Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

Φραν δε με ανισυχει αυτο..

στην τελικη θα το παρω αποφαση και τερμα

απλα γιατι τωρα

ΟΚ εγω φταιω βασικα γιατι δεν προσεχα και εβαλα κιλα και ξεχασα τι σημαινει

Αλλα ειναι κατι πολυ συνυθησμενο, τοε χει πολυς κοσμος και το εχεις εκ γενετης...

μια ζωη- με εξαιρεση που ειχα απαλλαγη απο τη γυμναστικη αλλα εκανα καταδυσεις σε κολυμβητηριο- ημουν πολυ καλα.

κουραζομουν βεβεια πολυ ευκολα, δεν ημουν για εντονη ασκηση κλπ κλπ...

αλλα γιατι τωρα ρε γμτ

τεσπα

δεν το συζηταω αλλο αυτο το θεμα..

θα δω τι θα πουνε και οι αλλοι δυο και βλεπουμε.

Το σκεπτικο του ειναι να μη ζωριστει η καρδια στη γεννα...

Πινω ενα πολυ ωραιο τσαι που μου εφερε η συναδελφος πο τη Μοσχα..

πρασινο αρωματικο..τελειο!!!

Αφρο τι εγινε με το αυγο;;;;

ουτε εμενα τρωει

ουτε να το δει δεν θελει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εμενα δεν τρωει αρα μην με λετε 8-)

ομελετα αν το κανω και αν εχει ορεξη ...αλλιως αυγοφετα με ελαχιστη ζαχαριτσα απο πανω .φυσικα οχι καθε μερα ενα την ευδομαδα αν φαει καλα θα ειναι .

αναστασια μερεντα ?!!! δωσε ταχινι με κακαο να περνει και τιποτα θρεπτικο ,εμενα τρελενετε για ταχινι

η Ρεβέκκα τρώει το αυγό σαν μάτια, ομελέτα και μάλλον βραστό......ο Λουκάς έτρωγε μέχρι και 3 ετών από τότε που άρχισε τον παιδικό πολλά άσχημα άρχισαν!!!! :?:?

Αφρο πώς το κάνεις το ταχίνι με κακάο, πώς το δίνεις ακριβώς?

Εμενα δε το τρωει σε καμια μορφη!!!

Καλε ναι ετοιμο

εχει με κακαο με πορτοκαλη με μελη..

καλε και η μερεντα καλη ειναι..

ξερετε πολλα παιδια που τρωνε ταχινι;;;

εμενα παντως το τσακιζει..για την ωρα παντα.

Ρε παιδια..επιτρεπετε γραμματεας να μη ξερει να βαζει καφε;;;

επισης με παιρνει ο σκρουτζ και μου λεει..εχει κατι ραντεβου το αφεντικο σημερα δες αν εχουμε κουλουρακια και χημους..

νευριασα και τωρα που δεν ειναι πλεων προισταμενος μου του απαντησα...του ειπα με ενημερωσατε απο χτες για να φροντισω να εχουμε χημους και κουλουρακια;;;;

επισης ερχετε καποιος σε μαι εταιρια...και εχει την απαιτηση η εταιρια να διαθετει μαυρη ζαχαρη και ζαχαρινες...σε ποσες Ελληνικες ετειριες εχετε παει και σας σερβιρουν εσπρεσο απο μηχανη νεσπρεσο με μαυρη ζαχαρη και ζαχαρινι..οχι πειτε μου σας παρακαλω;;;;

Ναι τη ξέρω τη Jovanna Αργυρώ μου

δε σας είπα χτες ψώνισα

μετά βέβαια έμαθα ότι η Ιωάννα είχε πυρετό και με πήρε από κάτω

Της έφερα έκπληξη μαγικά παππούτσια!! :lol::lol::lol:

Κατενθουσιάστηκε!! Τα φορούσε το βράδυ και έκανε βόλτες μέσα στο σπίτι..

Είναι λίγο μεγάλα αλλά έτσι κ αλλιώς για μέσα το σπίτι της τα πήρα να πάιζει

Δεν θα βγει έξω με αυτά τα παππούτσια

Μισό να βρω φώτο να σας τα βάλω

Χρυσα πολύ τσιτωμένη σε βρίσκω.. ηρέμισε κοριτσάκι μου... breath in... breath out..! :YMHUG:

Αργυρούλα μου, ήρεμα τα πράγματα με τα δικά μου.. Σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Η πεθερά μου αρχισε να δίνει στον μικρό καραμέλες!!! :twisted::twisted::twisted: Ερχεται το πρωί ο μικρός και μου λέει "Μαμα εγώ μεμέλαααα" :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Αχ πρέπει να περάσει ο καιρός να τον πάρω και να φύγουμε!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαρία για σένα αγόρασες τελικά κάτι ή όχι?

Χρύσα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μα καλά είναι δυνατόν να μην έχετε μαύρη ζάχαρη? :lol::lol::lol::lol:

εγώ πήγα στην δουλειά του άντρα μου μια μέρα και μου λένε τι θα πιείτε? και λέω χυμό και μου λένε δεν έχουμε, μόνο νερό και καφέ......ε τότε ρε φίλε τι με ρωτάς?!!! πες μου ότι έχετε μόνο 2 επιλογές!!!!

Νατα

Έτσι είναι αλλά σε χρώμα φούξια με κόκκινες καρδούλες

και ένα φιόγκο στη μέση.

Μη με κράξετε έξω δεν τα φοράμε

Τα πήραμε για παιχνίδι

Όταν τα είδε έμεινε από τη χαρά της :shock::shock::shock:

post-3535-13873936052279_thumb.jpg

Χρύσα απαράδεκτοι!!!

Δεν έχετε μαύρη ζάχαρη???

Μη χειρότερα.

Για έλα μια βόλτα εδώ που δουλεύω εγώ να δεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πήρα 2 παντελόνια 1 μπλούζα 1 φούστα και 1 σουτιέν (το οποίο μόλις το δοκίμασα στο σπίτι

ο Γ άρχισε να χλιμιντρίζει =))=))=))=))=)) )

Θα πάρω και κορμάκι με ζαρτιέρες :oops: από το intimissimi που τα έχει μισή τιμή :mrgreen:

εφαγε ενα κομματακι απο την ομελετα και δεν θελει αλλο ....πιστευω οτι δεν πειναει αλλο τωρα ...αλλα θελει να του βαλω γαλα .το πρωι στις 8 εφαγε προχειρα γιατι ουρλιαζε "πειναω" μια φετα κεικ (εκεινη την ωρα ηταν το πιο προχειρο) και ειπιε ενα ποτυρι γαλα .

τελεια τα παπουτσακια ....αχ κοριτσια....απο τωρα κανει σας τρελλη με τα παπουτσια !!! :lol:

Μαρια τελεια τα παπουτσακια!!!!!

πολυ τελεια!!!

δεν ειμαι καλα..

λεω να παω να ξερασω να ηρεμισω!!

Αφρο μια χαρα εφαγε ρε....

καλε εχουμε..αλαλ τι να τοςυ πεις τωρα τα ψωνια..

σε καφετερια ηρθαν η σε γραφειο...

ειχαν και στα χωρια τους μη χεσω νεσπρεσο και μαυρη ζαχαρη....ψωναρες!!!!!!!!!!!!!!!

ααα..εγω μονο μαυρη ζαχαρη χρισημοποιω...

καμια φατσουλα γκρρρρρ δεν εχει;;;;

κάποια που το παιδί της κοιμάται, τρώει, δεν αρρωσταίνει και δεν γκρινιάζει!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερουδιααααααααααααααααα κουκλες!

τι κανετε? ακουσα παιδακι που τρωει (δοξα τω θεω ...καλα),κοιμαται( και μπορει να χουμε στο σαλονι πλεον και κοσμο...χαχα) και πτου πτουυυυυυυυ δεν αρρωσταινει συχνα...(εκτος απο συναχακι...και που και που δεκατα..)

αν θελετε το ανοιγω εγω μετα χαρας...

χρυσα δεν εφαγε καλα .

πειρα να φαω λιγο τσουρεκι και ηρθε αμεσως να του δωσω .....αρα πειναει και δεν θελει ομελετα ....δεν του εδωσα του ειπα να φαει ομελετα ....θα την φαει θελει δεν θελει ... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Έρη λέω να φτιάξω την κοτόπιτα σου

Είναι δύσκολη?? Θέλει πολύ χρόνο??

Θα την πετύχω??

θα την πετύχεις. πανευκολη ειναι. Νομίζω ότι θα σου αρέσει.. :D

Χρύσα απαράδεκτοι!!!

Δεν έχετε μαύρη ζάχαρη???

Μη χειρότερα.

Για έλα μια βόλτα εδώ που δουλεύω εγώ να δεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πήρα 2 παντελόνια 1 μπλούζα 1 φούστα και 1 σουτιέν (το οποίο μόλις το δοκίμασα στο σπίτι

ο Γ άρχισε να χλιμιντρίζει =))=))=))=))=)) )

Θα πάρω και κορμάκι με ζαρτιέρες :oops: από το intimissimi που τα έχει μισή τιμή :mrgreen:

ces ντροπηηηηηηηηη που δεν ειχατε μαυρη ζαχαρη... :lol::lol::lol: μη χιεσω...θα τους πειραζε στην γευση η λευκη..την θελουν και ακατεργαστη... :evil: καλα εκανες και ενω ειχες δεν τους εδωσες!!!!!!!!!!!!!!

γιωτακι μου τι εγινε με την χωριακη? ηταν μηδενικη τελικα?????????περιμενουμε νεα σου...

Λενακι μου που εισαι εσυ βρε μαιμουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!! ελπίζω να ξεχασες την χθεσινη φαση με τον βλαμ@@ διευθυντη...

μαρακι πολυ σεξι μαμυ σε βρίσκω! και καλα κανεις!!!!ο Γ χλιμίντριζε ε??? :lol::lol::lol:

Αφρο τι κανει ο ζουζουνος σου? το μπεμπε στην κοιλιτσα?

ο μικρος ταραζει την μερεντα? εγω μωρε την εχω ακομη στην πεινα απο αποψης γλυκων...δεν της εχω δωσει ακομη κατι τετοιο...φοβαμαι οτι αν αρχισουμε δεν θα θελει να τρωει τιποτα αλλο...αφηστε που και η παιδιατρος μου ειπε να της φτιαξω κανα σπιτικο κεικ...ακομη δεν εχω φτιαξει... :oops::oops: και να βαλω μεσα το ενα τριτο της ζαχαρης απότι λεει η συνταγη και μαλιστα μαυρη ζαχαρη...ρυζογκοφρετες της δινω που και που...και τωρα της εφτιαξα προχθες κρεμα γιωτης με λιγη ζαχαρη...αλλα την εφαγε ζεστουλα...την επομενη μερα που ειχε μεινει και της την εδωσ αδροσερη...ουτε που να την φτυσει...την θελει φρεσκια η παπενια!!!! :lol:

Μαρια μου πολυ γλυκα παπουτσακια...και το λατρευω και εγω αυτο το χρωμα...ειχα κατι τετοια μπαλαρινακια και μου χαλασαν...θελω τα ιδιαααααααα :( τα δικα σας θα μου ναι λιγο μικρα ε??? :lol::lol:

Ελευθερια μου ειναι δυστυχως ενα γεγονος....η μανουλα ειναι μονο μια...εμεις θα τα μαλωσουμε πιο πολυ απο τις γιαγιαδες....αυτες τα κακομαθαινουν λιγακι....βεβαια απο την αγαπη τους το κανουν...δεν λεω...του παιδιου μου το παιδι ...αλλα ναξερες ποσες φορες τσακωνομαι με την μαμα μου γιατι της λεω...το παιδι θελει σταθεροτητα...μην την αφηνεις να κανει αυτο...εκεινο...μην της κανεις ολα τα χατηρια....αλλα εγω τα λεω...εγω τα ακουω...

αρτζι καλο αυτο με την πορτοκαλαδα!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

θουυυυυυυυυυ πως πας?

Σισσιω ποτε με το καλο ο γαμος?

Παναγιωτα,lovie? τι κανουν τα μικρα σας μπεμπε?

Αναστασια μου η Αννυ μας?

Χιονοκοριτσοοοοοοοοοοοοοοοοο ...

ξεχασα καμμια?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...