρα πια δε ξερω τι γινεται κ δε προλαβαινω.

βασικα μου παταει κ ο αντωνακης τα κουμπια κ αποφευγω να μπαινω γενικα ακομα κ χρονο να εχω.

δεν διαβασα νεα σας λεω να παω οταν γραψω.

γενικα καλα ειμαστε εκτος απο το σαββατοκυριακο που ο αντωνακης κατι ειχε στη κοιλιτσα,κ εκανε διαροιες κ του εκανα διαιτα κ ενα ειδικο γαλα κ τωρα ολα καλα.

εγω με τη δουλεια τα ιδια αλλα τωρα εχω συνηθισει.

παω να διαβασω τα νεα σας κ ισως επανελθω να σχολιασω!

τα φιλια μου σε ολες σας!!

κουκλες γεια σας

σημερα πηγα οδοντιατρο τελικα,αλλα η χαρη μου εφτασε στην Ελλασονα με τους κολογιατρους μας,ρωτησε ο αντρας μου στη δουλεια του και του συστησαν εναν οδοντιατρο με πολυ καλες τιμες,το εμφυτευμα παρακαλω 400 απο 1300 που μου ειπε ο αλλο ο παραδοπιστος στην κοζανη,τους κανουν προσφορες οι εταιριες μας ειπε λογω της κρισης ριχνουν τις τιμες και το καλο ηταν οτι δεν χρειαστηκα εμφυτευμα αλλα μου εχτισε το ιδιο δοντι και μου ειπε αν θελω να βαλω θηκη για αισθητικους λογους περισσοτερο η οποια κοστιζει 150 ε και σημερα μαζι με πανοραμικη που μου εβγαλε αυτος εκει,μου πηρε αλλα 50 ε και θα κανω και ενα καθαρισμο και ελπιζω να ξεμπερδευω,να μη σας ζαλιζω αλλο αυτα τα νεα μου

Σοφακι τελικα Πεμπτη απογευμα εχουμε σεμιναριο εμεις,

συμπεθερα πως ειστε αναρρωσατε;;που χαθηκες;;

που χαθηκατε ολες;;οεοοο

Γιωτου ωραια ακουσατε καρδουλιτσα;;τι υπεροχη στιγμη,για τον πλακουντα τι πρεπει να κανεις να ξεκουραζεσαι;;ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι

φιλια σε ολες κοριτσια!!!

κατερινα η κουμπαρα μου το ιδιο ειπε για εναν οδοντιατρο στην ελασσονα.πολυ χαμηλες τιμες και πολυ ευχαριστημενη γενικα απ αυτον.λες να ειναι ο ιδιος??πλακα θα χει...

γιωτακι απλα αμα δεις αιμα να πας γιατρο.κατα τα αλλα μην κουραζεσαι πολυ και να δεις που θα ανεβει κ θα γλιτωσεις την καισαρικη.φιλια σε ολες.

Καλημέρα!!!!

Γιωτού μου, τι ωραία που επέστρεψες!!

Κατ΄αρχάς ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την εγκυμοσύνη σου !! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!! Να μου φιλήσεις τα όμορφα αγοράκια σου!!! Από ότι κατάλαβα είσαι εκτός Αθήνας.. μονιμά?? Πως σου φαίνεται?? Με την δουλειά ??

Κατά τα άλλα κορίτσια εγώ αρρώστησα πάλι.. ξανά πήρα αντιβίωση για 3 μέρες αυτήν την φορά... σε αυτήν την εγκυμοσύνη έχω πάρει τρεις φορές αντιβίωση και αγωνιώ.. Εύχομαι όλα να γίνονται για το καλό και να γεννηθεί η μπουμπού και να είναι καλά!!

Ευάκι, θα ήθελα την γνώμη σου για το μαιευτήριο που γέννησες.. λέω να πάω και εγώ εκεί αυτήν την φορά.. έχει διαφορά κατά 500 ευρώ με αυτό που είχα επιλέξει να γεννήσω στη Βασούλα και είναι σημαντικό κριτήριο επιλογής αλλα δεν είναι και το μοναδικό... Θα ήθελα την γνώμη σου όποτε μπορείς... Αν και έχω ακούσει καλά σχόλια από μια φίλη μου που γέννησε πριν ένα μήνα... Για πες μου και εσύ να μου ενισχύσεις (η μη) την θετική άποψή που έχω ..

Εύχομαι όλες να είστε καλά και τα μωρά σας επίσης!!

ΦΙΛΙΑΑΑΑ!!!!!!

καλημερα κοριτσια...

κατερινακι μου μου ειπε να μην σηκωνω καθολου βαρη και γενικα να μην κουραζομαι....ουτε να εχω επαφες ;) και βλεπουμε....

χρυσουλινι μου πολλα πολλα περαστικα σου ευχομαι....φιλια στην νυφουλα μου....

μαλλον θα ανεβω αθηνα σε 2 βδομαδες....θα κατσω για 5 με 6 μερουλες..ποιες ειστε για καφεδακι;;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...