Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

Παναγιώτα οι ραγάδες θα φτιάξουν σίγουρα. Εδώ έφτιαξε το δικό μου στήθος που ήταν απερίγραπτο. Έλειπε το δέρμα στο 70% της θηλής και τώρα είναι σαν να μην έπαθε ποτέ τίποτα. Θα έρθουν μερες καλές.

Η μικρή όταν την ετοιμάζω για το στήθος μου πιάνει πρώτα το δάχτυλο και μετά θηλάζει. Και εκείνη τη στιγμή εγώ λιώνω και πετάω γάλα με το λίτρο. Επιτέλους απολαμβάνω θηλασμούς. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Μα καλά πότε πήγατε στην 88 σελίδα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλε δεν σας προλαβαινω πια....

ελενη να σου ζησει καλοφωτιστη να ειναι

ολα ηταν πολυυυ ομορφα....

εχω σημερα εχω μια ζαλαδα απαπα ημουν απο το πρωι στο παιδων και ξεμπερδεψα μεσημερι :evil: τελικα βγηκαν αρνητικα και τα 2 τεστ που του καναμε για το στομαχι,γλυτωσαμε την γαστροσκοπηση και μου ειπε η γιατρος να πιει ακομη για ενα μηνα το σιροπι και βλεπουμε

μαλλον εχει ευαισθησια στο στομαχακι του.....

εγω πηγα χθες και στην δουλεια

θελουν 5μερο και 8ωρο

καλοο

θα με παρουν τηλ την δευτερα να μου πουν ποτε ξεκιναω!!!!

πρεπει να παω να παρω 2-3 φορμες και σπορτεξ

ποδια για απο πανω εχω

τον μικρο θα τον προσεχει η πεθερα μου απο τις 8 μεχρι τις 11 και μετα θα ερχεται η μαμα μου

λιγο στεναχωρεθηκα οταν ειδα τον χωρο,τα γραφεια.....ελεγα μακαρι να ημουν κι εγω εκει αλλα αλλιως

αλλα δεν πειραζει.

η γυναικα του ενος συνεταιρου ηταν πολυ φιλικη και με ρωταγε και για τα προσοντα μου σαν υπαλληλος γραφειου....η αλλη ομως ηταν λιγο ξυνιλα

μιλουσε λες και ημουν το πιο κατωτερο πλασμα...βιδωσα λιγο αλλα απο μεσα μου

τωρα ετσι και αλλιως χρειαζομαι δουλεια...οτι ναναι

με τον τροπο μου ομως της εδειξα οτι ειμαι αρκετα μορφωμενη ετσι για να μην νομιζει οτι οποια καθαριζει σκαλες ειναι και αμορφωτη

το ψωνιο!!!!

αχ σας διαβασα ...λιγο πετακτα .

ελενη μου εισαι κουκλα !!! πολυ ομορφα ολλα τα εκανες .

να σου ζησει η μικρη .

πηγαμε με την φραν για καφε και να παιξουν τα μικρα .περασαμε τελεια !!! τα μικρα το ευχαριστηθηκαν 3 ωρες παιζανε συνεχομενα .σημπαθισα ακομα περισσοτερο την φραν ...μιλαμε την ιδια γλωσσα .

ο μανωλης ειναι κομματια και βλεπει μπομπ τωρα και εχει κολλησει ...αν δεν εβλεπε απο ολη την κουραση θα ειχε πολυ τσατιλα ...αν κοιμηθει ομως τωρα θα μου χαλασει το προγραμμα .

γωγω καλη αρχη στο Ελενα .

Χρυσα δεν πολυ καταλαβα με την καρδια τι γινετε αλλα θα το ξανα διαβασω .

παναγιωτα υπομονη με τον νικολα....και τα ματια σου 14 .

λενα τι χαζος διευθυντης ...τελικα πολυ εκπαιδευτικοι εχουν λασκαρισμενη βιδα ...

Ελένη τι ωραία που είσαι ρε....και οι μικρές επίσης και τα ρουχαλάκια αλλά και το φαναράκι ειδικά επειδή είναι χειροποίητο από τα χεράκια σου!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::-bd

Χρύσα μια χαρά ήσουν, είμαι σίγουρη ότι μπορείς να ξαναγίνεις έτσι, δεν ξέρω αν σου πηγαίνουν τα κιλά αλλά εμένα μου αρέσουν οι αδύνατοι άνθρωποι!!! :roll::roll::roll: να περπατάς είναι ό,τι καλύτερο!!! εγώ που περπατούσα πήρα μόνο 8,5 κιλά και όταν γέννησα φόρεσα παντελόνι πριν της εγκυμοσύνης!!! ;):D

Ερη δεν ξερω κανενα μωρο που να πινει γαλα σκονη μετα τον χρονο!

:lol::lol::lol::lol: εγώ ξέρω!!!! :roll::roll::roll::roll: ο γιος μου!!!! :roll::roll::roll: μέχρι και 2,5 ετών έπινε σκόνη γάλα, μετά φρέσκο!!!! :roll::roll::roll:

πήγα να πάρω τον λουκά και βλέπω στην τουαλέτα ένα κοριτσάκι, ανέβηκε στον πάγκο και έβαζε στο στόμα όλες τις οδοντόβουρτσες!!!!! :o:o:o:o:o , της λέω "δεν το κάνουμε αυτό" και την κατέβασα κάτω και φυσικά έπλυνα του Λουκά!!!!

η νηπιαγωγός ούτε που πήρε είδηση ότι πήγα να πάρω τον Λ. και φυσικά ούτε που είδε το κοριτσάκι!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted: τα "πήρα" απογευματιάτικα!!!!

Γωγώ να σου πω και κάτι τελείως φιλικά!!!! :YMHUG::x δεν μου άρεσε καθόλου (θα μου πεις ποιός σε ρώτησε :roll::roll::roll: ) αυτό που έκανε η πεθερά σου, δλδ να την βάλει να κάνει κακά της εκεί γιατί τώρα η Ιωάννα θα νομίζει ότι μπορεί να τα κάνει οπουδήποτε!!!! να κατεβάζει το βρακάκι και να τα κάνει!!!! :?:?:? ...επίσης επικίνδυνο που την άφησε στο πάρκο με μια ξένη, ακόμη και αν αυτή ήταν γιαγια!!!!! :?

αργυρο μιας και σε βρηκα ,ηθελα να σε ρωτησω πως να φερθω στον μικρο που βαζει οτι βρει για να πατησει να φτασει ψηλα .δεν παιρνει απο λογια ...

α για το θεμα που ειπαισ σημερα "παιδια -πελαργος" τα βιβλια τα ειδικα ειναι οτι καλυτερο για αυτην την περιπτωση ,δεν συμφωνω με την παναγιωτα μου οτι ειναι γυμνοι ανθρωποι .πρεπει να μαθουν αληθειες αν και στην αρχη δεν χριαζοντε πολλεσ λεπτομερειεσ αλλα αληθειες .

Αναστασια εγω νομιζα οτι δουλευεια πια κανονικα...ε λεω θα ειναι στη δουλεια!!!

Μη μασας ...ο αξιος ανθρωπος δεν χανετε ποτε..καποια μερα θα ειναι καλυτερα τα πραγματα!!

Κοριτσαρες μου δεν ξερω αν μου παει που ειμαι βαρελακι..εμενα μου αρεσα τοτε γιατι μπορουσα να φορεσω οτι ηθελα..εκτος απο πολυ μακρια φορεματα γιατι ειμαι κοντη!!!!

χαχαχαχαχα!!!

Αφρο τι τελεια που περασατε...ζηλευω..θελλω και εγω!!!

η Μαμα μου εκλεισε ραντευου για Δευτερα απογευμα και Τριτη πρωι..

αντε να δουμε

παω να μαγειρεψω..αυριο εχουμε παιδιατρο...

θελλω να κανω και μπανιο και να κοιμηθω νωρις σημερα

Ελενη τελεια ητανολα στη βαφτηση...η μικρη- και εσυ φυσικα- ηταν μια κουκλα

πολυ μου αρεσε και ο στολισμος και τα ρουχαλακια..

Να σας ζησει, να την χαιρεστε να ειναι καλοφωτιστη!!!

Kaλησπερα!!! Τι κανετε? Ελενη εισαι μια κουκλααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλοφωτιστη η μικρη σου!! Να τα χαιρεσαι!!!!! [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Σεσιλια διαβασα για τις εξετασεις αλλα δεν διαβασα αν αποφασισες τι θα κανεις. Φτ η καισαρικη!!!!! Οτι κι αν αποφασισεις σε στηριζουμε!!! ;)

φρανιτα και βΑφροδιτη συναντηθηκατε? ;):shock: Που πως ποτε και γιατι? Εγω????? :(@-) Πλακα κανω!!! :mrgreen: Περασατε ωραια ε? αλιμονο!!! :D

Το παιδακι μου εχει 38 πυρετο μυξες και βηχα!!! Παλι!! Δεν πτοουμαστε ομως! Εχθες και σημερα ηπιε 100 μλ γαλα!! :shock::-bd Απ την μια ειναι ετοιμος να αποθηλασει απο την αλλη δεν θελω... Στεναχωριεμαι... Εγω τον κραταω μου φαινετε... :mrgreen:

Ουτε κ για μενα αναρωτιεται ποτε κανεις... :mrgreen:

Πλακα κανω!! Λοιπον πραγματι περασαμε πολυ ωραια!! Αφροδιτη μου :YMHUG::x κ εγω το ενιωσα αυτο, οτι μιλαμε την ιδια γλωσσα!! Γι αυτο αλλωστε κ δεν εβαλα γλωσσα μεσα μου 3 ωρες :D ..σε ζαλισα!!

Βρε κοριτσια επαιξαν ενα τριωρο γεματο τα μικρα κ μας ειχαν ξεχασει!!Δεν τον ειχα ξαναπαει σε παιδοτοπο κ περιμενα οτι δεν θα θελει να μπει..Αυτος μπηκε....κ δεν ηθελε να φυγει!Παντως αυτος ο παιδοτοπος στο Αιγαλεω εμενα μου αρεσε πολυ...ηταν μεγαλος, με πολλα παιχνιδια, καθαρος, με κοπελες που επαιζαν με τα παιδια..Αφροδιτη μου οποτε ξαναπατε στειλε μηνυμα! θα ερθουμε!!!

Το σεμπινι τωρα κοιμαται..δεν κοιμηθηκε για μεσημερι διοτι αργησαμε να ερθουμε κ επεσε απο τις 8...τι ευτυχια!!!

Ελενη ροδιτισα πολυ μου αρεσαν ολα κ κυριως οι μπουμπουνιερες! Σε ποια εκκλησια στην Ροδο την κανατε τη βαφτιση? Στην πολη?

Τρις εγω θελω να αποθηλασει!! αλλα παει πολυ αργα..κ δεν πινει κανενα αλλο γαλα!!

Παντως μιλωντας για γαλατα, εμενα ο ανιψιος μου θηλαε 3.5 μηνες κ μετα επινε σκονη μεχρι τα 2, κ ετρωγε κ κρεμες εμποριου...ειναι μια χαρα κ δεν αρρωσταινε ποτε...κ τωρα ειναι 13χρ κ ειναι ολοκληρος αντρας...οποτε ολα ειναι σχετικα..κ η αδερφη μου ειναι καλη μανουλα κ τον αγαπαει πολυ και ας εδινε κρεμες ;);) !!!

Toυ φτιαχνω καθε απογευμα γαλα εδω και 3 μηνες και δεν επινε σταγονα!! και ξαφνικα χθες το ηπιε!!! :shock: και σημερα!!! Θελω και δεν θελω να αποθηλασει!!! :?

Αχ κ εγω του δινω γαλα κ οπως το δινω ετσι μου το δινει πισω...καποιες φορε, σπανια, πινει..Μην αγχωνεσαι με το αν θα αποθηλασει κ αν τον κρατας πισω κ τετοια...Δε νομιζω πως τον κρατας...Θα αποφασισει μονςο του, οταν δεν θα θελει, κ να τον παρακαλας δεν θα πινει! Νομιζω πως ο Τονυ δεν μασαει τετοια :D ..ειδες κ με το περπατημα..οταν το αποφασισε το εκανε με τη μια! Εχει τους ρυθμους του το παιδι!!!

Εκανε πως δεν ακουσε οταν τους το ανακοινωσα. :geek: Σημερα πηγα με τον μπαμπα του να τον παρω και τον αφησα επιτηδες μπροστα της να παει μονος του στον μπαμπα του αλλα και παλι εκανε πως δεν εβλεπε.... :lol::lol: Γενικα δεν μου μιλαει καθολου!! Αντιθετα η δασκαλα του εχει ενθουσιαστει. Μου λεει οτι ειναι πολυ ησυχος πλεων, κοινωνικος, μοιραζετε τα παιχνιδια του, και τρωει πολυυυυυυυ!!!! Βεβαια εκει δεν εχει περπατησει μονος του μονο κρατωντας το χερακι της δασκαλας του. Μαλλον φοβατε.... :?

Να'μαι παλι!Μη με χασετε απο πελατη!!! :P

Κοριτσια το ξερετε οτι τα παιχνιδια που εχουν μεσα οι παιδοτοποι(εννοω τα παιχνιδακια)

θεωρουνται παρανομα? :shock:

Ρωτησα τη φιλη μου(η οποια εχει παιδοτοπο) επειδη δεν εχει τιποτα!Κ μου απαντησε

πως για να ειναι νομιμα πρεπει να αγορασει απο την κατασκευαστικη που εφτιαξε τα μεγαλα παιχνιδια!

Και ειναι πανακριβα!Δλδ δεν τους ενδιαφερει αν παρουν ενα παιχνιδι εγκεκριμενο απο την ΕΕ! :shock:

Εγω (Ιουλια) ποτε δε θεωρουσα βλαβερο το παιδ γιαουρτακι ή ακομα κ τις κρεμες!

Λεμε παντα τι ειναι προτιμοτερο να φαει ενα μωρο κ το του προσφερει περισσοτερα!

Θα προτιμουσα να τρωει κατσικισιο γιαουρτακι αλλα αφου δεν το δεχεται κ αφου δεν τρωει κ τιποτα...

1000 χρ θα δινω αντβανς! ;)

Επισης...Οι περισσοτερες μεγαλωσαμε με φαρινες κ γαλα-σκονη...κ τα περισσοτερα μωρα δεν θηλαζουν!

Ολες μια χαρα ειμαστε οπως κ τα μωρα!Αλλα παλι καθε μα ΚΑΘΕ μανα θα κανει

παντα αυτο που θεωρει καλυτερο για το παιδι ΤΗΣ!Χωρις να αλλαζουν τα δεδομενα της

σωστης ερευνας!

Και για να φτασω λιγακι στο θεμα-σιδηρος-αναιμια-θηλασμος-ξενο γαλα...Αυτα δεν συνδεονται

με τιποτα απο στατιστικα στοιχεια!Παιδακια εμφανιζουν αναιμια ειτε ετσι ειτε αλλιως! ;)

Αυτα!Δεν ξερω απο που μου'ρθαν..!

Λενακι ;) μου ελα να σε κανω αγκαλιτσες!Χαδιαρικο ξενερωτο εκστασακι μου!!! :lol::lol:

Θουλιτσα που εισαι???Μοιρασες μικροβια? ) :lol:

Νατασακι κ εμεις σας αγαπαμε κ το ξερετε!Πλεον εχουμε περασει σε αλλο επιπεδο σχεσης! :D

Ιουλια εσυ εισαι η "οποια αλλη ξεχναω" συχνα γι'αυτο το αναφερεις εε?χαχαχαχαχα

Η Αννυ εφαγε απο τις 4 κ μετα 1 γιαουρτακι,μισο μπολακι τραχανα κ ΜΙΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ!!!!!Κ μαλιστα

της εκοβα μικρα κομματια μην μου τη φτυσει κ ομως ανοιξε παρα πολλες φορες το στομα!!!!Χαρηκα παρα πολυ!

Α!!! Ελενη ειστε πανεμορφες κ ολα ηταν πολυ ωραια!!!!

Θα μεινω σε σενα που ησουν κομψοτατη κ ανανεωμενη!!!!

αναστασια δεν καταλαβα πια παιχνιδια λες ?

τα μεγαλα φουσκωτα ,τσουληθρες κλπ ?

η τα μικρα πχ κουζινες ,αυτοκινητακια ,τραμπαλεσ και κουζινικα ?

αν εννοεις τα μικρα σε οσους εχω παει ειναι ολα πασιγνωστα που τα αγοραζουμε και εμεισ για το σπιτι μας και απο οτι εχω δει σε σαιτ με στησιμο παιδοτοπων οι τιμες ειναι οι ιδιες .

οσο για τα μεγαλα φουσκωτα εννοειται πως θα τα στησει εταιρια γιατι δεν μπορει ο καθενας να στησει παιδοτοπο και θα κανει και ολη την μελετη και θα πληρωθει και αδρα .

Αφρο εννοω τα μικρα...

Οι εταιρειες που φτιαχνουν τα μεγαλα(φουσκωτα κλπ) εχου κ δικα τους παιχνιδια λεει...

Αλλα τωρα που το λες...Θα της πω να το ψαξει περισσοτερο γτ...

Ισως την δουλευει ο κυριος που της τον εφτιαξε για να παρει απο αυτον παιχνιδια...Φανταζεσαι?

Να εχει 1,5 χρ μαγαζι κ να ειναι χωρις παιχνιδια χωρις λογο?! :o

Που ειστε καλε????

εκσταση δεν καταλαβα αυτο που ειπες για τον παιδοτοπο

ποια παιχνιδια θεωρουνται δηλ παρανομα? τα παιχνιδακια φισερ πραις κλπ?

μπραβοοοοοοοο το μαναρι μου!!!!! μια χαρα παει!!!

θουλιτσα πως πανε οι μυξες????

αχ νυσταζω ελλεεινα ποναει το κεφαλι μου κ η μεση μου

ευτυχως τον εκανε μπανιο ο αντρας μου σημερα (του ειπα οτι το μπανιο θα το αναλαβει αποκλειστικα αυτος) και τον πηρα ενα τεταρτακι :mrgreen:

τελεια αναστασι παρασκευη θα παρω τον σταση κ το τουτου κ θα σουρθουμεεεεεεεε

αχ κ σας πεθυμησαμε τοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ!!

μαλλον βλακειες τησ λεει ....τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι little tikes και αυτα εχω δει και σε σελιδες με εταιριες αλλα εχουν και παιχνιδακια αλλα διαφωρα πχ πλαστικα πιατακια και φρουτα που τα εχω και εγω .

παντως μου ακουγεται πολυ περιεργο!!! αν οντως ισχυει κατι τετοιο!!!

που ανοιξε παιδοτοπο η φιλη σου? εκει στο χωριο?

Ναι εδω τον εχει!

ρε λετε????ουτε μου περασε απο το μυαλο πως μπορει να την δουλεψε!!!!

Ετσι μου ειπε η φιλη...ετσι πιστεψα!!!(αλλα αυτο δεν ειναι κ πρωτοτυπο για μενα! :mrgreen: )

Κ εμας μας λειψατε!!!Ελπιζω να παιξουν καλα τα μωρα κ να γουσταρουμε καφε κ παρλα!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...