Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

τωρα μπηκα απο σχολειο!θα με συγχωρεσετε αλλα θα απαντησω κατευθειαν στην Αναστασια,ειμαι ομοιοπαθουσα προσφατα,οποτε καταλαβαινω την αγωνια της..

Αναστασια σου γραφω κ στο τσατ κατω καλε!κοιτα,ο γ.τρωει πολυ κ πολυ καλα..αλλα ειπαμε,εμας μαλλον τη ζημια την εκανε το πολυ γαλα..γενικα το ασβεστιο εμποδιζει την απορροφηση σιδηρου..οποτε του εκοψα το μεσημεριανο γαλα!ο γ.ειχε σιδηρο 28,αιματοκριτη 33 κ φεριτινη 19,5 με κατωτατο 5!καλα,η αννυ ποση φεριτινη εχει;;

αφου ο σιδηρος ειναι ενταξει..περιεργο ομως..εννοω να ειναι οι αποθηκες σιδηρου{φεριτινη}αδειες,αλλα ο σιδηρος μια χαρα..βρε μηπως εγινε λαθος στο μικροβιολογικο;

συμπληρωμα σου ειπε επειδη δεν τρωει κ δεν μπορειτε διατροφικα να το ρυθμισετε;

σε ζαλισα..οπως κ να εχει,ηρεμησε!συχνα ειναι κληρονομικο,εγω ειχα αναιμια μικρη,ισως ο γ. να μου εμοιαξε σε αυτο..κ μονο!!!!

ελα!χαμογελα κ μολις βρεις χρονο γραψε!

φιλακια!!ΡΩΤΑ Ο,ΤΙ ΘΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γωγουλα αν πινει λιγη ωρα,απλα θα ξαναπιει συντομα!!!θυμασαι που ετσι καπως ξεκινησε το τρενακι;;;εγραφα τα ωραρια θηλασμου μας μεσα στην απογνωση,επειδη θηλαζαμε 15 φορες το 24ωρο κ ηθελα συμπαρασταση!!το μονο σιγουρο ειναι πως αν βαζεις την μικρουλα στο στηθος οποτε το ζηταει,δεν προκειται να πεινασει ποτε!!εδω θα ειμαστε να τα λεμε ολες!

λετε η Χρυσα να δει το φυλο σημερα;αχ,αντε να μας πει το βραδακι νεα!

καρολινακι μου..καταλαβαινω το παραπονο σου,ΑΛΛΑ το τρενακι ειναι λιγο..γαιδουροτρενακι!!πλεον δε με στεναχωρει,επειδη κατα΄λαβα ο,τι κ εγω λειτουργω ετσι,οποτε..!στα δυσκολα ομως ειμαστε ολες εδω η μια για την αλλη!φιλακια στην παπενια σου!

οικονομικη κριση που λεφτα για παιδοτοπο :lol::lol::lol::lol:

καλε ειναι πολυ μικρα ακομα και δεν καταλαβαινουν απο πατρυ σε παιδοτοπο ...τι στο σπιτι ζεστα οικογενειακα τι σε παιδοτοπο για αυτα το ιδιο ειναι ...μου αρεσε στο κερατσινι που εκανε η ερη αλλα ειναι δυσκολο λιγο για εσας απο μακρια .σπιτι θα κατσουμε να τα πουμε θα παιζουν τα μικρα και πιστευω να περασουμε ομορφα .μικρο σπιτακι αλλα μεγαλη καρδια εχω ,ελατε εσεισ και θα τα βολεψουμε :lol::lol::lol: ειπα εχω και το μπαλκονι που ειναι σαν το μισο σαλονι .

Δεν εχεις και αδικο Αφρο...τετοιες εποχες όπου μπορεις γλιτωνεις... ;);)

πιστευω αν εχουν παιδακια να παιξουν...τα ζουζουνια μας περνανε όμορφα...εμενα βεβαια θελει πιο πολυ να παιρνει τα παιχνιδια των αλλων..να γκρεμιζει πραγματα...να κανει ζουζουνιες...και να εξερευνει τα πανταααααααα...εδω ειμασταν στην γιατρο...μιλαγαμε λιγακι μετα το εμβολιο και η μικρη ειχε φυγει και εξερευνουσε το υπολοιπο χωρο...ειναι ανεξαρτητη πολυ εκτος σπιτιου...και μαμακιας εντος σπιτιου..τωρα πως το εξηγειτε αυτο?

θυμησε μου που μενεις?

σπιτε ειμαι θουλιτσα!γυρισα πριν λιγο!εγραψα στα γρηγορα,επειδη ειχα αγωνια για την Αναστασια..οταν ειχα παρει κ εγω τα αποτελεσματα τα ειχα βαψει μαυρα,αλλα συνηλθα..ομως ρε κοριτσια,οσο κ να μην ειναι σοβαρο,δε γινεται να μην ανησυχουμε..ουφ!οταν κανουμε δευτερο θα ειμαστε,ελπιζω,πιο χαλαρες!

θουλιτσα εγω δε θα ερθω αυριο..ο χ.θα ερθει αργα κ δεν εχω τροπο να ερθω..α!σας ειπα!την Πεμπτη θα παρω για πρωτη φορα μονη μου το αυτοκινητο να παω στη δουλεια!να κανετε προσευχουλα τεταρτη βραδυ,γιατι θα μου κοπουν τα ποδια απο το αγχος!!

λετε η Χρυσα να δει το φυλο σημερα;αχ,αντε να μας πει το βραδακι νεα!

καρολινακι μου..καταλαβαινω το παραπονο σου,ΑΛΛΑ το τρενακι ειναι λιγο..γαιδουροτρενακι!!πλεον δε με στεναχωρει,επειδη κατα΄λαβα ο,τι κ εγω λειτουργω ετσι,οποτε..!στα δυσκολα ομως ειμαστε ολες εδω η μια για την αλλη!φιλακια στην παπενια σου!

θα της δωσω lycky μου πολλα πολλα...(το ονομα σου???) αλλωστε αν τα μετραγα τα φιλια που της δινω... απο την ωρα που φτανω μεχρι να κοιμηθει θα ταν αμετρητα.... :lol::lol: ωρες ωρες τσαντιζεται η παπενια αλλα μου λειπει πολυ και δεν την χορταινω... :(:(

α κοριτσια μου δωσε η γιατρος μια αλοιφουλα γιατι εχει ατοπικη δερματιτιδα σε ορισμενα σημεια...

χρυσα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ που εισαι κοριτσαρα μας? μας ελειψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θελουμε να μαθουμε τα νεα απο το μπεμπεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οταν κανουμε δευτερο θα ειμαστε,ελπιζω,πιο χαλαρες!

την Πεμπτη θα παρω για πρωτη φορα μονη μου το αυτοκινητο να παω στη δουλεια!να κανετε προσευχουλα τεταρτη βραδυ,γιατι θα μου κοπουν τα ποδια απο το αγχος!!

στο 2ο είσαι πιο χαλαρή, όντως......

γιατί ανησυχείς? εμένα μου αρέσει πολύ η οδήγηση, αρκεί να μην κάθεται δίπλα ο άντρας μου και ο αδελφός μου!!!!! :?:?:?:evil::evil:

αχ κ εγω ετσι τον ξεζουμιζω!ασε γιατι αν μεγαλωσουν..δε θα μας αφηνουν!!!

ιουλια με λενε!

Αργυρω ανησυχω γιατι δεν εχω ξαναοδηγησει μονη!με συνοδηγο τον χ.δε φοβαμαι,μια χαρα οδηγω..αλλα μονη μου..

το θεμα ειναι οτι κουραστηκε,λογικο,να ειναι συνοδηγος λ ετσι ....θα κανω το μεγαλο βημα!αχ παναγιτσα μου!να περασει η πρωτη κρυαδα κ μετα θα ηρεμησω..ελπιζω!

Σισσιω χρονια πολλα!

για τον ντι τζει...εχουν μαγαζι στα ανω λιοσια...πολυ καλα παιδια....!

αν θες βρισκω τηλ.

εμεις καναμε τον γαμο στο ιλιον και το κεντρο στην παρνηθα

Αφροδιτη μου θα κανετε γενεθλια?

να ραφτουμε..... :D:D:D:D:D:D

αν δεν εχεις πολλα ατομα μια χαρα ειναι σπιτι....οτι θες ειμαι εδ να σου φτιαξω...θα τα φτιαξω και θα στειλεις τι κουριερ..(βλ.Κ.) να τα παρει...

Χρυσα σημερα η εξεταση?

χθες τελικα δεν με ξεχασε ο Π..... μου πηρε ενα πολυ ωραιο σταυρουρακι για τον λαιμο!

τι εχει η παπενια?

χθες τελικα δεν με ξεχασε ο Π..... μου πηρε ενα πολυ ωραιο σταυρουρακι για τον λαιμο!

τι εχει η παπενια?

η παπένια δεν έχει, η μαμά της έχει .... παράπονα !!!! :roll::roll::roll::roll:

Βίκυ άντε βρε μεγειά....για αυτό λένε αν δεν τελειώσει η μέρα να μην μιλάμε!!!! :roll::roll:

Ιουλίαααααααα στείλε μου την πινακίδα σου και το μοντέλο του αυτοκινήτου να βγάλουμε στην εφημερίδα και ο άντρας μου στο κανάλι ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ....Να πούμε στον κόσμο τι ώρες και σε ποια περιοχή θα κινείσαι για να μη βγουν άλλοι στο δρόμο..... =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))8-}8-}8-}:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Αφρο εγώ μόνο δώρο του Μανωλάκη θα φέρω...Σιγά μη σου μαγειρέψω κιόλας.... =))=))=))=))=)):-p:-p:-*:-*:-*:-*

Ιουλια χαρηκααααααααααα.... :D:D

αχ ναι οπως τα λες ακριβως ειναι..να τα ξεζουμισουμε τωρακαι να τα χαρουμε !!!! γιατι μετα μεγαλωνοντας θα μας λενε...διαφορα.. ασε με μαμα...μετα ασε με ρε μανα!!!..και ισως πιο μετα..δεν μας παρατας...

Αφροδιτη μου αν μας θελετε θα ερθουμε!

γινετε 2 ο Μνωλακης μας και θα λειπουμε?!

και η προταση στο να σου φτιαξω οτι θες ισχυει!

τι εχει η μαμα της παπενιας?

τι εχω χασει παλι?

ναι δεν θα ξαναμιλησω....μου το εδωσε 12 παρα 5 το βραδυ...!

ετοιμη ημουν να κανω παραπονα!

Ιουλια γιατι σου τη λενε τοσο με την σδηγηση?

μηπως δεν συμφωνειτε οτι οι γυναικες ειναι πιο καλοι οδηγοι?

εχω 4 οπλυντηρια για σιδερο!

και θελω να κνω και γενικη στο σπιτι....

Βικυ μου τιποτα δεν εχει η παπενια...απλα εγω παραπονεθηκα πριν οτι γραφω για την παπενια...και οτι ειναι σαν να μην γραφω... :(:(

μην αγχωνεσαι με το τουτουυυυυυυυυυ...ολα καλα θ απανε...και εγω ειμαι σχετικα νεα οδηγος (1χρόνο)..σιγα σιγα παιρνεις το κολαι...τα φιλια μου σε σενα και στο πειραχτηρι την Αρτζι... :lol::lol:

Βικακι..δεν ξερω για τις υπολοιπες,αλλα εγω..πρωτη φορα θα το τολμησω λεμε!γωγω!θα φυγω απο τα αγρια χαραματα απο το σπιτι,ωστε α μην ειναι ψυχη στο δρομο!ευτυχως εχω τα κλειδια του σχολειου κ θα μπω να φτιαξω εναν καφε μεχρι να ερθουν οι υπολοιποι!καλε μη γελατε!!!!στο γυρισμο..εχει ο Θεος!!

Βικακι..δεν ξερω για τις υπολοιπες,αλλα εγω..πρωτη φορα θα το τολμησω λεμε!γωγω!θα φυγω απο τα αγρια χαραματα απο το σπιτι,ωστε α μην ειναι ψυχη στο δρομο!ευτυχως εχω τα κλειδια του σχολειου κ θα μπω να φτιαξω εναν καφε μεχρι να ερθουν οι υπολοιποι!καλε μη γελατε!!!!στο γυρισμο..εχει ο Θεος!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ιουλίαααααααα στείλε μου την πινακίδα σου και το μοντέλο του αυτοκινήτου να βγάλουμε στην εφημερίδα και ο άντρας μου στο κανάλι ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ευτυχώς ζω στα ξένα!!!! :lol::lol::lol::lol:

λοιπόν ο άντρας μου θα μου κλείσει ραντεβού με έναν πρώην οδηγό της Φόρμουλα1 για.................................................... μην σκεφτείτε πονηρά!! :roll::roll::roll: να μου κάνει μαθήματα οδήγησης στο χιόνι και στον πάγο και στην βροχή!!!! :roll::roll::roll::roll:

παρεπιπτόντως τώρα ρίχνει καρεκλοπόδαρα!!!!! :shock::shock::shock::o:o:o:?:?:?

Λενα πριν παρω αυτοκινητο πηγαινα στην δουλεια με τα ΜΜΜ.... εφευγα απο το σπιτι στις 5:00 το πρωι και αλλαζα 4 ΜΜΜ..οταν πηαρ αυτοκινητο...την πρωτη μερα που πηγα για δουλεια εφυγα στις 4:30 το πρωι ...στο δρομο μου εσβυσε 20 φορες το λιγοτερο......οτι σταθμο εβαζα το πρωι αυτον επαιζε σε ολη την διαδρομη....δεν μπορουσα να το αλλαξω....σε 1 εβδομαδα ηταν καλυτερα τα πραγματα!

9 χρονια δεν υπηρξα υπαιτια σε ατυχημα....(1 φορα ο Π.) αντιθετως οσες φορες με εχουν τρακαρει ...ηταν αντρες.... τυχαιο? δε νομιζω...!

Αργυρω ζηλευω....

Λένα σε είδα συνδεδεμένη πριν, αλλά δεν έγραψες, ήθελα να σε ρωτήσω:

τι έγινε τελικά έκανες κάτι με τον αγενή συνάδελφό σου? που είπε άσχημα λόγια για σένα στα παιδιά? :?::?::?::evil::evil::evil::evil:

Ρε κορίτσια και να σας ρωτήσω...Αν το μωρό θηλάζει λίγο (μόνο το ελαφρύ που λέτε) και χορταίνει και δε θέλει να φάει άλλο, τι γίνεται;;;;; :roll::roll::roll: Τι κάνεις;;;;; :?:?:?

Θουλάρααααααααααααααααααααααα :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Η Χρύσα έχει αυχενική και καρδιολόγο σήμερα...... :D:D:D:D:D Ανυπομονώ να μάθω νέα.... :D:D

Θα γινει 1,2,3 μετα θα ρυθμιστει ετσι η παραγωγη σου ουτως ωστε να πινει και το παχυ γαλα. Αλλωστε το πρωτο διαστημα το μωρο κανει μαραθωνιους θηλασμους. Μπορει να εισαι 18 ωρες με το βυζι εξω. Αποκλειετε να μην χορταινει!!!

Τι εγινε με την Χρυσα? Και Θου πηγε γιατρο?

Μολις τσυπνησα και πειναωωωωωω!!!!

Η δικια μου κοριτσια τωρα κοιμηθηκε!Κ ειναι(ωρα ελλαδας :lol: 4!!!)

Γωγω σε καλυψαν τα κοριτσια???οταν νιωσεις ετοιμη πες να σου κανουμε μια εισαγωγη στο θηλασμο!

τι να προσεξεις,τι να περιμενεις κλπ! :D

Καρολινα ετσι ειναι!!!Οταν μιλας μονο σε καποιες κ εμενα μου λες ενα σκετο γεια

τοτε σε προσπερναν κ παραπονιεσαι!!!! :lol::lol:

Ελα να αλληλοκουκουβαγιαζουμε(οου μαι γκαντ λεξη)!!!!!!!

Τι αλοιφη για πες!...εγω βαζω ατροπελ που κ που...

Γιωτου εχεις δικιο!Ολα φτιαχνονται!

Αλλωστε εγω(με φεριτινη τωρα 185) εχω μια ζωη αναιμια!

Μια ζωη θεραπεια εκανα!κ τωρα...ταυρος!!!!!

Θουλακι επανεξεταση λεω να κανουμε σε 1-2 βδ...

Εχει πολλες μυξες???δλδ...ποταμι???Δλδ να ευχηθουμε περαστικα κ

να μην ερθουμε??? :lol: Γτ η Αννυ ψιλοεστρωσε.,...επιτελους!

Ιουλια ευχαριστω πολυ!!! :D:D;)

Με το καλο να παιρνεις το αυτοκινητο για να σε βλεπουμε πιο συχνα!!!!

Λαλα μας διαβαζεις???πες ενα γεια...μου ελειψες!!!!

καλησπερα καλησπερα

γραφω γρηγορα γιατι επρεπε να ειχα ηδη φυγει και δεν εχω καν βαφτει

γυρησα απο καρδιολογο..νεα...χμμ..οχι και τοσο καλα..

θα σας πω λεπτομεριες το βραδυ.

Απο τη στεναχωρια μου πηγα ξεπουπουλιαστηκα εκανα νυχια φρυδια πεντικιουρ..και πηγα και κομμωτηριο..μη βαρατε ντε...να μη φαω μια φορα λιγα λευτα για παρτι μου...

ΑΑΑ..και ενα ευχαριστο νεο...το νεο μας μπος σε συνδιασμο με τη μετακομιση θα μας δωσει αυξηση...δεν ξερω ποση θα παρω..αλλα τρεχη απο αυτον τον μηνα...οποτε νομιζω οτι δικαιουμε λιγο κανακεμα.

Παω στον γυναικολογο...

αν δεν προλαβω να μπω βραδυ - γιατι ο Χριστοφορος ηδη βαρεσε ιστερια κατω θα σας τα πω αυρριο

Φιλια πολλα σ εολες..θα σας διαβαζω οταβ επιστρεψω και θα σχολιασω....

καπου πετυχα την Ιουλια;;;..ειναι καλα σημερα;;;

αναστασακι μου :x:x:x:x που την αρπαξε παλι η μικρη;;;;;;τι μανα εισαι εσυ που σου αρρωστενει το παιδι σου.τσ.τσ.τσ. :lol::lol::lol::lol:

ιουλια να εισαι ηρεμη.....εγω τρελενομαι να οδηγαω....βαλε μια φωτο του αντρα σου στο διπλανο καθισμα να σου κανει παρεα :D:D:D

βικυ τι κανεις;;;ολα καλα;;;

που εισαι βρε χρυσα;;;

καρολινακι ειχε θεμα και παλια με ατοπικη δερματιτιδα η παπενια;;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...