Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ό9

Recommended Posts

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ...ΝΑΣΙΑ Κ ΧΡΥΣΟΥΛΙΝΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΥΛΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ Κ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΟΠΑΝΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...

ΑΝΤΕ ΠΑΩ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 911
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κοριτσάκια!

Μπαίνω βιαστικά γιατί θέλω να πάω να κοιμηθώωωωωωω!

Για τα καθισματάκια συμφωνώ με τη συμπεθέρα (που αν δεν ταιράζαμε δε θα συμπεθεριάζαμε :mrgreen: )! Το μπλογκ είναι αυτό

http://anapodakathismata.blogspot.com/

διαβάστε και θα καταλάβετε και μόνες σας πως τα παιδιά μέχρι 4 χρόνων πρέπει να είναι ΑΝΑΠΟΔΑ. Είναι η πιο ασφαλής θέση! Κι εμείς τώρα θα αλλάξουμε και θα πάρουμε το Be Safe. Το έχω δει και στην Ελλάδα αλλά είναι λίγο ακριβό. Ψαξτε όμως! Μπορεί να βρειτε και κάτι πιο οικονομικό...

Βικάκι κι εμείς από λεξούλες δε λέμε και πολλά... Στο "κοίτα" έχουμε μείνει. Είπαμε, κάθε παιδί με τους ρυθμούς του!

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εμένα μου άρεσε πολύ ο Αντωνάκης στις καινούριες φωτό με το όχημα κι ας μην έχω σχολιάσει :oops: Μα που το βρήκατε? Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο... Του αρέσει περισσότερο από το καρότσι?

Πάτσυ καλά να περάσεις λοιπόν :P και κοίτα μη σου γίνει συνήθεια μόνο χαχαχα :lol:

Φιλιά - πάω για νάνι

ευακι εγω εχω σκαιπ αλλα δε μπαινω σχεδον ποτε!αλλα τωρα που εχεις κ εσυ να μπω.δε ξερω πως γινεται αιτημα φιλιας αν ειναι κανε μου.βασικα ο μπιλακος το εφτιαξε εγω ξερω μονο να απαντω.. :D:D γενικα δε ξερω τιποτα αλλο.

κοριτσια δεν ειδα τα βιντεακια σας με τα καθισματα γιατι θα παθω κανενα σοκ αλλα επηρεαστηκα κ μονο στην ιδεα...

δημητρουλα μετα τη γεννα με ποναει η μεση απο τη μερια της επισκληρηδιου.ποτε πριν δεν ειχα προβλημα..οσο για τη δουλεια δυστυχως δε βλεπω καμια αλλαγη προς το παρον..παντως εμαθα οτι εκει που ημουν θα παρουν μια αλλη πωλητρια 4ωρη γιατι εγω σαφως κ πληρωνομαι πιο πολλα απο οτι μια καινουργια κοπελα κ εγω δεν τους συνεφερα για εκει σε σχεση με τα ποσα που δεν ηταν μεγαλα.ε,βεβαια σου λενε αυτη να παιρνει οσα παιρνει κ να το ξυνει;;αχ..τι να λεμε..παντα οταν μας αρεσει κατι δε κραταει πολυ.

οσο για τις λεξουλες τι να πω,αντε να δω ποτε θα πει μαμα εστω,αρκει να ειναι συνειδητο.

ολιακι παιδαρος ο νικολας μας,καλα 88 ποντους;;ειναι πολυ ψηλος!!μπραβο,χαιρομαι πολυ για σας!

μαγδουλα το οχημα που ειδες στη φωτο του το ειχε παρει η μαμα μου τα χριστουγεννα απο τα early learning δε ξερω αν τα ξερεις,ειναι θυγατρικη της mothercare.ναι ειναι πολυ ομορφο αλλα δε βολευει πολυ,οπως ας πουμε το καροτσακι γιατι ειναι χαμηλο κ δε μπορω να τον βγαλω στον δρομο.ειναι για καμια πλατεια η για εκει που ειδες στον πεζοδρομο στη μαρινα φλοισβου.

αυτα κ απο μενα κοριτσια μου,παω να κοιμηθω.

πολλα φιλια σε ολες σας!!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

Θα συμφωνήσω με την φίλη μου την Σοφία απόλυτα !! Η καλύτερη θέση είναι το παιδί να κοιτάει ανάποδα. Το είχα διαβάσει σε σχετικές έρευνες και μου είχε κάνει εντύπωση που έπρεπε μέχρι μεγάλη ηλικία 3-4 χρόνων να κοιτάει ανάποδα.....

Το πρώτο βίντεο το είδα Σοφάκι , το δεύτερο όχι .. επειδή με προειδοποίησες. Εμάς μας φέρανε ένα κάθισμα το οποίο κοιτάει μπορστά και εδώ και δυο μήνες αυτό χρησιμοποιώ . Ξέρεις αν μπορώ το συγκεκριμένο να το βάλω ανάποδα?? Μέχρι τώρα δεν το προσπάθησα αλλα το ΣΚ που θα βρω χρόνο θα δω μήπως μπαίνει και αλλιώς.- Αν ξέρεις πες μου Σοφάκι..

Μάγδα μου, άσε την Μαρκελα μας να κάνει ότι θέλει με το γάλα αυτή ξέρει σίγουρα καλύτερα... !!!

Κατερίνα μου πολύχρονη, πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!

Ματινάκι ... τα αυγά μου ... χαχαχαχα

Βικάκι δηλαδή τώρα είσαι στο Μαρούσι ?? Θέλω να περάσω να πάρω κάτι από το εμπορικό οπότε θα δω μήπως και σε πετύχω έστω να σε χαιρετήσω στα πεταχτά!!!!

Εύη μου περαστικά!! Φιλάκια στην Αναστασία!!!

Νάσια τι κάνεις ??? Το μωράκι , η Μαμία???

Ίνε , κάνατε την αυχενική?? Όλα καλά???

Είμαι καλύτερα από το δάγκωμα του σκύλου :x:x .. Το σκυλί μας είναι σε φάση αναπαραγωγής και έχει μαζέψει έξω από το σπίτι μας όλους τους "υποψήφιους" γαμπρούς ... αν δεν πετύχενε εμένα θα δάγκωνε το μωρό μου.. οπότε δεν σκέφτηκα φυσικά ούτε μια στιγμή να απομακρυνθώ...

Προχθές πήγαμε στον γιατρό.. η νέα μπέμπα είναι 850 γραμμάρια .. πάλι μικρή θα μας βγει και αυτή ... Δόξα τον Θεό , όλα καλά τα είδε ο γιατρός και θα ξανά πάμε να την δούμε σε τρεις εβδομάδες!!

Η Βασιλικούλα δεν μπορώ να πω λέει λεξούλες καμιά δεκαριά μην φανταστείτε.. μάλλον την βοηθάει ο σταθμός... έχει πλάκα όμως γιατί μέσα σε αυτές που λέει ... έχει φτάσει να απαντάει τι ομάδα είναι και πως λένε την δασκάλα της..... (Για το story είναι ΑΕΚ και την δασκάλα της την λένε Ελένη) χαχαχαχα

Σήμερα δε, ήταν τόσο κουρασμένη που την έδωσα κοιμησμένη στο σχολικό.. είχαμε γιορτή εχθές στο σπίτι μας και κοιμήθηκε κατά τη 1 έπαιζε με τα ξαδελφάκια της ασταμάτητα... και δεν με κούρασε καθόλου.. .πιστεύω όταν γεννηθεί και η άλλη μας μπέμπα και ξεπεταχτεί λίγο θα περνάνε τέλεια μαζί!!!!!

Όσο για την ανάπτυξή της, πριν κανένα μήνα ήταν 9600 kg και 79 πόντους...

Αυτά τα νέα μου .. σας ζάλισα λιγουλάκι αλλα είχα καιρό να σας μιλήσω και μου είχατε λέιψει...

Φιλιά σε εσάς και τα μωρά σας!!!!!!!!

Καλημερα

τι να πω για τα καρεκλακια,μακρια απο ολους μας,θα δω μηπως μπαινει αναποδα και το δικο μας,αγχος με επιασε,τελοσπαντων

Σοφια πες της τα εσυ της Ευας να μην πω και εγω,το msn δεν σου φτανει μαρη;;;οταν μπαινω δεν εισαι ποτε μεσα,τι το θες το skype,αν θες skype εχω κι εγω παντως στειλε και σε μενα προσκληση,περαστικα και μπλλλλλλλλλ σου κανω κι εγω συμπεθερα :lol::lol:

Χρυσουλινι εμεις ειμαστε Παοοοο,και βαζουμε και γκολλλ,αληθεια τι γιορτη ειχατε;;χαιρομαι που εισται ολοι καλα και το μπεμπακι

Ολια μου μπραβο ο Νικολακης,πανυψηλος θα σου γινει,μπασκετμπολιστας λες να γινει;; :lol::lol:

Μαγδα εδω γιατι δεν βαζεις φωτο να σας δουμε κι εμεις;;;

Δημητρουλα εγω δεν αλεθω εδω και πολυ καιρο,κομματακια του κοβω

τα λεμε παλι το ζιζανιο προσπαθει να ξηλωσει τα κουμπια παλι

τα νευρα μου!!!!!!!!!!!

εγραψα ενα κατεβατο και με πεταξε...................γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

εν ολιγοις

ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ εδω και 1 βδομαδα!!!!!!!!!!!!!1ξεχασα να σας το γραψω!!!!!!

ειμαι με 2 ωρες υπνο.....

καθισμα πηραμε απο αυτο που κοιταει μπροστα επρεπε να αλλαξουμε λογω κιλων και η isofix παιρνει συγκεκριμενης μαρκας οποτε δεν ειχαμε και πολλες επιλογες...θα ξεχεσω ομως λιγο την παιδιατρο που με ειχε διαβεβαιωσει πως μετα το χρονο μπορει ανετα να κοιταει εμπρος...

αυριο εχουμε το εμβολιο (μμρ το λενε;;;) να δουμε μην εχουμε παρενεργειες...

και εμεις τρωμε ΜΟΝΟ αλεσμενα...δε δεχεται τιποτα αλλο...αλλα δεν με πολυαπασχολει αν και η παιδιατρος την προηγουμενη φορα μου χε πει πως κανονικα επρεπε να εχει αρχισει να μασαει εδω και καιρο...δεν με νοιαζει ομως..καθε παιδακι εχει τους ρυθμους του και δν θα τον πιεσω αφου δε θελει και του ερχετε εμετος...

αυτα κοριτσια!!!!!!!!!

σας φιλω!!!!!!!!!!

Πασχαλίτσα , εγώ πάντα κάνω copy το κείμενο που γράφω για να αποφεύγω τέτοια δυσάρεστα... μετά δεν έχω το ίδιο κέφι να ξανά γράψω και αν μου συμβεί μπορεί από τα νεύρα μου να μην γράψω και καθόλου... όταν γράφω, γράφω και ενα κατεβατό οπότε καταλαβαίνεις ...

Κατερίνα μου είχε γεννέθλια ο άνδρας μου και το γιορτάσαμε!! Φάγαμε ένα σκασμό πράγματα αλλά το ευχαριστηθήκαμε!!

Τα φιλιά μου!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου; Τί κάνετε; Εμείς καλά είμαστε, σήμερα έκανα όλη μέρα δουλειές.... ξεπατώθηκα.

Αχ, είδα το πρώτο βίντεο για τα καθισματάκια και έπαθα μεγάλη πλάκα. Και της κορούλας μου βλέπει μπροστά και από την ώρα που το είδα, κάτι έπαθα. Θα κοιτάξω μήπως μπορεί να γυρίσει αλλιώς. Το είχαμε πάρει από τα Mothercare πριν από κανά δίμηνο ένα κάρο λεφτά. Είναι καλό, άνετο και με υπέροχο design αλλά προέχει η ασφάλεια του παιδιού και όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.

Όλια μου ψηλό το αγοράκι σου!!!!!!!!!!! Μας ρίνετε 8 πόντους ακριβώς :D !!!!!!

Από λεξούλες που λέτε, η δική μου αφού πέρασε τη φάση της αφωνίας (θυμάστε που το είχα αναφέρει;) τώρα άρχισε πάλι να λέει διάφορα. Λέει κλασσικά μαμά, μπαμπά, γιαγιά, το παππού τώρα το μαθαίνουμε, ιλιά (έλα), μα(δίνει φιλάκια), τάτα (βόλτα-το αγαπημένο της), μαμ (φαγητό), το (αυτό και δείχνει) και δεν θυμάμαι αν λέει κάτι άλλο. Επίσης έχει αρχίσει και μιμείται την αγελάδα (κάνει μου) και το παπάκι (τα-τα-τα το λέει αντί για πα-πα-πα). Αυτά, δεν θυμάμαι κάτι άλλο.....Καταλαβαίνει όμως τα πάντα. Α, και όταν την ρωτάς πώς σε λένε λέει Μα (Μαριλένα).

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι άλλο, γράφτηκε καμιά σας και έχει κάνει ιδιωτική την παρακολούθηση στο blog μου; Γιατί δεν μπορώ να δώ ποιος είναι....... Βλέπω Νάσια, Σοφία, Δήμητρα, Κατερίνα....

Αυτά, φιλάκια προς το παρόν. Α, έκανα και αίτηση στην ομάδα για να βάλω φωτογραφίες μας (ελπίζω να τα καταφέρω) και να σας δω αλλά ακόμα να εγκριθεί.

καλησπερες!!!!!!!!

παρασιτολογικη τελος..παει κ αυτη...την εκανα τωρα μου μενει να μαζεψω το χαρτομανι κ την Δευτερα που μπορει η μητερα μου να κρατησει τον Βασιλη να παω υγειονομικο να μου βγαλουν το βιβλιαριο να τελειωνω κ με αυτο...μετα εχει σειρα η πειρασφαλεια κ ενα σωρο ακομα...τεσπα..

καταρχην Χρυσουλινι μου να χαιρεσαι τον αντρουκο σου κοπελα μου!! να ειναι γερος κ δυνατος παντα να σας αγαπαει σαν τρελος κ να μην εχει ποτε ματια για καμια αλλη γυναικα παρα μονο για εσας τις τρεις!! ;) [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

για το καθισματακι που ρωτας εγω το εχω αναποδα χωρις να ξερω αν μπαινει η οχι αναποδα επειδη ετσι κ αλλιως αυτο ειναι πιο ασφαλες κ δυστυχως δεν εχω κ κανενα της προκοπης επειδη δεν ειχαμε χρηματα..με την πρωτη ευκαιρια ομως θα παρω στο παιδι μου το καλυτερο που ειναι το μοναδικο στην Ελλαδα καθισματακι για να κοιταει πισω το παιδι μεχρι κ 4 χρονων..ειναι αυτο που σας εγραψε εχτες η συμπεθερα μου..ειναι λιγο πανακριβο για την δικη μου τσεπη τουλαχιστον..εχει 450ε αλλα ειναι σουπερ..προς το παρον κ να το επαιρνα ομως δεν μπαινει στο αμαξι μας γιατι ειναι παλιο κ δεν εχει το συστημα isofix... :( καποια στιγμη ομως πρωτα Ο Θεος να ειμαστε καλα ολα θα τα φτιαξουμε..που θα παει??? κ οσο για το οτι μας ζαλισες που λες...μακαρι να εγραφες καθε μερα τοσα κ αλλα τοσα!!! μας λειπεις οταν δεν γραφεις! :-*

μια χαρα ειναι τα μωρακια σας!! φτου φτου ολα ειναι υπεροχα! να τα χαιρομαστε κ να ειναι καλα..ολα τα αλλα ερχονται...

μαθατε τα δυσαρεστα σημερα με το κοριτσακι απο την Πατρα??? 14 μηνων...ητανε...κλονιστηκα παλι...

Νατασα παω να σου κανω εγκριση κοπελαρα μου που εισαι κ βιαστικη...''ακομα δεν εγκριθηκε!!"" κατσε βρε κοπελια δεν ειμαι οοοολη μερα στον υπολογιστη..γρινιαροπαραπονιαρα!!! παω να σε δεχτω...

παω να κοιμησω τον μογλη μου..θα τα ξαναπουμε πιο μετα..σας φιλω ολες...

Κοριτσια μου γεια σας και απο μενα..

Εμεις καλα ειμαστε αυριο θα κανουμε το εμβολιο ΜΜR και ψιλοαγχωνομαι .Οσες το κανατε ανεβασε πυρετο ?Πειτε μου ..

Αρχισα να κανω σιγα σιγα ψιλογενικη για το Πασχα.Βεβαια βλεπω να τελειωνω το Πασχα..

Αυτο για το κοριτσακι το ακουσα και γω..Δυστυχως θελουν πολυ προσοχη τα ζουζουνια μας..

Εγω παντως για καρεκλακι που λετε εχω ενα της chico .Το μωρο βεβαια βλεπει μπροστα αλλα ειναι αρκετα καλο και ασφαλες...

Χρυσουλινι να χαιρεσαι τον αντρα σου..Να στε παντα καλα και με το καλο η μπεμπουλα!!!

Νατασα ακομη δεν εγινα μελος στο blog soy .Πρεπει να βαλω τον αντρα μου γιατι εγω απο μονη μου αποκλειεται να το κανω...

Αυτα απο μας κοριτσακια μου...ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!

Κοριτσάκια μου καλημέρα. Τρέξτε σας έχω βάλει φώτος στο άλμπουμ....... Παρατήρησα πάντως από μια γρήγορη ματιά που έριξα πώς όντως τα μωράκια μας των Χριστουγέννων 2009 είναι πανέμορφα :) ........ Και είμαστε και πολλές ξανθιές μανούλες!!!!!! Σοφάκι σ΄ευχαριστώ που με δέχτηκες :-* .

Θα παρατηρήσετε επίσης πώς είμαι ένα πτώμα από την κούραση, έτοιμη να καταρρεύσω. Είχα κουραστεί πολύ, ετοίμασα όλα τα φαγητά μόνη μου, είχα κάνει και γενική στο σπίτι και ήμουν ψόφια. Αλλά το καταευχαριστήθηκα :) το πάρτι!!!!!!!! Επίσης να σας πώ πώς είχαμε 38 άτομα καλεσμένους εκ των οποίων 12 παιδάκια. Τους είχα φτιάξει και δωράκια, χωνάκια με ζαχαρωτά μέσα. Είχα φτιάξει επίσης και το προσκλητήριο αλλά δεν το έβαλα στο άλμπουμ.

Αυτά κορίτσια. Πάω να κάνω καμιά δουλειά.

Καλημερα κουκλες!

Τι κανετε;

Χαθηκα παλι γιατι ο κωλουπολογιστης μου τα χει παιξει,μια δουλευει και μια οχι.

Γενικα ειμαστε καλα,ο μικρος μου κανε μονο πυρετο συνεχεια το Σαββατοκυριακο και τελικα σκασαν δυο τραπεζιτες.

Οι υπολοιποι ειμαστε με μυξες εδω και μια βδομαδα.

Δυστυχως δεν διαβασα τα νεα σας μιας και ειναι πολλα...

Ευχομαι να στε ολες καλα και να ξερετεοτι μου λειπετε!

Φιλακια πολλα!!!

Καλημέρα!!!

Δεν μπορούσα να μην σχολιάσω με αυτά που διαβάζω ... Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!

Σοφάκι με κατα συγκίνησες .... ξέρεις εσύ!!!

Νατάσα κούκλοι είστε όλοι!!! Να σας ζήσει η μικρούλα σας!!

Όλια μου , φιλιά πολλά .. άσε την φασίνα για μετά το αρνί ... αχ αυτές οι δουλειές ...

Σας φιλώ!!!!!!!!!!

Γεια σας κούκλες

Ολια εμείς κάναμε το MMR την προηγούμενη Πέμπτη και δεν παρουσίασε τίποτε μια χαρά η μικρή.

Χρυσουλίνι μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και να είστε όλοι καλά

Χρύσα μας έλειψες περαστικά στα ζουζούνια σου.

Τα φιλια μου σε όλες!

Γειά σας μανούλες...

χάθηκα για λίγο...μια μέρα είμαι καλά, μια είμαι χάλια και δεν έχω κουράγιο για τίποτα. Σήμερα πήγα για τον προγεννητικό έλεγχο, πήρα τις γενικές αίματος και ούρων (όλα φυσιολογικά) και την Δευτέρα θα πάρω και τις υπόλοιπες (για ερυθρά, λιστέρια, κτλ.) Αλλά είμαι μονίμως πτώμα...δεν θυμάμαι αν ήμουν έτσι στην Μαμία...τελοσπάντων, χαλάλι!

Αυτά που γράψατε για τα καθισματάκια αυτοκινήτου με άγχωσαν κι εμένα, από τότε που χρόνισε η Μαμία το γυρίσαμε να κοιτάει μπροστά, τώρα σκέφτομαι ότι πρέπει να δοκιμάσουμε να το ξαναγυρίσουμε (κι εγώ ένα της chicco έχω) προς τα πίσω πάλι. Αν γυρνάει δηλαδή...

Από λεξούλες η Μαμία λέει αρκετές...μαμά, μπαμπά (συνειδητά φυσικά), γιαγιά, παππού, νονό (νερό), άκου (όταν θέλει να ακούσουμε κάτι, συνήθως κάποιο σκυλί που γαυγίζει), νάνι, μαμ, ναι-όχι (επίσης συνειδητά) και μιμείται κάποια ζωάκια π.χ. τα παπάκια (πα πα πα), τα σκυλάκια (βαβ), μα εννοώντας ότι θέλει να φιλήσει τις εικόνες όταν πηγαίνουμε στην εκκλησία, φυσικά λέει και τα δικά της αλαμπουρνέζικα αλλά καταλαβαίνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Το όνομά της όμως μας το είπε μόνο μία φορά (τότε που σας είχα πεί ότι είπε Μαμία) και δεν το ξαναείπε παρόλο που προσπαθούμε να την κάνουμε να το θυμηθεί.

Ρε κορίτσια τί έγινε με το κοριτσάκι στην Πάτρα? Δεν πήρα χαμπάρι γιατί δεν πολυβλέπω ειδήσεις!

Πασχαλάκι μου συγχαρητήρια στον Μακούλη μας που περπάτησε!!!!!!!

Χρυσουλίνι μου χρόνια πολλά για τον άντρα σου, να τα εκατοστήσει και να τον χαίρεστε!

Όλια μου πανύψηλος ο Νικόλας!!!!! Εντυπωσιάστηκα! Γερό να είναι το πουλάκι μου!

Σοφία μου όλα ΟΚ σε πέρασαν από ψιλό κόσκινο...μόνο στα δόντια δεν σε κοίταξαν πια :lol::lol: όταν ξαναμείνεις έγκυος να πείς στον γιατρό σου ότι δεν χρειάζεσαι προγεννητικό έλεγχο!

Νατάσα μου δεν θυμάμαι αν έβαλα δημόσια ή ιδιωτική παρακολούθηση, νομίζω ότι είχα βάλει δημόσια αλλά δεν παίρνω και όρκο (υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω να δώ τί έκανα?) Να δώ πότε θα αξιωθώ να μπώ να σχολιάσω κι εγώ στο blog σου. Η Μαριλένα είναι κουκλίτσα να σας ζήσει κορίτσι μου!

Λεμονάκι μου περαστικούλια σας!

Πατσουλίνι είδες που όλα είναι ΟΚ? Αν είχες κάτι θα φαινόταν και στις αιματολογικές...κι όσο για το αιματάκι στα ούρα νομίζω μέχρι 2-3 ερυθρά είναι φυσιολογικό ειδικά για εμάς τις γυναίκες που έχουμε και περίοδο! Κι εγώ όποτε κάνω ανάλυση πάντα μου βρίσκουν 1-2 ερυθρά.

Δημητρούλα μου πώς είσαι? Ο Θανούλης μας? Σε έπαιρνα τηλέφωνο πρίν λίγη ώρα αλλά φαίνεται κοιμόσασταν και το είχες κατεβασμένο.

Κοριτσάκια μου δεν θυμάμαι να σχολιάσω κάτι άλλο...για θυμήστε μου λίγο, η εγκυμοσύνη φέρνει αλτσχάιμερ? Γιατί η μνήμη μου ασθενεί βαρέως τώρα τελευταία!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα χριστουγεννιάτικα μωράκια μας!!!!!

ΜΑΝΟΥΛΟΦΙΛΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!

τι κανετε???

Χρυσα μου χαθηκες ρε μαναρι...κ εμας μας λειπεις καλη μου..πολλα περαστικα σε ολους σας!! 2 τραπεζιτες? πως εγινε αυτο? εγω ειχα μενει οτι ειχε 6 δοντια αν θυμαμαι καλα..

Χρυσουλινι μου εισαι ευσυγκινητη λογω κοιλιτσας κοπελα μου,εγω δεν ειπα τιποτα.. :-*

νιααααου μου που εισαι? πηρες τηλ αποτι ειδα ε? ημουν στο υγειονομικο σημερα..εβγαλα κ το τιμημενο το βιβλιαριο επιτελους...

Νασια ναι τα εχω κανει ΟΛΑ πια!! :lol:

αφου σημερα ρωτησε ο διευθυντης (πολυ ωραιος τυπος ο γιατρος) τι το θελετε αυτο το χαρτι καλε λεει του Κωστα..εκδιδεται η γυναικα σου??? :shock: τι μας νοιαζουν αυτα εμας!! οτι μας ζητησανε λεει ο Κωστας φεραμε..δεν παμε καλα λεει αυτος..οτι να ναι ειναι το συστημα παιδια!!οτι να ναι...

α! κ με κοιταει αυτος ο γιατρος κ μου λεει εχεις θυρεοειδη? οχι του λεω..εισαι σιγουρη μου λεει? ναι του λεω απ οτι ξερω..γιατι με ρωτατε λογω των παραπανω κιλων? οχι βρε μου λεει για τα ματια σου! :shock: τι εχουν τα ματια μου καλε του λεω?? απο μωρο τα εχεις ετσι μου λεει ε??? λεω με τρομαζετε να παω να κοιταχτω αν ειμαι καλα??? κ λεει πρεπε να σας τα λεμε εμεις οι γιατροι μην τρομαζεις κ ειχα τον Βασιλη αγκαλια στον μαρσιπο κ λεει μπααα τελικα απ οτι βλεπω ιδια ματακια εχει κ το μωρο σου αρα δεν πρεπει να εχεις κατι!! :o ρε κοριτσια πρωτη φορα μου λενε οτι κατι εχουν τα ματια μου..ειμαι αβγουλοματα κ δεν το ηξερα???? :shock::D

Νατασσα μου θα παω κ εγω να δω φωτο τωρα που κοιμαται αλλα να σου πω την αληθεια μου ρε κοριτσι δεν καταλαβα γιατι ειχες παρτακι? γιορταζε η Μαριλενα σου??? κ καμια μας δεν σου ευχηθηκε?? αν θελεις φωτησε με λιγο... :oops: ααα εχω προσπαθησει να σχολιασω διαφορα κατα καιρους αλλα μου ζηταει διευθυνση γκουκλ κ εγω δεν εχω..

κοριτσια μου μονο εγω δεν εχω περιοδο ακομα μαλλον ε?? τι καλα!!!!!!

Ολια μου μαλλον δεν ειδες το βιντεακι που σας εβαλα..οταν ειναι μπροστα το καθισμα ακομα κ των 5.000 ευρω να ειναι δεν ειναι το ιδιο ασφαλες με το αναποδο..

α!Νασια δεν ξερω αν το ρωτας για πλακα αλλα εγω ειχα πραγματικα προβλημα μνημης στην εγκυμοσυνη κ μπορω να πω οτι κατι ψιλα εχει μεινει ακομα..ισως ειναι οι ορμονες επειδη ακομα θηλαζω κιολας..δεν ξερω..

πω πω ολο μπλα μπλα ειμαι..πως με αντεχετε :?::?::?:

αντε παω να δω φωτο της ''καινουργιας φιλης'' Νατασσας...

αααα αυριο γιορταζει η ρουφιανοΕυα μας???????????

κουκλες γεια σας

αυριο θα κανουν παρελαση τα καμαρια μου,θα βαλουμε τις φουστανελες μας και θα παμε,ας ελπισουμε οτι θα μας κανει καλο καιρο να βγαλω και τον Δημητρη καμια βολτα εχουμε βαρεθει πια

Χρυσουλινι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου να ειναι πολυχρονος

Σοφια σε πηρα,ειπα και εγω ειδες καλο καιρο και αρχισες να βολταρεις,θα σε ξαναπαρω καποια στιγμη οταν μπορεσω,την Ευα μας Ευαγγελια την λενε δλδ δεν το ηξερα,τι εχουν τα ματακια σου δηλαδη τι εννοουσε ο ντοκτορ;;τι τραβας κι εσυ τελειωσατε τουλαχιστον

Νατασα κι εγω μπερδευτηκα τι παρτυ ειχατε τελικα;η ζουζου σου ειναι κουκλα να τη χαιρεσαι

δεν θυμαμαι κατι αλλο,πολλα φιλια σε ολες!!

κοριτσακια μου καλησπερα κ χρονια πολλα για τη σημερινη μερα!

χρονια πολλα κ στο ευακι μας,να εισαι πολυχρονη φιλη μου κ οτι επιθυμεις!!κ συντομα με ενα δευτερο μωρακι στη κοιλιτσα!

αχ σημερα ωραια μερα,ωραια κ που δε δουλευουμε.το απογευμα θα παμε με τον αντωνη μου στον γιο της νονας μας που γιορταζει.δυστυχως ο μπιλακος ειναι απογευμα στη δουλεια κ ετσι θα ειμαστε τα δυο μας.

πως περασατε σημερα;εμεις φαγαμε στη πεθερα μου κ πριν λιγο γυρισαμε,εκανα μπανακι τον αντωνη κ τωρα κοιμαται.εν τω μεταξυ του εδωσα χθες πρωτη φορα τραχανα κ τρελαθηκε.κ χαρηκα γιατι ειναι ευκολο φαγακι κ ωραια λυση για κανενα μεσμερι.

ειχα μπει κ το πρωι κ διαβασα νεα σας κ δε θυμαμαι να σχολιασω..

α να ευχηθω κ χρονια πολλα στον αντρα σου χρυσουλινι μου,να τον χαιρεστε κ συμφωνω με το σοφακι οτι δε μας ζαλιζεις καθολου,να μπαινεις πιο συχνα να μας λες νεα σου!

νασιουλινι εισαι χαλια κοριτσι μου;υπομονη,τι να κανεις,εγω μια φορα μονο οταν ημουν περιπου 2 μηνων αν θυμαμαι καλα ειχα πολυ υπνηλια κ μου ερχοταν εμετος θυμαμαι κ ηταν εφιαλτικα.αλλα μια μερα μου κρατησε κ πηγα κ για δουλεια..καλα αν το ειχα μονιμα σιγα μη πηγαινα.αληθεια κ στο δευτερο παιδακι κανουν προγενητικο ελεγχο;εγω νομιζα οτι γινεται μια φορα μονο στη πρωτη εγκυμοσυνη.δε θυμαμαι να ειχα κανει στον αντωνη αλλα στη προηγουμενη εγκυμοσυνη σιγουρα το ειχα κανει που ηταν κ η πρωτη μου.δε θυμαμαι καθολου τι ειχα κανει.

κατερινακι πιστευω να σας εκανε καλο καιρο που ειχατε τη παρελαση εδω παντως σημερα ειναι μια τελεια μερα.φανταζομαι ποσο υπερηφανη κ συγκινημενη θα ενιωσες ε;

κοριτσια ακουσα κ για το κοριτσακι στη πατρα αλλα ακουσα κ ενα αλλο σημερα που το βιασε ο πατερας του κ αυτο πεθανε.μονο που το λεω με πιανει κατι.αυτος,αυτο το αχρηστο πλασμα που υποτιθεται ηταν πατερας μη χεσω ηταν ναρκομανης.δε γινεται ρε γαμωτο να τους τιμωρουν ολους αυτους με τον ιδιο τροπο η κ με χειροτερο;αν κ στη φυλακη θα "καλοπερασει",συμηθως αυτους τους αλητες τους κανουν τα ιδια.πω πω αν τον ειχα μπροστα μου θα του εκανα βασανιστηρια μα το θεο.καλα πολυ εχω στεναχωρηθει κ για τα δυο παιδακια,οταν εχεις παιδι τα βλεπεις ολα αλλιως.

εν τω μεταξυ ασχετο αλλα απο τοτε που επαθα αυτο με τον συναγερμο εχω παθει μεγαλη φοβια κ οταν ακουν καποιο θορυβο απ'εξω παω να δω τι ειναι.ακομα κ τωρα που ειναι μερα.τωρα ακουσα κ γι'αυτο το αναφερω.δε παω καλα..

αυτα κ απο μενα,ειλικρινα δε θυμαμαι να σχολιασω,λεω να μπω να δω καμια φωτο μιας που εχω να δω κατι μηνες.

φιλια πολλα σε ολες κ καλα να περασετε!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!

Βικακυ μου ειδα τις φωτο σου..καλα ειναι απαιχτος ο Αντόνιο!! ενας πανεμορφος μικρος αντρας!!!

Κατερινακι μου πως πηγε η παρελαση?? συγκινηθηκες με τα καμαρια σου??? κ του χρονου φιλη μου!!

εβαλα κ εγω φωτο στην ομαδα σημερα..αξιωθηκα επιτελους μετα απο τοοοοοσο καιρο...εναι κ κανα δυο σημερινες..μια που φιλαω τον Κωστη μου μια που παιζω με τον Βασιλη στο αμαξι κ κανα δυο με την μουτσουναρα μου...

σημερα ειχε γιορτη-γενεθλια ο πεθερος μου κ πηγαμε απο εκει μια βολτα το πρωι ηταν κ μαζεμενα κ ολα τα ξαδερφακια του κ ξεσαλωσε!! του κανανε ολα τα καραγκιοζακια κ ειχε ξεκαρδιστει ο αρχηγος!!περνανε οτι αρκουδακι υπηρχε κ τα πεταγανε στον αερα νε πεσουν κ να λεει ο Βασιλης μπουμ-μπουμ-μπουμ ασταματητα!! κ μετα ολα μαζι μπουμ-μπουμ κ ητανε συνολο 6 σαν παρτακι ητανε...πολυ χαρηκε το μωρο μου...εγω βεβαια ημουν συνεχεια πισω του αλλα χαλαλι του..

πως περασατε??? φιληστε μου κανα πατουσακι!!!!!!!!!!

ευα μου δεν σε ξεχασα :oops::oops: απλα ηθελα να σου γραψω ξεχωριστα βρε κουτουτσικο!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! Κ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!! :ymparty: [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion16.gif]

Υ.Γ Κατερινα μου πολυ ομορφες φωτο καλη μου!! κ οι αφελειες σου πανε πολυ!!! θενκς κ για τα σχολια...

αντε καληνυχτα μανουλες...ολο μονη μου μιλαω τελαυταια....

κουκλες καλημερα

χθες περασαμε πολυ ωραια,ειχε τελειο καιρο και πηγαμε για καφεδακι μετα την παρελαση και καθομασταν εξω, Δημητρακης ξετρελαθηκε δεν σταματησε λεπτο επαιζε στην παιδικη χαρα με τα μεγαλα παιδια κι αυτος και το χαρηκε πολυ,το μεσημερι φυσικα επεσε ξερος για υπνο,εβαλα και λιγες φωτο,αυτες που ειναι στην αυλη μας μην μας παρεξηγητε ειμαστε με παλια ρουχα τα βρωμιαρακια μου :lol::lol:

χρονια πολλα και στο Ευακι μας και απο εδω,στα ειπα τηλεφωνικα συμπεθερα μου πολυχρονη,ευτυχισμενη και με εναν γιο,φιλεναδα μου θα σε παρω να μιλησουμε καμια μερα περισσοτερο

Σοφακι μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,και εσυ εισαι μια κουκλαρα με το ξανθο,σου παει πολυ,και ο Βασιλακης μας παιδαρος!!!!θα μιλησουμε καποια στιγμη

Βικακι μου σε ευχαριστω και σενα για τα καλα σου λογια,δες και τις καινουργιες οταν εχεις χρονο,ο Αντονιο κουκλος τρεμε Μπραντ πιτ που ειπε και η Σοφια :lol::lol: και φυσικα κι εσυ μια κουκλαρα φιλη μου,ενω τους εχω δει πολλες φορες να κανουν παρελαση ενα πραγμα μωρε καθε φορα σιγκινουμαι και δακρυζω η μανα :lol:

οι υπολοιπες κορασιδες που χαθηκαν;;;;

φιλια!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

εχθές ευτυχώς που πήγα στην μαμά μου (ο άντρας μου δούλευε) γιατί ήμουν τόσο χάλια που δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, κοιμόμουν όλη μέρα και γενικά δεν έκανα τίποτα...ζαλιζόμουν, με πονούσε το κεφάλι, ανακατευόμουν σε τραγικό βαθμό...

έχω στεναχωρεθεί και με την Μαμία γιατί εντελώς ξαφνικά εδώ και μία εβδομάδα έχει κόψει τελείως το γάλα, δεν το βάζει καν στο στόμα της...σε συνεννόηση με την παιδίατρο της αλλάξαμε το γάλα, δοκιμάσαμε και φρέσκο, δοκίμασα να της το δώσω σε ποτηράκι με καλαμάκι μήπως το δεί σαν παιχνίδι αλλά μάταια, δεν θέλει ούτε να το δεί!!!!! Τώρα πήρα HEMO να βάλω στο γάλα της μπας και συγκινηθεί...για να δούμε, η παιδίατρος πάντως δεν ανησυχεί γιατί λέει είναι μία φάση που την περνάνε πολλά παιδάκια.

Ευάκι μου χρόνια σου πολλά!!!!! Να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη με την οικογένεια σου! Πολύχρονη κουκλίτσα μου!

Κατερινάκι μου συγκινήθηκες με τα τσολιαδάκια σου ε?????? Αχ ρε ελληνίδα μάνααααααααα!!!! Και του χρόνου με υγεία καλό μου!

Βικάκι μου έκανα προγεννητικό έλεγχο και στις τρείς εγκυμοσύνες...απλά τώρα δεν μου έβαλε να κάνω όοοολο το κατεβατό (π.χ. δεν ξαναέκανα για aids ή για το στίγμα αφού τα έχω ξανακάνει και είμαι ΟΚ). Είναι λογκό να έχεις πάθει φοβία μετά από το σοκ με τον συναγερμό κοριτσάκι μου...κι ακόμα χειρότερα που έχεις και μωρό παιδί μέσα στο σπίτι! Θα το ξεπεράσεις σιγά σιγά...εδώ που τα λέμε δεν είναι και κακό να είσαι σε επαγρύπνηση με τόσα που ακούμε κάθε μέρα!!!!!

Σοφάκι μου ναι μιλούσα πολύ σοβαρά για την απώλεια μνήμης...μιλάμε έχω λαλήσει, κατεβάζω ρολά στην κυριολεξία, ώρες ώρες παθαίνω μπλάκ άουτ :lol::lol: Πιστεύω ότι τα χάπια μου έχουν κάνει τη ζημιά, πρέπει να ρωτήσω τον γιατρό μου γιατί δεν πάω καλά! Σε τρομοκράτησε ο γιατρός που ρώτησε για τα μάτια σου ε? Ορισμένοι άνθρωποι είναι τόσο άγαρμποι βρε παιδί μου! Εγώ πάντως δεν έχω παρατηρήσει κανένα γούρλωμα ούτε στα μάτια σου ούτε στα ματάκια του Βασίλη φυσικά! Και πίστεψέ με έχω δεί ανθρώπους με γουρλωμένα μάτια λόγω θυροειδή!

Κι εγώ μόνη μου μιλάω...χόουμ αλόουν αααααααααααα!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες

Ααααα ξέχασα να σας πώ ότι η Μαμία μου έβγαλε δύο τραπεζίτες μαζί μέσα σε δύο μέρες!!!!!!!!! Γι'αυτό το καημενάκι μου δεν βρίσκει ησυχία πουθενά τις τελευταίες μέρες!

Γεια σας γεια σας

Ευάκι πολύχρονη, να σε χαίρονται και ότι επιθυμείς γρήγορα να πραγματοποιθεί!!!

Κοριτσακια είδα τις φωτογραφίες που βάλατε πολύ ωραίες όλες!

Κατερινάκι καμαρώνεις για τα αγοράκια σου πρέπει να είναι πολύ συγκινητικό να τα βλέπεις όλο καμάρι να κάνουν παρέλαση.

Κοίταξα πάλι για το καθισματάκι που λέγαμε, τελικά αυτό που έχουμε είναι το 0+ μέχρι 13 κιλά και όχι μέχρι 9 που νόμιζα, οπότε μέχρι η Αγγελική να φτάσει τα 13 κιλά έχουμε καιρό ακόμα.

Αυτά τα νέα μας, α σας είπα οτι σταματήσαμε το θηλασμό, ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά και πολύ ομαλά, το βράδυ πίνουμε το γαλατάκι μας μετά λέμε τραγουδάκια νανουριζόμαστε και κοιμόμαστε μέχρι το πρωί. Εμένα ήταν το στήθος λίγο τούμπανο αλλά έβγαλα λίγο και ανακουφίστηκα.

Σας φιλώ όλες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...