Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ό9

Recommended Posts

γεια σας!!!

μολις ανοιξει λιγο ο καιρος ολες εξω σαν τα σαλιγκαρια ε?? που ειστε βρε??

Νασακι κανε υπομονη μαναρι μου να περασει το πρωτο τριμηνο κ μετα συνηθως καταλαγιαζουν ολα αυτα τα συμπτωματα..εσυ τα ξερεις καλυτερα απο μενα φανταζομαι.. ;)

οσο για το γαλα απλα θα σου πω την αποψη μου...ειναι πολυ μικρη η Μαρια για κακαο...δεν πειραζει που δεν θελει γαλα..στηψε εναν χυμουλακο να πιει το πρωι κ το απογευμα η βραδακι δωσε της ενα γιαουρτακι...μην σε νοιαζει για το γαλα ειναι μεγαλα πλεον τα νινακια μας δεν ειναι το γαλα η κυρια τροφη τους κ να μην το πιουν δεν πειραζει αλλωστε το τυρι το μπροκολο κλπ εχουν πιο πολυ ασβεστιο..αυτο που θελω να πω ειναι πως δεν υπαρχει λογος να δωσεις στο παιδι σοκολατουχο γαλα μονο κ μονο για να πιει γαλα...μην της δινεις καθολου κ ξαναδοκιμασε σε μια εβδομαδα..αν οχι αστο παλι κ παει λεγοντας..

Κατερινακι φανταζομαι καμαρι...μια μερα ευχομαι να το νιωσω κ εγω πρωτα Ο Θεος παντα..

Καγκουρουλα συγχαρητηρια για τον ομαλο σας αποθηλασμο!! τελεια!! μακαρι να παει κ εμενα ετσι οταν ερθει η ωρα..

χομ αλοουν ε?? :lol::lol: κ εγω Νασακι τα ιδια...

Πατσυ πως ειναι ο μικρος? πες μας τα νεα σου...

Συμπεθερα που εισαι?

μανουλομανουλες τα φιλακια μου σε ολες!! κ στις 2 μας κοιλιτσες Χρυσας κ Νασιας τα πιο πολλα!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 911
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γκρουσίτσα μου!

Να σου ευχηθώ κι εγώ τελευταία και καταϊδρωμένη... Σε είχα στο μυαλό μου από χτες αλλά η Μαρκέλλα με έχει ξετινάξει αυτές τιες μέρες :? Κοιμάται χάλια τις νύχτες και έχειπολύ γκρίνια τη μέρα. Άσε...

Χρόνια σου πολλά και καλά κοριτσάκι! Να χαίρεσαι την πανέμορφη οικογενειά σου και σύντομα άλλο ένα μπεμπάκι! :x

Τα φιλιά μου στις υπόλοιπες! Πάω για νάνι γιατί δεν άντέχω άλλο...

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εύα μου , χρόνια πολλά !!! Ότι επιθυμείς με υγεία να έρθει!!!!!!!! Φιλάκια πολλά στην Αναστασία σου και θα προσπαθήσω να σε πάρω να τα πούμε και τηλεφωνικώς γιατί χαθήκαμε...

Νάσια, και εμένα πέρασε μια φάση που μείωσε αισθητά τις μερίδες της και για μια ημέρα δεν ήπιε και γάλα... Το ίδιο πέρασε και ο γιος μιας φίλης μου. Η παιδίατρός τους ήταν απόλυτα καθησυχαστική και τους είπε ότι είναι μια φάση που θα την ξεπεράσει γρήγορα.. Όσο για το σοκολατούχο και εμένα μου έκανε εντύπωση.. δεν πρόσεξα εαν στο συνέστησε ο γιατρός αλλα αν όχι μήπως να τον ρώταγες?? Καταρχίν για τα δοντάκια της δεν θα είναι καλό εκτός αν μετά το γάλα πλένετε τα δόντια της..αλλά νομίζω ότι ευθύνεται και για άλλα η σοκολάτα.. τύπου εξάρτηση και επιθετική συμπεριφορά ( όσο για τα τελευταία που σου είπα ψάξε καλύτερα το έχω ακούσει καιρό πριν και δεν θυμάμαι από που... μπορεί και να μην ισχύει αλλά δες το καλού κακού) Βέβαια άλλο μια στις τόσες όλοι δίνουμε γλυκάκια που και που τα οποία περιέχουν σοκολάτα ... εγώ τουλάχιστον δίνω..

Θα πάω να δω τις φώτο σας στην ομάδα τώρα που κοιμάται η μικρή... Είμαι σίγουρη ότι όλοι θα φυσάτε!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε?Μπηκα μονο να ευχηθω στην Ευα μας,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!Σου ευχομαι τα καλυτερα κοπελα μου,να εισαι παντα γερη και ευτηχισμενη..Ευχομαι αυτο που ονειρευεσαι να γινει πραγματικοτητα!!Δεν σε ξεχασα απλα δεν ξερω τι γινεται και δεν προλαβαινω καθολου να μπω τελευταια..Και τωρα μου παταει τα πληκτρα ο Θανος και δεν μπορω να γραψω αλλο..

φιλακια πολλα σε ολες..Ελπιζω να μπορεσω το βραδακι να μπω..

Κοριτσακια μου καλημερα!!!!

Ευακι χρονια πολλα για προχτες..Λιγο καθυστερημενα βεβαια αλλα αυτες τις μερες δεν ειχα και πολυ χρονοσ.Εμεις την παρασκευη πηγαμε χαλκιδικη στη μαμα μου στην ποτιδαια .Ωραια περασαμε ο Νικολακης επαιξε πηγαμε για καφε στην θαλασσα και ηταν ωραια .Μετα γυρισαμε και ξεκινησα δουλειες στο σπιτι .Εχτες ολη τη μερα ξεπατωθηκα αλλα τα εκανα ολα .Τζαμια παντζουρια εκανα τα χαλια με ξυδι τα αερισα και γενικα ψοφησα αλλα για το πασχα δεν ξανακανω αλλη γενικη ..

Την πεμπτη το απογευμα καναμε και το MMR το εμβολιο μεχρι στιγμης ολα καλα αλλα η γιατρος μου ειπε οτι αυτο το εμβολιο μπορει να κανει πυρετο και μετα απο δεκα μερες..

Σημερα εχει ξεκουραση αν και εχω σιδερο καμια 6 πλυντηρια ....

Αυτα απο μας πολλα φιλακια σε ολες!!!!! :-*:-*=((

Καλημερούδια φίλες μου......

βρε κοριτσάκια μου δεν είπα ότι θα δώσω σοκολατούχο γάλα στην Μαμία...λίγη σκόνη ΗΕΜΟ έβαλα (κι εγώ έβαζα ΗΕΜΟ στο γάλα μου όταν ήμουν μικρούλα αλλιώς δεν το έπινα) για να αλλάξει λιγάκι η γεύση μπας και το πιεί αλλά πάλι τζίφος!!!!! Ούτε που το άνοιγε το στόμα της! Έφτιαξα λίγη κρέμα σαν ρυζόγαλο με γάλα μήπως της αρέσει έτσι αλλά ούτε κι έτσι έγινε τίποτα...που το καταλαβαίνει η σκατούλα???????? Θα με σκάσει αυτό το παιδί!!!! Την είχα ρωτήσει την παιδίατρο για το ΗΕΜΟ πριν το δώσω στο παιδί και μου είχε δώσει το ΟΚ. Τρώει βέβαια γιαούρτι και τυρί αλλά μόνο τα παιδικά τα advance, τα κανονικά γιαούρτια ούτε που να τα φτύσει και δεν είμαι σίγουρη ότι τα παιδικά κάνουν την ίδια δουλειά.

Κανγκουράκι μήπως πρέπει να ρωτήσεις τον γυναικολόγο σου τί πρέπει να κάνεις για το στήθος σου τώρα που αποθηλάσατε? Νομίζω ότι υπάρχουν κάτι χαπάκια γι'αυτή τη δουλειά αν δεν κάνω λάθος.

Σοφάκι μου αν κρίνω από την εγκυμοσύνη μου στην Μαμία θα είμαι χάλια μέχρι τον 6ο (μπλιάξξξξξξ)...μακάρι να σταματήσουν μέχρι τον 3ο αλλά δεν το βλέπω...Βέβαια θα μπορούσαν να ήταν και χειρότερα τα πράγματα, θα μπορούσα να είχα μοιάσει στην μαμά μου που και στις δύο εγκυμοσύνες έκανε εμετούς μέχρι και την μέρα που γέννησε (αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έκανε τρίτο παιδί, δεν άντεχε αυτό το 9μηνο χάλι.)

Όλια μου 6 πλυντήρια καλό μου???????? Καλό κουράγιο!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες

Ξέχασα να σας πώ...σήμερα έχει γενέθλια ο άντρας μου :ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif]

Αφήνω ασχολίαστη την ανεκδιήγητη πεθερά που δεν θυμήθηκε καν ότι σαν σήμερα γέννησε τον γιό της!!!!! :evil::evil:

γεια σας μανουλιτσες

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τις φωτογραφιες μου να ειστε καλα!!!

Νασια μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου,πολυχρονος να ειναι,για την πεθερα σου δεν σχολιαζω.....

εγω λεω οτι περναει φαση η Μαμια,μην στεναχωριεσαι θα ξαναπιει το γαλα της,δεν της φταιει η γευση θα δεις οτι μονη της θα αρχισει και παλι να το πινει κανονικα,μπορει να βγαζει δοντια και το εχουμε καταλαβει πια,πως αυτα τα δοντια κανουν τα παιδια μας ανω κατω αλλαζουν τα παντα

Σοφακι μου δεν θα καταλαβεις για ποτε θα περασει ο καιρος και θα μεγαλωσει ο Βασιλακης και θα τον καμαρωνεις στο σχολειο!!!

Ολια μου μην μου το θυμιζεις και εγω εχω μια στοιβα ως το ταβανι να σιδερωσω και βαριεμαι σημερα :cry:

δεν μπορω να σου στειλω και τα δικα μου :roll::lol: εγω γενικη μια και μια οταν θα στρωσω τα καλοκαιρινα χαλια ασχετα αν τα κανω ολη την ωρα και ολο χαλια ειμαστε τελοσπαντων,το χαρηκε ο Νικολακης ε;;και ο δικος μου δεν μαζευεται αν τον βγαλεις εξω δεν θελει με τιποτα να μπει μεσα κλαιει και ουρλιαζει!!!

Δημητρουλα μου πολυ πεσμενη σε βλεπω τι επαθες;;εσυ συνηθως εγραφες περισσοτερα,εισαι καλα;;;;

Ευακο μου μπλλλλλλλλλλλλλλλλλ,μου λειπεις μη χανεσαι !!!!!

φιλια !!!!!!!

Γεια σας κούκλες κοιμήθηκε το τερατάκ μου, ο άντρας μου πλένει το αυτοκίνητο και έτσι κάθησα λιγάκι.

Νάσια να χαίρεσαι τον αντρούλη σου πολύχρονος, τώρα για τις ανακατοσούρες μπορει αυτή η εγκυμοσύνη να είναι διαφορετική και μετα το πρώτο τρίμηνο να ηρεμήσεις. Για το γάλα εχω ακούσει και εγώ οτι περνάνε τέτοια φάση οπότε υπομονή.

Αχ έχω και εγώ τρία πληντήρια για σίδερο λέω να τα κάνω το βράδυ άμα κοιμηθεί πάλι η μικρή.

Χρυσουλίνι τώρα που άλλαξε η ώρα και θα νυχτώνει πιο αργά σου χρωστάω μια κούνιες με τις μικρές, το κανονίζουμε όποτε μπορείς και φυσικά 'οποια άλλη μανούλα θέλει έρχεται μαζί μας.Σας έβαλα και εγώ χτες φωτογραφίες αν προλάβω θα σας βάλω και κάποιες σημερινές από το κολυμβητήριο, κολυμπάει τώρα μόνη της η μικρή χωρίς να την κρατάω :lol:

Φιλάκια

γεια σας κοριτσακια..τι κανετε?μερες εχω να μπω.κταρχην ευακι χρονια πολλα κοριτσακι μοτυ να σε χαιρομαστε..νασοια να χαιρεσαι τον αντρα σου.οσο για +τους εμετους κ εγω γι αυτο δεν κανω τριτο.σαν την μαμα σου κι εγω μεχρι να γεννησω τα χαλια μου.

σοφακι καλα ειναι ο μικρος.εγω δεν ειμαι ποναει το εντερο.εδχω και διαρροιες σημερα.αυριο εχω υπερηχο κοιλιας.αντε να κανω κ αυτην την κολονοσκοπηση...

η νεφελη στην γιορτη ηταν η καλυτερη.χορεψανε κι ολας.και δεν το λεω επειδη ειναι παιδι μου.αληθεια ηταν θεα...χαχαχα

ολια το μμρ ε?εμει;ς ουτε ξερω αν θα το κανουμε τομ επομενο χρονο.χαχαχα.κακο εμβολιο με αυγο ειναι.γι αυτο δεν το κανουμε.αυτα κοριοτσια.παραπερα δεν διαβασα γιατι δεν εχω κεφια λογω πονου.δεν αντεχω αλλο.φιλια.

Τα νεύρα μου :evil:

Έγραφα πόση ώρα και με πέταξε :evil:

Κι είμαι και άυπνη όπως πάντα...μα καθόλου δε με λυπάται?

Τε/σπα...κανγκουράκι κολυμπάει μόνη της η μικρή? Δελφινάκι!!!

Για πες τι κάνετε στ κολυμβητήριο γιατί εμείς μου φαίνεται τίποτα δεν κάνουμε...Ίσα που πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά.

Πάω να δω φωτό στην ομάδα!

Φιλιά

κουκλαρες μου,σας ευχαριστω και παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειστε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

νασια,να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!!!!!!!!! ;) για το κακαο που λες κι εγω το σκεφτομουν γιατι δυσκολα δοκιμαζει γαλα η μικρη μου.....αλλα δεν της εδωσα τελικα.της δινω φρεσκο γαλα με δημητριακα η κουακερ και κατι γινεται...... ο παιδιατρος μου εχει πει οτι αν τρωει τυρι και γιαουρτι δεν πειραζει αν δεν πινει γαλα!!!!!οποτε μην ανησυχεις!!!!!!!!!!!! ;)

κατερινακι,ειδα φωτο!!!τελειες!!!!!!!!!!!

νατασα,σας ειδα κι εσας!!!!!!!κουκλες!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν προλαβα να δω αλλες..... :oops::oops::oops::oops: θα δω και θα σχολιασω ομως!!!!!!! ;)

εμας η φαση αποθηλασμου μας προχωραει με αργους ρυθμους.....!!!!!!!!!καμια φορα τη νυχτα κοιμαται μονη της,χωρις στηθος....αλλα σπανια....αρκετες φορες τη μερα μου ζηταει στηθος και δεν αρνουμαι αλλα δεν προσφερω κιολας....και βλεπουμε!!!!!! ;)

και για μια ακομη φορα σας ευχαριστω για τις ευχες!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω και τις αργοπορημενες κλοταρες!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μακιαααααααααααααα

καλημερα κουκλες

ειχα μερες να μπω.να ευχηθω και γω τελευταια και καταιδρωμενη στην ευα μας !χρονια σου πολλα κουκλα μου!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!και γρηγορα ενα δευτερο μωρακι!!!!!!!!!11

πατσυ μου τι ειναι αυτα που διαβαζω;;;;

πες μας ακριβως τι σου ειπε ο γιατρος...μη μας κρατας σε αγωνια...ευχομαι να πανε ολα καλα.

δεν εχω διαθεση να σχολιασω κοριτσια μου...πατσυ περιμενουμε τα νεα σου.φιλακια.

Καλημερα κοριτσια..Μολις κοιμηθηκε ο Θανος και ειπα να μπω γιατι αλλιως ολη μερα τον κηνυγαω και ως το βραδυ που θα κοιμηθει ειμαι πτωμα!!

GROUSAKI MOY 3 ογκους μεγαλους?Κατα στεναχωρεθηκα βρε κοπελα μου..Γι'αυτο πονουσες παρα πολυ?Απο την κωλονοσκοπηση φανηκε αυτο?Καλα μετα την γεννα βγηκαν αυτα?Ο γυναικολογος τι σου λεει?Ευχομαι να ειναι κατι που γιατρευεται και δεν θα σε ταλαιπωρησει..Πως εισαι εσυ?Πες μας τα νεα σου..

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ τι κανουν τα παλικαρια σου?Πως ειναι?Ειμαι γενικα πολυ πεσμενη τελευταια,δεν ξερω ειμαι μονιμως κουρασμενη και δεν ξερω γιατι..Καλα τα βραδια δεν το συζηταω,συνεχεια πεταγεται ο Θανος με κλαμα..Σιγουρα ειναι δοντακια,εβγαλε και το 6 και νομιζω οτι εβγαλε και το 7 αλλα δεν μ'αφηνει να δω..Μακαρι τουλαχιστον να βγουνε μαζεμενα να ησυχασουμε..Ασε που καναμε συνεχεια βολτες και δεν εμπαινε με τιποτα μεσα..Δεν ξερω ολη μερα δεν κανω τιποτα γιατι δεν μπορω να κανω και δουλειες με τον Θανο μονη μου,μονο μαγειρευω,συμμαζευω και δεν εχω καθολου χρονο,και ειμαι και πτωμα!!Τεσπα ειχα κατι ζαλαδες τελευταια,οχι δεν ειμαι εγκυος,αλλα μαλλον πρεπει να παιρνω σιδηρο..Φιλακια πολλα στα αγορια σου..

ΚΑΝΓΓΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ καλα λεει η Νασια,θα πρεπει να παρεις το χαπακι για 3 η 5 μερες για να γυρισει πισω το γαλα,γιατι αλλιως δεν γυρναει..Και εγω δεν το ηξερα και νομιζα οτι επειδη δεν θηλαζα,γιατι δεν χορταινε τελευταια,οτι θα σταματουσε απο μονο του,αλλα ευτηχως ειχα παει στο γυναικολογο για τεστ παπ και του το'πα κατα λαθος,και μου'δωσε τα χαπια..Μου ειπε οτι δεν προκειται να σταματησει να βγαζει αν δεν παρεις τα χαπια..Ρωτα τον γυναικολογο σου..Κουκλα ειναι η μικρη!!Μπραβο την που κολυμπαει μονη της,τελεια θα ειναι..

ΟΛΙΑ ΜΟΥ ο Νικολακης μηπως θα γινει μπασκετμπολιστας?Φτου φτου μην το ματιασουμε το παιδι..Φανταζομαι θα ηταν τελεια στην Ποτιδαια,ε?Το ευχαριστηθηκε και ο Νικολακης,ε?Και εγω ανυπομονω να καλοκαιριασει να παμε Πευκοχωρι να ξεφυγουμε..Τρελλαινομαι για το πρωτο ποδι..Να κανονισουμε για καφεδακι οπωςδηποτε,τωρα που ανοιγει και ο καιρος..Μονο να ειναι καλα και ο Τσελινκας και οποτε θελετε,μεσα ειμαι!!

ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ εφυγες στα ξενα και μας ξεχασες!! :lol::lol: Μονο καλα να εισαι..

ΜΑΓΔΑ ΜΟΥ ποσο καιρο την πας στο κολυμβητηριο?Μηπως το καθε κολυμβητηριο εχει τους ρυθμους του..Τι να πω..Μακαρι να ειχε κατι τετοιο εδω κοντα να πηγαιναμε και εμεις..Φιλια στην Μαρκελλα!

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ χρονια πολλα για τον Θαναση,πολυχρονος να ειναι,να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου..Τι κανετε εσεις?Η Μαρια ησυχασε καθολου?Οι αναγουλες σου?Τι εγινε με τις εξετασεις χθες,ολα καλα?Φιλακια πολλα..

ΠΑΣΧΑΛΑΚΙ ΜΟΥ με την δουλεια πως πας?Ακομα εκει σ'εχουνε?Ξεχασα να σου πω και μπραβο στον Μακουλη που περπατησε!!Φανταζομαι θα τρεχει τωρα,ε?Αντε να δουμε ποτε θα μας πουνε καμια κουβεντα τα ατιμα..Μονο μαμα ας πει και τιποτα αλλο αλλα ακομα εχουμε πολυ μελλον μου φαινεται..

Κοριτσια δεν θυμαμαι κατι αλλο τωρα..Φιλακια πολλα σε ολες..

Πατσουλα μου κατατρομαξα,πως το γραφεις ετσι ρε κοπελα μου,εχω ινομυωματα πες μας τρομαξες,δεν ξερω και πολλα πραγματα,αφου τα αλλα κοριτσια λενε οτι ειναι καλοηθη,τι να πω ο γιατρος σου θα σε διαφωτισει καλυτερα,αλλα εχω ακουσει πολλες γυναικες με ινομυωματα που τα βγαζουν και δεν τρεχει τιποτα,μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε κοπελα μου,τουλαχιστον να ηρεμησεις μετα και να μην πονας συνεχεια

Δημητρουλα μου εγω αποθηλασα χωρις να παρω χαπια,απλα σταματησε μονο του το γαλα,νομιζω δεν ειναι απαραιτητα τα χαπια,οσο για το αν προλαβαινεις να κανεις δουλειες,ελα και σε μενα με τρια παιδια να δεις τι γινεται,θες απο φαγητο;ολη μερα κατι θελουν να τρωνε και συνεχεια κατι πρεπει να φτιαχω,θες απο πλυντηρια και σιδερο;ο χαμος χθες σιδερωνα 3 ωρες ενα κοιμοταν ο Δημητρης,τι να σου πω μετα για τα υπολοιπα υνεχεια χαλια ειναι το σπιτι,εγω καθαριζω και απο πισω αυτα βρωμιζουν ασε καλυτερα,κανε εξετασεις μηπως εχεις χαμηλο σιδηρο και χρειαζεσαι συμπληρωμα

ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τις φωτο μου

πολλα φιλια σε ολες!!!

οχι κοριτσια.δεν εκανα ακομα κολονοσκοπηση.απο τον υπερηχο φανηκαν.και οχι.ο πονος δεν ειναι απο εκει.κατι αλλο εχω στο εντερο.αλλα θα το δω προσεχως.ενα ενα.εχω και ενα προβλημα στο συκωτι.αποσυρση τωρα!!!!σημερα εχω γυναικολογο οποτε θα σας πω μετα τα νεα η αυριο.αναλογα με την ψυχολογια μου που βρισκεται στα ταρταρα.φιλια.

οσο για αποθηλασμο στην νεφελη πηρα 4 κουτια χαπια και δεν σταματησε.μετα σταματησα τα χαπια κ το γαλα σταματησε μονο του.φιλια.

Γεια σας κοριτσάκια

Πάτσυ μέχρι να διαβάσω και το άλλο ποστ έπαθα σοκ. Να είσια αισιόδοξη και όπως σου είπαν και τα υπόλοιπα κορίτσια είναι κάτι που αντιμετωπίζεται!! Θετική σκέψη λοιπόν, δες τι θα σου πει και ο γιατρός σου και όλα φα φτιάξουν ;)

Για το γάλα έβγαλα τελικά με το θήλαστρο την προηγούμενη Πέμπτη μετά απο 8 μέρες δηλαδή και απο τα δύο στήθη περίπου 90ml (το θεωρώ λίγο γιατι έβγαζα γύρω στα 200ml) και αποσυμφορίστηκε το στήθος μου. Από τότε δεν ξαναφούσκωσε μου φαίνεται άδειο και δεν έχω καμία ενόχληση. Ξέρω και εγώ οτι τα χάπια δεν είναι απαραίτητα ειδικά τόσο σταδιακά που αποθήλασα.

Μάγδα στο baby swimming κάνουμε στην αρχή διαφορες ασκησούλες , χεράκια ποδαράκια ύπτιο και ελεύθερο, πηδηματάκια στο νερό, βουτιές με μέσα το κεφάλι και προς το τέλος κάθε μαθήματος τα βάζουν και επιπλέουν σε ένα σωλήνα απο αφρολέξ (δες φώτο που έβαλα). Για πολύ καιρό την κράταγα απο το αφρολέξ, αργότερα τις κράταγα τα χεράκια αλλά μόλις έκανα να την αφήσω γραπονώταν απο πάνω μου. Εδώ και μια βδομάδα την άφησα και άρχισε και κουνούσε πόδια σαν τρελή. Φαίνεται ένιωσε ασφάλεια και καταφέρνει μια χαρά.

Σοφάκι μπορώ να βάλω βιντεάκι στην ομάδα.

Αυτα τα νεάκια μας

Σας φιλώ όλες!!

Κοριτσια μπερδευτηκα πριν και ελεγα στο grousaki μας ενω εννοουσα την Πατσυ..

Πατσυ μου περαστικα να ειναι και θα ειναι!!Θα σε πει και ο γυναικολογος σου..Ελπιζω να εχεις ευχαριστα νεα να μας πεις αυριο..

Grousaki moy τι κανετε εσεις?Πως εισαστε?

Kangoοraki moy θα εχουνε και δικιο τα κοριτσια,μπορει να σταματησει και μονο του το γαλα..Μπορει να ειναι αναλογα στον οργανισμο,δεν ξερω..Παντως εγω για κανενα μηνα μετα,ενω εβγαζα με το θηλαστρο,στο μπανιο πατουσα και συνεχεια εβγαζα!!Τι να πω..

Κατερινακι μου ασε απο δουλειες αλλο τιποτα..Φανταζομαι και εσυ με 3 παιδια πως τρεχεις συνεχεια..Και οπως λες,συμμαζευεις και ολο ασυμαζευτα ειναι!!Μπραβο σου παντως που τα καταφερνεις τοσο καλα με 3 παιδια..Εδω με ενα και εχω χασει τον μπουσουλα!!

Κοριτσια σας αφηνω γιατι ποναει το κεφαλι μου,μαλλον επειδη εβρεχε σημερα..Ελπιζω να φτιαξει παλι ο καιρος..Φιλακια πολλα

Γεια σας κουκλες!!!!Μολις κοιμησα το Νικολακη και μπηκα ν αδω τα νεα σας...

Πατσυ δεν καταλαβα τι ογκους σου βρηκε ο γιατρος στη μητρα....Αμαν βρε κοπελα μου.Ο γιατρος τι σου ειπε?Μην στενοχωριεσαι μαλλον θα ειναι απο τη γεννα .Μπες να μας πεις..

Δημητρουλα στην Ποτιδαια ηταν πολυ ωραια ..Πευκοχωρι παω και γω το καλοκαιρι ειναι κοντα στο εξοχικο που εχουμε στην μολα καλυβα και παμε συνηθως βραδια..

Αντε κατεβειτε με τη Νασια καμια βολτα στη θεσσαλονικη να βρεθουμε..

Κανγκουρακι φανταζομαι η μικρη ενθουσιασμο με το νερο .Και μενα μ αρεσει αλλα ο Νικολακης εχει ενα θεμα με ουρολοιμωξη οποτε προσ το παρον το αφηνω....

Πασχαλακι ο Μακης ειναι καλα ??

Αυτα απο μενα κοριτσακια φιλακια πολλα σε ολες !!!!Καλο βραδυ

πασχαλακι μου,σε ευχαριστω κι εσενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D δεν πειραζει που αργησες!!!!!!!!!!!!!!!!! ;);););););););););)σε συγχωρω!!!!!!!! :P:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: πως πανε οι προσπαθειες για νινι??????????

δημητρουλα μου,το καταλαβα οτι μπερδευτηκες!!!!!! ;) ολα καλα εμεις!!!!!αυριο εχουμε εμβολιο!!!!!θα μας ακουσει παλι ολο το νησι!!!!! :roll:

κανγκουρακι,αυτη την απορια εχω κι εγω..... :!: θα σταματησει το γαλα ευκολα οταν αποθηλασει η μικρη????????παντως απ οτι εχω διαβασει σταματαει απο μονο του....για να δουμε.... :roll:

πατσυ,μας τρομαξες!!!!!!!!!!!!!!!!δεν ειναι τιποτα τα ινωμυοματα!!!!!!!!!!!μη μου ανησυχεις!!!!!!!!!!!! ;)

ολια μου,ακομα σας ταλαιπωρει η ουρολοιμοξη?????????

παω το σκυλο μου βολτα!!!!!!!!!!σας φιλω ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

συμπεθερουλα,κι εγω εχω βαρεθει να μαζευω.....φανταζομαι εσυ..... :roll:

λοιπον μπηκα να κραξω τη πατσυ..μωρη μουρλεγκω με κατατρομαξες...πως το εγραψες ετσι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;μου φυγε η μαγκια εχθες.....

ινομυώματα έχουν πολλες γυναικες μην ανησυχεις...αλλα βρε κοπελα μου ΕΛΕΟΣ...πωπω ολα τα ειδα...τεσπα σε δικαιολογω γιατι εισαι αρρωστοφοβικη :lol: χαζουλα με κατατρομαξες...

Ευα μου οι προσπαθειες...εχουν παει περιπατο....χαχα..!!!!!!το χουμε αφησει λιγο πισω ασυνειδητα...δηλαδη πως να στο πω δεν φυλαγομαστε αλλα δεν το κυνηγαμε και μετα μανιας...αν ειναι να ερθει ας ερθει!παντως και μεις προς το καλοκαιρι μαλλον θα προσπαθησουμε πιο "εντατικα"!χαχαχ!

ο μακης μου ειναι καλα μεχρι στιγμης δενε χει παρουσιασει καποια παρενεργεια απο το εμβολιο ευτυχως!μωρε το μικρο μου το πρωι που καταλαβαινει πως θα φυγω κλαιει...αχ ποτε θα το ξεπερασει αυτο;;πολυ με στεναχωρει καθε πρωι...

σας φιλω!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Λοιπόν ...βλέπω φωτο στην ομάδα κι έχω να πω

μαρή συμπεθέρα :twisted: στις μισές φωτογραφίες κοιμάται το παιδί :shock::lol: μας δουλεύεις? :lol:

Κούκλος έιναι ο γαμπρούλης μου :x

Η Αγγελικούλα τέλεια! Δελφίνι! και φαίνεται να το διασκεδάζει πολύ!

Εμείς δεν έχουμε τέτοια στο κολυμβ. Έχει κάτι άλλα σα σανιδούλες αλλά όχι τόσο καλά.

Πάω να δω και τις υπόλοιπες ...

Ρε ...να μου το λέτε όταν βάζετε καινούριες να μπαίνω να βλέπω.

Φιλιά

Α! Πασχαλάκι κι η Μαρκέλλα κλαίει όταν φεύγω γμτ :( Νιώθω πολύ άσχημα κάθε φορά...

Θα συνηθίσουν κάποια στιγμή. Θα καταλάβουν ότι θα ξαναγυρίσουμε σε λίγες ώρες ;)

Καλά κάνεις και την κράζεις την τρελή την Πάτσυ γιατί κι εγώ έπαθα σοκ όταν διάβασα για όγκους :shock:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...