Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

το ασανσερ το εχουμε μονο για αυτο το κοριτσακι

αυτος λεει οτι φταιμε εμεις που δε φυλαμε το ασανσερ γιατι ΜΠΟΡΕΙ να το πηρε καποιο παιδακι κ να μην το ξερουμε κ κατι να εκανε κλπ κλπ θεωριες και μπουρδες

αυτος που καθεται ολη μερα στο γραφειο κ ειναι απεναντι απο το ασανσερ γιατι δεν το βλεπει?

εχουμε 250 παιδια να προσεχουμε στην εφημερια δε μπορουμε να φυλαμε το ασανσερ ελεος πια!

γωγουλα μου πολυ ωραια!! καλυτερα να το παρεις μαζεμενο παντως!! ποσοι μηνες βγαινουν?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!

Είχα παρέα σήμερα!!! Ήρθε η Αναστασία με την τσαχπίνα!!! Παίξανε τα ζουζούνια και μεις φάγαμε μισο σοκολατοκέικ που έφερε η κολασμένη για να με παρασήρει στο βούρκο.... :lol::lol::lol:

Ευχαριστούμε πολύ για όλα γλυκά μας κορίτσια!!!!! Σας αγαπάμε και ας μας παχαίνετε!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χρύσα δεν ήξερα οτι είχες τέτοιο πρόλημα...

Ελπίζω να διαψευστεί ο καρδιολόγος. Όπως και να χει, αν τελικά δεν επιχειρήσεις φτ μπορείς να περιμένεις να ξεκινήσει ο τοκετός και να κάνεις τότε καισαρική. Έτσι θα είσαι σίγουρη οτι το νινί επέλεξε την ώρα του για να βγεί! ;););)

Λένα δεν κατάλαβα γιατί φταίτε εσείς που χάλασε το ασανσέρ...

Γωγώ και η Ειρήνη είναι φαταούλας! Να χαίρεσαι που έχεις τόσο βολικό κοριτσάκι! Τα φιλιά μας στην κοιλίτσα σας!!!!

Καρολινακι αλήθεια που μένετε;;

Θου βολτίτσα σήμερα;;;

Νατάσα θα πας τελικά;;;

Argi ωραίος ο τύπος!!!

Αχ Γωγω τι τελεια!!!

και εγω ειχα σκοπο να το παρω ολο σε αδεια..αλαλ δεδομενης της καταστασης..δεν το ζηταω καν!!!

Βρε ξερω οτι ειναι συνηθησμενο..δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο, επαιρνα τις αντιβιωσεις μου πριν- δεν ειχα κανει και καμια επεμβαση περα της καισαρικης..ουτε καν απονευρωση εχω κανει..

ολα ηταν μια χαρα

Και οι κομμαρες και η δυσπνοια και η αρριθμια ειναι φυσιολογικα στη κατασταση μου..αλαλ οχι και να μη μπορω να ανευω μια σκαλα χωρις να μου κοβονται τα ποδια απο τωρα..

αυτο τον προβληματησε κυριως, η ενταση των συμπτοματων και η συχνοτητα του

το τι θα γινει μετα- που δε νομιζω να γινει κατι εαν μετα τη γεννα προσεχω τη διατροφη μου και χασω ολα μα ολα τα παραπανισια κιλα που εχω και εαν οσο ειμαι εγγυος παρπαταω την 1 ωρα μου χαλαρα και γεννικα προσεχω...

Αυτος σαν γιατρος ειπε την αποψη του...εγω θα ηθελα και αλλες αποψεις για να καταληξω στο τι θα κανω

για την ωρα δεν πηρα καμια απολυτως αποφαση..θα δειξει στο μελλων

νατασα μην απασχολεις το κεφαλακι σου κοριτσακι μου, ειναι βλαμμενος..

ολοι εκει βασικα ειναι βλαμμενοι!! αχ αν σας γραψω τι ακουω εκει περα...

κ καθομαι κ κλεισμενη μεσα στην ταξη!! κ ερχονται κ μου λενε οτι τους κατεβει, ετσι μην τυχον κ ηρεμησω!!

μμμμμμμμμμ σοκολατοκεικ!!!!! μιαμ μιαμ!!!!!

ξεκινησα διαιτα σας τοπα?? προχτες!

Χρύσα μην αγχώνεσαι περίμενε να δείς και τους άλλους 2 γιατρούς και μετά θα αποφασίσεις τι είναι πιο ασφαλές για σένα και για το παιδί.

Αργυρώ με είχε ρωτήσει ο Μιχάλης όταν ήταν 4,5 και ήμουν έγκυος στην Έλενα. Μ’επιασε αδιάβαστη και του απάντησα το πρώτα πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό «το μωρό το έστειλε ο Θεόυλης» μην γελάτε αυτό μου ήρθε εκείνη την ώρα. Πάντως από τότε δεν μ’εχει ξαναρωτήσει.

Εσύ τι του είπες?

Γωγώ καλή επιτυχία σήμερα στον γιατρό μακάρι να σου κάνει το κλικ και να μην χρειάζεται να πάς και σε άλλον.

Νατάσα πως πάει με τα πράσινα κακάκια?

Στην Θου δεν θα πάω σήμερα να μην την ταλαιπωρήσω, ελπίζω να τα καταφέρω την άλλη βδομάδα που θα μαζευτείται όλες

λενακι δεν ειναι κατι σοβαρο ..ειπε ατοπικη δερματιτιδα..απλα πρεπει να ενυδατωνω το δερματακι της...

lovie σοκολατοκεικ ...μιαμιιιιιιιιιιιι θελω και εγωωωωωωωωωω...

κατα αθηνα μερια...παπαγου...θες διευθυνση? :lol::lol: αλλα θελω μεγααααααααααλο κομματι...

αχ απο προχθες εκοψα τα γλυκα..ειδικα σοκολατοειδη..τρελη αδυναμια μου! αλλα πρεπει γιατι το χα ξεσκισει ...ειχα ξεκινησει απο τις γιορτες ...αλλα δεν παει αλλο... στην μουριτσα μου ερχοντουσαν επισκεπτες...απροσκλητοι!!!!! :lol:

μπραβο που περασατε ομορφα...λατρευω θεσσαλονικη...!!!!!!!!!!! αχ θελω μπουγατσααααααααα!!

παλια ερχομουν πολυ συχνα..προ γνωριμιας με αντωνη...πολυ προ...γαμου και παιδιου....

γωγακι φιλακια ...

Γωγω καλη επιτυχια σημερα!!!

Ολα θα πανε καλα..ελπιζω να σου αρεσει ο γιατρος

νατασακι αυτο ειναι δεδομενο.

Αμα δεν παω τουλαχιστων 39 ευδομαδων και εφοσον ολα ειναι καλα..δεν επιχειρω τιποτα

Δεν αγχονομαι τοσο..ξερω οτι δεν εχ κατο σοβαρο και απλα επιβαρυνθηκε με την εγκυμοσυνη και οπως το ειπε και ο γιατρος απο τον αυξημενο ογκο αιματος και την αυξημενη καρδιακη λειτουργεια

φανταζομαι αμα γεννισω και μετα ολα θα ειναι οπως πρωτα..

δε με νοιαζει τοσο για μενα- ξερω οτι θ ειμαι περδικι- απλα με τρομαξε λιγο ως προς το θεμα παιδι..γι'αυτο θελλω να δω και τους αλλους δυο...για να δω τι θα μου πουν.

Ρε παιδια κατι ειχε επισημανει η Αναστασια χτες αλλα δεν το θυμαμαι και ηθελα να σχολιασω ..αλλα τοσο πισω δεν τολμω να δω!!!

Καρολινακι λιχουδικο!!!

Η Αφρο που ειναι!!

Εμενα παλη γιατι δε με τραβαει για γλυκα καφεδες και κοκα κολα;;

τι ανωμαλια ειναι αυτη παλη;;;;

Σας διάβασα!! Είμαι πτώμα!!

Θα την πέσω να σαπίσω στον ύπνο!

Θα σας τα πώ ολα και θα σχολιάσω αργότερα!

Φιλάκια κουκλίτσες μανούλες! :D

Αργυρώ με είχε ρωτήσει ο Μιχάλης όταν ήταν 4,5 και ήμουν έγκυος στην Έλενα. Μ’επιασε αδιάβαστη και του απάντησα το πρώτα πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό «το μωρό το έστειλε ο Θεόυλης» μην γελάτε αυτό μου ήρθε εκείνη την ώρα. Πάντως από τότε δεν μ’εχει ξαναρωτήσει.

Εσύ τι του είπες?

τίποτα!!! ήμουν έτοιμη να πω κάτι αλλά εκείνη την στιγμή ήρθε ο άντρας μου από την δουλειά και την "γλύτωσα" :D , αν ξαναρωτήσει θα του πω για την αγκαλιά των γονιών και τα σποράκια που ενώνονται και γίνεται ένα παιδάκι, μεγαλώνει στην κοιλιά με το φαγητό της μαμάς και μετά αφού γίνει μεγάλο, δεν χωρά και θέλει να βγει έξω, τότε ο γιατρός το βγάζει από την κοιλιά της μαμάς!!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

κάπως έτσι σκέφτομαι, αυτό με το πιπί της μαμάς δεν μου άρεσε και μοιάζει τρομακτικό!!!!! :o:?

θα πάω και σε βιβλιοπωλείο να δω αν έχουν κανένα βιβλίο σχετικό.....η αδελφή μου, μου είπε ότι υπάρχουν τέτοια βιβλία για παιδιά και αυτοί στο νηπιαγωγείο έχουν!!! :|

Καλέ ναι η Αφρο που είναι σήμερα;;;; :roll::roll::roll::roll::roll:

Χρύσα όλα θα πάνε καλά...Μην αγχώνεσαι!!!!!!Δε σε φοβάμαι εσένα.... ;););) Όμως μου κάνει εντύπωση που επέμεινε τόσο πολύ στα κιλά...Μια χαρά είσαι ρε...Σιγά!!!!Έχεις δει χοντρές;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Αρτζι καλή και η ιδέα σου για τις εξηγήσεις που χρωστάς στο Λουκάκο.... :lol::lol::lol: Όμως σίγουρα υπάρχουν βιβλία...Ψάξε λίγο.... ;););)

Νατάσαααααααααααααα σιγά μωρή μην παχύνεις.....Σας ζηλεύω!!!!!!! :x:x:x:x:x:x:x

Με κόλλησε η συμπεθερά μου και στον ύπνο μου έβλεπα τη Φρανίτα, τον Σεμπούλη, το Δανό, τη Σισσιώ και σενα Χρύσα με τον Οδυσσέα.... :lol::lol: Κάπου έξω ήμασταν για ποτάκι...Ήταν καλοκαίρι.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σισσάκι, Νατασούλα (που σε έχω χάσει τελευταία)...... :-*:-*:-*:-*:-*

αργυρουλα σιγουρα υπαρχουν βιβλια!

γωγω ακου εκει σε κολλησα....

αν ισχυε κατι τετοιο θα επρεπε να βλεπεις ονειρα γαματα φαντασια!!!!

μα τι απλο ονειρο.. ησασταν για ποτακι..

να μην εχει μια φωτια, μια πυργακια, κατι για σασπενς??? :lol::lol:

περιμενω τον τολη να φαμε........ πειναω!!!!

Γωγω δεν φαινομαι αλλα οταν εισαι μαξιμουμ 53 κιλα ολη σου τη ζωη...οταν πας στα 70 ..και οταν κυριως εισαι πανω απο 60 για μεγαλο χρονικο διαστημα αυτο επιβαρινει κυριως την καρδια

τεσπα...

ολα καλα θα ειναι..ειαι αισιοδοξος και θετικος ανθρωπος εγω δε μασαω!!

Αχ τι ωραια..παρεουλα για καφε..τελεια..

αργυρουλα σιγουρα υπαρχουν βιβλια!

γωγω ακου εκει σε κολλησα....

αν ισχυε κατι τετοιο θα επρεπε να βλεπεις ονειρα γαματα φαντασια!!!!

μα τι απλο ονειρο.. ησασταν για ποτακι..

να μην εχει μια φωτια, μια πυργακια, κατι για σασπενς??? :lol::lol:

περιμενω τον τολη να φαμε........ πειναω!!!!

Εσύ είσαι ανωμαλιάρα μωρή..... :lol::lol::lol::lol: Σιγά μην βλέπω εγώ τέτοια όνειρα..... :-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?

Τι φαγητό έχεις σημερα;;;;;;; :?:?:?:?:?

Α, δε σας είπα...Η Ιωάννα για πρώτη φορά έκανε κακά έξω, στο δρόμο..... :lol::lol::lol: Την είχε πάει η πεθερά μου στο πάρκο και της λέει "Γιαγια σέλω κακά..." Της λέει η πεθερά μου "κάνε στο πάμπερς"...Απαντά "όχι, ε σέλω..." Τι να κάνει η πεθερά μου, βγαίνουν από το πάρκο, πάνε παραδίπλα, της κατεβάζει τα ρούχα, την κρατάει και η μικρή έχεσε.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:=))=))=))=))=))=))=))

Χρυσαααααααααα ήσουν πολύ αδύνατη στα 53.... :lol::lol::lol::lol: Μη μασάς...Μαζί θα τα χάσουμε.... ;);););)

Γεια σας αγαπημένες!!!

Πώς είστε;;;;

Χρυσα μου διαβασα τα νεα σου.Χαρηκα παρα πολυ για την αυχενική διαδανεια!!!!

Για το άλλο θεμα δε ξερω και πολλα.Σιγουρα θα επαιρνα και 2η γνωμη.Ευχομαι ολα να πανε καλα κοπέλα μου.

Αργυρω μου εχω δει τετοια βιβλια και δεν μου πολυαρεσαν :oops: Εδειχναν φωτο απο το σωμα μας και μου φανηκαν καπως για παιδακι 4 ετων.Ειμαι και εγω συντηρουκλο μάλλον. Μου φαινεται θα πω και εγω στον Νικολα οτι τα παιδια τα στελνει ο Θεος.

Οσο για το παρκινγκ ,ρε συ δε σου εχει τυχει και σε εστιατοριο;;;Να ειναι αδεια τα τραπεζια και να ερχονται να καθοντε διπλα σου.η ψυχολογια της σαρδελας.

Λενα πες στο διευθυντη οτι παιδαγωγικα σπουδασες και οχι φυλαξη ανηλικών!!!Αμαν πια!!!Αυτο με τις εφημεριες που πρεπει να εχεις τα ματια σου 14 λες και εισαι μπατσος (ειδικα στο Λυκειο) και παρακολουθεις τους κρατουμενους, ειναι το χειροτερο μου.ευτυχως εχω παντα δουλεια στο γραφειο και δεν κανω σχεδον ποτε εφημερια.

Μαγδα ποτε παρουσιαζεις βρε;;;Περνατε και εκει απο επιτροπή;;;;Πω πω θυμαμαι την παρουσιαση του αντρα μου.Ειχαμε παει και φαγητα για να τους καλοπιασουμε. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γωγουλα ποτε αρχιζει η αδεια σου;;;

Θουλιτσα περαστικα ρε συ.Ποτε εχεις ξανα γιατρό;;;;Συσπασεις εχεις καθολου τώρα;;;;

Νατασα και αναστασια φτου σας ρε!!!Μας κολαζετε!!!Α Αναστασια ολο θελω να στο γραψω και ολο το ξεχναω. Και ο δικος μου ο φαγανας εχει χαμηλο σιδηρο-φερριτινη και πηρε 3 μηνες σιροπι σιρήρου.

Επισης εβαλα μιγαδακι στο τικερ γιατι αυτο το μωρο ειναι σαν γυφτακι.Που εχει μοιασει δε ξερω!!!!!!

Σημερα το επαιξα Μπομπ ο Μαστορας.Εστησα μια κουνια-ριλαξ που μας εφερε η νονα μας!!!την εβαλα και μεσα στο παρκο οποτε δεν θα τον φτανει και ο Νικολας.Χθες του εδωσε 2 κατραπακιες του μικρου!!!!! :cry::cry::cry::cry: Και να σκεφτειτε οτι ημουνα εκει.Μιλαμε δεν τον προλαβαινω!!!!!

Παναγιώτα μουυυυυυυυυ τι ωραίες εικόνες..... :x:x:x:x:x Ακόμα κι αν τον κοπανάει που και που.... :?:?:? Ανυπομονώ!!!!!!!!!Τι καλά με δύο παιδάκια..... :x:x:x:x

Άδεια κανονικά αρχίζει 23/2, αλλά θα προσπαθήσω να ξεκινήσει 2 εβδομάδες μετά...Αν μου αλλάξει ο γιατρός την ΠΗΤ.... :?:?:?:?:?:?:?

Ρε σε έχω ξαναρωτήσει...Με το σάκχαρο όλα καλά;;;Δεν έχεις θέμα, έτσι;;;;; :?:?:?

Χρύσα θα κάνεις εννοείται ότι είναι καλύτερο για το μωράκι! Άντε να δούμε το θα σου πούνε κι οι άλλοι γιατροί...

Το συμπέρασμα ότι έχει χειροτερέψει δηλαδή το έβγαλε από τα συμπώματα? Κούραση κτλ? Επειδή είναι πολύ έντονα? Γιατί αυτά μπορεί στην πορεία να γίνουν πιο ήπια. :roll:

Εγώ όπως σου είπα κατά τον 7ο είχα πολλες ταχυκαρδίες και ένιωθα κομμάτια αλλά προς το τέλος ένιωθα περδίκι! Τρελή ενέργεια! Το κράταγα το παιδί για κανα τρίμηνο ακόμα άνετα :lol: Δεν ξέρω γιατί :roll:

Γωγούλα ήθελα να σου πω από χτες....

Τι αγχώνεσαι για το θηλασμό?

Λες και υπάρχει περίπτωση εδώ που έμπλεξες να μη θηλάσεις? :lol:

Θα θηλάσεις και θα πεις κι ένα τραγούδι :-p

Ολες εινει ατο 2005

που ημουν νια...

και ημουν ελευθερο πουλι..και ειχα προικα αφαγωτη..και γκομενιαζα στα μπαρακια...

μετα ο αντρας μου αποφασησε - επιτελους- να μου ορμηξει!!!!

παναγιωτα μου σοβαρα ο Νικολας..πωπω...αχ και εμενα με περιμενουν κατι τετοιααα

Γωγω μπραβο στην Ιωαννα!!!!

Δεν παίζονται οι γερμανοί... Θα έβριζα αλλά κρατιέμαι.

Και ναι, εγώ με τα κουτσά γερμανικά μου τσακώθηκα (φυσικά μόνη μου, μιας και οι γερμανοί δεν κάνουν τέτοια) με την κοπέλα στη ρεσεψιον του γυμναστηρίου! Υποτίθεται ότι κρατάνε τα παιδιά για να γίνουν κορμάρες οι μητέρες. Υπάρχει όμως ένα θεματάκι...

Δεν υπάρχει κοπέλα όλες τις ώρες αλλά 2,5 ώρες το πρωί και άλλες τόσες το απόγευμα. Πάει στο καλό.. Το κορυφαίο είναι ότι προσέχουν μόνο 3 μωρά τη φορά και πρέπει να το έχεις κλείσει 3 μέρες νωρίτερα. Αυτά δεν τα γνώριζα και πήγα χύμα στο κύμα. Το μωρό κοιμόταν και ζήτησα να κάνω λίγο μέχρι να ξυπνήσει.

-ΟΧΙ δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει κάποιος να το προσέχει.

-Μα θα είναι στο καρότσι και εγώ στον ίδιο χώρο.

-Λυπάμαι δεν γίνεται.

-Καλώς, τότε να κλείσω για κοπέλα το πρωί της Δευτέρας;

-Λυπαμαι δεν γίνεται. Μόνο τρεις μέρες νωρίτερα. Δηλαδή μπορείτε σήμερα να κλείσετε για το Σάββατο. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει χώρος για εσάς. Είναι ήδη κλεισμένο.

Εδώ αρχίζω να αφρίζω...

-Μου λέτε δηλαδή ότι πληρώνω συνδρομή και δεν μπορώ να έρθω. Και δεν μπορώ να κλείσω από σήμερα για τη Δευτέρα. Αν όμως με προλάβουν αλλες τρεις μητέρες όταν πάρω τηλέφωνο αύριο, ούτε τη Δευτέρα θα μπορέσω να έρθω. Τι έχετε να μου προτείνετε;

-Λυπάμαι.

Ειπώθηκαν πολλά πολλά άλλα που με έκαναν να τραβάω τα βυζιά μου!!! Μου έκοψε το γάλα η άχρηστη. Τελικά έκλεισα για το Σάββατο, μιας και υπήρχε ώρα μόνο 13:00-15:00.

Και το μωρό τώρα ξύπνησε! 3 ώρες μετά... Δηλαδή 1 ώρα δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι;;; Σιχτιρ...

Τουλάχιστον ο σολομος βγηκε νόστιμος....

ναι και σε εστιατόριο μας έχει τύχει!!!! αν είναι δυνατόν και πηγαίνοντας εγώ στο αυτοκ. τον κοιτώ και κουνώ το κεφάλι μου, με βλέπει αυτός και ανάβει την μηχανή - σκέφτομαι:"επιτέλους κατάλαβε τι μα....α έκανε και φεύγει" - αλλά πού εκείνος πάρκαρε καλύτερα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Παναγιώτα να προσέχεις λίγο πιο πολύ γιατί αν δώσει καμμιά στο κεφαλάκι του με κανένα παιχνίδι.......το κεφαλάκι είναι ακόμη μαλακό και έχει και την τρυπούλα!!! πρόσεχε!!!

Γωγώ τουλάχιστον η πεθερά σου τα μάζεψε τα κακά να τα πετάξει στα σκουπίδια? :?::?::?:

εκεί κοντά δεν΄είχε κανένα μαγαζί να πάνε στην τουαλέτα?

Μαγδα ποτε παρουσιαζεις βρε;;;Περνατε και εκει απο επιτροπή;;;;Πω πω θυμαμαι την παρουσιαση του αντρα μου.Ειχαμε παει και φαγητα για να τους καλοπιασουμε. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παρουσιάζω 27 Απριλίου αλλά πρέπει να παραδώσω 3 μήνες πριν...δηλαδή.....την άλλη Πέμπτη :-ss:-ss:-ss

Θα έχω επιτροπήγ από Γερμανία και Αγγλία. Φαγητά μετά την παρουσίαση πάμε εδώ. Αν μου το δώσουνε δηλαδή....γιατί αν δε μου το δωσουνε σιγά μην τους ταίσω κι όλας :mrgreen:

Εντάξει με το στήθος που σε πόναγε? Καλύτερα τώρα?

Αθηνα πλακα κανεις;;;;

πωπω..δεν το περιμενα αυτο απο τετοια χωρα!!!!

Αργη ασε..και εδω στο Ελλαδισταν μια απο τα ιδια..

αδειο το παρκινγκ..αλαλ κολλανε διπλα σου..

αδεια η ταβερνα..και καθονται κολλητα σε σενα.. ε μα ελεος

μαγδα καλη επιτυχια!!!!

Γωγουλα μου με το ζαχαρο ολα καλα κοριτσακι μου.Απο τη στιγμη που γεννας ολα οκ.

Βεβαια οταν θα σταματησω το θηλασμο θα κανω και μια καμπυλη.

Τα δικα σου ποτε βγαινουν;;;

Απλως ρε παιδι μου ειμαι νο1 υποψηφια να κανω διαβητη πιο μετα στη ζωη μου.Στα 50 ας πουμε.Για αυτο θα πρεπει να προσεχω πολυ.

Καλη επιτυχια με το γιατρο σημερα.Γιατι να μη σου αλλαξει την ΠΗΤ;;;Τι τον νοιαζει αυτον;;;

Χρυσα Μμμμμμμμμ!!!!!Μανουλι !!!!!!!!

Ρε τι μου θυμιζετε τα νιατα μου;;;;Που εχω να πιω τρια χρονια!!!!!

ασε τωρα μην τα θυμαμαι.Πω πω τι ασωτιες ειχα κανει :oops::oops::oops::oops::oops:

Ρε σεις στη Μυκονο την ανοιξη πηγαινατε με τις σχολες σας;;;;;

Λετε να τα πιναμε παρεα στο super paradise και στο caprise???????

Αθηνά :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: , μάλλον έπεσες σε γραφειοκράτες!!!

θα σε πάρω αύριο τηλέφωνο να τα πούμε , θα είσαι σπίτι? :)]

παναγιώτα και για το παιδί υπάρχει κίνδυνος κατά την εφηβεία!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...