Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

Μόλις είδα στο ΒΗΜΑ ότι το Βατοπέδι πάει για παραγραφή :lol::lol::lol:

Κι εγώ κορόιδο μαζί με όλους εσάς πήγα σήμερα εφορία και πλήρωσα ΦΠΑ 523.58 ευρώ

και έπεται και συνέχεια

L-)L-)L-)L-)L-)L-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλα εκανες γωγω η προσκληση ηταν για ολλες ...σας το λεω απο τωρα για να μην κανονισετε τιποτα εκεινες τισ μερες και σε λιγες μερες θα σας στειλω καρτουλα .

Σας διάβασα!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Σισσάκι μου χρόνια σου πολλά αγάπη!!!!!!!Να είσαι γερή, ευτυχισμένη και να σε χαίρονται η κορούλα σου και ο άντρας σου ο ξεροκέφαλος!!!!! :lol::lol: Με το καλό ο γάμος και σύντομα με ένα σποράκι στην κοιλίτσα.... :D:D:D

Θούλη κι εγώ μπορώ..Θα έρθω και Τετάρτη και Δευτέρα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χθες πήγαμε παιδίατρο τη μικρή για εμβόλιο.....Είναι 87 πόντους και 13500 κιλά...Πήραμε μόνο 100 γραμμάρια σε ένα μήνα.... :lol::lol::lol::lol::lol: Για τις εξετάσεις της χοληστερίνης μας είπε ότι είναι σούπερ και ότι δεν υπαρχει λόγος ανησυχίας και ότι λόγω ηλικίας είναι φυσιολογικό η καλή χοληστερίνη να είναι χαμηλή... :roll::roll::roll::roll: Το ίδιο μου είπαν και στο μικροβιολογικό....Αχ μακάρι να είναι έτσι.... :D:D:D:D

Όπως σας είπα χθες, η μικρή το μεσημέρι κοιμήθηκε μόνο 1 ώρα....Το βράδυ κοιμήθηκε κατά τις 10.30 και όλη νύχτα δεν έβγαλε κιχ..Ξύπνησε μόνο στις 7.30 το πρωί, την ώρα που σηκωνόμουν εγώ, μου λέει "Μανούλα κοιμησούμε αγκαλίτσα"..Της λέω ναι....Τώρα είναι πρωί...Μου απαντάει "Γαπώ", της λέω "Κι εγώ σ΄αγαπώ"...Μου λέει "γαπώ πού"...Κι εγώ σ'αγαπώ πολύ.... :D:D:D Ξαπλώνουμε στο κρεβάτι, τη βλέπει ο Γ. και γυρίζει και του λέει το ίδιο...Την ξαναπήρε ο ύπνος κα άφησα τις αγάπες μου να κοιμούνται αγκαλίτσα.... :D:D:D:D Τι ωραία εικόνα.... :x:x:x:x

Εγώ πήγα στον ΕΔΟΕΑΠ, στο ταμείο μου, να κάνω τις εξετάσεις αίματος και την καμπύλη που μου είχε γράφει ο γτυναικολόγος...Μετά από μια ώρα στο δρόμο, βγάζω το χαρτί με τις εξετάσεις να τις δώσω στο μικροβιολογικό και συνειδητοποιώ ότι έχω ξεχάσει να συλλέξω ούρααα.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Πάω παίρνω έναν ουροσυλλέκτη, αλλά δεν έβγαινε σταγόνα.... :oops::oops::oops: Αύριο πρεπει να ξαναπαω... :twisted::twisted::twisted: Η να τα στείλω με το Γιώργο...Είναι μακριά από το σπίτι ρε γαμώτο... :roll::roll::roll::roll:

Τελικά, καμπύλη έκανα σε 2 χρόνους..Μου είπε η μικροβιολόγος ότι αν υπάρχει πρόβλημα θα φανεί... :?:?:?:?

Α,Τρις ξέχασα να σου πω....Συγχαρητήρια στον Τόνυ που περπάτησε.... :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: Καλό τρέξιμο!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Νατάσα έχω ξεχάσει να σου πω ρε...Τέλεια η φώτο με τις μπουμπουκίτσες σου.... :x:x:x:x

Αφρο εγώ με τη μικρή θα έρθουμε σίγουρα..... :D:D:D:D:D Αν δε δουλεύει ο μπαμπάς μας, να τον φέρουμε κι αυτόν μαζί;;;;; :roll::roll::roll: Χωράμε;;;;; :roll::roll:

Καλησπερα!

Χρονια σου πολλα Σισσιω!Ευτυχια,ανεμελια κ πανω απ'ολα υγεια στην οικογενεια σου!

Κοριτσια σημερα πηρα τα αποτελεσματα...δεν ειναι πολυ καλα...

Δλδ σιδηρος κ αιματοκριτης καλα αλλα φεριτινη χαμηλα...\

πηρα τον γιατρο κ μου ειπε να κανω επανεξεταση σε αλλο μικροβιολογικο

κ μετα αν ειναι στα ιδια ισως αρχισουμε θεραπεια...

Μου ειπαν οτι τα παιδακια

της ηλικιας της ανεβοκατεβαζουν σιδηρο πιο ευκολα... :(

Τι να κανω γμτ....δεν το ανοιγει...

Τεσπα...οπως ολες οι ελληνιδες μανουλες...στενοχωριεμαι λες

κ συνεβη κατι πολυ τραγικο κ ας μην ειναι

κ τοοοοοσο σοβαρο!

Παντως ΙΟΥΛΙΑ μου προκαλει μεγαλη εντυπωση ο Γ!Με τοοοσα

που τρωει(κ σωστες τροφες-οχι χαζα) κ να εχει ελλειψη?!Ποσο ειπες ειχε φεριτινη?(κ με τι κατωτερο οριο)

Η δικη μου φεριτινη ξερετε ποση ειναι??????185!Με ανωτερο οριο το 150 :shock::shock::shock:

Κ παντα ειχα κατω απο 40... :o

Νατασα μετα το θηλασμο να κανεις κομπρεσες με κρυο νερο.

Ερη περαστικα στον Κωστα!

Τελικα θα βρεθουμε???Δεν καταλαβα...

Το ποστ με τη ζαχαρη νομιζω πως...βρωμαει....μα δεν μπορει.....

δλδ τι αλλο θα ακουσουμε απο μαμα?

Δεν τρωει...μονο τα πεταει...κ εγω τα μαζευω!

αρχισα να πεφτω παλι...

Αναστασάκι μου μη στενοχωριέσαι ρε...Θα φτιάξουν τα πράγματα....Δεν είναι και τόσο σοβαρό...Εμένα πάντως όταν ήταν μωρό η Ιωάννα (δε θυμάμαι πόσο, αλλά πολύ μικρή) και χωρίς να έχουμε κάνει εξετάσεις, ο γιατρός μας έδινε συμπλήρωμα σιδήρου..Κάτι σταγονίτσες..Προληπτικά... :?:?:? Και το σταματήσαμε 6 μηνών που ξεκίνησε τροφές...

Πάντως, το καλοκαίρι που είχε κάνει πάλι εξετάσεις η Ιωάννα αν και τρώει τα πάντα και σίδηρος και φερριτίνη ήταν οριακά.... :?:?:?:? Πόσο είχε ακριβώς;;;Θυμάσαι;;;Εγώ σήμερα πήρα τα αποτελέσματα και η φερρτινη της είναι 42,33....

Μην αγχώνεσαι....Όλα καλά θα πάνε.... ;););););)

Καλέ θα μου πείτε για τα πράσινα κακάκια ή θα με σκάσετε;;;;Τι σημαίνει αν το βρέφος κάνει πράσινα κακάκια;;;;; :roll::roll::roll:

Τρις δεν ξέρω να σου απαντήσω...Πολύ νωρίς μου φαίνεται πάντως.... :?:?:?:?:?:? Συνεννοούνται από 1,5 μηνών;;;;;; :?:?:?:?:?:?

Καλέ δε σου είπα...Κι εγώ με τη μικρή μπεμπούλα στην κοιλιά μιλάμε και συνεννοούμαστε ήδη.... =))=))=))=))

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

15 μηνών όχι 1,5 μηνών!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Μια φιλη στο φεις εγραψε πως η κορη ης 15 μηνων ειπε μαμα μιλαει παππου γογο. 4 λεξεις!! Κι οτι απο 1,5 μηνων συνενοουντε... :? Και λεω η μας δουλευει η οντως ειναι προχωρημενο παιδακι!! Ποιος ξερει? :dry::ugeek:

Αρτζι για να μην κοροιδεύεις κοίτα τι γράφει η Τρις.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Από 1,5 μηνών συνεννονούνται....

Δεν τρωει...μονο τα πεταει...κ εγω τα μαζευω!

αρχισα να πεφτω παλι...

και εγώ θα έπεφτα!!!! :( τι να κάνεις? έχει δοκιμάσει και τα πάντα!!! τι να πω!!!!

Αρτζι για να μην κοροιδεύεις κοίτα τι γράφει η Τρις.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Από 1,5 μηνών συνεννονούνται....

:YMHUG:[smilie=merror.gif] [smilie=occasion14.gif]

αναστασια μου μη στεναχωριεσαι βρε...ενταξει καποια στιγμη θα φαει...αφου ετσι τι βρισκει τι παραπανω να κανεις;;;;

εδω εμενα τρωει και παλι περνει σιδηρο ;)

Αφρο ξου ξου οι ιώσεις...... :twisted::twisted::twisted: Μακριά από τα παιδάκια μας.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Βασικά τον άντρα μου δεν τον θέλω μαζί, αλλά τον θέλω για ταξιτζή επειδή δεν έχω ιδέα από εκεί..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και ο άτιμος είναι GPS....Πώς τα βρίσκει όλα πάντα απορώ.... :roll::roll::lol::lol::lol::lol:

Elaaaaaaaaa!!!!

Κατι διαβασα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν Θου ο μικρος παιρνει πιπιλα.Τη γουσταρει και εγω τη δινω γιατι 2η φορα βυζοπιπιλα και με πληγωμενες θηλες δεν εχει.(εικονιδιο που δειχνει οχι -ποτε ξανα)

Ο Νικολας δεν την παιρνει κανονικα.Απλως μιμειται το μωρο. :lol::lol:

Νατασα μου πρασινα κακακια ε;;;Απο υπερπαραγωγη ή εχει κανα κρυωματακι στο στομαχακι της;;;

Μηπως να το αδειαζεις λιγο με το χερι σου πριν θηλάσεις;;;;

Γωγουλα παντα άξιοι!!!!!

Αφρο θα εχεις και φιλους και απο το μάμυ;;;;Μαλλον θα χρειαστεις και το μπαλκονι!!!!!

Ηθελα και αλλα να γραψω.....

παναγιωτα πλακα μου κανεις ...εχω μεγαλο κυκλο εδω και δεν το ξερω ???????

για εμας μιλαω .

μονο τον νονο εχουμε .....οι υπολιποι φιλοι ειναι αγορια (φιλοι κωστα ) χωρις παιδια και ταξιδευουν

θειους και λοιπα ε δεν θα πω .....ειναι παιδικο πατρυ

Γωγω-Αργυ-Γιωτα ευχαριστω για τη συμπαρασταση!...

Γιωτα αληθεια?Εχει καιρο που παιρνει? σε τι μορφη ειναι?

δεν το ηξερα..

Α!!!ΝΑΤΑΣΑ!!!Εχω ιδεα!

Μηπως να βαζεις την Ειρηνη να πινει λιγα λεπτα κ μετα το νινι απο εκεινο?

Κανει ή το αποφευγεις?

Παντως κανε κρυα κομπρεσα κ μετα ξαναδωσε το ιδιο...κατα καποιο τροπο δινεις

ετσι εντολη να μην παραγει απο την αρχη γαλα ...

Αναστασια μου μην ανησυχεις ...σε πολλα παιδακια συμβαινει αυτο με το σιδηρο..και εμενα η Λυδια μου ειχε χαμηλο σιδηρο και πιο πολυ χαμηλα επιπεδα φεριτινης... της δωσαμε σιδηρο για δυο μηνες και τωρα που καναμε εξετασεις...μετα απο δυο μηνες ...ειπε ότι δεν χρειαζεται αν της δωσουμε...αν και η φεριτινη της ηταν καπως χαμηλη...

γραφω γραφω για την παπενια και ειναι σαν να μην μακουει σχεδον κανεις... :(:(

γουαααααα γουα.... (κλαμμα παραπονιαρας μανουλας...)

Αφροδίτη δεν κάνατε ποτέ εξετάσεις??

Οι δικές μου έκαναν προληπτικές όταν χρόνιζαν αίματος και ούρων

Αναστασία μη στεναχωριέσαι

Είπαμε όταν το παιδί δεν θέλει να φάει δεν τρώει

Με το ζόρι δε γίνεται.

Προχτές δεν ήπιε όλο της το γάλα η μικρή και την πίεσα λίγο

και αμέσως έκανε εμετό

Σιγά σιγά θα ανοίξει η όρεξη

Να σε ρωτήσω

Εσύ που θηλάζεις έδινες στη μικρή αυτές τις σταγόνες (σίδηρος είναι) που είπε κάπου

η Γωγώ?? Εγώ που θήλασα πολύ λιγότερο μετά το 1ο ή το 2ο μήνα μου έδωσε ο

γιατρός να της δώσω

Όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι τόσο το παιδί θα στρώσει

Και ξαναρωτάω για τα πράσινα κακάκια....... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:[smilie=pain10.gif][smilie=pain10.gif][smilie=pain10.gif][smilie=pain10.gif]

Με έχετε χεσμένη ή μου φαίνεται;;;;;;[smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=pottytrain2.gif] [smilie=pottytrain2.gif] [smilie=pottytrain4.gif] [smilie=pottytrain4.gif] [smilie=pottytrain5.gif] [smilie=pottytrain5.gif] [smilie=pottytrain5.gif]

Αναστασία βυζοκρατιύσα δώσε μου τα φώτα σου....Και για το βυζί της Νατάσας που λέτε...Τι κάνει λάθος;;;; :roll::roll: Και για τα πράσινα κακά....

Καρολινάκι μουυυυυυυυυυυυυυυ :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Αφροδίτη αν θέλεις, αν λέω, γιατι δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου, μπορώ να σε βοηθήσω με το free catering...

χαχα... να μαγειρέψω και λίγο γιατι τώρα που λείπει ο Βαγγ δεν.. και αρωστένω..

Καρολινάκι δεν εισαι η μόνη, μην το παίρνεις προσωπικά, απλά ειμαστε πάρα πολλές, η καθε μια θέλει να πει και τα δικά της.. Εγώ τα διαβάζω όλα αλλα θυμάμαι στην απάντηση να απαντήσω στα τελευταία.. δεν το κάνω επιτηδες...

η μαμά μου, μου έλεγε ότι αν έβλεπα πράσινα κακάκια να περιμένω κρυωματάκι!!! :?

ρε συ μήπως έφαγες σπανάκι? :?: λέμε τώρα.....

πάμε με το αυτοκίνητο στο ΣΜ γιατί ήθελα να δώσω κάτι μπουκάλια πίσω και να μην τα κουβαλάω με τα πόδια, γυρίζω και βλέπω την μικρή γλαρωμένη και με κόκκινα ματάκια, δείγμα ότι είναι κουρασμένη και της λείπει ύπνος, ήθελα να πάω και σε ένα βιο ΣΜ για καλλυντικά, αλλά δεν πήγα γιάτί ήθελα να κοιμηθεί στην κούνια και όχι στο αυτοκίνητο!!! .... γυρίζουμε την βάζω για ύπνο, μισή ώρα πριν και ακόμη ξύπνια είναι και μιλάει!!!! :o:o:o:o , πότε θα κοιμηθεί αυτό το παιδί μεσημέρι? ποτέ ξανά? :o:o:?:?

ποτε δεν καναμε ...

καρολινακι μην κλαις ,δεν ειναι προσωπικο απλα ετσι παθαινουμε ολλεσ μασ ...λεμε λεμε αλλα...ειναι η ροη γριγορη η ξεχναμε οταν γραφουμε

υπερπαραγωγη ειναι τα πρασινα ,διλαδι πινει πολυ γαλα απο το ελαφρυ και χορταινει με αυτο και δεν πινει απο το "παχυ" που βγαινει αργοτερα που χορταινει και με εκεινο περνει τα θρεπτικα στοιχεια ...το ελαφρυ στην αρχη ειναι για να ξεδιψαει .

Έρη διαβάζω την κοτόπιτα και τα υπόλοιπα μου τρέχουν τα σάλια

Αχ να είμασταν κοντά να μου τα έφτιαχνες να με τάιζες να με παχύνεις λίγο :roll:

γραφω γραφω για την παπενια και ειναι σαν να μην μακουει σχεδον κανεις... :(:(

γουαααααα γουα.... (κλαμμα παραπονιαρας μανουλας...)

έχεις παπένια? τώρα το πρόσεξα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:;;);;);;);;):YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...