Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2011!!!!!Νο 3

Recommended Posts

• Απαντήσεις 941
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Elenaki mou tin 3aderfi mou 8a kanw apotrixwsi alla k pali xalara k me prosoxi na min kourastw..K egw prepei na parw simera na kleisw rantevou gia apotrixwsi gia mesa tou fevrari giati stis 24 8a exw endokolpiki e3etasi gia ton traxilo k ntrepome na eimai opws tin arkouda :))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελενα ειναι καλο αυτο που βγαζεις. Εμενα τωρα και ενα μηνα οταν το πιεζω, βγαζει μονο το αριστερο λιγο διαφανες υγρο.

Ανδρια χαρα στο κουραγιο σου!!!

Kalhmera k pal....Na rothso ,exei paraggeilei kapoia to valitsaki ths babyspace k an nai,ti periexei mesa....gt emena mou hr8e alla exei mono ena deigma mia aloifhs gia sygama morou k ena mini Detol antishptiko....apla mou kanei entyposh..... ;)

εχω μια απορια: πως τα καταφερνετε με το σιδερωμα; Εγω καθομαι στον καναπε και σιδερωνω καθιστη, αλλα ζοριζομαι τωρα που μεγαλωνει η κοιλια.

jule λυπαμαι που δεν μπορω να σε βοηθησω για τα επιπλα, αυτα που ξερω εγω ειναι Μετ/ση,κοντα στην Εθνικη.

Εγω παρεγγειλα το βαλιτσακι αλλα αρχες Φλεβαρη θα μου ερθει.

Geov το βαλιτσάκι εμένα μου το έδωσε ο γυναικολόγος μου αλλα νομίζω οτι ήταν το περσινό..πάνω κατω τα ίδια, κατι δείγματα της sudocream, κάτι ορούς και κρεμούλες της Nivea και ενημερωτικά φυλλάδια. Το σημαντικό είναι ένα βιβλιαράκι " Η πιο γλυκιά αναμονή" που έχει τα στάδια του τοκετού αναλυτικότατα και τους μήνες επίσης. Νομίζω οτι αλλάζει όμως το περιεχόμενο ανάλογα με το promo που κάνει κάθε εταιρεία κατα καιρούς. Για δες εδώ:

http://www.babyspace.gr/Gift/before-birth/2.html

Ελενάκο και Georgi κι εγώ βγάζω κάπου κάπου ένα υγρό που μοίαζει περισσότερο με πύαρ, άλλες φορές τελείως διάφανο, άλλες φορές λευκό και άλλες φορές ελαφρώς κιτρινο...είναι και φυσιολογικό και καλό, καθόλου ανησυχητικό.

Georgi δυστυχώς το σίδερο είναι περίπτωση...εγώ μόνο όρθια βολεύομαι, καθιστή νιώθω οτι καίγομαι με τον ατμό...απλά λίγα λιγα τη φορά και προσπαθώ να μην συγκεντρώνονται πάρα πολλά...δεν έχω βρει άλλη λύση.

Γιώργο καταπληκτικό το βρεφικό δωμάτιο, μπράβο παιδιά, με το καλό το μωράκι σας.

Oυφ!Ηρέμησα τώρα με το στήθος.

Το βαλιτσάκι απο το babyspace "η πιο γλυκειά αναμονή" το έχω παραγγείλει σχεδόν 15 μέρες αλλα δε μου έχει έρθει ακόμα.Πρέπει να είμαι σπίτι για να το παραλάβω;

Georgi κ μένα με κουράζει πολύ.Βάζω τη σιδερώστρα σε πολύ χαμηλό ύψος κ κάθομαι σε καρεκλάκι.Όχι οτι ή βολεύει τρελά αλλα κ όταν είμαι όρθια με τσακίζει η μέση μου. Ευτυχώς που πήρα αλλο πλυντήριο-στεγνωτήριο κ βγαίνουν σχεδόν όλα ατσαλάκωτα κ γλίτωσα πολύ κούραση.

Γιωργο συμπεθερε ειναι τελεια τα πραγματακια του μωρου σας!

Εχωψ ξετρελαθεί με την ντουλάπα!! Θα τρελαθωωωωωωωωωωωωω εγω τρελη αγηαπη στον γκαρυ κ τον winnie!!

Θα σας βαλω κι εγω φωτογραφιες καποιασ τιγμη οταν αξιωθω να βγαλω φωτογραφιες!!

Αντρια σενοιωθω με την αποτριχωση.. εγω εκει κατωντρεπομαι να παω σε αισθητικο... το παλευω μονη μου γιατι δεν μπορω καθολου να εχω συμφωριση εκει :lol::lol::lol: Ομως χαρα στο κουραγιο σας με το κερι. εγω κανωκερι τα χερια κ το μουστακι κ τωρα στηνεγκυμουσνηποναω περισσοτερο!!!

Εμειςπηγγαμε στο γιατρο σημερα.. ειχαμε doppler μτρησης πιεσης.. δοξα το θεο δενεχω... μαλλον ηταν πιεση των ημερων.. εχουμε καμπυληζαχαρου σε 2 βδομαδες.. αληθεια 2 ωρες που παιρνουν δειγματα μενειςεκει? Πινεις καθολου νερακι η καθεσε μετη γευση της γλυκοζης ολη τηνωρα;

εδω ειμαι!!!!εγραψα μηνυμα το μεσημερι αλλα χαθηκε!!!!

γιωργο μου καταπληκτικο το δωματιακι του χρυσοβαλαντη!!!!ολα ειναι πανεμορφα κ τα χρωματα κ τα αυτοκολλητα κ τα ρουχαλακια του!!!!!!εχουμε τα ιδια παπουτσακια με την αγελαδιτσα εγω τα εχω σε ροζ!!!!!μου αρεσει που κανουν κ θορυβο :lol::lol::lol: με το καλο να ερθει το γλυκο μωρακι σας να τα χαρει!!!!!

ελενακι μου αφου το πληρωνει ο πεθερος το καροτσι παρε το πιο ακριβο!!!!! :lol::lol::lol: παρε σαν του γιωργου το καροτσι ειναι ενα απο τα ακριβα της peg perego :lol::lol::lol: τελικα τι εγινε?τους εκανες το τραπεζι?μαγειρεψες η πηρες απο εξω?πως τα περασατε?η πεθερα τι ειπε???

geov τι ομορφη κοιλιτσα φτου φτου!!!οσο για το κρεββατακι παρε ενα απλο η προικα μετα το ομορφαινει!!!samarcanteκαλοριζικο το καινουργιο γραφειο!!!!αντε με το δεξι κ ευχομε να εχεις πολυ πολυ δουλεια!!!αντρια καλο κουραγιο με την αποτριχωση :lol: κ με κανεναν πονο :lol::lol::lol: georgi εγω βρηκα την καλυτερη λυση....δεν σιδερωνω :lol::lol::lol: κ αν χρειαζετε κατι σιδερωμα θα το στελνω στην πεθερα απο δω κ περα...η μεση αρχισε να με εγκαταλειπει,σημερα τελειωσαν οι πορτες ηρθε η πεθερα μου καθαρισε κ ο αντρας μου βοηθουσε εγω σαν την κλωσσα τιποτα καθησα σε μια γωνιτσα :lol: ηλιοδωρα μου να τα χιλιασετε κουκλιτσα μου να ειστε παντα αγαπημενοι κ ευτυχισμενοι!!!

το δικο μου βαλιτσακι ειχε μεσα την βρεφικη κρεμουλα για τα συγκαματα(σουντοκρεμ)ενα ντετολακι κ ενα μικρουλι πακετακι μωρομαντηλα το πιο ομορφο ομως συμφωνω κ εγω ειναι το βιβλιαρακι η πιο γλυκεια αναμονη!!!

οσο για το στηθος δεν το εχω παρατηρηση,δεν το πειραζω καθολου ελπιζω να εχει γαλατακι μεσα μην το κουβαλαω τζαμπα τοσο πραμα :lol::lol::lol:

γιουλακι μην ανχωνεσαι κοριτσαρα μου κ εγω υπαρχουν μερες που παρακαλαω για μια κλωτσιτσα υπαρχουν ομως κ μερες που κουνιετε τοσο εντονα λες κ θα βγει εξω!!!κοιμουντε πολυ μωρε τωρα ασε που μπορει να ειναι κ γυρισμενος προς τα μεσα κ να μην νοιωθεις τιποτα εσυ

αααααααααααα εμενα δεν ειχα μαντηλακια το βαλιτσακι~~~ ΣΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ~~~ ΧΑΧΑΧΑ

Κι εγω δεν το πειραζω αλλαειναιφυσιολογικο..το λεει κ στο βιβλιο που διαβάζω!

σουλα μπραβο παιρνειςτο αιμα τωνπονεμενων νυφων πισω!!! Πεθερα - ολα τα καθαριζω! χχαχαχαχα!

Οσο για τακουνηματα που λετε.. εγω την σκουνταω..αλλες φορε αναγκαζομαι (* :lol::lol: ) ναφαω σοκολατα( οχι για μενα.. γι ατομπεμπακι!!!) και κουνιεται

η σοκολατα στην δικια μου δεν πιανει πλεον ουτε το κουνημα αν κοιματε του καλου καιρου :lol::lol::lol: 2 μερες τωρα ηταν τρελα ζωηρη σημερα παλι τιποτα...τι παιδι κ αυτο...παλευει αναμεσα σε μενα κ στον αντρα μου μαλλον δεν ξερει σε ποιον θελει να μοιασει εγω ημουν παλιοπαιδο πολυ ζωηρη ο αντρας μου ξεχνουσε η πεθερα μου οτι εχει παιδι :lol::lol::lol:

ειρηνακι ειμαι τυχερη που η κορη της μενει εξωτερικο,αλλα κ εγω 2 3 μηνες που ελειπε γιατι γεννησε η κουνιαδα μου τον προσεχα τον πεθερο μου ετσι παει σε βοηθαω κ με βοηθας :D

για κοτοπουλακι γιουλακι??? :lol::lol::lol: εγω παντως δεν σε μαλωνω!!!θα βγω κ εγω πιο μετα θα παμε ταβερνουλα με τα κοριτσακια απο την δουλεια που ημουν :lol::lol::lol:

Κορίτσια τι κάνετε? Εμένα το βαλιτσάκι αυτό που γράφει απο έξω 'η πιο γλυκιά ανάμνηση' μου το έδωσαν απο το ΙΚΑ όταν έκλεισα τον 5ο μήνα..είχε μέσα την αλοιφούλα για το σύγκαμα, μωρομάντηλα, ένα μπιμπερό και κάποια φυλάδια που σε ενημερώνουν για τον θυλασμό περισσότερο και ένα dvd που σου δείχνει πως θυλάζεις κ.τ.λ. Όσο για την αποτρίχωση έγω έκανα με κερί στην αισθητικό και στη περιοχή του μπικίνι.. πριν απο λίγο καιρό αγόρασα την συσκευή αυτή που ζεσταίνει το κερί και παίρνω αποτριχωτικές ταινίες και πλέον κάνω την αποτρίχωση μόνη μου.. τώρα άμα φουσκώσω κι' άλλο και δεν μπορώ θα ξαναπάω στην αισθητικό μου..Με το ξυράφι δεν παλεύεται ρε κορίτσια, βγαίνουν πολύ άγριες και πολύ γρήγορα και εγώ ερεθίζομαι πολύ εύκολα, έβγαζα συνέχεια σπυράκια και μολυνόμουν γιατί προσπαθούσα να τα σπάσω..

ΣΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ...ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ KFC ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΟΝΟ ΜΕ JUNK FOOD.ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΣΚΕΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΣΟΥ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

σουλα το καλυτερο πραγμα κανεις. Εγω σιδερωνα τα παντα, ο ανδρας μου φοραει πουκαμισα, αρα σκεψου τι σηδερο εχω.Αμα το εστελνα στην πεθερα θα με εβριζε. Τωρα σιδερωνω λιγο λιγο εγω, αλλα μαλλον θα πληρωσω 20ε να ερθει μια κοπελα να τα σιδερωσει.

Τουριστρια ειναι αναλογα με το κεντρο που θα πας. Εμενα με αφησε και εφυγα και μπορεσα να πιω και λιγο νερο( εγω εφαγα και λιγο ψωμακι) , την Ελενα την κρατησαν εκει και ουτε για κατουρημα δεν την αφησαν. Οσο για την γλυκοζη ενταξει πινετε καλου κακου.

εγω δεν μπορω το κερι, περιμενω οταν μπορεσει ο ανδρας μου να με βοηθησει, εγω δεν βλεπω πια!!!!

Geov το βαλιτσάκι εμένα μου το έδωσε ο γυναικολόγος μου αλλα νομίζω οτι ήταν το περσινό..πάνω κατω τα ίδια, κατι δείγματα της sudocream, κάτι ορούς και κρεμούλες της Nivea και ενημερωτικά φυλλάδια. Το σημαντικό είναι ένα βιβλιαράκι " Η πιο γλυκιά αναμονή" που έχει τα στάδια του τοκετού αναλυτικότατα και τους μήνες επίσης. Νομίζω οτι αλλάζει όμως το περιεχόμενο ανάλογα με το promo που κάνει κάθε εταιρεία κατα καιρούς. Για δες εδώ:

http://www.babyspace.gr/Gift/before-birth/2.html

Se eyxaristo gia thn apanthsh :D Mono h aloifh gia ta podia leipei k ta kouponia ....Den peirazei....

kalo vrady!!!!

Ελενάκο και Georgi κι εγώ βγάζω κάπου κάπου ένα υγρό που μοίαζει περισσότερο με πύαρ, άλλες φορές τελείως διάφανο, άλλες φορές λευκό και άλλες φορές ελαφρώς κιτρινο...είναι και φυσιολογικό και καλό, καθόλου ανησυχητικό.

Georgi δυστυχώς το σίδερο είναι περίπτωση...εγώ μόνο όρθια βολεύομαι, καθιστή νιώθω οτι καίγομαι με τον ατμό...απλά λίγα λιγα τη φορά και προσπαθώ να μην συγκεντρώνονται πάρα πολλά...δεν έχω βρει άλλη λύση.

Γιώργο καταπληκτικό το βρεφικό δωμάτιο, μπράβο παιδιά, με το καλό το μωράκι σας.

Έγραφα κάτι και τελικά με πέταξε έξω.. Τouristria έκανα την καμπύλη ζαχάρου τη Δευτέρα που μας πέρασε και η μικροβιολόγος μου είπε ότι μπορούσα να πιω νέρο αν ήθελα και να φύγω αν είχα κάποια δουλειά για να μην περιμένω εκεί. Δεν μου επέτρεψε να φάω μέχρι να τελειώσει η διαδικασία μόνο.. Georgi είναι μπελάς τα μπουκάμισα, αυτό είναι αλήθεια.. Όσο ήμουν στο πατρικό μου βοηθούσα πολύ τη μαμά μου γιατί δούλευε πολλές ώρες.. επείδη ο μπαμπάς μου και ο αδερφός μου δουλεύουν σε ουζερί για σίδερο συνήθως είχαμε μπουκάμισα και υφασμάτινα παντελόνια οπότε σε καταλαβαίνω, ένα παραπάνω τώρα που είσαι και έγκυος, ευτυχώς εμένα η μαμά μου πριν λίγο καιρό βγήκε σε σύνταξη και σιδερώνει και τα δικά μου.. αν και δεν την αφήνω πάντα, προσπαθώ να μην αφήνω πολλά για σιδέρωμα και όποτε νιώθω ξεκούραστη πατάω και εγώ κανένα.

Καλησπερααα!!!Μαρτινα σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου...2 δειγματακια ειχε μεσα αλλα σιγα δεν 8α σω8ουμε κιολας απο αυτα...απλα για ενημερωση τα η8ελα.

Happy εχεις δικιο εχω γινει λιγο υπερβολικη που 8α παει 8α αποφασισω.Σκεφτομαι να παρω μια σιφινιερα απο το ΙΚΕΑ βρε κοριτσια κ να την κανω εγω επανω με αλλαξιερα,γιατι κ πιο οικονομικη ειναι,εχει περισσοτερα συρταρια κ ειναι το χρωμα που μου ταιριαζει,εσεις τι λετε?....Αντε μηπως παρω κ μια κουνια απλη απο το pali κ τελειωνει το θεμα.Σιγουρα η προικα κ η διακοσμηση ,τα χρωματα ειναι που 8α δωσουν μια νωτα στο δωματιο...

Κοριτσια εγω ξυραφακι μια ζωη,δεν το αλλαζω κ δεν εχω προβλημα ευτυχως.Απλα τωρα δεν βλεπω τι μου γινεται χαχαχα.

Georgi εγω βαζω την πρεσσα πανω στο τραπεζι κ σιδερωνω με δοσεις οποτε κουραστω σταματαω...οτι ειναι για ατμοσιδερο τα αφηνω στο τελος....

Ελενακο ευχαριστω,φτυστην μην την ματιασεις χιχι!!!

Daddy καλοριζικο το δωματιο,ειναι πολυ ομορφο,με το καλο ο μπεμπακος!

Τουριστρια,Οσο για την γλυκοζη,ναι,2 ωρες χωρις μετακινηση,χωρις να πιεις ουτε να φας...ευτυχως σε φουσκωνει η γλυκοζη κ καπως το παλευεις.Το μωρο σου κανει παρεα για τα καλα γτ τρελαινεται για γλυκοζη.

Να σας ρωτησω κ κατι αλλο,ξεχναω να ρωτησω τον γιατρο....ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΕΝΤΩΝΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ κ γενικα???

Το εχω απορια.....Και κατι αλλο πολυ σημαντικο....εκανα μια βλακεια το πρωι :? ....επρεπε να δωσω τα πρωτα πρωινα ουρα κ ειχα πιει γαλα με κορνφλεικς ουυυυπς :oops: κ μετα το σκεφτηκα.Λετε να επηρεασει τα αποτελεσματα??? :shock:

Αυτα τα λιγα,ας πουμε,απο μενα :) φιλιααααα

GeoV δεν παιζει ρολο τοσο το πρωινο,πιστευω, στο αιμα θα επαιζε ρολο.Δεν προλαβε να κατεβει μεχρι κατω. Πως μπορεις να τεντωνεσε; Εγω δεν μπορω και τοσο καλα, τεντωνω το σωμα αλλα τα ποδια ειναι λυγισμενα!!!!

Η κοιλιτσα σου ειναι μυτερη εεεε;

Ειναι βλακεια αυτο με την καμπυλη να μην κουνιεσαι, οταν τρως στο σπιτι σου ενα γλυκο μενεις ακινητη;

Χοανιτα την ιδια μερα καναμε την καμπυλη. Πως σου βγηκε; Ολα καλα;

GeoV δεν παιζει ρολο τοσο το πρωινο,πιστευω, στο αιμα θα επαιζε ρολο.Δεν προλαβε να κατεβει μεχρι κατω. Πως μπορεις να τεντωνεσε; Εγω δεν μπορω και τοσο καλα, τεντωνω το σωμα αλλα τα ποδια ειναι λυγισμενα!!!!

Η κοιλιτσα σου ειναι μυτερη εεεε;

Ειναι βλακεια αυτο με την καμπυλη να μην κουνιεσαι, οταν τρως στο σπιτι σου ενα γλυκο μενεις ακινητη;

Χοανιτα την ιδια μερα καναμε την καμπυλη. Πως σου βγηκε; Ολα καλα;

hello!!!Βρε συ,8ελω να τεντω8ω αλλα φοβαμαι,εχω ακουσει οτι δεν κανει,αλλιως δεν 8α ειχα προβλημα...Εχω μυτερη κοιλιτσα οντως κ ψηλη,ολοι μου λεγανε για αγορι,αλλα την πατησανε!!!

Ειδες που τελικα δεν ισχυουν αυτα που λενε...κ καλα μυτερη ειναι αγορι κτλ.....

samarcade δες αυτες τις κουνιες, ειναι οικονομικες και πιο χαρουμενες απ'οτι του Μαθερκαρε.

εχει καλα προιοντα εκει και καλες τιμες, ειναι στο Περιστερι κοντα στην εθνικη.Ειναι βιοτεχνια.

http://www.motherbaby.gr/products1.php? ... 6&open2=44

εαν δεν μπορεις να το δεις πες μου.

χαθηκες σημερα; ξεκινησες τις προετοιμασιες για το καινουργιο γραφειο;

geoV και εγω νομιζα οτι εχεις αγορι!!! :D:D

Εγω παντως τεντωνομαι που και που δεν μπορω.

Γεια σας κοριτσακια γλυκα!! Sweety, Joanaki, Happy σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες!!! Να παρετε αγκαλιτσα τα μωρακια σας γερα και δυνατα! Εμενα για καμπυλη σακχαρου ο γιατρος δεν μου εχει πει κατι ακομα! Στις κοπελες που κανανε ολα καλα. Παει ενας ακομη "σκοπελος". Μπραβο κουκλιτσες! GeoV ομορφη η κοιλιτσα σου φτου φτου!! Ειναι και θεμα κατασκευης σωματος. Σιγουρα δεν ισχυει για το τι μωρακι εχει μεσα! Η δικια μου παντως ειναι απλωμενη! Εχω ενα συναχι απο χθες το βραδυ με πονολαιμο και παλευω με τα ντεπον να μην επιδεινωθει. Να στειλω τα φιλια σε ολες σας απο μακρια μη σας κολλησω!! :lol::lol::-*:-*:-*

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...