Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ό9

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!

Νασια μου φανταζομαι τρομαρα που πηρες...μην αγχωνεσαι ομως ρε συ αφου το ξερεις οτι πρεπει να κατσεις ξαπλα αυτο να κανεις κ τελος! ας σε βοηθησει οποιος μπορει τελος παντων...

σε τι γιατρο να παω ρε κοριτσια που οπου εχει χρειαστει να παω οταν ακουνε πως θηλαζω μου λενε ολοι αααα αν θηλαζεις απαγορευετε να παρεις οτιδηποτε!! πως να ξερω εγω τι ειναι συμβατο κ τι δεν ειναι??? τεσπα...θα δω...

Νατασσακι ξερω βρε να φτιαχνω ψωμακι κ με προζυμι κ χωρις! ;) απλα ειπα να δοκιμασω σε γευση την δικη σου επειδη ειναι ολικης κ ειναι κ γρηγορη :!:

Κακγουρουλα μια χαρα κανεις αφου αυτο θελεις! εγω δεν ειμαι ετοιμη ακομα κ φυσικα ουτε κ ο Βασιλαρας μου..το καλοκαιρι λεω πρωτα Ο Θεος να ξεκινησουμε αποθηλασμο..θα δειξει..παντως μια χαρα αφου κ η μικρη σου το δεχεται σημαινει πως αυτο ηθελε κ εκεινη οποτε μην στεναχωριεσαι...

Βικακυ μου αυτοι οι νευροπονοι θα μας πεθανουν..παθαινω κ εγω αρκετα συχνα κ τελευταια επαθε κ ο Κωστας κ τα χρειαστηκε!! δεν ειχε ξαναπαθει ποτε... :( εισαι καλυτερα?? ο Αντωνακης μας πως ειναι??

Κατερινακι εσεις πως ειστε??

Μαγδα κ λοιπα αρρωστουλα πως ειστε σημερα???

παω να κανω μπανιο τον μικρο κ αν καταφερω θα ξαναμπω μετα...

φιλακια πολλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 911
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα μανουλιτσες!!

σας ευχαριστω πολυ για τα περαστικα για τον αντωνη μου κ για μενα..εγω ειμαι καλυτερα αν κ ωρες ωρες με πιανει απλα δε φοβαμαι κ ο αντωνης μου δεν εχει πυρετο απο χθες αλλα εχει πολυ βηχα κ συναχι.βηχα ποτε ξανα δεν ειχε τοσο πολυ,κοντευουν καθε φορα να βγουν τα ματια εξω κ τον λυπαμαι γιατι ειναι ολο γκρινια.ειδικα χθες δε κοιμηθηκε καθολου καλα.τον ειχαμε παει στη γιατρο κ ειπε ειναι ιωση που κραταει 4 με 5 μερες.αντε να δουμε.παντως εκει που ελεγα οτι δεν εχει αρρωστησει σχεδον καθολου ολο τον χειμωνα,ξαφνικα εκανε την ωτιτιδα κ στο καπακι αυτη τη παλιοιωση που εχει τωρα.καλα αυτο το κολησε απο τη πεθερα,εν τω μεταξυ εχουν ακριβως τα ιδια συμπτωματα.α κολησε κ η μανα μου που ηρθε μια μερα να τον κρατησει.καλα παμε.. :D

οσο για τη δουλεια συνχιζω ακαθεκτη εκει που σας εχω πει,μου ειναι πολυ δυσκολο εχουμε γενικα αναστατωθει λιγο αλλα δε γινεται αλλιως κ ολο αυτο με πιεζει πολυ ψυχολογικα.μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα.δυστυχως δε γινεται να μεινω χωρις δουλεια.

νασιουλινι μου να προσεχεις κ εσυ τωρα με το αιματακι,ολα θα πανε καλα,απλα το α τριμηνο θελει προσοχη.ξερω ειναι δυσκολο με τα παιδακια μας αλλα οσο μπορεις να προσεχεις!ευχομαι ολα να πανε καλα!

λενακι μου οντως χαμος με τις απολυσεις,ολοι με συμβουλευουν να μη πολυμιλαω γιατι δεν το εχουν κ πολυ να μου πουν κατσε μονιμα σπιτι σου.οσο για το φυλο εμενα κ στις δυο μου εγκυμοσυνες φανηκαν τα τσουτσουνια στις αυχενικες που ειχα κανει.αντε κονετευει κ η δικη σου..κ σε σενα ολα να πανε τελεια κοπελα μου!

αχ ξυπνησε πα να τον φερω..

Γεια σας μανουλιτσες μου γλυκες..Περαστικα στα μπεμπακια σας,ελπιζω συντομα να γινουν καλα..Μπηκα στα γρηγορα να σας γραψω γιατι μου ηρθε και περιοδος και ειμαι κομματια!!Thanks gia την υποστηριξη σας,ειμαι λιγο καλυτερα..Ισως μ'επιασε και λιγο απαγοητευση λογω περιοδου..Σοφακι μου ετσι ακριβως ειναι,οπως το περιγραφεις..Μ'αρεσει Νασια μου που προσπαθεις να τον χαρακτηρισεις με ωραιο τροπο,αλλα ειναι και η δουλεια και η δοση της μανας του που ολα μαζι..ειναι κλαφτα Χαραλαμπε!! :cry::cry::cry: [smilie=violent1.gif] :((:((:((:((

Τεσπα Βικακι μου γλυκο,κανε υπομονη στην δουλεια..Τι να κανεις,καλυτερα να εχεις κατι τωρα,παρα να εισαι χωρις τιποτα..Ειναι πολυ δυσκολα Βικακι μου,αλλα τι να κανεις?Τωρα σου ετυχαν και ολα μαζι,που ειναι ολοι αρρωστοι..Ο Αντωνακης πως ειναι?Ειναι μεχρι να κανει τον κυκλο του η ιωση..Εσυ πως εισαι?Σ'ευχαριστω που μ'απαντησες και για την Χαμιλοβλεπουσα,δεν την ηξερα την κοπελα,απλα ελεγα μακαρι να ναι καλα..

Σοφακι μου ακομα πονας?Ναι οντως ειναι πολυ δυσκολη φαση οταν θηλαζεις γιατι δεν μπορεις να παρεις φαρμακα και τι επιδραση θα εχουν..Απλα προσπαθησε να μην το πολυ ζοριζεις οσο γινεται βεβαια!!

Νασια μου εσυ πρεπει να καθησεις,το καταλαβαινεις aυτο?Καταλαβε το!!Το εμβρυακι σε φωναζει και εσυ δεν το ακους..Μην εισαι χαζη,σε μαλωνει και το εμβυακι..

Κανγκουροκατερινακι μου,μακαρι να πανε ολα καλα με τον αποθηλασμο,μαλλον ηταν ετοιμη η Αγγελικουλα μας..Μεγαλωσε το κοριτσι μας πια..

Κατερινακι μου εσυ τι κανεις?Τα ζιζανια δυστυχως χτυπανε συνεχεια και μυαλο δεν βαζουν τα ατιμα..

Μαγδα η Μαρκελλα πως ειναι?

Νατασσα μου ακομα δεν βρηκα χρονο να γραφτω..Πως ειναι η Αναστασια?

Κοριτσια σας αφηνω γιατι κλαιει..Φιλακια πολλα και στα παιδακια σας..Καλο βραδυ και περαστικουλια

γεια σας κοριτσια

εμεις τα ιδια,επιτελους ανοιξε ο καιρος να αρχισουμε να βγιανουμε λιγο εξω,τα μεγαλα μου δεν μαζευονται αλλα και ο μπομπιρας δεν παει πισω παει στην πορτα και προσπαθει να την ανοιξει σε λιγο θα κλειδωνω,θα μου το σκασει και θα τον ψαχνω

Πασχαλια ειχες ρωτησει για το εμβολιο της ιλαρας,απο οτι ειδα στο βιβλιαριο αυτο μας εχει και εμας να κανουμε 15 μηνων αρα αρχες Απριλιου πρεπει να το κανουμε κι εμεις,ο Μακης το εκανε τελικα;

Νασια μου να προσεχεις,οσο μπορεις βεβαια ειναι δυσκολα παντως με ενα μωρο στα ποδια σου με συνεχεις απαιτησεις αλλα τι να κανεις,αφου πρεπει

τα αρρωστουλια μας πως ειναι Μαγδα ειναι καλυτερα η Μαρκελιτσα;Βικακι ο Αντωνακης καλα;

πολλα φιλια σε ολες!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ.ΧΑΧΑΧΑ.ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ.

ΝΑΣΙΑ ΞΑΠΛΩΣΕ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΣΩ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΧΑΧΑΧΑ.

ΕΥΑΚΙ ΕΓΩ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΠΕΡΙΣΣΟΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.Η ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΙΠΕ.ΦΙΛΙΑ

ΛΕΝΑΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΝΕΦΕΛΗ ΤΟ ΜΑΘΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ.

ΕΓΩ ΕΚΟΨΑ ΚΡΕΑΤΑ,ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΛΙΓΟ ΗΡΕΜΗΣΕ.ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΑΣΤΡ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΙΛΙΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΡΕ!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΗ!!!!!'

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΩ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ Η ΝΕΦΕΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ.ΓΡΡ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

Καλησπέρα μανουλίτσες...

σήμερα ήρθαν η μαμά μου και η αδερφή μου και μου έκαναν λίγες δουλειές στο σπίτι, ευτυχώς γιατί θα πιάναμε σκουλήκια στο τέλος, κάνω κι εγώ ότι μπορώ, φοβάμαι να ξεθαρρευτώ πολύ όμως και κουράζομαι κι εύκολα. Γενικά δεν νιώθω και πολύ καλά, αισθάνομαι σαν άρρωστη κι έχω και μια απαίσια γεύση στο στόμα, ότι και να φάω μου αφήνει μια πολύ απαίσια γεύση....τώρα νιώθω σουβλιές χαμηλά και αριστερά!

Είχαμε παιδίατρο σήμερα για το μμρ αλλά τελικά δεν πήγαμε γιατί την πήρα τηλέφωνο και την ρώτησα μήπως δεν κάνει για μένα τώρα που είμαι έγκυος και δεν έχω περάσει και καμία παιδική ασθένεια και μου είπε πως παρόλο που δεν υπάρχει σαφής κίνδυνος καλύτερα να το κάνουμε αργότερα όταν θα έχω συμπληρώσει κι εγώ το α'τρίμηνο για καλό και για κακό. Οπότε θα το κάνουμε μετά το Πάσχα.

ΝΑΣΙΑ ΞΑΠΛΩΣΕ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΣΩ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΧΑΧΑΧΑ.

Πωπω κι έχω απερίγραπτη συχνοουρία :lol::lol::lol:

Κατερινάκι μου και η Μαμία όλο στην πόρτα είναι αλλά εγώ έχω μονίμως κλειδωμένα, πηγαίνει και τραβάει συνέχεια τα κλειδιά...

Δημητρούλα μου δεν προσπαθώ να στα ωραιοποιήσω...ξέρω τί περνάς και είναι πολύ ψυχοφθόρο αλλά πιστεύω ότι όσο αγιατολάχ και να είναι ο άντρας σου, σ'αγαπάει! Απλά δεν έχει μάθει ακόμα να έχει τη μάνα στη θέση της μάνας και τη γυναίκα στη θέση της γυναίκας, μάλλον τα έχει μπερδέψει λίγο στο μυαλό του κι αφήνει την μάνα του να τον πείθει ότι χρειάζεται μόνο την μία από τις δυό σας!

Βικάκι μου είστε καλύτερα? Οικογενειακώς κολλήσατε ε? Άτιμη ίωση, άμα μπεί σ'ένα σπίτι κολλάνε όλοι. Έτσι την πατήσαμε κι εμείς πριν ενάμιση μήνα, ο ένας πίσω από τον άλλο κολλάγαμε! Κάνε υπομονή με την δουλειά καλό μου, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα είναι απαραίτητο να δουλεύουμε για να ζήσουμε.

Κανγκουράκι μου πως τα πάτε με τον αποθηλασμό?

Νατάσα μου τί όμορφα πράγματα φτιάχνεις! Έγινε μέλος με το email μου αλλά μετά από το προφίλ άλλαξα το όνομα για να καταλάβεις ποιά είμαι...τώρα όμως όποτε πάω να γράψω σχόλια δεν εμφανίζει το Νάσια αλλά την αρχή του email μου κι εγώ δεν ήθελα να φαίνεται γι'αυτό και δεν έχω σχολιάσει τίποτα ακόμα!

Όλια μου γιατί είσαι χάλια ψυχολογικά? Έγινε κάτι ή απλώς σε έπιασε ψυχοπλάκωμα? Αναρρώσατε?

Σοφία μου έχεις δίκιο ότι με τον θηλασμό δεν μπορείς να πάρεις φάρμακα αλλά μπορεί να σου δώσει καμιά συμβουλή για να βοηθηθείς λίγο και να μην πονάς. Αν ρωτούσες κάποιον φυσιοθεραπευτή να σου πεί να κάνεις καμιά άσκηση για να μην υποφέρεις τόσο?

Κοριτσάκια μου σας αφήνω δεν νιώθω και τόσο καλά

Φιλάκια πολλά σε όλες και σε όλα τα ζουζουνάκια

Κοριτσάκια μου καλημέρα. Τί κάνετε; Εμείς καλά είμαστε, λίγο ξενύχτι έχουμε εδώ και 2 βραδιές αλλά το παλεύουμε. Μάλλον δόντια προμηνύονται γιατί κοιμόταν μια χαρά το κοριτσάκι μου (και εμείς μαζί βέβαια) και τώρα κάνει πολύ ανήσυχο ύπνο.

Δημητρούλα μου μη στενοχωριέσαι κοπέλα μου. Όταν μπορέσεις σε περιμένω στην παρέα στο blog.

Νάσια μου δεν μπορώ να καταλάβω τί έχεις κάνει............. Ακολουθείς τα βήματα που σου είπα για να σχολιάσεις και δεν μπορείς; Σου βγάζει το e-mail σου; Και δεν μπορείς να το διορθώσεις από εκεί που είσαι; Έτσι κατάλαβα τούλάχιστον. Καλά μην αγχώνεσαι κιόλας, προτεραιότητα τώρα έχει να ξεκουράζεσαι και τα υπόλοιπα γίνονται με τον καιρό. Εγώ πάλι συχνοουρία δεν είχα αλλά κάτι ανακατωσούρες άλλο πράγμα.......

Κορίτσια έφτιαξα χθες το βράδυ μια κολοκυθόπιτα αλμυρή, η συνταγή προέρχεται από τον μισό τόπο καταγωγής μου την Πελοπόννησο, αν σας ενδιαφέρει ρίξτε μια ματιά, την ανάρτησα πρωί-πρωί στο blog.

Φιλάκια σε όλες και στα υπόλοιπα κοριτσάκια που δεν σχολίασα.

Καλησπερα !!!Γυρισα απο δουλεια μαγειρεψα φαγαμε με τον αντρα μου ταισα τον μικρο τον εβαλα για υπνο και μπηκα να δω λιγο τα νεα σας..Ειμαι πτωμα σελιγο θα παω να ξαπλωσω και εγω.

Νασια μου να ξεκουραζεσαι και ασε τις δουλειες.Aυτες τις μερες με εχει πιασει ενα ψυχοπλακωμα.Αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος μπας και αλλαξει λιγο η διαθεση..

principesa και γω μπηκα λιγο στο blog soy Ειναι πολυ ωραιο αλλα δεν θυμαμαι πως γινεσαι μελος.

Πατσυ που χαθηκες????Να μπαινεις πιο συχνα ...

Η Χρυσα και η Ευα τι κανουν?

Φιλια κοριτσακια παω για νανι!!!!

Κοριτσάκια μου καλημέρα. Ειστε καλά; Δεν βλέπω και πολύ κίνηση. Εμείς όπως καταλαβαίνετε είμαστε μέσα στη βόλτα. Και σήμερα σε καμιά ώρα θα φύγουμε, γι' αυτό σας γράφω τόσο πρωί.

Όλια μου όπως βλέπεις το blog, στα δεξιά σου θα δεις Αναγνώστες και λίγο πιο κάτω ''Είστε ήδη μέλος; Σύνδεση''. Εσύ θα πατήσεις πάνω στο Σύνδεση. Εκεί θα σε ρωτήσει αν έχεις λογαριασμό, αν όχι θα δημιουργήσεις έναν, εγώ έχω στη Google. Επίσης αν θέλεις να παρακολουθείς αυτόν τον ιστότοπο δημόσια ή ιδιωτικά (εσύ θα κάνεις ιδιωτικά), θα σου ζητήσει το e-mail σου, τον κωδικό σου και με ποιο όνομα θα εμφανίζεσαι και αν θέλεις να βάλεις φωτογραφία. Άν κάτι δεν σου αρέσει στο προφίλ σου και θέλεις να το αλλάξεις, θα πηγαίνεις στις ρυθμίσεις προφίλ (αυτό είναι και για εσένα Νάσια) και θα το αλλάξεις. Αφού κάνεις την εγγραφή (πραγματικά είναι πολύ εύκολο), μπορείς να σχολιάζεις κιόλας. Τις οδηγίες τις έχω δώσει στη Νάσια στη σελ. 36.

Φιλάκια σε όλες, πηγαίνω να ξυπνήσω το κοριτσάκι μου.

γεια σας κοριτσια!τι κανετε;

εγω σημερα εχω ρεπο κ τωρα κοιμαται κ ο μπιλακος κ ο αντωνακης κ ειπα να δω νεα σας.

εμεις ειμαστε καλυτερα απο την ιωση απλα εχει μεινει λιγο βηχας κ επισης δεν εχει πολυ ορεξη για φαγητο.εν τω μεταξυ χθες βραδυ τον ειχε πιασει κριση για κανενα 20λεπτο κ εκλαιγε παρα πολυ κ εβαζε τα χερια στο στομα.ισως παμε για κανενα δοντι.εχουμε μεινει στα 6 εδω κ ποσο καιρο.

αναστασια μου μπηκα στο μπλογκ σου για λιγο αλλα δεν εγινα μελος ακομα.παντως ειναι παρα πολυ ωραιο,οντως.θα γινω κ εγω μελος.

κατα τα αλλα ησυχια,λεμε μηπως το απογευμα παμε καμια βολτα,εχει συννεφια αλλα οχι κρυο κ μηπως παμε πουθενα πιο κλειστα.

αυτα τα λιγα νεα μου,φιλια σε ολες σας!!

κουκλες γεια σας

χθες πηγαμε παιδιατρο και καναμε το εμβολιο που ρωτουσε η Πασχαλια,ιλαρας και δεν θυμαμαι τι αλλο μαζι τριπλο ειναι,οι υπολοιπες το κανατε;;ο Δημητρης δεν εβαλε βαρος 10400 το ιδιο αλλα ετσι κι αλλιως με την τελευταια ιωση που περασε δεν ετρωγε καθολου,και 83 ποντους,περιττο να πω οτι ξεσηκωσε ολη την πολυκατοικια με τις τσιριδες του,πολυ κλαμα αυτο το παιδι,και μου ειπε οτι τα ουλα του πισω ειναι ετοιμα

Βικακι και εμεις αυτο εχουμε αυτες τις μερες ξυπναει και κλαιει σπαραχτικα,αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι απο τα δοντια,και ο δικος μου εχει κολλησει στα 8 εδω και καιρο,ολα μαζι θα τα βγαλουνε μου φαινεται,τι τραβανε κι αυτα,πολυ μαγκας ο Αντωνακης στη φωτο!!

πολλα φιλια σε ολες,που χαθηκατε ολες βολταρετε;;;;

Καλησπερα κουκλιτσες !!!!

Εμεις καλα ειμαστε .Σημερα ημουνα το πρωι με το Νικολακη σε μια γειτονισα .Εχει και εκεινη ενα αγορακι πόυ εχουν διαφορα με τον Νικολακη μια μερα..Μια χαρα παιξανε..

Βικακι και εγω ρεπο εχω σημερα ...Πολυ χαρηκα που ο Αντωνακης ειναι καλυτερα....

Κατερινακι εμεις αυτο το εμβολιο θα το κανουμε τον επομενομηνα

Αυτα κουκλιτσες φιλια πολλα ..Που χαθηκατε ολες?

πω πω πολυ ερημια επεσε,που χαθηκατε ολες;;

να μαι ξανα εδω,ειμαι μονη μου,ο αντρας μου στη δουλεια κ ο αντωνακης κοιμαται προς το παρον..

κατερινακι μου αστα,αυτο λεω τι τραβανε με τα δοντια,σημερα το βραδυ παλι ειχε μια κρισουλα.μα καλα την ιδια ωρα τη παθαινει;ουτε μπανιο δεν ηθελε να κανει που αυτο τρελαινεται.παντως κ εμενα ωρες ωρες ειναι πολυ γκρινιαρης,δηλ ελεος το πως κανει.κ εχει κ νευρα.δε πειραζει που δε πηρε βαρος ειναι κ αυτο που λες με τις παλιοιωσεις κ εμενα δε καλοτρωει που γενικα ετρωγε κανονικα αυτα ου ηταν να φαει κ λιγουρευοταν κ οτι τρωγαμε εμεις.τωρα δε δειχνει να ζηλευει.κ με στεναχωρει λιγο αυτο,φοβαμαι μη μεινει μονιμα κ τον κυνηγαμε να τρωει οπως κανον πολλες γνωστες μου μαμαδες με τα παιδακια τους.μακαρι να ειναι προσωρινο.

αχ αυριο παλι δουλεια κ εχει κ απεργεια,ευτυχως εξυπηρετουμαι με προαστειακο.αλλα οπως κ να χει βαριεμαι πολυ να παω.

τελικα πηγαμε για ενα καφε με τον μπιλακο κ τον αντωνη τον αφησαμε στη πεθερα μου.

αυτα κ απο μενα κοριτσια μου,καλο βραδυ σε ολες!!

γεια σας κοριτσαρες.δραμα η κατασταση στη γη ε?που φεραμε τα παιδια μας...

εγω κλασικα ποναω.περασε για δυο μερες κ χαρηκα αλλα να σημερα παλι.πολυ με αγχωνει να ποναω.γι αυτο δεν κοιμαμαι τωρα αν κ ειμαι πολυ κουρασμενη.εκανα εξετασεις αιματος σημερα.για να δουμε.λεω να παω αυριο στον χειρουργο μια βολτιτσα να πω μια καλησπερα.χαχαχα.μπας κ πατησει λιγο την κοιλιτσα μου..

βικ σημερα δεν τα ειπαμε...ασε.δυσκολη μερα γενικα.εχω κ πεσμενη ψυχολογια..φιλια κοριτσια.

Καλημερα κοριτσακια~!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε;;;

χαθηκα λιγο αλλα εχω προβληματα με το ιντερνετ και στο σπιτι και στη δουλεια...τα νευρα μου....!!!!

ο Μακουλης μου την κυριακη επεσε και χτυπησε ασχημα στο τραπεζακι του σαλονιου...παιδια μιλαμε για πολυ αιμα...ημουν μονη μου και καταρομαξα...ειδικα μεχρι να δω τι εγινε και που χτυπησε...νομιζα οτι εφυγε κανενα δοντι...

τελικα εσχισε το χειλακι του εσωτερικα..πηρα την παιδιατρο και μου πε μην τον τρεχεις νυχτιατικα για ραμματα αστο αυριο...και παμε την επομενη μερα και μας ειπαν πως επρεπε να γινουν 2 ραμματα αλλα μεσασ στις πρωτες 6 ωρες...νευριασα πολυ με την παιδιατρο...το χειλακι καταπρηστηκε και ανοιξε σαν τριανταφυλλο.Νασια μου διαβασα και για τη μαρια πως χτυπησε ε;;περαστικα.τωρα απλα θα καθυστερησει να επουλωθει..ενταξει ευτυχως ηδη ειναι πολυ καλυτερα..παιρνει ομως προληπτικα και αντιβιωση λιγες μερες για τι βαζει τα παντα στο στομα μη παθει καμια μολυνση.

αυτα τα νεα μου κοριτσακια.

πατσουλι μου μην αγχωνεσαι ολα καλα θα ειναι θα δεις!

κοριτσια μας σας φιλω γλυκα!ελπιζω να μπαινω συχνοτερα!

α Κατερινα μου εμεις τελικα δεν το καναμε το εμβολιο λογω της αντιβιωσης που παιρνει μας ειπε καλυτερα να το αποφυγουμε...οποτε ειμαστε σε αναμονη!κατερινα μου τον πειραξε το εμβολιο;;εμας μας ειπε μπορει να εμφανισει παρενεργειες τις πρωτες 10 μερες..

μου λειψατε σκατουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα μανουλίτσες μου γλυκές...

Πασχαλάκι μου τί έπαθε ο γαμπρούλης μου μωρέ το πουλάκι μου!!!!! :YMHUG: Πωπω λαχτάρα!!!!! Σε καταλαβαίνω, όταν έπεσε το Μαράκι μου και έσκισε το επάνω χειλάκι της έλεγα να πάμε για ράμματα αλλά τελικά ήταν μικρό το κόψιμο και δεν χρειάστηκε αλλά ήταν πρησμένα και κρέμονταν για μέρες.....μην στεναχωριέσαι συμπεθερούλα μου θα περάσει, καλά κάνατε και πήρατε αντιβίωση γιατί με τόσα που βάζουν στο στόμα τους ποτέ δεν ξέρεις...καλά για την παιδίατρο τί να πώ? Χωρίς να ξέρει πόσο χτύπησε το παιδί σας είπε άστο για αύριο.... :evil: Το μμρ ούτε κι εμείς το κάναμε γιατί είναι λίγο επίφοβο που είμαι έγκυος και δεν έχω περάσει καμιά παιδική αρρώστια, θα το κάνουμε όταν κλείσω το α'τρίμηνο. Θα πάμε λίγο πίσω ρε γμτ με τα εμβόλια αλλά τί να γίνει? :roll:

Πάτσυ μου μην στεναχωριέσαι βρε κοριτσάκι μου, έτσι επιδεινώνεις την κατάσταση...Οι εξετάσεις αίματος ήταν ΟΚ?

Βικάκι μου κι εμείς μόνο 7 δοντάκια έχουμε...κολλήσαμε στα 7, μα πότε θα βγούν επιτέλους να ηρεμήσουν τα καημένα? Τί να πώ για την φωτο του Αντωνάκη...κούκλος όπως πάντα!

Όλια μου φιλάκια στον Νικόλα μας! Τί φατσούλααααα......

Κατερίνα μου να μας πείς αν είχατε παρενέργειες απ'το μμρ γιατί λένε ότι βγάζει κάποιες μετά από μερικές μέρες αλλά πάλι είναι και στο παιδί...ελπίζω να μην αντιμετωπίσετε τίποτα απολύτως!

Εγώ κοριτσάκια μου δεν ξεκουράζομαι σχεδόν καθόλου δυστυχώς...όλο και βγαίνουν δουλίτσες μέσα στο σπίτι, το θέμα είναι ότι είμαι συνεχώς όρθια...ο άντρας μου βοηθάει πολύ με την Μαμία (όλη την ώρα την κυνηγάει γιατί είναι και παιδάκι που ησυχάζει μόνο όταν κοιμάται :lol: ) έχει ψιλοκλατάρει, μεσ'τα νεύρα όλη την μέρα είναι...όχι τίποτα άλλο αλλά να δεί τί πέρναγα εγώ όλη την μέρα μόνη μου και μου έλεγε σιγά μωρέ τί κάνεις όλη την μέρα και κουράζεσαι?

Πάω να φτιάξω το κοτοπουλάκι της ζουζούνας...θα ξαναμπώ αργότερα

Φιλάκια

κοριτσια μεχρι στιγμης δεν παρουσιασε τιποτα ο μικρος,η παιδιατρος μας ειπε οτι το συγκεκριμενο εμβολιο μπορει να κανει πυρετο και μετα απο 14 μερες,θα δειξει ελπιζω οτι δεν θα εχουμε παρενεργειες

Πασχαλια μου θα κατατρομαξες ε!τον καημενουλη το Μακη κριμα ,περαστικα σας κοπελα μου

ρε Νασια μου προσεχε ρε κοριτσι μου,οι δουλειες μπορουν να περιμενουν,τουλαχιστον να περασει το πρωτο τριμηνο και θα προλαβεις να τα κανεις ολα προσεχε

Πατσυ περαστικα σου και παλι,πολυ παιδευεσαι κι εσυ ρε κοπελα μου,τι πραμα κι αυτο

Βικακι τι κανει ο Αντωνακης εσκασε κανενα δοντακι;εμεις τα ιδια γκρινια και παλι γκρινια,για το φαγητο που λες μην πας πολυ μακρια,με τον δευτερο μου συνεχεια κυνηγαω αλλιως δεν προκειται να φαει πολυ κακοφαγωτο πλασμα,ετσι ηταν και ο μεγαλος και τα τελευταια 2 χρονια αρχισε να τρωει σαν ανθρωπος,ελπιζω ο Δημητρης να ειναι πιο ευκολος

αυτα κοιυκλες τα λεμε παλι φιλια!!!

γεια σας φιλες!

Πασχαλιτσα μου περαστικα ρε αγαπη..κριμα το μαναρι ρε γαμωτο...μικρο το κακο τουλαχιστον κ μεχρι εκει να ειναι που λεμε..δωστου ενα φιλακι!!

εχτες ειχαμε κ παιδιατρο 12.800 κ 82 ποντους το μωρο μου! γιγαντακος!! μια χαρα τον βρηκε σε ολα λεει..

παντως κοριτσια μου το τι τραβαω καθε φορα στον παιδιατρο δεν λεγεται...πολυ κλαμα χτυπιεται τρεμει απο τον φοβο του χαλαει τον κοσμο γενικα...δεν τον πολυηθελε αλλα μετα το νοσοκομειο που ειχε νοσηλευτει με το που παω να τον καθησω στο κρεββατι του γιατρου γινεται χαλασμος... :( τον λυπαμαι που φοβαται ετσι κ προσπαθω να του μιλαω αλλα δεν ακουει τιποτα εκεινη την ωρα..ελπιζω μεγαλωνοντας να το ξεπερασει..εστω λιγο...μονη μου δεν μπορω να παω γιατρο με τιποτα πλεον χρειαζομαι οπωσδηποτε 2ο ατομο μαζι μου...

κ εμεις Κατερινα μου περναμε ζορι με τα παλιοδοντια..ακομα στα 4 ειναι κ φαινονται πρισμενα σε πολλα σημεια τα ουλα του εδω κ πολυυυυυ καιρο αλλα δεν λενε να βγουνε ρε γαμωτο..αμαν τα καημενα τι πονο περνανε..μερες εχουμε να τα πουμε! φιλησε μου τα παιδακια σου τα ομορφα!

αυριο θελω να παω να του παρω αθλητικα παππουτσακια γιατι με τα μποτακια δεν γινεται δουλεια..χωρις τα παππουτσια παει σφαιρα με παππουτσακια αγκαλιας που ειναι μαλακά τα ιδια αλλα μολις του φοραω τα μποτακια σερνεται..ισως φταιει το συγκεκριμενο παπουτσι δεν ξερω...απο τα κροκοντιλινο τα ειχαμε παρει ειναι ανατομικα αλλα μαλλον ειναι χοντρη η σολα απο οτι καταλαβαινω κ τσαμπα τα λεφτα...

Νασια μου θελει ξυλο ο κωλος σου μου φαινεται..αντε! ας πιασετε κ λιγη σκονη δεν εγινε κ τιποτα! προσεχε το σπορακι σου!!!! σε μαλωνω τωρα!!!!!

Κατερινα πως παει ο αποθηλασμος σας??

με το μαγαζι τρεχουμε τρεχουμε κ τρεχουμε...αν ειναι δυνατον..το τι ζητανε...εβγαλα κ ακτινογραφια εκανα κ εξετασεις αιματος κ τωρα πρεπει να κανω κ συγνωμη κιολας εξεταση κοπρανων...για να βγαλω βιβλιαριο υγειας..λες κ θα ανοιξουμε εστιατοριο..μα ποιον θα κολλησω μικροβια??? τον νεκρο??? :o:shock::shock::shock: τι να πω πια...το τερας της Ελληνικης γραφειοκρατιας ειναι μεγαλυτερο κ απο την λερναια υδρα...

αυτα τα νεα μου κοριτσια μου...δεν εχω κατι αλλο...καληνυχτα...κ τα φιλια μου σε ολες...

Καλημέρα!!!!!!!!!

Από΄οτι βλέπω μέσα στις περιπέτειες είμαστε όλες.....

Πασχαλίτσα περαστικά στον Μακούλη σου ... φαντάζομαι την τρομάρα που θα πήρες....μου έχει συμβεί και εμένα στην Βασούλα και είχα τρομάξει πολύ.. εμάς είχε χτυπήσει τα ούλα της και είχε βγάλει αίμα. Περαστικά του και πάλι!!

Εμεις κορίτσια αυτόν τον καιρό τα πράγματα δεν μας πάνε καλα....

Αρρώστησα με γρίππη ... ξανά παίρνω αντιβίωση εδώ και μια εβδομάδα και θα την συνεχίσω μέχρι και την Δευτέρα ... γιατί ακουσον ΄σκουσον ..... με δάγκωσε σήμερα το πρωί ένα αδέσποτο σκυλι στο χέρι.. και έτρεχα στο νοσοκομείο.. τα νεύρα μου .. ευτυχώς είναι κάτι επιφανειακό αλλα ....

Προχθες μας συνέβη το χειρότερο εκεί που κάναμε βόλτα με τον άνδρα μου και την Βασιλικούλα στις κούνιες ξαφνικά με μια κίνηση της έβγαλα (έτσι όπως την κράταγα) τον αγκώνα.. κλάμα , πόνος το καημένο... πήραμε τον γιατρό να τον ρωτήσουμε τι να κάνουμε ... γιατί μέχρι τότε δεν είχαμε καταλάβει τι είχε το παιδί και μας είπε να το πάμε από το γιατρείο του να το δει.. Πράγματι είχε βγάλει τον αγκώνα της και ο γιατρός τον έβαλε στην θέση του.. Τώρα είναι μια χαρά, το έχει ξεχάσει ήδη ευτυχώς...

Πόση προσοχή θέλουν ..?? δηλαδή τι θα κάνουμε όταν κάνουμε και δεύτερο παιδάκι ..??? πόσα μάτια να έχουμε.. αχ.....

Νάσια προσοχή .... το δεύτερο σποράκι σε έχει και αυτό ανάγκη ....!!

Όλια πως τα πάει ο Νικόλας με την γειτόνισσα????? Την συνήθισε???

Κατερίνα δεν ήξερα ότι οτ εμβόλιο της Ιλαράς μπορεί να κάνει πυρετό μέχρι και 14 ημέρες μετά... :o

Σας αφήνω τώρα και θα τα ξανα πούμε!!!!!!!!

Φιλιά!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!

Χρυσουλίνι :o:o:o ...αμάν! Ήταν μια κακή εβδομάδα που ελπίζω να τέλειωσε! Μα όλα μαζεμένα? :?

Πασχαλάκι, μα καλά δεν ξέρει η γιατρός ότι τα ράμματα όταν χρειάζονται πρέπει να γίνονται άμεσα? Τι να πω...τουκλάχιστον είναι από τη μέσα μεριά και δε θα αφήσει άσχημο σημάδι... Η Μαρκέλλα το έχει σκίσει δυο φορές από μέσα το χειλάκι της. Αλλά ευτυχώς δε χρειάζονταν ρέμματα. Είναι πολύ τρομακτικ'ο πάντως να βλέπεις το στοματάκι τους μες το αίμα...

Συμπεθέρα, καλοθρεμένος ο γαμπρούλης μου :lol: Μα 12800? Και πρώτο μπόι ομως ε? :) Η Μαρκέλλα είναι μόλις 9200 και 81 ποντους. Σα νυφούλα πρέπει να είναι πιο μικροκαμωμένη ;)

Καλά έχω λιώσει στο γέλιο με τις εξετάσεις που σε βάζουν να κάνεις :lol::lol::lol: Οι ακτινογραφίες έχουν μείνει στα διαδικαστικά από εποχές φυματίωσης...η εξέταση κοπράνων??? :shock: Δεν πάνε καλά :?

Νάσια άσε παιδί μου τις δουλειές και κάτσε να ξεκουραστείς. Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου! Σε λίγους μήνες θα τρέχεις και δε θα φτάνεις!

Πάτσυ, άντε πάνε και στο χειρούργο για να σου φύγει η ιδέα πια! Είμαι σίγουρη ότι δε θα σου βρει τίποτα και μετά θα σου θυμηθεί κάτι άλλο να αγχώνεσαι! :P Τι κάνουν τα παιδάκια σου?

Βικάκι πρόλαβες και άλλαξες τη φωτό του αστυνόμου πριν σε κοροϊδέψω λιγάκι που την είχες βάλει στραβά :P Τέλειος ο ξανθούλης πάντως! Και καλά και στραβά ;)

Κατερίνες, πρινγκιπέσα και όποια αλλη ξεχνάω...πολλά φιλιά!

Εμει έχουμε μείνει λίγο πίσω στα εμβόλια.... Έχουμε να κάνουμε την τρίτη δόση για τέτανο, διφθερια κτλ...και πνευμονιόκοκο. Τα είχαμε αφήσει γιατί μετά τη δεύτερη δόση είχε παρουσιάσει αλλεργία και φοβόμαστε μήπως ήταν από τα εμβόλια. Περιμένουμε από κάποια επιτροπή που αξιολογεί τα συμπτώματα να μας δώσει το οκ να συνεχίσουμε ή να κάνουμε τίποτα εξετάσεις πρώτα :roll: Οπότε και το μμρ θα το αργήσουμε λίγο.

Γεια σας γεια σας!

Διαβάζω τις περιπέτειές σας και νομίζω οτι τελικά έχουν παραζωηρέψει τα ζουζούνια μας και εμείς πρέπει να είμαστε συνεχώς απο πίσω τους.

Πασχαλιά πόσο θα τρόμαξες με το Μακούλη

Χρυσουλίνι τι να πω όλα καλά απο δω και πέρα και περαστικά σου. Πόσο θα πόνεσε η Βασιλικούλα μας

Νάσια καλά σου λένε τα κορίτσια για ξεκουράσου λιγάκι το σποράκι να προσέχεις πολύ τώρα στην αρχή.

Εμείς σας περνάμε στα δόντια έχουμε βγάλει 10.... :lol: και μάλλον ετοιμάζετε και για άλλα γιατι όλο κάτι βάζουμε με μανία στο στόμα και απο σάλια μπόλικα.

Χθες πήγαμε και εμείς παιδίατρο, είμαστε 9400 και 82 πόντους, κάναμε και το ΜΜR αλλά δε μου είπε τίποτα για παρενέργειες, πάντως μια χαρά είναι η μικρή προς το παρών.

Κορίτσια με τον αποθηλασμό τα πάμε καλά, μάλλον η Αγγελική μου ήταν έτοιμη.

Εδώ και τρία βράδια κόψαμε και τον βραδυνό γάλα απο τη μανούλα, οπότε μόνο μπουκάλι απο δώ και πέρα...Μου κάνει εντύπωση πάντως που ενώ ξαπλώνουμε μαζί για να της δώσω το γάλα δε με ψάχνει καθόλου. Και το άλλο κοιμάτε όλο το βράδυ απο τις 10 και μισή περίπου μέχρι τις 7 μιση 8 το πολύ.

:P

Να σας ρωτήσω κίολας, επειδή το κόψαμε το στήθος πολύ σταδιακά, σήμερα μόνο έχει σφίξει λίγο το στήθος μου λέτε να βγάλω λίγο με το θήλαστο ή να το αφήσω δεν πονάω όμως ακόμα.

Αυτά τα νεάκια μου

Φιλια σε 'ολες τις μανούλες

Καλησπέρα μανουλίτσες...

κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για το ενδιαφέρον σας...έχετε δίκιο πρέπει να μην δίνω και πολύ σημασία στις δουλειές του σπιτιού, τώρα προέχει το σποράκι μου αλλά άμα βλέπω σκόνη και ακαταστασία τρελαίνονται οι ορμόνες μου!!!! :lol::lol::lol: Την Μαμία την έχει αναλάβει ο μπαμπάς της αυτές τις μέρες και τον έχει ξετινάξει (χιχιχι πολύ το φχαριστιέμαι γιατί όλο με κορόιδευε ότι όλη μέρα κάθομαι.) Εμένα με έχει πιάσει απίστευτη υπνηλία, στην Μαρία δεν είχα... :mrgreen:

Σοφάκι παλίκαρος ο Βασίλης!!!!! Μπράβο το πουλάκι μου, άντρακλας θα γίνει!!!!!! Να σε ρωτήσω την καλλιέργεια κοπράνων τί την θέλουν? Μην αρπάξει κανένα μικρόβιο ο πεθαμένος και......τα τινάξει??????

Τί κράτος Θεέ μου!!!!

Κατερίνα ωραία η ομάδα που έφτιαξες...θα μπαίνω να παίρνω ιδέες τώρα που θα φαρδαίνω σιγά σιγά....κλάψ!!!! Πως πάει ο Δημητράκης με το εμβόλιο?

Χρυσουλίνι μου περαστικά σου βρε κοριτσάκι μου! Τί γκαντεμιά είναι αυτή? Μια η γρίπη, μια το αδέσποτο, μια η Βασιλικούλα...Αλήθεια τί ήταν κι αυτό με την Βασιλικούλα? Στον άντρα μου πρέπει να το πώ γιατί μερικές φορές την κρατάει τόσο άγαρμπα την Μαμία που νομίζω ότι θα της βγάλει κανένα χέρι, πολύ θέλει να γίνει η στραβή? Όσο και να προσέχουμε... Νομίζει ότι είναι ζυμαράκια που δεν παθαίνουν τίποτα :evil::evil:

Κανγκουράκι μου δεν μπορώ να σε βοηθήσω σ'αυτό που ρωτάς για το στήθος γιατί δεν θήλασα...επειδή όμως είχα μερικές σταγόνες ο γιατρός μου έδωσε τα duphaston για να σταματήσει τελείως. Ψηλή είναι η Αγγελικούλα μας...μπράβο!

Μάγδα μου κι εμείς πίσω θα μείνουμε στα εμβόλια γιατί πρέπει να συμπληρώσω εγώ το α'τρίμηνο...Από Μάιο δηλαδή και βλέπουμε...Τί κάνει η Μαρκελλίτσα?

Το Γκρουσάκι χάθηκε πάλι...και το Λεμονάκι...και η Γιωτίτσα...και η Δημητρούλα...σίγουρα ξεχνάω κάποιες μην με παρεξηγείτε κοριτσάκια...

Φιλάκια πολλά

γεια σας φιλες μου!!

Χρυσα μου τι παθατε βρε?? πω πω....τι τραβηξε το μαναρακι...προσεξτε γιατι μπορει πολυ ευκολα να ξαναγινει...εμενα μου εβγαινε ο ωμος συνεχεια....θελει προσοχη αποκταει κ ευαισθησια κ το σημειο κ αστα να πανε...

Νασια μου επιτελους το καταλαβες...κατσε φρονιμα μην ερθω εκει..αντε!!!

γιατι δεν θηλασες βρε??? στο επομενο να εισαι ενημερωμενη κ θα τα καταφερεις αν το θελεις!

αληθεια για ποια Κατερινα λες? τι ομαδα??? ενημερωστε με καλε κ εμενα!!!

τι τα θελουν τα κοπρανα ε?? ελα μου ντε!!! για να με ταλαιπωρουν εμενα γι αυτο...που ζουμε Θεε μου???

Καγκουρουλα μπραβο σας πολυ χαιρομαι!! ολα μια χαρα...θα ξεκινησουμε κ εμεις αποθηλασμο καποια στιγμη..συντομα πιστευω θα σε ρωτησω τοτε να μου δωσεις τα φωτα σου!! ;) τωρα το αν θα τα καταφερουμε ειναι αλλο θεμα!!οσο για το στηθος δεν νομιζω πως θα σου κανει καλο να βγαλεις με το θηλαστρο μονο κ μονο επειδη εχει σφηξει...αν αρχισει κ βαραινει πολυ ισως ναι να βγαλεις λιγο αλλα δεν προσπαθεις λιγο με το χερι σου ισα ισα να σε ανακουφισει??

συμπεθερα τελειες οι φωτο στο φεις!!καμαρωνα την νυφουλα μου!!! απο την φυματιωση κ μετα που λες δεν εχει προχωρησει τιποτα σαυτην την παλιοχωρα...την κοπρανων για να δουνε λενε ενα παρασιτο...τι φοβουνται μην εχω ταινια??? :lol::lol:

ασε κ το αλλο..πηγε για να παρει γνωματευση ο Κωστας την ακτινογραφια κ τους εκαναν κ τις δυσκολες οι μαλακισμενες δεν ειναι λεει καθαρη..ρε κοριτσια αμαν λεει υγιεστατη ειναι γεννησε πριν εναν χρονο ακομα θηλαζει το παιδι μας δεν εχει τιποτα η γυναικα μου...τελειωνετε σας παρακαλω να παμε στο υγειονομικο να βγαλουμε τα χαρτια καποια στιγμη παλι να παρει ακτινοβολια?? κ ευτυχως βγηκε απο μεσα ακομα μια ακτινολογος κ ετυχε να ειναι παλια του συμμαθητρια κ γλυτωσα ξανα την ακτινοβολια...αν ειναι δυνατον!!!

κ εμαθα για την κοπρανων πως πας λεει στα εξωτερικα ιατρεια κ την κανεις επιτοπου! :shock: καλε πως θα ενεργηθω?μεσα στο νοσοκομειο??? ειναι δυνατον??? καταρχην διακοπτη εχω η δισκοιλια γυναικα???? :shock::shock::shock: αχ Ελλαδα!!!!! δεν υπαρχει πουθενα!!!!

ναι το μωρο μου ειναι παληκαρι!!!! κ στα ανωτερα κ στο υψος μας ειπε ο γιατρος αλλα για το βαρος καθολου δεν ανησυχει..καλα εμενα δεν με βλεπει???τελειωσε μολις πατησει τα 2 το μωρο μου αρχιζει διαιτα!! θα μου πειτε γιατι εγω φταιω που παχαινει?? ολο λαχανικα τρωει αλλα παιρνει αρκετο καθε μηνα...κ σε υψος τα ιδια..τι να πω??? με ριζογκοφρετα κ νερακι θα τον εχω!! =))

πηγα πηρα αθλητικα σημερα κ οντως καμια σχεση..περπαταει πολυ καλυτερα σε σχεση με τα μποτακια..

κ πηρα κ μπιμπερο :( εκανα μιση ωρα να διαλεξω..δεν ξερω καθολου απο αυτα...δεν ξερω αν ειμαι τελειως ετοιμη ακομα αλλα αρχισε να μου το ζηταει κ ο Κωστας σιγα σιγα ενω αυτος ηταν που μου ελεγε αν αποθηλασεις θα σε χωρισω..πιο πολυ με ανησυχει το αν θα τα καταφερει ο μικρος μου να πιει φρεσκο γαλα κ πανω απ ολα να κοψει την ατελειωτη πιπιλα που κανει το βραδυ...αυτος ετσι εχει μαθει να κοιμαται πως θα το αλλαξουμε αυτο?πως θα τον παιρνει ο υπνος αλλιως??? μπα δεν νομιζω να σταματησω ακομα...βουνο μου φαινεται...εχω κ τυψεις..απ ολα μαζι...δεν ξερω τι πρεπει να κανω..

παω να δωσω μεμε στο παιδακια μου να κανει την πιπιλα του!! ας λεει οτι θελει ο μπαμπας του :!::!:

καληνυχτα κοριτσια μου!!!

κουκλες μου γεια σας

σημερα εχω τα γενεθλια μου κλεινω τα 33,αλλα δεν μας βλεπω να βγαινουμε,τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδη,τα ιδια,σημερα ειδα οτι εσκασαν επιτελους δυο δοντακια ενας κυνοδοντας και ενας τραπεζιτης,η γκρινια συνεχιζεται ομως, το μεσημερι μου κοιμηθηκε μια ωρα μονο και ξυπνησε με ουρλιαχτα ο καημενουλης μου

Νασια μου σε ευχαριστω,κοιτα ομως εσυ τωρα φαε και απολαυσε το και ασε για μετα το αγχος των κιλων,ετσι εκανα και εγω και τωρα παλευω να επανελθω στα κιλα μου

Σοφακι μου εφτιαξα μια ομαδα για τις<< ζουμερες μανουλες>>και μαζευτηκαμε πολλες,γινε μελος αν θελεις και επι της ευκαιριας να σε ρωτησω και κατι,ξερεις πως μπορω να κανω ενα μελος διαχειριστη μαζι με μενα;τι εξετασεις σε εβαλαν να κανεις μωρε πανε καλα;δεν περιμενα οτι χρειαζονται τοσες πολλες διαδικασιες,τι μπελα βρηκες κι εσυ,ελπιζω να επιβραβευτουν οι κοποι σας τουλαχιστον,μπραβο ο Βασιλακης θηριακι φτου φτου το μαναρακι μου,τι μπουκαλια πηρες;ο δικος μου πινει με τα χοντρα της chicco εχουν χοντρη θηλη και μοιαζουν περισοτερο με τη ρωγα μας,μονο μαυτα επινε,το πηρες αποφαση θα προσπαθησεις να αποθηλασεις τελικα;

Χρυσουλινι τι περασατε κι εσεις ρε κοριτσι μου,ελπιζω να ειστε καλα τωρα και να μην σας ξαναβρει αλλο κακο

Κατερινιω μηπως να βγαλεις λιγο με το χερι σου ισα να ξεπρηστει λιγο το στηθος σου και οχι με το θηλαστρο,καλα το πηρε η Αγγελικουλα ε;τελικα ειναι συμπτωση οτι μολις αποθηλαζουν κοιμουνται ή ετυχε και σε σενα αραγε;

Μαγδα περαστικα και με την αλλεργια σας,λες να ηταν οντως απο το εμβολιο;;

πολλες απουσιες βλεπω,ελπιζω να ειστε ολες καλα

πολλα φιλια σε ολες!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου, τί κάνετε; Εμείς είμαστε καλά, εγώ αρκετά κουρασμένη με όλες τις δουλειές του σπιτιού που άνοιξα.........

Χρύσα περαστικά!!!!! Πω, πω τί πάθατε.....

Σοφία τί σε βάζουν και κάνεις καλή μου τόσες εξετάσεις; Άκου εξέταση για τα κόπρανα :shock::shock::shock: !!!!!!!!

Νάσια κάτσε κάτω γλυκειά μου και μην αγχώνεσαι για την ακαταστασία, τις σκόνες, τα πιάτα και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο.....

Μάγδα μου πολλά φιλάκια και σε σένα :-* !!!!!!!

Κατερίνα μου Χρόνια Πολλά, να τα Εκατοστήσεις :ymparty::ymapplause::ymapplause: !!!!!!!! Να έχεις πάντα ότι ποθείς!!!!!!!

Άλλαξα λίγο το image του blog, ρίξτε μια ματιά να μου πείτε τη γνώμη σας.....

Σίγουρα ξεχνάω πολλά να σχολιάσω αλλά η Μαριλένα μου μόλις ξύπνησε και άρχισε τη γκρίνια..... τρέχω..... Ρε κορίτσια πολύ έχει κολλήσει πάνω μου, δεν πηγαίνει σε κανέναν άλλον :?:?:? . Ελπίζω να είναι νορμάλ αυτό.

Φιλάκια πολλά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...