Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

αη αη αη..

ετσι ειναι Αφρο..μα γιατι δεν θελουν το αυγο πες μου σε παρακαλω

τις προαλες την εφτιαξα με τιρακι εβαλα μεσα και πιπερια να μη του μυριζει...τζιφος...εγλειψε λιγο και το υπολοιπο το αφαγε ο Οδυσσεας...

Μαρια να παρεις ζαρτιερες...και μετα θα κανεις και τριτη κορη!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ερη και εγω θα την φτιαξω την κοτοπητα σου...

αμα δε μου μυρισει το κοτοπουλο θα κανω το Σαββατο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μμμ μιαμιιιιιιιιιιι μου ακουγεται...μπορει να τοπαρω ...απο να το τρωω σοκολατες όταν με πιανει το συνδρομο του τρωω όοοοοοοοοοοοτι γλυκο βρω καλυτερα θα ναι αυτο...ισως δωσω και λιγο στην παπενια καποια στιγμη...θα γλυφεται σιγουρα!!!!!!!!!!!αν δοκιμασει...

αμα δε μου μυρισει το κοτοπουλο θα κανω το Σαββατο

ΧΡΥΣΑ!!!!

Επειδή το κοτόπουλο στην συνταγή το βράζω, πολύ πιθανόν να σου μυρίσει!

Ενναλακτική για να την γλιτώσεις είναι αντί να το βράσεις, να το "χρωματίσεις" με ελαιόλαδο σε καυτό τηγάνι.

ασχετό.. ο δικός μου τα λατρεύει τα αυγά όπως και να τα κάνω...

Αθηνά μου τι κάνεις? Τι κάνει το γλυκό σου μπουμπουκάκι! αχ ακομη έχω την αισθηση της όταν σκέφτομαι ότι την κράτησα!!! Φιλάκια πολλα

Ε ναι κορίτσια μου θα πάρω τώρα πότε θα προλάβω να τα βάλω με τις μικρές θα δούμε :lol::lol::lol::lol:

Καρολινάκι μου έτσι κάνει ή χλιμιντρίζει ή μαρσάρει

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ξέρετε (εμότικον με ποδαράκι που γκαζώνει) μπουχαχαχαχαχαχα

Καρόλινα να της δώσεις σπιτικό κέικ δεν είναι κακό

Θα το ευχαριστηθεί

Βάλε λίγη ζάχαρη μαύρη (ελπίζω εσύ να έχεις όχι σαν τη Χρύσα [-( που δεν έχουν στο γραφείο)

και θα είναι μια χαρά!!

Κορίτσια ο Γ μου στον καφέ βάζει πάντα μαύρη ζάχαρη και αν πάμε και σε κανένα σπίτι φιλικό ζητάει μαύρη ζάχαρη :mrgreen::mrgreen::mrgreen: και τον κοιτάνε κάπως :lol::lol: ( όπως η Χρύσα αυτόν στο γραφείο της :twisted: )

Καρολινάκι μου έτσι κάνει ή χλιμιντρίζει ή μαρσάρει

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ξέρετε (εμότικον με ποδαράκι που γκαζώνει) μπουχαχαχαχαχαχα

Καρόλινα να της δώσεις σπιτικό κέικ δεν είναι κακό

Θα το ευχαριστηθεί

Βάλε λίγη ζάχαρη μαύρη (ελπίζω εσύ να έχεις όχι σαν τη Χρύσα [-( που δεν έχουν στο γραφείο)

και θα είναι μια χαρά!!

γεια σου βρε Μαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)):))=))=))=))

λεω να της φτιαξω ενα αυτες τις μερες...θα χαρει το παπι μου! αλλα αρκει ναμην το φαω ολο εγω... :lol::lol: μαυρη ζαχαρη ναι εχω ! ακους Χρυσα???? :D:D

τριτο κομματι!!!! :D

θα σας πρικσω ...εχει ακομμα 9 κομματια :lol::lol::lol::lol::lol:

παλι καλα αφρο...εμας μας κανει νουμερα ...παλια την ετρωγε την ομελετα με τυρακι...τωρα πολυ λιγο...δεν μας αφηνει και μελατο ακομη...καμμια ιδεα για βραστο? και αν βαλω απο πανω λαδακι και (λιγο πιπερακι ) κανει? εσας πως το τρωνε το αυγο?

τελικα θα το ανοιξω το τρενακι η όχι?????????????ε????????????? :lol::lol::lol:

Καλε εγω εχω στο σπιτι μου και προτεινω παντα..εγω και στο γραφειο..αλλα δικες μου..και τις δινω μονο σε ανθρωπους που συμπαθω... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Ερη θα δω...αν ειμαι καλα..

αμα μου μυριζουν δεν μπορω να μαγειρεψω τιποτα..

καρολ ανοιξε το...

εγω εχω και μαυρη ,σε κυβακια παρακαλω .

εχω και ζαχαρινες και ασπρη ....την ασπρη εχουμε να την ακουμπησουμε κατι αιωνες .

4 κομματι!!!

μονος του τρωει καρλινακι δεν τον ταιζω ,το εχω το πιατο στο τραπεζι και παει παιρνει .

εμενα μονο ομελετα με τυρακι και αλευρι λιγο για να δεσει ,και αυγοφετα με ελαχιστη ζαχαριτσα απο πανω .

ανοιξε το καλε

και εγω εχω σε κυβακια..μνιαμμμ

και σε στικακια...

αχχχχ

αλλα δε με τραβαει να φαω γλυκοοοοοο

και θελωωωωωω!!!

εικωνιδιο να κλαιει με μαυρο δακρι εχουμε;;;;;;;

Πάντως Χρύσα ο άντρας μου - ειναι σε γενικές γραμμές περίεργος με την διατροφή του, σε αντίθετη με μένα που ειμαι ο καλός ο μύλος - όπου και να πάμε και είναι να πιεί καφέ, θα ζητήσει μαύρη ζάχαρη... :mrgreen::mrgreen:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...