Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

μπεμπουλα οταν θηλαζεις στην αρχη το πρωτο γαλα που πινει το μωρο ειναι το ελαφρυ δηλαδη αυτο που ξεδιψαει μετα τρωει το λιπαρο αυτο δηλαδη που το κανει να περνει βαρος...αν κανει πρασινα κακα η με αφρους τοτε σημαινει συνηθως οτι πινει μονο το ελαφρυ γαλα

καρολινακι μου ;)

αναστασια το καλοκαιρι που ηταν αρρωστος ανακαλυψαμε μετα απο εξετασεις που εκανε στο νοσοκομειο οτι εχει ελλειψη σιδηρου...αλλα επειδη αρρωστεναι συνεχεια δεν καταφερε να πιει πανω απο ενα μηνα...πριν λιγο καιρο του εκανα παλι ειχαν ανεβει αλλα ηθελε και αλλο...δεν ειναι κατι το τρομερο...ολα φτιαχνουν αυτο ειναι το λιγοτερο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έρη διαβάζω την κοτόπιτα και τα υπόλοιπα μου τρέχουν τα σάλια

Αχ να είμασταν κοντά να μου τα έφτιαχνες να με τάιζες να με παχύνεις λίγο :roll:

Πως πας με το πρόγραμμα? γινεται τίποτα?

μπεμπουλα οταν θηλαζεις στην αρχη το πρωτο γαλα που πινει το μωρο ειναι το ελαφρυ δηλαδη αυτο που ξεδιψαει μετα τρωει το λιπαρο αυτο δηλαδη που το κανει να περνει βαρος...αν κανει πρασινα κακα η με αφρους τοτε σημαινει συνηθως οτι πινει μονο το ελαφρυ γαλα

Γιωτάκι μου και Αφρο μου σας ευχαριστώ πολύυυυυυυ..... :x:x:x:x:x

σε φανταζομαι γωγω εχεις παθει πλακα με αυτα που ακους για το θηλασμο :lol::lol::lol::lol:

μολις κοιμηθηκε κ θα φαμε σε λιγο σνιτσελ με αντζε πιλαφ :):D

αργι την βαζεις καθε μεσιμερι για υπνο?κ δε κοιμαται?η δε προσπαθεις καν?

εμενα πραγματικα δε θα με πειραζε να τον εβαζα κ ας μη κοιμοταν..αρκει να ειχα 1-2 ωρες ελευθερια να κανω οτι θελω..

ερη με τη διαιτα καλα?

συμπεθέρα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής:

τώρα που θα φύγετε για τα ξένα δεν θα κάνετε κανονική μετακόμιση? εννοώ όλα τα έπιπλά σας κ.λπ.?

α αφρο κ μας δε μας εβαλε ποτε να κανουμε εξετασεις..

κ γω πρεπει να του κανω να δω πως παει γμτ..με βαλατε σε σκεψεις..

αναστασια ποτε θα ξανα κανεις τωρα επανελεγχο σε αλλο μικροβιολογικο?

Πως πας με το πρόγραμμα? γινεται τίποτα?

προσπαθώ

χτες έφαγα

- 1 κουλούρι σουσαμένιο

-1 καφέ

- κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο (και μαγιονέζα)

- πατάτες τηγανιτές

-2 αυγά μάτια

-1 Lila pause

-2,3 σοκολατάκια

-2 τοστ με μαγιονέζα μέσα

Και ξαναρωτάω για τα πράσινα κακάκια....... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:[smilie=pain10.gif][smilie=pain10.gif][smilie=pain10.gif][smilie=pain10.gif]

Με έχετε χεσμένη ή μου φαίνεται;;;;;;[smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=pottytrain2.gif] [smilie=pottytrain2.gif] [smilie=pottytrain4.gif] [smilie=pottytrain4.gif] [smilie=pottytrain5.gif] [smilie=pottytrain5.gif] [smilie=pottytrain5.gif]

Καρολινάκι μουυυυυυυυυυυυυυυ :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Χαιρομαι γιατι δεν ειμαι η μονη που παραπονιεμαι.... :lol::lol:

Θούλη ευτυχώς κοιμήθηκε!!! :D

κοίτα την βάζω αν δω και κλαίει και πραγματικά δεν θέλει, την βγάζω δεν θα προσπαθήσω.....αλλά αν την δω και, όπως π.χ. σήμερα, θέλει αλλά μιλάει ή παίζει στην κούνια της δεν θα πάω να την βγάλω γιατί ξέρω ότι κάποια στιγμή θα την πάρει ο ύπνος που θα πάει!!!! :roll::roll::roll::roll:

βέβαια όταν δεν κοιμάται το μεσημέρι, στις 19.30 είναι στην κούνια της και κοιμάται!!!! ;)

κοιμηθηκε το τερατακι .

σημερα θα μου κανει ο Κ γιουβαρλακια ....εχει στο ταξιδι να κανει κα δεν τα εχει ξανα φτιαξει και θα κανει πρακτικη εδω ....κοντα στον βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα :D

αναστασια ναι αυριο ισχυει..οποιος εχει μηξες δε πειραζει..εχουμε κ μεις. :lol::lol::lol:

αφρο ρε παλι μονη θα μεινεις?????????μπραβο ρε..ΗΡΩΑΣ :idea:

καλε η χρυσα που ειναι?

:lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))

Καρολινάκι :x

αχ ναιιιιιιιιιι εχω μια κορουλα Αρτζι μου που ο παπας(καθολου τρελος...χαχα αντιθετως πολυ καλος και γλυκος ανθρωπος) την βαφτισε Λυδια δημητρα!!!!!!1 αλλα εγω το χαβα μουυυυυυυυυυ :D:D πολυ συχνα την λεω παπενια...παπι...απο τοτε που μαθα οτι ηταν κοριτσακι.... :lol::lol: και πιο πολυ όταν αναφερομαι για αυτην την λεω ετσι...αλλα σε αυτους που νοιωθω εννοειται!!!! ανετα... ;) και εδωωωωωωωωω φυσικα... :D:D με σας κοριτσια μου!εδω λεμε για σεξ ...για βυζους!!!!!!! στο παπι θα κολλαγα? :P

Ρε κορίτσια και να σας ρωτήσω...Αν το μωρό θηλάζει λίγο (μόνο το ελαφρύ που λέτε) και χορταίνει και δε θέλει να φάει άλλο, τι γίνεται;;;;; :roll::roll::roll: Τι κάνεις;;;;; :?:?:?

Θουλάρααααααααααααααααααααααα :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Η Χρύσα έχει αυχενική και καρδιολόγο σήμερα...... :D:D:D:D:D Ανυπομονώ να μάθω νέα.... :D:D

καρολινακι μην κλαις ,δεν ειναι προσωπικο απλα ετσι παθαινουμε ολλεσ μασ ...λεμε λεμε αλλα...ειναι η ροη γριγορη .

το τσελω μωρεεεεεεεεεεεεεε Αφρο μου....

γυναικες παιδι μου παραπονιαρικα όντα!!!!! :lol::lol:

ακουω παρτυ και δεν εχω κανει ποτε για την μικρουλα μου...θελω και εγωωωωωωωωωω...σκεφτεσαι να το κανεις σπιτι σου? πως και δεν λες για κανα παιδοτοπο..?

ειμαστε ολες καλεσμενες?????και το καινουργιο τοξοτακι της παρεας???

Θα θέλει Γωγώ μου πόσο λίγο δλδ να θηλάζει. Θα ξεδιψάει και μετά θα περνάει στο κυρίως.

Μην αγχώνεσαι.. Εδώ είναι τα κορίτσια να σε βοηθήσουν ;)

συμπεθέρα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής:

τώρα που θα φύγετε για τα ξένα δεν θα κάνετε κανονική μετακόμιση? εννοώ όλα τα έπιπλά σας κ.λπ.?

Οχι συμπεθέρα... όλα καινούργια θα τα πάρουμε...

Τα παλιά θα τα ανεβάσω στην Ξάνθη, στο χωριό του πατέρα μου, που το έχει φτιάξει σουπερ εξοχικό..

Και εκει τόπο θα πιάσουν...

Στην αρχή απο το ικεα θα ψωνίσουμε... σιγά σιγά θα παίρνουμε και κάτι καλό πιο ακριβούτσικο...

Σημερα θα πάει να δει ενα σπίτι.. ειδα το floor plan και έχει 20 τετραγωνικά walk in closet στην κρεβατοκάμαρα... yes....

οικονομικη κριση που λεφτα για παιδοτοπο :lol::lol::lol::lol:

καλε ειναι πολυ μικρα ακομα και δεν καταλαβαινουν απο πατρυ σε παιδοτοπο ...τι στο σπιτι ζεστα οικογενειακα τι σε παιδοτοπο για αυτα το ιδιο ειναι ...μου αρεσε στο κερατσινι που εκανε η ερη αλλα ειναι δυσκολο λιγο για εσας απο μακρια .σπιτι θα κατσουμε να τα πουμε θα παιζουν τα μικρα και πιστευω να περασουμε ομορφα .μικρο σπιτακι αλλα μεγαλη καρδια εχω ,ελατε εσεισ και θα τα βολεψουμε :lol::lol::lol: ειπα εχω και το μπαλκονι που ειναι σαν το μισο σαλονι .

Ρε κορίτσια και να σας ρωτήσω...Αν το μωρό θηλάζει λίγο (μόνο το ελαφρύ που λέτε) και χορταίνει και δε θέλει να φάει άλλο, τι γίνεται;;;;; :roll::roll::roll: Τι κάνεις;;;;; :?:?:?

η κοπελάρα μου ήταν σε αυτή την περίπτωση: θήλαζε μόνο 10 λεπτά από το ένα και 10 λεπτά από το άλλο και βάρος έπαιρν και από όλα!!!! :roll::roll: εγώ ανησυχούσα επειδή ήξερα ότι τα πρώτα 20λεπτά είναι το ελαφρύ αλλά τι να κάνεις τραβιόταν μόνη της!!!!....., απλά θήλαζε πιο συχνά δλδ κάθε 2 ώρες ή καμμιά φορά και κάθε μία!!!!

ενώ ο Λ. που θήλαζε 30 λεπτά από το ένα και 30 λεπτά από το άλλο θήλαζε κάθε 4 ώρες!!!!

εγώ ΠΑΝΤΑ πρόσφερα και τα 2 στήθη σε κάθε θηλασμό!!!!

Σημερα θα πάει να δει ενα σπίτι.. ειδα το floor plan και έχει 20 τετραγωνικά walk in closet στην κρεβατοκάμαρα... yes....

ουάου αυτά είναι, τέλεια, πάντα ήθελα μια τέτοια ντουλαπίτσα!!!! :D:D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...