Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

Δεν ειμαι καλα σημεραααα

μα γιατι παλη πριστηκα ετσι

εφαγα μια αναλατη μακαροναδα με λαδι -χωρις τυρι- και ηπια αρκετο νερο σημερα

Θουλιτσα τι αποφασησες να κανεις;;;;

κοιταζα την κοιλια μου τωρα στην τουαλετα...τετοια κοιλια στον Τζεφ ειχα οταν ημουν 5 μηνων...

νυσταζωωωωω

θελω να φαω καρνμοναρα...

τελικα καρδιολογο μου εκλεισαν την αλλη βδομαδα...

η ευδομαδα των γιατρων θα ειναι...θα φαω ολον μου τον μισθο στους γιατρους

ο Οδυσσεας μου πηρε προσπεκτ απο ενα γυμναστηριο στον ευοσμο που εχει προγραμματα για εγγυους...

να δω ποτε θα προλαβαινω να πηγαινω αλλα καλο θα ηταν να πηγαινα...η γυμναστικη και βοηθαει πολυ στην περιπτωση μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θουλάκι μου ήθελα να σου πω κι εγώ για το μαιευτήριο, αλλά δε σχολίασα τίποτα...Έχω τα δικά μου... :(:(:(:( Ωστόσο, κάνε αυτό, με το οποίο θα νιώσεις καλύτερα...Απλώς σκέψου ότι στο μαιευτήριο δε θα μείνεις μόνιμα.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Ωστε άρχισε και ο Ντόντος τα ίδια ε;;;;;; :roll::roll::roll::roll: Πάααααααρα πολύ ωραία.... Τουλάχιστον εσύ κοντεύεις να γεννήσεις.... :?:?:?

Αναστασάκι μου φαντάζομαι τι θα έλεγες, αλλά όπως βλέπεις με έχετε κολλήσει ευαισθησίες και με κάνει ό,τι θέλει..Και την παίρνω στο κρεβάτι.... :twisted::twisted::twisted: Εγώ που πάντα ήμουν σκληρή και δε με έριχναν τα κλάματά της..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και από τη μια λέω "Θέε μου δεν γίνεται σε αυτή την ηλικία να μου τα κάνει αυτά..Τι θα γινει αν έρθει και το μωράκι;;;" και από την άλλη λέω "Η ψυχούλα μου...Φάση είναι θα περάσει".... :roll::roll::roll: Βλέποντας και κάνοντας.....

Α, επίσης αύριο θα έρθουν σπίτι να πάρουν αίμα στην Ιωαννίτσα....Θα κάνουμε επανέλεγχο για χοληστερίνη.... :?:?:? Η αλήθεια είναι ότι έχω αγωνία..Ελπίζω όλα να πάνε καλά... :?:?

Βρε Χρυσα μου με τρομαζεις...Τοσο πρησμενη νιωθεις?

Στανταρ δεν ειναι ιδεα σου?Μηπως να [ας στο γιατρο νωριτερα?Αλλα τωρα στα κοντα δεν

ειναι που εχεις αυχενικη?17-18?

Γωγω μου εγω δεν ειπα ποτε οχι στην Αννυ!Και οπως ξερεις θηλαζει χωρις οριο..Δλδ θα επρεπε να ειναι

κολλημενη στο βρακι μου!

Και κοιμαται μια χαρα στο κρεβατακι της! ;) Δεν ειναι θεμα ευαισθησιας μου!

Νομιζω πως απλα εχει χορτασει απο οτι της κατεβει στο νου(εκτος φαγητου!)...Θελει

νανι με μαμα..οκ!Θελει αγκαλια..οκ!Οποτε κ σπανια το ζηταει!

Αλλα να σου πω κ κατι(ηταν που δε θα σου ελεγα γνωμη! :oops: )

εσυ αν αισθανεσαι "καπως" κ θελεις εξτρα αγκαλιες κ τηλεφωνα απο τον Γ.,μηπως θα επρεπε

να μην σου κανει το χατηρι για να μην καλομαθεις?Καταλαβαινεις τι θελω να πω?

Γεια σας κοριτσια...χαθηκα λιγο, δεν εμπαινα καθολου αυτες τις μερες διοτι ετρεχα με δουλειες (εκανα κ κατι αιτησεις διοτι θελω αλλη δουλεια, η Ροδος δεν ειναι κ η καλυτερη) κ κοιμομουν στις 5 το πρωι..με ξυπνημα στις 8 κλασσικα λογω Σεμπ...ουφ...παντως πηγαινα κ για τρεξιμο!!

Ερη μου Ροδο θα κατεβω στην εξεταστικη, μου εβαλαν το δικο μου μαθημα στις 2/2..μια χαρα..αλλα εχω 150 φοιτητες κ θα μου βγουν τα ματια να διορθωνω....

Snowgirl συναδελφε (λογω σκανδιναυου αντρα!!) γεια σου! Τι διδακτορικο κανεις? κρυα στη Νορβηγια ε??? εγω ανεβαινω Δανια 18/2 παλι...

Τα λοβ στορυ σας διαβαζω!! το δικο μου παντως (το εχω γραψει παλιαοτερα ας μην επαναλαμβανομαι!!) ειναι εξωτικο...διοτι τον γνωρισα τον Βικινγκ στην Ιορδανια χα! εκει που σωζαμε τον κοσμο :P:P ..κατι σαν την Αντζελινα στην ταινια με τους Γιατρους χωρις συνορα..μονο που δεν ειμαι Αντζελινα..κ ο Δανος δεν ειναι Μπραντ Πιντ :?:? ..

Προσγειωνομαι στην πραγματικοτητα τωρα..θα φτιαξω τυροπιτακια ..κατι με εχει πιασει κ το εριξα στη μαγειρικη!!

Γωγουλα μην πας σε παιδοψυχολογοα..οπως ειπε η Αργη σιγουρα θα ζηλευουν κ ειναι φυσιολογικο αλλα δεν θα εχει κανενα τραυμα ...το κοριτσακι σου το ξερει οτι τη λατρευεις..

Θουλη τι θα κανεις με το γιατρο? μην αγχωνεσαι μωρε κ εσυ τελευταια στιγμη...

Χρυσα σε εχασα κ σενα...τι κανεις??

Αφροδιτη εχω το ιδιο ακριβως στο γονατο κ εγω...κ οταν ημουν εγκυος πονουσα σε γονατο μεση κ γοφους κ καθε πρωι με σηκωνε ο Δανος απο το κρεββατι...αλλιως δεν μπορουσα τους τελευταιους 2 μηνες..μπρρρρρρρ...

Μη τρομαζεις καλε...

απλα μου κανει εντυπωση

Δεν ειναι ιδεα μου καλε..αλλοι το προσεξαν απο αυριο θα αρχισω παλη να φοραω τη βερα μου για να δω αν και κατα ποσο πριζονται τα χερια μου..

εχω να φορεσω απο το γαμηλιο ταξιδι μας

Γεννικα εγω πριζομαι αμα τροω πολυ επεξεργασμενες τροφες η πινω γαλα με το τυρι δενε χω προβλημα..αλαλ πριζομαι μονο στην κοιλια και οχι στο προσωπο και στα χερια ποδια..τεσπα..

δε νομιζω να ειναι κατι σοβαρο...

αμα κανω τη γυμναστικη μου πιστευω δε θα ξαναπριστω.

Γωγω μου μην αγχωνεσαι..εγω θα σου ελεγα να "χαιδεψεις" λιγο παραπανω την Ιωαννα...

τωρα που ο μικρος ποσους μινες κοιμαται στο κρεβατι του εμενα μου λειπει πολυ...μου λειπουν οι κλοτσιες του τα ποδαρακια του που τα ανεβαζε πανω μου...το ζουζουνι μου..

οποτε κατα τις 5 που ξυπναει τον παιρνω παλη μαζι μας..δεν τον βλεπω που δεν τον βλεπω τουλαχιστων τον μυριζω και τον αγκαλιαζω..και ειναι πολυ γλυκας οταν κοιμαται...δεν αντιστεκετε καθολου..αλλιως χαιδευετε μονο οταν το θελει αυτος!!!

Φρανιτακη καλα ειμαι...σε γεννικες γραμμες...πωπω..σε κολισαμε νοικοκυριτιδα...αχ τυροπητακια...μνιαμ μνιαμμμμμμ

εγω σημερα θελω να κανω σουπιες με σπανακι...ΑΛΛΑ δεν αρεσουν στον αντρα μου...τι να του κανω ρε παιδιαααα

Χρυσα νοικοκυριτιδα να με κολλησετε!!! Γκαστριτιδα μη με κολλησετε!! :shock::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μωρέ πού θα πας και εσύ θα κολλήσεις!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::?:?:?:?:?:?:?:roll::roll::roll::roll::roll:

σουπιές με σπανάκι μμμμμμμ τρελαίνομαι!!!! στείλε από δω αν δεν φάει ο Ο.!!! :roll::roll::idea:

να σας πω για τις κατσαρόλες?:

λοιπόν ο άντρας μου λέει στην πεθερά ότι θα κάνουμε ανταλλαγή κατσαρολών για να πάρουμε καινούργιες και να έχουμε μια σειρά της Fissler!!!

πεθερά: και γιατί πρέπει να έχετε μια σειρά Fissler? εγώ έχω κατσαρόλες σύμφωνα με τι χρειάζομαι διαφόρων μαρκών!

αντρας μου: είπαμε να πάρουμε μια σειρά όλες!!!

αφού τις αγοράζουμε:

άντρας μου: τις πήραμε τελικά κ.λπ. κ.λπ

πεθερά: α ξέρεις επηρεάστηκα από σας και πήγα και έκανα το ίδιο και εγώ!!! πήρα της WMF!!! :evil::evil::evil::evil:

Γεια σας!

Τί κάνετε;;;

Εγώ μπήκα να σας γράψω και θα πάω να ρίξω έναν υπνάκο τώρα που τα κορίτσια μου κοιμούνται!

Έχει τέλεια μέρα έξω! Αν είναι και έτσι αύριο θα βγούε στάνταρ βόλτα!!!!

Η μικρή κλασικά μου έκανε εμετό το βράδυ στο κρεβάτι μου. Βαρέθηκα να αλλάζω και να πλένω σεντόνια. Αφήστε που τα βγάζει όλα πάνω μου κάθε φορά και πρέπει να ξεντύνομαι και να ξαναντύνομαι μετά. Ουφφφφφφ. Ελπίζω να στρώσει σύντομα. Το άλλο που με καίει είναι το θέμα μεμέ. Γίνομαι τούμπανο. Χθες ξύπνησα πάλι και έκανα κομπρέσες για να τα αδειάσω. Δεν μπορώ ούτε ανάσκελα να κοιμάμαι γιατί μ'ενοχλούν! Το πρωί που ξύπνησε η Ειρήνη σηκ'ωθηκα και γω και την έβαλα να πιέι και από τα δύο για να ξεμπουκώσουν. Θα σκάσω........

Αναστασία σε μένα πότε;;;;

Θου ;););)

Γωγώ νομίζω οτι θέλει το χρόνο της η Ιωάννα. Να σου πω την αλήθεια η φοβιά μου με την Ειρήνη ήταν πως θα αντοδρά όταν θα βλέπει το νινί στο δωμάτιό μου. Τελικά ούτε καν το δίνει σημασία. Μέχρι στιγμής είναι άψογη σε όλα. Το μόνο που κάνει και δεν έκανε πριν είναι να έχει κάποια ξεσπάσματα γκρίνιας. Βέβαια μπορώ να σου πω πως ασχολούμαι περίσσότερο μαυτήν παρά με τη μικρή.

Θα της περάσει σίγουρα. Εσύ να της ΄λές αυτά που πρέπει οτι θα το αγαπάμε το νινί κλπ και θα τον βρείτε το δρόμο σας και μάλιστα σύντομα. Μην προδικάζεις τίποτα. Όσο για τον ύπνο, θα στρώσει κα σ'αυτό.

snowgirl και μένα ο άντρας που από την πρώτη μέρα μου έδωσε τα κλειδιά και γω η κυρία του κατσικώθηκα από την πρώτη εβδομάδα!!! :lol::lol::lol::lol:

Ώραιο το love story!!!

Xρύσα να τα βουρτσίζεις συχνά και να κάνεις πλύσεις με χαμομήλι.

Αφροδίτη θα πονάς πολύ ρε συ....

Σισσιώ δημοσιεύτηκε η αγγελία;;;

Φρανίτα σε ποια σχολή διδάσκεις;;

Η Τόνια και οι Γιώτες που είναι ;;;;

Νατάσα;;; Βίκυ;;; Αναστασία;;;

Βρε Χρυσα μου με τρομαζεις...Τοσο πρησμενη νιωθεις?

Στανταρ δεν ειναι ιδεα σου?Μηπως να [ας στο γιατρο νωριτερα?Αλλα τωρα στα κοντα δεν

ειναι που εχεις αυχενικη?17-18?

Γωγω μου εγω δεν ειπα ποτε οχι στην Αννυ!Και οπως ξερεις θηλαζει χωρις οριο..Δλδ θα επρεπε να ειναι

κολλημενη στο βρακι μου!

Και κοιμαται μια χαρα στο κρεβατακι της! ;) Δεν ειναι θεμα ευαισθησιας μου!

Νομιζω πως απλα εχει χορτασει απο οτι της κατεβει στο νου(εκτος φαγητου!)...Θελει

νανι με μαμα..οκ!Θελει αγκαλια..οκ!Οποτε κ σπανια το ζηταει!

Αλλα να σου πω κ κατι(ηταν που δε θα σου ελεγα γνωμη! :oops: )

εσυ αν αισθανεσαι "καπως" κ θελεις εξτρα αγκαλιες κ τηλεφωνα απο τον Γ.,μηπως θα επρεπε

να μην σου κανει το χατηρι για να μην καλομαθεις?Καταλαβαινεις τι θελω να πω?

Το ξέρω ρε...Και έχεις δίκιο...Απλώς ήθελα πάντα να της έχω όρια... :oops::oops::oops: Συν του ότι έπρεπε να "μάθει" κάπως, γιατί εγώ στους 3,5 μήνες θα γύριζα για δουλειά.... :roll::roll: Να σου πω την αλήθεια, μου αρέσει όταν κοιμόμαστε μαζί, αλλά το βρίσκω λάθος... :?:? Και με αγχώνει το μετά γέννας...Τι θα γίνει όταν έρθει το μωρό... :?:?:?:?

Γειας σας όμορφες!! Πιάσατε τα λοβ στόρυ? Εμείς με τον άντρα μου ήμασταν στην ίδια παρέα στο ΤΕΙ για 4 χρόνια και ο καθένας είχε τη σχέση του. Μόλις τελειώσαμε (και είχαμε χωρίσει και οι 2) έτυχε να δουλέψουμε στην ίδια εταιρία οπότε έγινε το κονέ. Κάλιο αργά παρά ποτε!!!χχχ

Ερη τι είναι αυτά τα κεικ που ποσταρεις στο FB??? ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩΩΩΩ..... :lol::lol:

o Ν. εδώ και 13 μέρες έχει ένα συνάχι που του το γύρισε σε ήπια ωτίτιδα και ο γιατρός που έχω στο Κιλκίς μου δωσε 8 μέρες αντιβίωση και ένα σιρόπι για τις μύξες~~ δλδ αν είχε βαριά τι θα έδινε?????

Του λέω χτες του μικρού "σημερα αν θες κοιμήσου με τον μπαμπά και τη μαμά' και μου λέει "οχι το κρεβατακι μου θέλω" ΤΟΙΝΓΚΚΚΚΚ. Το βράδυ όμως ήρθε και μας φιλούσε και τους 2 και μετά μας έπιασε τα χέρια και κοιμήθηκε.

Αααα Αργυ..Οχι μονο ζηλεψε αλλα πηγε πηρε κ καλυτερες! :lol::lol: Κανονικα θα επρεπε να

ανταλλαξετε! :P

Νατασακι-ραπουνζελ μου!!!

Οποτε θελεις!!!Το ρωτας?Εγω δεν τολμαω να στο προτεινω!

Αλλα θα ειναι κ η Αννυ εε?Δε γινεται χωρις αυτην...

Φιλεναδακι ειναι λογικο να πρηζεσαι πολυ ρε συ...

Κανε υπομονη κ προσεχε παρα πολυ!

Ειπαμε...Θελει περισασοτερο χρονο για το ταντεμινγκ..Οχι πως το εχω κανει :P

αλλα λογικα σκεπτομενη!Αλλα τι σου λεω?αφου τα ξερεις!

Γωγω μου!Γλυκια μου Γωγω!!!

Αν σου πω οτι χαιρομαι που σε διαβαζω ετσι?

Οπως σου λενε κ τα κοριτσια που εχουν 2 μωρα,θα τον βρεις το δρομο!

Χορτασε αγκαλιες βρε ψυχη μου τωρα!Για ποτε θα μεγαλωσει κ

θα κλεινεται μονη της στο δωματιο της..Θα σου βαζει κ ενα στοπ απ'εξω κ

θα παρακαλας!

Βεβαια ολοι εχουμε τα δικα μας ορια!Αλλα ακου καλυτερα την καρδια σου! ;):-*

Πολλες φορες(απο τοτε που σε "γνωρισα") σκεφτομαι το ποσες ωρες δουλευεις κ

το ποσο μπορει να της λειπεις!Και χαιρομαι για εσας που σε λιγους μηνες θα σε εχει

ολες τις ωρες της μερας διπλα της!...

Νατάσα έχεις δίκιο....Φαντάζομαι ότι θα στρώσει...Φάση είναι.... :?:?:? Εδώ επί 5 μέρες που ήταν άρρωστη και κοιμόμασταν μαζί, όταν τη βάλαμε στο κρεβάτι της ούτε κν αντέδρασε...Μάλλον ζηλεύει, μπορεί και να της λείπω...Δεν ξέρω... :?:?:?:? Ελπίζω σύντομα να βρούμε το δρόμο μας... :P:P:P

Χρύσα τι πρηξίματα έχεις μωρή;;;; :shock::shock::shock: Πας καλά;;Από τώρα;;;; :?:?:?:?

Εμένα το μονόπετρο εδώ και 2 μέρες το πρωί δεν μου μπαίνει και τόσο εύκολα... :?:?:?:?

Φρανιτάκι εσύ νοικοκυρά;;;;; :shock::shock::shock: Αυτό να δω και τι στον κόσμο... :lol::lol::lol::lol: Σε πειράζω ρε... ;);););) Εγώ γιατί πιστεύω ότι θα κάνεις και 2ο;;;; :roll::roll::D:D:D:D

Αρτζι τόσο ζηλιάρα η πεθερά;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Τι να τις κάνει στην ηλικία της καλές κατσαρόλες;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Νατάσα τέλεια τα πάτε με τη μικρή ε;;;Μπράβο!!!!!!!!!!Α, δε σου ειπα...Χθες έλεγα στο Γιώργο ότι θηλάζεις και τις δυο και είχε μείνει έκπληκτος...Μπραβο της μου έλεγε.... :D:D:D:D Τη νύχτα σε είδα στον ύπνο μου..Καθόσουν αραχτή σε μια πολυθρόνα και ήταν και η Θου, αλλά δεν την είδα...Και φορούσες μια στενή μπλούζα και σκεφτόμουν "Κοίτα την κάρια..Μόλις γέννησε και είναι πλάκα η κοιλιά της..Ούτε μια διπλίτσα δεν κάνει...." =))=))=))=))=))=))=))=))=))

Μαράκι περαστικά στον Χουχουλίνο.... :x:x:x:x Μωρέ μπράβο, να θέλει το κρεβάτι του....Εσύ πως πας;;;Η μπεμπούλα;;;;; :D:D:D

Μαρια να ξερεις παντως πως εμεις με τις ωτιιδες- αν θυμασαι ειχαμε με το που γεννηθηκε και μεχρι 2 μηνων εκανε αλλες 3..σωθηκαμε αφου πηγαμε σε ΩΡΛ.

μας ειχε δωσει κατι σταγονες στο αυτι και μετα δεν ξαναπαρουσιασε..

και μου ειχε πει πως στο 80% των περιπτωσεω σε παιδια ακομα και οταν εχουν μεση εκκριτικη ωτιτιδδα δεν χρειαζετε αντιβιωση απο το στομα

Αναστασία μου............ :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x Εγώ που έλεγα να κάτσω μέχρι τέλος στη δουλειά, τώρα σκέφτομαι να φύγω στην ώρα μου, στις 23/2 δηλαδή...Αντε να το τραβήξω 2 εβδομάδες ακόμα.... :P:P:P:P:P:P:P Ανυπομονώ..... :x:x:x:x:x:x:x:x

Καλησπέρα κορίτσια!

Εδώ είμαι και σας παρακολουθω.

Θουλάκι δεν ξέρω τί έγινε με τα μαιευτήρια... Έχασα κάποια μηνύματα μάλλον... δεν ξερω πώς συμβαίνει αυτό... :oops::oops::oops:

Θυμάμαι οτι οταν ήμουν μικρή και γεννήθηκε η αδερφή μου, κοκκίνιζαν τα αυτιά μου από τη ζήλια που ένιωθα!! Ξαναέβαλα πιπίλα και άρχισα το μπιμπερο, 3,5 χρονών παιδί και όταν η αδερφή μου μεγαλωσε λίγο, την είχα σπάσει στο ξύλο. Τη δάγκωνα, την τσίμπαγα και γενικά δεινοπάθησε το κοριτσάκι,αααααααααλλάααα την υπεραγαπούσα και την προστάτευα από τότε!!

Ποτέ μα ποτέ δεν αφηνα κανενα άλλο να την μαλώσει, ακόμα και αν ήταν οι γονείς μου. Πάντα έμπαινα μπροστα να την υπερασπιστώ ακόμα και άν είχε άδικο. Αυτό νομίζω οτι το κάνω ακόμα και τώρα.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Γράψτε τίποτα να μου κάνετε παρεούλα! :D:D:D:D:D:D

Δηλαδη μονο εγω πιστευω πως ο γιο ςμου θα κοπαναει τον μικρο;ς;ςς

ε ρε γλενια

Ωραια να δουλευεις κοντα στο σπιτι σου...αμα μετακομισουμε θα ειμαι μακρια..κλαψψ

Σισσινι πως νιωθεις που μπηκε η Αγγελια;;;

γωγω εγω λεω να κατσω μεχρι τις 30 Ιουνιου σηγουρα...θελω ενα μην αμετα να προετοιμαστω ψυχολογικα για τον τοκετο

Xαχαχαχα μωρή Γωγώ!!! Την κοιλιά μου σκέφτεσαι;;; Θα με ματιάσεις καλέ!!!! Σταμάτησε να με βλέπει η συμπεθέρα σου και άρχισες εσύ;;; :lol::lol::lol:

Αναστασία θα σε τηλ να συνεννοηθούμε!

Χρύσα ξεκίνα γυμναστήριο! Θα σου κάνει γενικότερα καλό! Και να προσέξεις πολύ τα κιλά σου!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ?

νεο τρενακι....

ελπιζω να μην χανω δρομολογια!

εμεις καλυτερα...πιστευω

ο Π. βγηκε....με 3πλη αντιβιωση , σιροπια. γαργαρες κλπ

δεν παει για δουλεια...αλλα ρε γμτ αυτες τις μερες θα τις χρωστα σε κεινη που τον αντικατεστησε...

η μικρη καλα αλλα εχει ερεθιστει η μυτουλα της...

εγω καλα....πηγα εκανα 1 φυσικοθεραπεια...χαραρωσα λιγο....

θα κανω λιγες ακομα!

σημερα κοβαμε την πιτα στην δουλεια..πηγα...στην επιστροφη... βρηκα το τουτου μου χτυπημενο στο φτερο...

δεν μπορω αλλο.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κερδισα το φλουρι...αλλα λογω οτι εχω πολλα οφειλομενα ζητησα να δωσει το ρεπο η προισταμενη μου οπου θελει και κρινει εκεινη...!

σορυ δεν εχω διαβασει τιποτα....

θα προσπαθησω νατο κανω...

φιλια σε ολες

Βίκυ αφού σου έπεσε το φλουρί, όλα θα βελτιωθούν αλλά μια γκαντεμιά την έχεις όπως βλέπω!!!! :?:?:?

Σισσιώ την πήρες την δίαιτα? ολόκληρη? ή δεν έφτασε ακόμη? :?::?::roll::roll::roll:

Γωγώ ο Λ. της είχε δώσει μερικές "άθελά" του της κοπέλας μας!!!....όμως παιδιά την αγαπάει και είμαστε σίγουρη ότι έχει ξεχάσει πώς ήταν η ζωή χωρίς αυτήν!!!!....και εκείνη όμως τον αγαπάει, με το που θα βγει από την κούνια κατευθείαν στο δωμάτιό του πάει!!!!....αλλά όταν ο άντρας μου δεν δουλεύει τον πάω εγώ σχολείο και χαίρεται που δεν έρχεται και η αδελφή του μαζί μας!!! :?:? , όλο μου λέει: "και η Ανδρονίκη θα μείνει σπίτι με τον μπαμπά ε?"!!! :lol::lol::lol::lol::?:?:?

α να πω και αυτό: ο άντρας μου κατενθουσιάστηκε με το δώρο του!!! ;)

εγώ όταν του λέω ότι αν δεν έκανα κίνηση εγώ τώρα δεν θα είμαστε μαζί, δεν το παραδέχεται!!! άνδρες!!! :?:?:?

Αχ λιγα διαβασα. :oops::oops::oops:

Νατασακι μου να σου φερω και το γαμπρο ρε συ να τον θηλάσεις;;;

Αληθεια η Ειρηνη ειναι μια χαρα με τη μπεμπουλα;;;

Εγω σημερα ξεκινησα μαγια μπύρας αλλα καταμπερδευτηκα.Η Αγλαϊα λεει 7 χαπια 3 φορες τη μερα,το κουτι λεει 2-4 χαπια 3 φορες την ημερα.

Επισης λεει αν δεν εχεις προβλημα παραγωγης μην τα ξεκινησεις.Εγω εχω καλη προς μετρια παραγωγη τι να κανω;;;

Σας εχω ζαλισει με το βυζι.Ουτε με τον Νικολα δε ρωταγα τοσα.

Θουλαρα μου πως εισαι;;;;Καλυτερα;;;Καλα σας περιμενει μεγαλο σοου!!!!!Αν απο τωρα λεει τετοια!!!!!

Αφροδιτη πως εισαι;;;;

Βικυ μου αντε να περασουν ολα κοριτσι μου.Ξουτ μακριά.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...