Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ό9

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε???

Πάτσυ έριξα ένα γέλιο με την αμφίεσή σου.... χαχαχαχα

Λεμονάκι περαστικά στα μωρά σου !!! Μας είχες λείψει!!!

Κατερίνα μου και στα δικά σου τα παιδάκια περαστικά!! Καλή λαχειοφόρο να έχετε κα ιστο πάρτυ να περάσετε τέλεια!! Βγαλε και φώτο να σας δούμε!!!

Βικάκι μου τρομάρα που θα πήρες με τον συναγερμό... ΠΟάλι καλά που υπάρχει και αυτός όμως γιατί ίσως και να αποτρέπει μερίκους μερικούς...

Πασχαλάκι από Δευτέρα δουλειά.... όλα καλά θα πάνε, θα δεις!! Σκέψου θετικά ... εγώ για παράδειγμα θα σκεφτόμουνα ότι θα ξέσκαγα για λίγο μετά θα ερχότανε με το καλό και το δεύτερο νινί και ξανά μανα τα ίδια...χαχα Σοβαρά τώρα θα δεις θα σου αρέσει.. στην αρχή θα δυσκολευτείς λίγο...

Δεν θυμάμαι ποιος με ρώτησε για τα κιλά ... Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 20 αλλά έτρωγα πολλά γλυκά όμως , σε αυτήν δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη για τα γλυκά και τα αποφεύγω όσο μπορώ ίσως γι' αυτό δεν έχω πάρει πολλά... και εύχομαι να διατηρήσω το βάρος μου χαμηλά γιατί είμαι ήδη πάνω 15 κιλά από το φυσιολογικό βάρος μου...αχχχχ πονεμένη ιστορία ......

Σας χαιρετρώ πάω στην δουλειά.. έχει και απεργία πιστεύω να μην συναντήσω κίινηση...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 911
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κουκλιτσες..Εμεις ειμαστε καλα ..Ο Νικολακης εχει γινει πολυ ζουζουνι .Σκαλιζει τα παντα και δεν αφηνει τιποτα ορθιο.

Εγω δουλεια ευτυχως αυριο εχω ρεπο..

Χρυσα περαστικα στο Μιχαλη .Ο μικρος πως ειναι ?

Καλα Πατσυ πολυ γελασα ...Πολυ καλη !!!

Βικακι κουκλος ο Αντωνακης αστυνομος..

Πασχαλακι καλη αρχη στη δουλεια ...

Δυστυχως δεν εχω αλλα νεα..ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!!!!!!

Καλημερααααα!

Τι κανετε;

Εμεις παμε καλυτερα.

Καλα χθες εριξα πολυ γελιο.

Τους εβαλα τις στολες και τραβηξα βιντεο να τους εχω και ο Μιχαλης δεν ηθελε με τιποτα να βγαλει την στολη του.

Αφου και οταν την πηραμε σηκωθηκε ενα πρωι πριν παει σχολειο και την ειχε βαλει!

βρηκα και τις κασετες που ειχαμε τραβηξει τον Μιχαλη νεογεννητο και τις χαζευαμε και ψιλοσυγκινηθηκα.

Εγινε πια ολοκληρο παλικαρι...

Ολια μου μεγαλωσαν και αλωνιζουν κανονικα τα σκατουλια μας!

Σοφακι μου γλυκο δωσε στο παιδι αβγο να φαει :lol::lol:

Κι εμενα οταν του δινα εκλαιγε μολις τελειωνε αλλα εμενα γενικα μολις τελειωσει το φαγητο θελει κι αλλο.

Τωρα ειναι η αληθεια οτι εχω καιρο να του δωσω με το θεμα του Μιχαλη φοβηθηκα πια.

Αυτα κουκλες,που εχετε χαθει οι υπολοιπες;

Γειά σας μανουλίτσες...

κρύο σήμερα και αέρας, κατά διαστήματα ρίχνει ένα ψιλό σαν χιονόνερο...λέγαμε να βγούμε βολτίτσα στην πλατεία που θα είχε εκδηλώσεις αλλά μ'αυτόν τον καιρό δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω έξω την Μαμία...είδαμε και πάθαμε να συνέλθουμε από τον βήχα και τις μύξες!

Στεναχωρέθηκα σήμερα με μια φίλη μου που έκανε την τρίτη εξωσωματική και πάλι τζίφος...έκανε το πρωί χοριακή και ήταν αρνητική... η περίοδος όμως άφαντη! Υπάρχει περίπτωση να δείξει αν περιμένει μερικές μέρες ακόμα? Ο γιατρός της είχε πεί να κάνει σήμερα χοριακή...

Εγώ πάλι είμαι στον αντίποδα, έχω κύκλο 25-26 μερών, σήμερα είμαι στην 33η μέρα και η περίοδος ακόμα να έρθει...αποκλείεται να είμαι έγκυος γιατί οι μοναδικές αγκαλίτσες έγιναν σε μη γόνιμες μέρες και με όλες τις προφυλάξεις φυσικά. Σκέφτομαι ότι μπορεί να αλλάξει ο κύκλος μου (παλιά το πάθαινα μία φορά τον χρόνο) αλλά από πρίν μείνω έγκυος στην Μαμία είχε στρώσει και μου ερχόταν πάντα νωρίτερα...η μοναδική φορά που καθυστέρησε ήταν όταν έπιασα την ζουζούνα μου! Η αναμονή είναι ότι χειρότερο αλλά είμαι τόοοοοοοοοσο σίγουρη ότι δεν είμαι έγκυος που δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να κάνω τέστ. Ευτυχώς που πριν ένα μήνα έκανα τεστ παπ και ήταν φυσιολογικό γιατί μπορεί να πέρναγαν κι άλλα από το μυαλό μου! Τελοσπάντων.....μην σας πρήζω...θα δείξει!

Με τον άντρα μου φαγωθήκαμε πάλι...απ'τα νεύρα του έσπασε την αγαπημένη μου φρουτιέρα (το έχει σύστημα κάθε φορά που έχει νεύρα να σπάει κάτι - την έχουν πληρώσει μέχρι τώρα το τηγάνι, ένα βάζο, το κομπιούτερ της τηλεόρασης, κινητά τηλέφωνα κι άλλα, στο τσάφ γλίτωσα το ασύρματο τηλέφωνο) κι εγώ πήρα τα αγαλματάκια του (σπάιντερμαν, σούπερμαν κτλ. είχε δώσει ένα κάρο λεφτά) και τα έκανα θρύψαλα...τον έτσουξε αλλά είπε "καλά μου 'κανες!" Άφησα πέντε-έξι για να τα βλέπει και να θυμάται που πήγαν τα υπόλοιπα! Ελπίζω να βάλει μυαλόκαι να το σκεφτεί πολύ καλά όταν θα του ξαναέρθει η όρεξη να σπάσει κάτι εδώ μέσα.

Βικάκι μου τώρα που έχεις τον αστυνομικό μέσα στο σπίτι μην φοβάσαι τίποτα!!!!!! Κούκλος ο Αντώνης με την στολή του αστυνόμου! Εγώ δίνω αυγό στην Μαρία μελάτο, η παιδίατρος μου είχε πεί να το βράζω ακριβώς 5 λεπτά κι ότι γίνει...μπλιάξ δηλαδή! Αλλά δεν δίνω κάθε μέρα 2-3 φορές την εβδομάδα. Απορώ πως της αρέσει...απεχθάνομαι τα αυγά και τα ψάρια αλλά όλως παραδόξως της μικρής της αρέσουν και τα δύο, δεν μου 'μοιασε!

Πασχαλάκι μου πήγες στον γιατρό για το τέστ παπ τελικά? Ήθελα να το σχολιάσω και την άλλη φορά και το ξέχασα...αυτό που είπαν τα πεθερικά σου ότι ο Μάκης είναι ολόιδιος με σένα όταν σχολιάζατε ότι ήταν ασχημούλης.....μου το κάνουν κι εμένα συνέχεια...όλο σχολιάζουν πόσο όμορφη είναι η Μαρία και στο καπάκι λένε "Νάσια μου δεν σου μοιάζει καθόλου, είναι ολόιδια ο μπαμπάς της!" Μην αγχώνεσαι για το πότε θα περπατήσει ο Μακούλης...όταν νιώσει έτοιμος...η βαφτισιμιά μου περπάτησε και μίλησε 16 μηνών!

Λεμονάκι ευτυχώς που δεν ξαναέκανε πυρετό ο Μιχαλάκης...φτάνει όσο ταλαιπωρήθηκε το παιδί!

Γιώτα φιλάκια!

Που χάθηκε η Εύα?

Κοριτσάκια μου σας αφήνω, πάω να ταϊσω την Μαρία, αν μπορέσω θα ξαναμπώ αργότερα

Φιλιάααααααααααααααααα!!!!!

γεια σας κοριτσια

τρεχω λιγο αυτες τις μερες με το χορο του νηπιαγωγειου,να γινει αυριο να ηρεμησουμε,ο Δημητρακης ειναι καλυτερα και ευχαριστω τα κοριτσια που μου γραψανε περαστικα,το πηγα στο γιατρο χθες αλλα δεν εχει τιποτα μονο πολλες μυξες και ετσι συνεχιζουμε με εισπνεομενα,μου κανει και κατι δεκατα αλλα πιθανον να ειναι απο τα δοντια,ετοιμαζεται να βγει ενα μεγαλο πισω και ολο το ουλο του ειναι πρησμενο και μαυρο,το μαναρακι μου,τον εντυσα πριγκηπα σημερα και δεν ηθελε τη στολη με τιποτα την τραβουσε να την βγαλει με γκριναι του εβγαλα φωτογραφια,αυτα απο μενα δεν προλαβαινω να σχολιασω παω να ετοιμασω τις τσαντες για αυριο και για υπνο,να περασετε καλα οσες βγηκατε εξω και πολλα φιλια σε ολες!!!!!!!!!

Γεια σας μανουλίτσες

περαστικά και απο μένα στα άρρωστα μωράκιά μας.

Οντως Ολια όσο μεγαλώνουν ζωηρεύουν τα ζουζούνια μας, η Αγγελική μου άρχισε να τρέχει κίολας ειδικά οταν της λέω τώρα θα σε πιάσω τρέχει και έχει πολύ πλάκα έτσι όπως πάει. Σκάσανε και δύο δοντάκια (δοντάρες βασικά) κάτω και πίσω γιαυτό είχαμε λίγο γκρίνια τις προηγούμενες μέρες. Και εμείς το αυγό το τρώμε ολίγον μελάτο, όσες φορές της το έδωσα σφικτό πήγαινε να κάνει εμετό. Η παιδίατρος μου έλεγε να είναι καλά βρασμένο για να αποφύγουμε τυχόν σαλμονέλα απο κει και πέρα αν δεν το τρώει ας της το δίνω μελάτο, και η ίδια στην κόρη της μελάτο το δίνει. Πάντως βρε Νάσια και εγώ το ίδιο το αυγό μόνο τηγανιτό μπορώ να το φάω.

Αυτά τα νέα μας.

α για τη Δευτέρα ισχύει η συνάντηση Μάγδα που έχεις χαθεί?

γεια σας κοριτσια μου...χρονια πολλα κ σημερα!!

Κατερινακι αρρωστος ο Μητσακος??? δωστου ενα φιλι μια αγλακια τοοοοση απο εμενα κ τον Μπιλακο μου κ πολλα περαστικα κοπελαρα μου!!

Χρυσα δινω καλε..αυτο ειπα οτι δινω 4 φορες την εβδομαδα αλλα θελει κ αλλο...κ πιο μεγαλο...θα παρω απο στρουθοκαμηλο στο τελος!!!! :D

βαλε να δουμε το βιντεο με τα ζουζουνια σου!!

Κακγουρουλα μου κ εγω μεχρι τωρα το εβραζα 6 λεπτα για να φυγει η σαλμονελα αλλα μου ειπε πως μετα τον χρονο δεν εχει τοσο σημασια κ μιας κ τα αυγα ειναι καθε μερα απο την γιαγια μου δεν φοβαμαι κ τοσο...

Νασια μου καλα εκανες...αν κ δεν σπαω καθολου στα νευρα μου συνηθως κοπαναω τα χερια μου οπο βρω κ ετσι εχω αποθηκη κατι τενοντιτιδες κακωσεις ραματα κ ολα τα καλα αλλα αφου σπαει συνεχεια καλα εκανες μπας κ μυαλωθει λιγακι....

παω να κοιμηθω κοριτσακια ....φιλακια....

Κοριτσάκια μου καλημέρα.

Είστε καλα; Χάθηκα το ξέρω αλλά είχα πρόβλημα με τον υπολογιστή και δεν μπορούσα να μπώ καθόλου. Την Δευτέρα μου τον έφτιαξαν αλλά δεν μπήκα γιατί 1ον) είμαστε super ξενυχτισμένοι με την κορούλα μου που βγάζει τον τραπεζίτη και 2ον) όταν είμαι σε λίγο πιο καλή διάθεση ετοιμάζω από την Τρίτη το καινούργιο μου blog. Θα το φτιάξω λίγο ακόμα και θα σας στείλω την διεύθυνση να διαβάζετε διάφορα καλούδια που θα ετοιμάζω :D .

Δεν έχω διαβάσει τίποτα, πηγαίνω τώρα μέχρι να ξυπνήσει η μικρούλα μου και σχολιάζω μετά.

Λοιπόν από τα λίγα που διάβασα και αρκετά γρήγορα.....

Πάτσυ γέλασα πολύ με τις μεταμφιέσεις σου :mrgreen: και κυρίως με τον τρόπο που τα παρουσιάζεις.....

Ρένα κάνε υπομονή γιατί τώρα που χώρισες ο πρώην σου θα θέλει συχνά - πυκνά να σου σπάζει τα νεύρα, έτσι από αντίδραση...... θα τον βάζουν σε φιτιλιές και το σόι του από πίσω. Και μην κλαις, σίγουρα θα βρείς κάποιον άλλο άνθρωπο που θα σε σέβεται και θα σε αγαπάει πραγματικά εσένα και το αγοράκι σου :D .

Νάσια τί τραβάς και εσύ κοπέλα μου με την πρώην του και όλους του μ@@@@ες της οικογένειάς του!!!!!!!!!!!! Τί κακό και αυτό να σπάζει τα αντικείμενα ο σύζυγός σου; Το παιδί είναι μπροστά όταν γίνονται όλα αυτά; Ελπίζω όχι..... Εύχομαι πολύ υπομονή :) .

Αυτά. δεν γράφω άλλα γιατί μόλις ξύπνησε η κορούλα μου. Φιλάκια σε όλες.

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε?Πως τα περασατε χθες?Εγω τιποτα,στο σπιτι κλασσικα..Αλλα κοριτσια,εκανα μπανιο τον Θανο,μετα σηκωσα για λιγο την λεκανη για να βγαλω τα ρουχα εξω και μετα απο λιγο,παω να ταισω τον Θανο και δεν μπορουσα να κουνηθω..Η μεση μου!!Πηρα τηλ.την μαμα μου και ηρθε,με το ζορι εβαλα τον Θανο στο καροτσι..Βασικα ειναι απο την δεξια μερια,που δεν μπορω να κουνηθω και το ποδι μαζι..Τι ειναι αυτο δεν μπορω να καταλαβω?Μεση ειναι,λεκανη,γοφος,ολα μαζι?Το βραδυ ηταν το χειροτερο,που εκλαιγε ο Θανος στον υπνο του και δεν μπορουσα να κουνηθω..Τεσπα ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο και να περασει..

Κατερινακι μου πως ειναι ο Δημητρακης?Περαστικα κοπελα μου..Καλα να περασετε σημερα!!

Principessa mou φανταζομαι τι ξενυχτια περνας και εσυ,ε?Τι blog ετοιμαζεις?Θα ειναι πολυ ωραιο..

Κανγκουρακι μου και εγω μελατο του το δινω,αλλιως δεν το πολυ θελει..Βαζω και ενα la vache μεσα και τον αρεσει πολυ..Γενικα οι αντρες ειναι βλακες αλλα ειδικα οι Χαλκιδικιωτες ακομα πιο πολυ!!Ειναι πολυ παραξενοι και ιδιοτροποι!!Εγω παλιοτερα ελεγα μακρια απο Χαλκιδικιωτη,αλλα με ξεγελασε ο πονηρος,γιατιμου το'παιζε πρωτευουσιανος και οχι μαμακιας,γιατι λογω επαγγελματος ειχε ζησει και Θεσ/κη πολλα χρονια και...ασ'τα να πανε..Τι να πεις?

Φιρφιρικο μου δωσε πολλα φιλακια στον Βασιλη και αρχισε να ψαχνεις για στρουθοκαμηλιατικο αυγο!! :lol::lol::lol:

Νασια μου κανε υπομονη,ετσι ειναι οι βλακες,ποτε μηλα ποτε φυλλα!!Πολυ στεναχωρεθηκα με την φιλη σο που δεν ειχε τιποτα στην κοιλιτσα της..

αυτα κοριτσια,θα τα πουμε..φιλακια

γεια σας κουκλες

ευχαριστω κορριτσια για τα περαστικα,ο Δημητρακης ειναι πολυ καλυτερα,οι μυξες βεβαια εκει και συνεχιζουν τα δεκατα αλλα απο φαινεται ειναι ο τραπεζιτης που ετομαζεται να σκασει,αλλα ευτυχως δεν εχει την γκρινια που ειχε,σημερα καναμε και τον χορο μας που πηγε ανελπιστα καλα ειχαμε πολυ κοσμο 100 ατομα και μαζεψαμε αρκετα χρηματα για το συλλογο,επιβραβευτηκαν οι κοποι μας τουλαχιστον,

Σοφακι ο Βασιλακης ειναι γλυκας με τη στολη δεν εχω ξαναδει πιο ομορφο τιγρακι δωστου ενα φιλακι απο μενα

Δημητρουλα πως ειναι η μεση σου,προσεχε ρε κοριτσι μου μην κανεις αποτομες κινησεις

Κατερινακι και εγω μελατο του δινω 4 λεπτα το βραζω,οι παιδιατροι λενε σφιχτο αλλα που να το φανε μωρε να το φανε αυτοι σφιχτο πεστους.........!!!!!

κουκλες δεν θυμαμαι τιποτα αλλο,φιλια σε ο ολλες!!!!!!!!

Κοριτσάκια είμαι Πάτρα και δεν προλαβαίνω καθόλου να σας γράψω!

Η Μαρκέλλα περνάει μια χαρά αλλά έχει βγει εντελώς εκτός προγράμματος και πέφτει για ύπνο μετά τις 11 το βράδυ και μετά από λίγο πάω κι εγώ...

Χρυσουλίνι, Γιωτού και κακγουρο-Κατερίνα σας στέλνω σε πμ το κινητό μου να κανονίσουμε για Δυετέρα απόγευμα! Εγώ θα είμαι Σόφιτελ από τις 4 και μετά. Κανονίστε και μεταξύ σας και στείλτε μου μηνυματάκι αν μπορείτε μέχρι Δευτέρα πρωί να ξέρω αν θα έρθετε!

Εννοείτε ότι και όποια άλλη θέλει είναι ευπρόσδεκτη!

Πολλά φιλιά!

Συμπεθέρα τέλειος ο μικρός τίγρης!

Καλημερα κουκλιτσες μανουλιτσες..Εμεις καλα ειμαστε αλλα εχει πολυ κρυο και δεν μπορουμε να παμε πουθενα..

Κατερινακι περαστικα στο Δημητρακη ..Εμενα τους εβγαλε τους τραπεζιτες ευτυχως ανωδυνα .

Principessa τι blog ετοιμαζεις ?Ενημερωσε μας..

Δημητρουλα πως παει η μεση???Ελπιζω να σαι καλυτερα.

Μαγδα καλα να περασετε στη συναντηση..

Εγω ξεκινησα γυμναστικη .Κανω διαδρομο και κοιλιακους .Ελπιζω επιτελους να χασω τα παλιοκιλα που μου εμειναν..

Αυτα απο μας .Φιλια πολλα σε ολες!!!!

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε?Εγω ειμαι καλυτερα με την μεση μου,πρωτη φορα το επαθα αυτο σε τετοιο σημειο,πιανοταν και το ποδι μου,δεν μπορουσα να κανω πολλες κινησεις..Τωρα σημερα θελω να κανω και μπανιο τον Θανο,αντε να δουμε..Εχει πολυ κρυο οπως ειπε και η Ολια και ολη μερα ειμαστε μεσα..Βαρεθηκα!!Η συνειφαδα μου ακομα ειναι σε καταστολη,ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα,μακαρι να γινει κανενα θαυμα!!Αυριο ειπαν ειναι η κρισιμη μερα,να δουμε..Σοφακι μου πολυ τελειος ειναι ο Βασιλακης,γλυκας ειναι..Κατερινακι μου χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο Δημητρακης..Αυτος ο καιρος ειναι ασ'τα να πανε..Χαιρομαι που πηγαν ολα καλα στο παρτακι και περασατε ωραια και που μαζεψατε λεφτα..Μαγδα μου δωσε πολλα φιλακια στην Μαρκελιτσα και ασ'την να χαρει τις βολτουλες της,θα επανελθει στο ρυθμο της..Ευχομαι να περασετε καλα αυριο και πιειτε και ενα freddo για μενα!!Σας φιλω ολες γλυκα και τα μπεμπακια ακομα πιο πολυ..

Σας αφηνω γιατι ξυπνησε το ζιζανιο..Φιλακια πολλα κοριτσια..

Γεια σας κοριτσακια που είστε καλέ όλες

Πολύ κρύο αυτές τις μέρες μπρρρ

Κατερινάκι είναι καλύτερα ο Δημητράκης, ωραία τα περάσατε στη γιορτούλα έ να μας βάλεις φωτογραφίες.

Δημητρούλα πως είσαι, η μέση καλύτερα?

Πασχαλιά καλή αρχή αύριο στη δουλειά, ποιος θα σου κρατάει τον Μακούλη?

Μάγδα, Χρυσουλίνι ελπίζω να τα πούμε αύριο και όποιο άλλο κοριτσακι μπορεί να έρθει. Θα σας πάρω τηλέφωνο το πρωί

Φιλια

γεια σας κοριτσαρες

τελικα δεν την γλυτωσαμε την αντιβιωση,χθες ανεβασε πυρετο και δεν ελεγε να συνελθει αρκετα ταλαιπωρηθηκε ο καημενουλης,ποσο μεγαλωσαν παντως χθες το βραδυ που ξυπνησε με πυρετο ζητησε μονος του νερο,και αυτες τις μερες μας ζηταει να του διαβαζουμε παραμυθια τα παιρνει μονος του και μας τα φερνει να του διαβαζουμε

Δημητρα τι επαθε η συνειφαδα σου;εχασα επισοδια;τι εγινε;

Ολια μου και εγω κανω διαδρομο 2χλμ καταφερα μεχρι τωρα και τρεχω αλλα δεν προλαβαινω καθε μερα,και κανω και λιγα βαρακια και 100 κοιλιακους και εγω παιδευομαι να χασω γυρω στα πεντε κιλα αλλα τιποτα αντε να δουμε

Κατερινιω εδω να δεις τι ψοφοκρυο εχουμε,θα βαλω φωτο καποια στιγμη,να περασετε καλα και στην συναντηση

Ευακι που εξαφανιστηκες τελειω μπες να μας πεις κανενα νεο

Σοφακι νιαουυυυυυ!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλια σε ολλες!!!

καλησπερα ζουζουνες!!!

Αχχχχχχχχχχχχ και παλι αχχχχχχχχχχχχχ...αυριο αρχιζω δουλεια...τελειωσαν τα ψεμματα...

εχω αρκετο αγχος....το μωρο τις πρωτες 3 μερςε θα μεινει με τη μαμα μου(ενταξει ευτυχως εκει παταω και ηρεμω λιγο) και τις υπολοιπες 2 με την πεθερα μου(...Ο Θεος βοηθος!!!)...

περα απο ολα τα αλλα εχω και αγχος για το που θα με τοποθετησουν στη δουλεια...δεν ειναι σιγουρο πως θα επιστρεψω στο ποστο που ημουν..εχουν ερθει και πολλοι με ματαταξη απο την ολυμπιακη και τον ΟΣΕ...αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο...ο Μακης μου με νοιαζει..

τις προαλλες που ειχα παει στον γυναικολογο καναμε ολοκληρη μηχανορραφια για να φυγω...εκλαιγε...βεβαια απο οτι μου ειπαν ξεχαστηκε μετα αλλα εγω μεχρι να γυρισω ημουν σκατα...τον κρατησανε τοτε τα πεθερικα μου και πριν φυγω ακομα δοκιμασε η πεθερα μου να τον ταισει γιαουρτακι και εκλαιγε και δεν ηθελε...οταν πηγαινα εγω ετρωγε κανονικα...!!!στο τελος της λεω δωστε του νερακι και δεν ηπιε ρε κοριτσια..του εδωσα εγω και ηπιε...να αυτα σκεφτομαι...θα μου πεις θα μαθει τι θα κανει...αλλα ως τοτε εμενα θα με τρωει το αγχος.

βασικα πιο πολυ αγχωνομαι οπως καταλαβαινετε για τις μερες που θα τον κρατησει η πεθερα μου...που δεν εχει και τοση επαφη μαζι του και δεν την πολυθελει...

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ...αντε να δω πως θα κοιμηθω...δυσκολη αυτη η εβδομαδα..

σας φιλω !!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

Πασχαλάκι καλή αρχή στην δουλειά!!!!!!!!!!!!! Περιμένουμε νέα σου!!

Κατερίνα μου περαστικά σας!!!

Δήμητρα εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό και ήδη να είσαι καλύτερα με την μέση σου!!

Σοφάκι μου είναι γλύκα ο Βασιλάκης σου στη φωτογραφία μασκέ!!!!!!!!!

Κορίτσια όσο αφορά την συνάντηση θέλω πάρα πολύ να έρθω και θα το προσπαθήσω... έχω ένα ραντεβού στις 4:30 .. δεν θα κρατήσει ώρα αλλά μέχρι να γυρίσω σπίτι μου και να μου φέρουν την Βασιλική από το σχολείο θα περάσει λίγη ώρα... εσείς κανονίστε την ώρα που σας βολεύει .. και εγώ θα έρθω με τις τσούπρες αργότερα... κατά τις 6:30 εαν όμως είναι αργα και δεν θα βολέψει να σας δω έστω και λίγο να μου το πείτε please να μην τρέχω..αν και θα προσπαθήσω να σας έχω πάρει εγώ πρώτα τηλ...

Κατερίνα (Καγκουράκι) δεν έχω το τηλέφωνό σου γιατί μου έσπασε το τηλ και έχασα τα νούμερα μου , πάρε με αν μπορείς αν δεις ότι δεν απαντώ στείλε μου μήνυμα .. :oops:

Μάγδα οκ με το νούμερό σου... η Μαρκέλλα , παιδί μου κρατάει γερές τις ελληνικές της ρίζες ... σιγά μην κοιμάται νωρίς όταν θα βρίσκεται εδώ...

Γιωτού τι θα κάνεις , θα έρθεις?? Θα προσπαθήσω να σε πάρω αργότερα να κανονίσουμε...

Σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τα φιλιά μου και τα χαιρετισματά μου (και στα πανέμορφα μωράκια σας) ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. και η Βασιλική μου άρχισε να βγάζει τους τραπεζίτες της... είχε ρίξει ένα κλάμα τις πρώτες δυο ημέρες που ανησύχησα... μετά υποψιάστηκα τυχαία τα δόντια και ηρέμησα όταν είδα ότι μάλλον ήταν η αιτία του κλάματος... Θα την φάω δεν μπορώ... αφού σκέφτομαι όταν θα έρθει το δεύτερο έτσι θα κάνω ?? θα τα ξεχωρίζω άραγε ..?? αχ, δεν θέλω ... Κατερίνα , Λέμον , Πάτσυ τι λέτε??

καλημερα κοριτσια!

ολο το σαβατοκυριακο ηθελα να μπω αλλα ολο κατι γινοταν κ δε προλαβαινα κ τωρα μπηκα με τη ψυχη στο στομα.εχω ενα μικρο κενο.

πασχαλια μου καλη αρχη στη δουλεια,ολα θα πανε καλα κ θα βρειτε τους ρυθμους σας!

σοφακι μου τελειος ο βασιλακης σου τιγρακι!να μου τον φιλησεις!!

κατερινακι μου περαστικα στο αγορακι σου!!

κοριτσια πρεπει να κανω φρουτοκρμεα του αντωνακη κ να φυγω για δουλεια..

α το σαββατο ειχε δεκατα αλλα τωρα ειναι καλα.αυριο εχουμε εμβολιο οποτε θα τον δει.

φιλια πολλα!!!

Καλημέρα

Θα συναντηθούμε τελικά σήμερα κατά τις 6:00-6:30 στο Sofitel. :D

Οποια άλλη μανούλα μπορεί να έρθει εκείνη την ώρα την περιμένουμε.

Φιλια σε όλες

Γεια σας κορίτσια. Αχ πολύ ζηλεύω που δεν μπορώ να έρθω στη συνάντησή σας............. Περιμένουμε νέα.

Λοιπόν σας έχω βάλει κάτω στο τικεράκι μου την διεύθυνση του blog να ρίξετε μια ματιά. Με την πρώτη ματιά σε παραπέμπει σε παραμύθι με νεράιδες και ξωτικά. Θα έχει και τέτοιου είδους θέματα αλλά θα έχει και διάφορα άλλα (ραπτική-μαγειρική-καλλυντικά-κατασκευές, βότανα κ.λ.π.). Ελπίζω να είστε επιεικείς μαζί μου, έτσι; Τώρα έχω αρχίσει να γράφω. Έχει και την ποδίτσα της κορούλας μου που σας είχα γράψει πώς θα έφτιαχνα. Περιμένω τα σχόλιά σας :D .

γεια σας μανουλες!

σας ευχαριστω ολες για τη συμπαρασταση!

λοιπον η 1η μερα μας ηταν πραγματικα πολυ περιεργη...ο μικρος επαιζε κανονικα με τη μαμα μου και ολα καλα αλλα εκανε απεργεια πεινας και δεν ηπιε καθολου νερο μεχρι ν απαω σπιτι....!!!

δηλ το πρωι δεν ηπιε γαλα παρα 10μλ φρουτο μονο 10 κουταλιες και νερο μηδεν...τι ν απω;;;;;εντωμεταξυ του εδωσε μεσημεριανο η μαμα μου και το τσακισε...!!!ο σκατουλης ψωμολυσσαξε και εφαγε 60 κουταλιες++++(μετα τις 60 η μαμα μου μου ειπε σταματησε να μετραει...)

μολις γυρισα του εδωσα νερο και δεν επινε ουτε απο μενα....μετα του αλλαξα μπιμπερο και του βαλα ενα αλλο ιδιας μαρκας βεβαια αλλα αλλο χρωμα και ηπιε με τη μια 120μλ....το σκατουλι ειχε σκασει απο τη διψα...και γενικα δε σας λεω τι νερο ηπιε μετα μεχρι το βραδυ...επισης δε σας περιγραφω τη χαρα που εκανε οταν με ειδε....δεν ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου!!!!

αντε αυριο ελπιζω να ναι καλυτερα τα πραγματα!!!!!

στη δουλεια οπως τους αφησα ετσι τους βρηκα...καμια προοδος.. :lol: ανεπαναληπτο αθανατο ελληνικο δημοσιο....

προινγκιπεσσα πολυ μου αρεσε το blog σου...ειναι φτιαγμενο με πολυ μερακι και γουστο!!!!και δε σχολιαζω για τη ποδιτσα...απλα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλε δε τη λυπαστε να τη λερωνετε;;μπραβο!κι αλλη χρυσοχερα στην παρεα!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας φιλω κουκλες!

Kαλημερα κοριτσια,τι κανετε?Πως πηγε η συναντηση χθες?Εγω καλυτερα ειμαι με την μεση μου ευτηχως..Κρατησε 3 μερες,αλλα ολα οκ.Παλι μ'ενοχλει αλλα οχι εκεινο το πραγμα να μην μπορω να κουνηθω..Χθες ο Θανος,ετριζε τα δοντια του!!Ανατριχιαζα,στην αρχη νομιζα οτι εχει κατι στο στομα αλλα μετα τον ειδα και ετριζε τα δοντια του..Τι ειναι αυτο παλι?Εσας σας το εκαναν καθολου αυτο?

Νυσταζω απιστευτα αυτες τις μερες..

Πασχαλακι μου ο Μακης ηθελε μαλλον την μανουλιτσα του..Φανταζομαι μετα ναζια που θα σου'κανε ε?Ισως σημερα ειναι καλυτερα..Θα μας πεις νεα μετα..

Κατερινακι μου δεν εχασες επεισοδια αλλα μαλλον εγω νομιζα οτι σας ειπα,αλλα το ανεφερα στο αλλο ποστ..Η συνειφαδα μου ειναι σε καταστολη,μαζευει υγρο το κεφαλι της,πιεση και ειναι πολυ δυσκολα η κοπελα..Εχω σοκαριστει με την υποθεση,ειναι και 25 χρονων..Πως ειναι ο Δημητρακης?

Νατασσα μου πολυ ωραιο το blog soy μου αρεσε παρα πολυ..Δωσε πολλα φιλακια στην μικρη μας ζουζουνα..

Κοριτσια σας φιλω ολες γλυκα..Θα τα πουμε..Θα παμε τωρα με τον αντρα μου στο σουπερ!!Καλο μηνα κι ολας να εχουμε..

Καλημέρα μανούλες...και καλό μήνα!

δεν βλέπω πολύ κίνηση τις τελευταίες μέρες...ελπίζω να είστε όλες καλά και τα ζουζουνάκια επίσης...

Κατερινάκι περαστικά στο αντράκι μας, είναι καλύτερα τώρα? Κάνεις και διάδρομο κάθε μέρα βρε θηρίο? Μπράβοοοοοοο! Εγώ βαριέμαι απίστευτα την γυμναστική.

Δημητρούλα και η Μαρία τα έτριζε τα δόντια της στην αρχή και ειδικά αν την μαλώναμε και της λέγαμε να μην το κάνει το έκανε πιο έντονα η σκατούλα! Πώς πάει η συνυφάδα σου?

Πασχαλάκι καλή αρχή στην δουλειά κουκλίτσα μου, προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι για τον Μακούλη, θα είναι δύσκολο στην αρχή και για τους δυό σας αλλά θα συνηθίσετε...τουλάχιστον τον κρατάνε δικοί σου άνθρωποι και θα είσαι ήσυχη ότι είναι σε καλά χέρια! Είδες όμως το σκατουλάκι νούμερα που σου κάνει? Πανέξυπνα είναι!

Νατάσα κι εμένα μου άρεσε πολύ το blog που έφτιαξες...μπράβο...τρελαίνομαι για νεράιδες και η ποδίτσα όνειρο! Τί κάνει η Μαριλένα?

Σοφία κουκλί το τιγράκι σου!

Πώς τα περάσατε στην συνάντηση κοριτσάκια? Πόσο θα ήθελα να ήμουν κι εγώ! Βγάλατε καμιά φωτογραφία να μας βάλετε να δούμε?

Μα πού έχετε εξαφανιστεί όλες?

Εγώ σκέφτομαι να πάω στον γυναικολόγο αν δεν έρθει η περίοδος μέχρι την Παρασκευή γιατί σαν να μου φαίνεται ότι παραάργησε αυτόν τον μήνα, έπρεπε να είχε έρθει από τις 19-20 Φεβρουαρίου.

Σοφάκι είδες? Κι εγώ μόνη μου μιλάωωωωωω........

Φιλάκια πολλά σε όλες

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ...

ΣΗΜΕΡΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟΤΖΑΚΙ...ΕΒΑΛΑ ΒΙΤΑΜ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ...ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΦΡΟΛΕΞ...

ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια,εγώ θα πάω πάλι 17/12 στον γιατρό εκτός απροόπτου γιατί μπορεί να με πιάσει καμία βλακεια στον εγκέφαλο πάλι και να θέλω να πάω νωρίτερα. Εκεί θα κανονίσουμε και την β επιπέδου.   Εγώ δεν έχω ανυπομονησία για το φύλο, γερό να είναι και δεν με νοιάζει, ο μικρός μου έχει λυσσάξει και θέλει να μάθει.  Αν και πιστεύω πως είναι κορίτσι και έχω αρχίσει ήδη να τπτ λέω πως τα κοριτσάκια έχουν αδυναμία στα αγόρια αδέρφια και θα τον αγαπάει πιο πολύ από ότι θα αγαπάει εμάς και τέτοια. Όπως καταλάβατε ο γιος μου θέλει αδελφό.
    • Εγώ σαν αύριο 25/11/2023 (ανήμερα της γιορτής μου) έφευγα για Ολλανδία μόνη μου... και γύρισα στις 2/12/2023 +1 χωρίς να το γνωρίζω ακόμα! Είσαι πολύ μπροστά... Εγώ σκέψου 17/11/2023 είχα ΤΕΡ (επετειακή ήταν η περσινή!!!)😂😂😂
    • Εγώ θα τη βάλω στο βρεφονηπιακό κι από εκεί και μετά υπάρχουν πολλές υποψήφιες "γιαγιάδες" εδώ που έχουν ξετρελαθεί με την Ισμήνη-Μαρία και θέλουν να με βοηθήσουν!!!  Την Τρίτη πάμε πάλι για εμβόλιο! Ελπίζω κι εμένα να έχει πάρει κοντά στα 500-600γρ. όπως την προηγούμενη φορά. (Θυμίζω 17/10 4500γρ. και 8/11 5050γρ.)...
    • μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...