Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παναγιώτα και για το παιδί υπάρχει κίνδυνος κατά την εφηβεία!!!

Ναι ε;;Δεν το ηξερα.Πω πω κωλοζαχαρο!!!!!

Αθηνα, τα νευρα φανταζομαι κροσια!!!!

Μαγδα μου θα περασει πολυς καιρος να φτιαξει η ραγαδα.Δηλαδη δε ξερω αν θα φτιαξει οσο θηλαζω. :?:?:?:? Τεςπα.Οσο αντεξω.Τι να κανω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!τί κανετε;κοιμησα τον μικρο κ τωρα σας διαβαζω!

ουφ..διατροφη,ε;λοιπον!ο Γιωργος ,οπως σας εχω ξαναπει,τρωει παρα πολυ κ πολυ καλα ποιοτικα..ενταξει χαζομαρουλες εχει τυχει να φαει σε παιδοτοπους,π.χ.2-3 πατατακια,χυμο ετοιμο,αλλα ποτε στο σπιτι,περα απο σοκολατα,κ απο τοτε τρωω κρυφα γιατι εχω βρει τον μπελα μου!!

α!αν θεωρειται χαζομαρα,το καλοκαιρι ετρωγε γιαουρτακια παιδικα,τεσπα!

παρολα αυτα εχει χαμηλο σιδηρο κ αιματοκριτη,φεριτινη μια χαρα.ΔΕ θα παρει συμπληρωμα,αλλα 6 μηνες θα του προσεχω πολυ τη διατροφη του.μετα επανελεγχος.

Να σας πω ομως κατι που διαπιστωσα;οσο επινε γαλα το μεσημερι πριν κοιμηθει,ετρωγε μεν καλα,αλλα καμια σχεση με τωρα!μιλαμε τρωει κυριολεκτικα,απο τις διακοπες των χριστουγεννων που του το εκοψα,περισσοτερο απο ενηλικα!!!αφηστε που φαγητο ζηταει 2 φορες την ημερα!χθες εφαγε 2 πιαταρες ρεβυθια κ σημερα ενα τεραστιο πιατο ρεβυθια που το ειχα χυλωσει με λιγο ρυζι κ ειχα κοψει μικρα κομματακια μοσχαρακι!το τσακισε!ευτυχως για βραδυ εχω γεμιστα!χωρια τα υπολοιπα που τρωει πρωι κ τα φρουτα του απογευματος!

τί θελω να πω;η αληθεια ειναι οτι μεχρι κ τις γιορτες δεν εσκαγα τοσο πολυ με τη διατροφη του..ας ετρωγε κ λιγο,θηλαζα ,ή αν ελειπα μετα το χρονο επινε γαλα φρεσκο κ ελεγα ενταξει!ομως ρε κοριτσια..πλεον δε θηλαζει μεσα στην ημερα κ βλεπω τεραστιο αποτελεσμα στην ορεξη του!ισως να ειναι τυχαιο,δεν ξερω..

επισης εχω κοψει εντελως γαλακτομικα..αρκει το ασβεστιο που παιρνει πρωι βραδυ απο το γαλα..δε το ρισκαρω αλλο..ουτε γιαουρτια,ουτε τυρια..

Αναστασια ειναι πολλα τα χρηματα που δωσατε ρε..εμεις για του Γιωργου κ σκεψου οτι του εκανα κ για αλλεργια σε γαλα-πορτοκαλι,εβγαιναν 56 κ πληρωσα συμμετοχη 14,αλλα 56 με 90 ειναι μεγαλη διαφορα,ασε που εσεις δεν κανατε για αλλεργιες..μηπως ειναι στην τιμη κ οι δικες σου εξετασεις;αλλα κ παλι πολλα μου φαινονται..

δεν προλαβα εχθες να σου απαντησω..επιστρεφω κατα τις 3 κ μεχρι να κοιμησω τον μικρο,να ξυπνησει,να φαει..ε..θα πηγαινε πολυ αργα για εσας,νομιζω σχετικα νωρις δε θα ξεκινουσατε τη βολτα;;ευχαριστω πολυ ομως!φιλακια!!

καλε καρολινακι,αυριο ειναι η μεγαλη μερα που πρεπει να κλειστειτε μεσα κ να βγειτε μετα τις 8 στους δρομους!!θα μπω να σας γραψω πως πηγε το πρωι με το που θα φτασω,ελπιζω,στο σχολειο..

κατι για χερι κ να σηκωσει οποιας ο αντρας κοιμοταν απο τις 9 εχθες ειδα..εεεεεεε!εμενα κοιμοταν απο τις 6 το απογευμα ως τις 8 το πρωι!!!!να σηκωσωωωωωωωωωωωωωωωω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!

Χρυσα αγχωθηκα λιγο ρε..προσπαθησε να κανεις διατροφη να φυγουν καποια κιλακια,αφου αυτο θα βοηθησει την καρδουλα σου κ τον τοκετο..παρε κ δευτερη γνωμη,αλλα αποψη μου ειναι να μη ρισκαρεις αν δεις οτι υπαρχει οντως κινδυνος..δεν καταλαβα..γιατι ολικη αναισθησια σε περιπτωση καισαρικης;;;

θου περαστικα σας!!

Αργυρουλα δυσκολο θεμα..θα επελεγα να πω την αληθεια..τον τροπο δεν ξερω..καλα που το εθιξες,να ψαχτουμε λιγο!!

Γωγω!γελαωωωωωωωωωω!!σκεφτομαι τον καψερο που μπορει να θελησει να το κανει αυτο σε εμενα!χα χα!!ελπιζω να κρατουν ολοι αποστασεις ασφαλειας απο αυριο...εγω εχω μεικτη ασφαλεια,δε σκαω κ τοσο..οι αλλοι ομως;;;χα χα χα χα χα χα!!!

καλε μπραβο στην ιωαννα με την τουαλετα!εμενα λιγες ημερες τα ελεγε,μετα παλι τα ιδια!

Αθηνα απαραδεκτοι..χαρα στην υπομονη σου..τουλ.τωρα που ξερεις το συστημα τους,φροντιζε να κλεινεις 3 ημερες νωριτερα..τί να πω..

Παναγιωτα καλυτερα το στηθος;απο υπνους πώς πατε;;

μα ποσα εγραψα;;δε βαρεθηκατε να διαβαζετε;;;;!!

σας φιλω ολες,δε λεω ονοματα γιατι θα ξεχασω κ με εκνευριζει να γραφω "φιλια στην ταδε ταδε ταδε..κ σε οποια ξεχασα"

φιλακια σε ολες!!θα επανελθω!!

Ασε παναγιωτα....εσενα τα θυμησα..και εγω τα θυμηθηκα...

ασε..

τελιακ ρε παιδια η ζωη ειναι μικρη...

εκεινα τα χρονια εκανα και ονειρα..τωρα τα μονα ονειρα που κανω ειναι οτι θα παω με τα παιδια μου στον Ντισνειλαντ..και στο Ροβανιεμι....

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Το συζητουσα με μια φιλη μου που κοκορευοταν οτι κανει αυτο κανει εκεινο..

της λαω καλα ολα αυτα με την προυποθεση να μινεια χωρις παιδια για καομα αρκετα χρονια...

μετα θα εχεις αλλες πρωταιρεοτητες και αλλα εξοδα..

αλλα της κακοφανηκε...μαλλων επειδη δεν εχει ακομα ουτε σταθερη σχεση ουτε παιδια..

Βασικα με το που κανεις παιδια αλλαζει η ζωη σου..εμενα ο γαμος δεν την αλλαξε και πολυ...

για ενα εξαμηνο περνουσα φινα...αντε καλα μεχρι που γεννησα περνουσα φινα..

μετα αλλες χαρες

αλλα ρε συ..πως ημουν τοτε και πως τωρα...κλαψ κλαψ..

Ειδικα εκεινη η εκδρομη στην Κρυοπηγη αποπου και οι φωτο..ηταν κατσε καλα..τελεια!!!

Πωπω..και τοτε η κομπλεξικια νομιζα πως ημουν χοντρη!!!!

Prin καμια ωρα ξεκινησα να γραφω αυτα:

Καλησπερα!!!

Πηγα στη Νατασα!!!Η μπουμπου ειναι σκετη γλυκα!!Μελενιο γατακι!!!

Η Ειρηνη δε μας αφησε να πουμε τιποτα!!Τα ειπε ολα εκεινη!!!! :lol::lol: Κ η Αννυ η καημενη μουγκα!!!

Την κοιτουσε μονο!

Εκσταση κ την Παρασκευη ειναι μια χαρα!Να ερθεις!!!

Ερη δεν ξερω κανενα μωρο που να πινει γαλα σκονη μετα τον χρονο!

Πραγματικα ολες μου οι γνωστες δινουν κανονικο φρεσκο γαλα!

Αρα δεν παιζει να ειναι εμπλουτισμενο...αλλα κ ετσι να ηταν ο σιδηρος του μητρ.γαλ.ειναι λιγοτερος

αλλα απορροφισιμος απο τον οργανισμο...

Αρα κανονικα θα επρεπε να μου λενε να μην στενοχωριεμαι κ να δινω γαλα! :P:D:D

Νατασα ειπαμε...Οχι προληπτικα αλλα αν χρειαστει θα δωσω!Να ταισω με το ζορι δεν παιζει!

Θα το βγαλει αν το κανω...

:lol::lol::lol: Μαγδα κ εγω γελαω...ακου εκει υπνηλια!!!! :P

Εγω αυτο που σου ειπε η νοσ. το εφαρμοζω!Βαρεθηκα να καθαριζω κ να μην τρωει!...

Ολες τσακωμενες ειστε με τους αντρες σας?

Πως το επαθα κ δεν ειμαι κ εγω?3 φορες το χρονο ΔΕΝ ειμαστε! :lol:

Θα συνεχισω το διαβασμα κ θα επανελθω!

Αχ ναι Αναστασια θυμηθηκα τι ηθελα να σχολιασω

Σχετικα με αυτο που διαβασες στο παρεντσ

Πρωτον ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να φανταστεις τι κομπλεξ εχουν οι γυναικες..ΟΥΤΕ το ποσο υπεροπτηκες μπορουν να γινουν σχετικα με τα παιδια τους..

Εγω παρενστ δεν διαβαζω...σχεδων ποτε

Οσο για το γαλα σου ειπα..και η γνωστη μου ατη που το μωρο της ειναι λιγο πιο μικρο αο τον Τζεφ..πινει μονο γαλα φορμουλα..και μαλιστα γαλα σκονη 3ης βρεφικης ηλικιας.

Εγω παντα λεω πως οποιος ειναι εξω απο τον χωρο- εν προκειμενο στο ιδιο σπιτι με το συγκεκριμενο παιδι- πολλα τραγουδια ξερει...

σαμπωω εδω δενε χει γινει η ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ της ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑΣ σε ορισμενα θεματα;;;

Τι σενοιαζει κυρα μου αμα η αλλη κανει κατι στο παιδι της...ση γουλας ερουξεν που λενε και οι ποντιοι..

Αλλη γνωστη μου το μωρο της γεννηθηκε Μαιο, εκαι απο τον Οκτωβριο το στουμπονε στις κρεμες...τι να πεις..αμα θελει να το στουμπωσει..μεγεια της με χαρα της..

φαγανο μωρο ηταν...δεν θηλασε βεβεια, προβλημα βαρος δεν ειχε..αντιθετα θα ελεγα ηταν ολιγον παχουλο...νεα κοπελα ειναι...αμα επιλεγει να μην ενημερωθει σωστα...προβλημα της..

εγω συμβουλες σε απολυτους ανθρωπους που δεν βλεπουν περα απο τις παροπηδες που φορανε δεν δινω με τιποτα..

Ας κανει η καθε μανα οτι καταλαβαινει για το παιδι της...ολα τα αλαλ ειναι...φιοριτουρες

Ιουλια μου σοβαρα...μπραβο βελτιωση ο μικρος!!!

Εσυ τι λεει;;;;

Γεια σου Ελενη!εννοειται περιμενουμε φωτο απο τη νεραιδουλα σου!!

Χρυσα δεν μπορω να δω τη φωτο γιατι ο γ. κατι εχει πατησει κ μποκαρει ολες τις φωτο κ τις φατσουλες στο μαμμυ ο firefox..θα μπω αυριο απο του σχολειου να σε καμαρωσω κ εσενα κ την κουκλιτσα της ελενης!

καλα ειμαι Χρυσα μου,με ειχε παρει λιγο απο κατω γιατι ηρθαν απανωτα ελλειψη σιδηρου,λαρυγγιτιδα,μετα δικη μου λαρυγγιτιδα..αλλα τωρα ειμαστε ολοι καλα!αν τα καταφερω κ αυριο..ουυυ!θα ειμαι υπεροχα!!φιλακια!

ναι και σε εστιατόριο μας έχει τύχει!!!! αν είναι δυνατόν και πηγαίνοντας εγώ στο αυτοκ. τον κοιτώ και κουνώ το κεφάλι μου, με βλέπει αυτός και ανάβει την μηχανή - σκέφτομαι:"επιτέλους κατάλαβε τι μα....α έκανε και φεύγει" - αλλά πού εκείνος πάρκαρε καλύτερα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Παναγιώτα να προσέχεις λίγο πιο πολύ γιατί αν δώσει καμμιά στο κεφαλάκι του με κανένα παιχνίδι.......το κεφαλάκι είναι ακόμη μαλακό και έχει και την τρυπούλα!!! πρόσεχε!!!

Γωγώ τουλάχιστον η πεθερά σου τα μάζεψε τα κακά να τα πετάξει στα σκουπίδια? :?::?::?:

εκεί κοντά δεν΄είχε κανένα μαγαζί να πάνε στην τουαλέτα?

Καλέ εννοείται...Αυτό έλειπε να τα άφηνε εκεί... :twisted::twisted: Την άφησε τη μικρή μέσα στο πάρκο με μια άλλη γιαγιά και βγήκε και τα μάζεψε....Είναι αραιοκατοικημένη σχετικά η περιοχή, τώρα φτιάχνονται σπίτια και έχει οικόπεδα δίπλα...Γι'αυτό και την έβαλε να τα κάνει εκεί.... :roll::roll:

Γωγουλα μου με το ζαχαρο ολα καλα κοριτσακι μου.Απο τη στιγμη που γεννας ολα οκ.

Βεβαια οταν θα σταματησω το θηλασμο θα κανω και μια καμπυλη.

Τα δικα σου ποτε βγαινουν;;;

Απλως ρε παιδι μου ειμαι νο1 υποψηφια να κανω διαβητη πιο μετα στη ζωη μου.Στα 50 ας πουμε.Για αυτο θα πρεπει να προσεχω πολυ.

Καλη επιτυχια με το γιατρο σημερα.Γιατι να μη σου αλλαξει την ΠΗΤ;;;Τι τον νοιαζει αυτον;;;

Χρυσα Μμμμμμμμμ!!!!!Μανουλι !!!!!!!!

Ρε τι μου θυμιζετε τα νιατα μου;;;;Που εχω να πιω τρια χρονια!!!!!

ασε τωρα μην τα θυμαμαι.Πω πω τι ασωτιες ειχα κανει :oops::oops::oops::oops::oops:

Ρε σεις στη Μυκονο την ανοιξη πηγαινατε με τις σχολες σας;;;;;

Λετε να τα πιναμε παρεα στο super paradise και στο caprise???????

Παναγιώτα πήγαινα κάθε χρόνο με τη σχολή Μύκονο..... :D:D:D:D Τι ωραίες εποχές...Τρελά γκομενάκια.... :D:D:D:D:D:D:D Περασμένα μεγαλεία... :cry::cry::cry:

Πάντως αποκλείεται να ήμασταν μαζί γιατί εσύ μην ξεχνάς είσαι και γιαγιά.... :lol::lol::lol:

Χρύσα ήσουν μινιατούρα, αλλά εμένα τώρα μου αρέσεις πολύ περισσότερο.... :D:D:D:D Σου πάει ο γάμος και το παιδί.... ;););)

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω όλες...Πάω γιατρό!!!!!!!!!!!CU TMR!!!!!!!!!!!!! ;);););)

γωγουλα ολα καλα με το γιατρο!!!

χρυσα κ εμενα πιο πολυ μαρεσεις ετσι!!! εχεις πολυ ωραια φατσα! σου πανε τα παραπανω κιλακια!

ιουλια κ εμενα ετσι εκανε με το γιογιο... καμια βδομαδα τα ελεγε κ τωρα παλι τα ιδια

ευτυχως εσυ κινεισαι προς λαγκαδα μερια!!

απο τι ωρα θα ξεκινησεις ειπαμε??? :lol::lol::lol:

παναγιωτα εγω δεν εχω παει στη μυκονο.... ποτε δε με ενθουσιασε!

εκσταση θα σου ερθω την παρασκευη!!!!! αν ειμαστε ετσι οπως ειμαστε σημερα σιγουρα θα ερθω!!

δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου θελω αγκαλιτσες!! [smilie=love2.gif]

Συνεχιζω ακαθεκτη(λεμε τωρα!)

Καρολινακι κ η Αννυ σε λιγα σημεια βγαζει κ της βαζω κρεμουλα μετα το μπανακι..

μονο αν βγουμε στο κρυο της βαζω κ στο προσωπο...

Χρυσα καλη γυμναστικη κ καλη διατροφη κ ολα θα πανε τελεια!

Νατασουλα<(κ ποια αλλη κοπελα ανεφερε...)

ΔΕΝ θα δωσω σιδηρο προληπτικα!Θα κανω πρωτα επανελεγχο κ αν ειναι το ιδιο χαμηλες οι τιμες..τοτε!

Η φεριτινη ηταν κατω απο το οριο αλλα κ σιδηρος -αιματοκριτης ητνα σχετικα χαμηλα οποτε απο την γενικη εικονα θα δουμε...

μπα με εχει τρελλανει..δε θελει να σας γραψω αλλα!Τα λεμε μετα

κοροιδευε κοροιδευε Λενακι!!καλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!

ε κοιτα..8:10 μπαινουμε..15-20 λεπτα ειναι απο το σπιτι μου ,οταν οδηγουσα τουλ.με Χ,.....................Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΩ ΣΤΙΣ 7;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!να πηγαινω κ σαν κοτα,να κανω κ διαλειμματα για ανασες που με κοροιδευει ο χ.!!

γιατι καλε δεν εισαι καλα;;

αχαχχαχαχαχααχαχα α ρε ιουλια!!!!

μηπως να ερθω να σε πεταξω μεχρι το σχολειο κ μετα να παω κ εγω στη δουλεια μου?? :lol::lol:

ελα μωρε μην αγχνωνεσαι... μια χαρα θα τα πας!!!

την ωρα που θα φτασεις ριξε κ κανενα σφουγγαρισμα!! :lol::lol:

δεν ειμαι κ πολυ στα καλα μου μωρε... ασε εχω τις γκρινιες μου

ελενακι φοβερες οι φωτο!!!!!!!!!

εισαι μια κουκλαρα!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...