Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινα μωρακια 2011 No 2...βαλτε χρωμα στη ζωη σας!!!

Recommended Posts

Ελαααα σταμάτααα θα με πιάσουν και εμένα τα ζουμιά τώρα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό είναι αλήθεια... και μόνο αμα το ζήσεις καταλαβαίνεις πόσο τεράστιο είναι!! Εγώ θέλω να περάσει ο καιρός γρήγορα και χωρίς προβλήματα για να γεννήσω.. Καλή και η εγκυμοσύνη αλλά προτιμώ το μετά...

Καλημέρα Cesilia... δύσκολη νύχτα πέρασες βρε κορίτσι.. δεν μπορούσες να μείνεις σπίτι σήμερα? να ηρεμήσεις λίγο..

Εγώ κορίτσια για ΙΚΑ δεν γνωρίζω... :roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερααα γκερλς και μποιζζζζζζζζζ!!!!

Ελα ντε πως περασε ο καιροοοοοοςςςςς καλο αυτο!!!

ευχαριστω για τις ευχουλες σας...σημερα ειμαι καλυτερα απο το συναχι...εχουν βουλωσει τα αυτια μου

ειπατε κατι??? :lol::lol:

Κι εγω θα ειμαι 22η εβδομαδα οταν θα κανω την Β επιπεδουυυυυ!!!

Μαρια οινοπνευμα βαζεις στις θηλες ε? ΤΙ κανει το οινοπνευμα? Κανει ρε συ?Ρωτησες γιατρο?

Ειστε ολες καλα???? η ξαμπλιτσα η Νικολ τι κανει??? σταματησε το αιματακι ε?

Καλως το Σεσιλιακι!!!! Τι εφαγες πριν κοιμηθεις? Εγω κατι βραδια ετρωγα αργα (9 δηλ) μηλο και μετα τρομαζα να κοιμηθω. Για αυτο στο λεω...μηπως φταιει κατι τετοιο.

Καλημέρα Ζαχαρένια με τα 2 τσουτσουνάκια!!! :lol::lol:

Εγώ μετά τις 7 δεν μπορώ να φάω ΤΙΠΟΤΑΑ!!!! μόνο γαλατάκι πίνω η κανέναν χυμό φυσικό... γιατί του εμπορίου μου κάνουν καούρα...

Μαχιμαμα..αυτο ειναι..οι βλακιες που λενε στο ΙΚΑ..

θα πας θα την γραψεις κανονικοτατα...θα πας μετα να κανεις δαπανη..θα σου δωσουν για αρχη τα 8,30 που ειναι η κρατικη διατιμιση για την εξεταση αυτη...αμεσως κανεις ενσταση και σου επιστρεφουν ολα τα υπολοιπα..

θα σου ερθει ενα χαρτακι να περασεις απο επιτροπη- μπορει να παει αλλος στη θεση σου- και μετα απο κανενα μηνα απο την επιτροπη σου επιστρεφουν τα υπολοιπα.

Θα χρειαστεις το παραπεμπτηκο του ΙΚΑ και οπωςδηποτε την αποδειξη απο το κεντρο.

Ετσι ειναι αυτη η διαδικασια..

εγω σκεψου ειχα καταθεσει αμεσως τα χαρτια και για να περασω επιτροπη ειχε οριστιε η 26/05..δηλαδη την ημερα που γεννησα..ειχε πολυ γελιο..

πηρα ομως και τα υπολοιπα λευτα πριν περασει το 40ημερο..

θυμησου ν ακανεις μια εξουσιοδοτιση σε καποιον θεωρημενη απο ΚΕΠ για να παραλαβει τα λευτα σου

Οποτε ξανακλεισε το ραντευου σου και φροντησε να σου την γραψει... :evil::evil::evil:

ασε θυμαμαι τα δικα μου..ειχε εναν πολυ βλακα γυναικολογο στο ΙΚΑ μας...

Μαρακι εγω απ'οσο ξερω δεν κανει να βαζεις τιποτα τετοιο στις θηλες..αλαλ αυτο ειναι βεβεια παντα σχετικο φανταζομαι για να το λες κατι θα ξερεις...

Ζαχα εκτος απο ξηρα τροφη...σαν τις γατες- δεν μπορω να φαω τιποτα!!!!!!!

Γενικα με πειραζει το οτιδηποτε..

πολυ νεριαζω..

περασε υποτιθετε το πρωτο τριμηνο και εγω βελτιωση δεν βλεπω

Κι εγω τα ιδια ΝΤΙΟΣΑ τωρα αν μου φερεις πιτογυρο στα μουτρα θα το φαω αλλα

δεν θα το θελω!!!! :lol:

Καλε παλι πετρωσε η κοιλια σε 2 σημεια ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ!!!!! :lol:

ελεος ρε παιδια ολοκληρη ταλαιπωρια για να σου δωσουν καποια χρηματα που τα δικαιούσε.... :evil::evil:

εγω ηθελα να κανω να φανταστειτε τις εξετασεις αιματος και ουρων που πρεπει να κανω καθε μηνα και στο ικα το επομενο ραντεβου που βρισκεις είναι 2 μηνες μετά....

ελεος....εχουμε ασφάλεια υποτιθετε και εγω συνεχεια σε εξωτερικο μικροβιλογο κανω εξετασεις....

ΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ κι εγω σε εξωτερικους μικροβιολογους κανω τα παντα...πολυ χρημα ρε γμτ

Να δω ποσο θα κανει το Αλφα τεστ που εκανα.....αλλιως θα τους πω κρατηστε το αιμα μου

για ενθυμιο και αφηστε με!!!!

Κοιτα αυτο δεν ειναι και τοσο μεγαλη διαδικασια..αλλα δεν ειχα σκοπο να τους τα χαρισω

Οσο για τις αιματολογικες εχει δικιο..ειναι απαραδεκτοι...

εγω να φανταστεις ειχα κλεισει ραντευουν τον Νοεμβριο για 08/02 σε γυναικολογο σε δημοσιο νοσοκομειο γιατι θελλω να εχω πισινη πως αν τελικα κανω παλη καισαρικη να παω εκει και οχι σε κλινικη..φαντασου!!!!

Γελιζ για πες..εχω ακουσει πολυ καλα λογια γι ατο Νοσοκομειο Ξανθης τι εμπειρια εχεις;;;;

Καλημερούδια ομορφούλες!!! Τι κάνετε?

Σεσίλια μου ελπίζω σύντομα να νιώσεις καλύτερα...

Ζάχα μου αν ειναι μόνο τα αυτιά βουλωμένα δεν μας πειράζει!!!

Αρχισαν βλέπω τα ραντεβού για την Β΄επιπέδου??

Mariamg σε ευχαριστώ και πάλι για το μήνυμα σου...Να σε ρωτήσω κάνει το οινόπνευμα για τις θηλές??Κι εγώ θέλω πολύ να θηλάσω αλλά δεν έχω ιδέα τι να κάνω για να προετοιμάσω τις θηλές..Θα ρωτήσω βέβαια και τον γιατρό μου..Περσι αν θυμάμαι καλά μου είχε δώσει μια κρεμούλα για ενυδάτωση.

Τι κάνετε οι υπολοιπες??? Αυριο ειναι η μεγάλη μερα για μένα κι ετσι χαλαρώνω!!! :)

Μαρακι με το καλο αυριο..

ολα θα πανε καλα μην ανισυχεις...

Διαβασε τα λινκ που εβαλε η μαρια..ειναι πολυ καλα..

επισης δες και εδω http://www.perithilasmou.gr/articles/br ... lasmo.html

Γεννικα αυτο το σαιτ εχει πολυ καλες πληροφοριες πηγες και αρθρα για τον θηλασμο.

Παντως να ξερεις πως ισως να ειναι δυσκολο στην αρχη, μετα ομως γινετε πολυ ευκολο, και οτι προβληματα εχεις να αντιμετωπησεις θα λυθουν.

Ακομα και οι πληγομενες θηλες θα γιανουν...θυμαμαι χαρακτηριστικα δυο μελη την Athina K και την Panayota που υπεφεραν..αλλα οκ τωρα ειναι καλα και ο θηλασμος ειανι πολυ πιο ευκολος...

ΧΑΧΑΧΑ Ζαχα καλό!!! δεν θα το θές αλλά θα το φάς...Σωστή σε βρίσκω...

Για τα πετρώματα είπες στον γιατρό σου? Εμένα τότε μου είχε δώσει μαγνήσιο...

Καλημέρα Μαράκι!!!!! Έφτασε η μεγάλη μέρα ε?... Χαλάρωσε μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε μια χαρά!!

Cesilia για το νοσοκομείο της Ξάνθης έχω να πώ τα χειρότερα!!!! Πέρισυ πήγαινα και εκεί και κανένας δεν κατάλαβε τι γινότανε με τα μωρά μου... πήγα 2 φορές με πόνους στα επείγοντα που τελικά ήταν σοβαρό και μου είπαν σε κλωτσάνε τα μωρά... και ότι άμα κάνεις το πρώτο σου παιδί στα 32 έτσι είναι γίνεσαι υπερβολική και τρέχεις στα νοσοκομεία με το παραμικρό!!! :shock::shock::shock: όταν πήγα με σπάσμένα νερά και πόνους με κράτησαν 1,5 μέρα και δεν κατάλαβε κανείς τι είχα και με έστειλαν στο Πανεπιστημιακό της Αλεξανδρούπολης (ΕΥΤΥΧΩΣ) όπου εκεί ναναι καλά οι γιατροί αμέσως βρήκαν το πρόβλημα... αλλά ήταν πολύ αργά για κάνουν κάτι... Μου είπαν ότι αν είχα μείνει στην Ξάνθη τη μήτρα θα την έχανα σίγουρα μπορεί να έφευγα και εγώ!!! Οπότε τώρα και μόνο που ακούω Νοσοκομείο Ξάνθης με πιάνει αμόκ!!!! Μαζί με την γιατρό που είχα τότε τους θεωρώ υπεύθυνους για ότι έγινε... αν μου είχαν δώσει σημασία απο την αρχή και έβρισκαν τι φταίει τώρα τα μωρά μου θα ζούσαν!!!

Μαρακι φεεεεεεεταααααααααα ολα καλα θα πανε...ξερω πολλες που το χουν κανει και

δεν ηταν τιποτα απολυτως η διαδικασια!!!! φιλακια

Cesilia εσύ που είσαι απο Θεσ/νικη που είναι καλύτερα για β' επιπέδου... σε ρωτάω γιατί ο γιατρός μου μου είπε ότι η Καβάλα θα με στείλει η Θεσ/νικη.. δεν μου είπε σε ποιόν... θα μου πεί τη Δευτέρα και μάλλον θα διαλέξω εγώ...

Καλημερα κοριτσακια!!Πως μου ειστε σημερα?

Διοσα μου συγκλονιστηκα με οσα περασες,εβλεπα το τικερακι σου αλλα δεν ηξερα λεπτομερειες.Ευχομαι να μην ξαναπερασεις ποτε τιποτα παρομοιο (κ κανενα αλλο κοριτσακι βεβαια) και ολα να σου πηγαινουν τελεια στο εξης...

Μαρακι χαλαααααααααρωσε σημερα και αυριο ολα μια χαρα θα πανε!Καλη επιτυχια ευχομαι!

Σεσιλια ακομη ναυτιες?Απορω....Κουραγιο και ευελπιστω να περασουν συντομα..

Οι υπολοιπες ειστε καλα?Βλεπω μιλατε για θηλασμο!Μμμμμμ..........μαλλον ειμαι απο αυτες που δεν το σκεφτομαι καθολου γιατι προς το παρον με βλεπω να μη θηλαζω..δεν ξερω γιατι αλλα ποτε δεν το ηθελα ιδιαιτερα,αυτο με κανει κακη μανα?????????????????????????????????????????????????????????

Αντε ρε συ...σοβαρα..πωπω..μπρρρ..ανατριχιασα τωρα

καλα απο βλακιες γιατρων...δεν το συζητω..

και τι τους νοιαζει ποσο χρονων εισαι..

γεννικα εχω καταλαβει πως σε ολες τις κλινικες..αμα δενε χεις τον γιατρο σου δε σε παιρνουν στα σοβαρα...

Δηλαδη μια εγγυος που ποναει ειναι τιποτα.. ε και τιποτα να μην ειναι εχουν υποχρεωση να δωσουν τη δεουσα σημασια..

ποσε ςγεννες πια εχουν να χειρηστους..περισσοτερες απο το Ιπποκρατειο η το μητερα;;;;

Σοφιτσα μη λες χαζα..ακου κακη μανα...

μονο αυτο δε σε κανει κακη μανα..

αν και σε βλεπω να γινετε φανατηκη με τον θηλασμο...χαχαχα

Μην ακους κανεναν οτι και να σου πουν...

εννωειται πως η θηλασμος ειναι οτι καλυτερο για ενα μωρο αλλα υπαρχουν φορες που απλα δεν γινετε να θηλασεις...

Εγω παντα πιστευω πως η αρμοδιοι εχουν υποχρεωση να ενημερωνουν σωστα τις μητερες και να ειανι δικη της αποφαση της μητερας και μονο για το εαν και ποσο θα θηλασει..

Ολοι οι υπολοιποι δεν θα επρεπε να ανακτευονται καν στο θεμα

Ευχαριστω κοριτσάκια μου..να είστε όλες καλά...

Ανοιξα τα σαιτ περί θηλασμού και τα αποθηκεύω στα αγαπημένα ετσι τώρα που θα είμαι ξάπλα να έχω να διαβάζω!!!

Σοφίτσα μου τι ειναι αυτά που λες???ακους εκεί κακιά μάνα!! Η νύφη μου και ταυτόχρονα κολλητή μου ειναι 25 ετών έχει τρια κοριτσάκια και δεν ήθελε καθόλου να θηλάσει..πίστεψε με όμως ειναι καταπληκτική μανούλα!! Δεν πιστεύω οτι κρινεται μια μάνα για το αν ειναι καλή η οχι με το θηλασμό..

Α σας είπα τι αγορασα χθες??? Εκτός από το σουτιεν..πήρα κι ενα λευκωμα στο οποιο θα βάλω όλους τους υπέρηχους με λογάκια για το μωράκι μου..Θα βάζω και φώτο με την κοιλίτσα οταν μεγαλώνει..με λίγα λόγια ημερολόγιο εγκυμοσύνης.

Ερε χαλια τα νοσοκομειαααααααα??? Παναγια μουυυυυυυ βοηθα...ειναι που λενε ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ διαβαινε κλπ κλπ

Ασε εχω ακουσει και αλλα...μπρρρρρρ

Εγω λεω οτι θελω να θηλασω, τωρα απο κει και περα τι θα συμβει αγνωστο!!!!

Σοφιτσα τι λες μαρη που αυτο σε κανει κακια μανα?????????? Μη λες τετοια γιατι θα φαω τυροπιτα!!!

Καλα λεει η σεσιλια πρεπει να ενημερωνουν οι γιατροι και μετα η αποφαση ειναι της καθε μιας τι θα κανει!

Μαρακι με γεια τα πρωτα ψωνια!!!!

Καλημέρα sofitsa!!! ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ τι κακούργα μάνα είσαι εσύ?????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλά βρε γιατί να σε κάνει κακή μάνα το να μη θέλεις να θηλάσεις?? Δεν μπορεί να σκέφτονται το ίδιο όλοι για όλα...

Άσε Cesilia είναι ανεύθυνοι και βαριουνται που ζούν... Νομίζουν ότι το νοσοκομείο είναι το μαγαζί του πατέρα τους και ότι μπορούν να συμπεριφέρονται όπως ναναι!!! Απο τον μεγαλύτερο γιατρό μέχρι την τελευταία νοσηλεύτρια!!! Εμένα με παρακολουθούσαν οι 2 διευθυντές (γυναικολογικής και μαιευτικής) και δεν είχαν καταλάβει κάν ότι τα μωρά ήταν σε 2 σάκους (σημαντική λεπτομέρεια που θα μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα) Τέσπα δεν θέλω να μιλάω γιαυτό σε αυτό το πόστ για να μην σας φρικάρω...

Μαράκι πολύ καλή ιδέα το λεύκωμα!!!! Για πές είναι ειδικό λεύκωμα η ένα απλό που το διαμορφώνεις εσύ?

Ζάχα σε φαντάζομαι με ένα μωρό στο κάθε βυζί!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: να μας βάλεις φωτό όταν με το καλό έρθει η ώρα!!!!!

Καλημεραααααα γκαστρουλες!!!!Τι κανετε??

Καλε πως πηδατε απο το ενα θεμα στο αλλο??Ξεκινησαμε για τις κλωτσιες,φτασαμε στον τικετο τα επιπλα τωρα στο θηλασμο!!!!Παντως τα πατε με τη σειρα :):):)

Εμεις χτες φτασαμε στα 6-7 οταν θα φτασει το παιδι σε τι δραστηριοτητες να δωσουμε προσοχη,για ξενες γλωσσες κλπ κλπ!!!!Και ειπαμε μια δραστηριοτητα κ μια Ξενη γλωσσα!!Βεβαια απο τωρα εχουμε αποφασισει..Λεω του αντρα μου Σαν την Αντιγονη Λαζαριδη απο τα μυστικα κανουμε..που ενω ηταν εγκυος η Ευαμιλαγε για τις σπουδες του εγγονου :D:D:D

Κατα τ αλλα ειμαστε καλα..αν και τρεις μερες τωρα εχει επιστρεψει αυτη η αθλια γευση παλι στο στομα κι στο τελος το βραδυ εχω κ μια εξαγωγη!!!Αχ αντε να σταματησουν!!!!

Εμεις Β επιπεδου παμε προς τελος Μαρτη!!!!

diosa απιστευτο αυτό που περασες γιατί καποιοι "ανθρωποι" είναι τόσο αχρηστοι, ακαρδοι και να μην αρχισω τωρα....αυτους ειναι να τους κρεμασεις ολους στο συνταγμα αναποδα και να περνανε ολοι να τους φτυνουν....εγώ πέρασα κατι πολύ μικρό σε συγκριση με το δικό σου στον ευαγγελισμο και ειμαι εξοργισμενη....μου αφαιρεσαν κατι χωρις να χρειαζετε οι αθλιοι και μετα ειχα προβλημα, και ειμουνα 19 χρονων....αστα να πανε

Σοφιτσα αυτό δεν εχει να κανει με το ποσο καλή μάνα εισαι ή οχι. Καλή μανα εισαι οταν αυτά τα παιδιά που φερνεις στον κοσμο τα εχεις μαθει να ειναι σωστοι ανθρωποι και τα μεγαλωνεις σωστά... αν δεν μπορεις ή δεν θέλεις να θηλάσεις είναι δικαιωμα σου....

Αυτό κιόλας ειναι κατι που δεν μπορει να προβλέψει κάποιος. Κι εγώ πχ που λεω οτι θελω να θηλάσω μπορεί να ερθει εκεινη η ωρα και να μην το κανω...

μαρακι η ιδεα σου με το λευκωμα ειναι τελεια! κι εγω εχω ολους τους υπερηχους κρατημενους και θα το κανω κι εγω μου εδωσες ιδεα!!!!

Βρε κοριτσακια πλακα εκανα......εννοειται πως δεν αισθανομαι καθολου ετσι,οτι δηλαδη αν δε θηλασω δε θα ειμαι καλη μανουλα.Απλα το εχω ακουσει κατα καιρους και το ειπα εντελως χιουμοριστικα!!Μη με μαλωνετε.... :lol::lol: Ισως και να εχεις δικιο Σεσιλια,οταν ερθει εκεινη η ωρα μπορει να γινω φανατικη του θηλασμου!!Αληθεια με 2 παιδια προλαβαινεις να κανεις τιποτε αλλο εκτος απο το να θηλαζεις?'Η βαζεις και τα 2 μαζι??? :lol::lol::lol::lol:

Μαρακι τεεεεεεεελεια η ιδεα του λευκωματος εγκυμοσυνης και πολυ πρωτοτυπη!!Ευγε!!!

Εγω ψωνισα τα παντα απο φορμακια, κουβερτουλες,ζιπουνακια κτλ.Ειπα να εκμεταλλευτω τις εκπτωσεις και πραγματι τα πηρα σχεδον τσαμπα!!!Η κριση χτυπησε και τα μωρουδιακα..ποτε ξανα δεν ειχαν τοσο καλες προσφορες :lol::lol:

Γιελίζ στην αρχή απλά έλεγα να πάρω ένα μεγάλο τετράδιο και να το φτιάξω..Μετά είδα και ημερολόγια εγκυμοσύνης έτοιμα που απλά εσύ συμπληρώνεις αλλά δεν ειχε χωρο να βάλω και να φτιάξω όσα θέλω..Και τελικά βρήκα αυτά τα μεγάλα χοντρα λευκώματα που γράφουν τα παιδιά στο γυμνάσιο...Θα δω αν μπορώ να βάλω φώτο...Και θα το διαμορφώσω εγώ όπως θέλω..

Ναι κορίτσια ειναι ωραία ιδεα..Δοκιμάστε το...

Βάζω φώτο να δείτε πώς είναι αυτό που πήρα..Βεβαια θα το διαμορφώσω δεν θα το αφήσω έτσι..

post-9162-13873936123485_thumb.jpg

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...