Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2011!!!!!Νο 3

Recommended Posts

αμα παραγγειλεις απ εξω πριν ερθουνε και το πασαρεις σα δικο σου?????????? :D:D:D:D:D:D

αλλιως πες την αληθεια και χεστηκες...χαχα

Εγω κοριτσια την καμπυλη θα την κανω σε ενα φιλο μικροβιολογο απεναντι απ το φαρμακειο... επαγγελματικες συναναστροφες ειναι και ο γαμπρος του γυναικολογου μου οποτε μια χαρα... ειμαι τυχερη σε αυτο το θεμα , ελπιζω να φανω τυχερη και στα αποτελεσματα, νομιζω οτι μου ειπε ο γιατρος καπου αναμεσα στην 24-26 εβδομαδα να την κανω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 941
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

GeoV πολυ αργα δεν κανεις την καμπυλη; Πιστευω παντως στον ενατο να μην πηγαινει περα δοθε, επειδη δεν θα χωραει να κανει τουμπες.

Βρηκα σημερα τους υπερηχους το Αλεξανδρου και μεχρι την 29η ηταν ο πλακουντας ηταν οπισθιος- ψηλος, 1400γρ το μαναρι μου.

εχω κατι καλα ντελιβερι που δεν θα πεινασετε παντως!!!!!!!!!!!

καληνυχτα σας και ονειρα γλυκα.

λοιπον οι εντυπωσεις απο το λητω ειναι αναμεικτες καποια μου αρεσαν και καποια οχι, θελω να παω και στην εταιρεια vibel την εχει ακουσει καμια σας? εγω τα ηξερα απο το παρισι αυτα τα επιπλα και εμαθα οτι ανοιξαν και στην ελλαδα και στην kitten που ειναι προς γλυφαδα...

εσεις απο που θα παρετε?

GeoV πολυ αργα δεν κανεις την καμπυλη; Πιστευω παντως στον ενατο να μην πηγαινει περα δοθε, επειδη δεν θα χωραει να κανει τουμπες.

Βρηκα σημερα τους υπερηχους το Αλεξανδρου και μεχρι την 29η ηταν ο πλακουντας ηταν οπισθιος- ψηλος, 1400γρ το μαναρι μου.

εχω κατι καλα ντελιβερι που δεν θα πεινασετε παντως!!!!!!!!!!!

καληνυχτα σας και ονειρα γλυκα.

Ο γιατρος μου ειπε να την κανω μολις πατησω 28η εβδομαδα....λες οντως να ειναι αργα???? :?

Koritsia kalispera kai apo mena, sas diavazw sistimatika kai paremvenw opote exw kati tis prokopis na pw. Eiste fovero pareaki oles. Joanaki kai Georgi sas euxaristw polu gia tis symvoules me ta rouxalakia...egw hmoun pou rwtisa. Tha ta plinw stous 40 alla tha to afisw pros tis arxes Flevari ligo prin mpw sto mina mou mpas kai ftiaxei o kairos kai stegnwsoun kalutera kai mirizoun perissotero mexri na erthei h mikri mou. Georgi perastika ston Alexandrako, elpizw na min talaiporithite allo. Samarcante dustuxws i pliopsifia twn antrwn einai psilompempides...o mpampakas tis pareas mas mallon einai exairesi.. Na fantasteis oti o dikos mou kathe fora pou pairnw kati gia ti mikri akoma ki an tou aresei mou leei :"Pali? Mipws eisai upervoliki?" .

Twra teleutaia exw diapistwsei oti antidra polu thetika otan exw parei kati kai se ekeinon, ki as einai kai ena paketo xartomantila..arkei pou ton thumamai otan paw gia pswnia. Fovos einai min fugoun apo to epikentro tou endiaferontos mas kai xasoun tin evnia mas me ton erxomo tou paidiou. Dustuxws den exoun tin epafi pou exoume emeis pou to kouvalame mesa mas kai to niwthoume 9 mines kai oute katalavainoun tin koposi pou mporei na mas prokalesei h paramikri enasxolisi. Nomizw oti epivaletai meta na tous emplexoume sti diadikasia tis frontidas tou paidiou gia na emplakoun synaisthimatika oso ginetai perisotero. Afro mou epeidi to thema tis kounias to exw psaxei apisteuta polu, opws kai sxedon polla pragmata kai tuxainei o mpampas mou na htan epiplopoios kai xerei kai apo poiotita kai apo xulo, tis kaluteres times gia kati gero pou ginetai kai krevataki meta,( milame gia diastasi 150*80 ) tis exei ena pratirio sto Menidi pou legetai Asterias. Min krineis apo to site an kai exei anartisei kai times vlepw twra. An exeis xrono kai tropo pigaine apo kei. Epilegeis sxedio, xrwma kai zwgrafia h mporeis na tous pas ki esu kapoia zwgrafia pou tha htheles panw stin kounia tou paidiou sou kai sou to zwgrafizoun oi kopeles pou douleuoun mesa sto ergostasio. Apo poiotita kapoies kounies pou tis evriska se panakriva magazia opws to mamas&papas 700 kai 800 euro kai mou aresan polu alla htan trelo to poso mono gia tin kounia, ekei eixan 400-450 kai twra me tis ekptwseis kane kai kanena pazari. Yparxoun kai polu pio ftines. Sta upoloipa pragmata tou den vrika diafora min sou pw kai kapoia ligo pio akriva...a... mono ena mpanaki - alaxiera tis neonato allou to eixan 130 - 150 euro ki ekei mou to eferan me 120...mikri diafora den xerw an axizei (http://www.bebe-asterias.gr/) . Andria mias kai eisai aisthitikos...skeftomai na kanw apotrixwsi gia na eimai etoimi gia ton toketo kai na min mou kanoun sto maieutirio. Den exw kanei xana oliki kai psilofovamai, an kai o giatros mou, mou eipe ok arkei na einai me keri oxi layzer...esu ti les? Kalo vradi euxomai se oles kai Georgi makari na einai super o Alexandrakos aurio. Filia!

GeoV μου πάρε μια ανάσα κ πιές την μονορούφη γιατί αλλιώς δεν κατεβαίνει. Είδες αυτά θα σου κάνει η μικρούλα σου κ θα ξεχάσεις την γλυκόζη κ όλα τ'άλλα! Στο 10λεπτο το αργότερο θα δείς τη κοιλίτσα σου να πιάνει φουρτούνα απο τις κλωτσιές κ τις τούμπες! :lol::D

Εμένα μου είχε πεί απο 24-28 εβδομάδα.

Πεθερόπληκτες ας ενωθούμε!! =))=)) Δώστε μου τηλ απο'ότι χειρότερο υπάρχει άλλα εγώ θα έχω καούρα κ δεν θα φάω!!χιχι!

Άφρο μου εμείς τα έχουμε παραγγείλει απο τα Μotherbaby.Δεν τα ξέρω τα videl έπιπλα.Στην kitten έχω κούσει οτι είναι πανάκριβα..

καταρχας ευχαριστω πολυ θα το τσεκαρω το πρατηριο :D:D:D

εγω δεν ειμαι αισθητικος αλλα μια φορα εχω κανει ολικη εκει με κερι και μια κουβεντα θα σου πω:

ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ....

Και κατι αλλο φοβαμαι μην ταρακουνηθεις απο τον πονο στην εκει περιοχη γιατι με το κερι προκαλειται και αιματωση... φιλια πολλα

ελενακος πολυ χαρηκα που μπηκες σημερα μας ελειψες...

samarcande που εισαι? ελπιζω να μην εισαι ακομη ταραγμενη... :?

:x:x:x

Μαριτίνα καλησπέρα! Μπανάκι-αλλαξιέρα γιατί θές να πάρεις;Έχεις καμπίνα; Σε ρωτάω γιατί εμείς έχουμε καμπίνα κ δε μπορώ να χρησιμοποιήσω απλό μπανάκι άν δεν έχει βάση κ προβληματίζομαι :-?

Koritsia exo akousei k gia to sweet-baby sthn Lenorman 197 an sas volevei,Peristeri,8a pao k ego mia apo :D aytes tis meres na do...apo kei psonise mia filh k mou eipe kales times,se xroma poy esy 8es ktl k kalh poiothta,emeine poly ikanopoihmenh....otan pao 8a sas po..... :D

apo ton asteria exw parei kai egw thn kounia ...prin 2+ xronia kai htan to pio oikonomiko magazi .

ax makari na allaza twra na eperna kenourgia (apo ekei panta) ...thn barethika :(

eutixos edw kai 6 mhnes thn exoume aposinarmologisei afou koimate se kanoniko krebati kai den thn blepw akmamprosta mou ....

Συγγνώμη κορίτσια που χάθηκα, πήγα σε μια φίλη το απόγευμα και γύρισα τώρα. Πικραμένη είμαι ακόμα, αλλά ο Άρης έχει στήσει χορό και μου φτιάχνει το κέφι! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Άντρια καλή μας επιτυχία αύριο στη β επιπέδου!! Όλα να'ναι τέλεια για τα μωρούλια μας!!! Εσύ πας πρωί? Εγώ μεσημεράκι. Άντε αύριο το απόγευμα με υπέροχα νέα!!

Καληνύχτα!

samarcande mou nai stis 11:30 to prwi exw to rantevou mou :)..Nai na mas pane ola kala :)..Maritina mou egw ta ekana me meli-keri ton proigoumeno mina k 8a kleisw k rantevou gia ton fevrari k meta arxes maiou (moni mou den mporw na ta kanw eidika ta podia pisw k to poutaki mou :P) gia na eimai etoimi k gia ton toketo (ta kanw ka8e 2 mines gia na fitrwsoune oles oi trixes k na vgoun omoiomorfa), egw ema8a na ta kanw ola me meli-keri k den mporw me to 3irafaki..O ginaikologos mou eipe na to apofigw giati apo ton pono mporei na sfiggese k den einai kalo gia sispaseis (oles oi gnwstes mou ta kanoun)..Ontws exei pollous ponous eidika otan kaneis olo to poutaki sou :)) alla an to pareis xalara den exei tipota..

καλημερα!! ευτυχως ο Αλεξανδρος ειναι λιγο καλυτερα και κοιμηθηκαμε ολη νυχτα. Δεν χρειαστηκε να συκωθω ουτε για τουαλετα,τι χαρα!!!

Ελενα και εγω εχω προβλημα με το μπανιο. Εγω εχω ντουζιερα και αυτο που θα κανω ειναι να παρω μπανακι και να το βαλω πανω στο κρεβατι του Αλεξανδρου. Το ιδιο εκανα και στον Αλεξανδρο, το εβαζα πανω στο κρεβατι μου, διπλα ετοιμαζα την πετσετα του και τα ρουχαλακια του.

Σαμακαρδε απ'οτι καταλαβα δεν βρηκες κατι καλο. Θα παρει καιρο μαλλον. Γιατι ψαχνεις απο τωρα και οχι μετα που θα γεννησεις; Δεν θα κατσεις με το μωρο στο σπιτι για καποιους μηνες;

Μαριτινα ποσο δικαιο εχεις για τους ανδρες, ποτε δεν μεγαλωνουν.Οταν φευγουν απο τημ αγκαλια της μανας ερχονται στην δικια μας. Εμεις δεν θελουμε λιγη συμπαρασταση; Εγω θα εχω 2 αγορια!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!

ειμαι πρωινη σημερα, γιατι ξυπνησα απο το γουργουρητο της κοιλιας μου!!!εναμιση τοστ εχω φαει μεχρι τωρα, απο τις 6.30, και ειμαι μια χαρουλα!!!

georgi χαιρομαι που ο αλεξανδρουλης σου ειναι καλυτερα και τα αποτελεσματα της καμπυλης ειναι σουπερ!!!μπραβο, ολα καλα!!!

αντρια και samercande, καλη επιτυχια στη β'επιπεδου, ολα να ειναι τελεια, και να απολαυσετε τα μωρακια σας!!!κι εγω μετραω αναποδα μερουλες, γιατι τη δευτερα ειναι η σειρα μου!!!

χθες, ολη τη μερα ειμασταν εξω με τον αντρουλη μου, και χαζευαμε κουνιες και προικες κι ολα τα μωρουδιακα!!!το αστειο βεβαια ειναι, οτι ακομα δεν ξερουμε αν εχουμε αγορι η κοριτσι, κι αν θελουμε ουδετερο δωματιο η καθαρα κοριτσιστικο/αγοριστικο!!! μας αρεσει ομως να βλεπουμε!!!σημειωσα ηδη 2 καταστηματα που αναφερατε, αν ξερετε και αλλα , πολυ θα το εκτιμουσα!!!

τωρα, που ειναι ελευθερος ο αντρας μου, ειπαμε να ψαξουμε λιγο.....

Κοπελα μου σου ευχομαι καληηηη τυχηηηηηηη.Θετικηηηη ενεργεια πολυυυυυυυυ

Μη μου στεναχωριεσαι, εγω εκτος απο την αυχενικη διαφανεια σε ολους τους αλλους υπερηχους πηγαινα μονη μου! Βλεπεις η δουλεια ειναι καμια φορα πιο σημαντικη, και ας λεει το αντιθετο. Τωρα θα το δει οταν γεννηθει. Σε νιωθω απολυτα!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΔΕΝ ΠΟΛΥΜΠΑΙΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...ΩΣΤΟΣΟ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ...ΕΓΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 1100ΓΡ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΤΙΚΟΣ...Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΣΤΑΤΗ...ΤΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ,ΤΙ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!!!ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙ...ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕς-ΟΛΟΥς,(μπαμπαδες)ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥς.ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΕς,Η ΦΥΣΗ ΤΟΥς ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙς....ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ,samarcande ολα σου ευχομαι να ειναι τελειαααααααα και ο Αρουλης να σου στειλει πολλες απιθανες στιγμες,μπορει ο μπαμπας της παρεας μας να ειναι μια γλυκεια εξαιρεση,αλλα δωστε χρονο στον καλο σας να μοιραστει πραγματα μαζι σας,εγω περασα μια δυνατη καταθλιψη,οταν γεννησα ,αν δεν ειχα το Γιαννη ,δεν ξερω αν θα τα καταφερνα,γι αυτο και προχωρησα στη δευτερη εγκυμοσυνη....ενω το απεκλεια πριν 1 χρονο,συζητωντας βρισκουμε παντα λυσεις,το ΕΓΩ πρεπει να γινει ΕΜΕΙς,ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.....το ξερω και το εμαθα με πολυ πονο ,πριν απο 10 χρονια.,ετσι ανθεωρησα....χαμογελο .....και ολα θα πανε καλα

kalimeroudia!!

i sumviwsi-gamos einai polu duskoli katastasi!2 diaforetikoi anthrwpoi zoune mazi,pernane ta panta mazi...ola mazi kai auto pou tous enwnei einai i agapi kai o sevasmos!an uparxoun auta ola ta alla einai aneu simasias!kaka ta psemata..ti simeron imera kai logw oikonomikwn kai logw agxous i atmosfaira einai ilektrismeni...alla as afisoume pisw pragmata mikra...kai as koitaksoume ta megala!kai tsakwmoi tha ginontai kai kaugades..den uparxei sxesi alliws..alla as kanoume kai ligo pisw..as kanoume emeis..den egine tipota!

filia se oles!

samarcante καλη επιτυχια κ μια μεγαλη αγκαλια απο εμενα :x ολα θα πανε καλα...ολα θα στρωσουν..περιμενουμε νεα σου!!!!!!

αντρια μου κ σε εσενα καλα αποτελεσματα!!!!περιμενουμε να μαθουμε ποσο μεγαλωσαν τα μωρακια σας!!!η δικια μου μπεμπουλα στην β επιπεδου 21 εβδομαδων ηταν 477γραμμαρια κ 26ποντους!!!!αντε βρε ελενακι σε πεθυμησαμε!!!!καλα τι ταλαιπωρια τραβηξες με την καμπυλη πω πω!!!ελπιζω κ τα δικα σου αποτελεσματα να ειναι σουπερ!!!!οσο για την πεθερα κ ενα ποτηρι νερο να της δωσεις πολυ της ειναι...αλλα οπως λεει κ η παροιμια κανε το καλο κ ριχτο στον γυαλο...μαγειρεψε κατι απλο να φατε να περασει η μερα κ αστην να λεει....καλη καρδια να εχουμε!!!

καλημερα γιωργο μου!!!!τι εκανες τελικα εβαψες το σαββατοκυριακο????

γιουλακι εφτασες κιολας τις 28 εβδομαδες ε?πως περναει ο καιρος!!!θα εισαι η πρωτη που θα γεννησεις σε εμας :lol: ελπιζω μολις δεις τον παιδαρο να μην μας ξεχασεις ε???αντε ακομη 12 εβδομαδες!!!!

ηλιοδωραααααααααααα!!!!αντε βρε που εξαφανιζεστε?????πως πανε τα μαθηματα ανωδυνου???πηγες???

ειρηνακι μαζεψες πολλες απουσιες θα μεινεις ιδια ταξη προσεχε!!! :lol::lol::lol:

παιδια εδω μας χιονιζει απο εχθες το βραδυ!!!κ εγω κυκλοφορω με τιραντακι μες το σπιτι νομιζω θα παθω θερμοπληξια ζεστενεστε κ εσεις τοσο πολυ???

η συμβιωση θελει δουλεια κ απο τις δυο μεριες,δεν γινετε να προσπαθει μονο ο ενας...φασεις περνανε ολα τα ζευγαρια,ο δικος μου 2 μερες πριν τον γαμο ηθελε να τον ακυρωσουμε... :shock: επαθα σοκ!!!τον καταλαβα ομως φοβηθηκε τρομαξε κ εγω το ιδιο ενοιωθα...τελικα τα καταφεραμε γιατι αγαπιομαστε...τωρα με το μωρο προσπαθω να τον κανω να δεθει μαζι του απο τωρα να νοιωσει το θαυματακι που φτιαξαμε με αγαπη,στον γιατρο ερχετε παντα μαζι μου ηταν παρον σε ολους τους υπερηχους,ηταν μαζι μου σε ολα τα ψωνια που καναμε...ασχετα αν μου την σπαει μερικες φορες γιατι του φαινοντε υπερβολικα ολα αυτα τα ψωνια(κ που να ηξερε..ακομη δεν τελειωσαν χιχι)

ειμαι σιγουρη το αγαπαει το μωρακι του κ θα γινει πολυ καλος μπαμπας απλα οι αντρες δεν το εχουν εμφυτο οπως εμεις θελουν σπρωξιμο!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...