Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

αχ βενετια.... μπουμπουκι σε πηρε!!!!

παντως σε σκεφτεται.. εκνευριζεσαι με τα πλακακια κ θελει να σε παει σε αλλο σπιτι :lol::lol:

ρεσυ ΠΑΛΙ?? ελεος ρε πουστη ελεος!!

αχ ρεσυ πρεπει να κανονισουμε καφε οπως και δηποτε!!!

εχετε κ 10 χρονια διαφορα??? δε φαινεται!!

ναταλα λαβι σευχαριστω παρα πολυ!

σου στελνω κ ενα πμ αν εχεις χρονο να μου απαντησεις! φιλακιαα

εκσταση σημερα βεβαιωθηκα... με θεωρεις ξενερωτη τα μαλα!!!

μαρη πως μου το εκλεισες ετσι??

αγενεστατη κοντη! :lol:

μπουρεκακι σε συγχωρουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εχω μια νυστα..παω να τη πεσω..

αν θελετε το κανονιζουμε τη αλλη τεταρτη απογευμα κοριτσια..

αναστασια εσενα σε ελω πρωι γτ εισια μακρια ρεεε

βικυ τι να πω..περαστικα κ εισαι μεγαλη καρδια που χαρισες το ρεπο σου

ο μικρος πεταξε παλι κατω τα σκεπασματακ κοιμαται :twisted:

αυριο εχω μαθηματα ανωδυνου

με το γιατρο λιγο κουλαρησα..βασικα δε το σκεφτηκα σημερα γιαυτο :D

ηρθα και εγω ...απο το πρωι ειχα να μπω .

πηγαμε στην παιδιατρο σημερα ...το κλαμμα !!! με το που την ειδε ηθελε να φυγει :lol::lol::lol:

και ειχε να την δει απο τον ιουνιο !!!!

καναμε εμβολιο και μετρηθηκαμε 12,500 και 88 εκατοστα .

ηρθε και ο αδερφοσ μου το απογευμα ....αυτα .

σας διαβασα πετακτα αλλα εν θυμαμαι και τιποτα ....

Καλησπερα! σημερα ο μικρος κοιμηθηκε 11..εγω φταιω, πηγα για τρεξιμο στις 9 το βραδυ, τον ειχε η αδερφη μου, μεχρι να τον φερω σπιτι...συνηθως κοιμαται απο τις 9...απλα ελπιζω να μην ξυπνησει απο τις 7 αυριο...

Αφροδιτη τι εμβολιο κανατε? κ εμεις ειχαμε ενα αλλα λογω ιωσης αναβληθηκε..τη δευτερα θα τον παω, θα κανουμε το Prevenar 13...κανονικα τελιωνε με αυτο αλλα θα κανει το νεο εμβολιο αρα εχει κ μια εππιπλεον δοση..Τελειος ο Μανωλακης...ο δικος μου ειναι 13κ κ 88.5 εκ.Παντως ειμαι σιγουρη οτι ο Μανωλακης με τον Σεμπ θα επαιζαν μια χαρα...κριμα που μενουμε στις 2 ακρες της πολης...

Snowgirl δεν μενω Ροδο..κατεβηκα 2 μηνες για τα μαθηματα κ συμπληρωσα 13, οποτε τωρα θα κατεβω παλι στην εξεταστικη μονο...Αλλα δεν εχω κανονικη θεση κ ψαχνω...Θα παω Δανια για 3 εβδομαδες τωρα...μετα δεν ξερω που θα παμε, καπου στο εξωτερικο αλλα δεν νομιζω Δανια..ο ΟΗΕ αποφασιζει δυστυχως κ οχι εμεις :?

Λοβι φετος ειμαι στο Τμημα Μεσογειακων Σπουδων στη Ροδο κ διδασκω Θετικες επιστημες στην Αρχαιολογια...ομως η ειδικευση μου ειναι Περιβαλλοντικη Αρχαιολογια..αστο...σιγουρος δρομος για ανεργια...Αν κ δεν ψαχνω πλεον ακαδημαικες θεσεις, κοιταω κ αλλα, οπως αυτα που εκανα με τους γιατρους του κοσμου..

Σας καληνυχτιζω κοριτσια...αυριο θα κατεβω κεντρο, θελω να παω Ελευθερουδακη να παρω βιβλια..ελπιζω να εχει μετρο..

ααα επισης ηθελα να σχολιασω για το σλινγκ...Εγω στη Δανια, ημασταν μεχρι που πηγε ο μικρος 5 μηνων κ τον ειχα στο μαρσιππο (κ μετα οταν πηγαινα)..τα σλινγκ με τους κρικους αποτυχια για μας αλλα το μαρσιπο bjorn εβγαλε τα λεφτα του!! Ειχα γυρισει ολη την Κοπεγχαγη...Οταν επιασε το κρυο του φορουσα μια φορμα (σαν αρκουδακι ηταν) κ του εριχνα εσαρπα απο πανω..Κ μετα με τα πολλα κρυα παλι τον εβαζα...αρκει να μην εβρεχε..Δηλαδη κ σε -15 τον εχω βγαλει με το μαρσιππο..Καροτσι δεν εμπαινε ευκολα..κ απο τοτε που περπατησε ουτε να το φτυσει...Πλεον ουτε ξερω που ειναι το καροτσι...Ευτυχως περπαταει κ του αρεσει...

Καληνυχτα, για τα καλα τωρα!!!

το επαναληπτικο καναμε ,και το αργησαμε λιγακι ,τον αλλον μηνα κανουμε το Prevenar

και εγω αυτο πιστευω οτι θα παιζανε τελεια μαζι ,φευγει και ο κωστασ την δευτερα και δεν μπορω α κανω και αποστασεισ .

αχ ποσο θα ηθελα μια βολτα στον ελευθερουδακι...αλλα ουτε μεχρι το μπαλκονι δεν μπορω να παω ....

καληνυχτα κοριτσια

καλημερα κοριτσια

ηρθα κι εγω

τρεχω τρεχω και δεν φτανω

πηγαμε προχθες στο παιδων....τον ειδε η γιατρος,πηρε ολο το ιστορικο του και μας εδωσε ενα κατεβατο εξετασεις!!!!

ακομη δεν του εχει κανει γαστροσκοπηση γιατι γινεται με ναρκωση και θελει πριν τον βαλει σε ατην την διαδικασια να εξαντλησει ολα τα ενδεχομενα..

χθες πηγαμε και καναμε τις αιματολογικες...ο σπυρος ηταν σαν αγριμι...ειδαμε και παθαμε να τον κρατησουμε να του παρουν αιμα

τσισακια χθες δεν καταφερα να του παρω,σημερα το πρωι στις 7 μπορεσαμε και γεμισαμε το σακουλακι(4 χαλασα μεχρι να τα καταφερω αλλα τουλαχιστον βρηκα ποτε ειναι η πιο βολικη ωρα ;) )

σημερα θα παω στο διαγνωστικο τα τσισακια και αναμενουμε....

την τριτη πρεπει να μαζεψω κακακια και την τεταρτη το πρωι μαζι με ενα τεστ που θα παρω απο φαρμακειο θα τα παω στο παιδων να τα εξετασουν!!!!

οσον αφορα αυτο το τεστ εκανα αμαν να το βρω γιατι ειναι καινουργιο και δεν το εχουν τα φαρμακεια

πηγα σε 5 και κανενας δεν το ηξερε ουτε οι φαρμακαποθηκες!!!!!!

τελικα βρηκα σε ενα φαρμακειο διπλα στο παιδων και τηλεφωνικα μου εχουν κρατησει ενα για την τεταρτη που θα παω

θα παμε και την δευτερα για οφθαλμολογικο επανελεγχο(πααααλι στο παιδων...μου φαινεται οτι εκει θα κατασκηνωσουμε χιχι)οποτε κοριτσια χρονος μηδεν για την νατασα...... τρεχω και δεν προλαβαινω να κανω τιποτε αλλο

ουτε καν να σας διαβασω...μπηκα μονο να σας πω τα νεα μας

αλλα ποσο το λυπηθηκα το μαναρακι μου.....ηθελε να κοιμηθει,κοιμαται και μπρουμυτα,και δεν τον αφηνα για να μαζεψω τα τσισακια

ολο του εφτιαχνα τα ποδαρακια και το σακουλακι και δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου το χρυσο μου!!!

κοιμοταν γλυκα γλυκα κι εγω διπλα του να περιμενω απο τις 6 ποτε θα τα κανει

μολις τα εκανε βαλαμε το παμπερακι μας και γυρισε επιτελους πλευρο

τον ταλαιπωρω ρε γμτ αλλα τι να κανω????

ααααχχχχ μαναααααα

Καλημερα!!

Αναστασια κουραγιο!! τουλαχιστον θα τα τελιωσετε ολα κ θα ησυχασετε να μην ταλαιπωρειται αλλο το μωρο!!

Αφροδιτη ΑΙγαλεω μενεις ετσι? υπαρχει καποιος καλος παιδοτοπος για μωρα της ηλικιας των δικων μας εκει γυρω?ανοιχτος ακομα καλυτερα αν δεν κανει κρυο...Ισως μπορουμε να κανονισουμε, πριν φυγει κ η Ερη να φερει κ εκεινη τον Κωστακη, να συναντηθουμε εκει να παιξουν τα μωρα (κ οποιο αλλο μωρο θελει να ερθει :D )..Θα μπορουσα να ερθω με το Μετρο, παει ΑΙγαλεω..αν δεν ειναι μετα πολυ μακρια απο το μετρο...Για σκεφτειτε το...

Ειχα ιδεες πρωι πρωι...σας χαιρετω..παω να του φτιαξω φαγητο κ να φυγουμε βολτα...νομιζω εχει μετρο αρα το μεσημερι θα κατεβω στον Ελευθερουδακη...αντε να αγορασω κανα βιβλιο ναδιαβαζω το βραδυ!

καλημερα!!!!

Αναστασια πολυ ταλαιπωρι ατο καημενο...

αλλα προκειμενου να γλητωσει την γαστροσκοπιση χαλαλη νομιζω

καλη συνεχεια και καλα αποτελεσματα!!

βενη αχ συγκηνηθηκα πολυ...τι ωραια ιστορια..και τι κλασσηκος αντρας!!!

Εμας παλη η ιστορια μας ειναι καπως...

Με τον Οδυσσεα γνωριζομασταν...απο παντα...εκανε παρεα με τα ξαδελφια μου που ειναι τα περισσοτερα στην ηλικια μου, και μαλιστα με 2 συγκεκριμενους ξαδελφους μου..

τον εβλεπα παντα και παντου, στους γαμους τους, στα βαφτησια των παιδιων τους- και οι δυο παντρευτηκαν μικροι, στα αναλογα γλεντια των αδελφων τους- ειπαμε ηταν πολυ καλοι φιλοι...στα γεννεθλεια και στις γιορτες τους σε καποιες εκδρομες που πηγαιναμε μαζι..αλλα αυτος ποτε δε με πλησιαζε- τον φοβηζα λεει- και εγω παντα τον σνωμπαρα αν και νεος ηταν πολυ πιο ωραιος...ειχε και κορμαρα μη κοιτατε τωρα που ερεψε..

με τα πολλα σε καποια φαση ειμασταν στου ενος ξαδελφου τη γιορτη- Παυλος- και ηθελε να με πλησιασει τον ειδα αλαλ εγω εκανα κατι μουτρα και αλλαξε ροτα..

ενα χρονο μετα ειχε στησει με τον ξαδελφο το σκινηκο και οταν πηγα σπιτι του να του ευχιθω γι ατην τριτη κορη ο Οδυσσεας ηταν εκει..

και καλα ηταν χωρις αυτοκινητο και αν μπορουσα να τον πεταξω - ο ξαδελφος μενει Φιλαδελφια- και μετα αν θελεις να παμε για κανενα καφε να σε κερασω να ανταποδοσω τη χαρη...μετα και καλα παλη ξεχασε το κινητο του καπου και αν μπορω να τον παρω να το βρει..ψεματαααα..το αφισε επιτιδες στου ξαδελφου..

ε την επομενη μερα με πηρε τηλεφωνο και αρχισαμε να βγαινουμε

φετος αισιως κλεινουμε 5 χρονια σχεσης...και 3 γαμου..και παντα μου λεει οτι εγω τον τυληξα...σηγα το κελεπουρι...χιχιχιχιχιχι

Αυτα!!!

βενετια πλακα κανεις..

ρε συ...σηγουρα κατι παιζει..σηγουρα δεν εχουν βγαλει καποιο καλοριφερ και δεν το ξερετε;;;;;;;

οχι δεν μενω αιγαλεω αλλα ειμαι κοντα ,ξερω παιδοτοπο και ειναι πολυ κοντα στο μετρο οχι ανοικτο εκτοσ και αν κατσουμε στουσ καπνιζοντες :lol::lol::lol:

εγω παω συχνα εκει .φυσικα και να κανονισουμε

καλημέρα σας κορίτσια!

ααα Χρύσα μ'αρέσει να διαβάζω love stories...

Αναστασία κουράγιο και καλά αποτελέσματα σε όλες

τις εξετάσεις σας

Αφροδίτη, Φρανίτα Καλημέραααα

Ξανα καλημερα!

Χρυσα αντε τον τυλιξες τον αντρα σου :D !

Μαρια καλημερα!!!!

Αφρο οποτε θελετε πειτε μου...θα ερθω με μετρο για να αποφυγω κινηση, να δω κ τις περιοχες κ αλλη φορα θα ερθω με αυτοκινητο...Εκτος κ αν με αυτοκινητο ειναι πολυ ευκολο..δεν ξερω, εσεις θα μου πειτε ..Δεν εχω παει ποτε το Σεμπ σε παιδοτοπο κ θα του αρεσει..Καθημερινες ισως ειναι καλυτερα θα εχει λιγοτερο κοσμο αλλα δε νομιζω να μπορει η Ερη αν θελει να ερθει..οποτε ΣΚ...το αφηνω σε εσας...ως εγκυμονουσα εχεις προτεραιοτητα να αποφασισεις ποτε σε βολευει :)

Καλημέρα κορίτσια! :D

είμαι στο γραφείο, λείπει η προϊσταμενη και έχω να άνω κατί δουλίτσες εξωτερικές!! :oops::oops::oops: Όταν λείπει η γάτα... :oops::oops::D

Θα σας δω μετα! Μη χάσω και την ευκαιρία!!

Έρη σήμερα έφαγα 1 τοστακι και ένα χυμό πορτοκάλι.

Έχω πάρει μαζί μου και ένα αχλάδι!

Εχθές έφαγα:

Πρωί: Τοστ και χυμό

Μεσημέρι: Ένα τυράκι μπαμπιμπελ και 1 τονοσαλάτα.

Απόγευμα: Μισο στήθος κοτόπουλο ψητό με ένα αγγουράκι

Βρ'αδυ: Ένα μήλο και ένα αχλάδι.

Πάμε γερά να γίνουμε φέτες!! :lol::lol::lol:

Καλημέρα!

Φρανίτα πες κανα καλό βιβλίο!

Το τελευταίο που είχα διαβάσει είχε τίτλο "The No Cry Sleep Solution", το προτελευταίο " Θηλασμός Μια Υπέροχη σχέση" και πριν από αυτό "Η Βίβλος της εγκυμοσύνης" :lol:

Καταλαβαίνεις την κατάστασή μου ...

Καλά...με ειδίκευση στην περιβαλλοντική αρχαιολογία, τι έκανες με τους γιατρούς του κόσμου? :roll:

ΟΗΕ δουλεύει ο άντρας σου απ' ότι θυμάμαι? Δεν ξέρετε καθόλου σε ποιές χώρες παίζει να τον στείλουν?

Cesilia πολύ ωραίο το όνομα του άντρα σου! Και επιτέλους και μια ιστορία που "την έπεσε" ο άντρας! Δειλά δειλά και ψιλοπλαγίως ο καημένος αλλά τα κατάφερε! :lol:

Μπεμπούλη καλή τύχη με τις εξετάσεις σας!

Αφροδίτη, Σισσιώ, Μαρία καλημέρα :)

Σισσιω κορμάρα μου!!!!

Η μικρή τελευταία φορά έκανε ένα 38 χτες στις 3

το μεσημέρι.

Από τότε τίποτε

Τρώει καλά και είναι μια χαρά

Κάνουμε και τις μασκούλες μας μια χαρά της αρέσει κιόλας :lol:

Εγώ να μη γράψω τι έχω φάει τις τελευταίες μέρες..

Το μενού περιλαμβάνει καρμπονάρες, πάστες, κέικ, γλυκά και άλλα υγειινά :lol:

Χιονοκόριτσο!!! Πολυ ωραία η ιστορία σου :ymdaydream:

Ναι καλε μαγδα ειδες..και ολο λεει πως εγω τον τυληξα ο παλιοψευτης...

λυσσαξε και εκανε τοσο στενο μαρκαρισμα που ουτε η Εθνικη Ελλαδος το 2004 δεν εκανε...πφφφ..αντρες...

Φρανιτακι τι πας και σπουδαζεις καλεεεε..

εγω ενα θα σας πω..στην εταιρια μας τις καλυτερες παροχες και συνθηκες εργασιας ειναι ο κηπουρος και ο καπετανιος του σκαφους....και εμεις ...αχ...αχ

Ρε σισσω λιγα εφαγες..βαλθηκες να γινει κορμαρα αλλα ειπαμε..οχι και εστι

ρε συ χρυσα ποσα χρονια του πηρε για να σε πλησιασει ?!!!!

εγω ημουνα φοιτητρια στην Καβαλα .ο Κ ηταν ο παιδικος φιλος ενος πολυ καλου μου φιλου συμφοιτητη Καβαλιωτη .Οταν πηγα εγω αυτοσ εφυγε φανταρος και δεν τον γνωρισα ,εκανα καποιες αποτυχημενες σχεσεις εζησα λιγο την τελεια φοιτητικη ζωη και οταν γυρισε τον γνωρισα .

ηταν κεραβνοβολος και απο τισ δυο πλευρες και απο τον πρωτο μηνα μενουμε μαζι ...αυτα ..εχει πολλεσ λεπτομερειεσ αλλα αυτα απο κοντα .

Καλημέρα σας,

ρε κορίτσια από τότε που η μικρή σταμάτησε τον μεσημεριανό ύπνο είμαι πτώμα!!!! αρχίζω το χασμουρητό από τιος 20.00!!!! :o:o:o:o:o ...ευτυχώς την άλλη Παρασκευή το νήπιο είναι κλειστό!!!! \:D/ \:D/ [smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif] δλδ λίγο παρα πάνω ύπνος!!! ελπίζω!!!! :?

Αναστασία καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σας, όντως πολές έχετε να κάνετε!!! :? τι εννοείς να μαζέψεις κακάκια? δεν βάζεις σε μία σπάτουλα δείγμα? :?

για να χάσετε κιλά μπορείτε να κάνετε και την δίαιτα της λαχανόσουπας, την είχε κάνει μια Ισπανίδα φίλη μας και είχε πολύ μεγάλο αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να τρως όλη μέρα σούπα και τίποτα άλλο!!! :?

Μαρία μπράβο στην μικρή :)

Χρύσα τυλίχτηκες στο χαρτί !!! :roll::roll::roll::roll::roll:

εμείς πάντως όταν είχαμε σχέση όλο ταξίδια είμασταν, τώρα έχουμε μουχλετέψει και για να ακριβολογήσω ΕΧΕΙ μουχλετέψει!!!!!! :?

αχ μου είπε ο άντρας μου ότι όταν ήταν στην Αμερική πήγαινε πολύ συχνά σε all you can eat lobster or shrimps =p~=p~=p~ , ψάχνω να βρω και εδώ κανένα εστιατόριο που να σερβίρει μόνο αυτά!!! :roll::roll::roll: τρελαίνομαι για θαλασσινό φαγητό!!!! :roll::roll::roll:

Αφρο γνωριζομαστε τουλαχιστων 15 χρονια..

απο τωτε που εγω ημουν 15 και αυτος 22 και αρχησα να πρωτοπηγαινω εκδρομες και παρτι με τα ξαδελφια μου..

μετα αυτα παντρευτηκαν καναν οικογεννιες και αρχησαν αν μαζευονται σπιτια τους, εγω τωτε ημουν τρελοεφηβη και σηγα μην ηθελα να κατσω σπιτι σους..οποτε πηγαινα για λιγο..

αλαλ χωρις πλακα ο Οδυσσεας τοτε ηταν κουκλι, ειχε μαλλια, ειχε κορμαρα..πολυ σεξι πισινο..αλαλ μου φαινοταν πολυυυυ χαλβας και καλο παιδι οποτε δεν του εδινα σημασια...προτιμουσα τα τεκνα της ηλικιας μου που ηταν και ολιγον χαζα...ε μετα μεγαλωσαμε..

παντως εμεις τσακονομασταν και τσακονομαστε συνεχεια..αλλα επειδη με λατραυει παντα γινετε αυτο που θελω εγω...

το Λιονταρη εβαλε κατω τον τοξοτη...χιχιχιχιχ

Α αργη και εμεις ετσι ειμασταν..

ολο εξοδους, ταβερνακια σινεμα θεατρο..κλασσηκο και μοντερνο και αρχαιο..μεγαρο για μπαλετο, ταξιδακια εκδρομουλς...τωρα...

τα μοναδικα μας ταξιδια στα 3 χρονια παντρεμενοι ειναι..το γαμηλιο στη Βιεννη, οι διακοπες στο Πηλιο, και οι περσινες διακοπες στη Χαλκιδικη!!!!

ε ρε γλεντια;;;;;

Εγώ με τον Γ έχουμε 2 κοινά ξαδέρφια

Μεταξύ μας δεν έχουμε καμια σχέση αλλά γνωριζόμασταν απο μωρά

Κάναμε παρέα, βγαίναμε, ερχόταν σπίτι μου, πήγαινα εγώ,

γνώριζε τους γκόμενους μου κλπ κλπ

Ένα βράδυ Μάιος του 2003 βγήκαμε με παρέα και εμείς συνεχίσαμε

κι αλλού μόνοι μας και τελικά καταλήξαμε σπίτι του :oops::oops::oops:

Ξυπνάω το πρωί εκεί από ένα τηλεφώνημα της ξαδέρφης μας

"Έλα έρχομαι να σε πάρω να πάμε στον Γ για καφέ" :shock::shock:

Σηκώνομαι άρων άρων πάω σπίτι μου ετοιμάζομαι και στο τσακ πρόλαβα που ήρθε η ξαδέρφη

μου να με πάρει.

Πήγαμε στον Γ

"Βρε βρε καλημέρα ...." Όπως καταλάβατε κάναμε τα κορόιδα και οι 2

Έτσι περνούσε ο καιρός (2-3 μήνες) βρισκόμασταν κρυφά αλλά δεν είχαμε πει ότι έχουμε σχέση κλπ κλπ

Έφτασε ο Μάης και ένα βράδυ στο σπίτι του Γ είμαστε παρέα και σκύβει και μου λέει στο αυτί

δε θέλω να ειμαστε έτσι.. μου λείπεις συνέχεια..θέλω να είμαστε μαζί κλπ κλπ και σηκώνεται και ανακοινώνει σε όλους ότι είμαστε μαζί και με φιλάει

Μετά από λίγες μέρες μου ανακοινώνει ότι φεύγει για 6 μήνες Αμερική :shock::shock:

Μιλουσαμε συνέχεια στα τηλ, μέσω ιντερνετ κλπ κλπ , γυρίζει Δεκέμβριο και τα Χριστούγεννα 2003 αρραβωνιαστήκαμε μπαμ μπαμ

Παντρευτήκαμε 20/8/2006

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αχ κορίτσια μου!! Δεν έχω άλλες αντιδράσεις!! Σας ευχαριστω πάρα πολύ!! ❤️❤️❤️❤️ Περιμένω πως και πως την δική σας ώρα!! 🥰
    • πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...