Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

καλημέρα!!!

Έτσι κ αλλιώς ο ομοιοπαθητικός δε χρησιμοποιεί το βιβλιάριο

για να δει ο παιδίατρος.

Αν και πιο πολύ με καίει να κάνω το σωστό για τη μικρή και όχι

τι θα πει ο παιδίατρος :roll:

Τέλος πάντων θα το συζητήσουμε και με το Γ εκτενέστερα...

Τελικά χτες έστειλα τα χαρτιά και τα χρήματα για το Μεταπτυχιακό

οπότε Νατάσσα από Οκτώβρη να είμαστε καλά θα έρχομαι Θεσσαλονίκη

Η Αναστασία είπε ότι χτες θα έλειπε όλη μέρα

Λογικά σήμερα αν βρει χρόνο θα μπει να μας πει τα νέα από την εξέταση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρις φανταζομαι πόσο ασχημα θα νοιωθεις που φευγεις και κλαιει...δ.εχεις και αδικο...κανε υπομονη θα προσαρμοστεί σε λιγο καιρο...

Χρυσουλινι μου που εισαι? κερναω τυροκριτσινια μιαμι....... :lol::lol:

και εννοειται οποια αλλη μανουλα θελει ας κοπιασει...αν μεινουν βεβαια...απο το Λιγουροκαρολινακι!!!!!!χαχα βιαστειτεεεεεεεεεεεε....

Γιωτακι μου τι κανεις κοριτσακι μου? ο μαμ μαμ ταλιμπανακος μας ? χεχε!!!!!!!!!!!!!να μου τον φιλησεις...

μαιμουυυυυυυυυυ μου αντε με το καλο να ρθει το τουτουδακι σας!!!!!! καλοταξιδο να ναι !!!μπραβο που σαι καλυτερα...

εσκασα απο τα κριτσινια!!!!!!! τα φαγα σχεδον ολα..προλαβαινετε δεν προλαβαινετε... :D:D

Μπεμπουλης ολα καλα με την εξεταση?

νατασσσουλα -lovie ακομη χρωστας το μυστικο της ομορφης σιλουετας...ενω μολις γεννησες... :lol::lol::lol: για λεγεεεεεεεεεε....

Παναγιωτα μου τι κανεις?

Αναστασια,Αφρο,Αρτζι,μαρια-ιωαννα....μακια

Θου καλε μην κολλας στο χωρο..πιστευω πανω απόλα να σαι ευχαριστημενη απο τον γιατρο...και εννοειται να χεις το μπεμπε διπλα ...οι μερες θα περασουν μπαμ μπαμ... :lol::lol: που λεει και η παπενια μου...

Καλημερα!!

ενα απογευμα ειπα να κανω δουλιες και ποσα γραψατε!!!

τρελες!!!

δεν ειμαι καλα σημερα

Μαρια Ιωαννα περαστηκα σας βρε..πολυ ταλαιπωρια

Λενιω καλοταξηδο το τουτου

Καρολ Γιωτακι τα φιλια μου καλα περασατε..τελεια!!!

Θουθου δε σε πιστευω!!!!!

εισι τρελοκομειο ρε..

σε βλεπω να γεννας Ιποκρατειο..χωρις πλακα!!!

νατασσσουλα -lovie ακομη χρωστας το μυστικο της ομορφης σιλουετας...ενω μολις γεννησες... :lol::lol::lol: για λεγεεεεεεεεεε.......

το μυστικό είναι να πάρεις λίγα κιλά στην εγκυμοσύνη και εννοείται να κινείσαι αρκετά κατά τη διάρκειά της!!!! ;) ....αυτό ήταν το δικό μου μυστικό!!!! ;):)

τελικά κορίτσια δεν πάω στην φίλη, με πήρε να μου πει να μην πάω!!! :o:o:o:o

θα χωρίσει τον άντρα της γιατί την έχει χτυπήσει και της μιλά πολύ άσχημα!!! μέχρι και πουτάνα την είπε!!!! :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ....ήθελα να της πω από πιο παλιά να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση αλλά το απέφυγα γιατί δεν είναι του τύπου μου να ανακατεύομαι στην προσωπική ζωή κάποιου, βέβαια έμμεσα της το ενέφερα!!!!....αλλά τώρα τις γιορτές η κατάσταση έγινε χάλια, την χτύπησε!!!!......και μου είπε να μην πάω γιατί αν εκείνος πάρει τηλ. όταν θα είμαι εκεί, δεν θέλει να ακούσει την φωνή μου γιατί θα νομίζει ότι τον κουτσομπολεύει και δεν θέλει έχτρα φασαρία μέχρι την Κυριακή που φεύγει!!!! :o:o:shock::shock::shock::?:?:?

τι να πω!!!! :-? [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

Γεννικα δεν ειμαι καλα

πρεπει να παω και στον καρδιολογο αυτες τις μερες γιατι εχω ταχυπαλμιες και δυσπνια και λαχανιαζω ευκολα

πολυ το αμελησα το θεμα καρδια και δε με παιρνει τωρα πια

Κουραζομαι ακι ευκολα

ο Χριστοφορος ειναι να βγαλει τον δευτερο κινοδοντα- φαινετε- και αυτο κανει πολυ μηξα και ειδικα τη νυχτα μετα τις υποφερει, ξυπναει, ξυπναω και εγω, μετα δεν μπορω να ξανακοιμηθω

του εβαλα λεξικα κατω απο το κρεβατι να κανει κλιση, του εβαλα και τον ιονιστη με ελαιο ευκαλιπτου να τον διευκολινω, ξυπναει κλαιει, δεν του αρεσει ο ορος που του βαζω

ξυπναεισ τις απαιτει γαλα...αστα

αλλα ΟΚ δεν παραπονιεμαι θα μπορουσε να ηταν και χειρωτερα

τον μπουκονω και στο μελι- λεμονι για να μη μου κανει καμια αμυγδαλιτιδα..αλαλ κουραζομαι ρε ΓΜΤ, δεν το περιμενα να κουραζομαι τοσο πολυ.

Θυμαστε που ελεγε η Αφρο που ματωνουν τα ουλα της, αρχισαν να ματωνουν και τα δικα μου, βουρτσιζω τα δοντια το πρωι και βγαζει αιμα καια υτο με αναγουλιαζει περισσοτερο οποτε καταλαβενετε την καταλυξη του βουρτσισματος..

τεσπα

Εσυ τι θα κανεις τελικα, θα πας σε ομοιοπαθητικο;;;;

Αργη πολυ δυσαρεστες αυτες οι καταστασεις...μακαρη να πανε ολα καλα στη φιλη σου

ΥΓ για να μην κουράζεστε ακούω στο Μαρία σκέτο :mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ αυτό χρησιμοποιώ!!!!!

έτσι είναι ο ανηψιός μου πάντα άρρωστος και ο γιατρός του είπε ότι ίσως έχει κρεατάκια και να το κοιτάξουν...τον λυπάμε τον καημένο γιατί πάνω που γίνεται καλά, ξαναπέφτει!!! :( και θα πάνε σε ΩΡΛ για μια εξέταση....τα άλλα μου ανήψια είχαν αμυγδαλές και πάντα ήταν άρρωστα, τις έβγαλαν και δεν ξανα αρρώστησαν, βέβαια πήγαν και σε ομοιοπαθητικό για ενίσχυση του ανοσοποιητικού!!!!...........

επίσης να πω ότι η Ρεβέκκα Ανδρονίκη είναι 2η αλλά δεν έχει αρρωστήσει, αυτό που σας είπε ο γιατρός το βρίσκω λίγο χαζό!!!! :? εγώ είμαι η 5η στην οικογένεια και ποτέ δεν αρρώστησα, η αδελφή μου είναι η 6η και αρρώσταινε συχνά!!!!

πώς το εξήγησε επιστημονικά αυτό ο γιατρός? :?::?::?::?:

Καλημέρα μαμα!!!

Πικρα συμπεθέρα με τα της φιλης σου....

Τα φιλιά μου σε όλες, μπράβο κορίτσάκια που συναντηθήκατε!

Αναστασία πως πηγε με την γαστροσκόπιση?

Ταο Ταο μην στεναχωριέσαι ρε!!! Συμφωνώ με την Νατάσα σε όλα.

Χθες εφαγα Πρωί - 1 φρυγανιά με μια φέτα μοτσαρελα - 1 φρεντο εσπρεσο

Ενδιάμεσα - 1 μανταρίνι

Μεσημέρι - 1 τοστο με καπνιστό κοτόπουλο και τυρί και μια μπανάνα

Απόγευμα - 1 μικρό κομμάτάκι απο το κεικ που εκανα προχθες.. Ειχε περισσέψει μια ιδέα... Βράδυ - Σπανακόρυζο με ενα σπιρτόκουτο φέτα...

Δεν ζυγιστηκα σημερα.. επειδη με είπατε...

Χρυσα εγώ ειχα ταχυπαλμίες και τέτοια στην εγκυμοσύνη και ακομη εχω δηλαδή.. Πάντως το τσεκαρα και τελικά ειναι φυσιολογικό λέει... Πηγαινε να το δεις baby..

Καλημέρα!!!!

Αναστασία είσαι σούργελο!! :)):)):)):)):)):)):))

Τί φέτες μαρή να γίνουμε;;; Το πολύ πολύ να γίνω φραντζόλα!! :D:D:D

Ρε σεις ανυποφορες έχετε γίνει!! Δε σας προλαβαίνω!! :lol::lol::lol::lol:

Πάω να διαβάσω τις τελευταίες 10 σελίδες του 28!

Αργυρούλα πολύ θα με εξυπηρετούσε να μου έστελνες τη διατροφή σου!

Σημερα έφαγα 1 τοστ και ήπια και χυμό.

Θα χτυπήσω και κανα κοτοπουλάκι με σαλάτα το μεσημέρι και βλέπουμε το βράδυ κανα φρουτάκι, κανα αυγουλάκι... κάτι θα κάνουμε!!

Δημοσιεύτηκε σήμερα και η αναγγελία του γάμου μας! :D

καλημέρα συμπεθέρα, Αφρο....

εγώ πάντως κάθε μέρα ζυγίζομαι!!!! και όταν έκανα δίαιτα κάθε μέρα για να ξέρω πού βαδίζω !!!! :roll::roll::roll::roll:

στο τοστ τι άλλο έβαλες μέσα? μου άρεσε!!!! :roll::roll::roll::roll:

η φίλη μου έχει και μία κόρη 14 μηνών!!!! :!:

καλημέρα Αφροδίτη!!

Αφού τα μεγαλύτερα πάνε παιδικό τα μικρότερα αδέλφια κολλάνε

Πχ αν πάει ένα παιδάκι 3 στον παιδικό και σπίτι υπάρχει παιδάκι

μηνών χωρίς ισχυρό ανοσοποιητικό τότε κολλάει το μικρό.

Η ιωάννα για παράδειγμα έχει έναν αδιάφορο βήχα ή λίγη μύξα

Ε η μικρή θα ανεβάσει πυρετό, θα κάνει ωτίτιδες και γενικά θα την πάρει απο κάτω :(

Βέβαια εξαρτάται και πόσο φιλάσθενο είναι το κάθε παιδάκι

Η δικιά μας μια απλή μύξα θα την ρίξει στο κρεβάτι

Πήγανε σε ΩΡΛ έχει κρεατάκια αλλά ακόμη δεν θα κάνουμε τίποτα γιατί είναι μικρή

Μπορώ να κάνω κάτι άλλο??

Πως μπορώ να το ψάξω??

Αφροδίτη καλημέρα! Πως είσαι??

Να σου πω Μαρία η αδελφή μου, μου είπε ότι και μόνο τα κρεατάκια δημιουργούν τις αθένειες!!! τι να πω....ο ανηψιός μου πριν ακόμη αρχίσει το προνήπιο αρρώσταινε!!!!...ο Λουκάς άρχισε παιδικό ένα μήνα πριν γεννήσω!!!!.....θέλω να πω ότι όλα είναι σχετικά και, όπως είπες, εξαρτάται από το ανοσοποιητικό του καθενός και όχι από το σχολείο!!!! :|

Σισσιώ σου την στέλνω!!! :)

πρόγραμμα πάνω από όλα, αλλιώς δεν γίνεται τίποτα και αν δεν σου αρέσει ή δεν σου ταιριάζει πρέπει - κατά την ταπεινή μου άποψη - να φτιάξεις ένα δικό σου εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής που θα ακολουθήσεις έτσι ώστε να ξέρεις τι θα φας την επομένη!!!! ;)

επίσης να μετρηθείς σε εκ. περιφέρεια, πόδια, μέση γιατί μπορεί να μην χάνεις σε βάρος αλλά σε εκ.!

ποναει πολυ το γονατο μου ,δεν μπορω να κουνηθω ....τι να μου κανει το ντεπον ....

προσπαθω να το εχω σε ευθεια το ποδι να μην λυγιζει ....λεω να το δεσω με επιδεσμο στο γονατο ....

Το γόνατο γιατί Αφροδίτη???

Τι έπαθες??

Έχω δουλειά και τρομπάρω

Γράφω κάτι διαβιβαστικά γράφω κι εδώ

Μη σας μπερδέψω μόνο :mrgreen:

Kαλημερα!!!! :D:D:D

Τι κανετε???Παααντα καλα!!!

ΦΕΤΕΣ λεμεεεεε!!!!Ακομα κ γεμιστες θα ειστε φεεεετες!!!

Θα φαινονται τα κουτακια των κοιλιακων πανω απο την κοιλουμπα! :lol::lol:

Εγω για αρχη...πηρα αλλο 1,5 κιλο :o:o:o

Γουρουνα!!Αλλα δε μου φανηκε γμτ...δε βαριεσαι! :P

κοριτσακια επανερχομαι γτ με τραβαει το νουμερακι μου επιμονα!

Ρε συ συμπεθέρα ποια φωτο λες? γυναίκα με κοκκινο φορεμα? που?

Δεν εβαλα τίποτα αλλο στο τοστ συμπεθέρα γιατι δεν ειχα τιποτα.. Ηθελα λαχανικά αλλα τωρα που λειπει ο αντρας μου ουτε ψωνίζω ούτε τίποτα.. Εβαλα μονο λίγο (απειροελάχιστο) πέστο βασιλικού.

Και εγώ αυριο θα ζυγιστώ δεν παιζει να αντεξω..

εχω θεμα στο γονατο μου απο τα 19 ,λεγετε χονδρομαλακυνση φευγει ο χονδροσ και τριβοντε να κοκκαλα μεταξυ τους ,δεν μπορω να παρω και τα χαπια μου μονο ντεπον ....

με εχει καταβαλει πολυ ....δεν εχω καμια ορεξη ....

Λοιποοοοον!

Μαρια εγω νομιζω πως ετυχε στην αρχη να το παρατηρησεις 1-2 φορες

κ μετα κολλησε το μυαλο σου!οποτε δινει εντολη καθε που συναντας το νουμερο!

Το εχω παθει αρκετες φορες με κατι που με απασχολει!

πχ εβλεπα εγκυους οτα ηθελα να μεινω εγκυος ενω πριν δεν ειχα δει ποτε καμια! :o

Λες κ πριν απο εμενα δε γεννουσε καμια! :P

Εβλεπα εναν τριψηφιο αριθμο σε διαφορα μερη γτ τον ειχα δει κ

καλα στο τελος λαχειου στον υπνο μου!κλπκλπ

Θεμα ψυχολογιας κ φοβου ειναι νομιζω!

Ιουλια μου σου εχω πει πως χαιρομαι που σε "βλεπω" συχνα πυκνα εδω? :-*

Ασχετο..ποσο με εκνευριζει που δεν λειτουργει τιποτα σωστα σ'αυτο το σπιτι :evil:

Δεν εχω σταθερο εδω κ μηνες κ τωρα δεν εχω κ σημα γτ δεν λειτουργει το "full σημα"...Κ ο αντρας μου

δεν ασχολειται γτ,,,...ποτε να ασχοληθει?Με διακτινισμο να τα φτιαξει? :evil:

Μητσακι :-*

Λενα μου με το καλο το αυτοκινητο σας!Να ερθετε να το δουμε κ να σας κανουμε

κ το τραπεζι! :lol:;)

Κοριτσια βαριεται η Αννυ...Μα ποσα παιδακια να βρω κ ποσες φορες τη βδ?

Ουφ!Αντε ρε κοπελιες...Να συναντηθουμε!!!ΠΟΤΕ κ ΠΟΥ?

Θελετε να ερθετε εδω???Κυριακη???Ελατε να παιξουμεεεεε!

Ραπουνζελ :lol::lol: τι κανουν τα κοριτσακια σου?Η μαριποζα κ η αριελ?!!!χαχαχα

Ζηλεψα πολυ που σας ειδε η Θουλη!Με εφαγε λαχανο! :lol:

Πριγκιπισσα Βενη???Που εισαι καλε???χαθηκαμε!

Εχω κ εγω ενα δωρακι για τον Φ!Αντεεεε!

Αννα για τον παιδικο.... :evil:

Για το φαγητο..Εγω θα εκανα μακαρονια αλλα με + 1,5 κιλο δεν ξερω...!

Χρυσουλα μου να πας αλλα νομιζω πως ειναι φυσιολογικα ολα αυτα...

Ειναι κ το αγχος κ ο φοβος σου,οι ορμονες κλπ

Ελπιζω ολα να ειναι οκ!Πεςραστικα στον Χ!

Ερη σπανακι+τυρι? [-x[-x

Τωρα εισαι ηδη 1,5 κιλο κατω? :ymapplause:

Σισσιω αντε με το καλο!!!!

Αργυ πες μας βρε το love story σας!!!Ολες ψοφαμε!!!! :lol:

Ουφ...φιλια σε οσες δεν ανεφερα :oops::oops::oops::oops:

Ρε συ συμπεθέρα ποια φωτο λες? γυναίκα με κοκκινο φορεμα? που?..

έψαξα αλλά δεν το βρήκα!!!! :o:o:?

έκανα και like!!! πατάς και βγαίνει μια φωτό με 2 γυναίκες, που φοράνε κόκκινο φόρεμα, η μία χοντρή και η άλλη αδύνατη!!! μα δεν ήσουν εσύ? είμαι σίγουρη ότι εσύ το έβαλες!!! :?

εμείς στον καπνιστό σολομό βάζουμε και meerrettich=χραίνα ή χρένο, το κάνει λίγο πιο πικάντικο!!!

χθες ξεστολίσαμε με τα παιδιά και το δέντρο!!! :)

Η δικιά μου ιστορία δεν είναι πικάντικη!!!!: απλά γνωριστήκαμε στην Ελλάδα και εγώ του "επιτέθηκα", αν και μου αρέσουν περισσότερο οι μελαχρινοί, ωστόσο με τράβηξε το ΚΑΤΙ διαφορετικό που είχε!!!! ;) ....είχαμε 3 χρόνια σχέση στην Ελλάδα, παντρευτήκαμε και ήρθαμε εδώ που το εισόδημα είναι μεγαλύτερο από το να μέναμε εκεί!!!! :|

αυτά τα ολίγα!!!!

ίσως από Νορβηγία η ιστορία να είναι πιο πικάντικη!!!! :lol::lol::lol::lol:

πάω να πάρω το δωράκι αν και βρέχει!!!! :?

Χρυσουλινι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι εγινε ματια μου με την καρδια σου? τωρα στην εγκυμοσυνη εμφανιστηκε η το χες απο παλια?

Τρις μου εγω το πα...μπορεινα μην προλαβετε...τα φαγα όλα η λαιμαργουλα!!!!!!!!!!!! αφου καμμια δεν ειπε τιποτααααααααααααααα :lol::lol::lol: εγω φταιω? όχι πες μου....

Αφρο και εμενα μου χαν πει εδω και πολλα χρονια οτι εχω χοντροπαθεια στα γονατα και μου χαν απαγορεψει στεπ,ποδηλατο και οσο μπορω ανεβασμα σκαλας και γονατισμα...ωρες ωρες ποναω πολυ ...ειδικα αν τα κουρασω ...μου χαν πει να κανω καποιες ασκησεις που απο τεμπελια... :oops: τα κανα στην αρχη και μετα γιοκ....και να θελω τωρα θα φωναζει η παπενια με θελει αποκλειστικοτητα βλεπεις ...γυρναω που γυρναω το νωριτερο 5 παρα...αλλα εχεις δοκιμασει εσυ καθολου καποιες ασκησεις για ενσυναμωση και μετα να βαλεις παγο...μακαρι να ναι μια κριση και να περασει βρε κοριτσακι..αλλα επαιρνες χαπια για τον πόνο?περαστικουλια να ναι...

Αρτζι δεν ειχα ποτε ιδιαιτερο προβλημα απλα μετα απο 4 μηνες μπηκα στα παλια μου παντελονια....και κυριως η κοιλια με ενοχλουσε που αργησε να ξεφουσκωσει ...(πριν μεινω εγκυος ημουν φετες!!!!!!! που λεει και το θεμα μας :lol::lol: )λογω καισαρικης...αλλοι λενε ότι βοηθαει αν φορας ζωνη μετα την γεννα για 40 μερες...εμενα ομως ο γιατρος μου μου χε πει να μην βαλω...ευτυχως ειμαι τυχερη μεχρι τωρα....τρωω αρκετα μπορω να πω και ενω μπορει να παρω ευκολα...τα χανω το ιδιο ευκολα...

Μαρια λοιπον!!!!!!!!!!!!!!!! θα σε λεω και εγω...

Γιωτακι μου? που εισαι βρε? ο μαμ μαμ μαμ τι κανει? ζουζουνευει???????

Σισσιω μπραβο κοπελα μου!!!!!!!! αντε με το καλο....η ωρα η καληηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...