Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μπεμπουλα οταν θηλαζεις στην αρχη το πρωτο γαλα που πινει το μωρο ειναι το ελαφρυ δηλαδη αυτο που ξεδιψαει μετα τρωει το λιπαρο αυτο δηλαδη που το κανει να περνει βαρος...αν κανει πρασινα κακα η με αφρους τοτε σημαινει συνηθως οτι πινει μονο το ελαφρυ γαλα

καρολινακι μου ;)

αναστασια το καλοκαιρι που ηταν αρρωστος ανακαλυψαμε μετα απο εξετασεις που εκανε στο νοσοκομειο οτι εχει ελλειψη σιδηρου...αλλα επειδη αρρωστεναι συνεχεια δεν καταφερε να πιει πανω απο ενα μηνα...πριν λιγο καιρο του εκανα παλι ειχαν ανεβει αλλα ηθελε και αλλο...δεν ειναι κατι το τρομερο...ολα φτιαχνουν αυτο ειναι το λιγοτερο

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Έρη διαβάζω την κοτόπιτα και τα υπόλοιπα μου τρέχουν τα σάλια

Αχ να είμασταν κοντά να μου τα έφτιαχνες να με τάιζες να με παχύνεις λίγο :roll:

Πως πας με το πρόγραμμα? γινεται τίποτα?

Δημοσίευση
μπεμπουλα οταν θηλαζεις στην αρχη το πρωτο γαλα που πινει το μωρο ειναι το ελαφρυ δηλαδη αυτο που ξεδιψαει μετα τρωει το λιπαρο αυτο δηλαδη που το κανει να περνει βαρος...αν κανει πρασινα κακα η με αφρους τοτε σημαινει συνηθως οτι πινει μονο το ελαφρυ γαλα

Γιωτάκι μου και Αφρο μου σας ευχαριστώ πολύυυυυυυ..... :x:x:x:x:x

Δημοσίευση

σε φανταζομαι γωγω εχεις παθει πλακα με αυτα που ακους για το θηλασμο :lol::lol::lol::lol:

μολις κοιμηθηκε κ θα φαμε σε λιγο σνιτσελ με αντζε πιλαφ :):D

αργι την βαζεις καθε μεσιμερι για υπνο?κ δε κοιμαται?η δε προσπαθεις καν?

εμενα πραγματικα δε θα με πειραζε να τον εβαζα κ ας μη κοιμοταν..αρκει να ειχα 1-2 ωρες ελευθερια να κανω οτι θελω..

ερη με τη διαιτα καλα?

Δημοσίευση

α αφρο κ μας δε μας εβαλε ποτε να κανουμε εξετασεις..

κ γω πρεπει να του κανω να δω πως παει γμτ..με βαλατε σε σκεψεις..

αναστασια ποτε θα ξανα κανεις τωρα επανελεγχο σε αλλο μικροβιολογικο?

Δημοσίευση

Πως πας με το πρόγραμμα? γινεται τίποτα?

προσπαθώ

χτες έφαγα

- 1 κουλούρι σουσαμένιο

-1 καφέ

- κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο (και μαγιονέζα)

- πατάτες τηγανιτές

-2 αυγά μάτια

-1 Lila pause

-2,3 σοκολατάκια

-2 τοστ με μαγιονέζα μέσα

Δημοσίευση
Και ξαναρωτάω για τα πράσινα κακάκια....... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:[smilie=pain10.gif][smilie=pain10.gif][smilie=pain10.gif][smilie=pain10.gif]

Με έχετε χεσμένη ή μου φαίνεται;;;;;;[smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=pottytrain2.gif] [smilie=pottytrain2.gif] [smilie=pottytrain4.gif] [smilie=pottytrain4.gif] [smilie=pottytrain5.gif] [smilie=pottytrain5.gif] [smilie=pottytrain5.gif]

Καρολινάκι μουυυυυυυυυυυυυυυ :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Χαιρομαι γιατι δεν ειμαι η μονη που παραπονιεμαι.... :lol::lol:

Δημοσίευση

Θούλη ευτυχώς κοιμήθηκε!!! :D

κοίτα την βάζω αν δω και κλαίει και πραγματικά δεν θέλει, την βγάζω δεν θα προσπαθήσω.....αλλά αν την δω και, όπως π.χ. σήμερα, θέλει αλλά μιλάει ή παίζει στην κούνια της δεν θα πάω να την βγάλω γιατί ξέρω ότι κάποια στιγμή θα την πάρει ο ύπνος που θα πάει!!!! :roll::roll::roll::roll:

βέβαια όταν δεν κοιμάται το μεσημέρι, στις 19.30 είναι στην κούνια της και κοιμάται!!!! ;)

Δημοσίευση

κοιμηθηκε το τερατακι .

σημερα θα μου κανει ο Κ γιουβαρλακια ....εχει στο ταξιδι να κανει κα δεν τα εχει ξανα φτιαξει και θα κανει πρακτικη εδω ....κοντα στον βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα :D

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))

Καρολινάκι :x

αχ ναιιιιιιιιιι εχω μια κορουλα Αρτζι μου που ο παπας(καθολου τρελος...χαχα αντιθετως πολυ καλος και γλυκος ανθρωπος) την βαφτισε Λυδια δημητρα!!!!!!1 αλλα εγω το χαβα μουυυυυυυυυυ :D:D πολυ συχνα την λεω παπενια...παπι...απο τοτε που μαθα οτι ηταν κοριτσακι.... :lol::lol: και πιο πολυ όταν αναφερομαι για αυτην την λεω ετσι...αλλα σε αυτους που νοιωθω εννοειται!!!! ανετα... ;) και εδωωωωωωωωω φυσικα... :D:D με σας κοριτσια μου!εδω λεμε για σεξ ...για βυζους!!!!!!! στο παπι θα κολλαγα? :P

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια και να σας ρωτήσω...Αν το μωρό θηλάζει λίγο (μόνο το ελαφρύ που λέτε) και χορταίνει και δε θέλει να φάει άλλο, τι γίνεται;;;;; :roll::roll::roll: Τι κάνεις;;;;; :?:?:?

Θουλάρααααααααααααααααααααααα :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Η Χρύσα έχει αυχενική και καρδιολόγο σήμερα...... :D:D:D:D:D Ανυπομονώ να μάθω νέα.... :D:D

Δημοσίευση

καρολινακι μην κλαις ,δεν ειναι προσωπικο απλα ετσι παθαινουμε ολλεσ μασ ...λεμε λεμε αλλα...ειναι η ροη γριγορη .

το τσελω μωρεεεεεεεεεεεεεε Αφρο μου....

γυναικες παιδι μου παραπονιαρικα όντα!!!!! :lol::lol:

ακουω παρτυ και δεν εχω κανει ποτε για την μικρουλα μου...θελω και εγωωωωωωωωωω...σκεφτεσαι να το κανεις σπιτι σου? πως και δεν λες για κανα παιδοτοπο..?

ειμαστε ολες καλεσμενες?????και το καινουργιο τοξοτακι της παρεας???

Δημοσίευση
συμπεθέρα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής:

τώρα που θα φύγετε για τα ξένα δεν θα κάνετε κανονική μετακόμιση? εννοώ όλα τα έπιπλά σας κ.λπ.?

Οχι συμπεθέρα... όλα καινούργια θα τα πάρουμε...

Τα παλιά θα τα ανεβάσω στην Ξάνθη, στο χωριό του πατέρα μου, που το έχει φτιάξει σουπερ εξοχικό..

Και εκει τόπο θα πιάσουν...

Στην αρχή απο το ικεα θα ψωνίσουμε... σιγά σιγά θα παίρνουμε και κάτι καλό πιο ακριβούτσικο...

Σημερα θα πάει να δει ενα σπίτι.. ειδα το floor plan και έχει 20 τετραγωνικά walk in closet στην κρεβατοκάμαρα... yes....

Δημοσίευση

οικονομικη κριση που λεφτα για παιδοτοπο :lol::lol::lol::lol:

καλε ειναι πολυ μικρα ακομα και δεν καταλαβαινουν απο πατρυ σε παιδοτοπο ...τι στο σπιτι ζεστα οικογενειακα τι σε παιδοτοπο για αυτα το ιδιο ειναι ...μου αρεσε στο κερατσινι που εκανε η ερη αλλα ειναι δυσκολο λιγο για εσας απο μακρια .σπιτι θα κατσουμε να τα πουμε θα παιζουν τα μικρα και πιστευω να περασουμε ομορφα .μικρο σπιτακι αλλα μεγαλη καρδια εχω ,ελατε εσεισ και θα τα βολεψουμε :lol::lol::lol: ειπα εχω και το μπαλκονι που ειναι σαν το μισο σαλονι .

Δημοσίευση
Ρε κορίτσια και να σας ρωτήσω...Αν το μωρό θηλάζει λίγο (μόνο το ελαφρύ που λέτε) και χορταίνει και δε θέλει να φάει άλλο, τι γίνεται;;;;; :roll::roll::roll: Τι κάνεις;;;;; :?:?:?

η κοπελάρα μου ήταν σε αυτή την περίπτωση: θήλαζε μόνο 10 λεπτά από το ένα και 10 λεπτά από το άλλο και βάρος έπαιρν και από όλα!!!! :roll::roll: εγώ ανησυχούσα επειδή ήξερα ότι τα πρώτα 20λεπτά είναι το ελαφρύ αλλά τι να κάνεις τραβιόταν μόνη της!!!!....., απλά θήλαζε πιο συχνά δλδ κάθε 2 ώρες ή καμμιά φορά και κάθε μία!!!!

ενώ ο Λ. που θήλαζε 30 λεπτά από το ένα και 30 λεπτά από το άλλο θήλαζε κάθε 4 ώρες!!!!

εγώ ΠΑΝΤΑ πρόσφερα και τα 2 στήθη σε κάθε θηλασμό!!!!

Δημοσίευση
Σημερα θα πάει να δει ενα σπίτι.. ειδα το floor plan και έχει 20 τετραγωνικά walk in closet στην κρεβατοκάμαρα... yes....

ουάου αυτά είναι, τέλεια, πάντα ήθελα μια τέτοια ντουλαπίτσα!!!! :D:D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...