Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

καλημερα...

χρυσα φυλο ειδατε καλε?

οσο για το καρδιοολογο δε ηξερα οτι εχεις ιστορικο..να πας κ αλλου ρε

δε σχολιαζω αλλα..παω να κανω δουλειες..

το αφηνουμε για τη αλλη βδομαδα τη συναντηση..ασε μη εχω κ τυψεις αν κολλησετε..

ισως ερθει η νατασουλα αφου τη επομενη δε θα ναι εδω

καλημερα σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χρύσα σας ταλαιπώρησε το νινάκι? Ωραία που είναι όλα καλά!!! Φύλο δεν είδατε? Είναι και νωρίς βέβαια... εμενα μου το είχαν κάνει λάθος στην αυχενική.

Το περπάτημα θα σου κάνει πολύ καλό και στη γέννα - θα δοκιμάσεις φυσιολογικό από ότι θυμάμαι ε? - θα είσαι σε φόρμα ;)

Λοιπόν....δουλειά τώρα! Άμα ξαναγράψω μέχρι το μεσημέρι να με βρίσετε :mrgreen:

Και εγω σελινο βαζω σε ολα τα φαγητα του μικρου

βαζω λιγο ψιλοκομενο μισχο μολις κλεισω το ματι..δηλαδη 5 λεπτα πριν παρω την κατσαρολα

Θου δεν ειδαμε φυλλο...δεν ηθελε να μας δειξει!!!

Καλημεραααααααααααα σε όοοοοοοοοοοοοολες τις κουκλες!!!!!!!!

τι μου κανετε?

εγκυουλες και μη?

για λιγο θα λειπει το μπος και ειμαι ελευθερη για κους κους και κουκουβαγιοκουβεντουλες...που πε και η Αναστασια μας! και ότι αλλο θελετε...

Καλημέρα και από μένα! Επέστρεψα σπίτι. Πάλι τρέχω και δεν φτάνω. Λέω σήμερα να το παλέψω για το γυμναστήριο. Θα προσπαθησω να διαβασω τα νεα σας αργότερα!

Φιλιά!

γραφετε πολλα και μεχρι να σας διαβασω ξεχναω μερικα... :oops::oops: εγω και η μνημη ελεφαντα....καμμια σχεση!!!!!!!!! γάυτο πολλες φορες λεω απλα ενα γεια σε πολλες...για να δω τι θα θυμηθω...

Γιωτακι μου,ειχαμε παει στην γιατρο και της ειπα οτι εχει κατι ξερα στο δερματακι ..τα ειδε....και μου δωσε μια αλοιφη της avene...για ενυδατωση...η αληθεια ειναι οτι τα παρουσιαζει σε ορισμενα σημεια..πιο πολυ στα μπρατσα και στα ποδαρακια και λιγο στα γονατα ειναι πιο ξηρο το δερματακι της...αλλα της βαζω εγω το βραδυ μετα το μπανακι...πρεπει να το πω και στις υπολοιπες που την εχουν τα πρωινα...μαμα..πεθερα και νταντα...η αληθεια ειανιοτι το χαδει και πιο παλια αλλα ειναι σε λιγα σημεια και το ξεχναγα... :oops: ο μαμ μαμ ταλιμπανακος μας τι κανει? ο ιασωνακος? τελικα τι εγινε με την χοριακη? για σημερα τι θα κανεις?

Χρυσουλινιιιιιιι μου ολα καλα θα πανε...μην αγχωνεσαι...όσο για το θεμα καρδια...οπως λεω παντα καλο ειναι να παιρνεις και μια δευτερη γνωμη...τωρα σκεψου το μωρακι...και μετα μπορει καν ναμην χρειαστει να παρεις φαρμακευτικη αγωγη...αντε με τοσο περπατημα σκεψου το καλό της υπόθεσης... θα γινεις φετες!!!!!!(που λεει και το θεμα μας :lol::lol: )στυλάκι!!!!! φιλια στον ταζουλη μας...

Αναστασια μου που εισαι εσυ βρε ? κουκουβαγιομανουλα και εσυ? :lol::lol: η Αννυ σου καλα?

Χιονοκοριτσο....τι διαβαζω μωρε εχεις θεμα με το φαγητο της μικρουλας? αχ φανταζομαι ποσο ψυχοφθορο θα ναι ...ελπίζω να αλλαξει και να αρχισει να τρωει ..απο κιλακια ειναι πολυ αδυνατη?

Μαιμουδακιιιιιιιιιι μου τι κανεις ? ο ξανθουλης κουκλος καλα?

Αφρο τι κανεις? ο μικρος πως πηγε με την εξεταση? δεν θυμαμαι αν ειπες... :oops: με τα ποδαρακια εκανες αυτο που σου ειχα πει πριν καιρο καμμια ασκησουλα?

Παναγιωτα μου,lovie τι κανουν τα μωρακια σας?

θουυυυυυυυυ εχεις ετοιμασει βαλιτσα? :lol::lol: σε ποσες μερες ειναι η πητ?

αρτζι...

Βικυ τι κανετε?

Σισσιω πως πανε οι γαμοετοιμασιες????ποτε με το καλο?

Ιουλια πως πηγε με την οδηγηση ανευ συνοδηγου?

φιλια σε οποια ξεχασαααααα...

Καλημέρα όμορφες;;;Τι κάνετε;;;Εγώ καλά...Σήμερα έχω ραντεβού στο Έλενα με τον καινούριο γυναικολόγο...Η αλήθεια είναι ότι έχω λίγο άγχος... :?:?:? Θα δείξει....

Όσο για το σίδηρο "προληπτικά", εγώ της έδωσα όπως μου είπε ο γιατρός....Και μου το είπε όταν σταμάτησα να δίνω στην Ιωάννα δικό μου γάλα λέγοντας ότι του εμπορίου δεν είναι ενισχυμένα και να πάρει για λίγο καιρό..... :?:?:?:? Της το έδωσα...Δεν έπαθε τίποτα.... :roll::roll::roll:

Σέλινο της βάζω σχεδόν σε όλα τα φαγητά...Εγώ προσωπικά πεθαίνω για σελινο...Λατρεύω τη μυρωδιά του.... :D:D:D:D:D

Ρε κορίτσια σας διαβάζω που λέτε για τα παιδάκια σας ότι δεν τρώνε και μένω έτσι.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Μα πως είναι δυνατόν;;;;; :roll::roll::roll: Δεν πεινάνε;;;; :?:? Όταν σας βλέπουν να τρώτε, δε ζηλεύουν;;;;; :?:?:?:?:?

Μόνο η Ιωάννα μου τα καταβροχθίζει όλα;;;; :shock::shock::shock::shock: Εμείς δεν τολμάμε να ανοίξουμε ντουλάπι και να δει κάτι, θα θέλει να φάει... :shock::shock::shock: Αν δεν της δώσω το απόγευμα φαγητό (μου έχει πει η γιατρός να τρώει και απόγευμα φαγητό προς βράδυ), μου ζητάει απελπισμένα.... :o:o:o:o:o

Τι να πω;;;; :roll::roll::roll::roll:

Έρη μου μην είσαι έτσι ρε!!Έλα θα τα βρείτε!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Χρύσα μουυυυυυ μπράβο για την αυχενική που ήταν όλα καλά...Το θέμα με την καρδιά παρακολούθησε το!!!!!!! ;););););) Όλα θα πάνε καλά...

Αθηνούλα γυρίσατε Βερολίνο;;;;Τι νέα;;;Το μπεμπέ;;;;; :x:x:x:x

Καρολινάκι, Μάγδα, Θούλη, Άφρο, Άρτζι μου τα φιλιά μου....

Ζηλέυουν αμέ

αμα τρώω χαζομάρες

πχ πατατάκια, τσίχλες, καραμέλες, πίτσα, μακαρόνια τρέχουν :lol::lol::lol::lol:

Η Ιωάννα μου ήταν ένα παχουλό μωρό με βάρος πολύ πάνω από το μέσο όρο

Να φανταστείς ο γιατρός τη ζύγιζε απο 2 φορές γιατί νόμιζε έκανε λάθος.

Πλέον έχει γίνει ένα κανονικό κοριτσάκι :D

Καλημέρα μανούλες, ελπίζω να είστε όλες καλά

Θέλω να γράψω τόσα πολλά αλλά δεν έχω χρόνο

Χρύσα μπράβο για την αυχενική σας. Για τον καρδιολόγο να πάρεις και 2η γνώμη

Αναστασία δεν έχω καταλάβει αν ο σίδηρος και ο αιματοκρίτης είναι καλός γιατί πρέπει να πάρει συμπλήρωμα? Άλλωστε λίγο πολύ όλα τα παιδιά έχουν πρόβλημα με τον σίδηρο μέχρι κάποια ηλικία. Ο Μιχάλης φέτος 1η φορά βγήκαν καλές οι εξετάσεις του για σίδηρο. Η Έλενα είχε χαμηλό αιματοκρίτη και σίδηρο αλλά καλή φεριτίνη οπότε μας είπε ότι δεν χρειάζεται συμπλήρωμα. Βέβαια είναι πολύ πιθανόν να έχουν στίγμα μιας και έχει ο άντρας μου.

Αργυρώ πρόσφατα διάβασα για το θέμα που ρώτησες και έλεγε ότι εφόσον τα παιδιά ρωτήσουν δεν πρέπει να τους πούμε ψέματα αλλά όλη την αλήθεια. Ξεκινάμε δηλαδή στην αρχή η μαμά έχει αυγουλάκια και ο μπαμπάς σποράκια κλπ.. και αν το παιδί συνεχίζει με ερωτήσεις και δεν αρκείται σε αυτά του λέμε πως ακριβώς γίνεται η πράξη δηλαδή το πουλάκι του μπαμπά μπαίνει στο πιπί της μαμάς….. :o:o:o:o:o

Δεν ξέρω εμένα μου φάνηκε κάπως και δεν θα το έλεγα σε ένα 6χρονο παιδί. Μήπως είμαι πολύ συντηρητική?????????????

γεια σας

χρυσα δεν ηξερα οτι εχεις θεμα με την καρδια....ελπιζω ολα να πανε καλα..το νινακι δυσκολο μου φαινεται θα βγει :D

μαγδα μου τι κανεις;;;;η μικρη δεν τρωει εεεε;;;;;

εγω ρε κοριτσια βαριεμαι να τα ταιζω πια...δεν ξερω τι να τους δωσω πια..ολη την μαμ και μαμ...ειναι.....

παω να τα κανω νανι και επανερχομαι

Δεν ξέρω εμένα μου φάνηκε κάπως και δεν θα το έλεγα σε ένα 6χρονο παιδί. Μήπως είμαι πολύ συντηρητική?????????????

εσένα σε έχει ρωτήσει ο Μηχάλης?

λοιπόν δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους:

πάμε στο ΣΜ, παρκάρουμε στο υπόγειο πάρκινγκ, στην σειρά που παρκάρω έχει διαθεσιμότητα για 20 ή παραπάνω αυτοκίνητα, είναι όλη άδεια, απέναντι ακριβώς άλλη σειρά, άδεια πάλι, είμαι μόνη μου και έρχεται ένα άλλο αυτοκ. με άντρα οδηγό και παρκάρει ακριβώς ΔΙΠΛΑ μας!!! :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil: , έλεος δλδ και μάλιστα από την πλευρά που βάζω την μικρή!!!!

Ιδού και οι φωτό, το ασημί AUDI είναι δικό μας και η BMW που πάρκαρε δίπλα!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Αργυρώ πρόσφατα διάβασα για το θέμα που ρώτησες και έλεγε ότι εφόσον τα παιδιά ρωτήσουν δεν πρέπει να τους πούμε ψέματα αλλά όλη την αλήθεια. Ξεκινάμε δηλαδή στην αρχή η μαμά έχει αυγουλάκια και ο μπαμπάς σποράκια κλπ.. και αν το παιδί συνεχίζει με ερωτήσεις και δεν αρκείται σε αυτά του λέμε πως ακριβώς γίνεται η πράξη δηλαδή το πουλάκι του μπαμπά μπαίνει στο πιπί της μαμάς….. :o:o:o:o:o

Κορίτσια μου εγώ πάντως πιστεύω ότι πρέπει να εξηγήσετε στα παιδάκια εσείς οι ίδες τι ακριβώς συμβαίνει ή ο μπαμπάς τους....Θα είναι πολυ χειρότερα αν τα ακούσουν από άλλα παιδάκια και μάλιστα παραποιημένα.... :?:?:? Πρόσφατα μάλιστα διάβαζα μια έρευνα που έλεγε ότι τα παιδάκια που μαθαίνουν από τους γονείς τους πως γίνονται τα παιδάκια, αρχιζουν πολύ αργότερα τις σεξουαλικές επαφές σε σχέση με αυτά που τα ακούνε από τρίτους.... :roll::roll::roll::roll: Νομίζω ότι πρέπει να βρείτε κάποιο βιβλίο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης να συμβουλευτείτε.... :roll::roll::roll::roll:

Γωγω Γιωτα και νατασουλα καλησπερα!!!

τι κανετε;;;

Στο θεμα σου αργη εγω ειχα διαβασει περιπου αυτο που λεει και η νατασουλα...και παντα αναλογα με την ηλικια των παιδιων

Βεβεια δεν ξερω πως θα αντιδρασω αναλογα σε ενα τετοιο θεμα...στη θεωρια ολα ειναι καλα..πως το λες ομως στην πραξη;;;

Θεμα - σοβαρο- με την καρδια δεν ειχα ποτε...

τωρα εγινε ελαφρος..

απλα η ενσταση του γιατρου μου ηταν αφενος στον φυσιολογικο τοκετο..αφετερου και σε μια καισαρικη

δεν μπορει να με συμβουλεψει τι θα ηταν καλυτερο στην περιπτωση μου. Στον μεν φυσιολογικο η καρδια θα ζοριστει παρα πολυ με αγνωστες επιπτωσει - κυριως- στο μωρο..αφου ελλειπη οξυγονωση εχει συνεπιες στην νευρολογικη και εγκεφαλικη λειτουργεια του μωρου..δηλαδη μπορει να ειανια πο κατι απλο..πχ να παθει δυσπνοια κατα την γεννα η δυσφορια με αποτελεσμα να νοσιλευτει σε ΜΕΝΝ με αναπνευστικα προβληματα...η.....

η δε καισαρικη με την ναρκωση- στην προκειμενη θα προτιμιθει η ολικη ναρκωση- εχει επιπτωσεις περισσοτερο ομως σε μενα παρα στο μωρο...

Και μαλιστα μου ειπε οτι αυτο ειναι ασχετο εαν εχω η δεν εχω κανει ηδη μια καισαρικη..θα την συνιστουσε παλη ..

Γι'αυτο θα δω ακομα δυο γιατρους...

τον γιατρο που κουραρε πριν το μπαι πασ τον πεθερο μου..και εναν Παπαδοπουλο που δουλευει στο Παπανικολαου αυτος συστημενος ..

οποτε θα δουμε αναλογα τι θα μου πουν και αναλογα επισης θα πραξω και εγω στη συνεχεια

τότε Χρύσα ναι να πας και σε άλλον αλλά αν σου πει τα ίδια πρέπει να κάνεις ό,τι είναι ασφαλές για σένα και το παιδί, μην το ρισκάρεις!!!

σου εύχομαι τα καλύτερα και απλά να είναι λάθος εκτίμηση του γιατρού.....!

και εγω παντως πιστευω οτι ο φυσιολογικος τοκετος στη περιπτωση σου ειναι καπως επιφοβος....

δες τι θα σου πουνε και οι υπολοιποι γιατροι :);)

Το προβλημα που εχω ειναι πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας και νομιζει οτι διμηουργηθηκε μια λιγο μεγαλυτερη δυσλειτουργεια στους γλωχίνες..

αυτο το εχει παρα πολυ ςκοσμος- και δεν το ξερει- και δεν ειναι τιποτα ουσιαστικα σοβαρο

απλα πρεπει να προσεχεις να μη ζωρηζεις την καρδια με πολυ εντονη δραστηριοτητα πχ οχι πρωταθλητισμο κολυμβισης κλπ κλπ..και πρεπει πρινα πο καθε προγραμματισμενη επεμβαση να παιρνεις αντιβιωση..

πχ πας να κανεις απονευρωση πρεπει τουλαχιτων 3-5 μερες πριν να παρεις αντιβιωση..κλπ κλπ..

εγω πχ πριν την καισαρικη και μετα πηρα αντιβιωση.

το θεμα ειναι οτι ειδε κατι που πλεων δυσκολευει την λειτουργεια- γι'αυτο και η εντονη δυσπνοια εντονη κομμαρα- εντονη κουραση..αλλα δεν μπορει να βγαλει σωστη διαγνωμη μονο με τον υπερυχο.

Πρεπει να γινει αναλυτικο σπινθυρογραφημα για να δει καθαρα κατι που δεν μπορει να γινει οσο ειμαι εγυος..

γι'αυτο συστινει αυτος καισαρικη...

τωρα θα δουμε

θα παω το καρδιογραφημα και τις φωτο απο τον υπερυχο στους αλλους δυο να τις δουν και βλεπουμε

Απογοητευτηκα παρα πολυ..

γιατι ρε ΓΜΤ ειναι κατι που το ειχα παντα..και που ποτε δε μου δηγμηουργουσε προβλημα...και ποτε δε μου ειπαν οτι ειναι κατι το σοβαρο..

και τωρα να αυτο...

γιατι τωρα ρε γμτ...γιατι τωρα..δεν μπορουσε να εμφανιστει πιο μετα...γκρρρρρρρρ

μην απογοητεύεσαι Χρύσα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όλα θα γίνουν, δες τι θα πουν και οι άλλοι γιατροί και βλέποντας και κάνοντας....ακόμη και καισαρική με αντιβίωση να είναι, δεν πειράζει αρκεί το αποτέλεσμα να είναι καλό και πάνω απ΄όλα υγιές!!! μια αγκαλιά και φιλάκια από μένα και το μπουμπούκι μου :YMHUG::YMHUG::x:x

καλησπερα κοριτσια μου!!!

πεμπι μου το εχω δοκιμασει κ αυτο, βλεπει μια χαρα η μικρη..

ναι εχει πανσεληνο??? γιαυο εμεις ειμαστε μεστα μελια??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

για το φαγητο που λετε ουτε εγω τον ζορισα ποτε.. οταν ηταν πιο μικρος δεν ετρωγε, ζητημα ηταν αν ετρωγε 3-4 κουταλιες, μονο γαλα ηθελε. απο οταν ειχαμε βγει απο το νοσκομειο κ μετα (που ειχε αδυνατισει πααααααρα πολυ) αρχισε κ ετρωγε!!

μαγδουλα για τα τριγλυκεριδια ειδικη ειναι η συμπεθερα μου η γωγω!!

ναι το σελινο ειναι πολυ θρεπτικο!! μηπως της αρεσουν οσα εχουν πρασινο χρωμα??

ο αναστασης οτι κιτρινο να του δωσεις θα το φαει!! :lol::lol::lol:

χρυσα πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα με την αυχενικη!!!

τι προβλημα εχεις με τη βαλβιδα?? ειναι κατι σοβαρο??

σιγουρα να πας κ σε εναν ακομα!τωρα πως το καταλαβες οτι σε ενοχλει??? ειχες δυσπνοια?

παντως εφοσον υπαρχει κινδυνος κ για σενα κ γαι το μωρο δεν το συζητω.. να βρεθει η καλυτερη λυση!

χαχαχαχαχαχααχα αργυρουλα κ σε εμας εχει τυχει!!!!! μα ειναι τραγικο!!!!

παντως για τα παιδια κ εγω αυτο με τα σπορακια κ τα αυγουλακια ξερω!!

γωγουλα μουυυυ τι κανετε???

σημερα στο σχολειο εγινε Ο ΧΑΜΟΣ!!! κλειστηκε μια δασκαλα μεσα στο ασανσερ με μια μαθητρια.. αυτο το κοριτσακι ειναι σε αναπηρικο καροτσακι κ ολο το ηλεκτρολογικο του σχολειου εχει προβλημα.. οταν πατησαν μεσα το κουμπι για να ανεβει πανω το ασανσερ κατι βραχυκυκλωσε κ επεσαν οι ασφαλειες. η πορτα δεν ανοιγε κ αυτες εμειναν μεσα. ερχεται ο διευθυντης κ αρχισε να ουρλιαζει οτι φταιμε εμεις (οι δασκαλοι) που δεν προσεχουμε το ασανσερ κ το παιρνουν τα παιδια για να ανεβοκατεβαινουν! :o το οτι ολο το σχολειο εχει προβλημα δεν το συζηταμε!

Χρυσα μουυυυυυυυυυυυ όοοοοοοοοοοοολα θα πανε καλα!!!!!! κανε υπομονη να γεννηθει το μπεμπε σου και μετα θα δεις πιο διεξοδικα με το σπινθηρογραφημα...αλλα μην αγχωνεσαι απο τωρα...κανει κακο στην ψυχολογια σου και κατ'επεκταση στο μωλακιιιι...και εγω εχω προπτωση και επειδη εχω και το αλλο θεμα του ενδοκολπικου κιρσου επιβαλλεται καισαρικη...μην σκεφτεσια οτι θα σφαχτεις ξανα..σκεψου οτι αυτο ειναι το καλυτερο για το μικρουλι και για σενα φυσικα...εμεις ειμαστε εδωωωωωωωωωωω ...οτι και αν θελησεις!!!!!!!!!!!!!!! ;);););) κριμα που μαι λιγακι μακρια...αλλιως θα ρχομουν απο κει να σου κανα μια μεγαλη αγκαλιτσααααα... :x:x σου την στελνω απο δωωωωωωωωωωωω :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

λενακι μου τι βλακες που ειναι !!!!!!!!!!!!!!! τελικα ολοι στις δουλειες αυτο που ξερουν ειναι να επιρριπτουν ευθυνες στους αλλους!!!!! :twisted::twisted::twisted: αγνοηστε τους...ακου εκει φταινε οι δασκαλοι που δεν κοιτουν τα ασανσερ... :o:o τι αλλο θα ακουσουμε...

Σας ευχαριστω για την συμπαρασταση..

θα δουμε τι θα πουν οι γιατροι

Απο βδομαδα θα τοςυ δω και τους δυο- θα μου κλεισει ραντεβου η μαμα.

Λενα απαραδεκτος ο διευθυντης σας!!!!

ναι χρυσα κ μην αγχωνεσαι... θα κανεις το καλυτερο για την ασφαλεια κ των δυο σας!!

καρολινακιιιιιιιιιιι τι κανεις κοριτσι μου??

εχει δερματικο η παπενια????? αχου το ζουζουνιιι

αχ αφηστε, σημερα εγινε ΧΑΜΟΣ!

Χρύσα μου, αγάπη μου η πρόπτωση είναι κάτι πολύ σύνηθες...Δεν ήξερα ότι μπορεί να έχει και άλλες διαστάσεις.... :?:? Πάντως μη στενοχωριέσαι ρε...Θα κάνεις ό,τι είναι καλύτερο για σενα και το νινάκι..... :P:P:P:P Σημασία δεν εχει ο τρόπος που θα το φέρεις στη ζωή, αλλά να είστε και οι δυο υγιείς.... ;););););) Ψαξ'το και κάνε το καλύτερο!!!!!!!!

Λενα τι μαλάκας διευθυντής.... :evil::evil::evil::evil: Το ανάπηρο κοριτσάκι πως ηθελε να κατέβει;;;;; :cry::cry::cry::cry: Ας δώσουν λεφτά να κάνουν τη συντήρηση των ασανσέρ.... :twisted::twisted::twisted: Αν κλείνονταν μέσα μικρά παιδάκια;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o

Κορίτσια μόλις είπα στον προϊστάμενό μου να πάρω το μειωμένο όλο μαζί....Σε μήνες...Τσίνισε λίγο, τι θα κάνουμε κλπ, αλλά είπε οκ..Του είπα μάλιστα ότι αν χρειαστεί βοήθεια σε κάτι, μπορω να του στέλνω κανένα θέμα από το σπίτι.... :?:?:?:? Μένει τώρα να δώσει το οκ και ο διευθυντής μου.... :D:D:D:D Που το έχω σχεδόν δεδομένο.... :D:D:D:D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...