Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

MOno εγω ειμαι ξυπνια τετοια ωρα?

περιμενω να τελειωσει το πλυντηριο να βαλω αλλο!

φυσικα θα τα απλωσω αυριο!

Maimoudaki μηπως εχει προβλημα με τα ματακια της η μαθητρια σου?

στην ανηψια μου απο τυχη ανακαλυψαμε οτι στο ενα ματι εχει 6,5 βαθμους μυωπια!

το ματακι της ειχε τεμπελιασει....

πηγαινε νηπιο!

κανε της ενα τεστακι να δεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα μαμα!

Δεν ειμαι καλά. Εχω σφαχτεί για τα καλά με τον Βαγγ. Παααααρα πολυ όμως... :(:(:(

Τι έγινε τελικά βρε Χρυσα με τους γιατρούς? Μηπως έγραψες και το έχασα?

συμπεθερούλα καλά?

Αναστασία το βρεφικό γάλα εμπορίου ειναι υπερ ενισχυμένο και στον σιδηρο.. γι αυτο σε σενα δεν το λένε αυτο.. Συμφωνώ με Νατάσα αυτά τα να του ΄δωσω προληπτικά συμπληρώματα δεν το καταλαβαίνω..

Η πεθερά μου το κάνει με το ντεπον.. "Ε να μωρέ του έδωσα προληπτικά ενα ντεπονάκι" :twisted::twisted::twisted::twisted:

Μα γιατι? Τι θα πει προληπτικά ντεπον??? :twisted::twisted::twisted:

Αντε καλημέρα, να δουμε πως θα περάσει και αυτη η γ@@@μέρα...

καλημερα

ερη ηρεμησε ειναι ηλιθιες αυτες οι μερες ....εμεις ειχαμε σφαχτει το ΣΚ .

δεν ξερω πια ακριβως μερα απο αυτες ειχε πανσεληνο ...χθες γεματο το εβλεπα το φεγγαρι .

Καλημέρα κι από μένα!

Τρέχω λίγο γιατί μέχρι την άλλη Πέμπτη πρέπει να παραδώσω τη διατριβή μου κι έχω ακόμα πολύ γράψιμο :-ss Γιαυτό και δε συμμετέχω πολύ....

Αναστασία, χαμηλή φεριτίνη έχουν πολλά παιδάκια ανεξαρτήτως αν τρώνε ή όχι... Οπότε ξεχώρισέ τα στο μυαλό σου για να μην αγχώνεσαι τόσο με το φαγητό. ΔΕΝ το έχει πάθει επειδή δεν τρώει!

Εδώ παρεπιπτόντως, δεν κάνουν εξετάσεις αίματος στα μωρά. Όταν ρώτησα αν πρέπει να κάνουμε, μιας και η δική μου δεν τρώει και αγχωνόμουνα για έλειψη σιδήρου, μου είπαν ότι κάνουμε μόνο αν το παιδί φαίνεται συνέχεια κουρασμένο, αδύναμο, έχει υπνηλία -εδώ γελάμε :lol: και γενικώς δείχνει κακοδιάθετο. Ένα ζωηρό και χαρούμενο παιδάκι δεν έχει ανάγκη από τίποτα!

Και δεν είναι ένας παιδίατρος που μου το είπε, είναι η κοινή γραμμή που ακολουθούν όοολοι οι γιατροί εδώ. Δεν κάνουν περιτές εξετάσεις και δε φορτώνουν τον κόσμο με περιττά συμπληρώματα.

Για το φαγητό τώρα, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα! Καταλαβαίνω πόσο μπορεί να σε ρίχνει. Κι εμείς στα ίδια είμαστε... Κάθε μέρα φτιάχνω, κόβω κομματάκια, τα βάζω μπροστά της, προσπαθώ λίγο με το κουτάλι, μετά με τα χέρια, τα πιάνει, τα πιάνω, τα πετάει παντού, γίνεται χάλια, με κάνει χάλια και μένα, χάλια το τραπέζι, το πάτωμα, οι καρέκλες...και μετά βαριέται και τσιρίζει να τη βγάλω από το καρεκλάκι και να τη θηλάσω... Μάζεμα και φτου κι απ'την αρχή μετά από λίγες ώρες...

Υπομονή...θα φάνε κι αυτά...πού θα πάει?

Η νοσοκόμα της ψυχοκινητικής ανάπτυξης μου έλεγε να της βάζω το φαί μπροστά κι αν αρχίσει να παίζει, να της παίρνω το πιάτο και να της λέω "φαίνεται ότι χόρτασες οπότε δε το χρειάζεσαι πια". Αν φωνάζει να της το ξαναδίνω αλλά αν δεν τρώει να το ξαναπαίρνω λέγοντας το ίδιο. Γενικώς να μην την αφήνω να κάνει το χαμό που κάνει. Δεν το έχω εφαρμώσει ακόμα γιατί μέσα στο χαμό θα μπουν και δυο μπουκιές στο στόμα...αλλά τι δύο τι καμία :? ....μάλλον θα αρχίσω να το εφαρμόζω...

:YMHUG::-*

έλα ρε συμπεθέρα είστε και μακρυά!!! calm down!!!!! πάρε βαθιές ανάσες!!! :YMHUG:

Αφρο σήμερα έχει πανσέληνο!!!!

αυτό τιο κορίτσι πόση ενέργεια μπορεί να έχει? ξυπνά νωρίς και βρίσκεται σε διαρκή κίνηση!!!!! :shock:

χθες είχα πει στον Λουκά να μην φάει το κοτόπουλο που σέρβιραν και δεν το έφαγε!!! ευτυχώς :)

Χρύσα τι έγινε με ΄τους γιατρούς που επισκέφθηκες χθες? :?:

Πω πω κατεβατόοοοοοοο :oops::oops::oops:

Πιο πολλά γράφω εδώ παρά στη διατριβή μου :mrgreen:

Ελπίζω να το διαβάσει τουλάχιστον :lol:

Εγώ χτες μάλωσα με τον αντρούλη. Έχω όμως και νεύρα λόγω άγχους και δε σηκώνω πολλά πολλά :oops:

Ελευθερία πότε φεύγεις?

Χρύσα τι έγινε με τον καρδιολόγο?

Αχ Αφρο, συμπεθέρα, Μαγδα ευχαριστώ αλλά ειλικρινά δεν αντέχω άλλο. Το εννοώ..

Ξέχασα να σας πω, ο Κώστας ειναι μια χαρά, μάλλον αυτος ο τραπεζίτης την έκανε την δουλειά προχθές.. :D Δεν έχει τίποτα το μπουμπουκι μου... Αχ ρε παιδιά, ειναι τόσο γλυκός!!! :x:x:x Ευτυχώς που έχω αυτον!

Αφροδιτούλα θα βρεθούμε καθόλου?

Μάγδα ούτε και εγώ έχω κάνει εξετάσεις στον μικρό και πράγματικά το πιστέυω αυτο που λες.. Αν το παιδι ήταν χλωμό, με κομμένα μάτια και δεν είχε ενέργεια θα το έψαχνα..

Εδώ παρεπιπτόντως, δεν κάνουν εξετάσεις αίματος στα μωρά. Όταν ρώτησα αν πρέπει να κάνουμε, μιας και η δική μου δεν τρώει και αγχωνόμουνα για έλειψη σιδήρου, μου είπαν ότι κάνουμε μόνο αν το παιδί φαίνεται συνέχεια κουρασμένο, αδύναμο, έχει υπνηλία -εδώ γελάμε :lol: και γενικώς δείχνει κακοδιάθετο. Ένα ζωηρό και χαρούμενο παιδάκι δεν έχει ανάγκη από τίποτα!

Και δεν είναι ένας παιδίατρος που μου το είπε, είναι η κοινή γραμμή που ακολουθούν όοολοι οι γιατροί εδώ. Δεν κάνουν περιτές εξετάσεις και δε φορτώνουν τον κόσμο με περιττά συμπληρώματα.

το ίδιο και σε μας, όταν τον ρωτήσαμε μας είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!!!.....αλλά εγώ τον βλέπω λίγο χλωμούλι!!! :?

η μοναδική εξέταση που έχει κάνει μέχρι τώρα ήταν ούρων και έδειξε ότι χρειάζεται περισσότερα υγρά!!!! :? επίσης τον είχα ρωτήσω: να δώσουμε κάτι για να του ανοίξει η όρεξη? και μου είπε ΟΧΙ!!!! :lol::lol::lol::lol:

Η νοσοκόμα της ψυχοκινητικής ανάπτυξης μου έλεγε να της βάζω το φαί μπροστά κι αν αρχίσει να παίζει, να της παίρνω το πιάτο και να της λέω "φαίνεται ότι χόρτασες οπότε δε το χρειάζεσαι πια". Αν φωνάζει να της το ξαναδίνω αλλά αν δεν τρώει να το ξαναπαίρνω λέγοντας το ίδιο.

αυτό κάνω και εγώ αλλά στην μικρή δεν πολυπιάνει!!!!!....αν δεν θέλει να φάει απλά δεν θα το φάει!!! το παίρνω και ούτε που την νοιάζει!!!! προχθες π.χ. δεν έφαγε καθόλου όλη μέρα ήταν με το πρωινό, ένα κρουασάν, μία μπανάνα και γιαούρτι!!! :?:?:?:?

Αναστασία εσύ φταις που τα παιδιά μας δεν τρώνε!!! στο είπα? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D:D

το τρενάκι σου!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll::-*:YMHUG:

Κάναμε στη μικρή 3 φορές γενικές αίματος

τις 2 πρώτες είχαμε αυξημένα τριγλυκερίδια

αυτό δεν έχει σχέση με το αν είναι ευδιάθετο και ορεξάτο το παιδί

την τελευταία φορά που κάναμε ήταν στα φυσιολογικά.

Επίσης ρε κορίτσια κι εγώ είμαι πολύ χαλαρή στο θέμα φαγητό

Ποτέ δεν πίεσα και μάλιστα μου έχουν πει γιατί δεν κυνηγάω τη μικρή να φάει κλπ κλπ

Δεν την κυνήγησα ποτέ όσο θέλει τρώει και τρώει και μόνη της και όλα καλά

Αλλά όταν είναι 9500 κιλά όπως η δικιά μου πόσο free να την αφήσεις

να φάει όσο θέλει??

Είναι σκέτη τσίχλα :mrgreen:

κορίτσια λίγο για να χαλαρώσουμε: ψάχνωντας στο διαδύκτιο διάβασα το παρακάτω και πέθανα στα γέλια: :lol::lol::lol::lol:

"Μια απο τις συνηθισμένες απορίες των παιδιών με "δύσκολη" για μενα τουλάχιστον απάντηση είναι και αυτή :

Πως γίνονται τα παιδιά;

Δυο χρονιές είχα τα μικρά του σχολείου τα "πρωτάκια".

Και τις δυο χρονιές έτυχε κάποιος μαθητής να μας ανακοινώσει πως η μαμά περίμενε μωρό.Οπότε έτσι ξεκινούσε και το θέμα μας.

-Κυρία , πως μένει η μαμά έγκυος και κάνει μωρό;

Συνήθως στην αρχή αφήνω την κουβέντα σε αυτά. Να δω τι ξέρουν, τι έχουν πει οι γονείς τους;

Εδώ σας παρουσιάζω μερικά απο αυτά που έχω ακούσει. (πλέον έχω αρχίσει και τα καταγράφω)

Τα παιδιά τα φέρνει ο κύριος νοσοκόμος. Αλήθεια λέω.

Τα παιδιά τα κάνει η μαμά με τη φιλική συμμετοχή του μπαμπά (ντόινγκ!!!)

Η μαμά τρώει τρώει και παχαίνει και γίνεται τόσηηηη!!!Απο το πολύ φαγητό ο μπαμπας την πάει στο νοσοκομείο γιατί θα σκάσει και μπορεί να λερώσει και το σαλόνι. Εκεί με μια βελόνα ο γιατρός την τρυπαει και η κοιλιά κάνει μπουμ και μετά εκεί μέσα βρήκαν την αδερφή μου. Εμένα δε ξέρω που με βρήκαν.

Εγώ ξέρω!Ο μπαμπάς φιλάει τη μαμά στο στόμα και μετά κάνουν μωρό. Αλλά εμένα δεν τη φιλάει μάλλον καλά γιατί δεν κάνουν πολλά μωρά όποτε φιλιούνται.

-Ο μπαμπάς βάζει ένα σποράκι στην κοιλιά της μαμάς.

-Πως το βάζει ; ρωτάει κάποιος.

- Θα ρωτήσω και θα σας πω γιατί δε ξέρω.

Την άλλη μέρα πρωι πρωι μας λέει με ένα παράπονο.

Ρωτησα τη μαμα αλλά μου ειπε να πάω στον μπαμπα γιατί βλέπει τη Θρασά (ε ετσι την ειπε ο μικρός δε φταίω). Πήγα στο μπαμπα και ειπε να παω στη μαμα γιατι θελει να ξυριστεί. Ε μετά η μαμα μου έκανε 2 τοστ και ειπε πως αμα θελω μπορω να δω τους Απίθανους. Ε και μετά ξέχασα.

Εκείνη την ώρα λέει ένα άλλο παιδί.

-Κυρία αμα θέλετε να σας φέρω εγω σποράκια απο μπαμπά μου. Γεωπόνος είναι.

Ευτυχώς ενα μικρός ειπε:

-Τι να τα κάνει τα σποράκια η κυρία.Δεν είναι παντρεμένη.Αμα παντρευτεί θα της πάρει ο άντρας της.

Και για το τέλος γιατί έτσι τελειωσα τη μια απο τις 2 χρονιες το θέμα , πετάγεται το "αντρακι" της τάξης και λέει:

"Τι λέτε βρε;Καλά κυρία τίποτα δε ξέρουν.Σεχ κάνουν σεχ!!!Οχι σποράκια και αηδίες"

Οπότε μετά είχαμε να λύσουμε και άλλες απορίες...""""

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ είμαι η αδύνατη :lol::lol:

Ναι εγώ που κάνω πάχυνση :lol::lol:

Τα τριγλυκερίδια τυχαία τα ανακαλύψαμε αλλά όταν της κάναμε

την εξέταση έχοντας πιει γάλα μόνο το προηγούμενο βράδυ (όχι το πρωί) ήταν οκ

Εμένα με αγχώνει λίγο το ότι αρρωσταίνει συχνά και δεν έχει

ισχυρό ανοσοποιητικό :cry:

αυτό κάνω και εγώ αλλά στην μικρή δεν πολυπιάνει!!!!!....αν δεν θέλει να φάει απλά δεν θα το φάει!!! το παίρνω και ούτε που την νοιάζει!!!!

Τη Μαρκέλλα τη νοιάζει και φωνάζει πολύ όταν πάω να της το πάρω αλλά μάλλον επειδή θέλει να παίξει. Δεν την ενδιαφέρει καθόλου το φαγητό ως φαγητό παρά μόνο ως παιχνίδι!

Γιαυτό και συνήθως τρώει ότι της φαίνεται ενδιαφέρον σε χρώμα, σχήμα, υφή.

Για κάποιο διάστημα είχε φάει τρελό κόλλημα με το μπρόκολο :shock: Όχι κομμένο κομματάκια όμως. Ήθελε τις φουντίτσες ολόκληρες να τις πιάνει και να δαγκώνει... Σε κανα μήνα το βαρέθηκε...

Χτες και προχτές, το μόνο που έφαγε από το φαγητό της (μοσχάρι, μακαρόνια, καρότο, μπροκολο, ντομάτα, σέλινο) ήταν το σέλινο :shock::shock::shock:

Παλιά δεν της το έβαζα γιατί....ξέρω γω...σέλινο???

Ε επειδή ήταν κάτι καινούριο το έφαγε. Δυο κλωνάρια σέλινο...

Ότι να'ναι...

Εμένα με αγχώνει λίγο το ότι αρρωσταίνει συχνά και δεν έχει

ισχυρό ανοσοποιητικό :cry:

Μαρία δεν ξέρω αν διάβασες την απάντηση της Νατασσούλας, που έλεγε για τον ομοιοπαθητικό που πήγε το παιδί της για ενίσχυση του ανοσοποιητικού και δεν ξανα αρρώστησε!!! (με λίγα λόγια)!! :roll::roll::roll:

Μάγδα η δικιά σου τρώει όχι αλεσμένα?

το σέλινο έχει πολλές βιταμίνες!!! Περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνες C, B1, B2 και Κ. Θεωρείται οτι έχει φαρμακευτικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παθήσεις των νεφρών και της ουροδόχου κύστης καθώς και κατά των αρθιτικών !!!!! :!::!::!:

Και η Γιώτα - μπουρικ πήγε τον Ιάσωνα σε ομοιπαθητικό γιατί αρρώσταινε και έμεινε πολύ ευχαριστημένη! Από τον Οκτώβριοδεν έχει ξαναρρωστήσει νομίζω.

-Κυρία αμα θέλετε να σας φέρω εγω σποράκια απο μπαμπά μου. Γεωπόνος είναι.

:lol::lol::lol:

Έτσι, έτσι ...για να ξέρει η κυρία και τα γονίδια :lol:

Εσύ τι είπες τελικά στο γιο σου? Δεν είναι καλύτερα να του εξηγήσει ο πατέρας του που έχουν και την ίδια....ανατομία? :oops:

Λοιπον επιστρεφω!!!

μαγδα η παιδιατρος μου ειπε αυτο ακριβως το πραγμα

βεβαια ο Τζεφ ειναι λιγουλακι χλωμος..αλλα το απεδωσε γεννικα στο λευκο του χρωμμα- και εγω ειμαι πολυ ασπρη, και ο αντρας μου επισης

Εμεις καναμε εξετασεις οπου εγω ειδα τις τιμες λιγο χαμηλα αυτη δε μου ειπε πως για παιδακι ειναι ΟΚ και να προσπαθισω γενικα να τον ταιζω καλες τροφες...τιποτα αλλο!!!

Στο θεμα μας.

Πηγα στον Καρδιολογο..

το προβλημα πο υ ειχα με τη βαλβιδα χειροτερεψε..

δεν μπορεσε ομως να βγαλει σωστα συμπερεσματα και περιμενει αφου γεννισω να κανουμε σπινθηρογραφημα να δουμε τι θα δειξει και ενδεχομενως θα παρω φαρμακευτικη αγωγη..

επισης ειναι επιτακτικο να μην παρω βαρος..πρεπει να περπαταω καθε μερα επι μια ωρα..αλαλ χαλαρο περπατημα οχι γρηγορο..και με το που θα γεννισω μεγαλη προσοχη στην διατροφη μου και φυσικα παλη γυμναστικη και περπατημα.

Επισης μου ειπε και κατι ακομα..το οποιο ομως θα πρεπει να διαταυροσω με αλλον εναν καρδιολογο και βλεπουμε

Οσο για την αυχενικη ολα καλα

περιμενουμε τις αιματολογικες

ηταν βεβεια το νινι λιγο δυσκολο γιατι δεν γυρηζε να το μετρισουμε..κοινως μας γυριζε τον πισινο του...και ειχε κολλησει την μιτουλα στον πλακουντα και δεν μπορσεσε να μετρησει ουτε αυτο..

40 λεπτα καναμε για να μετρισουμε τα παντ ακαι ολα ειναι τελεια..

αυτα

Εσύ τι είπες τελικά στο γιο σου? Δεν είναι καλύτερα να του εξηγήσει ο πατέρας του που έχουν και την ίδια....ανατομία? :oops:

δεν του είπα τίποτα γιατί κάθε φορά που ήταν να απαντήσω κάτι γινόταν και ..... έτσι την γλύτωσα!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μάγδα η δικιά σου τρώει όχι αλεσμένα?

το σέλινο έχει πολλές βιταμίνες!!! Περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνες C, B1, B2 και Κ. Θεωρείται οτι έχει φαρμακευτικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παθήσεις των νεφρών και της ουροδόχου κύστης καθώς και κατά των αρθιτικών !!!!! :!::!::!:

Αλεσμένα δεν έφαγε σχεδόν καθόλου. Έτρωγε 2-3 κουταλίτσες στο τσακίρ κέφι... Κάποια στιγμή κατά τους 8-9 μήνες αρνήθηκε τελείως το κουτάλι κι ήθελε κομματάκια. Θέλει να τα πιάνει μόνη της. Βασικά όπως είπα και πριν, περισσότερο παίζει...

Σοβαρά τόσο θρεπτικό είναι το σέλινο? Ααααα θα πω στον άντρα να της κάνει πάλι σέλινο σήμερα το μεσημέρι.

Χρύσα τότε λίγο παραπάνω προσοχή!!! και ναι να πας και σε άλλον γιατρό!!! πάντα χρειάζεται και μια 2η γνώμη!!!

εγώ σέλινο έβαζα καθημερινά, τώρα το αραίωσα, δεν ξέρω γιατί!!!! :?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...