Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

Καλημερα!καλε ακομη κοιμαστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!α πα πα πα πα!!!

εγω περιμενω να περασει λιγο η ωρα να..ξεχυθω στην ασφαλτο!!!!

Νατασα με κοροιδευεις κ εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;χι χι χι!!επισημη πρωτη λεμε σημερα!απο τις 5:30 ξυπνησα απο το αγχος μου..ουφ!εχω κ τον χ. που με εχει φαει"αν γινει κατι να παρεις τροχαια κ οχι εμενα πρωτα!"!!ευτυχως οταν θα φυγω θα κοιμαται!μμμ..κ δεν ειναι ο μονος απο ο,τι βλεπω!

ας πιω το καφεδακι μου!

Αννα τί συμπαρασταση εψαχνε ο αντρας σου;εχει δειξει η πεθερα σου δειγματα κατανοησης κ εκτιμησης;παλι καλα βεβαια που της απαντησε αναλογως,αλλα...

σας φιλω!θα ξαναμπω πια απο το σχολειο..ελπιζω..με εχει πιασει μια ηλιθια φοβια..ας μη σας πω τωρα κ το γρουσουζεψω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σας,

έλα βρε Ιουλία δεν είναι τίποτα, θα δεις που θα το απολαύσεις!!! ;)

Ο Λουκάς 38,7 χθες κατά τις 20.00 και 39.7 στις 3.00....η μικρή ξύπνησε από τις 6.30 γιατί έκανε κακά της!!! (της έχει γίνει συνήθεια να κάνει αυτήν την ώρα μου φαίνεται!!!!! :? ) και της είπα νάνι τώρα, δεν ακούγεται τίποτα, ησυχία στο σπίτι.....ελπίζω να μην έχει τίποτα ο λαγουδάκος μου σήμερα...............................

χθες που τον πήγα στο νήπιο, αμέσως πήγαν στο κολυμβητήριο και ήταν ένα κοριτσάκι στο γκρουπ του κολυμβ. το οποίο έβηχε, έβλεπες δλδ ότι ήταν άρρωστο!!! :o:o:o και απορώ αυτοί οι γονείς δεν είδαν ότι είναι άρρωστο να μην το στείλουν? και μάλιστα σε πισίνα? κακό και για εκείνη αλλά και για τα άλλα παιδάκια!!!! :!:

καλημερα

ο μικρος ξυπνησε πολυ νωρις ,για εμας,γιατι ηθελε να πιει γαλα και να φαει .....τι γκρινια εριξε μεχρι να του βαλω δεν λεγετε .

τωρα βαζει εναν γεγαλο αρκουδο που εχει να κατσει στο γιο γιο ....γενικα αυτον τον αρκουδο τον ταιζει του δινει παιχνιδια ....τωρα τον εβαλε στην πορτα να περιμενει τον μπαμπα :shock:

Καλημερα!!! Ο μικρος κοιμηθηκε στις 8 κ ξυπνησε σημερα στις 9....αχ αχ τι ευτυχια!!!

Δεν ξερω αν οι παιδοτοποι ειναι παρανομοι κατω των 4, εμενα μου φανηκε ασφαλης, δεν ειδα κατι που μπορει να χτυπησει, πηγαμε κ σε μερα που ηταν σχεδον αδειος..Ας πουμε κυριακες εγω δεν θα πηγαινα σε παιδοτοπο γιατι ειναι μικρουλης κ μπορει να τον εσπρωχναν αγρια τα αλλα παιδακια...

στην παιδικη χαρα που τον παω, κ υποτιθεται στις "καλες" περιοχες της Αθηνας (Γλυφαδα, Βουλα, Βουλιαγμενη) εχει πολυ περισσοτερους κινδυνους....λειπουν ξυλα, κατω εχει χαλικια, σε πολλα σημεια ειναι σπασμενες...Ομως παλι τον παω, κ τον αφηνω να ανεβαινει μονος στις τσουληθρες, με μενα πισω αλλα δεν τον κραταω..Θελω να μαθει, να μην φοβαται...Το εχω αποδεχτει, η Ελλαδα δεν ειναι Δανια που ολα ειναι οργανωμενα...θελει προσοχη αλλα δεν μπορω κ να μην τον πηγαινω πουθενα...

Στην Ροδο τον πηγαινα σε ενα εξωτερικο παιδοτοπο-παιδικη χαρα, ωραιος ηταν, αλλα οι γονεις παρατουσαν εκει τα παιδια τους ανεξελεγκτα..Με αποτελεσμα τα μικρα παιδια να κινδυνευουν αλλα οι γονεις δεν επαιρναν απο λογια..Ειχα τσακωθει απειρες φορες με κατι μαμαδες που με το κινητο στο ενα χερι κ την τσιγαρουμπα στο αλλο, αφηναν τα παιδια τους να σπρωχνουν τα μικρα, να τα χτυπανε, μεχρι κ να πετανε μπουκαλια γυαλινα τα αφηναν :shock:

Τρις δεν σχολιαζω την πεθερα....της τα ειπε ο αντρας σου!! Αφου αρχιζεις δουλεια σε 3 μηνες, απολαυσε τωρα την ηρεμια σου!!

Λοβι κ εγω ειχα δει λιγο αιματακι στον Σεμπ καποιες φορες οταν θηλαζε αποκλειστικα...δεν καναμε τιποτα παντως, ουτε διαιτα, ουτε τεστ αλλεργιας κ τωρα δεν εχει καποια αλλεργια πουθενα....

Περαστικα στα αρρωστα μωρακια...κ στις αρρωστες μαμαδες....

39,5 θα περιμένω καμμιά ώρα για να πάω φαρμακείο να αγοράσω σιροπάκι για τον βήχα και πυρετό!

Βίκυ τι έξυπνος ο διαχειριστής!!!!!

εγώ θα διαφωνήσω λίγο ώς προς το: τα κρατάμε όλα στο σπίτι μας!!!.....δεν έκανε κανένα κακό ο άνθρωπος, στη μαμά του μίλησε, άλλο τώρα αν αυτή αντέδρασε έτσι!!!

προσωπικά θα ήθελα τα παιδιά μου να μου λένε αν έχουν κάποιο πρόβλημα γιατί ίσως να μπορέσω να τους βοηθήσω, έστω και αν αυτό είναι οικονομικό!!!!

εσείς δεν θα θέλατε? :?:

Καλημέρα!!!

Ξυπνήσαμε και μεις. Πήραμε το πρωινό μας και τώρα κάθησα να γράψω!!!

Ιουλία μου καλή αρχή!!! Περιμένουμε νέα!!!

Μαρία περαστικά σας ρε συ...

Αrgi επίσης περαστικά στον Λουκά!

Αφροδίτη καλημέρα!

Αναστασία το βιλίο κια το τσουρέκι άπαιχτα!!!

Φρανίτα και γω ελπίζω να μην ξαναδω!

Εμείς ποτέ δεν έχουμε πει αν είμαστε καλά ή αν είμαστε στριμωγμένοι

Οι δικοί μου έτσι και αλλιώς πάντα βοηθούν. Και δεν μας λένε τίποτα.

Πχ προχτές μας ρώτησαν πως μας φαίνεται φέτος που έχουμε και ενοίκιο και τον παιδικό και ο Γ απαντά μια χαρά είμαστε, απ' όλα έχουμε..

Τα φαρμακεία όλα κλειστά ρε σεις τι είναι αυτό πάλι

Πέρασα χτες έξω από ένα φαρμακείο και γινόταν ο χαμός

Στην αρχή νόμιζα έγινε ατύχημα

Μετά κατάλαβα.

Νέοι, γέροι, μωρά έίχαν στριμωχτεί να πάρουν φάρμακα :o:o

Έλεος πια :evil:

Νατάσσα μακάρι να είναι τυχαίο το αιματάκι

Αργυρώ περαστικά στον Λουκάκο

Φρανίτα, Αφροδίτη ευχαριστούμε

Χτες είδα στον ύπνο μου (όσο κοιμήθηκα δλδ) οτι είχαμε και τρίτο κοριτσάκι

και ψάχναμε να του βρούμε όνομα :mrgreen:

Αργυρώ περαστικά στον Λουκάκο

Χτες είδα στον ύπνο μου (όσο κοιμήθηκα δλδ) οτι είχαμε και τρίτο κοριτσάκι

και ψάχναμε να του βρούμε όνομα :mrgreen:

ευχαριστώ, επίσης!.....

Μαρία νομίζω έχεις επηρεαστεί από το τρενάκι πολύ!!!!! :roll::roll::roll::roll:

τα φαρμακεία γιατί είναι κλειστά? απεργία έχουν? εμείς στον πεζόδρομό μας έχουμε 5 φαρμακεία!!! υπερβολή μου φαίνεται!!!! :?

Καλημερα!!!!

Ιουλια σ'ευχαριστω για το γελιο που μου προσφερεις πρωινιατικα!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ξεχυθηκες στην ασφαλτο?Ιπποτη της ασφαλτου!!!!!!!!Περιμενω νεα σου...οχι απο την αστυνομια! =))=))=))=))

Νατασακι το "φτυσιμο" σε σενα παει συννεφο!Μην ανησυχεις!!!!!χαχαχα

Κοιτα...επειδη οοοταν κ αν κανω 2ο παιδι θα θελω να μου υπενθυμιζετε τα παντα...ετσι θα κανω κ εγω τωρα..

καλα???!

Το ξερεις τι μπορει να σημαινουν τα πρασινα κακα σε συνδιασμο με τις τριχιτσες αιματος...

Απλα το υπενθιμιζω για να εχεις το νου σου!Που τον εχεις βεβαια αλλα...ας γραψουμε κ εμεις κατι!!!

Η Αννυ που ειχε αλλεργια στα γαλακτ. μεχρι τους 11-12 μηνες δεν εχει βγαλει ποτε αιματακι..

Περαστικα στα μωρα σας Αργυ κ Μαρια...Υπομονη!

Τι να μαγειρεψω?Βαριεμαι να κουνηθω απο το σπιτι σημερα...

Να κανω τσουρεκια παλι μπας κ ξεβαρεθω? 8-)

Αργυ κανουν απεργια οι φαρμ.για να ανοιξει το επαγγελμα τους! :shock::shock:

Εχει πουθενα φατσουλα που να κανει το σταυρο της? :lol:

Καλημερα!!!!

τι κανετε;;;

περαστηκα στα αρρωστα μωρακια..και μανουλες..

Πως τα καταφερατε ετσι καλε;;;

Νατασα μην ανισυχεις...λιγες τριχουλες ειναι ....ας το πουμε οκ..αρκει να μην εμβαφισει βλεννα με αιμα..αυυτο ειναι κυριως συμπτωμα αλλεργιας.

Παρακολουθα το..

αμα ειχε αλλεργαι εκτος απο αυτο θα ειχε και πολλα αερια και θα ποναγε και θα εκλεγε

Αννα απιστευτη η πεθερα..τι να πω..τι ειναι ο αντρας σου ..νταβατζης και θα σε στειλει για δουλεια;;;

απαπαπα

Ιουλια γραψε μας πως πηγες σημερα..δε σε φοβαμαι καλε εγω εσενα..αστερι θα εισαι

Φραν ποτε επιστρεφετε Ροδο;;;;

Εγω παντως μιλαω στη μαμα μου για συγκεκριμενα προβλληματα..οχι αυτα που εχω σε προσωπικο επιπεδο με τον Οδυσσεα η με την πεθερα μου..

αλλα προβληματα πχ στα οικονομικα μας κλπ..γιατι ισως να μου δωσει μια συμβουλη πιο σωστη σε καποια θεματα..

Φραν εχω προσποση μιτρικης βαλβιδας...

δενε ιναι κατι σοβαρο καθε αλλο..το εχει πολυς κοσμος και ειναι μια δυσπλασια της καρδιας..

απλα τωρα και σε συνδιασμο με το βαρος που εχω παρει βλεπει και μια "μεταλαξη" σε καποια γλωσσινα...αν το λεω σωστα...

δεν μπορει ομως να κανει σωστη διαγνωση γιατι θελει σπινθηρογραφημα καρδιας κατι που θα γινει αφου γεννισω...

η ενσταση του ειναι πως θα επιβαρρυνθει και αλλο η καρδιακη λειτουργεια κατα την διαρκεια της γεννας και αν - το χειροτερο σεναριο- μπορει να παθω καμια κριση αυτο θα ειναι επικινδυνο για την υγει ακυριως του παιδιου.

Ουτε την καισαρικη πολυθελει γιατι λεει πως ολα αυτα τα φαρμακα που θα παρω δεν ειναι οτι καλυτερο απλα με μια ολικη ναρκωση αθ εχουν καλυτερο ελεγχο της καρδιας.

Εγω λεω - και ελπιζω να μη διαψευστω- πως ολα θα πανε καλα..

αυτος σαν γιατρος παιρνει το χειροτερο σεναριο και τον καταλαβαινω..

Θου σηγα μην επαιρνα τον Οδυσσεα μαζι μου...στη δουλεια ηταν ρε..αυτα τα ραντεβου τα κανονιζω επιτιδες για πρωη

καλημέρα.

Στην Νίκαια πάντως (που δεν θεωρείται και "καλή" :| περιοχή) έχει παιδικές χαρές πεντακάθαρες με ειδικό μαλακό τάπητα και ολοκαινουργιες κατασκευές.

Στην Αγία Παρασκευή που έμενα μέχρι πέρσι δεν είχε σπουδαία πράγματα. αλλά εκεί είχα την εναλλακτική να κάνω βόλτα στο δάσος..

Περαστικά σε όλες κορίτσια,

συμπεθέρα περαστικά στο παιδι!

ξεχασα να πω περαστικα στου Λουκακο .

λεω να του κανω βραστο αυγο ....οχι οτι θα φαει αλλα κατι μου λεει μεσα μου να του κανω και να το αφησω σε κοινη θεα ...ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται :lol::lol::lol::lol::lol: σιγα μην το ακουμπησει καν

ερη για ποιες λες ...εγω μονο μια ξερω :lol::lol::lol::lol::lol:

Ξέρετε αν και πως μπορώ να βάλω και άλλα εμοτικονς??????

Αναστασία έχω έναν παπά που θυμιατίζει μας κάνει?? :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

να τον βγαλεις φωτο να τον κανουμε εμοτικον!!!!Γιατι το λενε εμοτικον?τι μακακια μεταφραση ειναι? :lol:

Θελεις κ αλλα εκτος απο τις 6 σελιδες?

Χρυσα!! να ακουσεις τον γιατρο σου κ ολα θα πανε καλα! Μην ανησυχεις για το πως θα γεννησεις, ολα να ειναι με ασφαλεια...ενα μικρο προβλημα ειναι θα ξεπεραστει!!

Ερη καλημερα!! Κ εμενα μου εχει κανει εντυπωση αυτο με τις παιδικες χαρες, ειδικα στην Κ. Γλυφαδα ειναι ψιλοχαλια..απορω γιατι οι γονεις δεν διαμαρτυρονται..

μαλλον γιατι οι περισσοτεροι δεν το εχουν παρει ειδηση..συνηθως τα μικρα ερχονται με την ανατολικορευρωπαια (τελευταια βλεπω κ πολλες αφρικανες) νταντα...οποτε....

Σας αφηνω....πολλα ειπα για πρωι..παω να ταισω το σεμπινι το πρωινο του κ θα φυγουμε για δουλιτσες μετα...

καλημερα και απο εμας!!!

εμεις ειχαδε δυσκολο βραδυ χθες...δεν ξερω τι ειχε παθει και ξυπναγε ανα μια ωρα με κλαματα!!

φρανιτα συμφωνω για τους παιδοτοπους οσο για τις παιδικες χαρες ασε ειναι μια πονεμενη ιστορια

εμεις μια εχουμε κοντα μας μεγαλη που πανε παρα πολλα παιδακια και ειναι παρατημενη.

περαστικα στα αρρωστα μωρακια και στις μανουλες!!!

εμενα μολις εφαγε το αυγο του και 2 φετες ψωμι με βιταμ και μερεντα

και παιζει

εχει πολυ ωραιο καιρο σημερα και θα βγουμε πιο μετα στην αυλη για παιχνιδι

χρυσα μου μην αγχωνεσαι αλλα να σου πω και την γνωμη μου?δεν εχει κανενα νοημα πως θα γεννησεις αλλα να γεννηθει ενα γερο μωρο

φιλακια κουκλα

Μαρία ξέχασα να σου πω (ήθελα εδώ και πολύ καιρό!!) υπάρχει και άλλη μια Λαρισαία στο φόρουμ, νομίζω λέγεται Jovana!!!

ποια θα ανοιξει το καινουργιο τρενακι??? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

κάποια που το παιδί της κοιμάται, τρώει, δεν αρρωσταίνει και δεν γκρινιάζει!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν ειναι μεταφραση Αναστασι emot - icon (emotion icon) :mrgreen:

είπα και γω, τι να εννοούσαν άραγε!!! :-?:-? μπράβο ρε συμπεθέρα που το διευκρίνισες!!!! :ymapplause::ymapplause:

ευχαριστώ για τα περαστικά!!!...

όλα καλά σήμερα? ή τα ίδια με χθες? :?:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...