Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έφτασε ο Μάης και ένα βράδυ στο σπίτι του Γ είμαστε παρέα και σκύβει και μου λέει στο αυτί

δε θέλω να ειμαστε έτσι.. μου λείπεις συνέχεια..θέλω να είμαστε μαζί κλπ κλπ και σηκώνεται και ανακοινώνει σε όλους ότι είμαστε μαζί και με φιλάει

How romantic!!!!! :x:x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ μαρια...πολυ ωραια ιστορια!!!!

Αφρο εμενα οταν ειναι να αλλαξει πανα ερχετε και μου λεει πφφφφφφ..

χαχαχαχαχα

Επισης χτες μου λεει...τον ρωταει η πεθερα..τι εγαφεσ σημερα;;; και λεει μποτσ..που ειναι το μπορσ...

χαχαχαχ..πεθανα

Ναι είδατε μέσα στο ρομάντζο :lol::lol::lol:

Ένα βράδυ αφού ήπιαμε λίγο παραπάνω καταλήξαμε σπίτι του :oops::oops::oops:

Κι εγώ το πρωί να λέω τα κλασικά

"δεν το πιστεύω Θεε μου τι έκανα πόσο ντρέπομαι... πρώτη φορά μου συμβαίνει... :oops::oops::oops: "

(Ναι καλά :mrgreen::mrgreen::mrgreen: )

Ρε κοριτσια ολες ξερετε καιρο τους αντρες σας..μονο εγω ξερω τον Δανο 3 χρονια μονο? κ σχεση στην ουσια αρχισε λιγο πριν αποφασισω να μεινω εγκυος...δηλαδη καπου 2.5 χρονια..απο τα οποια ζουμε κ χωριστα τους τελευταιους 13 μηνες κ τον βλεπω καθε 2 μηνες περιπου...

Snowgirl Στους ΓτΚ ημουν συντονιστρια αποστολης επι ενα χρονο στη ΜΕση Ανατολη..Μετα ημουν κ UNV στην Αφρικη..αλλα απο το 2004 που τελιωσα το διδακτορικο διδασκα στο πανεπιστημιο..απλα παραιτηθηκα για να φυγω σε αποστολες..Τωρα δεν ξερω τι θα κανω..κοιταω παντου κ στο μεταξυ ξεκινησα κατι στη Ροδο

Οσο για βιβλια προτεινω ολα του Aravid Adiga οπως το Between the assasinations και το White TIger...Μου αρεσε πολυ το The Yacoubian Building του Alaa al Aswany..

Αυτα ειναι τα τελευταια που διαβασα κ μου αρεσαν αα κ ενα μιας νηγηριανης της Chimamanda Nqozie Adichie..To Half of a yellow sun...

Αν δεν εχεις διαβασει το Kite runner να το παρεις..παλιο κ γνωστο λογω Αφγανισταν αλλα ειναι ωραιο..το δευτερο που εβγαλε μετα δεν μου αρεσε κ πολυ...Αντε σας ζαλισα με τα βιβλια...

Αφρο μενω Αλιμο (οχι χαμηλα ομως στη θαλασσα, στο υψος του Αγ. Δημητριου για να καταλαβεις), το πατρικο μου ειναι Δαφνη κ η αδερφη μου Ηλιουπολη...σε αυτες τις περιοχες κινουμαι...οποτε απο εκει θα ερθω.

Είμαι στη δουλειά

Μόλις έδωσα έναν αριθμό πρωτοκόλλου

Ξέρετε ποιος ήταν???

111

και να πω ότι γράφω στο πρωτόκολλο κάθε μέρα... :shock:

Άρα Φρανίτα από δω και στο εξής αρχίζει για σένα η πραγματική συμβίωση και σχέση με τον Δανό!!! :|

χαχαχα Μαρία άβγαλτη τελείως ε? :lol::lol::lol::lol::lol: πώς σου έτυχε έτσι να ξεμείνεις το βράδυ στο σπίτι του?!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

α κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω:

Πώς αποκαλείτε τα πεθερικά σας? με το όνομά τους ή μητέρα κ.λπ.?

Καλημέρα μαμα! Τρέχω!

Φραν πάρε το εγωιστικό γονίδιο του Richard dawkins εκδόσεις κάτοπτρο.

Τρέχω και δεν φτάνω. Ο Αλιμος ειναι σχετικά κοντά απο τον Πειραιά που είμαστε εμείς. Ξέρω και λίγα πράγματα. Αν βρείτε μέρος πείτε. Πάντω ςαυτον τον καιρό τρέχω ελαφρώς..

Ειμαι σπίτι

Φιλάκια σε όλες

Μια φορά είχα ξεμείνει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με έναν Δανό :lol::lol::lol:

Αργυρώ έγω δεν τους λέω τίποτα

τους κοιτάζω και μιλάω

αλλιώς λέω το Γ

"πες τη μαμα/το μπαμπά σου αν θέλει καφέ"

Κοιτα εγω αναγκαστηκα μαμα και μπαμπα..μενουν απο κατω..

αλλα εουμε σφαχτει με τον Οδυσσεα γιατι δεν λεει τους δικους μου μπαμπα και μαμα...αλλα γεννικα εμεις σφαζομαστε συχνα οποτε

Φραν μια χαρα..το καλυτερο εκανες...

εγω δεν εχω καταλαβει ποτε περασαν 5 χρονια..ειμαστε σαν αν ειμασταν μαζι μια ζωη.

Αυριο θα παμε για ψωνια

θα παω να ντισω τον αντρα μου γιατι ολα του τα ρουχα του ειναι λιγο μικρα...το παχυνα επιτελους λιγο το μωρο μου!!!

Εχω μια φιλη- παντρεμενη τωρα με εναν απο τη Γουατεμαλα..που λεει οτι ο καλυτερος εραστης που ειχε ποτε ηταν Αγγλος απο το Πλυμουθ..και κοκκινοτριχις..μπλιαξ

και αυτη φροντισε να "δοκιμασει" τοςυ περισσοτεροςυ βορειους

η Αδελφη της παντως μετα απο κοντα 15 χρονια σχεσης με εναν Λιβανεζο αποφασησε να τον χωρισει και να τα φτιαξει με εναν τσεχογερμανο...!!!!

καλα θυμομουνα για αλιμο .με το μετρο μεχρι το αιγαλεω ειναι ενα τιποτα δρομος .

αλλαζεισ στο συνταγμα .

εγω μπορω ,τωρα ειδικα το σαββατοκυριακο μπορω να μετακινηθω ανετα ακομα .

καλημερα τρελοκοριτσα μου!!!!!!!!!!!

καθε μερα σας αφηνω το μεσημερακι και μεχρι να σας διαβασω το αλλο πρωι...ξεχναω τι ειπατε.... :( πολυλογουδες μουυυυυυυυυυυυ :lol::lol::lol:

Μαρακι πολυ τρυφερή ιστοριούλα!!!!!!!!!!!!

εγω με τον αντρα μου ηταν μια πολυ γλυκια ιστορία.... :x:x:x που κατεληξε σε γαμο!

ηθελε μια φιλη μου να μου τον γνωρισει...ειχαμε κανονισει να παμε σε ενα κλαμπ όπου εγω ημουν με την παρεα μου και αυτος θα ρχοταν με μια φιλη μας...οι ωρες περναγαν και αυτος πουθενα...

καποια στιγμη εκει που κοιταζα βλεπω εναν κουκλο και λεω..αμαν εδω ειμαστε!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol: ποιος τον χιεζει τον αλλον.(αντωνη τον ελεγαν)..εγω αυτον θελω...με κοιταζε ...τον κοιταζα....και ειχα μεινειιιιιιι κοριτσια...ολο και ερχοταν προς το μερος μου και ξαφνικα τον χανωωωωωωωωω...

ερχεται η φιλη μας και μου λεει οτι ο λεγαμενος πηγε τουαλετα και θα ρθει ...εγω εντωμεταξυ να ψαχνω να βρω τον αλλον...ξαφνικα τον βλεπω να ρχεται προς το μερος μου και λεω ωχχχχχχχχχ τωρα...κοκκινιζω και βλεπω οτι πιανει την κουβεντα στην φιλη μου ...και λεω μεσα μου ωραια ...ηρθε αυτος αλλα μιλαει στην αλλη... :oops::oops: και τελικα μας συστηνει η φιλη μας λεγοντας...απο δω ο Αντωνης απο δω η Καρολινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! επαθα την πλακα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o:o :

όταν τον ειδα ειπα αυτόν τον άντρα θελω να τον παντρευτω!!!!!!!!!! και να κανω παιδια μαζί του!!!!!!!!! και όντως εγινε... αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...ακομη την θυμαμαι αυτη την βραδια...

μετα αφου τα φτιαξαμε την ιδια μερα.... :D μερα ειχε φτασει μεχρι να φυγουμε !!!!!:lol::lol: πηγ α και εκανα τζοκινγκ...απο την χαρα μου ...να γυμνασω και το κορμι ... απο 21 ετων ειμαστε μαζι...

η γνωριμια μας ξεκινησε πριν πολλααααααααααααα χρόνια...στις 24/09/2000 και παντρευτηκαμε αρκετα χρόνια αργότερα στις 07/09/2008!!!...(για λογους οικονομικους μιας και ηθελα να βρω μια δουλεια πιο καλη...ωστε να μεινουμε μαζι...)ενα χρόνο πριν τον γαμο αρραβωνιαστηκαμε...δεν θυμαμαι ημερομηνια... :oops::oops:

απο τοτε που τον γνωρισα τον ερωτευτηκα ...ξεχασα οτιδηποτε αλλο υπηρχε την ζωη μου...και ελπίζω να μαστε για μια ζωη μαζιιιιιιιι...ειναι το αλλο μου μισο!!!!!

..τη δευτερα θα τον παω, θα κανουμε το Prevenar 13...κανονικα τελιωνε με αυτο αλλα θα κανει το νεο εμβολιο αρα εχει κ μια εππιπλεον δοση....

εμείς αυτό το τελειώσαμε όταν η Ρεβέκκα ήταν 14 μηνών!!!! :?

εμείς αυτό το τελειώσαμε όταν η Ρεβέκκα ήταν 14 μηνών!!!! :?

σιγουρα μηπως να το κοιταξεισ ?

και εμεισ το ιδιο αλλαξε το εμβολιο και εχουμε δυο δωσεισ ακομα .

Αργυρώ ωωωωωωω!!!!

ηχούν στα αυτιά μου σειρήνες πολέμου [smilie=mumum.gif]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: χαχαχαχαχαχα!!!

Ρε παιδιά εντάξει, απλά θέλει ανάλυση το αρθρο. Το ξέρουμε ότι το να θηλάζει συνέχεια και συχνά ενα μεγάλο παιδί και δεν τρώει κανονικά υπάρχει πιθανότητα να εμφανίσει έλλειψη σιδήρου.

Επίσης ειναι γνωστό ότι η οδηγία για θηλασμό τουλάχιστον 2 χρόνια αφορά υπανάπτυκτες περιοχές γιατι προστατευονται τα μωρά με το να θηλάζουν..

Εντάξει... την ενημέρωση την έχουμε.. Απο εκεί και πέρα ειναι θέμα μας τι θα αποφασίσουμε και φυσικά τα πλεονεκτήματα του θηλασμού ειναι αξεπέραστα..

Αφρο είναι 4 δόσεις και τις ξεκίνησε από όταν ήταν 3 μηνών!!! ΤΟ 2009 - 16 μηνών - τελειώσαμε όλα τα εμβόλια, το επόμενο είναι το 2014!!!

τα πεθερικά μου την επόμενη του γάμου έφυγαν και την επόμενη φορά που τους είδα μου είπαν να τους αποκαλώ με το όνομά τους! ακόμη δεν το έχω κάνει, δεν νιώθω άνετα!!! και εγώ όπως η Μαρία, τους κοιτώ και μιλώ, και ρωτώ τι κάνει ο πεθ. η πεθ.!!!!

Γύρισα!! Πόσα γράψατε;!;! :shock::shock::shock:

Φρανίτα τον χαρταετό μου τον έκαναν δώρο στα γενεθλιά μου, σε ελληνική απόδοση , αλλά δεν προλαβα ακόμη να το διαβάσω... Θα το κάνω όμως γιατί έχω καιρό να διαβάσω λογοτεχνία!

όμορφες οι ιστορίες σας κορίτσια! Και με τον δικό μου ήταν γραφτό να είμαστε μαζί! Γνωριστήκαμε στα γενέθλια του αδερφού του, 15 Φεβρουαρίου 2001. Τώρα το πως έφτασα στο σπίτι του άδερφού του είναι πολυ μεγάλη ιστορία! Τα φτιάξαμε 10-15 Σεπτεμβρίου 2001 (δε θυμόμαστε πότε ακριβως...) :lol::lol::lol: που και αυτό είναι μεγάλη ιστορία και παντερυτήκαμε με πολιτικό γάμο στις 16 Νοεμβρίου 2006.

Θα σας διηγηθώ το στόρι λίγο αργότερα!

Η Χαρά είνα 30 μηνών και το πρεβενάρ δεν το έχει κανει ακόμα, γιατι δεν έχει σταματήσει να αρρωσταίνει από το Σεπτέμβρη! Κάθε φορα που κλείνουμε ραντεβου να το κάνει, ανεβάζει πυρετό! :shock::shock::shock:

Ax καρολ..τα μεγαλα πνευματα συναντηθηκαν!!!!

πολυυυυυ ρομαντικ και η δικη σας ιστορια!!!

Θελλω και εγω καφε με τα κοριτσιαααααααααααα

Τωρα που θα μετακομισουμε και θα χ234ω στο ταλλιρο θα ερθω..

επαιξα προχτες λοττο..ενα νουμερο πετυχα..το 14!!!

ειμαι σε καλο δρομο!!!

Οσο γα το θεμα θηλασμο ςκλπ κλπ..

εγω πιστευω στην εξεληκτικη..

το στο καλο για αιωνες τα μωρα θηλαζαν απο τη μανα τους για ποπλυυ καιρο..τουλαχιστων μεχρι να μαθουν να τρωνε κανονικη τροφη...δεν υπηρχε μουλινεξ στο μεσαιωνα..οποτε δεν βλεπω κανεναν λογο να μη θηλαζουν και τωρα για οσο θελουν.

Επισης το γαλα δεν ειναι απαραιτητη τροφη για τον ανθρωπο..εζησε αιωνες και χωρις γαλα για πρωινο...

αλλα ετσι οπως παει η ανθρωποτητα...σε 100 χρονια πχ...οι ανθρωποι θα γεννιουνται με χειρουργικη τομη και θα τρεφονται με αγελαδινο γαλα, και αυτο θα θεωρειτα απολυτα φυσιολογικο

Το ξέρουμε ότι το να θηλάζει συνέχεια και συχνά ενα μεγάλο παιδί και δεν τρώει κανονικά υπάρχει πιθανότητα να εμφανίσει έλλειψη σιδήρου...

δλδ της Αναστασίας που μόνο θηλάζει και τρώει σαν σπουργιτάκι?

Επίσης ειναι γνωστό ότι η οδηγία για θηλασμό τουλάχιστον 2 χρόνια αφορά υπανάπτυκτες περιοχές γιατι προστατευονται τα μωρά με το να θηλάζουν....

όχι μόνο ισχύει και για τις αναπτυσσόμενες πλέον!!!

Εντάξει... την ενημέρωση την έχουμε.. Απο εκεί και πέρα ειναι θέμα μας τι θα αποφασίσουμε και φυσικά τα πλεονεκτήματα του θηλασμού ειναι αξεπέραστα..

συμφωνώ

καλημερα κοριτσια....παλι δεν σας προλαβαινω......

κατι λιγα διαβασα.....

μπεμπουλης ευχομαι να ειναι ολες οι εξετασεις τελειες...

σες χαρας το κουραγιο του :lol:

καρολινακι δεν σου μιλαω :lol::lol::lol: κραταω μουτρα :D:D:D πολλα φιλια στην παπενια σου

φρανιτα που το βρηκες αυτο το επαγγελμα;;; :roll:

θου χαιρομαι που χαλαρωσες

μαγδουλινι εισαι μια εσυ :lol::lol:

αφρο μια χαρα ο μανωλιος ;)

δεν θυμαμαι κατι αλλο..

σισιω και ερη βαστατε γερα με τις διαιτες...

τα φιλια μου......τρεχω...εχω πηξει στις δουλειες :?:twisted:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...