Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ό9

Recommended Posts

kalhmeera koritsakia mou!

xa8hka pali!eixame paei 3hmero sthn limnh plasthra kai perasame suuper!meiname se ena kataplhktiko 3enodoxeio o,ti prepei gia ton manouko mou!eixe kai paidotopo kai genikws htan megalo gia na kineite diarkws!xaxa!dustuxws omws me toso xioni kai kruo gurisame arrwstoi!ki egw ki autos mes thn mu3a kai ton ponolaimo!eutuxws den exoume pureto!

nasia mou eisai egguos???teleiaaaa!me to kaloo!na xeis mia teleia egkumosunh!!!!

ki emena mia xara einai h egkumosunh mou!ola kala pane!ki o 8uroeidhs elegxomenos mexri stigmhs!ante na ma8oume kai to fulo!an kai exoume akoma...stis 22 exw thn a' epipedou kai anupomonw!

filaaakia se oooola ta mwrakia kai se oles tis mwroudomanouules!xxxxxx

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 911
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα μανουλίτσες...

Σοφάκι μου ευχαριστώ για την ευχή της βασκανίας, το ήξερα ότι υπάρχει αλλά δεν την είχα, ευχαριστώ που μου την έδωσες...Τέλειο το βιντεάκι που αφιέρωσες σε όλες τις γυναίκες...το έδειξα και στον άντρα μου μπας και καταλάβει για ποιόν λόγο πάντα σε όλα ξεκινάω πρώτη και τελειώνω τελευταία...όταν π.χ θέλουμε να πάμε κάπου και ξεκινάω τις ετοιμασίες γκρινιάζει γιατί αργώ τόοοοοοσο πολύ...νομίζω πήρε μια ιδέα :lol::lol:

Κατερινάκι μου όταν ξυπνάει η Μαμία δεν ανάβω ποτέ το φώς κι ούτε την σηκώνω κατευθείαν αγκαλιά αλλά από κάποιο σημείο και μετά αρχίζει να ουρλιάζει με νεύρα οπότε θεωρώ ότι είναι καλύτερο να την πάρω αγκαλιά και να την ηρεμήσω παρά να την αφήνω να σπαράζει από τα νεύρα της που δεν την σηκώνω...Αχχχχχ τί να κάνω...το πείσμα είναι κληρονομικό? Αν ναι τότε τί να πώ...το κατέστρεψα το παιδάκι μου...κι εγώ έτσι ήμουν, της είχα σπάσει τα νεύρα της μαμάς μου! :mrgreen:

Νατάσα μου ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα μπώ κάποια στιγμή και θα κάνω αυτά που μου είπες...δεν είμαι και πολύ εξπερ μ'αυτά. Πάντως φτιάχνεις πολύ όμορφα πράγματα, μπράβο σου!

Λενάκι μου σ'ευχαριστώ για τις ευχές, ήταν αναπάντεχη η εγκυμοσύνη αλλά φυσικά καλοδεχούμενη! Έφτασε κιόλας ο καιρός να κάνεις β'επιπέδου? Νόμιζα ότι ήσουν πιο λίγων μηνών...μακάρι να πάνε όλα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Χρυσουλίνι μου σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου, κι εσύ με το καλό να έρθει και η δεύτερη κοράκλα σου! Κι εμένα κεραμίδα μου ήρθε αλλά είμαι πολύ χαρούμενη και έχω πολύ άγχος να πάνε όλα καλά...είχα μια άσχημη εμπειρία στο παρελθόν και δυστυχώς αγχώνομαι υπερβολικά. Στην Μαμία μου δεν χάρηκα καθόλου την εγκυμοσύνη μου γιατί ήμουν μονίμως μέσ'το άγχος!

Κορίτσια νευρίασα απίστευτα εχθές με έναν φίλο μου γιατί έμαθα ότι παντρεύτηκε (με πολιτικό γάμο) και δεν είπε τίποτα ο βλαμμένος!!!! Κι όχι μόνο αυτό αλλά η γυναίκα του κοντεύει και να γεννήσει...κι όχι τίποτα άλλο αλλά τον έχω δεί τόσες φορές, μου είπε ότι ο αδερφός του παντρεύτηκε (ήταν ο πρώην της αδερφής μου και φρόντισε να μας το κοπανήσει για να στεναχωρηθεί η αδερφή μου) και για τον εαυτό του που είχε ήδη παντρευτεί δεν είπε ούτε κουβέντα!!!!!!! Και καλά για την εγκυμοσύνη δεν είπε τίποτα και δεν πειράζει, μπορεί να ήθελε να μην το βγάλει βούκινο (κι εγώ έτσι είχα κάνει) αλλά ούτε μια κουβέντα για τον γάμο?????????? Τί φοβήθηκε? Μην τον ματιάσουμε? Ίσα ίσα που θα χαιρόμουν και πάρα πολύ γιατί την κακομοίρα την κοπελιά του την είχε 10 χρόνια κυρία Κοκοβίκου!

Σας φιλώ όλες και χρόνια πολλά για χθές

καλησπερα κοριτσια!

εγω σημερα δε πηγα στη δουλεια γιατι χιονιζε παρα πολυ το πρωι κ αδιαθετησα κ λεω ουτε μια φορα δεν εχω λειψει,ουτε με τις απεργειες κ δε πηγα.αλλα με ειδοποιησαν οτι το περιπτερο μας εκει που ειμαι τωρα θα κλεισει κ για λιγες μερες θα παω στο mall για να καλυψω μια αδεια μιας κοπελας κ μετα θα δουμε..αυτο το θα δουμε με σκοτωνει..δεν υπαρχει περιπτωση απολυσης μου το ξεκαθαρισαν απλα εγω ειπα δε βολευομαι στο mall καθολου για μονιμα.δε ξερω που θα με πανε,απλα φοβαμαι το ουδεν μονιμοτερον πο λενε απο το προσωρινο.θελω να ελπιζω οτι θα με καταλαβουν κ δε θα μου τη φερουν ετσι.

κατα τα αλλα καλα ειμαστε απλα εχω στεναχωρηθει πολυ με αυτο.

σοφακι καλη αρχη σε οτι κ αν κανετε,ολα για εμας ειναι..οντως θελει γερο στομαχι.

λενακι να μας πεις νεακια απο τις εξεταεις σου κ να μπαινεις πιο συχνα!!

αναστασια εγω το μπλογκ σου πως μπορω να το δω;

νασιουλινι φιλια πολλα στη μαμια κ στο σπορακι!

κοριτσια μου θα ηθελα να συνεχισω να σχολιαζω αλλα θελω να προλαβω λιγο να ξαπλωσω γιατι δεν ειμαι πολυ καλα.φιλια σε ολες!!

Κοριτσάκια μου γεια σας. Καταρχήν να μας ευχηθώ Χρόνια Πολλά για χθές :) .

Σοφάκι συγνώμη ξέχασα :oops: να σου ευχηθώ Καλές Δουλειές με την νέα επιχείρηση!!!!!!!

Νάσια τα κατάφερες, έγινες μέλος του blog μου. Είδες; Δεν ήταν δύσκολο τελικά. Τώρα περιμένω και τα σχόλιά σου, έτσι; Η κορούλα σου είναι καλά; Το άλλο μπεμπέ στην κοιλίτσα τί κάνει;

Ine περαστικά!!!!!!!! Άχ αν ήξερες μόνο πόσο καιρό θέλουμε να πάμε στη λίμνη Πλαστήρα και δεν το αποφασίζουμε....... Χαίρομαι πάρα πολύ που πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη :) .

Βικάκι η διεύθυνση είναι http://www.neverland-natasa.blogspot.com Tο γράφω κάτω από το τικεράκι μου. Σε περιμένω να μπείς και αν σου αρέσει να γίνεις και μέλος :) . Αυτό βέβαια ισχύει και για όποια άλλη μανούλα θέλει :) .

Τα δικά μας νέα τώρα..... Μας έχει φάει το μέσα.... και βαριόμαστε μαμά και κόρη οικτρά.... Εγώ βέβαια προσπαθώ να δημιουργήσω (είμαι και καλλιτεχνικό πνεύμα είπαμε) και η κορούλα μου λυσσάει από τα νεύρα της επειδή δεν της δίνω τόση πολύ σημασία. Σταματάω, παίζουμε, άντε ξαναδημιουργώ, άντε η Μαριλένα λυσσάει και πάει λέγοντας. Και κάπου εκεί ενδιάμεσα μαγειρεύουμε, ω ναι με την καταπληκτική ποδίτσα που της έφτιαξα.... και δωστου κουτάλες , τάπερ, ζυμάρια, σάλτσες και κατσαρόλες..... Και άντε η μαμά ταυτόχρονα να κάνει την Μαρία Κάλλας (σε πιο παράτονη βερσιόν) και η μπουμπούκα να προσπαθεί να την μιμηθεί...... Άχ αυτό είναι το πρωινό μας.... μέχρι να έρθει ο μπαμπάς μας και να πάρουμε τα ίσα μας :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ..... Άχ πότε θα φτιάξει ο καιρός;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μ΄ακούει κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γεια σας κοριτσακια

σας έβαλα φώτο στο album μου (Αγγελική) απο τη συνάντησή μας για να απολαύσετε τις μικρές μας...

Κατα τ΄'αλλα καλά πολύ κρύο, άντε να φτιάξει ο καιρός να αρχίσουμε πάλι τις βόλτες

Σοφάκι καλή αρχή με τη νέα δουλειά, να πιάσει και να σας πηγαίνουν όλα καλά.

Λένα περαστικά σας περάσατε όμορφα όμως έ?

Βικάκι δεν υπάρχει άλλο κατάστημα πιο κοντά σου τι σου έχουν πει?

Αυτά για την ώρα πάω να κάνω καμια δουλεια σήμερα που την έχει η μαμά μου τη μικρή

Καλησπέρα!

Δυστυχώς δεν κατάφερα να ανεβάσω τις φώτο από την συνάντηση. Μάγδα μπορείς να βάλεις στην ομάδα αυτές που σου έστειλα στο φεισ . Κατερίνα μου, έχεις φεις να στις στείλω και σε ΄σένα??

Λένα θα περάσατε τέλεια στη Λίμνη Πλαστήρα..!!!!!! Με το καλό να κάνεις την αυχενική!!!!!

Βικάκι , κρίμα που θα μετακινηθείς προσωρινα.. δηλαδή θα κλείσει οριστικά ως κατάστημα?? Μήπως θα σε βολέψει καλύτερα μετά ο Πειραιάς που έλεγες ότι έχει και εκεί???

Σας φιλώ όλες να είστε καλά!!!!!

Λένα μου καλά η στραβομάρα μου δεν έχει όρια...έχεις γράψει για την α'επιπέδου εννοώντας την αυχενική προφανώς κι εγώ διάβασα β' επιπέδου γι'αυτό σου έλεγα ότι νόμιζα πως ήσουν λίγων μηνών...Άντε με το καλό και όλα να είναι τέλεια!

Νατασάκι μια που σε ζάλισα για την εγγραφή μου κάποια στιγμή θα μου πείς και για το πώς γράφουμε τα σχόλια....σου είπα είμαι εντελώς άσχετη η έρμη!!!!!

Βικάκι μου μάκιαααααααα στον Αντωνάκη!!!!! Γιατί σε έχουν μονίμως στην τσίτα για την δουλειά? Τί σκοτσέζικο ντούς είναι αυτό?

Αχ κοριτσάκια μου τί υπνηλία είναι αυτή???????? Στην Μαμία δεν ήμουν καθόλου έτσι, το εντελώς αντίθετο θα έλεγα...δυσκολευόμουν πάρα πολύ στον ύπνο! Τώρα κουράζομαι πάρα πολύ (κι ακόμα είναι αρχή, βέβαια δεν κάθομαι και καθόλου) και μονίμως είμαι γλαρωμένη!

Κοριτσάκια μου καλημέρα. Τί κάνετε;

Εμείς καλά είμαστε, ευτυχώς έβγαλε ήλιο σήμερα (με μπόλικο κρύο βέβαια) και κάπως μας έφτιαξε τη διάθεση. Ωστόσω αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα με το σύγκαμα. Είναι εδώ και μερικές μέρες που η κορούλα μου συγκαίγεται συνέχεια. Στην αρχή νόμιζα πώς ήταν επειδή της άλλαξα μάρκα στις πάνες (πιστεύω ακόμα πώς ένα μέρος είναι και από τις πάνες) αλλά βλέπω πώς όποια μάρκα και να της βάλω το αποτέλεσμα είναι πώς είναι μόνιμα με ένα σύγκαμα άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο. Ρώτησα τη μητέρα μου και μου είπε πώς είναι από τα φαγητά που τρώει. Και να σας πώ την αλήθεια παρατήρησα πώς όταν της δίνω φαγητό που μέσα στάζω λίγο λεμονάκι ή της δίνω να πιεί πορτοκαλάδα (μια στάλα βέβαια πίνει), μετά από μερικές ώρες είναι κατακόκκινη στην περιοχή της πάνας. Τί να κάνω βρε κορίτσια :roll: ; Συνέχεια την αλλάζω, την πλένω προσεχτικά γιατί την τσούζει και δυσανασχετεί, της βάζω κρέμες για το άλλαγμα εναλλάξ Sudocream και Weleda αλλά δεν βλέπω να γίνεται και τίποτα. Αύριο μάλλον θα την πάω για εμβόλιο, θα το συζητήσω με το γιατρό να δούμε τί θα μου πεί και εκείνος.

Νάσια δεξιά όπως βλέπεις το blog θα δείς ένα σύνδεσμο που λέει ''Είστε ήδη μέλος; Σύνδεση''. Εσύ θα πατήσεις πάνω στο σύνδεση. Θα σε πάει σε μια άλλη σελίδα που θα σου λέει ''Συνδεθείτε με έναν λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει και θα έχει εικονίδια από Google Twiiter Yahoo και διάφορα άλλα. Εσύ θα πατήσεις εκεί που έχεις δημιουργήσει λογαριασμό. Εγώ έχω για παράδειγμα στο Google. Μετά θα σου ζητήσει να εισάγεις το e-mail σου (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) και τον κωδικό πρόσβασης. Πατάς σύνδεση και έχεις συνδεθεί. Μετά πηγαίνεις στο τέλος σε οποιοδήποτε θέμα θέλεις να σχολιάσεις και πατάς πάνω στο 0 σχόλια ή 1 σχόλιο ή 2 σχόλια κ.λ.π.Γράφεις το σχόλιό σου στη ''δημοσίευση σχολίου'' , πηγαίνεις μετά στο '' υποβολή σχολίου ως'' που είναι ακριβώς από κάτω και επιλέγεις εκεί που έχεις δημιουργήσει λογαριασμό, εγώ πατάω Google γιατί με αυτό έχω δημιουργήσει. Και μετά κάνεις ''δημοσίευση σχολίου'' και είσαι κομπλέ. Άν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία πες μου. Είναι πανεύκολο, μόλις το κάνεις μια φορά θα το καταλάβεις και μετά θα είναι παιχνιδάκι :) .

Κορίτσια δεν σχολιάζω τίποτα άλλο, πάω να κανω καμιά δουλειά τώρα που κοιμάται η κορούλα μου. Φιλιά σε όλες.

Καλησπερα κοριτσια μου και καλη σαρακοστη !!Λιγο καθυστερημενα βεβαια αλλα αυτες τις μερες ημασταν ολοι αρρωστοι.Την κυριακη πηγαμε στην πεθερα να φαμε ειχα ντυσει και το Νικολακη παπουτσομενο γατο ηταν πολυ καλος και ηταν εκει και τα ανηψια του αδερφου του αντρα μου.Ο μεγαλος του γιος την προηγουμενη μερα ειχε κανει εμετο και δεν ειπε τιποτα .ΟΝικολακης επαιζε ολητη μερα μαζι του.Το απογευμα ξεκινησαμε να παμε σε ενα παιδοτοπο και ο μεγαλος ανεβασε πυρετο και ηταν χαλια .Πηγαμε στον παιδοτοππο περαασαμε καλα αλλα απο την καθαρα δευτερα αρρωστησαμε ολοι οικογενειακως .Εμετο στομαχι πολυ χαλια.Ο Νικολακης ευτυχως εκανε εμετο μια μερα και μετα συνηλθε εγω σημερα αρχισα να ειμαι καλυτερα..Ειχα κατι νευρα γιατι δεν μας ειπε τιποτα .Και το εχει ξανακανει...Νευριασα τοσο πολυ .Τωρα βλεπω να ξαναπηγαινουμε το πασχα ...

Σοφακι καλη αρχη στην νεα σας δουλεια ..Ευχομαι να πανε ολα καλα..

Βικακι τι εγινε τελικα με τη δουλεια?

Principessa εγω χρησιμοποιω την κρεμα συγκαματος της fresyderm Einai πολυ καλη ...

Αυτα απο μας κοριτσακια μου .Φιλια πολλα σε ολες .....

κοριτσακια μου γλυκα συγνωμη για την μεγαλη απουσια μου αλλα εφυγα απο αθηνα....τελικα με πηραν στη δουλειΑ και ειμαι εδω και 10 μερες στο χωριο και δεν εχω βαλει ιντερνετ ακομα...σε κανα μηνα θα μπει....

μου λειψατε τρελα...

το μονο που καταλαβα απο αυτα τα λιγα που ειδα ειναι οτι η νασια μας ειναι εγκυος...με το καλο κουκλα και ολα να πανε τελεια....

εμεις περναμε σουπερ....ειναι τελεια εδω....

σας φιλω ολες....και ελπιζω να καταφερω να ξαναμπω...

Γεια σας μανουλιτσες..Τι μου κανετε?Εμεις χθες πηγαμε για εμβολιο και κλασσικα σπαραξε παλι στο κλαμα μολις τον ακουσε τον παιδιατρο..Τον ειχα αγκαλια για να τον ακουσει και ετρεμε ολοκληρος απο το φοβο του..Πολυ τον λυπηθηκα μωρε,μα τι ειναι και αυτο καθε φορα που παμε?Μετα περιμεναμε στο σαλονι για να γραψει η κοπελα τα πραγματα,βγηκε ο γιατρος σε καποια φαση για να χαιρετησει τους υπολοιπους και αρχισε και εκλαιγε παλι..Τον λεω εφυγε,εφυγε..Και ολοι ειχαν σκασει στα γελια..Τεσπα δεν ειμαι και πολυ καλα,βαριεμαι,παλι μαλωσαμε με τον βλακα τον αντρα μου και χαλαστηκα πολυ..ε,βεβαια καθε φορα που θα περασουμε απο την πεθερα μου δεν υπαρχει περιπτωση να μην μαλωσουμε!!Τι να πω?Βαρεθηκα πια αυτην την κατασταση,που θα παει δεν ξερω..Υπομονη,υπομονη,μεχρι ποτε?Ασ'τα..Μα ποιο πολυ μου την δινει να φωναζει μπροστα στο παιδι,δεν το ανεχομαι πια..Δηλ.ολη μερα ειμαστε μια χαρα ηρεμοι με το παιδι και ερχεται ο τρομοκρατης να μας χαλασει την ζαχαρενια?Ας μην ερθει σπιτι αν ειναι ετσι!!Μην σας πριζω αλλο..

Βικακι μου γιατι στο κανουν αυτο ρε παιδι μου?Τι σπαστικο πραγμα?Μηπως το πανε ετσι για να σ'αναγκασουν να παραιτηθεις?Τι να πω,δεν ξερω..Αυτο ειναι καθαρα σπασιμο νευρων..Τεσπα κανε υπομονη να δεις τι θα γινει και θα καταλαβεις και που το πανε..Φιλακια στον Αντωνακη!!

Λενα μου ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα απο τις εξετασεις και να μας πεις!!Εχεις αγωνια και για το φυλο,ε?Αντε να μας πεις και μας,βεβαια γερο μωρακι να ειναι και ο,τι θελει ας ειναι!!

Νασια μου πτωμα γινεσαι και εσυ,αφου δεν ξεκουραζεσαι καθολου,ενω θα επρεπε!!Μην κανεις βρε τιποτα,οσο μπορεις τουλαχιστον..Προφυλαξε λιγο τον εαυτο σου και το σπορακι..Φιλησε μου την Μαρια..

Κατερινακι εσεις πως εισαστε?Φιλησε μου τα παιδακια..

Ολια μου νομιζω εσυ ειπες για την πεθερα σου που πηγατε και ειχε παιδακι αρρωστο και κολλησε ο Νικολακης..Μα τι γαιδουρια βρε παιδι μου..Και καλα ετυχε να ειναι εκει,αλλα βλεπεις ολη την ωρα παιζουν και δεν λες τιποτα?Τι να πω βρε παιδι μου..Περαστικα σας..

Νατασσα μου πολυ μ'αρεσει αυτο που κανεις,μπαινω μεσα και χαλαρωνω πραγματικα..Βεβαι δεν μπηκα ακομα στην διαδικασια να γραφτω ακομα,γιατι και εγω οπως η Νασια ειμαι λιγο off μ'αυτα τα πραγματα..

Γιωτακι μου χαιρομαι που εισαι καλα εκει που σε πηγανε..Φιλακια

Πατσυ τι εγινε με το εντερο?Εκανες εξετασεις?

Κοριτσια δεν μου ερχεται τιποτα αλλο..Σας φιλω ολες..Καλο βραδυ..

καλησπερα μανουλες!

με τις μεγαλες ωρες αλλα τι να κανω,πριν λιγο εκατσα..

ο αντωνης μου ειναι αρρωστος παλι,ανεβασε 39,5 το απογευμα κ ειναι με ντεπον κ πονσταν εναλαξ.τωρα κοιμαται αλλα προβλεπω δυσκολη νυχτα.μαλλον κολησε απο τη πεθερα μου η οποια ηταν κρυωμενη προχθες που μας τον κρατησε που δουλευαμε κ σημερα ηταν κ εκεινη με πυρετο κ βηχα.τις τελευταιες μερες ολα πανε χαλια.εγω πηγα χθες στο νοσοκομειο γιατι ενιωθα πονο αρισετρα στο στηθος κ μου ειπαν νευροπονος μαλλον,αφου φυσικα εκανα εξετασεις.εχω πολυ αγχος κ ολο αυτο με χτυπαει γενικα.μια ταχυπαλμιες,δυσπνοιες,νευροπονοι κ τα σχετικα.

οσο για τη δουλεια..χρυσουλινι μου στον πειραια ειναι ηδη 2 κοπελες κ ναι θα με βολευε πολυ αλλα ηδη ειναι πληρης το καταστημα,τα κοριτσια μενουν κοντα δηλ δε γινεται να τις παει αλλου κ δεν εχει κ τοσο δουλεια για 3ο ατομο.δε ξερω αν το κανουν για να παραιτηθω,αλλωστε ειμαι 5μιση χρονια στην εταιρεια κ δε με συμφερει αλλα δε νομιζω.σε σχεση με αλλους εργοδοτες ειναι ανθρωπινα τα αφεντικα μου,εως τωρα μας πληρωνουν στην ωρα τους κ γενικα ειναι ελαστικοι.απλα ειναι λιγο ανοργανωτοι,αυτο το ελατωμα το ειχαν ανεκαθεν κ δε προεκυψε τωρα με τη ''κριση''.εγω στεναχωρηθηκα γιατι με βολευε απο πολλες αποψεις εκει που δουλευα,στη καλιθεα.τωρα κανω σχεδον μιαμιση ωρα να φτασω,ευτυχως σημερα ηρθε στο σχολασμα κ με πηρε ο μπιλακος αλλα ποσο συχνα θα μπορει να γινεται αυτο αφου κ εκεινος δουλευει.τι να πω,θα δουμε τι θα γινει αλλα πιστευω θα μεινω εκει.

ολια μου κ εγω θα νευριαζα στη θεση σου κ κατα τη γνωμη μου να τη δεις ξανα του χρονου το πασχα! :D ελεος πια να μη καταλαβαινουν..

αναστασια μου θα επισκεφτω σιγουρα το μπλογκ σου κ φυσικα θα γινω κ μελος γιατι απο οτι εχω καταλαβει απο τα λεγομενα των κοριτσιων ειναι πολυ καλο!!κ εγω βαρεθηκα το κρυο κ ευτυχως που παω κ για δουλεια κ βγαινω γιατι αλλιως..που να παμε με τα μωρα..ανυπομονω κ εγω για ανοιξη,παρεπιμπτοντως λενε τη κυριακη θα εχει πολυ καλο καιρο.

γιωτακι εισαι στο χωριο ε;;αχ σε ζηλευω παρα πολυ..κ μπραβο που εισαι ευχαριστημενη,αυτο ειναι το πιο σημαντικο!!να μπαινεις να μας λες νεα!δηλ μετακομισατε για παντα;

κοριτσακια μου δε θυμαμαι να σχολιασω κατι αλλο,παω να κοιμηθω κιολας γιατι δε ξερω τι νυχτα θα εχουμε.

καλο βραδυ σε ολες!

γεια σας!!!!!!!!!!! :D

δεν ειχα ιντερνετ 2 μερες και σας εχασα!!!!!!!!!! ;) τι κανετε??????δεν εχω διαβασει τα νεα σας.... :oops: παω τωρα!!!!!!!!!! :D:D:D:D

εγω δεν εχω νεα.ολα μια χαρα.η μικρη οσο περναει ο καιρος γινεται και πιο ζορικη.με το παραμικρο τσιριζει...... :lol::lol::lol::lol::lol: εγω την αγνοω...αντε να δουμε..... ;)

δεν μου λετε,τι γινεται?????ολες αποθηλασατε???????μονο εγω εμεινα δηλαδη???????ακομα θηλαζει αρκετες φορες τη μερα.... ;) μαλλον λεω θα αποθηλασουμε καλοκαιρι που θα ειμαστε περισσοτερες ωρες εξω και θα ξεχνιεται.... ;) βλεποντας και κανοντας..... ;) χαμομηλι δινετε????μου ειπαν οτι ειναι καλο για τη δυσκοιλιοτητα.....ισχυει?????? :?:

κατερινακι,να δω ποτε θα τα πουμε στο τηλ.ηρεμα!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: που να μας αφησουν τα ζουζουνια μας!!!!!!!!!! 8-)8-)8-)8-)8-)

μακιααααααααααααααααααααααααααααα

παω να δω νεααααα!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

γεια σας κουκλες!

μου λειπετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

τωρα σας γραφω απο τη δουλεια!χιχι!επιτελους μου εβαλαν ιντερνετ!

εμεις ειμαστε καλα δοξα το Θεο!πρεπει να μιλησουμε με παιδιατρο για το εμβολιο της ιλαρας.το χει κανει κανενα μωρακι;;παρουσιασε παρενεργειες;γιατι μου ειχε πει οτι σε αυτο ρο εμβολιο ειναι πολυ συχνες οι παρενεργειες και θα ηθελα να μου πειτε.

βικακι και ολια περαστικα στα παιδακια σας.Ολια απλα δε θα σχολιασω...μα ειναι πολυ γαιδουρια μερικοι μερικοι.και μενα μου το χε κανει αυτο η κουμπαρα μου και ομικρος εππαθε ωτιτιδα και βρογχητιδα και εκανε και μασκες και απο τοτε εδω και 2 μηνες δεν εχουμε ξανασυναντηθει κι ας μενουμε διπλα...και ουτε προκειται εαν δεν φτιαξει ο καιρος...γαιδουρια...

γιωτα μου μετακομισατε μονιμα στο χωριο;;;πες μας λεπτομερειες για τη καινουρια σου ζωη!!

οι εγκυουλες μας ειναι ολες καλα;;;πολλα φιλακια στις κοιλιτσες και να προσεχετε!

δε θυμαμαι να σχολιασω κατι αλλο...α.........ο μακης κανει σοβαρη προσπαθεια να περπατησει...ναι ναι...ελεγξτε τους φουρνους στις γωνιες μηπως γκρενιστηκαν....ο Μακης πηρε μπρος!!!!!!!!!!!!!επιτελουςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω ειμαι αδιαθετη και εχω τρομερο πονοκεφαλο..γκρρρρρρρρρρρρρρρρ

φιλακια!!!!!!!!!!

Καλημερα ..Γυρισα απο τη δουλεια και βρηκα λιγο ευκαιρια να δω τα νεα σας..

Απο σημερα αρχισε να τον κραταει μια φιλη και γειτονισσα το Νικολακη.Τι να κανω δεν γινεται αλλιως .Ο πεθερος καλος αλλα η πεθερα αρχισε να λεει διαφορα και μου την εδωσε..Οσο για την αρρωστια θα κανουν να δουν το εγγονι τους πολυ καιρο...

Πασχαλακι νομιζω οτι το καναμε το εμβολιο της ιλαρας και τωρα ειναι η επαναληπτικη δοση..ετσι θυμαμαι.

Βικακι περαστικα στον Αντωνακη σου..Πως ειναι σημερα?

Γιωτα να μπαινεις πιο συχνα ..Σε χασαμε Μετακομισες τελικα σε χωριο δεν καταλαβα..Αν ναι πως ειναι ?

Ευακι και συ εχεις καιρο να μπεις ..Φιλια πολλα στη ζουζουνα σου..

Παω να κοιμησω το Νικολακη ..Φιλια πολλα σε ολες...

γεια σας κοριτσια

αυτες τις μερες ο Δημητρακης ειναι μεσα στη γκρινια μας εχει ταραξει,τα ουλα του ειναι ολα φουσκωμενα και πιθανος να ειναι απο αυτο,ολοι οι τραπεζιτες μαζι θα βγουν τι στο καλο;αλλα ευτυχως κοιμαται καλα φτου φτου,σημερα χτυπησε απο το τραπαζι κατατρομαξα,εκανα μια μελανια στο σαγονι και δαγκωσε τα χειλια του,μια τεραστια πληγη ο καημενουλης

Ευακι θα σε παρω εγω καποια στιγμη χθες δεν μπορεσαμε να μιλησουμε καθολου οπως ειπα μεσα στην γκρινια ειναι και θελει και συνεχεια αγκαλιες

Ολια μου τι γαιδουρα δεν ντρεπεται λιγο,δεν μπορουσε να κατσει στο σπιτακι της,εμεις οταν μαζευομαστε ολοι στην πεθερα μου και ακουω οτι ειναι καποιο αρρωστο καθομαι στο σπιτακι μου,δεν ειμαστε για τετοια,αλλα εμεις ενημερωνουμε η μια την αλλη οταν ειναι καποιο παιδι αρρωστο

Πασχαλια μου ουτε και εγω θυμαμαι θα κοιταξω μετα στο βιβλιαριο και θα σου πω,μην αγχωνεσαι μωρε θα περπατησει οταν ερθει η ωρα του

Νατασα και ο δικος μου πριν λιγο καιρο ειχε συγκαει και εγω sudocream του εβαζα και σε λιγες μερες συνηλθε,μηπως να μην της βαζεις λεμονι και πορτοκαλι στα φαγητα της ωσπου να συνελθει αφου λες οτι ειναι απο αυτο μαλλον

Γιωτα και μας μας ελειψες,χαιρομαι που εισται ολοι καλα και περνας καλα εκει,περιμενουμε νεοτερα

Δημητρουλα μου λογικο ειναι να μην μπορεις αυτη την κατασταση εγω που τα διαβαζω μονο και τα εχω παρει,πρεπει να καθισετε να μιλησετε με ηρεμια και να τα βρειτε,δεν μπορεις να ζεις ετσι,ολοι καβγαδιζουμε αλλα μετα τα βρισκουμε εσενα σε ακουω πολυ απελπισμενη,οσο για τον παιδιατρο και ο δικος μου ετσι κανει ουρλιαζει ασταματητα,εντωμεταξυ οι αλλοι δυο δεν εβγζαν κιχ,ο Δημητρης παλι φερνει την καταστροφη

Σοφακι που χαθηκες παλι νιαουυυυυυυ!!!

δεν θυμαμαι κατι αλλο φιλια σε ολες!!!

Γεια σας και από μένα. Σήμερα είχαμε πάει στον παιδίατρο για το εμβόλιο της Μαριλένας μου, μετά στις κούνιες και στο τέλος βόλτα στα μαγαζιά. Επιτέλους βγήκαμε λίγο έξω........ Η κορούλα μου δεν έκλαιγε καθόλου στο εμβόλιο, μόνο όταν την τσίμπισε με τη βελόνα, μετά της πέρασε. Έκανε χαρούλες στο γιατρό, χαμόγελα, νάζια, μέχρι που τον φίλησε :) . Την βρήκε πολύ καλά, είναι από κιλά 11.400γρ. και από ύψος 80 πόντους. Μετά πήγαμε στις κούνιες, κάναμε καινούργιες φιλενάδες άλλα κοριτσάκια και μετά βουρ στα μαγαζιά. Δεν ψωνίσαμε κάτι, μόνο δώρα για γενέθλια που έρχονται εντός της εβδομάδας. Για το σύγκαμα ο παιδίατρος είπε πώς δεν αερίζεται το δερματάκι της, γι' αυτό το παθαίνει. Θα πρέπει να την αφήνω πότε-πότε με κανά βρακάκι για να παίρνει αέρα αλλά αν δεν φτιάξει λίγο ο καιρός και κυρίως αν δεν ζεστάνει δεν το βλέπω να το κάνουμε.

Εμένα πάλι με έπιασε ένας πόνος που ξεκινάει από το δεξί μου πλευρό, συνεχίζει σε όλη την ωμοπλάτη και καταλήγει στον αυχένα με αποτέλεσμα να πηγαίνω μονοκόματη, δεν μπορώ να στρίψω με τίποτα τον αυχένα μου. Και φοβάμαι γιατί έχω ένα μικρό προβληματάκι με το αυχενικό μήπως με πιάσει πάλι τίποτα :roll: .

Δήμητρα και Βικάκι σας περιμένω στο blog, όπως επίσης και τα σχόλιά σας. Δήμητρα αν δυσκολευτείς ρώτησέ με να σου πώ πως μπορείς να γίνεις μέλος.

Γιωτάκι θα μείνεις μόνιμα στο χωριό; Γράψε μας τα νέα σου μόλις μπορέσεις.

Πασχαλάκι μπράβο σας!!!!!!! Αφού το πήρε απόφαση, είναι θέμα ημερών να περπατήσει κανονικά. Άντε τώρα και καλά τρεξίματα :) .

Βικάκι περαστικά στο αγοράκι σου. Προσπάθησε να είσαι όσο μπορείς πιο ήρεμη γιατί το άγχος δημιουργεί πολλά προβλήματα. Ρώτα και εμένα που είμαι μονίμως με αυτόν τον βραχνά......

Νάσια που είσαι γλυκιά μου;

Αυτά τα νέα μας. Λέω να ξαπλώσω λιγάκι. Φιλάκια τα λέμε αργότερα.

Βικακι περαστικα στον Αντωνακη ξεχασα να γραψω μαυτες τις ιωσεις να δουμε ποτε θα ηρεμησουμε,ειναι καλυτερα σημερα;εσυ πως εισαι πονας;να μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!!!

kalhspera koritsakia mou!

bikaki mou perastika sas!ante na deis ti 8a ginei kai me thn douleia...ola mazemena sou pesane ki esena!o,ti kai na ginei pantws na les do3a to 8eo pou xeis douleia giati to ti akouw apo apoluseis tis teleutaies meres den legetai!

ki emeis arrwstoulhdes eimaste meta thn limnh plasthra!tsampa mas zhleuate!xaxa!mporei na perasame kala alla mas tara3e h mu3a kai o ponolaimos ki emena kai to manouli mou!ekleisa auxenikh gia 22 martiou!re koritsia pote ma8ame to fulo????ta xw 3exasei!nomizw omws polu meta thn auxenikh....

katerinaki ki emena mia fora dagkwse ta xeilia tou kai malista panw se ena elikopteraki enw epaize ki htan mes thn trelh xara kai mas akouse olooo to metro mall!xaxa!ase to aima!

pasxalaki ki emeis 8a pame gia to embolio molis mas perasei epitelous to sunaxi!!!exei parenergeies (pureto)meta apo 4 meres lene,alla mias filhs mou h korh den ekane tipota apolutws!emeis exoume kai mantou!!!!ki o dikos mou einai megalos xesths!molis dei thn giatro bazei tis fwnes!xaxa!

filakiaaa pollaaaa se oooles!

Γεια σας κοριτσάκια!

Η Μαρκελλίτσα μου είναι άρρωστη εδώ και 3 μέρες... Έχει πυρετό και συνάχι και σήμερα έκανε και διάροια... Ευτυχώς ο πυρετός έχει αρχίσει να πέφτει οπότε πιστεύω πως αύριο θα είμαστε καλύτερα. Με έχει ουράσει πολύ όμως αυτές τις μέρες γιατί θέλει συνέχεια αγκαλιά και τη νύχτα ξυπνάει παααάρα πολλές φορές και δυσκολεύεται να ξανακοιμηθεί.

Ευτυχώς άυριο είναι Σάββατο όμως οπότε το πρωί με το που θα ξυπνήσει θα την παραδώσω στον πατέρα της και θα λιώσω στν ύπνο! Ελπίζω να ξυπνήσει χαράματα! :lol:

Ευάκι κι εγώ θηλάζω ακόμη και θα θηλάζω για αιρό ακόμη. Κι η Σοφία φαντάζομαι...

ή μήπως άρχισες αποθηλασμό συμπεθέρα και δε μου το έχεις πει?

Χρυσουλίνι θα τις βάλω εγώ εγγυούλα μου τις φωτό στην ομάδα! Σόρυ κι όλας που εν το έχω κάνει ακόμη :oops:

Φιλιά κορίτσια, δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω τίποτα άλλο...Είναι 9μιση το βράδυ και νιώθω λες κι είναι μεσάνυχτα :?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ..τα αρρωστουλια μας..

Κατερινακι μου χτυπησε το μαμουνι?? περαστικα κοπελα μου..κ εμενα το χτυπημα το εχει ακομα στο κεφαλακι...μεχρι εκει να ειναι το κακο...

Μαγδακι κ η νυφουλα μου??? περαστκα ματια μου...ποιος μωρε να αποθηλασει ο Βασιλης??? εισαι πολυ κουρασμενη μαλλον.. :mrgreen::mrgreen:

Βικακυ μου περαστικα κ στον Αντόνιο κοπελα μου...τοσο πολυ πυρετο σηκωσε ε? δεν μου εχει κανει ποτε τοσο πολυ απ οτι θυμαμαι...

Λενακι περαστικα κ σε σας μαναρι μου..καλη η βολτα αλλα ειχε συνεπειες...

σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για το καλες δουλειες κλπ..να στε καλα βρε κοριτσια μου..

Νατασσα ωραιο κ το καινουργιο καδρακι με την πριγκηπισσα!! τα 4 που ειχες φτιαξει εχω κανει κ εγω την ιδια κατασκευη με τον μικυ μαους κ ενα σε πιο μεγαλο...ειναι πολυ ωραια μες στο δωματιο! ;) θα φτιαξω κ την συνταγη σου με την ολικης την λαγανα αλλα σε κανονικη βερσιον!! θα σου πω αν μας αρεσε..

Πασχαλιτσα μην εισαι αδικη μωρε με τον Μακαρο!!! απλα το παιδι ειναι λιγο της καλοπερασης!! γιατι να κουραστω λεει?? μια χαρα παω μπουσουλωντας!!! :D δωστου ενα φιλι του φατσα!!!

Ευα μου το μονη σου καλε??? εμενα την συμπεθερα μου κ την αλλη την τρελη που μας πας??? ολη την ωρα με το βυζι εξω ειμαστε!!! τσιτσιο ολε!!!!

εγω δεν ξερω πως θα αποθηλασει αυτο το παιδι..μου φαινεται απιθανο να συμβει αυτο..πως θα κοιμαται καταρχην??? μπαααα δεν πιστευω πως θα το κανει ποτε αυτο!! δημοτικο με το παγουρινο με το μητρικο!!! :lol:

Δημητρα μου δυστυχως οι αστυνομικοι εχουν ενα πολυ περιεργο χαρακτηρα..ειναι αυταρχικοι εγωιστες πολυ νευρικοι κ ολο τσακωνονται...εγω γνωρισει ουυυυυυυ κ με πολυ μικρη διαφορα ηταν ολοι ετσι...φερνου το επαγγελμα τους μες στο σπιτι τους...καταλαβαινω τι περνας... :(

κοριτσια μου με εχει τρελανει ο ωμος μου...μαλλον τενοντιτιδα εχω κ ειδικα σε καποιες κινησεις δεν κουνιεται το χερι απο τον πονο καθολου...εχει μια εβδομαδα περιπου αυτη η δουλεια αλλα οσο παει χειροτερευει... δραμα η κατασταση...εκτος αν ξυπνησε το χτυπημα που ειχα εκει απο το τροχαιο αλλα πανε 3 χρονια τωρα...δνε ξερω..

τεσπα δεν σχολιαζω αλλο ειμαι πολυ κουρασμενη...παω για ξαπλιτσα!! φιλακια πολλα σε ολες...

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...

έγραφα κι έγραφα και εντελώς ξαφνικά με πέταξε έξω... :evil::evil: θα προσπαθήσω να τα ξαναγράψω όσα θυμάμαι τουλάχιστον.

Σήμερα κατατρόμαξα το πρωί γιατί όταν πήγα στην τουαλέτα είχα πάρα πολλά καφέ υγρά σαν έναρξη περιόδου, πήγα στον γιατρό μου προσπαθώντας να προετοιμαστώ για παν ενδεχόμενο (ήμουν σίγουρη ότι θα μου έρθει περίοδος)...ο γιατρός μου είπε ότι η εγκυμοσύνη μου είναι επαπειλούμενη αλλά το εμβρυάκι είναι μια χαρούλα προς παρόν, μεγάλωσε και ακούσαμε και την καρδουλίτσα του...θα συνεχίσω τα utrogestan μέχρι τον τρίτο μήνα και επιβάλλεται να είμαι ξάπλα. Φοβήθηκα πάρα πολύ!

Σοφάκι μου περαστικά σου καλό μου, γιατί δεν πας και σε κανέναν γιατρό να βοηθήσει την κατάσταση? Ειδικά αφού βλέπεις ότι ο πόνος χειροτερεύει μην ταλαιπωρείσαι άδικα βρε πουλί μου!

Δημητρούλα μου τα έχουμε πεί πολλές φορές...πρέπει να τον πετύχεις σε λίγο καλή διάθεση (λέμε τώρα) και να τον βάλεις κάτω να μιλήσετε, θα κλατάρεις αν συνεχίζεις να καταπιέζεσαι έτσι! Καλά λέει η Σοφία, τα έζησα κι εγώ με τον μπαμπά μου που σημειωτέον είναι και άνθρωπος μάλαμα αλλά παρόλαυτά είχε πολλά τέτοια ξεσπάσματα...μα γιατί το έχουν όλοι οι αστυνομικοί αυτό το κουσούρι? Ο δικός σου είναι και λίγο πιό......(δεν βρίσκω την κατάλληλη λέξη) γιατί έχει και την πρήχτρα την μάνα του να τον φυτιλιάζει! Προσπάθησε να τον πάρεις στο φιλότιμο και να μιλήσετε.

Μάγδα μου περαστικά στην Μαρκελλίτσα, είναι καλύτερα τώρα? Καλή ξεκούραση και σε σένα καλό μου!

Λένα μου περαστικά και σε σας...ξινή σας βγήκε η εκδρομή στην λίμνη Πλαστήρα...εμείς φύλο μάθαμε στην β'επιπέδου αν και το είχα σχεδόν σίγουρο από πολύ νωρίτερα, από όσο γνωρίζω στα αγοράκια φαίνεται από νωρίς! Την Δευτέρα έχουμε κι εμείς εμβόλιο το μμρ (ιλαρά-παρωτίτιδα-ερυθρά) και έχω ακούσει για πολλές παρενέργειες! Όλη η Μεγάλη Παναγία θα μας ακούσει πάλι!

Νατασάκι μου κοπελάρα η Μαριλένα, κι έκανε και τις χαριτωμενιές της :lol: κλασσική γυναίκα παιδί μου! Κάνατε και την βολτίτσα σας... τέλεια! Εγώ σε κάθε αλλαγή πάνας χρησιμοποιώ baby oil και δεν είχαμε σχεδόν καθόλου θέμα συγκάματος εκτός από καναδυό φορές που της έβαλα novaquasol A και της πέρασε, ξέρω πως και η sudocream είναι πολύ καλή αν και δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Όσο για σένα μήπως έπαθες καμιά ψύξη καλό μου? Ζέστανε κανένα πανάκι και βάλτο εκεί που πονάς κάτω από τα ρούχα, ίσως σε βοηθήσει. Ή αν δεν σε ενοχλεί η μυρωδιά βάλε κανένα έμπλαστρο.

Κατερινάκι μου δοντάκια ο Δημητράκης ε? Τί πόνο τραβάνε κι αυτά τα καημένα μωρέ...τουλάχιστον αν τα βγάλει όλα μαζί θα ησυχάσει μια ώρα αρχίτερα! Χτύπησε πολύ το ζουζούνι? Και η Μαμία χτύπησε τα χειλάκια της πριν μέρες και είχαν κρεμάσει από την μία μεριά και στεναχωριόμουν ότι θα μείνουν έτσι αλλά ευτυχώς πέρασε.

Γιώτα μου τί κάνετε? Μένετε σε χωριό τώρα? Είναι καλύτερα? Πές μας πώς περνάτε κοριτσάκι...και φιλιά στα ταλιμπανάκια!

Όλια μου τί να πώ...από γαϊδούρια έχουμε χορτάσει!!!!! Και μας όταν σαράντησα στην Μαρία ήρθε να μας δεί ένα ζευγάρι που είχαν άρρωστα τα παιδιά τους (είχαν το θράσος να μας το πούν κιόλας) και την άλλη μέρα η Μαμία μου έπαθε λαρυγγίτιδα! Αναίσθητος κόσμος!!!!!

Πασχαλάκι μου από αυτά που μας έχεις πεί ο γαμπρούλης μου έχει ήδη περπατήσει οπότε τσάμπα αγχώνεσαι! Μετά θα βαρεθείς να τον κυνηγάς! Να τον δώσεις πολλά φιλάκια από την αρραβωνιαστικιά του! :lol::lol:

Βικάκι μου περαστικά στον Αντωνάκη και μακάρι να το περάσει ελαφριά το πουλάκι μου! Αυτό που έπαθες με τον πόνο στο στήθος το έπαθα κι εγώ την προπαραμονή Πρωτοχρονιάς κι έτρεχα στο νοσοκομείο νυχτιάτικα, νόμιζα ότι πάθαινα έμφραγμα...μου έκαναν αιματολογικές, ακτινιγραφία θώρακα και καρδιογράφημα και στο τέλος μου είπαν κι εμένα νευρόπονος και μου δώσαν λεξοτανίλ! Αγχώθηκες με τα της δουλειάς φαίνεται και σου βγαίνει έτσι...προσπάθησε να ηρεμήσεις όσο μπορείς! Περαστικούλια!

Κοριτσάκια μου πάω να ξαπλώσω για να ηρεμήσω και λίγο γιατί σήμερα η μέρα μου ήταν πολύ.....

Καληνύχτα και φιλάκια!

Καλημερα !!!Αχ το στομαχι μου ακομα να περασει ...Ταλαιπωρουμαστε αδικα ακομα..

Σημερα δουλευω απογευμα ..

Ο Νικολακης κοιμαται ακομη .Του εδωσα το γαλα του κατα τις 900 και ξανακοιμηθηκε..

Νασια μου να ξεκουραζεσαι .Οσο μπορεις τουλαχιστον ...

Εγω γενικως ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα αυτες τις μερες ..Αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να πηγαινουμε καμια βολτουλα.

Σοφακι η Νασια εχει δικιο .Πανε σε κανενα γιατρο να σε δει .Παιρνεις αγκαλια και τον Μπιλακο και φανταζομαι θα πονας πιο πολυ.

Δημητρουλα υπομονη με τον αντρα σου..Οι αστυνομικοι οντως ειναι πιο αυταρχικοι ..

Μαγδα περαστικα στη Μαρκελλα σου !!!!

Αυτα απο μας .Φιλια πολλα σε ολες

Κοριτσάκια μου καλημέρα. Τί κάνετε; Εμείς καλά είμαστε, περιμένω να ξυπνήσει η μικρούλα μου να πάμε καμιά βόλτα.

Νάσια και εγώ στην εγκυμοσύνη μου έκατσα ξάπλα για 1 μήνα σχεδόν γιατί είχα πολλά καφέ υγρά και μετά με πολύ προσοχή μέχρι τον 6ο μήνα. Και βεβαίως ήπια και μπόλικα Utrogestan μέχρι τον 4ο μήνα περίπου. Οπότε κάνε υπομονή και όλα θα πάνε καλά :) . Για το έμπλαστρο που λες, απα πα πα ούτε να το δω δεν θέλω, με ενοχλεί και μόνο η ιδέα...... Θα βάλω τον αντρούλη μου να με τρίψει με λίγο τσίπουρο και ασπιρίνη μέσα.... αν δεν περάσει και μ΄αυτό με βλέπω για τον γιατρό........

Σοφία σε μερικές μέρες θα φτιάξω ψωμί με προζύμι, αν μπορείς να περιμένεις θα αναρτήσω τη συταγή μέσα στην εβδομάδα. Είναι όμως πιο χρονοβόρα συνταγή από την λαγάνα.

Δήμητρα και εγώ δεν μπορώ να σου πώ τίποτα άλλο από υπομονή. Και να συζητάτε όλα τα θέματα που σας απασχολούν μικρά ή μεγάλα, μόνο έτσι λύνονται τα προβλήματα.

Όλια ανοίγει ο καιρός και επιτέλους θα αρχίσουμε να βγαίνουμε έξω...... Εγώ το καλοκαιράκι που μας πέρασε το είχα καθιερώσει με την Μαριλενούλα μου και έβγαινα κάθε απόγευμα στη θάλασσα, έτσι λέω να κάνω και φέτος.

Φιλάκια πολλά, φεύγουμε σε λίγο γιατί ξύπνησε η ζουζούνα μου :) .

Γεια σας κουκλίτσες, κοίμησα το θηριάκι μου και είπα να διαβάσω τα νέα σας.

Νάσια να προσέχεις πολύ για να είναι καλά το σποράκι σου! Τι ωραία που ακούσατε και καρδούλα!

Μάγδα, Βικάκι, Ολια και Λένα περαστικά στα μικρά σας. Ελπίζω να φτιάξει σιγά σιγά ο καιρός για να μην έχουμε άλλα άρρωστα παιδάκια. Πάντως σήμερα έχει τόσο όμορφη μέρα ελπίζω και αύριο γιατι έχω κανονίσει βόλτα με μια συνάδελφο και τις μικρές μας.

Γιωτάκι με το καλό να τακτοποιηθείτε εκεί, νομίζω οτι το ήθελες πολύ. Σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα εκεί για τα ταλιμπανάκια σου, να μας λες νέα σου.

Ευάκι που χάθηκες, τι κάνει η Αναστασία. Χρόνια σας πολλά κιόλας, πάντα ευτυχισμένοι!

Εγώ είμαι αυτή που αποθηλάζει σιγά σιγά :roll: .Εδώ και δύο βράδια της δίνω γάλα με το μπουκάλι και το βράδυ πριν κοιμηθεί αλλά μετά πιάνουμε και λίγο μεμε για πιπίλισμα μέχρι να κοιμηθούμε.

Χθες είχαμε πάει σε ένα φιλικό μας ζευγάρι που έχουν ένα σκυλάκι. Το τι παιχνίδι έκανε η Αγγελική μαζί του δε φαντάζεστε, δεν το φοβήθηκε καθόλου. Το κυνήγαγε, του φώναζε, στο τέλος ξεθάρεψε μέχρι και αγκαλια το έκανε.

Αυτά τα νεάκια μας. Σας φιλώ όλες!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...