Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα φιλεναδίτσες... πρωινές πρωινές σήμερα...

εμείς κλασικά ξυπνήσαμε απ τις 7 πάλι...

miria πως είσαι σήμερα; ελπίζω καλύτερα..τι εγινε με τον παιδιατρο;

Ηλιάννα ωραία τα φασολάκια να τα κάνεις αφού.... σου μύρισαν!εγώ μια καρμπονάρα θα κάνω...

tzitzikaki εμείς τρώμε 9.30 κ κοιμόμαστε, ξυπνάμε 4 κ τρώμε κ έπειτα 6.30 με 7. μια φορά δηλαδή θηλάζουμε τη νύχτα. εσένα πόσες φορές τρώει η μικρούλα τη νύχτα;

elisa μπράβο, πολύ μεγάλος ο μικρούλης σου...θηλάζεις;

χάλια πάλι ο καιρός.... ελπίζω να μην πάει έτσι κ ο Μάρτης..!

• Απαντήσεις 719
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

πως ειστε κοριτσακια??????εγω μολις εφαγα τα φασολακια μου (πολυ τα ειχα πεθυμησει),κ τωρα θα παω να ξαπλωσω,να ξεκουραστω λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οχι οτι εκανα κ τιποτα δηλαδη αλλα νιωθω πολυ εξαντλημενη!!!!!!!!!!!!!

τζιτζικακι μου ξυπναει ακομα το βραδυ ε??ελα ντε που το βαζουν τοοοοσο γαλα???????χιχι

εγω δεν το εχω δοκιμασειαυτο το γαλα.εγω δινω στον αγγελο το φρισομελ!!

ελενη μου αχ μακαρι να μμην παει ετσι κ ο μαρτης γιατι......την κατσαμε!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

δεν θα; το αντεξω αλλο αυτο τον καιρο!!!!!!!!!!!!!!!

ελιζα μου μια χαρα ειναι ο μικρουλης!!!!!!!!!!!!!!κ το προγραμμα σας σουπερ αντε ωραια!!!!!!!!!!!!

αντε ευκαιρια να ξεκουραστεις κ εσυ λιγακι κοπελα μου τωρα που λειπει κ ο μεγαλος σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακια θα τα πουμε μετα οταν ξυπνησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Τετοια ακουω και μου΄ρχεται το εγκεφαλικο!Η δικια μου τα περισσοτερα βραδια ξυπναει απειρες φορες!!!!!Σας ζηλευω πραγματικα.....Μεσα στη μερα κοιμουνται?Και γενικα βρηκαν μονα τους το προγραμμα τους ή κανατε κατι εσεις?Υπομονη να μεγαλωσουν..Τι αλλο να κανουμε??

Δημοσίευση

γεια σας κ απο μας! πηγαμε σημερα για εμβολιο. κοιμαται συνεχεια...παντα της φερνει υπνηλια..πυρετο ευτυχως δεν εχει κανει.

αυριο ξεκιναμε δεκατιανο μηλαρακι (2 μερες) μετα αχλαδακι και μετα κ μπανανα.το απογευματακι την κρεμουλα μας (εδω κ 10 μερες την τρωμε). μας αφηνει να πινουμε κ νερακι (βρασμενο πρωτα)\

tzitzikaki εμενα υπο φυσιολογικες συνθηκες κοιμαται 21.00-01.00 τρωει και μετα ξυπναει παλι στις 6.00. μονη της το εκανε. ταιζε την καλα το βραδυ να χορτασει.

καμια φορα ομως κανουν κ αλματα αναπτυξης κ χρειαζονται πιο πολυ κ πιο συχνα φαγακι. ακολουθησε το προγραμμα της ξερει αυτη!!!οσο θελει δινε της. αλλωστε ο θηλασμος δεν ειναι μονο φαι.ειναι κ παρηγορια, κ μανουλα κλπ κλπ

Δημοσίευση

geia sas koritsia ti kanete emeis kala eimaste simera eimai kala an kai poli ligo kimithika :?

pigame kai emeis gia emvolio alla i dikia m se antithesi me to mamounaki mia xara itane mesa stin treli xara :D pigame kai jumpo kai kaname ta psonia mas oraia perasame kai simera ;)

to koritsi mas egine 6200 kai 63.5 mia xara mas vrike

elisa popo o mikros zoumpourlos zoumpourlos 6700 kai einai 3 minon kai mias evdomadas kai emeis 6200 kai eimaste 4misi :o:o nane kala to moraki sou tha exeis mpoutakia na dagkonis ;)

tzitzikaki m edo o kairos einai opos o dikos sas i kakokairia pou feugei apo esas erxete se emas exei 2 meres brexi kai tin proigoumeni vdomada evrexe kathe mera ektos mias meras bre koritsaki frouto pote dinoume emeis se 13 meres arxizoume rizaleuro frouto pote tha faei??

eleni mou proini proini e ti na kanoume exei mpi se programa to paidi ;)

mamounaki filakia

lipon koritsakia kalo vradi tha ta poume aurio

Δημοσίευση

καλημέρα σε όλες τις γλυκές μανούλες...

τι κάνετε;εμείς καλά, τα δυο μας πάλι.... πεσμένη κ η διάθεση, λίγο η κούραση, λίγο ο καιρός, λίγο τα κιλά, λίγο η κλεισούρα... ε, πολύ θέλει να χαλάσει η διάθεση!!!

miria μπράβο σας μεγαλώνετε κι εσείς.... 4,5 είστε, ε; κι εμείς 4 κ 1 εβδομάδα, άντε κοντεύουμε να αρχίσουμε το φαγάκι μας.... εσύ miria θηλάζεις; εγώ ανυπομονώ να αρχίσουμε σιγά σιγά τις στερεές για να δω πως θα τις δεχτεί ο μικρούλης μου κ να δω πως θα προσαρμόσω κ τον θηλασμό με τα νέα δεδομένα, με αγχώνει λίγο αυτό... δεν θέλω να μειωθεί το γαλατάκι μου... έχει καμιά σας παρόμοια εμπειρία;προσαρμοστήκατε εύκολα με το θηλασμό κ τις στερεές;

tzitzikaki εμένα ο μικρός μου έχει ένα πρόγραμμα, όπως σου είπα, αλλά είναι αρκετά κ τα βράδια που ξυπνάει κ γκρινιάζει, είναι ανήσυχος, γυρνάει συνέχεια, θέλει πιπίλα.... κάποιες φορές το χαλάμε το πρόγραμμα κ βέβαια ποτέ δεν ξυπνάει μετά τις 7 το πρωί. την ημέρα κοιμάται μετά από κάθε γεύμα, σχεδόν σε όλα, για ένα μισάωρο.

mamounaki πως είναι η μικρούλα σου; ελπίζω να έπεσε ο πυρετός..έχει ξανακάνει πυρετό λόγω εμβολίου;εμένα ακόμη δεν έκανε.

άντε να ανοίξει ο καιρός, να βγούμε καμιά βόλτα, να ψωνίσουμε κάνα ρούχο ανοιξιάτικο, να δούμε λίγο ήλιο, να πιούμε καφεδάκι μαζί με το μωράκι μας, να δούμε καμιά φίλη, να μην τρώμε συνέχεια, γενικά να ανοίξει λίγο το ...μάτι μας....! αχ, μου χουν λείψει πολύ όλα αυτά...

Δημοσίευση

Καλησπερα!Καλο μηνα κιολας,μπηκε η ανοιξη επιτελους.Υποτιθεται τουλαχιστον..Τι κανετε?

Εγω χαλια...Περασα ενα βραδυ φρικη.Γυρω στη 1 το βραδυ ειχα εντονο ριγος που κρατησε μια ωρα.Δεν μπορουσα να ζεσταθω με τιποτα.4 κουβερτες μου εριξε ο αντρας μου,τα καλοριφερ στο φουλ και εγω παγωνα.2 η ωρα βαζω θερμομετρο,39,5!!!Πηρα ντεπον τιποτα.Μετα απο ενα 2ωρο πηρα και ενα παναντολ και αρχισε να πεφτει.Επισης ειχα τρομερο πονοκεφαλο,ενιωθα το κεφαλι μου απιστευτα βαρυ.4.30 καταφερα να κοιμηθω και σηκωθηκα 10 παρα χωρις πυρετο αλλα με πονοκεφαλο παλι.Σημερα δεν εχω κανει πυρετο,μεχρι 37 μονο αλλα ο πονοκεφαλος επιμενει.Ο αντρας μου κατατρομαξε χθες,επεμενε να παμε στο νοσοκομειο αλλα δεν ηθελα.Η μικρη παντως σηκωθηκε 4 για φαγητο και κοιμηθηκε μετα μεχρι τις 10 Λετε να καταλαβε οτι ειμαι αρρωστη?Λετε να θελει να κοιμαται στο μεγαλο κρεβατι με τον μπαμπα της??Την ειχε παρει ο μπαμπας της και κοιμηθηκαν μαζι στην κρεβατοκαμαρα και εγω στον καναπε.Τι ειναι παλι αυτο ρε κοριτσια?Ιωση δεν νομιζω,δεν εχω τιποτα αλλο.Ουτε καταρροη,ουτε βηχα,ουτε τιποτα.Ελπιζω σημερα να μην με πιασει παλι.Δεν εχω ορεξη να σχολιασω,συγγνωμη.

καλο βραδυ,φιλια πολλα

Δημοσίευση

καλησπερα καλες μου φιλεναδιτσες κ καλο μηνα να εχουμε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε???????τα μικρουλια σας??????

χθες δεν ημουν καθολου καλα κ γι'αυτο δεν μπηκα!!!!!!!!ειχα ζαλη πολυ , αναγουλες,πονο στην κοιλια κ πολυ εξαντληση!!!!!!!!!

σημερα πηγα στο γιατρο κ ειδα το μικρουλι σπορακι μου!!!αχ συγκινηθηκα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελικα οσες φορες κ αν το περασεις η καθε φορα ειναι μοναδικη!!!!λες κ ειναι η πρωτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το απογευματακι ειδα κ μια σταγονιτσα αιμα!!!προσπαθω να ξαπλωνω , να ξεκουραζομαι κ να προσεχω!!!!!!!!

συγχωρεστε με που δεν σχολιαζω αλλα πραγματικα δεν εχω το κουραγιο γλυκες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νιωθω φοβερη εξαντληση!!!!

πολλα πολλα φιλια σε ολες σας κουκλιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο σας βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα λεμε αυριο..........................

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*[smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif]

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάκια μου... τι κάνετε;

tzitzikaki περαστικά σου εύχομαι, ελπίζω να μην είναι ίωση κ να σου περάσει γρήγορα...

Ηλιάννα μου, είδες το σποράκι μας;;αχ, συγκινήθηκα..... με το καλό! να προσέχεις πολύ κ να ξεκουράζεσαι, όσο γίνεται με δύο παιδάκια...

μπήκε η άνοιξη αλλά ο καιρός δεν βλέπω να προσαρμόζεται... χιόνια στη μισή Ελλάδα, αέρας κ κρύο!

εμείς ξυπνήσαμε στις 6, φάγαμε, αλλάξαμε πάνα κ τώρα ξανακοιμόμαστε για λίγο.. περιμένουμε τον μπαμπά μας από την υπηρεσία, αυτή τη βδομάδα είχε 3 υπηρεσίες μαζεμένες κ μας έλειψε...

αντε κοριτσάκια μου βλέπω οτι πολλές είμαστε με κακή διάθεση πότε θα φτιάξει λίγο να πάρουμε τα πάνω μας....;;;;;

καλή σας μέρα!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΜΙΑ ΜΙΑ ΜΠΑΡΠΙΕΠΑ ΜΟΥ ΤΖΙΖΤΖΙΚΑΚΙ ΜΙΡΙΑΚΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΟΛΕΣ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ Κ ΣΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΒΕΒΑΙΑ..

Δημοσίευση

tzitzikaki μου περαστικούλια σου γλυκιά μου! Ηλιάννα μου πως ένιωσες οταν είδες το μικρούλι σου στον υπέρυχο?

Σήμερα πήγαμε στο γιατρο για εμβόλιο και η μικρή πήρε 1 κιλό απο τον προηγούμεο μήνα και ο γιατρός μου είπε ότι πλέον το βάρος της είναι καλό! δοξα το θεό! τις κρεμούλες εμάς δυστυχός θα μας τις ξεκινήσει απο τον 6ο μήνα. :(

Δημοσίευση

MARIASO τελεια τα νεα. ειδες αδικα ανησυχουσες. για τις γουλιες που βγαζει τι σου ειπε?

τζιτζικακι μου περαστικαααα!!!ετσι ξεκινησε κ του αντρα μου, πονοκεφαλος κ μετα πυρετο μεχρι 38,5. ειναι αρκετες μερες, κ ειπε γιατρος ιωση. μονο αντιπυρετικα παιρνει κ ειπε καλο αερισμο σπιτι. φορα μασκουλα, οπως κ ναχει.

eleni εμεις ειμαστε 5,5 μηνων κ ξεκινησαμε κ κρεμα κ φρουτοκρεμα.θηλαζω αποκλειστικα. η μικρουλα δεχτηκε πολυ καλα κρεμα, με τα φρουτα ομως ψιλοαηδιαζει. το γαλα μου δεν εχει μειωθει. αλλωστε μπορεις να βγαζεις κ με θηλαστρο επιπλεον γαλα κ να βαζεις καταψυξη/

magycal εννοειται πως μπορεις να γραφεις κ εδω..απλα απο κει δεν σασ προλαβαινουμε..οι σεπτ-οκτωβριανες ειμαστε πιο αργες..καναμε μια ερωτηση κ μεχρι να απαντηθει περναγανε 15 σελιδουλες..χιχι..κ ετσι βρεθηκαμε εδω..

πυρετο δεν ξανακανε μωρο. ηταν το 3ο εμβολιο κ καναμε πρωτη φορα πυρετο. τις 2 πρωτες φορες δεν ειχε κανει.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε εμεις ημαστε πολυ καλα μονο ενα θεματακι εχουμε με το νινι μου που δεν πινει ολο τις το γαλα αλλα θα βρουμε λυση...

τζιτζικακι μου περαστικουλια μπορει να ειναι κατι σαν αδυναμια εχεις χαμηλη εμοσφερινη?? εγω εχω και το παθενω συχνα αυτο που λες για κανε μια αναλυση αιματος...

ηλιανα μου αρχισανε η ζαλαδες ε αντε ξεκουρασου και να προσεχεις ;)

μαγκυ μου μας βρηκες επιτελους ναι ηρθαμε εδω το αλλο παρεακι ητανε παρα πολλα τα κοριτσια και δεν προλαβαιναμε να γραφουμε οποτε ανυξανε αυτο το παρεακι που ημαστε πιο λιγες να ερχεσε και εδω να μας γραφεις ;):D

ελενη μου δεν θυλασα θα αρχισουμε και εμεις σε λιγες μερες κρεμουλες

μαμουνακι φιλακια :-*

φιλακια σε ολες και καλο βραδυ :!::!::-*:-*

Δημοσίευση

Καλησπερα!Τι μου κανετε?Εγω συνεχιζω με πονοκεφαλο,πυρετο μεχρι 37,5 και τιποτα αλλο απο συμπτωματα.Θα παω αυριο το πρωι για εξετασεις αιματος.Η μικρη μια χαρα παντως.

μιριακι μου μηπως χορταινει?τι λεει ο παιδιατρος?ποσο γαλα ακομα επρεπε να πινει?εμεις ξεκινησαμε φρουτακια γιατι εμεινε λιγο πισω στα κιλα της.

μαμουνακι μου πως ειναι η μικρη?Εμενα ευτυχως εν μου εχει κανει πυρετο σε εμβολιο.Περαστικα και σε αντρουλη.Η δικια μου επισης ψιλοαηδιαζει με φρουτα,μονο μπανανα θελει.Υπομονη και ελπιζω να τα φαει.Κρεμα δεν τρωμε.

Magycal welcome back.Εννοειται πως θελουμε να γραφεις!!

μαριασο 1 ολοκληρο κιλο???????τελεια ειστε..

ηλιαννα,ελενη,ελισα και οποια αλλη ξεχναω :-*:-*:-*:-*

ευχαριστω και για τις ευχες σας..αυτες τις μερες δεν μπαινω οπως παλια γιατι ο πονοκεφαλος με εχει κανει ζομπι..θα επανελθω δριμυτερη παντως :lol::lol:

Δημοσίευση

Κοριτσια θελετε να κανουμε μια λιστα με τα ονοματα μας και τις ημερομηνιες γεννησης των μικρων μας?ειχε ξεκινησει να τα μαζευει η ανλου νομιζω αλλα σταματησαμε.Αν θελετε την κανω εγω αλλα μολις συνελθω και βρω λιγο χρονο.

Δημοσίευση

γεια σας κουλίτσες μου καλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε κοριτσακια μου?????????τα μικρα μας ζουζουνακια πως ειναι???????????????????????????

εγω χθες δεν μπηκα καθολου!!!!ειχε ρεπο ο αντρουλης μου, αφησαμε τα παιδια στη μαμα μου κ ειμασταν ολη μερα βολτουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!πηγαμε για φαγητο,για καφςε κ καναμε βολτες!!!!!!!

αχ ποσο μου αρεσε!!!!!!το ειχα πραγματικα πολυ αναγκη!!!!!!!!!!!!!!ξεφυγα λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενιτσα μου ναι το ειδα το σπορακι μας!!!αααααχχχχχχχχχχχχχχ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι προσπαθω οσο γινεται να ξελουραζομαι αλλα σημερα η κορη μου μου εχει σπασει τα νευρα!!!ξυπνησε μεσσημεριατικα κ ηθελε να πιει γαλα αντι να φαει φαγητο!!!!να κλαιει κ να χτυπιεται :twisted::twisted::twisted::twisted: , ωσπου ξυπνησε κ τον αγγελο.........................να με πιασουν τα νευρα μου κ μετα καθομουν κ εκλαιγα......τι να πω επιτηδες το κανει χριστε μου??????....................μετα οταν με ειδε ετσι ηρθε κ με καλοπιανε με τα ναζια της τα που@τικα οπως λεω εγω!!!!!!!!!παω να σκασω!!!!!..............

που θα παει θα ηρεμησω .........

μαριασο μου καλη,αχ οταν ειδα το μικρουλακι μου..........ενιωσα τοσο ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ αμεσως σκεφτηκα ολες αυτες τις χαζομαρες που σκεφτομουνα γι'αυτο!!! :(:(:(:(:(:(:(:( αλλα του ζητησα μια πολλη πολλη μεγαλη συγνωμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πιστευω να τη δεχτηκε το πλασματακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωραια μια χαρα που ειναι ενταξει το βαρος της μικρουλιτσας!!!!!!!αντε βρε υπομονη ενα μηνα κ θα ξεκινησετε κ τις κρεμες κ θα μεγαλωσετε πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;););):D:D:D:D:D:D

μιριακι μου , αχ ναι ξεκινησανε νωρις νωρις οι ζαλαδες κ οι αναγουλες καλημου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τζιτζικακι μου ευχομαι να σου περασει γρηγορα ο πονοκεφαλος κοριτσι μουυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματζικαλ καλως ηρθες κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακια μου σας φιλω ολες μα ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας στελνω την αγαπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημέρα στις μανούλες...

πως είστε σήμερα;;;

εμείς καλά, τώρα κοιμηθήκαμε λίγο κ έτσι η μαμά βρήκε χρόνο να μπει στο forum....

εμείς χθες περάσαμε όμορφα γιατί ο μπαμπάς μας είχε άδεια, ημασταν παρεούλα, πήγαμε κ βολτίτσα στα mothercare κ στα λητώ για λίγα ψώνια του μικρού...

πήραμε φορμάκια ανοιξιάτικα, μασιτικά, καινούριο παιχνιδάκι, ένα γυμναστήριο, πήραμε επίσης μπωλάκια-κουταλάκια-πιατάκια κ ποτηράκι, ετοιμαζόμαστε για τιςε κρεμούλες που θα αρχίσουμε σε 3 εβδομάδες.... ανυπομονώ....

ε, λίγο ο μπαμπάς μας, λίγο η βόλτα, έφτιαξε η διάθεσή μας, είχαμε καιρό να βγούμε κ οι τρεις μας..

όσες μανούλες έχετε γυμναστήριο, κάθονται τα παιδάκια σας;τους αρέσει;εμένα ενθουσιάστηκε με τα παιχνιδάκια στη μπάρα που κάνανε ήχο αλλά δεν έμεινε πολύ ώρα, δεν του αρέσει ξαπλωμένος...

τώρα θέλουμε να πάρουμε στράτα αλλά δεν είδα κάποια που να μου αρέσει χθες...είδα στο ιντερνετ κάποιες που είναι στράτες-αυτοκινητάκια, θα ψάξω να τις βρω.. επίσης μου άρεσε η κούνια-τραμπολίνο του mothercare, την έχει καμία σας;αυτή που την κρεμάς απ την πόρτα κ χοροπηδάει το παιδάκι, είναι από 3 μηνών. το σκέφτομαι κι αυτό γιατί βλέπω οτι ο μικρός είναι πολύ ανήσυχος, βαριέται εύκολα...

mariaso μου, μπράβο η μπεμπούλα, πήρε το κιλάκι της αυτό το μήνα...

Ηλιάννα μου καλά έκανες κ βγήκες, χρειάζεται να αλλάζουμε παραστάσεις κ να ξεκουραζόμαστε λίγο, πόσο μάλλον εσύ που είσαι κ εγκυούλα...

tzitzikaki, καλό είναι να κάνεις τις εξετάσεις αίματος να δεις τι είναι, περαστκά σου...α, ωραία η ιδέα σου για τη λίστα με τα ονόματα κ τις ημερομηνίες...

miria μου, πως κι έτσι με το γαλατάκι; περαστικό θα είναι, κι εμένα τον τελευταίο καιρό φαίνεται να πίνει λιγότερη ποσότητα κ λιγότερη ώρα την ημέρα μιας κ αποσπάται από τα ερεθίσματα γύρω του, το βραδάκι όμως κ την νύχτα πίνει περισσότερη ώρα κ με πολύ όρεξη, τότε που είναι πιο ήρεμος κ λίγο νυσταγμένος. σήμερα πως τα πάει;

καλημέρα κ στις υπόλοιπες μανούλες....

Δημοσίευση

Καλησπερα!Η μικρη κοιμηθηκε και βρηκα λιγο χρονο να μπω.Δεν πηγα για εξετασεις γιατι δεν προλαβα.Γαμωτο τωρα θα πρεπει να περιμενω την Τριτη.Παντως νιωθω καλυτερα.Ο πονοκεφαλος δεν ειναι τοσο εντονος πλεον.

ελενη μεσα στο μυαλο μου εισαι!Αυτην την κουνια τη θελω και εγω.Την εχω δει και την ερωτευτηκα.Νομιζω οτι θα της αρεσει.Αν την εχει καμια ας μας πει γνωμες.Για το γυμναστηριο που ρωτησες στη δικια μου αρεσει πολυ.Θελει παντως να ειμαστε και εμεις στο οπτικο της πεδιο γιατι αλλιως βαριεται και ξεκιναει την γκρινια.Μονη της δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει πανω απο 10 λεπτα.Αν μας βλεπει καθεται και παιζει μια χαρα.Με γεια και τα υπολοιπα ψωνια και παντα τετοιες ωραιες μερες να περνατε :D

Ηλιαννα μου πολυ χαρηκα που εισαι καλυτερα.Ειδες?Σιγα σιγα ολα φτιαχνουν.Υπομονη χρειαζεται με τη μικρη και μην κλαις καθολου!!!!Οταν νιωθεις οτι πιεζεσαι αφησε τη στη μαμα σου.

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...