Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

Βρε Γιωτου μαλλον σε μπερδεψα!

Ρωτουσα την Θου αν η μυξα του Θοδωρη τρεχει ποταμι γτ της Αννυ η μυξα στερεψε!!! :lol::lol::lol:

Για την ιδεα που εδωσες στην Ιουλια =))=))=)):ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια SOS:

ο γιος μου με ρώτησε γιατί το μπουμπουκάκι ήταν στην κοιλιά μου και πώς πήγε? μόνη της? και από πού βγήκε? :o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock: τι να πω? είχα διαβάσει πιο παλιά αλλά δεν έδωσα σημασία! είπα μέχρι τότε έχουμε καιρό!!!! :?

εσείς μήπως έχετε διαβάσει τίποτα σχετικό? :?:

γεια σας κοριτσαρες!!

καλεεεεεεεεεε ποσες σελιδες γεμισατε!!!!!

εγω αυριο κατα δε θα ερθω κοριτσια... ο αναστασης εχει ενα βηχαλακι.. δε βηχει πολυ αλλα επειδη παντα πισω απο το βηχα κρυβεται μια εκπληξη κ επειδη κ εγω αρρωστη ημουν με βηχα δε θα ερθουμε..

θα τα πουμε αλλη φορα ελπιζω πριν γεννησεις θουλαρα!!

αχ εχω θεμα με ενα κοριτσακι στο σχολειο, δεν ξερω τι να το κανω!!

εκσταση μην ανησυχεις για τη μικρη, ολα τα παιδακια εουν λιγο πολυ αναιμια. κ του ανασταση η φεριτινη ηταν πολυ χαμηλη (10 αν θυμαμαι καλα) μας εδωσε ενα σιροπι το οποιο ο αναστασης δεν το ηπιε ποτε κ απλα προσεχω τη διατροφη του.

σε ειδα στον υπνο μου! εφιαλτης!!!!!!!!!!

ειδα οτι τα ειχες με τον παγκαλο ιουυυυυυυυυυυ κ ειχες βιτσιο να του γλυφεις το ρουθουνι!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ κοριτσια χιλια συγνωμη, δεν εχω ωρα να τα διαβασω ολα

εχω πολυ ζωγραφοχαρτοκοπτικη για το σχολειο κ δεν προλαβαινω

αργυρουλα με ειχες ρωτησει τι αμαξι πηραμε

χιουνται ι30 σε κοκκινο

επισης με το συναδερφο δε χρειαστηκε να κανω κατι

ηρθε να μου ζητησει συγνωμη μια απο τις επομενες μερες κ του ειπα οτι δεν τη δεχομαι κ αν επαναληφθει θα μιλησω με την πρωτοβαθμια

επισης για αυτο που ρωτας δεν εχω προσωπικη εμπειρια να σου απαντησω αλλα νομιζω οτι μπορεις να του πεις την ιστορια με τη μαμα κ το μπαμπα που αγαπιουνται κ τα αυγουλακια κ τα σπορακια :lol::lol:

στην ταξη μου παντως μεχρικα παιδακια νομιζουν οτι τα εχει φερει ο πελαργος (δεν κανω πλακα)

Αχ κορίτσια πολύ σας ευχαριστώ για τις ευχούλες σας!! :x:x:x:x:x:x:x

Σας διάβασα δε θα σχολιάσω όμως γιατί έχω δουλίτσες!

Τελικά θα μαζευτούμε κάμποσοι στο σπίτι, δεν μαγειρεύω τίποτα άλλο όμως! Κουράστηκα! :oops:

Πολλά φιλιά σε όλες, θα τα πούμε αύριο!

:x:x:x:x:x

αααααααααααααααααααααααα ειμαι γουρουνα!!!!!!!!!!!

σισσακι χρονια πολλα κοριτσακι μου ομορφο να εισαι παντα ευτυχισμενη

με το καλο ο γαμος σας να χαιρεσαι τη μικρη θεα σου κ με το καλο κ ακομα ενα μωρακι!!

παντα ευτυχισμενοι να εισαστε!!!

ααα επισης νομιζω οτι βρηκα τι μου προκαλει κ φουντωνει το εκζεμα!!

η ντοματα!!!!

σημερα εστιψα με τα χερια μου ντοματες κ με ετσουζε τοοοοσο πολυ το ζουμι!!

κ πανω που ειχαν αρχισει λιγο να υποχωρουν τωρα ειναι κατακοκκινα κ πρησμεναααααααα

αχ η κουκλα συμπεθερα μου ιτ κανει??

πως ειναι το νινι γωγω μου? η μικρη??

ααα επισης νομιζω οτι βρηκα τι μου προκαλει κ φουντωνει το εκζεμα!!

η ντοματα!!!!

σημερα εστιψα με τα χερια μου ντοματες κ με ετσουζε τοοοοσο πολυ το ζουμι!!

κ πανω που ειχαν αρχισει λιγο να υποχωρουν τωρα ειναι κατακοκκινα κ πρησμεναααααααα

αχ η κουκλα συμπεθερα μου ιτ κανει??

πως ειναι το νινι γωγω μου? η μικρη??

Αγάπη καλά είμαι....Δουλειά ακόμη.... :cry::cry::cry::cry: Το νινί καλά είναι...Κλωτσάει συνέχεια..Όσο τη νιώθω τόσο περισσότερο την αγαπώ και ανυπομονώ να την πάρω αγκαλίτσα.... :x:x:x:x:x:x:x:x

Το Ιωαννάκι μου είναι έρωτας μεγάλος...Απερίγραπτος!!!!!!!Χθες είχαμε μια απίστευτη σκηνή που λιώσαμε στο γέλιο...Ήθελε κακάκια της και ήταν ο Γιώργος στην τουαλέτα...Κι επειδή βαριόμουν να ανέβω πάνω (έχουμε άλλα 2 μπάνια), είπα στο Γ. να τελειώνει...Σηκώθηκε ο άνθρωπος άρον άρον και μέχρι να πάρουμε να ρίξουμε χλωρίνη στη λεκάνη για να τη βάλουμε, η κυρία μπήκε μέσα, πήγε μόνη της, πήρε το γιογιο που το είχα σε μια γωνία, κάθισε, κατούρησε και μετά σηκώθηκε και μας έλεγε "έκανα τσίιισα μου" και είχε σκύψει και τα κοίταζε και χαιρόταν...... =))=))=))=))=))=))

Επίσης, σήμερα το πρωί λέει στον πατέρα της "Μπαμπά χαλάσω παζ...| (το παζλ που έχει στο πάτωμα σαν χαλάκι)...Και της λέει ο Γ. "αν το χαλάσεις, μετά δε θα σου πάρουμε άλλο.Να το ξέρεις" και τι του απαντάει το σκατό;;;;;; "Μπαμπά είσαι κακός".... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ο Αναστασάκος μου τι κάνει;;;;;;Άρχισε να μιλάει το πουλάκι μου ε;;;;; :x:x:x:x Μας λείψετε!!!!!!Πότε θα έρθετε;;;;;; :x:x:x

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

αχ εβλεπα το βιντεο που φωναζε ομαδα ομαδαρα κ ειχα μεινει κ τη χαζευα...

τι τελεια που ειναι!!!! θα μου παρει παλι τα μυαλα οταν τη δω απο κοντα!!!!!!

αχ φιλεναδα.. ο τολης μαλλον προς το πασχα θα παρει αδεια.. αλλα τοτε εσυ θα γεννας αν δεν εχεις ηδη γεννησει.. θα δουμε αγαπη μου μεχρι τοτε!!

εχω αγωνια για τα γεμιστα σου!! :lol::lol::lol:

Helloooooooooo!!!!!

Τι κάνετε;;;;

Αφρο που γυρνάς;;;;

Λένα τι προβλημα με το κοριτσακι;;;;

Γωγω μη φοβασαι ρε για το θηλασμό.Εγω στο Νικολα τα πηγα καλυτερα απο οτι τωρα.Απλως τωρα ξερω αν συμβαινει κατι για πιο λογο γινεται.

Παω να πλυνω το μωρο.Αν μπορεσω θα ξαναμπώ.

τι μου κανετε?

εχω μια καταροη...κ δεε χω κ γευση κ οσμη..τελεια..ετοιμογενη γυναικα..

λοιπον..αποφασιστε..

η νατασουλα ειπε ια ερθει..

θελετε να το κανουμε απο βδομαδα?δευτερα ας πουμε?πες τε να ξερω..μη κανω τζαμπα πισια :D

καλησπερα!!!!

Λενα στο ειπα...δεν πας καλα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Θουλη αν θα ερθει η Νατασουλα κ η Νατασα θα ερθω...αλλιως μη σε βαζω σε κοπο να τα κανεις τα πισια!! :lol:

Ρε συ αν δεν εχεις κεφι-κουραγιο τελικα πες μην ερθουμε!Δεν παρεξηγουμε!!!!

Τι κανετε κατα τ'αλλα???

Ο αντρας ποιας επιβατισσας κοιμαται εδω κ μιση ωρα να σηκωσει το χερι!!! :lol::lol::P

αναστασια εγω κ αρρωστη να μαι κεφι εχω..

εγω το λεω για σας ρε..μη σαςκλλησω κ εχω τυψεις :oops::oops:

τη νατασα τη ειπα να μη ερθει..εχει κ νινι..κριμα ειναι

Οκ ρε συ...ας μην ερθουμε!

Αν ειστε αρρωστοι κ οι 2 δεν τιθεται θεμα...Κριμα!

Περαστικα σας κ τα λεμε την αλλη βδ!

Οποτε εγω αυριο θα παω κοσμος!Μαλλον!Εχω κ καθαριστρια το πρωι...μια χαρα! :)

τι κανετε κουκλες;;;;

εμεις ειχαμε παει το απογευμα στους γονεις μου...ειχε γενεθλια η μανουλα μου και γιορτη ο αδελφουλης μου...εφαγα ενα σωρο γλυκα :oops::oops::oops::oops:

με τι χρυσα τι εγινε;;;;

αναστασακι ναι δεν το καταλαβα καλα...αντε βρε πηγαινε να τρεξει λιγο..κριμα πανω που στεγνωσε :lol::lol::lol::lol:

λενακι τι προβλημα εχεις με το κοριτσακι;;;;

φιλιαααααα

Βρε κοριτσια...

Διαβαζα λιγο στο παρεντς(αφου εδω νεκρα!)/..

Βρηκα ενα θεμα(τι αλλο?) για λιγοφαγα παιδια....

Ητνα μια κοπελα που το παιδι της απο 1 ετους μεχρι τουλαχιστον τα 2

δεν ετρωγε τιποτα παρα μονο γαλα!Τιποτα!

Απ'οτι καταλαβα δεν θηλαζε!

κ ο γιατρος της της ελεγε να μην ανησυχει κ να δινει γαλα!

Εμενα που θηλαζω γτ δε μου λενε κατι τετοιο?

Επισης..απειρα μωρα με ελειψη φεριτινης ασχετο αν τρωνε ή οχι

κρες κ γενικως στερεες....

Επισης...απειρες μανουλες που δινουν κρεας+τυρι!

Πολυ το σκεφτομαι!

Αλλα καλα κανω γτ αλλιως δεν κρινω σωστα τις συμβουλες!...

Το βραδακι εφαγε μισο γιαουρτι κ αρκετο τοστ!!!

Ασχετο!Ξερετε ποσο πληρωσ α για τις εξετασεις μας?90 ε! :shock:

Δεν τις ειχα γραψει αλλα...πολλα δεν ηταν?

Γιωτακι να τους χαιρεσαι!!!!!!!

μπουρεκακι να τους χαιρεσαι!!

θουλη εγω θα ερθω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κοιτα αν δε μπορεις κ δε νιωθεις καλα δεν υπαρχει θεμα.. το κανουμε απο βδομαδα (τριτη δε μπορω θα βαψω μαλλι!)

εσενα σου λεμε ετσι επειδη δε σε χωνευουμε κ θελουμε να σε αγχωσουμε :lol::lol:

παντως πολλα παιδακια το εχουν αυτο.. ισως ειναι κ φυσιολογικο μεχρι καποιο σημειο επειδη ειναι μικρα.. ξερω γω!! κ ο αναστασης εχει φεριτινη στο κατωτατο οριο

Aναστασία το πρωί θα πας;;;

Είστε καλά;;; Δεν έρχεσαι από δω;;;

:lol::lol::lol:

Στη Θου δε θα έρθω αύριο...

Άσε καλύτερα! Έχουμε μέρες να τα πούμε και αργότερα! Να γίνετε-ουμε όλες καλά και μετά.

Ήθελα να γράψω τόσα πολλά αλλά νυστάζω....

αχ πανακριβες ειναι οι εξετασεις...

θυμαμαι οταν μας ειχαν πει απο το νοσοκομειο να κανουμε κατι ειδικες εξετασεις το νοσοκομειο ειχε λιστα αναμονης 2.5 μηνες!!!!!!!!!!! :shock::shock: κ τις καναμε εξω κ δωσαμε 250!!!

επισης εσυ που θηλαζεις δεν ξερεις οτι μετα το 6μηνο ο θηλασμος δεν προσφερει τιποτα???

ενω οι σκονες ειναι τοσο εμπλουτισμενες με σιδηρο... ανιδεη!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχω 3 παιδακια δυσκολα...

ενα κοριτσακι αργει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ να γραψει!!

δε μπορω να το βοηθησω, εχω δοκιμασει να το βαλω να καθεται μπροστα μπροστα για να βλεπει μονο τον πινακα, μονο του, με ησυχο παιδακι, με ζωηρο παιδακι.. τι αλλο να κανω? δεν του κανω παρατηρησεις εντονες μπροστα στα αλλα (γιατι ειναι πολυ ντροπαλη) η μαμα του μου λεει οτι στο σπιτι τα κανει ολα μονη της κ δεν αργει πολυ.. δεν ξερω τι να κανω.. σημερα εκανε 1.5 ωρα γεματη για να κλινει τη μερα!!!

Maimou -κ οποια αλλη θελει- αν εισαι οκ απο υγεια ελα την Πεμπτη σε μενα!

ΔΕ θα σου φτιαξω πισια γτ θα κανουμε διαιτα μωρη αρρωστη!!! :lol::lol::lol::lol:

Αντε παω να ξεκινησω τη νυχτα!Ποση ωρα να μενει μεχρι το πρωτο Μαμααααααα γαλγαλγαλ?!!!! :lol:

Καληνυχτα!

Αααααα!!!!Τελεια ιδεα!!!Καλα ειμαστε!!!!!!

Θα σε παρω το πρωι!!!!

Καλε..τωρα ξυπνησατε!?

αν ερθω παρασκευη??? μπορωωωω???? :mrgreen:

αχ παω να τελειωσω τα του σχολειου... θα βγαλουν καλους τα δαχτυλακια μου!!

ονειρα γλυκα εκσταση νατασα θουλαρα κ οι υπολοιπες!!!!!!!

Άντε δε θα πάω ακόμη να κοιμηθώ....

Θα γράψω............

Διάβασα για συμπληρώματα σιδήρου κλπ στα μωράκια σας. Είναι μεγάλη χαζομάρα τον γιατρών νατα χορηγούν προληπτικά. Αν δεν γίνουν εξετάσεις που να αποδεικνύουν έλλειψη σιδήρου δεν πρέπει να τα δίνουμε. Μόνο πρόβλημα μπορεί να προκαλέσουν.

Επίσης Αναστασία νομίζω οτι έχεις μπει σε τρυπάκι. Δλδ τί θα κάνετε τώρα; Τί σου είπε ο παιδίατρος;; Να την ταίζεις με το ζόρι ή να τις δώσεις σταγόνες και να στουμπώσει;;;

Λένα μια από τα ίδια. Η μικρή έκανε 3 φορέ σήμερα πράσινα!

Αναστασία θα περιμένω

νατασα μου ελπιζω να διορθωθει γρηγορα! υπομονη κοριτσακι!!

αχ ο τολης εχει βαλει να δει για τριτη φορα το shutter island κ παλι κοιμηθηκε!! :lol::lol:

χρυσο θα το πληρωσουμε παλι στα σεβεν, καλυτερα να το αγοραζαμε!!

καληνυχτα κοριτσια!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...