Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΟΥ.

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ....

dev252pb___.png

• Απαντήσεις 188
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΟΥ.

dev252pb___.png

Δημοσίευση

dev252pb___.png

Δημοσίευση

dev252pb___.png

Δημοσίευση

Εμενα η εμπειρια μου ηταν μοναδικη.Ο αντρας μου ηταν διαρκως διπλα μου επι 12 ωρες που ημασταν στην αιθουσα ωδινων και στο χειρουργειο.Ηταν μοναδικη η βοηθεια του αλλα κουραστηκε πολυ και σωματικα και ψυχολογικα.Καναμε μαζι τις αναπνοες,με στηριζε οταν ημουν ορθια,με εβλεπε να ποναω και τωρα με λεει ηρωιδα.Το αν θα ηταν παρων στον τοκετο το ειχα αφησει πανω του,δεν ηθελα να τον πιεσω και να νιωσει υποχρεωμενος,χρειαζεται πολυ δυναμη να βλεπεις τον ανθρωπο σου να ποναει και να μην μπορεις να κανεις τιποτα.Οταν ηρθε η ωρα να παμε στο χειρουργειο του ειπα να μεινει εξω γιατι δεν ηξερα αν θα αντεχε,αυτος ομως δεν με αφησε.Του ζητησα ωστοσο να ειναι απλα διπλα μου και να μην κοιταει τι κανει η γιατρος απο κατω-θεωρω πολυ σημαντικο να μην εχει αυτη την εικονα- .Ετσι κι εγινε.Εγω δεν θα ξεχασω ποτε οτι για να ερθει το μωρακι μας στον κοσμο παλεψαμε και οι τρεις,ειναι πολυ δυνατες στιγμες.Ο συζυγος μου οταν σκεφτεται τον τοκετο νιωθει ΔΕΟΣ,θαυμασμο και λιγο τρομο αλλα δεν εχει επηρεαστει ψυχολογικα αφου ηδη ρωταει ποτε μπορουμε να κανουμε το δευτερο παιδακι μας και γεννησα πριν απο μολις 40 ημερες!!!Θεωρω και παλι οτι πρεπει να ειναι αποκλειστικα δικια του επιλογη.

Δημοσίευση

Εμενα η εμπειρια μου ηταν μοναδικη.Ο αντρας μου ηταν διαρκως διπλα μου επι 12 ωρες που ημασταν στην αιθουσα ωδινων και στο χειρουργειο.Ηταν μοναδικη η βοηθεια του αλλα κουραστηκε πολυ και σωματικα και ψυχολογικα.Καναμε μαζι τις αναπνοες,με στηριζε οταν ημουν ορθια,με εβλεπε να ποναω και τωρα με λεει ηρωιδα.Το αν θα ηταν παρων στον τοκετο το ειχα αφησει πανω του,δεν ηθελα να τον πιεσω και να νιωσει υποχρεωμενος,χρειαζεται πολυ δυναμη να βλεπεις τον ανθρωπο σου να ποναει και να μην μπορεις να κανεις τιποτα.Οταν ηρθε η ωρα να παμε στο χειρουργειο του ειπα να μεινει εξω γιατι δεν ηξερα αν θα αντεχε,αυτος ομως δεν με αφησε.Του ζητησα ωστοσο να ειναι απλα διπλα μου και να μην κοιταει τι κανει η γιατρος απο κατω-θεωρω πολυ σημαντικο να μην εχει αυτη την εικονα- .Ετσι κι εγινε.Εγω δεν θα ξεχασω ποτε οτι για να ερθει το μωρακι μας στον κοσμο παλεψαμε και οι τρεις,ειναι πολυ δυνατες στιγμες.Ο συζυγος μου οταν σκεφτεται τον τοκετο νιωθει ΔΕΟΣ,θαυμασμο και λιγο τρομο αλλα δεν εχει επηρεαστει ψυχολογικα αφου ηδη ρωταει ποτε μπορουμε να κανουμε το δευτερο παιδακι μας και γεννησα πριν απο μολις 40 ημερες!!!Θεωρω και παλι οτι πρεπει να ειναι αποκλειστικα δικια του επιλογη.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΥΡΙΑΚΗ_ έγραψε:

Κορίτσια καλημέρα!!!:) :) :)

Στα δημόσια νοσοκομεία αφήνουν τον άντρα μας να είναι μέσα?????:dry: :dry: :dry:

Αν παρακαλούσαμε τον γιατρό μας να του επιτρέψει να είναι παρών???:( :(

Θα το κάνει??

Δεν είμαι έγκυος αλλά ο γυναικολόγος μου είναι σε δημόσιο νοσοκομείο...και όταν έρθει η ώρα θα γεννήσω εκεί...

Δημοσίευση

ΚΥΡΙΑΚΗ_ έγραψε:

Στα δημόσια νοσοκομεία αφήνουν τον άντρα μας να είναι μέσα?????:dry: :dry: :dry:

Θα το κάνει??

Δεν είμαι έγκυος αλλά ο γυναικολόγος μου είναι σε δημόσιο νοσοκομείο...και όταν έρθει η ώρα θα γεννήσω εκεί...

Δημοσίευση

ΚΥΡΙΑΚΗ_ έγραψε:

Θα το κάνει??

Δημοσίευση

ΚΥΡΙΑΚΗ_ έγραψε:

Θα το κάνει??

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΑΝΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΑΝΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΡΩΝ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ. ΦΟΒΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝΧΟΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ! ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΡΩΝ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ. ΦΟΒΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝΧΟΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ! ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου να χαίρεσαι την μπουμπού σας!!! 🥰🥰🥰 Υγεία να έχει πάνω από όλα στη ζωή της!!!  Το θηλαστρο απέφυγε το μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. αν σκοπός σου είναι να βλέπεις τι τρώει το μωράκι σου, το θηλαστρο δεν πρόκειται να σε βοηθήσει ούτως ή άλλως καθώς η ποσότητα που βγάζει είναι εντελώς διαφορετική από την ποσότητα που βγάζει και τρώει το μωράκι κατά το θηλασμό.. αν κάτι θέλεις να πάρεις για να σε βοηθήσει με το θηλασμό, είναι μια πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού! Να σε βοηθήσει με την σωστή προσκόλληση του μωρού στο στήθος να μην πονάς και τραυματιζεσαι.. να δεί το μωράκι αν ανοίγει σωστά το στόμα, αν πιάνει επαρκή θηλαία άλω, να σε βοηθήσει με τις στάσεις θηλασμού, με το πως να διαχειρίζεσαι το στήθος με το μωράκι που πρέπει να κρατάς ταυτόχρονα.. είναι το μοναδικό που αξίζει να "πάρεις" 100%!  Παιδευτηκα και εγώ πολύ με το θηλασμό με διάφορα θέματα.. καταλαβαίνω και το προβληματισμό με το μέγεθος στήθους καθώς χρειαζομουν 2 χέρια για να κρατάω το στήθος ενώ πάλευα να ανοίξω το στόμα του παιδιού που είχε σφιγμένη κάτω σιαγωνα και δεν άνοιγε, με χαλινο άνω χείλους, με μύκητες, με φυσαλίδες στήθους, με τραυματισμούς και αίματα.. και φυσικά όλη τη κούραση και την αϋπνία.. και ένα παιδί να θέλει μόνιμα στήθος με μαραθώνιους θηλασμούς.. το οποίο μάλιστα δεν έπαιρνε και καθόλου βάρος.. είναι ένα από τα πιο δύσκολα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσω ever.. anyway.. θέλω να πω ότι σε καταλαβαίνω πλήρως..! Και παρόλα αυτά είχα και 3 συμβούλους θηλασμού που με βλέπανε από κοντά και τηλεφωνικά με τη Φαιναρέτη 4..!  Απέφυγε να δίνεις συμπλήρωμα ξένου εφόσον θέλεις να θηλασεις αποκλειστικά γιατί σαμποτάρεις την προσπάθεια που κάνεις με το θηλασμό.. δεν θα καταφέρει να ρυθμιστεί η παραγωγή σου ενώ το στομαχακι του μωρού θα μεγαλώνει και το γάλα του στήθους δεν θα επαρκεί ποτέ καθώς θα λαμβάνει σήμα ότι το παιδί πίνει λιγότερο από όσο πίνει πραγματικά ενώ το παιδί θα πεινάει.. εκτός αν έχεις σκοπό να κάνεις μικτή σίτιση και όχι αποκλειστικό θηλασμό.. που και αυτό είναι απόλυτα αποδεκτό αρκεί να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και να πετύχεις.. εχε υπόψη σου φυσικά ότι μπορεί το μωράκι να έχει αέρια και να πονάει και για αυτό να σου κλαίει το βράδυ και όχι γιατί δεν χορταίνει.. επίσης εχε υπόψη σου ότι το στήθος δεν είναι μόνο για γάλα είναι και για παρηγοριά.. όλα φαίνονται ξένα και τρομακτικά στο μωράκι σου.. μόνο η μυρωδιά και ο ήχος της καρδιάς σου, η φωνή σου κλπ του είναι γνώριμα.. μόνο με εσένα νοιώθει ασφάλεια.. επίσης εχε υπόψη σου ότι δεν είναι απαραίτητο να νοιώθεις το στήθος πρησμένο για να σημαίνει ότι έχεις γάλα, υπάρχουν πολλές γυναίκες που ποτέ δεν ένιωσαν "βαρύ" το στήθος και τα γάλατα να στάζουν και παρόλα αυτά είχαν μωράκια σούμο..😅 ο μόνος τρόπος για να ξέρεις ότι το μωράκι σου τρέφεται επαρκώς με αποκλειστικό θηλασμό είναι από τις πάνες του.. εφόσον έχεις 6-8 καλά γεμάτες πάνες τσισα του μωρού, τότε ξέρεις ότι το μωράκι σου τρέφεται επαρκώς!  Δοκίμασε για αρχή να βάλεις λανολινη για επούλωση και ψευδοθηλες να βοηθήσουν με τους τραυματισμούς μέχρι να επουλωθούν οι θηλές και να γίνει πιο ανεκτός ο πόνος, αν και καλό είναι να μην τα φορέσεις για πολλές μέρες καθώς μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση θηλών, επίσης δεν βοηθάνε στην σωστή προσκόλληση για να πιάνει αρκετή θηλαία άλω αλλά και εσύ να συνηθίσεις με ψευδοθηλες και να μην αντέξεις να ξαναβάλεις το μωράκι στο στήθος χωρίς αυτές.. αλλά η μεγαλύτερη συμβουλή που μπορεί να σου δώσει κάποιος αυτή τη στιγμή, είναι να πάρεις μια σύμβουλο θηλασμού να έρθει να δει ακριβώς τι συμβαίνει και γιατί πονάς.. ο θηλασμός δεν πονάει και δεν θα έπρεπε να νοιώθεις πόνο..! Εφόσον πονάς κάτι δεν γίνεται σωστά και μόνο αν δει κάποιος από κοντά τι ακριβώς συμβαίνει μπορεί να σε βοηθήσει να το αντιμετωπίσεις..  Στο κομμάτι του θηλαστρου τώρα παρόλο που δεν το συστήνω μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός, προτείνω της lansinoh το ηλεκτρονικό με τη διπλή άντληση.. Αν τώρα καταφέρει να το δεί και η @Xrisa95 να σου γράψει κάτι παραπάνω που έχει μεγαλύτερη εμπειρία και γνώσεις πάνω στο θέμα να σε βοηθήσει με περισσότερες πηγές.. ίσως σε βοηθήσει παραπάνω..
    • Ψυχή μου!!! Λιώνω!!!! 😍😍😍😍😍 Φτου φτου φτου!!! Να τον χαίρεσαι βρε κοριτσάκι μου!! Να τους χαίρεσαι και τους δύο βασικά, υγιεστατους πάνω από όλα!!  Οπότε ξεκινάς σιγά σιγά αποθηλασμο ε;! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία να έχετε!!  Περαστικά και με τις ιώσεις τώρα.. έχεις και τον μεγάλο.. πάνε και σχολείο.. δεν τα γλυτώνεις είναι η αλήθεια.. υπομονή!  Έκλαψα με το "πάει" 🤣🤣🤣🤣 θεουλης!!!! 🤣🤣 Ωραία ιδέα η επετειακή φωτό!! 🥰🥰🥰
    • Εγω ειχα στειλει e mail στο αγιο ορος κ μου στειλανε τη ζωνη! Τη φορουσα πριν μεινω εγκυος κ κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης. Κανε ενα τηλ θα σου πουνε.
    • Εγώ το 2022 που γέννησα την μεγάλη έδωσα 1500 ευρώ τον γιατρό 300 ευρώ την μαία και 1900 ευρώ το ιασω το τρίκλινο έκανα καισαρική γιατί ο φυσιολογικός τοκετός είναι λιγότερα λεφτά .. για μια φορά μπόρεσα τα έδωσα αλλά τώρα να έκανα 3 γεννες σε ιδιωτική παρά ήταν για την τσέπη μου να έδινα όλα αυτά τα ποσά x3 Τώρα δεν ξέρω τι τιμές παίζουν αλλά έχεις χρόνο μπροστά σου θα τα δεις σιγά σιγά 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...