Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ό9

Recommended Posts

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

νασια μου,χαθηκες κι εσυ κοριτσαρα!!!!!!!!!δεν εδειξε φυλο η αυχενικη ε????η μαμια με το γαλα ενταξει????

βικακι μου,ποσο μου λειπουν οι ατελειωτες ωρες τσατ.....αχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

δημητρουλα,κι εμενα με τα δοντια ταλαιπωρειται η αναστασια....φιλια στον θανουλη!!!!!!

κατερινακι μου,σου μιλησα πριν αλλα δε σε προλαβα.... :cry::cry::cry::cry::cry:

ολια μου,καιρο εχουμε να τα πουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω τωρα θα ξεκινησω γενικη!!!! :roll::roll::roll::roll:

σημερα ο σκυλακος μου εγινε 6 χρονων!!!!!!!δεν το πιστευω πως περναει ο καιρος....σαν παιδι μου τον εχω..... ;) γι αυτο εχω βαλει και το ονομα του σαν nick name!!!!!ο γκρουσακος μου!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

λοιπον,ποσες εγκυουλες εχουμε????το χρυσουλινι μας,το λενακι,η νασια μας,η δημητρουλα και το μαρακι?????εχουμε κι αλλες?????με το καλο κουκλες και μη χανεστε!!!!!!! ;)

εμας μας εχει σπασει τα νευρα ο καιρος γιατι κλειστηκαμε παλι μεσα.... :evil::evil::evil: αλλα δεν πειραζει!!!η βροχουλα ειναι ευλογια!!!!!! ;) μακια κουκλες!!!!!!!!!!!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 911
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας μανουλίτσες, πολλές απουσίες βλέπω

Εμείς είμαστε αρρωστούλες, έχει μυξούλες φτερνίζετε συνέχεια και έχει κάνει και πυρετό το κοριτσάκι μου.Ελπίζω αύριο μεθαύριο να είναι καλά, θα κάναμε και εμβόλιο σήμερα αλλά το αναβάλαμε...

Δήμητρα να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό και το δεύτερο χριστουγεννιάτικο μωράκι σου

Βικάκι και Ολια καλή δύναμη αυτές τις μέρες στη δουλειά αντε θα ξεκουραστείτε και θα χαρείται τα ζουζούνια σας μετά.

Ευάκι να χαίρεσαι και το σκυλάκι σου, πως τα πάει η Αναστασία μαζί του?

Νάσια όλα καλά με την αυχενική, καλά αποτελέσματα και με το PAP-A, αντε να μάθεις και το φύλο την άλλη φορά, τι διαισθάνεσαι αλήθεια?

Σας χαιρετώ για την ώρα πολλά φιλια σε όλες!!!!

καλησπερα κοριτσια μου!!

Κατερινα μου περαστικα σας κοπελα μου..την πατησε η μικρουλα μωρε γαμωτο... :( ευχομαι να συνελθει γρηγορα!!

Νασια μου ολα τελεια!!γιατι πιστευω πως κ αυτο το σπορακι θα ειναι νεραιδουλα?? ευχομαι να ειναι καλα κ ας ειναι οτι θελει Ο Θεος πανω απ ολα!!

Δημητρα εγκυουλα????????? με το καλο κοπελαρα μου!!!!! μια καλη ηρεμη κ τελειωμηνη εγκυμοσυνη κουκλα!!!

ρουφιανα μου!!!να ζησει ο Γκρουσακος!!!!!!!!!!!!!!! :ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif] κ εγω λατρευω τον δικο μου σκυλακο τον Φοιβο καταλαβαινω πως νιωθεις!!! εμενα ειναι 3 χρονων βεβαια αλλα τον ΛΑΤΡΕΥΩ!!!

Βικκαυ αφου δεν βαλατε κ καμια φωτια στο σπιτι της κοπελας παλι καλα!!! :mrgreen::mrgreen:

βρε κοριτσια μου η Μαγδα μας που ειναι???????? μακαρι να ειναι ολα καλα κ απλα να μας εχει ξεχασει η γαιδουρα...ανυσηχω...

Κατερινα μου που εισαι?? παρε κανα τηλ να τα πουμε!!

η Πατσυ επειδη δεν εχει μπει να σας πω εγω ειναι ολα μια χαρα εκανε μαγνητικη κ δεν υπαρχει τιποτα απολυτως απο υνομιωματα..μ@λ@κιες ελεγε ο γιατρος στον υπερηχο...ουτε στο συκωτι εχει τιποτα απολυτως.ηρεμησε η κοπελα αλλα μεχρι να της βρουνε τον καλο μαλακηνσης στο κεφαλι εχουμε πολλααααα χρονια ακομα να την τρωμε την αρρωστοφοβικη στην μουριτσα μας!! =))=))

εγκυουλες ειστε καλα??? φιλια στις κοιλιτσες σας!!!!

εμενα κοριτσια εχει περιπου μια εβδομαδα τωρα που δινει ρεσιταλ γκρινιας την ημερα κ δεν κοιμαται καθολου καλα το βραδυ...εχτες του εδωσα ντεπον κ κοιμηθηκε καπως πιο καλα το μαναρι μου..ξυπνησε παλι 5-6 φορες αλλα δεν εκλαιγε κ δεν ηταν ολη την ωρα ανυσηχος ειδα διαφορα δηλαδη αλλα τι να κανω να του δινω φαρμακα καθε μερα????..εχουν ασπρισει τα ουλα του κ τα παλιοδοντα κ δεν λενε να βγουνε επιτελους...ειμαι τοοοοοσο αυπνη κ κουρασμενη...

με το γραφειο ειμαστε σε λεπτομερειες..τυπωσαμε κ τις καρτες κ περιμενουμε την ταμπελα του μαγαζιου τωρα..βαλαμε κ τα επιπλα.απο χαρτουρα ειμαστε μια χαρα..περιμενουμε την αδεια βεβαια αλλα αυτα αργουνε παντα! απο την επομενη εβδομαδα θα ανοιγουμε κ τυπικα πλεον το γραφειο κανονικα..εχουμε ηδη αναλαβει κ 1 δουλεια την προηγουμενη εβδομαδα...ενας παπουλης..αντε μονο τετοια να εχουμε ευχηθηκα..

κοριτσια εγω προβληματιζομαι πολυ με το θεμα της Αναστασης δεν θα παω ουτε κ φετος κ πολυ με στεναχωρει αλαλ τι να κανω με το παιδι?? σκεφτηκα να τον βαλω στον μαρσιπο να παω αλλα δεν ξερω αν θα μας βγει σε καλο..αφου καθε φορα που ξυπναει θελει μεμε τι θα κανω??? κ με τα μπαμ-μπουμ τι γινεται?? κακακια θα κανουν απο τον φοβο τους..εσεις τι θα κανετε βρε κοριτσια μου????

καλη Μεγαλη εβδομαδα ευχομαι να εχουμε ολοι μας! φιλακια πολλα!!!

κουκλες γεια σας

εμεις τα ιδια γκρινια και παλι γκρινια,κλειστηκαμε μεσα μαυτον τον παλιοκαιρο και αντε να ηρεμησει ο Δημητρος σημερα παλι με τραβουσε στην πορτα,εκανα και τα τσουρεκια σημερα και εγιναν πολυ ωραια,τα εχω και ολα τα ζουζουνια σπιτι αυτες τις μερες ενας χαμος,ο μεγαλος εχει φαγωθει να παιζουμε ζωα,φυτα,πραγματα ο Γιωργος θελει να παιζει αγωνια και ο Δημητρης τα δικα του,εγω δεν εχω σταματημο με τις δουλειες και τα μαγειρεματα τρεις λαλουν και δυο χορευουν δηλαδη :lol::lol:

Σοφακι σε εχω στο μυαλο μου ρε ψυχη θα σε παρω καποια στιγμη ,αντε καλες δουλειες.....

συμπεθερουλα μου κι εσενα επισης θα μιλησουμε οπωςδηποτε αυτες τις μερες,να χαιρεσαι και τον γκρουσακο σου ειναι κουκλος στη φωτο!!!

Καγκουρακι περαστικα στη ζουζουνα σου

Νασια εγω παλι λεω οτι ειναι αγορακι αυτη τη φορα!!!ευτυχως δεν ποναει το δοντι μου προς το παρον,ακομα τιποτα δεν εκανα μετα το Πασχα τωρα

Δημητρα οχι δεν θα παμε πουθενα στο σπιτακι μας,εξαλλου στην εξοχη ειμαστε εμεις,θα ψησουμε στον πεθερο μου και θα φαμε εκει τιποτα το ιδιαιτερο

δεν θυμαμαι τιποτα αλλο,σας φιλω ολες!!!

Καλημερα κουκλιτσες !!Εγω χθες και σημερα ευτυχως εχω ρεπο ..Εχθες πηγαμε με την αδερφη μου τα ανηψια μου και το Νικολακη στη μαμα μου στην Ποτιδαια ..Καλα περασαμε και γυρισαμε απογευμα ..Μετα το απογευμα πηγαμε και σουπερ οποτε παει ολη μερα..

Κατερινακι φανταζομαι εσυ με τα τρια παιδια μεσα στο σπιτι τι θα γινεται ...Χαμος ε?

Σοφακι και γω προβληματιζομαι για την ανασταση τι θα κανουμε ..Εμεις μαλλον μονοιμας ..Περσι δεν πηγαμε γιατι ο Νικολακης ηταν στο νοσοκομειο με ουρολοιμωξη φετος δεν ξερω τι θα κανουμε ..Ασε που δεν κανω σχεδια γιατι οποτε κανω ολο κατι τυχαινει ...Οποτε θα δουμε...

Βικακι υπομονη με τη δουλεια θα περασει και αυτη η εβδομαδα..

Κανγκουρουλα περαστικα στη μικρη σου...

Πατσουλινι ολα καλα ε?Μπραβο πολυ χαρηκα...

Νασια ολα καλα με την αυχενικη ?

Αυτα απο μας φιλια πολλα !!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσουδια μου!!!!!!!!!!!!!!

Αχ βρε κοριτσια ειχα και γω αυτο τον προβληματισμο για την Ανασταση και ηθελα να σας ρωτησω!

Ο αντρας μου θελει να παμε ολοι μαζι αλλα εγω βρε κοριτσια δεν θελω με τιποτα...1ον)κοιμαται τετοια ωρα...δηλα να τον ξυπνησω για να παμε εκκλησια για 5 λεπτα;;;;και 2ον) φοβαμαι πολυ πως θα παθει σοκ με ολα αυτα τα πυροτεχνηματα...ετσι εγω κατα 90%με τον μικρο δεν θα παμε...ουτε και περισι ειχαμε παει...η αδερφη μου που ο γιος της ειναι 4,5 ειχε παει περισι στον Επιταφιο και ειχαν αρχισει ηδη και εριχναν λιγες κροτιδες και ειχε χεστει επανω του και εκλαιγε απαρηγορητος...αφηστε που συνεχεια προσπαθω να θυμηθω εαν εβλεπα ποτε τοσο μικρα παιδακια στην Ανασταση...

Συμπεθερουλα μου αντε ολα καλα με την αυχενικη!!!και οι αιματολογικες θα ναι οκ, απλα επιβεβαιωνουν τον υπερηχο, μην ανησυχεις!και γω κοριτσακι πιστευω πως θα χεις παλαι, δε ξερω γιατι!

Κατερινα μου περαστικα στη μικρουλα σου!

Πατσυ μου χαιρομαι που παλι ανησυχησες τζαμπα!!!!!!!Φιλακια!

Σοφακι αντε καλες δουλειες!(μακρια απο εμας!)πλακα σου κανω!

Βικακι μου υπομονη θα περασουν οι δυσκολες μερες στη δουλεια, που θα παει;;;

εγω στη δουλεια εχω προσαρμοστει πληρως τωρα πια...ευτυχως και ο Μακης μου εχει αρχισει και ξεχνιεται λιγο την ωρα που φευγω!

Αυτα εν ολιγοις..σας φιλω!

κοριτσια κι εγω το εχω αυτο το αγχος για την ανασταση,κι εγω περυσι με τον Δημητρη δεν ειχαμε παει και τωρα δεν ξερω παλι τι θα κανω,σε εμας εδω δεν ριχνουν πυροτεχνηματα κι ετσι δεν εχω το φοβο μην τρομαξει απλα αγχωνομαι με τον υπνο και τη γκρινια και δεν ξερω τι να κανω,απο τη μια σκεφτομαι να τον τρεναρω οσο μπορω το μεσημερι ωστε να ξυπνησει αργοτερα αλλα παλι δεν ξερω αν θα τα βολεψω και απο την αλλη σκεφτομαι και την ταλαιπωρια δεν ξερω εσεις τι θα κανετε τελικα;;

Πατσυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα και ξεπμερδεψες μαυτην την ιστορια

τα λεμε παλι φιλια!!!

Καλησπέρα μανουλίτσες...

η ταλαιπωρία μου σήμερα ΔΕΝ περιγράφεται...έξαλλη είμαι...

το πρωί πήρα τηλ. το μικροβιολογικό να μάθω αν βγήκαν τα αποτελέσματα, η βοηθός δεν ήξερε ρωτάει την γιατρό και την ακούω που λέει πε΄ς της να με ξαναπάρει σε μισή ώρα θέλω να της πώ :shock: ...πρώτο σοκ ωχ λέω φαίνεται δεν βγήκε καλή η εξέταση και θέλει να μου τα πεί ιδιαιτέρως...

ξαναπαίρνω μετά από μισή ώρα μου λέει η βοηθός, δεν είναι εδώ η γιατρός έφυγε όταν επιστρέψει θα σε πάρει αυτή (εγώ αρχίζω να τρώω τα νύχια μου και τα λυσσακά μου σιγά σιγά!!!!)...

περνάει μία ώρα παίρνει ο άντρας μου, μας λένε δεν επέστρεψε ακόμα η γιατρός, ρωτάω αν βγήκαν τα αποτελέσματα τουλάχιστον να έρθω να τα πάρω, μου λέει δεν ξέρω, εγώ αρχίζω και φορτώνω :evil:

περιμένω...περιμένω...περιμένω...εντωμεταξύ σφαχτήκαμε και με τον άντρα μου επειδή εγώ αγχώθηκα ότι κάτι δεν πάει καλά με τις εξετάσεις κι αυτός μου κουβάλησε στο σπίτι την μανούλα του για να με κράξει που είμαι τόσο φοβιτσιάρα...δεν μου έφτανε το άγχος μου είχα και τις μ@λ@κίες της πεθεράς ~x( (λέτε αν επηρεάζεται το έμβρυο από τις φωνές? εδώ έπρεπε να είσασταν το πρωί να δείτε τί γινόταν!!!!!!!)

και ξαναπεριμένω.....μετά από δυόμιση ώρες τους παίρνει ο άντρας μου, λέει τί θα γίνει ακόμα θα περιμένουμε? Είχε γυρίσει η γιατρός και απλά με ξέχασαν να με πάρουν τηλ.!!!!!!!!! Μιά χαρά λέει είναι οι εξετάσεις ελάτε να τις πάρετε! Πηγαίνουμε 45 χλμ. μακριά για να πάρουμε τα αποτελέσματα και να τα πάω και στον γιατρό μου και ΜΑΝΤΕΨΤΕ!!!!!!! Έγραψαν ΛΑΘΟΣ μια μέτρηση του εμβρύου και η εξέταση πρέπει να ξαναμπεί στο πρόγραμμα με διορθωμένη την μέτρηση (αντί να βάλουν 57 χιλιοστά το έμβρυο έβαλαν 75 με αποτέλεσμα να βγαίνω σχεδόν 14 εβδομάδων έγκυος...εγώ είμαι 12!!!!!!) Άλλα ντ'άλλων δηλαδή.....μου είπε η μικροβιολόγος ότι θα με πάρει το βράδυ να μου πεί...

Πέστε μου ρε κορίτσια σε ποιόν να ξεσπάσω????????????????

Εγώ πάντως μάλλον θα πάω στην Ανάσταση (αν μου μείνει όρεξη δηλαδή με όλα αυτά), και πέρυσι πήγαμε με την Μαμία και παρόλο που ήταν πολύ μικρούλα δεν φοβήθηκε καθόλου ούτε έκλαψε, αντιθέτως έριξε κάτι ύπνους.....

Κοριτσάκια μου συγνώμη που δεν σχολιάζω κάτι άλλο αλλά έχω φάει τέτοια σύγχιση σήμερα που δεν έχω διάθεση για τίποτα!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα χριστουγεννιάτικα ζουζουνάκια μας!!!!!!

ουουυυυυυυυυυυ.γειααααααααααααα σαςςςςςς!!!!παλι συγχιζουν την νασια μας βλεπω...ρε ουστ ολοι πες.καλα ε.πολυ μου την δινουν οσοι νευριαζουν μια εγκυο κοπελα.ετσι κι εγω ρε νασια.στην εγκυμοσυνη της νεφελης ολο κλαματα κ νευρα ημουνα κ τωρα αυτη ειναι τοσο γκρινιαρτα που λεω στανταρ ειναι απο την κοιλια.χαχαχα.τι κανετε?????????????????????????????

εγω οπως ειπε η σοφι μαλλον καλα ε

δεν ξερω ποιος εχει δικιο.η μαγνητικη η ο υπερηχος αλλα καμια σχεση..κανω κ διατα,δηλ τρωω πολυ λιγα π[ραματα και πολλα λαχανικα βασικα και σταματησε ο πολυς ο πονος.καμια φορα παρασυρομαι κ το πληρωνω μετα αλλα πατσυ γλυκατζου με λενε.δεν καρτιεμαι παντα.τουλαχιστον εχσα 5 κιλα και πηγα στα 78.μεχρι τα 65 εχουμε ακομα.χαχαχα

εγω περσι πηγα στην ανασταση και ολα καλα.καιο την νεφελη που πηγαινα παντα ολα καλα.το θεμα ειναι οτι εγω φοβαμαι τα πυροτεχνηματα.χαχαχαχα.τα μωρα χαμπαρι....

ηταν να κανω τσουρεκια κλπ.πηγα να παρω υλικα και ειδα ποσο ακριβα ειναι και πολυ απλα εκανα επισκεψη στ ζαχαροπλαστειο που δουλευει ο μπαμπας μου και μου δωσε 4.χτες εφαγα και εφαγα καπακι ενα τηγανιτο κεφτε απο αρακα και φετα ονειρο κ πηγα νανακια.επειδη ομως ο οργανισμος μου εμαθε στα λιγα ξυπνησα μετα απο κανενα 2 ωρο και εκανα αβερτα κουβερτα εμετο και ζαλιζομουνα και δεν ηξερα που πανε τα 4.χαχαχαχαχ.ευτυχως ξυπνησα καλα.ουτε στην χειροτερη μνου σουρα δεν ενιωσα ετσι.

τα τελευταια νεα μας ειναι οτι την κυριακη στα καλα καθουμενα ερχεται η νεφ κ λεει μαμα εχω φαγουρα.κοιταω και τι να δω.σε ολοο το σωμα ειχε κοκκινες πλακες με οιδημα.τρεξαμ νοσοκομειο .αλλεργια λενε.μας δωσανε ξοζαλ.φυγαμε.αγνωστο απο τι.μπορει απο φραουλες,απο σουσαμι,απο μπανανα,απο ψαρι,απο μελι, απο χορτα απο οτιδηποτεε.τεσπα.γυρισαμε σπιτι.η νεφελη ηταν καλυτερα.μετα απο μερικες ωρες ομως εγινε ολοκληρη κοκκινη.σαν να χει καει πολυ στον ηλιοπ.παντου.μουτρα ολα.και φυσικα πρηξιμο.παλι λοιμωδων.της κανανε ενεση κορτιζονης.χτες ηταν παλι ασχημα.σημερα μια χαρα.αλλο κ αυτο στα καλα καθουμενα τι μπορει να σου τυχει.χτες καθησα κ σκεφτηκα κ ισως να ναι απο την ντοματα.τεσπα...θα δουμε αν το παρουσασει ξανα.

σας αφηνω τωρα γιατι θα δωσω φαρμακα στην νεφελη γιατι νυσταζει λεει.απο τις 9η ωρα.με κουφανε.αλλα τουλαχιστον θα χω ησυχια.φιλια κοριτσαρες .καληνυχτα

hello!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω κοριτσια,θα παω στην ανασταση χωρις τη μικρη.θα ερθουν οι γονεις μου εδω για πασχα και θα την κρατησουν....ετσι κι αλλιως κοιμαται εκεινη την ωρα..... ;)

κατερινακι μου,πολυ χαρηκα που σε ειδα,εστω και μεσω υπολογιστη!!!!!! :D:D:D:D:D τα μαλλια σου πανε πολυ ετσι!!!!!!!!!!!!!!κουκλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D φιλια στους ανταρτες!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πατσουλινι μου,σταματα να αγχωνεσαι και καλες μασες!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P:P:P:P:P:P

σοφακι,κι εγω αυτο σας ευχομαι!!!!!!!!μονο μεγαλους ανθρωπους να εχετε!!!!! :roll:

κανγκουρακι,η αναστασια με τον γκρουσι τα πανε τελεια!!!!!αγαπιουνται πολυ!!!!!!οριχτες τον επιασε να τον κανει μακια!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ευτυχως,την προλαβα πριν τον φιλησει!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ολια μου,μια χαρα θα περασετε φετος!!!!! ;);););) φιλακια!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

πασχαλακι μου,χαιρομαι που προσαρμοστηκες μια χαρα στη δουλεια!!!!!!! ;)

νασια,ολα καλα ειναι !!!!μην ανησυχεις εσυ!!!!!!χαιδεψε την κοιλιτσα και χε.......ς ολους......... ;)

εμεις περιμενουμε τους γονεις μου,την αδερφη μου και τα ξαδερφια του αντρα μου για το πασχα!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!σημερα εκανα γενικη στην κουζινα!!!!!!αυριο εχει σειρα το καθιστικο,το μπανιο και τα δωματια των φιλοξενουμενων!!!!θα φτιαξω και κουλουρακια!!!!χαμος!!!!!!!!!!!! ;);););););););););););) ανοιξα ενα θεματακι που ρωταω τον γιατρο για τη δυσκοιλιοτητα της αναστασιας.... :shock::shock: αν προλαβαινετε μπειτε..... ;)

μακιααααααααααααα :D

Καλησπέρα φίλες μου...

όλα καλά με το papp A...μας έβγαλε την ψυχή αλλά τέλος καλό όλα καλά! Πήγα και στον γιατρό μου, μάλλον για κοριτσάκι το βλέπει πάλι αλλά τον άλλο μήνα θα μας πεί για σίγουρα...βέβαια ξέροντας τον γιατρό μου για να λέει μάλλον κοριτσάκι...μάλλον σίγουρα κοριτσάκι θα είναι! Εμένα δεν με νοιάζει ότι και να είναι αρκεί να είναι γερό...ο άντρας μου πάλι καταχάρηκε!!!!!!!

Γκρουσάκι μου τέλεια που θα κάνεις Πάσχα με τους δικούς σου...με ρέγουλα οι δουλειές καλό μου, αυτά δεν τελειώνουν ποτέ! Φιλάκια στο Αναστασάκι μας!!!!!

Πάτσυ μου ελπίζω τώρα να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις...δεν ήταν και μικρή η λαχτάρα που πέρασες αλλά πάει πια τώρα τελείωσε! Η μαγνητική τα δείχνει ΟΛΑ οπότε αφού ήταν καθαρή μη φοβάσαι τίποτα!!!Το έντερο απλά ξέχασέ το...μην ασχολήσαι και να δείς που και να πονάει δεν θα το παίρνεις χαμπάρι! Σου μιλάω εκ πείρας!!!! Κι εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν όλο νεύρα και φωνές (όπως και τώρα...τί πρωτότυπο! Μα δεν με αφήνουν να ηρεμήσω πια) και η Μαμία είναι αρκετά νευρικό παιδάκι...λες αυτό να φταίει????? Τί έπαθε η Νεφελίτσα μωρέ...στα καλά καθούμενα...έτσι είναι οι αλλεργίες, ποτέ δεν ξέρεις τί θα σε πειράξει! Τώρα είναι καλύτερα όμως το παιδί????????

Σοφάκι μου μπορεί να βγάλει 2-3 δοντάκια μαζεμένα ο Βασιλάκης και γι'αυτό η τόση γκρίνια το καλό μου...σκέψου τί ζόρι τραβάει, νομίζω ότι τα πίσω δοντάκια πονάνε περισσότερο μέχρι να βγούν! Μακάρι να έχετε μόνο παππούδες και γιαγιάδες στο μαγαζί...

Όλια μου ήρθατε Ποτίδαια? Δεν έβρεχε? Γιατί εδώ μας μούλιασε πιά...άσε το κρύο...σαν να ξαναχειμώνιασε!

Πασχαλάκι μου τί κάνει ο γαμπρούλης μου ο κούκλος μου? Να μου τον φιλήσεις! Πάντως κι εγώ σαν την Πάτσυ τα πυροτεχνήματα τα φοβάμαι πολύ περισσότερο από την Μαμία... :lol:

Κοριτσάκια μου πάω να ξαπλώσω...ήταν μια έντονη μέρα σήμερα και τώρα νιώθω κατάκοπη!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!

ποσο σας ζηλευω που εισαστε χαλκιδικη!!!!!!!δεν φανταζεστε.μακαρι να ειχαμε ενα σπιτακι με κηπο να βαλω λαχανικα,κοτες και μελι και θα ημουνα πολυ χρουμενη.εγω παιδι μου γεννηθκα για την φυση.χαχα.

νασια κοριτσι θα ναι.κ εμενα μου πε στην αυχενικη για τον γιο.συγχαρητηρια και παλι.οσο για το εντερο εχω κοψει πολλαααα φαγητα οποτε ηρεμησε.σχεδον εντελως θγειινα τρεφομαι πια.φιλακια σε ολες σας.καληνυχτα.απο αυριο ξεκιναει γενικη καθαριοιτητα.τις προαλλες με την παγωνια βγηκα και εκανα το μπαλκονι.παλια καλα δεν το εχω πια.καληνυχτα..ευα αι χεσου που με εκλασες.μπαιιι

μαρη,τρελοπατσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

ειχα βγει χτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1τωρα το ειδα οτι μου ειχες γραψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

γι αυτο παρε πολλα μπλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ και για τα αλλα που ξερεις εσυ.................. :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Καλημέρα!!!!!!!!

Δήμητρα, καλή εγκυμοσύνη να έχεις, χάρηκα πολύ με τα νέα σου!!!!!!!!!!!!

Ευάκι μου , να χαίρεσαι τον σκυλάκο σου !!! Φαντάζομαι χαρές που θα κάνει η Ανατασία μαζί του, εμένα η Βασιλική τρελένεται . Έβαλα και φωτογραφίες στο fb σχετικά με το θέμα αυτό και έχουν πλάκα...

Πάτσυ εύχομαι να ήταν κάτι τυχαίο αυτό με τη Νεφέλη σας και να μην έχει αλλεργία .. Όλα καλά εύχομαι!!

Κατερινάκι περαστικά στην Αγγελικούλα σου, να της δώσεις πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πασχαλάκι , τι κάνει ηαδελφή σου ετοιμάζεται να γεννήσει ?? Ο Μακούλης σου καλά είναι?? Με την δουλειά συνήθισες??

Δήμητρα , θα βγούν τα δοντάκια και μετά θα είναι πιο ήρεμος και εσύ πιο ξεκούραστη....

Νάσια τι γυμνάσια σου έκαναν στο μικροβιολογικό...??? αφού είναι τα αποτελέσματα καλά, περασμένα ξεχασμένα ...

Όλια,Σοφάκι μου, Βασιλικούλα και Κατερινούλα φιλιά στα αντράκια σας!!!!!!

Μπορεί να ξέχασα να σχολιάσω καμιά φιλενάδα αλλά όλες σας σκέφτομαι!!

Καλό Πάσχα να έχετε με υγεία και ευτυχία !!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια μου η Μαγδα μας που ειναι???????? μακαρι να ειναι ολα καλα κ απλα να μας εχει ξεχασει η γαιδουρα...ανυσηχω...

Όλα καλά!

Απλά γαϊδούρα :mrgreen:

Βασικά έχει πέσει πολύ δουλειά και έτσι θα είμαι μέχρι 13 Μαίου που είναι η παρουσίασή μου... Έχω και την ξενύχτω μου που φροντίζει να με κρατάει ξύπνια τις νύχτες και είναι όλα πιο δύσκολα. Δε βαριέσαι...σε λίγο καιρό τελειώνω και θα έρθω διακοπές Ελλάδα :D

Νάσια ωραία να είναι πάλι μπεμπούλα! Αδερφούλες σε κοντινή ηλικία! Θα είναι πολύ ωραία για αυτές!

Πάτσυ για να σε δω τώρα...τι άλλο θα σκεφτείς ότι μπορείς να έχεις? :P

Πάντως αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όσο πιο πολύ αγχώνεσαι και τρέχεις σε γιατρούς τόσο σου βρίσκουνε διάφορα άκυρα και σε τρελαίνουν - όπως τα ινομοιώματα που δεν ε'ίχες πχ.... Και τα γαστρεντερικά σου τα έχεις πάθει στάνταρ από το άγχος σου παλιοτρελή! δεν πας να κάνεις καμιά γιόγκα καλύτερα να χαλαρώνεις?

Συμπεθέρα τα δοντάκια του τον ενοχλούν σίγουρα τον καημένο. Θα βγουν και θα υσηχάσετε θα δεις. Που θα πάει? Να μείνει φαφούτης αποκλείεται!

Πολλά φιλιά σε όλες και καλό Πάσχα να έχετε!

Εμείς εδώ δυστυχώς δε νιώθουμε γιορτές. Φέτος έχουμε Πάσχα τις ίδιες μέρες αλλά η παράδοσή τους εδώ είναι να πηγαίνουν στα βουνά να κάνουν σκι. Ευκαιρία για διακοπές δηλαδή. Τίποτα διαφορειτκό.... Ότι να'ναι...

χαχαχα.ειχα το μωρο στο βυζι και τον αφησα κατω για να σας γραψω κ κλαιει κ με τραβαει.χαχαχαχχαχα

γεια σας!καλο πασχα να εχετε ολες σας.καλα να ναι τα μωρακια στην κοιλιτσα.καλα να ναι κ τα μωρακια εκτος κοιλιτσας.και οι μαμαδες.και οι μπαμπαδες.και ολο μας το σοι.

ΜΑΛΑΚΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ.ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ...ΛΟΙΠΟΝ.να σε χαιρομαστε.να σε εχω παντα στην ζωη μου και να εισαιφιλη μου μια ζωη γιατι σε αγαπω κωλογρια κ εσυ.χαχαχαχα.

μαγδουλα και χρυσουλινι καλο πασχα να εχετε κ εσεις κοριτσακια.μαγδα δεν θα με χαλουσε να κανω σκι..χαχαχ.αλλα δεν ξερω.χιχιχιχ.επισης δοξα τον θεο καλα παει ο πονος/τον ματιαξα χτες.χοχοχοχ.εφαγα τσουρεκι και με επιασε.επισης απο την πολυ με\λετη για τις αλλεργιες ειμαστε κοντα στην αιτια!!!ουτε οι επιστημονες τοσο μπροστα οσο εμεις.φιλια σε ολες!!!

Καλημέρα φίλες μου!!!!!!!

Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις μανουλίτσες και τα μωράκια μας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Με υγεία! Να περάσετε όμορφα όπου κι αν πάτε, ότι και να κάνετε με τις οικογένειές σας!

Εμείς θα κάνουμε Ανάσταση με τα πεθερικά (ασχολίαστο!!!!!) και Πάσχα με τους γονείς μου...το έχουμε καθιερώσει πλέον! Η μαμά μου θα μου κρατήσει μαγειρίτσα (2-3 πιάτα είμαι και λιχούδω είμαι και έγκυος είμαι και ΓΟΥΡΟΥΝΑ!) που τρελαίνομαι γιατί η πεθερά φτιάχνει κάτι που μοιάζει με μαγειρίτσα αλλά ΔΕΝ είναι! Και ο μπαμπάς μου (σημειωτέον είναι από Λαμία) φτιάχνει κοκορέτσι ΤΕΛΕΙΟ! Κατα τ'άλλα το κατσίκι και το αρνί τα σιχαίνομαι αλλά τώρα που τρώω και τους τοίχους ποτέ δεν ξέρεις!

Αύριο θα πάμε να χαιρετήσουμε πολλούς επιτάφιους (αν μπορέσω θα βάλω την Μαμία να περάσει από κάτω) οπότε μάλλον δεν θα καταφέρω να μπώ καθόλου...

Σας στέλνω τις καλύτερες ευχές μου και πολλά πολλά φιλάκια στα μπομπιράκια μας!!!!!!

κουκλιτσες μου μπηκα και γω να σας ευχηθω να εχουμε Καλο Πασχα!!Με υγεια!!!

να στε ολες καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!!

Συμπεθερα πολυ γελασα με τις περιγραφες σου για το φαγητο!

Σας φιλω!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθερούλα μου την Κυριακή γιορτάζεις έτσι δεν είναι? Να είσαι γερή και πάντα ευτυχισμένη και να σε χαίρεται η οικογένειά σου! Πάντα να χαμογελάς και σύντομα να αποκτήσεις κι άλλα όμορφα ζουζουνάκια σαν τον γαμπρούλη μου!!!!!! Θα προσπαθήσω να ξαναμπώ και την Κυριακή να σου ξαναευχηθώ αν τα καταφέρω γιατί θα είμαστε στην γύρα!!!!!!

Φιλάκια πολλά και Καλό Πάσχα κουκλίτσα μου!

Νασια μου, ναι γιορταζω την Κυριακη!!

Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

και σεις να στε παντα γεροι και ευτυχισμενοι και με το καλο να υποδεχτείτε και το νέο μέλος στην οικογένεια!!!(χαχα η νυφουλα μου όταν με το καλό θα έρθει η ωρα ειμαι σιγουρη θα κανεις ζηλειες πολλες!!!!!)

Καλη Ανασταση με υγεια!

Πατσυ ποια γιορταζει σημερα να ευχηθουμε κι εμεις δεν καταλαβα απο την περιγραφη σου μπερδευτηκα,

Νασια μου να περασεις καλα κοπελα μου και φαε τωρα που μπορεις, εσυ τρως για δυο εξαλλου :lol: ,κι εσυ με την πεθερα Ανασταση βρηκες να κανεις,δωσε τοπο στην οργη μερες που ειναι δεν πειραζει

Πασχαλια καλο Πασχα και σε εσενα και γρηγορα με ενα αδερφακι για τον Μακουλι μας,για την γιορτη σου δεν σου ευχομαι ακομα,πιστευω να μπω την Κυριακη

εγω δεν ευχομαι ακομα σιγουρα θα μπω και αυριο

σημερα περιμενουμε και την νονα του μεγαλου,και αυριο θα ερθουν οι αλλοι δυο,ηρθαν οι δικοι σας;;

Σοφακι αντε να δουμε ποτε θα καταφερω να σε παρω,φιλακια στον Βασιλακη!!!

Ευακι μου ειδες τι χαμο ειχαμε εκεινη τη μερα που μιλησαμε,ευτυχως ανοιξε ο καιρος και βγαινουν λιγο γιατι θα με τρελανουν,η νυφουλα μου ειναι μια γλυκα!!!

Δημητρουλα που χαθηκες κι εσυ κοριτσι;;ειναι καλα ο Θανουλης;εσεις που θα κανετε Πασχα;;

πολλα φιλια τα λεμε παλι!!!

Γεια σας κορίτσια, είστε καλά; Εμείς μια χαρά, αν εξαιρέσετε τις δουλειές που άνοιξα στο σπίτι και έχω ξεπατωθεί......

Στην Ανάσταση λέμε να πάμε αλλά θα καθίσουμε μέσα στην εκκλησία γιατί η μικρούλα μου σίγουρα θα τρομάξει και θα πατήσει τα κλάματα. Τώρα πόσο θα αντέξει, άγνωστο.....

Πάτσυ χαίρομαι που είναι όλα καλά :) .

Νάσια μια συμβουλή έχω μόνο να σου δώσω..... όσο πιο λίγες επαφές έχεις με τα πεθερικά σου τόσο το καλύτερο!!!!!!!!!! Άν μπορείς να έχεις και μόνο τα τυπικά, ακόμα καλύτερα. Μα είναι δυνατόν να σε συγχύζουν τώρα που είσαι και έγκυος; Έλεος πια.......

Πασχαλάκι μου να σε χαιρόμαστε, Χρόνια σου Πολλά για τη γιορτή σου την Κυριακή. Δεν νομίζω ότι θα ξαναμπώ λόγω τρεξίματος για τη γιορτή (ναι, ναι γιορτάζω και εγώ), οπότε να σου ευχηθώ από τώρα :D .

Και σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες έγκυες και μη, να ευχηθώ Καλή Ανάσταση με υγεία και πολύ-πολύ αγάπη!!!!!!! Φιλιά σε όλες, να περάσετε τέλεια!!!!!!

Κοριτσια μου τι κανετε,εχω μερες να μπω και μου λειψατε..Ετρεχα γενικα αυτες τις μερες,πηγα Θεσ/κη για κομμωτηριο και το ευχαριστηθηκα,ανανεωθηκα!!Χθες ειχα τους κουμπαρους μου που ειχαν και την εγγονη μαζι,3 χρονων,το οποιο κοριτσακι ειναι πολυ κακομαθημενο,μου εκανε ενα σπιτι..τι να σας λεω,τρομαξα να το συνεφερω..Ανεβηκε ακομα και στο κρεβατακι του Θανου και επιρνε την κουβερτα του,μετα στο δικο μας το κρεβατι,ειχε και συναχι και φυσικα σημερα εχει και ο Θανος..Τεσπα τι να κανεις ομως?Κατα τα αλλα γκρινα απιστευτη ο Θανος αυτες τις μερες,μονη μου ειμαι ολη μερα,ο Χρηστος στην δουλεια,τι να σας λεω μια τρελλα..Τελοσπαντων μην σας πριζω αλλο με τα δικα μου,οπως καταλαβατε υπεροχα περναω!! :lol::lol::lol:

Πασχαλακι μου να σου ευχηθω και εγω απο τωρα Χρονια Πολλα,να εισαι γερη και ευτηχισμενη και συντομα ενα αδελφακι να κανει παρεα τον κουκλο μας,οκ?Να χαιρεσαι την γιορτουλα σου και να περασεις τελεια!!

Κατερινακι μου γλυκο,εγω εδω στο χωριο θα ειμαι,ο Χρηστος αυριο ειναι 2-10,και την Ανασταση θα ειναι βραδινος,10-6,οποτε στην ουσια μονη μου θα ειμαι με την δικη μου οικογενεια,μια χαρα θα ειναι.Την Κυριακη και Δευτερα εχει ρεπο,παλι καλα..Να μου φιλησεις τα αντρακια σου τα ομορφα και ευχομαι να περαστε καλα!!

Πατσυ μου χαιρομαι που ολα ειναι καλα,και δεν εχεις τιποτα απο αυτα που μας τρομαξες..Το εντερο προσπαθησε να το ρυθμισεις και μαλλον σου κανει και καλο αφου εχασες και 5 κιλακια..Να μου πεις και μενα τις συνταγες μπας και χασω κανενα κιλο..

Νασια μου τι ταλαιπωρια και αυτη,ε?Ευτηχως οι εξετασεις ηταν πολυ καλες και μπορεις να κανεις ξενοιστες γιορτες τωρα..Μα με την πεθερα παλι?Τι ειναι αυτο?Δεν σου φτανει ο πονος σου εχεις και την πεθερα απο πανω?Υπομονη κοπελα μου..Νασια μου μην τοιχον και μου στερησεις τιποτα απο φαγητο για το σπορακι,θα φας ξυλο..Μην εισαι χαζη,κοιτα να ευχαριστηθεις την εγκυμοσυνη σου,να το απολαυσεις οσο γινεται..

Χρυσουλινι μου να προσεχεις το σπορακι σου και να το ταισεις καλα αυτες τις μερες,ε?Αντε με το καλο να περασει ο καιρος να το κρατας και αγκαλιτσα σε λιγο καιρο..

Νατασσα μου γιατι γιορταζεις?Την Ανασταση?Χρονια πολλα κοπελα μου,πολυχρονη να εισαι!!Μην κουραζεσαι πολυ,κοιτα να ευχαριστηθεις τις μερες,οσες δουλειες καναμε,καναμε!!Φτανει πια,ολη μερα να καθαριζεις,παλι χαμος θα γινεται..Φιλακια στην κουκλα μας!!Τι καλουδια εφτιαξες?

Κοριτσια μαλλον θα ξανα μπω,αλλα αν δεν μπω ευχομαι σε ολες ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!Να το καψετε!!Φιλακια πολλα ζουζουνες

Κοριτσια μου γεια σας και απο μενα!!!!Σημερα εκανα δουλειες ολη μερα το πρωι πηγα στην εκκλησια και κοινωνησα το Νικολακη..Εμεις δεν ξερω αν θα παμε εκκλησια την ανασταση θα δουμε πως θα ειναι ο Νικολακης...

Πατσυ πολυ χαρηκα που ολα ειναι καλα..

Νασια μην χαλιεσαι με την πεθερα δεν αξιζει ..

Κοριτσια μου να ευχηθω και γω Καλο Πασχα και καλη Ανασταση σε ολες γιατι δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω ....

Φιλια πολλα σε ολες!!!!!!

κοριτσαρες μου ομορφες!

ευχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ κ τις οικογενειες σας να ειστε καλα με υγεια κ η Ανασταση Του Κυριου μας να σας φερει εσωτερικη γαληνη-ηρεμια κ αγαπη!!

κ εμεις στα πεθερικα θα κανουμε Ανασταση... :( η μανουλα μου θα δουλευει εκεινη την μερα κ θα προσπαθησω να πεισω τον μπαμπα μου να ερθει μαζι μας..ειδωμεν!

Πασχαλιτσουλα μου!!!!!! να σε χαιρομαστε προκαταβολικα μωρο μου!! με ενα δευτερο σπορακι στην κοιλιτσα ευχομαι!!!!!

Νατασσα οτι επιθυμεις κ εσυ καλη μου αν δεν καταφερω να μπω εκεινη την μερα..

Κατερινακι μου θα μιλησουμε...δεν μπορει καποια στιγμη...θα το πετυχουμε!

Ευακο να χαιρεσαι την κορακλα σου μαναρι μου! να ειναι δυνατη κ γερη σαν τα ψηλα βουνα που λενε! παντα να ειναι υγιης κ χαμογελαστη!

ειμαι λιγακι στεναχωρημενη γιατι δεν καταφερα να παω στην περιφορα..κοιμηθηκε με το ζορι τον κρατησα μεχρι 9 παρα..κ ουτε αυριο θα παω Ανασταση αλλα τουλαχιστον θα παω το πρωι αυριο να κοινωνισω κ εγω κ το παιδι..ο Κωστας καθεται παντα κ κοινωνει μετα το τελος της Αναστασιμης ακολουθιας..κατα την 1-1.30 δηλαδη..ετσι καναμε καθε χρονο φετος θα παει μονος του κ εγω σαν το κουτσουρο στο σπιτι.. :( τεσπα ας ειναι καλα το παιδακι μου πανω απ ολα!!

τα φιλια μου σε ολες κ παλι τις καλυτερες ευχες μου!!!!! :x:x:x:YMHUG::YMHUG::-*:-*

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...