Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σας το ευχομαι boub μου σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D καλα οσο για τη χοριακη ειχα μπερδευτει τοσο πολυ....δεν ηξερα τι μου γινοταν!!!!!!!!! :?: αστα αστα

σου ευχομαι να μην σου ερθουν για τους επομενους 9 μηνες!!!!!!!!!!!!!!!!!περιμενουμε νεα σου :D:D:D:D:D τι θα κανεις χοριακη η τεστ?

Δημοσίευση
  ο/η litsas1 είπε:
geia sas koritsakia ti kanete!!?!!nas sas po kai ego na mou peite ti gnomi sas?loipon:itan na adiaithetiso 9/1 alla telika ekana oorhxia 12/1 kai ekana xoriaki stis 21/1 kai vgike arnitiki lete na eime egkios kai na min edeixe akomi i xoriaki?ax makari panagitsa mou!!!!

Λιγο με μπέρδεψες Λιτσάκι αδιαθέτησες 9/1 ή ήταν να έχεις ωορηξία τότε; Νομίζω βιάστηκες να κάνεις την χοριακή. Αν είχες ωορηξία στις 12/1 τότε η περίοδος έρχεται 14-17 μέρες μετά, οπότε εσύ θα πρέπει να περιμένεις περίοδο γύρω στις 26-28/1. Έχεις σταθερό κύκλο; Πόσων ημερων;

Νομίζω θα πρέπει να κάνεις λίγο ακόμη υπομονή. Εγώ που είχα ωορηξία στις 10/1 λέω ότι αν δεν μου έρθει μέχρι την Παρασκευή να κάνω κανένα τεστάκι και την άλλη Δευτέρα να πάω για χοριακή. Εύχομαι σύντομα να δούμε μια τεράστια χοριακή όλες μας και να κρατήσουμε ένα υγιαίστατο μωράκι στα χέρια μας!!!

Δημοσίευση

kalimera madi mou se mperdepsa e?loipon itan na adiathetiso stis 9/1 alla den adiathetisa kai oorixia den ekana olo to mina ekana ligo arga 12/1.o kiklos mou genika eine megalos mporei na ftasei kai tis 40 meres.apo tin alli afou ekana tin xoriaki skeftika mipos tin ekana noris?de xero makari na eine noris kai na xanakano kai na eine thetiki!!!kai se esena na eine mia poli poli thetikotati xoriaki!!!ayrio tha pao kai sti ginaikologo exo rantevou na doume ti tha mou pei!!!!!!!esi ayrio les na kaneis xoriaki?

Δημοσίευση

Τώρα είναι που με μπέρδεψες :shock: ... δηλαδή πότε είχες περίοδο τελευταία φορά; Την ωορηξία σου την καταλαβαίνεις μόνη σου απο υγρα κτλ ή κάνεις τεστάκια; Μήπως είχες διπλή ωορηξία και δε το κατάλαβες; Κοίταξε σίγουρα είναι καλύτερα να πας στη γυναικολόγο σου να σε δει αλλά νομιζω για την χοριακή περισσότερο παίζει ρόλο πότε είχες ωορηξία παρά πότε είχες τελευταία φορα περίοδο. Οπότε εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι νωρίς.

Όσο αφορα εμένα εγώ θα πάω για χοριακή αν δεν μου έρθει μέχρι τότε, την άλλη Δευτέρα όχι αύριο, που θα είναι 21 μέρες μετά τη ωορηξία. Ο κύκλος μου συνήθως είναι από 28-35 μέρες.

Ποτε δεν φανταζόμουνα πάντως ότι για να κάνω ένα μωράκι θα κατέληγα με ένα ημερολόγιο στο χέρι να κάνω προσθέσεις αφαιρέσεις και ένα σωρό υπολογισμούς και πάλι να μη μου βγαίνουνε 8-}8-}8-}:lol::lol: :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Εντάξει σίγουρα δεν είναι το ίδιο κάθε μήνας απλά στην μεγάλη μου δεν μου είχε τύχει να είναι κάποιος μήνας που να μην έχει πάρει ικανοποιητικό βαρος -υφος και κάπως αγχώθηκα και στεναχωρέθηκα αλλά θέλω να πιστεύω πως θα στρώσει εκτός από λίγη γκρίνια που έχω παρατήρηση την τελευταία βδομάδα με δέκα μέρες  δεν την έχει συνέχεια βέβαια συνήθως απόγευμα την πιάνει η γκρίνια για λίγη ώρα αλλα γενικά η διάθεση της είναι καλή  ευχαριστώ κορίτσια για τα μνμ σας 🥰
    • Ναι το γνωρίζω πως θα αρχίσει να μειώνεται ο ρυθμός αύξησης του βάρους τους αλλά 589 γρ που είχε πάρει τον προηγούμενο μήνα τώρα πήρε 275 εντάξει η παιδίατρος δεν ανήσυχη γιατί δεν έπεσε στις καμπύλες και το ύψος εκεί που έπαιρνε 3 πόντους τώρα πήρε 0,5  Της είπα της παιδιάτρου (πριν λίγο την πήρα τηλ ) ότι τις τελευταίες 2 βδομάδες δεν είμαι καλά ψυχολογικά και έχω κάτι θέματα η απάντηση της ήταν.. για αυτό σε ρωτούσα αν κάτι έχει αλλάξει τις τελευταίες βδομάδες γιατί πιστεύει πως κάτι έχει γίνει με την παραγωγή 🤷‍♀️ και ότι επηρεάζει τέλος πάντων σε δύο βδομάδες θα ξανά πάω να την ζυγίζουμε και βλέπουμε αν χρειαστεί είπε θα δώσουμε και ξένο αλλά εκείνη πιστεύει πως θα στρώσει 🤷‍♀️ αυτά που μου έγραψες για την περίοδο δεν το γνώριζα ήξερα μόνο ότι μειώνεται η παραγωγή όταν έχεις περίοδο για 2-3 μέρες 
    • Τέλεια, μπράβο!!Εγώ έχω αύριο και το άγχος μου δε περιγράφεται! Είδατε φύλο?
    • Γεια σας κορίτσια!!!!  Κάναμε σήμερα αυχενική... 12+1 βάση περιόδου  12+4 βάση υπερήχου... Όλα πήγαν καλά Παναγία Μ !  Το εμβόλιο της γρίπης εγώ το έκανα την προηγούμενη εβδομάδα κ πολύ άργησα...
    • Κορίτσι μου μη στεναχωριέσαι! Δεν παίρνουν το ίδιο όλους τους μήνες! Άσε που οι μετρήσεις δύσκολο να είναι ακριβείας! Ούτε το ύψος ούτε το βάρος! Εγώ πιο πολύ εμπιστεύομαι τις δικές μου μετρήσεις παρά της παιδιάτρου! Δλδ τώρα πώς γίνεται να μετράται ο μισός πόντος; Μπορεί να είναι και 1 πόντος! Μπορεί να είχε λίγο στρίψει το κορμάκι.. Εγώ χρησιμοποιώ ξύλινο μέτρο, το πόδι να μην κάνει point ή flex και ζυγίζω το πρωί νηστικό πριν φάει..έχω ζυγαριά ακριβείας βέβαια..Σε έναν μήνα είχε πάρει 5 πόντους, σε έναν άλλο σχεδόν καθόλου και κάπως έτσι.. στην αρχή μετραγα συνέχεια, τώρα μια στο τόσο! καλά θα κάνεις και θα ξεκινήσεις τροφές, εξ' άλλου μπήκατε στον 6ο μήνα! Και θα ηρεμήσεις καθώς θα βλέπεις και πόσο τρώει! Κι εγώ ανυπομονώ, αλλά έχουμε τέλος του μήνα παιδίατρο..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...