Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

Κι εμένα παλιότερα μου την έδιναν οι ξένοι

τύπου Δανοί-Σουηδοί αλλά τελικά παντρεύτηκα τον Γ που είναι Έλληνας :?

Αλλά τα καλοκαίρια του δίνα να καταλάβει :lol::lol::lol:

Εγώ πάντως τον Γ τον ξέρω από μωρό

Οι περισσότεροι φίλοι-γνωστοί θεωρούσαν πως είμαστε ξαδέρφια

και όταν έμαθαν πως παντρευόμαστε γιατί το κάναμε σύντομα σχετικά

μας κοιτούσαν σαν τα φρικιά :shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καρολ μη μιλας....

τρωει το καταπετασμα και ειναι μοντελο!!!!

θυμαστ ετη συναδελφο που ετρωγε το φαη...τωρα φοραει ενα αρωμα μπλιαξ!!!

πινω αρριανη...πολυ μου αρεσει τωρα

Αναστασιιιιιιι

φιλακια

καλημερα Παναγιωτα...το νινακι καλα?

Χρυσουλινι μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια !!!!!!!!!!! ποτε ειπαμε εχεις γενεθλια? :lol::lol:

μισω μισω τους ρωσσσους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry::cry:

Καλημέρα κορίτσια...Τι μου κάνετε;;;Εγώ καλά, λίγο κουρασμένη είμαι...

Έχω πρόβλημα με τη μικρή...Νομίζω ότι έχει αρχίσει η ζήλεια για την μπεμπούλα...Δεν ξέρω πως να το χειριστώ... :roll::roll::roll::(:(:(:(

Σας είπα ότι είχα πάει τη Δευτέρα και ψώνισα στην Ιωάννα και πήρα και κάτι μπλουζάκια για τη μικρούλα που έρχεται...Ε, τι ήθελα και της έδειξα τα μπλουζάκια της μπεμπούλας... :?:?:? Από τότε άρχισαν τα προβλήματα.... :roll::roll::roll::roll::roll:

Κάθε μα κάθε μέρα τουλάχιστον 3 φορές )και σκεφτείτε ότι λείπω ένα 9ωρο από το σπίτι) μου λέει: "Πήες μόνο μπεμπούλας ούχα" και ψάχνει να βρει την τσάντα που τα είχα... :?:?:? Κάθε μα κάθε φορά της λέω ότι ψώνισα σε εκείνη πολλά πράγματα, της τα δείχνω όλα και της μπεμπούλας της πήρα μίνο δύο, γιατί θα φοράει τα παλιά κλπ κλπ κλπ..Και αυτή το βιολί της... :?:?:?:(:(:(:(:( Στενοχωριέμαι...Προχθες ξύπνησε στις 4 τα ξημερώματα, πήγα στο δωμάτιό της, της έβαλα την πιπίλα, της είπα να κοιμηθεί και αυτή έκλαιγε και μου έλεγε "Κοιμησούμε αγκαίτσα"....Την πήρα στο κρεβάτι να κοιμηθούμε μαζί, ήταν κολλημένη πάνω μου και η πρώτη κουβέντα που μου είπε όταν ξύπνησε το πρωί είναι "Κοιμάται η μπεμπούλα;;;"Και μου πίεζε την κοιλιά... :?:?:?:?

Χθες το απόγευμα που γύρισα σπίτι πάλι για τα ρουχα της μπεμπούλας μου έλεγε, της εξήγησα ότι όλα τα καλά παιδάκια κοιμούνται μόνα τους στα κραβατάκια τους και η μαμά με τον μπαμπά και όταν θα έρθει η μπεμπούλα θα κοιμάται και αυτή στο δωμάτιό της κλπ κλπ.....Τη νύχτα πάλι στις 5 η ώρα ξύπνησε, δε σηκ'ωθηκα εγώ, έστειλα τον άντρα μου να την ηρεμήσει, συνέχισε να κλαίει με κάποια διαλείμματα, ξαναπήγε ο άντρας μου, άρχισε να κλαίει σπαρακτικά και ζητούσε εμένα...Σηκώθηκα κι εγώ, πήγα εκεί, μου ζήταγε να την πάρω αγκαλιά, ήθελε πάλι να κοιμηθούμε μαζί, η ώρα είχε φτάσει 6 και την ξαναπήρα στο κρεβάτι.... :oops::oops::oops::oops:

Ξάπλωσε κολλητά μου πάλι και μου χάιδευε το μάγουλο και μου έλεγε "Κοπέα μου....Κοπέα μου...Αγάπη μου"..Σ'αγαπω πολύ..."

Κορίτσια δεν ξέρω τι να κάνω.... :oops::oops::oops::oops::oops:

Δε θέλω να νιώθει έτσι το μαναράκι μου, αλλά δεν μπορώ να την παίρνω κάθε βράδυ στο κρεβάτι...Σκέφτομαι να πάρω παθιδοψυχολόγο τηλ να ρωτήσω τι να κάνω... :oops::oops::oops:

Όμως νομίζω ότι έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι σε λίγο θα έχουμε μωρό και προσπαθεί να μου τραβήξει την προσοχή...Κι εγώ ασχολούμαι συνέχεια μαζί της ρε κορίτσια... :(:(:(:(:(:(:( Τι να κάνω;;;;; :(:(:(

Γωγώ φυσιολογικά είναι αυτά

Εμένα η Ιωάννα όσο ήταν πιο μικρή δε ζήλευε γιατί μάλλον ήταν μικρή και δεν καταλάβαινε.

Τώρα αλληλοζηλεύονται.

Ζηλεύουν τα πάντα η μια στην άλλη

Να φανταστείς μαλώνω πχ την Ιωάννα και η μικρή φωνάζει "Μαλώσεις κ μένα" :shock:

Μαλώνω τη μικρή και η Ιωάννα φωνάζει "Μαμά μάλωσε με κι εμένα" :shock:

Ασχολήσου τώρα με την Ιωάννα και όταν με το καλό έρθει η μικρή θα κάνεις το κλασικο

Θα τη βάζεις να σε βοηθά με το μωρό, θα της ζητάς πάνα, την κρεμούλα της, καλτσάκια κλπ κλπ

για να ασχολείται κι αυτή με την αδελφούλα της και να χαίρεται..

Οι δικές μου μαλώνουν κιόλας αλλα δεν μπορεί η μια χωρίς την άλλη

Χτες πχ που έβαζα μάσκα στη μικρή η Ιωάννα την κοιτούσε κ έκλαιγε και έτρεχε μέσα στο σπίτι...

Μη στενοχωριέσαι καλέ όλα τα παιδάκια έτσι κάνουν

Προχτες ξέρεις τι μου είπε η Ιωάννα??

"Μαμά δε μ'αγαπάς" Λέω γιατί αγάπη μου το λες αυτό?? Μου λέει "με μαλώνεις συνέχεια"

Λέω "Πότε σε μάλωσα πουλάκι μου??" "Μου λέει όταν χτυπάω τη Φαιδρούλα στο μαγουλάκι μου λες να μην το ξανακάνω..." :lol:

έψαξα αλλά δεν το βρήκα!!!! :o:o:?

έκανα και like!!! πατάς και βγαίνει μια φωτό με 2 γυναίκες, που φοράνε κόκκινο φόρεμα, η μία χοντρή και η άλλη αδύνατη!!! μα δεν ήσουν εσύ? είμαι σίγουρη ότι εσύ το έβαλες!!! :?

Αααααααααααααααα!!!! ειναι το blog της Μαριτσας. το omorfimama.blogspot.com!! :lol:

ε ναι σαν την δεξιά θα ήθελες να είσαι.. αυτη ειναι σαν την Μαρία...

Αναστασι, εγώ δεν έχ πρόβλημα σιδήρου ρε συ.. Απεναντίας.. να φανταστείς ότι στην εγκυμοσύνη δεν πήρα ποτέ συμπλήρωμα... :shock:

Γωγώ εισαι τρελή? Θα τρέξεις σε παιδοψυχολόγο το παιδι σου 2 χρονών??? Ελεος ρε χαζό, φυσιολογικά πράγματα ειναι αυτα. Ψάξε στο νετ στην τελική τι να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις..

Πάντως τα κοριτσάκια μάλλον ειναι πιο ζηλιάρικα απο τα αγοράκια σχετικά με την έλευση νέου μέλους... Θα δεις ότι σιγά σιγά θα το ξεπεράσει. Εσυ φυσικά θα έχεις πάντα τον νου σου...

Ρε Μαράκι είναι λογικό να ζηλεύει όταν έρθει το μωρό και έχω σκοπό να τα κάνω όλα αυτά...Αλλά να έχει τέτοια αντίδραση από τώρα;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock: Και αυτό με τον ύπνο πως να το ρυθμίσω;;;;

Αν μάθει ξαφνικά τώρα να κοιμάται μαζί μας, τι θα κάνω αν έρθει το νινί;;;;;

Α, ξέχασα να πω ότι τις τελευταίες μέρες έρχεται, ανεβαίνει πάνω μου, μου σηκώνει την μπλούζα, χαιδέυει και καλά την κοιλιά, τη φιλάει και μετά αρχίζει να την πιέζει...... :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Ρε τέλειες είναι οι δικές σου...Τι γλυκούλες..... :x:x:x:x:x:x:x

Μωρή τρελή Έρη δε θα πάω τη μικρή σε παιδοψυχολόγο..... :shock::shock::shock::shock: Απλώς έχει μια γνωστή ο άντρας μου και σκέφτομαι να την πάρω τηλ να τη ρωτήσω πως να το χειριστώ... :?:?:?:?:?

γωγακι αν και δεν το χω ζησει ακομη...να χει αδελφακι η παπενια για να δω αντιδρασεις ...πιστευω ακραδαντα οτι πρωτον ειναι απολυτα φυσιολογικο η ζηλια...ηταν η πρωτη...ειχε όοοοοολη την προσοχη σας και σιγα σιγα καταλαβαιενι οτι χανει την πρωτοκαθεδρια...και δευτερον κανε την οπως ειπε και η μαρια...να καταλαβει τον ρολο της ως μεγαλη αδελφη!!!!!!!!!!!!!!!!και ότι θα βοηθαει την μανουλα... θα το προσεχει ...(λεμε τωρα γιατι αν την αφησεις μονη μπορει να της βγαλει κ κανα ματι... :lol::lol: )

αχ κοριτσια εκτος απότι μισω τους Ρωσσους!!!!! ποναει και πολυ η μεση μου...εχω που χω ευαισθησια που και που με πιανει...τωρα με πιασε για τα καλα.... :(:(

Τηλέφωνο ναι να την πάρεις. Γενικά ψάξτο λίγο για να αισθάνεσαι και εσυ καλα..

Μην την αφηνεις να σου ζουλάει την κοιλιά και τέτοια. Απο την στιγμή που δικαρίνεις μια τέτοια συμπεριφορά περιόρισε την. Την μαλώνεις ποτέ?

Σπάνια τη μαλώνω Έρη...Δε μου δίνει και αφορμές να τη μαλώσω..Να αρχίζω να φωνάζω στα καλά καθούμενα;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γενικά από πολύ νωρίς λέει ότι θα κάνει καλή καλή την μπεμπούλα, θα την κάνει μπάνιο, θα της αλλάζει πάνα και θα της λέει "σώπα, μην καις".... :?:?:?:?:?

Αλλά από τα λόγια ως την πράξη.... :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Εμένα αυτό που με αγχώνει γιατί άρχισε έτσι ξαφνικά να κάνει έτσι....Πως θα την επαναφέρω στο θέμα ύπνου.... :?:?:? Και πως θα την κάνω να μάθει ότι δεν πρέπει να ζηλεύει.... :?:?:?:?:?:?:?

Δεν ξέρω...Ειδικά με το θέμα ύπνος έχω πελαγώσει..... :roll::roll::roll::roll:

Μου το ματιάσατε το κορίτσι μου κακούργες.... :twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol:

Ξάπλωσε κολλητά μου πάλι και μου χάιδευε το μάγουλο και μου έλεγε "Κοπέα μου....Κοπέα μου...Αγάπη μου"..Σ'αγαπω πολύ..."

Τι γλυκό :x:x:x

Δεν έχω περάσει κάτι ανάλογο για να σε συμβουλέψω :roll: αλλά νομίζω πως καλύτερα είναι να πηγαίνεις εσύ όταν σε ζητάει και όχι ο άντρας σου. Νιώθει ήδη να απειλείται κι αν δεν ανταποκρίνεσαι όταν θέλει αγκαλίτσα θα το νιώθει ακόμα πιο έντονα.

Καλημέρα!!!

Είχαμε σήμερα ραντεβού με τη νοσοκόμα που παρακολουθεί την ψυχοκινητική ανάπτυξη. Προσπαθούσε να με πείσει για μία ακόμη φορά ότι πρέπει να εφαρμόσω μέθοδο κλάματος για να μάθει η Μαρκέλλα να κοιμάται :evil: Αααααααα :evil: Δεν καταλαβαίνω τι την ενοχλεί που δεν κοιμάται το δικό μου το παιδί? Το δικό της το βυζί πιπιλάει τα βράδυα? :shock::lol: \

Το λαβ στόρυ περιληπτικά γιατί δεν προλαβαίνω...

Ήρθα Νορβηγία για εράσμους Φεβρουάριο του 2005. Τον αντρούλη μου τον είχα καθηγητή στο ένα και μοναδικό μάθημα που πήρα :D Βασικά μου άρεσε από την αρχή αλλά δεν είχα μυαλά για σχέσεις τοτε...

Σεπτέμβρη ξεκίνησα το διδακτορικό μου με επιβλέποντα καθηγητή αυτόν :oops::D:D:D

Ε... όσο γνωριζόμασταν άρχισε να μου αρέσει πιο πολύ και μετά από λίγους μήνες ήμουνα τύφλα στον έρωτα κι ήθελα να τον παντρευτώ :lol::x:x:x

Κι επειδή αυτός ως καθηγητής μου δε μπορούσε να κάνει κίνηση...του "επιτέθηκα" εγώ που λέει κι η Άργι :oops:

Από το πρώτο βράδυ μου έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού του :shock: σε λιγότερο από μήνα μετακόμισα σπίτι του και Σεπτέμβρη του 2008 παντρευτήκαμε στην Ελλάδα με παππά και με κουμπάρο :lol::x:x:x

Φιλιά σε όλες

Μόλις γυρίσαμε, αγόρασα δωράκι για τον άντρα μου, δωράκι για την βαφτηστήρα μου (Χριστουγενν. δώρα!!! :roll::roll::roll: ), αγόρσα μια τζιν φουστίτσα για την κοπελάρα μου :) και μια σαλάτα από τα NORDSEE με μπαλσάμικο!!! μμμμμμ τέλεια.... :D

Γωγώ θα έπρεπε να ανησυχείς αν ΔΕΝ ζήλευε!!!!....για την ώρα απλά ασχοληθείτε με την ίδια και όταν με το καλό έρθει και η μικρή αδελφούλα και η Ιωάννα αναλάβει ευθύνες, θα την ζηλεύει μεν (γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό) αλλά θα αισθάνεται ότι προσφέρει κιόλας!! ;) ....όσο για τον ύπνο που λες, θα δει ότι η μικρή κοιμάται στην κούνια της και όχι μαζί σας και όλα καλά! ;)

γενικώς βλέποντας και κάνοντας!!!! :!:

Καρόλ γιατί δεν σου αρέσουν οι Ρώσοι? :?::?::?:?

Μου το ματιάσατε το κορίτσι μου κακούργες.... :twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχα μα πως να το ματιάσουμε καλέ, δεν την έχουμε δει ποτε!

Μην τρελαινεσαι ρε Νινάκι. Για τον υπνο πρέπει να την κάνεις να καταλάβει ότι πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιο της. Αν συνεχίσεις να την παίρνεις στο κρεβάτι σου, την πάτησες.

Εδω εγώ ρε! Τωρα που ειχα πάει Ξάνθη, κοιμόμασταν μαζι με τον Κώστα στο ίδιο κρεβάτι. Μετά γυρίσαμε εδώ και σκεφτομουν αχ τι καλα να κοιμόμαστε και εδώ μαζι μέχρι να φυγουμε για Τορόντο.. Αφου ειμαι και εγώ μονη μου.. Το σκέφτηκα καλά όμως και δεν το έκανα.. γιατι μετά,, :o:(

Προσωπικά σου προτείνω να επιμένεις.

Δεν σου είπα να της βάζεις τις φωνές στα καλα καθούμενα. Εξάλλου δεν βάζουμε τις φωνές ποτε. Αλλα δεν μπορείς να μην την μαλώνεις οταν σου πιέζει την κοιλιά και καταλαβαινεις ότι το κάνει επιτηδες..

Η ΣαυροΓιώτα που ειναι?

Η Φραν γυρισε Ροδο?

XAXAXAXA..Αργη και Μαγδα δυναμικες μου Ελληνιδες...τους ορμηξατε κανονικοτατα τους υπερβορειους ε;;;;

Αχ κριμα..και εγω νομιζα θα ειχαμε δραματι8κα λαβ στρορι

Γωγω τι να πω..εμενα ακομα δεν κανει κατι

για την ωρα αγκαλιαζει την κοιλια και την χαιδευει και γερνει το κεφαλακι του και λεει νινι..

αυτα τα ολιγα

Αργη της ηρθε περιοδος της Καρολινας μας και στεναχωρεθηκε..ηθελε νινακι

....α Γωγώ να συμπληρώσω ότι ακόμη και όταν έρθει το νέο μέλος θα πρέπει να δείχνετε περισσότερη προσοχή στην Ιωάννα και μάλιστα πιο πολύ από ότι πριν!!!!! :!:

...του "επιτέθηκα" εγώ που λέει κι η Άργι :oops:

πολύ επιθετικές οι Ελληνίδες!!!! ;;);;);;);;)8-}8-}

Η Βίκυ πού είναι? τι έγινε με τον άντρα της? ξέρει καμμιά? :?:

Αργη της ηρθε περιοδος της Καρολινας μας και στεναχωρεθηκε..ηθελε νινακι

αστο καλό είπα και γω :roll::roll::roll::roll: ...είναι μια έκφραση που την χρησιμοποιούν οι μεγάλες ηλικίες!!! για αυτό δεν κατάλαβα!!!! ;)

ΑΣΧΕΤΟ: Σας έχω πει ότι από πολύ μικρή βλέπω στα ρολόγια συνέχεια 11 11 εντελώς τυχαία

μέσα στη νύχτα, σε πινακίδες αυτοκινήτων κλπ κλπ.. Και πάντα νόμιζα ότι θα πεθάνω

στις 11/1/11. Ε δεν πέθανα χτες εδώ είμαι :mrgreen:

Χμμμμμμμμ...έχουμε και λέμε :roll:

1111 = 11 χ 101

δηλαδή...γινόμενο πρώτων αριθμών!

Ύποπτο :-? πολύ ύποπτο :-?:-?:-?

ειδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι

101 = 13 + 17 + 19 + 23 + 29

δηλαδή...άθροισμα και πάλι πρώτων αριθμών και μάλιστα συνεχόμενων :shock:

:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B

το μόνο συμπέρασμα ... είναι ...

ότι θα ζήσεις να μας θάψεις όλους! :-p:lol:

Πάντως ο μόνος λόγος που παρατηρείς το 1111 είναι επειδή είναι ιδιαίτερος αριθμός και κολλάει το μάτι σου. Και το 1638 σίγουρα έχεις δει πολλές φορές αλλά ποιός το χ$#^ει το 1638 :lol::lol::lol:

Το λαβ στόρυ περιληπτικά γιατί δεν προλαβαίνω...

Ήρθα Νορβηγία για εράσμους Φεβρουάριο του 2005. Τον αντρούλη μου τον είχα καθηγητή στο ένα και μοναδικό μάθημα που πήρα :D Βασικά μου άρεσε από την αρχή αλλά δεν είχα μυαλά για σχέσεις τοτε...

Σεπτέμβρη ξεκίνησα το διδακτορικό μου με επιβλέποντα καθηγητή αυτόν :oops::D:D:D

Ε... όσο γνωριζόμασταν άρχισε να μου αρέσει πιο πολύ και μετά από λίγους μήνες ήμουνα τύφλα στον έρωτα κι ήθελα να τον παντρευτώ :lol::x:x:x

Κι επειδή αυτός ως καθηγητής μου δε μπορούσε να κάνει κίνηση...του "επιτέθηκα" εγώ που λέει κι η Άργι :oops:

Από το πρώτο βράδυ μου έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού του :shock: σε λιγότερο από μήνα μετακόμισα σπίτι του και Σεπτέμβρη του 2008 παντρευτήκαμε στην Ελλάδα με παππά και με κουμπάρο :lol::x:x:x

Φιλιά σε όλες

[smilie=love10.gif][smilie=love10.gif][smilie=love6.gif][smilie=love6.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love3.gif]

τι γλυκια ιστορία... :x:x:x:x:x .και μπαμ μπαμ μεινατε μαζι εεεεεεεε? παντα να στε ετσι αγαπημενα..

καλως ηρθες και απο μενα...αργοπορημενα...με λενε καρολινα και εχω μια κορουλα 19 μηνων την Λυδια που την λεω που συχνα ...παπενια!!!!!! :lol::lol:

α Μαρία ξέχασα να σου πω για το 11.11: εδώ, λοιπόν, σημαίνει ότι στις 11 Νοε στις 11.11ω σταματούν όλοι να δουλεύουν γιατί αρχίζει η καρναβαλική περίοδος και βγαίνουν όλοι στους δρόμους καρναβάλια και διασκεδάζουν!!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::D:D:D:D:D

καλησπερα..

ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας...ηθελα συμπαρασταση..δε ξερω τι με επιασε..αχχχχχχ

γωγω κ σε μας αρχισαν οι ζηλιες..χθες ανεβασα καπια ρουχα του θοδωρη για 6 μηνων..κ ειχε μεσα σαλιαρες..με λεει τι ειναι?

λεω για το νινι..περνει μια κ λεει οχι νινι..κ μου ζητησε να του τη φορεσω..ε δε τη εβγαλε μεχρι κ που κοιμηθηκε μεαυτην..τη εβγαλα το βραδυ κ το πρωι ξανα μανα..τη ειδε τη φορεσε..κ τωρα με αυτη κοιμαται

κ ακομα δε γεννηθηκε το νινι..αχχχχχχχχχχχχχχχ

τι σχεση εχουν οι ρωσσοι με τη περιοδο χρυσα..εδω ποντια

καρολ στειλε κανα κριτσινι..τρωω τα παντα κ με διαφορα

αργι τη πηρες στο αντρα σου?

αναστασια το εφαγες το τσουρεκι?εννοειται με μερεντα ε?

αν θες ελα τη αλλη πεμπτη πρωι εκτος απροοπτου για καφε απο δω..τα αλλα κοριτσια ας ερθουν το απογευμα..ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ??????????????

συμπεθερα τα φιλια μου...μιλησαμε εμεις

μαρια ως συνηθως οι γιατρο με τους ομοιοπαθητικους δε τα πανε καλα

λενα κ δε γραφεις πολλα κ γεμιζουν οισελιδες..παραξενο,,,καοοταξιδοοοοο

νατασουλα που εισια??βενι???????????μπεμπουλης?βικυ¨?

ιουλια το συκωτη δινεις?κανει?δε το ξερα..το λατρευω εγω αλλα δε κανει στη εγκυμοσυνη

γιωτα 2 που χαθηκες?καλα η γιωτα -χιος μας ξεχασε..

αφρο αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα δεστο ρε..πολυ σπαστικο ε?

παω να κανω σε λιγο κουλουρακι για το θοδωρη..νατασα α σε φερω για τη ειρηνη???????????ε??ε?ε?ΕΕ? :lol::lol::lol:

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ :P

Θούλη του πήρα μια τσάντα από τα FOSSIL, τετράγωνη βάζεις το λαπτοπ μέσα κ.λπ., του άρεσε!!!! δεν το ξέρει ότι το πήρα!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

να ξέρετε ότι τα παιδιά σας- τα πρώτα - θα πισογυρίσουν λίγο με την γέννηση των 2ων, π.χ. όπως ο Ντόντος.....μην ανησυχήσετε όλα θα φτιάξουν πάλι!!!! ;)

α τελικά ο άντρας μου δεν φεύγει από βδομάδα, έτσι δεν θα είμαι μόνη με τον κυρ-Γιώργη!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::?:?:?

:lol::lol::lol::lol: Sπασικλακι χιονοκοριτσο θα ηθελα πααααρα πολυ να σε γνωρισω!!!!! :lol::lol::lol:

Θουλη μου μαλλον θα επρεπε να λεμε "ηρθαν τα κομμουνια(ΚΚΕ)" για να το καταλαβουν ολοι!!

Η περιοδος ντε!

Ναι!Θα ερθουμε!Εκτος απροοπτου!

Γιατι ομως χωριστα απο τις αλλες?Επειδη δεν μπορω αργα?Η επειδη με θελεις ολη δικια σου!? :lol::lol:

Γωγωκα ηθελα να σου γραψω πολλα για τη γνωμη μου...Για το αν θυνηθιζει ενα μωρο,ποση ανασφαλεια

νιωθει,κλπκλπ αλλα...Δεν συμφωνουμε σε αυτα τα θεματα οποτε δε θελω να σου γραψω καταβατα

που δε θα σε βοηθησουν! :)

Υπομονη κ τρυφεροτητα! ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...