Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

ΕΡΩΤΗΣΗ! Υπαρχει περιπτωση 15 μηνων μωρο να λεει προτασεις?

Προταση για τους γιατρούς θεωρείται και το Μαμα ελα, μπαμπά κάτσε.

Ναι αν το παιδι μιλάει μπορει να κάνει και προτάσεις νωρίτερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα Μαμακα!!! @};-:-* Και μένα έτσι ο Κώστας συμπεθέρα.. Τώρα βγάζουμε εναν τραπεζίτη και μας έχει σκίσει το όυλο..

Εγώ ξέρω ότι μέχρι τα 3 βγάζουν δόντια... :roll:

αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Περαστικά, ας είναι από το δοντάκι!!!

Καλημέρα :YMHUG:

Μια φιλη στο φεις εγραψε πως η κορη ης 15 μηνων ειπε μαμα μιλαει παππου γογο. 4 λεξεις!! Κι οτι απο 1,5 μηνων συνενοουντε... :? Και λεω η μας δουλευει η οντως ειναι προχωρημενο παιδακι!! Ποιος ξερει? :dry::ugeek:

καλημερα....ειμαι στο πατρικο μου κ περιμενω το πρωινο μου απο τη αδερφουλα μου :D

ρε παιδια η νατασα μπορει να μη εχει βυζαρα :P

αλλα εχει γινει παμελα..αληθεια λεει..εγω ετσι γινομουνα 5-6 φορες συνολο..

α ρε δημ τι απολαυση εχεις :lol::lol::lol:

λοιπον με πηρε η γιωτα σημερα..αυριο φευγει οποτε δε θα ερθει..εγω ξυπνησα μπουκωμενη :twisted:

κ λεω..αφου τη γιωτα δε θα τη δουμε..θελετε να το κανουμε τη δευτερα απογευμα μιας κ τεταρτη δε μπορει να ερθει η νατασουλα..

ε??????????

αλλα κ αυριο εγω δε εχω προβλημα

σισσιω~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα κοπελαρα μου...να χαιρεσαι το ονοματακι σου..ευχομαι συντομα με ενα σπορακι :P

Καλημέρα!!!

Είμαστε πρωινοί σήμερα!! Ξύπνησε η Ειρήνη 8.15 οπότε σηκώθηκα και γω...

Αλλά νυστάζω. Έφτιαξα και καφέ να πιώ...

Ποιος, εγώ... Που πίνω καφέ 2 φορές το χρόνο!!! :lol::lol::lol:

Το νινί κοιμάται του καλού καιρού και ο Δ με την Ειρήνη ετοιμάστηκαν για να πάνε βόλτα. Αφού φύγουν λέω να μαγειρέψω τπτ και να βάλω ένα πλυντήριο!!!

Την κοπέλα και γω τη λυπήθηκα γιατί ξέρω οτι δε μου λέει ψέμματα...

Στεναχωρέθηκα πολύ. Της είπα πως έπρεπε να με πάρει τηλ.Επίσης αν κάποια άλλη φορά έχει ανάγκη να με πάρει. Έχει 2 αγοράκια και είναι 1 χρόνο μεγαλύτερη από μένα. Κρίμα είναι γμτ...

Για την υπερπαραγωγή δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα από αυτά που έγραψα. Ελπίζω να στρώσει σύντομα αν και δεν το νομίζω...

Σισσιώ Χρόνια σου πολλάααα!! Να σε χαίρονται όσοι σαγαπούν!!! Ό,τι επιθυμείς κοριτσάκι!!! Άντε και του χρόνου με ένα αδελφάκι για τη Χαριλίνα!!!

Η Γιώτα φεύγει;;;; Άντε ρε... Δε σε προλάβαμε.......... :(:(:(

Θου τι να χαίρεται ο Δ. Ούτε εγώ δεν μπορώ να τα ακουμπήσω...

Εγώ και τη Δευτέρα μπορώ! :lol::lol::lol:

Τρις, Έρη, Argi, Aφροδίτη, Νατασούλα, Κarolinaki καλημέρα!!!

Έρχομαι...

ωχ ρε συμεπεθρα μπορεις...κ δευτερα?πφφφφφφφφφφφφ

:P:P:P:P:P:P

τα μεμε λεω να χαιρεται..ε κ με το ματι θα χορταινει :lol::lol::lol::lol::lol:

κ μενα σημερα με ξυπνησε 8,15 ο μικρος αλλα κοιμηθηκε 11 παρα

τρις ναι γινετε να μιλαει αν ειναι σα τη γλωσσου τη ειρηνη..πω πω..δε το κλεινει λεμεεεεεεεεεεεεεεε

κ μενα περιεργο μου φαινοταν αλλα...γινετε..ειναι σπανιο φυσικα..

αργι καρολ ερη μπεμπουλης τα φιλια μου

αφρο πω πω..δευτεροχρονιζουν ρε.. :shock:

Καλημέρα,

Σισσιώ πολύχρονη και ευτυχισμένη να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται κι αυτοί

Μάρθα εγώ την άλλη εβδομάδα δεν μπορώ καθόλου

θα είμαι εκτός Θεσσαλονίκης για δουλειά

ότι αποφασίσετε πάρτε τηλ να μου πείτε για να ξέρω γιατί λόγω φόρτου στην δουλειά δεν μπορώ να σας πολυπαρακολουθώ

Σας φιλώ :x:x:x:x:x:x:x

ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ Ο ΤΟΝΥ!!!!! ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ !!!!

τι να κανω το ζουζουνι που βαζει οτι βρει και παταει πανω για να φτασει στον νεροχυτι ?

εχω βγαλει εξω απο το σπιτι δυο του παιχνιδια για να μην τα βαζει αλλα κλαιει ....εχει γινει μουσκεμα και φοβαμαι μην το κανει αυτο και σε παγκουσ που θα εχω κατι πανω που θα παθει κακο η στον φουρνο οταν μαγειρευω ....

Βρε λοβι τι ομορφες φωτο που βαζεις? Να τα χαιρεσαι τα μωρακια σου...

Ευχαριστω αρτζιΚαι Αφροδιτη. Ελπιζω να μην τον τρομαξα με τα ουρλιαχτα χαρας που εβγαλα!! :mrgreen:

Αληθεια ε? υπαρχουν τοσο γλωσσουδικα μωρακια!! Μωρε μπραβο!! :D

καλημερα κοριτσια......

τι μου κανετε;;;;

σισσιω να σε χαιρομαστε χρονια σου πολλα...με υγεια και αγαπη....με το καλο ο γαμος σου και το χρονου διπλη....

καρολινακι σημερα θα παω για χοριακη....αυριο θα βγουν τα αποτελεσματα....οποτε δεν ξερω....αν δεν εχει μηδενιστει θα πρεπει να παω στη γιατρο...

μια χαρα η παπενια...αντε θα ερθει και το δευτερο ;) αν το θελετε τοσο πολυ θα ερθει...

χρυσα μου ευχομαι να το απολαυσεις σημερα...τι τελεια που ειναι :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: περιμενουμε νεα σου...

θου περαστικα σας.....αντε κοντευεις και εσυ...τελικα με γιατρο τι θα κανεις;;;αποφασισες;;;;

τρις τι εγινε σημερα στο παιδικο;;;;περπατησε ο τονυ;;;;

μαγδα μου..τι κανει το μαρκελλακι;;;;κοιμηθηκε :lol::lol::lol:

εμεις παλι χαλια..ξυπναγε ολο το βραδυ...κουτουλαω...επιτηδες το κανει...την παρασκευη το βλεπω να σερνομαι στη δουλεια.... :(

μπεμπουλης βγηκαν τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις του σπυρακου;;;;

νατασα τα πρασινα κακα πολλες φορες σημαινει οτι πινει το ελαφρυ γαλα...ισως να της εδινες ενα στηθος....

τα φιλια μου

κοριτσια με τισ γιορτες δεν τα παω καθολου καλα ....Σισσιω χρονια σου πολλα ...αν και στα ειπα χθεσ γιατι μπερδευτικα :?:oops:

α τρισ ναι υπαρχουν ...τησ κολιτης μου η μικρη μιλαει σαν 5 χρονων ...και ειναι σαν τον μανωλη ....αρχησε απο πολυ μικρη απο τον χρονο και μετα ,στα 18 μηνων την ακουγα και εμενα ετσι :shock::o

Πω πω το δικο μου ειναι πολυ χαιβανι τελικα!!! :lol::lol: Δεν εχω ακουσει παιδακι μικροτερο των 2 να μιλαει αλλα για να το λετε κατι περισσοτερο θα ξερετε!!! :geek:

εμενα ο ταλιμπαν ενω ξεκινησε να λεει κουβεντουλες απο μωρακι...8 μηνων απο την ωρα που ξεκινησε να μπουσουλαει ο ιασονας...λεει μονο τα απαραιτητα για να μπορουμε να συννεοηθουμε :(

λοιπον..αυριο ο καες ισιχυει κανονικα..ελπιζω να μη σας κολλησουμε..η νατασα αναστασια κ η νατασουλα θα ερθουν λενε..αλλα κοριτσια???????????????

αυριο το απογευμα λεω..

γιωτα 2 ξεκινας δουλεια ε?

κ τα παιδακια σου?

πινω καφε..

α χρυσα καλε σημερα ειναι που θα δουμε το τσουτσουνακι??????????? :lol::lol::lol::lol:

ολα καλα ευχιμαι :P

για να δούμε θεσ/νικιές θα μπορέσετε να βρεθείτε τελικά? συνήθως όλο κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε, κανονίζετε,

και ποτέ δεν βρίσκεστε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλέ διαβάσατε το ποστ με την ζάχαρη και το παιδάκι? που η πεθερά έδωσε ζάχαρη στο παιδάκι για να το ηρεμήσει? τι άλλο θα ακούσουμε!!! (αν είναι αλήθεια δλδ!!!) :o:?

Καλημερααααααααααα!!!!

Σισσακι μου χρονια πολλα γλυκιά μου!!!!! :ymparty::ymparty::x:x:x:x

Να εισαι παντα ετσι χαρουμενη και κεφατη. Να χαιρεσαι την πολυ ομορφη οικογενεια σου και η ώρα η καλή!!!!!

Παω να σας διαβασω και καποια στιγμη τα λέμε!!!!!!

Kαλημέραααααααααααα...Σας διαβάζω και σχολιάζω σταδιακά για να μην ξεχάσω...

Νατάσα (Lovie) και λοιπές θηλάζουσες τι σημαίνουν τα πράσινα κακάκια στα βρέφη;;;;; :?:?:?:? Δεν έχω ιδέα..Διαφωτίστε με καλε την ανίδεη... :roll::roll::roll::roll: Και τι σχέση έχουν οι 2-3 θηλασμοί από το ίδιο βυζί;;;;;; :shock::shock::shock::shock: Ρε κορίτσια πυρηνική φυσική μου φαίνεται ο θηλασμός.... :shock::shock::shock::?:?:?:?:?:oops::oops::oops: Σιγά μην τα καταφέρω... :(:(:(:(:(

Αφρο για ποιες μάνες έλεγες χθες το βράδυ;;;Τι έχασα;;;; :?:?:?

Αφρο έχει γενέθλια ο Μανωλάκης ε;;;;Εγώ και η Ιωάννα είμαστε καλεσμένες ή βρωμάνε τα πόδια μας;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Άντε τέλεια θα περάσουμε...... :D:D:D:D Όπως κατάλαβες, αυτοπροσκλήθηκα..... :D:D:D:oops::oops::oops: Μην την πατήσω όπως στα γενέθλια του Κωστάκη της Έρης...

Τρις δεν ξέρω να σου απαντήσω...Πολύ νωρίς μου φαίνεται πάντως.... :?:?:?:?:?:? Συνεννοούνται από 1,5 μηνών;;;;;; :?:?:?:?:?:?

Καλέ δε σου είπα...Κι εγώ με τη μικρή μπεμπούλα στην κοιλιά μιλάμε και συνεννοούμαστε ήδη.... =))=))=))=))

Η Ιωάννα έβγαλε το πρώτο δόντι 5,5 μηνών και της λείπουν ακόμα οι τραπεζίτες... :roll::roll::roll:

διάβασα λίγο μόνο και έφριξα

φαντάζεστε να το μεγαλώνεις μέχρι 3 και να σου το παίρνουν?? :(:(:(

μου ήρθε να κλάψω

Γωγώ λέμε για τις μάνες που είναι στη φυλακή και έχουν μαζί και τα μωρά τους

Έχω ένα φίλο σωφρονιστικό υπάλληλο

Μου έχει πει ποτέ μη λες ποτέ και ότι όλοι μας μπορεί να βρεθούμε

σε αυτή τη θέση χωρίς να το καταλάβουμε κιόλας από το τίποτα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...