Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ό9

Recommended Posts

Κοπελαρες μου καλη Ανασταση και καλο Πασχα ευχομαι σε ολους,να περασετε καλα!!!!!υγεια και ευτυχια σε ολους μας

Ευακο μου να χαιρεσαι την Αναστασουλα μας πολυχρονη,χρονια της πολλα και ευτυχισμενα

Πασχαλια μου πολυχρονη κοπελα μου να σε χαιρεται η οικογενεια σου κι εμεις φυσικα,καθε πραγματοποιηση στα ονειρα σου ευχομαι και γρηγορα με ενα δευτερο μωρακι

Νατασουλα πολυχρονη υγεια και ευτυχια!!!

Σοφακι μου δεν θα εισαι η μονη που θα εισαι σαν το κουτσουρο κι εγω μαζι σου και εγω μοναχουλα θα ειμαι ειπα να μην τον ταλαιπωρησω,μην στεναχωριεσαι θα κανουμε συμπαρασταση η μια στην αλλη

πολλα φιλια σε ολες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 911
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσακια μου καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολες!!

καλη ανασταση σε ολες μας κ να χαιρομαστε τις οικογενειες μας!!

με το καλο κ οι εγκυουλες μας να φερουν στον κοσμο τα παιδακια τους!!

ευακο μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου,πολυχρονη κ να τη δεις οπως επιθυμεις!

εμεις θα παμε στη πεθερα μου αποψε απλα ο αντρας μου ειναι νυχτα στη δουλεια κ θα κοιμηθουμε εκει με τον αντωνακη.στην εκκλησια θα παω με τη κουνιαδα μου για το αγιο φως,ο αντωνακης κοιμαται εκεινη την ωρα.

σημερα ειχα ρεπο αλλα το μεσημερι ηθελα να κλαιω απο τη κουραση.ξυπνησα κ πρωι γιατι πηγαμε να κοινωνησουμε κ μεχρι τις 4.30 δεν εκατσα.μετα ομως κοιμηθηκα μια ωριτσα κ στανιαρα.

ειχα κ τα γενεθλεια μου τη μ.πεμπτη αυτο εννοουσε η τρελοφιλη μου πατσυ κ μαλακοντα που ελεγε ειναι το επιθετο μου για οσες δε με ξερουν! :D

αυτα τα λιγα κοριτσακια μου,γενικα καλα ειμαστε κ απο οτι ειδα κ εσεις ειστε καλα οποτε ολα μια χαρα!!

κ παλι καλα να περασετε κ καλο πασχα σε ολες σας!!φιλια πολλα!!!!!

Φιλες μου καλημερα !!! Χριστος ανεστη και χρονια πολλα σε ολες...

Ευακι να χαιρεσαι την Αναστασια σου ..

Πασχαλιτσα χρονια πολλα και να χαιρεσαι τον Μακουλη σου..

Βικακι και σε σενα χρονια πολλα για τα γενεθλια σου ..Πολυχρονη και παντα γερη ..Ελπιζω να ξεκουραστεις λιγο αυτες τις μερες..

Ευχομαι στις εγκυουλες με το καλο τα νινακια τους.

Εμεις τελικα πηγαμε ολοι μαζι στην ανασταση ..Ο Νικολακης ευτυχως αντεξε βεβαια μετα που γυρισαμε επεσε ξερος ...Και δεν φοβηθηκε τα πυροτεχνηματα..

Σημερα θα παμε στο χωριο του γαμπρου μου με την αδερφη μου !!!!

Ευχομαι σε ολες να περασετε πολυ ομορφα σημερα ..

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!

Καλησπέρα μανουλίτσες...

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!!!!!

Συμπεθερούλα μου να είσαι πολύχρονη, να σε χαίρεται η οικογένειά σου, πάντα γερή και χαμογελαστή!!!!

Γκρουσάκι μου να χαίρεστε την Αναστασία σας, πολύχρονη να είναι η κουκλίτσα!

Νατάσα μου χρόνια πολλά και σε σένα (σε σκέφτηκα αλλά φαντάστηκα ότι γιορτάζεις στις 22 Δεκεμβρίου), ότι επιθυμείς κοριτσάκι μου, τις θερμότερές μου ευχές!!!!!

Βικάκι μου ούτε εγώ ήξερα ότι η Πάτσυ αναφερόταν σε σένα...να τα εκατοστήσεις καλό μου!!!!!

Κοριτσάκια μου σήμερα η κραιπάλη πήγε σύννεφο αλλά τώρα το κακούργο το στομάχι μου με εκδικείται...κι όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά ο άντρας μου θέλει να βγούμε και το βράδυ και δεν ξέρω πως θα αντέξω. Θα πάω για να μην του χαλάσω το χατήρι αλλά δεν το βλέπω να κάθομαι πολύ...έτσι κι αλλιώς ούτε να πιώ μπορώ ούτε να σταθώ πολύ ώρα όρθια ούτε την κάπνα να αντέξω!!!!!! Και το χειρότερο????????? Δεν χωράω σε κανένα από τα ρούχα μου........μπουχουχου κλάψ κλάψ!!!!!!!!

Σας φιλώ όλες

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!

Πασχαλιτσα κ Νατασσα χρονια σας πολλα να χαιρεστε τις οικογενειες σας κ τα παιδακια σας!!

Ευα μου να χαιρεσαι την κοριτσαρα σου υγεια κ χαμογελο ολη της η ζωη!!

να ειστε ολες καλα φιλες μου! ευτιχισμενες με τους αντρες σας κ τα ζουζουνια σας!!κ με το καλο οι γκαστρουλες μας!!!

τα φιλια μου σε ολες!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια,σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D συγκινηθηκα γιατι ηταν η πρωτη γιορτη του ονοματος της μικρης!!!!!!! ;) περσι,δεν την ειχαμε βαφτισει ακομα..... ;)

πασχαλακι μου,χρονια πολλα κι ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σε χαιρομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

νατασουλα μου,χρονια πολλα κοριτσαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!οτι επιθυμεις σου ευχομαι!!!!!!!!!!! ;)

βικακι μου,στα ειπα και στο φεις αλλα στα λεω κι απο δω.....χρονια πολλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωραια,περασαμε σημερα αλλα ειμαι κομματια...... :roll: παω για νανι!!!!!!!!!!!! ;)

μακια!!!!!!!!!!

ΤΖΑ!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,ΑΛΗΘΩΣ...ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ,ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΑΚΙ ΜΑΣ,ΣΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΜΑΣ,ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΗΣ ΓΙΩΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΠΕΤΡΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

ΜΑΛΑΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΡΙΑ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΒΙΚΟΥΛΑ.

ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑ ΑΡΚΕΤΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΨΩΜΑΚΙ.ΛΙΓΟ ΚΡΥΟ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ..ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΕΡΑΛΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΛΕΝΕ ΒΡΟΧΕΣ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ.

Καλησπέρα μανουλίτσες...

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες σήμερα...όσες έχετε Γιώργο και Γιωργία να τους χαίρεστε!!!!!

Κατερινάκι μου να χαίρεσαι τον γιόκα σου, να είναι πολύχρονος και γερός!!!!!!!! Να τον καμαρώνετε πάντα!!!!!!!

Γιώτα μου ελπίζω να διαβάσεις τις ευχές όλων μας για το γιοκαρίνι σου...τόσον καιρό τον λες ταλιμπανάκο και δεν ήξερα ότι είναι Γιωργάκης, το διάβασα από την Πάτσυ. Να τον χαίρεσαι κουκλίτσα μου, πολύχρονος να είναι!!!!!!!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλά...έχουμε πολύ καιρό να μάθουμε νεάκια σου!

Σας αφήνω γιατί ξύπνησε η ταρζανίτσα μου και πάω να την ταϊσω το γιαουρτάκι της!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσαρες

χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!!!

συμπεθερα μου χρονια πολλα στην κουκλιτσα μας να τη χαιρεσαι να ειναι γερη και καλοτυχη

χρονια πολλα και στα μεγαλα κοριτσια μας,Πασχαλια και Νατασσα,πολυχρονες και ευτυχισμενες

ειπα και εγω ποια γιορταζει Βικακι να τα εκατοστισεις κοπελα μου [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] πολυχρονη και γρηγορα με ενα αδερφακι στον Αντωνακι μας

χρονια πολλα και στον Γιωργακη σου Γιωτα,ελπιζω να ειστε ολοι καλα και να μας διαβαζεις να χαιρεσαι το αγορακι σου

Νασουλα μου σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου με το καλο το μπεμπακι σου,φιλια στη Μαμια μας

πολυ φαι ρε κοριτσια και μετα τη νηστεια μου φανηκε καπως ακομα δεν μπορω να συνηθισω,μου φαινεται περιεργο που μπορω να φαω απο ολλα και εχω ταραξει τις σοκολατες μιαμμμ!!!

πολλα φιλια σε ολες!!!

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζαν χθες.

Κατερινακι να χαιρεσαι το Γιωργακη σου..

Γιωτου και συ το δικο σου..Μας ξεχασες .Ευχομαι να στε ολοι καλα..

Εμενα γιορταζε ο αντρας μου χθες.

Κατερινακι οντως πολυ φαγητο αυτες τις μερες..Βαρεθηκα να τρωω κρεας...

Εμεις περασαμε ησυχα αυτες τις μερες..Το απογευμα δουλευω και βαριεμαι τικαλα ηταν αυτες τις μερες στο σπιτι ...

Πολλα φιλια κοριτσακια μου ναστε καλα!!!!!

Κατερινα μου δεν μπηκα καθολου εχτες!!

να χαιρεσαι τον Γιωργακη σου μωρο μου!!! να ειναι παντα καλα το αγορακι σου!!!καλη προοδο λεμε εδω κ υγεια παντα!! να μου φιλησεις κ τα 3 σου λουλουδια!!

κ εγω δυσκολευομαι λιγο στην προσαρμογη μετα την νηστεια..ειναι πολλες οι μερες μωρε κ μπερδευεσαι λιγο...

φιλακια σε ολες!!!

Γεια σας κοριτσια,Χρηστος Ανεστη και Χρονια πολλα!!Πως τα περασατε?Εμεισ μεχρι και σημερα που ειχαμε κατι γεννεθλια ειμασταν στην γυρα,εκτος απο Μ.Παρασκευη που μειναμε μεσα,δεν πηγαμε καθολου εκκλησια γιατι γκρινιαζε,νυσταζε και πεινουσε ο Θανος,ημουν και μονη μου οποτε καθησα στα αυγα μου..Στην Ανασταση χαζευε τα πυροτεχνηματα και μια χαρα,μετα κατα τις 12.30 κοιμηθηκε..Αν και ηθελα να ηταν και ο αντρας μου αλλα τι να κανουμε?Δουλευε βραδυ και τον ειχαν και μακρια οποτε δεν μπορουσε να ερθει..

Χρονια πολλα Κατερινακι μου για τον γιοκα σου,να'ναι γερος και τυχρος στην ζωη του!!Να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!Να μου φιλησεις και τα αλλα 2 ζουζουνια σου,οκ?Φανταζομαι ξεσαλωσαν αυτες τις μερες,ε?

Γιωτακι μου χρονια πολλα και για το ταλιμπανακι σου,να'ναι γερος και πολυχρονος!!Μα που εισαι εξαφανισμενη?Δεν θα μπεις καθολου να μας πεις τα νεα σου,πως τα περνατε?Μας ελειψες..Φιλακια πολλα

Βικακι μου πολυχρονη να εισαι κοπελα μου,να χαιρεσαι και να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!Ευχομαι συντομα να εχεις και ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου..Τι κανει ο παιδαρος?

Ολια μου,κουκλος ειναι ο Νικολακης..Μεγαλωσε το παλικαρι μας,ε?Πηγατε στην Ποτιδαια?Ειχε κοσμο?

Πασχαλακι μου ,Νατασσα μου Αναστασακη μου να εισαστε πολυχρονες!!Ο,τι καλυτερο σας ευχομαι!!

Κοριτσια σας αφηνω γιατι ειμαι κομματια..Φιλακια πολλα στα παιδακια σας,ευχομαι να ειναι ολα καλα..Καλο βραδυ και τα λεμε..

κατερινακι,χρονια πολλα στον γαμπρουλη μου!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D δωστου πολλα-πολλα.πολλα φιλακια απο μενα και την αναστασια!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

ολια,να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωτου,χαθηκες ρε!!!!!!!!!!!!!!!χρονια πολλα στον γιωργακη!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

σας ευχαριστω και παλι για τις ευχες!!!!!!!!!!!!!!!!! ;););););););););)

εφυγαν οι δικοι μου και ειμαι λιγακι στεναχωρημενη.... :(:(:(

σας φιλω!!!!!!!!!!!

μακια!!!!!!!!!!! :)

Καλημερούδια φίλες μου...

μπήκα να σας πώ μια καλημέρα στα γρήγορα...δεν είμαι και πολύ καλά σήμερα, ζαλίζομαι πολύ και έχω τρελές ανακατωσούρες! Για λίγες μέρες ήμουν καλά και πίστεψα ότι αρχίζουν να υποχωρούν τα συμπτώματα αλλά από χθές το βράδυ επέστρεψαν πολύ έντονα και σήμερα σέρνομαι! Έχω και τον άντρα μου που μ'έχει ζαλίσει με τη γκρίνια γιατί τον ξετίναξε η Μαμία...ευτυχώς δεν θα μαγειρέψω σήμερα...

Φιλάκια σε όλες τις μανουλίτσες και τα χριστουγεννιάτικα μπομπιράκια μας!!!!!!

Κοριτσάκια μου γεια σας. Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!!!!!! Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου πολύ καθυστερημένα στο Πασχαλάκι και στην Αναστασία της Grousi Χρόνια Πολλά :) !!!!!!! Λυπάμαι αλλά δεν θυμάμαι κάποια άλλη..... μη με παρεξηγείτε. Και σε όσες κοπέλες είχαν Γιώργηδες και Γιωργίες να είναι Πολύχρονοι :) !!!!!

Πώς περάσατε; Εμείς καλά. Οικογενειακά και με πολύ κούραση....... Ψόφησα από τις δουλειές λόγω γιορτής. Τα είχα όλα στην εντέλεια αλλά την επόμενη μέρα ήταν όλα για κλάματα.... παντού γλυκά, ποτά, ξηροί καρποί, σπασμένα παιχνίδια της μικρής και εγώ χώμα από την κούραση!!!!!!! Τέλος πάντων, πέρασαν αυτά και ξαναμπήκαμε στην ρουτινιάρικη καθημερινότητά μας.....

Αυτά. Σας αφήνω γιατί με καλεί η μικρή που μόλις ξύπνησε.

Φιλάκια. Να ξέρετε πώς σας σκέφτομαι και πολλές φορές σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω!!!!!!!!

Κοριτσια μου γεια σας και απο μενα.Εγω σημερα ειχα ρεπο και εκαναδουλειες στο σπιτι ..

Χθες πηγαμε παιδιατρο και καναμε το επαναληπτικο της μηνιγγιτιδας.Ο Καημενουλης μου εριξε πολυ κλαμα ..Κατα τα αλλα απο κιλα πηγαμε 13300 και υψος μειναμε στα ιδια με τον προηγουμενο μηνα 88 ποντους.

Νατασα μου χρονια πολλα και απο μενα λιγο καθυστερημενα...

Νασια μου υπομονη το πρωτο τριμηνο ειναι δυσκολο.Μετα θα ηρεμησεις!!!!!!!!!!

Αυτα απο μας φιλια !!!!!!!!!!!

Καλησπέρα σας!! Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη!!!!!!!

Χρόνια πολλά στους εορταζόμενους!!!

Εμεις είμαστε μια χαρά , φάγαμε αρκετά, ήπιαμε και τώρα πάλι πίσω στα ίδια.. ευτυχώς είναι λίγο υποτονικά ακόμα στην δουλειά αλλα από Δευτέρα θα έχει τρέξιμο.. δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ... Πιστεύω όλες να περάσατε όμορφα και να ξεκουραστήκατε!!!

Φιλιααααα!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε???εγω ειμαι καλα...δοξα το θεο...ειμαι και παλι εγκυουλα....

μου λειψατε παρα πολυ.....

παω να διαβασω μερικα νεα σας

Γιωτου σου εγραψα και στο αλλο ποστ,που εισαι τοσο καιρο και σε ψαχνουμε;;και γραψαμε και ευχες για το μεγαλο σου ταλιμπανακι,τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!!!μπραβο με το καλο κοπελα μου,ειδες η επαρχια αλλος αερας :lol::lol: πολυ χαρηκα αντε θα ερθει η ταλιμπανιτσα σου να σου πανε ολα καλα !!!!!!!

Ολιακι να χαιρεσαι κι εσυ τον αντρουλη σου,θηριακι ο Νικολακης, μου αρεσει που λες δεν ψηλωσε αλλο κατσε που θα φτασει απο τωρα ηδη ειναι ο ψηλοτερος της παρεας

Σοφακι,Δημητρουλα,συμπεθερα,Ολια,Πατσυ και Νασια σας ευχαριστω για τις ευχες κοριτσια μου να ειστε καλα να χαιρεστε τα παιδακια σας κι εσεις

Νασιουλα υπομονη κοπελα μου θα περασουν τα συμπτωματα,τελικα το φυλλο το ειδατε;;

Δημητρα ξεσαλωσαν δεν θα πεις τιποτα,να αρχισουν τα σχολεια να ησυχασω λιγο με εχουν τρελανει,εχει χαλασει και ο καιρος παλι μαυρα χαλια ολη μερα κλεισμενοι μεσα ειμαστε εχω βαρεθει

Χρυσουλινι πως τα πας αντε ακομη λιγο σου εμεινε,ποτε περασε κιολας ο καιρος δεν το καταλαβα

η αλλη Χρυσα εξαφανιστηκε τελειως Πατσυ εχεις νεα της;;

πολλα φιλια σε ολλες!!!

χριστος ανεστη κουκλες....σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας....να ειστε καλα...σα;ς ευχαριστω που δεν με ξεχασατε....

πειτε κανα νεο!

γιωτου μου,που εισαι βρε κοριτσι???????τι τελεια νεα ειναι αυτα!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D με το καλο!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D για πες για το χωριο.....πως τα περνατε????εχετε μετακομισει οικογενειακως??????

κατερινακι μου,μερες ειχες να μπεις κι εσυ..... :roll:

νασια μου,θα περασει το πρωτο τριμηνο και θα ηρεμησεις πιστευω!!!!!!!!!

ολια,88?????????????μπασκεμπολιστας θα γινει!!!!!!!!! ;);););););););););)

χρυσουλινακι μου,μη χανεσαι!!!!!!!!θα σε παρω τηλ.να τα πουμε!!!!!!! ;)

νατασα μου,ξεκουρασου λιγακι κι εσυ!!!!!!! ;) σε καταλαβαινω απολυτως...... :roll:

εμας μας εχει πιασει ιωση με τη μικρη και εχουμε και οι δυο διαρροια....η αναστασια μονο μια φορα...εγω ολη τη μερα....χαλια..... :(:(:(:(:(

Όλια μου φτου φτου ο Νικόλας μας πανύψηλος είναι το πουλάκι μου!!!!!! Μπράβο μπράβο, γερός να είναι!!!!!!

Γιωτάκι μου πες μας πώς περνάς...αν και μια ιδέα την πήραμε ;););)

Κατερινάκι μου το φύλλο δεν φαινόταν ακόμα και γι'αυτό ο γιατρός μας είπε ότι μάλλον για κορίτσι το πάει πάλι!!!! Δεν με πειράζει αρκεί να είναι γερό!!!!! Ο άντρας μου έχει λυσσάξει, θέλει πάλι κορίτσι :lol:

Χρυσουλίνι κοντεύεις ε??????

Γκρουσάκι μου περαστικά σας κοριτσάκι μου!!!!!

ευακι μια χαρα ειναι στο χωριο....φτιαξαμε τον κηπο μας....τωρα θελουμε να παρουμε και κοτουλες.....η δουλεια ειναι τελεια...ξεκουραστα...το πιο σημαντικο.....

τα ταλιμπανακια μου εχουν ξεσαλωσει...τα χαιρεται η ψυχη μου εδω στην εξοχη....εγραψα και τον ταλιμπαν στο παιδικο...καλα τα παει...λυθηκε η γλωσσα του και κοντευουμε επιτελους να βγαλει τη πανα :)

νασια μου νωρις δεν ειναι για το φυλο;;;;γερο να ειναι...αυτο εχει σημασια....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...