Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

ρε σισσιω μανα ρε πουλακι μου..εσυ ειναι μη παρεςι φορα..πολλα θα κανεις..θα εχεις στανταρ κοσμο?

νατασα αντε ρε(για τη γυναικα λεω)κριμα πραγματικα ρε

μιτσακι περαστικα κ παλι..απο το παδικο κολλησε ε?

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ο μικρος εχει μυξες αλλα δε με ανυσηχει γιατι πλεον σχεδον παντα εχει..

θα το εκανα τη αλλη τεταρτη αλλα δε το κανω γιατι θα λειπει η γιωτα

οκ?

αν φοβαστε να ερθετε οκ..κανενα προβλημα :oops::oops:

μαρια γι απες..ποιος ειναι ο αποτεσλατικοτερος? :lol::lol::lol:

αναστασια καλες οι εξετασεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι κάνετε μανούλες? Μάλλον κοιμάστε όλες

Δεν σας προλαβαίνω τις τελευταιες μέρες έχει πέσει πολύ δουλειά στο γραφείο

Μαζεύω απορίες να μου τις λύσετε την Τετάρτη:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

του τύπου ποια η διαφορά του λέιζερ με την ριζική αποτρίχωση :?:?:?:?:?

Εδώ άσχετη μόνο το ξυράφι ξέρω σαν την Γωγώ :roll::roll:

Αργυρώ τα δόντια δεν είναι στανταρ πότε θα βγούν, συνήθως εξαρτάται από το πότε ξεκίνησαν να βγάζουν αν και η Έλενα έβγαλε το 1ο 8,5 μηνών και τώρα τα έχει όλα

Αναστασία τι έγινε με τις εξετάσεις πήρες τα αποτελέσματα?

Παναγιώτα γιατί αγχώνεσαι τόσο πολύ με τον θηλασμό? 200γρ την εβδομάδα είναι μια χαρά

Σισσιώ αν περισσέψουν κάντα πακέτο και στείλτα στην Θου για την Τετάρτη, θα τα τιμήσουμε δεόντως :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ θα έρθω πάντως γιατί την άλλη Τετάρτη μάλλον ούτε εγώ θα έιμαι εδώ, θα ξενιτευτώ :evil::evil::evil:

Μαρία με τη δεκαρα συριγγα και τον ορό;

Αισθάνομαι χειρότερα , αλλα αυτό δεν έχει να κάνει. Η μαγειρική είναι ψυχοθεραπεία που λέει και η Έρη!

Νατάσα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Δεν ξέρω αν θα έχω κόσμο, δεν έχω πει οτι γιορτάζω, αλλά επειδη είναι γιρτη και στις γιορτές δεν προσκαλείς, το σπίτι μου θα είναι ανοιχτό.

Βάλε μαμα, αδερφη, κουνιάδο, ξαδερφο, κουμπάρα, ε μαζευόμαστε όσο να' ναι.

Κια όχι άυριο δεν πάω για δουλειά, πηρα αναρρωτική 2 μέρες και ναι καθαρισα και χθες και προχθες και θα καθαρίσω και αυριο, ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλάκι βράστα! Είμαι ρε γαμώτη υπερβολική σε όλα μου!! :shock:

Νατασσούλα μακάρι να μπορούσα να σας τραπεζώσω όλες!! Πώς θα γίνει ρε γμτ να γνωριστούμε όλες μεταξύ μας...;;

Α!! Και δε θα σας ξεπεταγα με μπουκίτσες και κεφτεδάκια!! :lol::lol::lol:

Θα έφτιαχνα τις σπεσιαλιτέ μου!! :D:D:D

Κορίτσια σας χαιρετώ, δεν έχει μπαταρία το λαπτοπ και βαριέμαι να σηκωθώ να πάρω τον φορτιστη!!

Φιλάκια!!

Σισσιώ εννοείται ότο θέλουμε τις σπεσιαλιτές σου αυτό έλειπε να μας ξεγελούσες με ψιλολόγια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά να περάσετε αύριο :D:D:D

Στο γάμο μου εγώ δεν θυμάμαι με ποιο τργούδι μπήκαμε :?:?:?:?:?

Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι χορέψαμε του Πάριου μετά από σένα τι (νομίζω έτσι λέγεται) :roll::roll::roll::roll::roll:

Καλησπερα κ καληνυχτα!! Μπηκα να πω ενα γεια!

Σισσιω πολλα μαγειρεψες!! κ εγω θελω!! Χρονια πολλα απο σημερα, να περασετε ομορφα αυριο κ μην αγχωνεσαι ουτε να στεναχωριεσαι γαι τιποτα!!

Κ εμεις καναμε εμβολιο το Πρεβεναρ 13...μεχρι τωρα καλα...

Ξενυχτησα λιγο διοτι εβλεπα στο διαδικτυο τους Πρωταγωνιστες για τις γυναικειες φυλακες...Κ οπως εβαλα στο google τη λεξη πρωταγωνιστες για να βρω την εκπομπη με εβγαλε σε μια συζητηση στο Παρεντσ..Ποτε δεν το διαβαζω αυτο το σαιτ αλλα μπηκα τωρα απο περιεργεια κ ειδα τη συζητηση που εκαναν εκει για την εκπομπη...Κ εχω σοκαριστει απο την κακια κ την στενοκεφαλια μερικων ανθρωπων που ειναι κ μητερες κ δεν ντρεπονται να λενε τετοιες εξυπναδες...

Τεσπα...αποψη μου...

Παω για υπνο...ταραχτηκα λιγο με την εκπομπη...Αρχιζω κ σκεφτομαι τι θα εκανα αν εμπαινα εγω φυλακη..Αλλα παλι γιατι να μπω??? Κ αν μεθαυριο μπει το παιδι μου??? ποιος ξερει τι μας ξημερωνει...αχ δεν κανει να βλεπω τετοια βραδυατικα..με επηρρεαζουν κ σκεφτομαι βλακειες...

Καληνυχτα...

καλησπερα!δεν εσω διαβασει παρα την τελευταια σελιδα,μολις κοιμησα τον γ. κ μπηκα να προλα βω να ευχηθω καλεεεεεεεεεεεεεεεεε!!

χρονια πολλα νατασα μου!να τα εκατοστησεις!να χαιρεσαι τα κοριτσακια σου κ να τα καμαρωνεις πάντα!να χαιρεσαι κ την πεθερουλα σου!μονο χαμογελα κ ευτυχια ευχομαι ολοψυχα!!

αννα να χαιρεσαι τον τονυ!να ειναι καλοτυχος παντα στη ζωη σου κ ευτυχισμενος!

θουλιτσα!να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!με το καλο κ το δευτερο νινακι σας!!

ξεχασα καμια;;συγγνωμη αν ναι!

νατασουλα του Παριου λεγεται'Ποιος να συγκριθει μαζι σου"!κ εμεις αυτο χορεψαμε!

εισοδο καναμε με loco modo,γαμηλιο παρτυ,τουρτα με freedom!

αναστασια τί εγινε με τα αποτελεσματα της αννυ;ολα τελεια ευχομαι!αντε,ειπαμε,να σου φυγει κ το σφιξιμο!φιλακια!

φρανιτα μου μια χαρα ειναι αυτα που τρωει ο σεμπ καλε!απαντω σε οσα διαβασα εχθες,μη βαρατε!σιγα σιγα θα τρωει ολο κ περισσοτερο!ο γ.σημερα εφαγε 2 πιαταρες κατσικακι φρικασε,1 το πρωι κ 1 το βραδακι!,αυγο το πρωι,250μλ φρεσκοστυμμενο χυμο πορτοκαλι,2 μπανανες,1 μηλο,μια φετα ανανα,μια φετα ψωμι ολικης με ταχινι,δημητριακα κ θηλασε κ πριν κοιμηθει!αν δεν ειχαμε το θεματακι με το σιδηρο δε θα του εδινα ξανα φαγητο το βραδακι..δινε του ο,τι τρως κ εσυ,μπορει να σε εκπληξει!τους πρωταγωνιστες λιγο τους ειδα..αλλα ψυχοπλακωθηκα η αληθεια ειναι..

Σισσιω χρονια πολλα!σιγουρα μεχρι να πατησω υποβολη θα εχει αλλαξει η μερα!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!περαστικα σου κ καλο φαγοποτι!μου ανοιξες τηνηδη ανοιγμενη μου ορεξη!!!

για αποτριχωσεις πηρε το ματι μου..το λειζερ δεν ξερω γιατι,αλλα δε το θελω!προτιμω σε αισθητικο με κερι,ειχα κανει πριν το γαμο κ δεν πονεσα καθολου,αν κ φοβιτσιαρα!μετα το αφησα..αλλα λεω να το ξαναρχισω!

α!λενα!κατι για μπουφαν που θυμηθηκα!ο γ.ειναι 87 εκ. κ του παιρνω για 98εκ.,αν θες οπωσδηποτε να τα βαλει κ του χρονου,παρε ρε συ το πιο μεγαλο..

συγγνωμη για τα μπερδεμενα,αλλα ο,τι θυμαμαι χαιρομαι!!α!

θουλη!κααααποτε με ειχες ρωτησει κατι για το συκωτι!δινω 1 φορα την εβδομαδα λογω χαμηλου σιδηρου,διαφορετικα θα το απεφευγα..

καλο βραδυ κουκλες!

Σισσιώ για να χορτάσουμε εμείς οι πεινασμένες θέλουμε μπουφέεεεεεε όχι αστεία!!!! 100 μέτρα φτάνουν!!! Καλά να περάσετε πάντως!!! Αυτά είναι τα ωραία!!!

Νατάσα και γω θα έρθω αλλά μόνη!!!!!!

Φρανίτα είναι καινούργια η εκπομπή;;; Δεν την έχω δει..

Θου που είσαι καλή μου! Τί δώρο έκανες στον Αντώνη!!!

Εμένα ο καλός μου μου παρήγγειλε σουβλάκια! Το ξεφτιλίσαμε πάλι... :oops::oops::oops:

Ιουλία να σαι καλά! Πολλά φιλάκια!!!(Μόνο αυτά έφαγε ο Γιωργάκης;;; :lol::lol::lol: )

Κοπελιές ήθελα και το πρωί να το γράψω...

Έχω θέμα... Η μικρή όλη μέρα σήμερα κάνει πράσινα κακά. Έκανε και τις προηγούμενες μέρες αλλά 1-2 φορές. Έχω υπερπαραγωγή. Κάνω 2-3 θηλασμόυς από το ίδιο στήθος για να αδειάζει καλά αλλά το άλλο γίνεται τούμπανο. Χθες βράδυ ξύπνησα από τον πόνο. Πότε θα περάσει.........

Τον πόνο μου λέω....

Να σαι καλά βρε Ιουλία είμαι λίγο άσχετη με τα τραγουδια :oops::oops::oops::oops::oops:

Μια χαρά τρώει ο Γιωργάκης μπράβο το μανάρι μου :D:D:D:D

Μην αγχώνεσαι για τον σίδηρο θα στρώσει

Νατάσα 2-3 θηλασμούς από το ίδιο στήθος και πάλι κάνει πράσινα κακά?

Η Πατσούρου τι λέει την ρώτησες?

2-3 και ακόμη πράσινα. Στον 3ο νιώθω πια το στήθος να έχει μαλακώσει. Έχω μεγάλο πρήξιμο. Η θου με χούφτωσε και ξέρει. :D:D:D

Δεν υπάρχει άλλη λύση. Μόνο κομπρέσες και θηλασμόι από το ένα. Το άλλο όμως υποφέρει....

Η Ειρήνη με ανακουφίζει αλλά ταυτόχρονα με γυρνάει πίσω.....

αχ νατασα μου,δεν εχω ιδεα απο υπερπαραγωγη..η πατσουρου ομως θα ξερει να σε συμβουλευσει σιγουρα..

ελπιζω να ανακουφιστεις γρηγορα κοριτσακι μου..επηρεαζει σιγουρα που θηλαζει κ η ειρηνη,δινει εντολη για περισσοτερη παραγωγη..θα στρωσει με τον καιρο..ευχομαι γρηγορα να το ξεπερασεις κ να απολαυσεις τους θηλασμους σας!

φιλακια πολλα!

ιουλια μου μια χαρα τρωει ο μικρουλης!!! μπραβο!!!

νατασα μου τι να πω.. δεν ξερω να σε συμβουλευσω...

φανταζομαι οτι θα διορθωθει γρηγορα, ισως θελει λιγο καιρο ακομα το στηθος σου για να προσαρμοστει στην καινουρια ζητηση. ουτε ειναι λυση να "περιοριστει" η ειρηνη (φανταζομαι) αφου μετα παλι θα πιει, οποτε παλι τα ιδια..

αχ δεςν ξερω καθολου κοριτσι μου, κανει λιγο υπομονη μακαρι να διορθωθει αμεσα!

κοριτσια σημερα το βραδυ ο μικρος ειχε λιγες μυξες, θα δω πως θα ειναι αυριο, αν χειροτερεψει δε θα ερθω..

Καλημέρα Μαμακα!!! @};-:-*

Η Ρέα ξεκίνησε να βγάζει δόντια 10 μηνών!!! πολύ αργά!!!! :? και 14-16 μηνών είχε μόνο 4!!!!

Και μένα έτσι ο Κώστας συμπεθέρα.. Τώρα βγάζουμε εναν τραπεζίτη και μας έχει σκίσει το όυλο..

Εγώ ξέρω ότι μέχρι τα 3 βγάζουν δόντια... :roll:

Σισσάκι μου γλυκό χρόνια σου πολλα!!!

[smilie=wav.gif]

Νατασάκι μην στεναχωριέσαι, δεν ειναι τίποτα τα πράσινα κακάκια βρε, εμένα ο δικός μου όταν θηλαζα ή πράσινα έκανε ή κιτρινα..

Στεναχωρήθηκα πολύ με την κοπέλα που σε βοηθάει με τις δουλειές ρε συ! Αυτά ειναι οι φρίκες, νευριάζω τρελά, όπως και το άλλο που ειχε πει η Λένα για μια μαμα που δουλευε σε μπουγάτσες και αντι για λεφτά τις δίνανε μπουγάτσες να τις πουλάει πόρτα πόρτα για να βγάλει λεφτά... ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Γαμώ την τρέλα μου με τους πούστηδες που έχουμε μπλέξει, ο κόσμος πεινάει και το μου χτενίζεται :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

Εμεις είχαμε επεισοδιακό βράδυ.. ειναι αρωστος ο Κώστας.. Δεν ξέρω αν ειναι απο τον τραπεζίτη που βγάζει.. Εχει λίγο πυρετό αλλα ειναι και λίγο μπουκομένος..

Χθες ηθελε να κοιμηθώ και εγώ στο παιδικό κρεβάτι που ειναι δίπλα απο την κούνια του..

Ξάπλωσα και περιμενα να κοιμηθεί.. σηκώθηκα και πήγα στο δικό μας..

Ξυπνησε και εκλαιγε και με φώναζε.. Ξαναπήγα εκεί...

Το όλο σκηνικό έγινε 5 φορές ωσπου το πήρα αποφαση και στραβοκοιμήθηκα στο μικρό κρεβάτι... :(

Εχει γούστο να μου το ξανακάνει και σήμερα... :twisted:

καλημερααααααααα

σημερα νυσταζω πολυ...

αφου γυρισαμε απο την παιδιατρο...και μας βρηκε μια χαρουλα 85 εκ και 10.400 κιλα ...κλαμμα κλασσικα...πολυ...φτασαμε 9 παρα και ενω ειχα πει δεν θα φαω γλυκο ..ηρθε μια φιλη με τουρτα σοκολατα απο τον Κωνσταντινίδη...φρεσκοτατη..οχι πειτε μου πως να αντισταθεις...??? τα σαλια μου τρεχαν... :lol::lol: αλλα ηταν φρεσκοτατη...

Σισσιω πολυχρονη κοριτσακι μου!να σαι γερη πανω απόλα ,ευτυχισμένη και με το καλό να γινει και ο γαμος...καλα το τσεχασιάρικο καρολινακι ακομη να σου δωσει το τηλ... :oops::oops:

Χρυσα μου σημερα θα δεις το μπεμπε ε? αντε με το καλο κοριτσαρα μου...σημερα πως εισαι απο ναυτιες?μακια πολλα στον κατεργαρικο ταζουλη...αληθεια καμμια διαολια τελευταια για πες...

μαιμουδακο μου τι εχει το μικρουλι σου? ειναι συναχωμενο? περαστικα Λενακι μου...

Γιωτακι μου που εισαι εσυ τσουπρα? ο μαμ μαμ καλά?

τελικα για αυριο??????????????

Νατασουλα μου διαβασα αυτο με τα κακα..και στεναχωρηθηκα αλλα βρε κοριτσακι μου δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω... :oops: ο γιατρος τι σου ειπε? ευχομαι να περασει γρηγορα...

Παναγιωτα μου τι κανει το μικρο μπεμπε?

Θου και εσυ πλησιαζεις σιγα σιγα ε?

Ελευθερια μου περαστικα στον μικρουλη...

α δεν σας ειπα...φευγοντας απο την παιδιατρο ηταν ενα μικλοοοοο μπεμπε 40 ημερων και αν !οποτε κοιταω το μωρο .τους γονβεις...τηνγιατρο...και λεω στον αντωνη..αχ τι γλυκο μικρο μωρακι..θελω και εγωωωωωωω...ελα παμε να κανουμε ενα !!!!!!!!! και γελαγαν όλοι... :lol::lol::lol:

Αφρο,Αναστασια,μαρια,snowgirl,μπεμπουλης,γωγακι,lovie,τρισευτυχισμενη....και οποια αλλη ξεχνω τα φιλια μου...

Υ.Γ:

αν δεν νυσταζα ποσο δηλαδη θα γραφα????? :lol::lol::lol:

Σισιω χρονια πολλα και καλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να σε χαιροντε οι δικοι σου και να τους χαιρεσαι με υγεια κι ευτυχια παντα στην ζωη σου!!!

Καρολινακι γιορταζε ο αντρας σου ε? Να τον χαιρεσαι!!!

Ρια περαστικα στον Κωστακι!! =((

καλημερα .

καλε ποτε μπηκε η θουλη στον μηνα της !!!! ακομα την θυμαμαι στον 6 μηνα!!!

εχει απιστευτη γκρινια σημερα αν μπορεσω θα γραψω .

ο Κ φευγει αυριο για 20 μερες .....ερχετε στις 2 φεβρουαριου ...αρα τα γεννεθλια θα τα κανουμε η 5η 6 που ειναι σαββατοκυριακο.ΑΚΟΥΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΡΑΦΤΕΙΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ .

πω πω η Θου μπηκε κι ολας στον μηνα της? :shock: Καλε περναει ο καιρος!!!

Εχει ο κανακαρης μου γεννεθλιακια? Μεγαλωσε μωρε το μαναρακι μου!! Αντε με το καλο!!

ΕΡΩΤΗΣΗ! Υπαρχει περιπτωση 15 μηνων μωρο να λεει προτασεις?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...