Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

Α να γεια σου!!

Στίβι Μπι λέγεται!!

Καλέ λέμε να το πάμε στην κανονική του έκδοση το ιταλικό!! :lol::lol::lol:

Το ιταλικό είναι ο,τι πρέπει για την περίσταση. Τα λόγια του είναι πολύ όμορφα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρααααααααααααα....

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!! @};-:YMHUG::ymparty:

150 για κούρεμα??? που μένεις ρε κοπελιά??? στο london????? ευτυχώς η κουνιάδα μου είναι κομμώτρια και σώθηκα. Αλλιώς θα ήθελα πολύ χρήμα με το κατσόμαλλο που έχω.

Παναγιώτα εμένα τα έκανε ο Νίκος αυτά όταν γεννήθηκε ο ανιψιός μου πριν από 5 μήνες. Τώρα τον λατρεύει απλά δεν τον αφήνει να κοιμηθεί με τις αγριοφωνάρες του. :twisted:

Αφρο άλλος παστρικοθόδωρος. Μα τι τα πιάνει όταν είναι μωρά και όταν είναι έφηβοι τους κυνηγάς να στρώσουν το κρεβάτι τους!!

Σισσιώ θα ψοφήσεις ρε συ!! Πω παιδιά είμαι πολύ ανεπρόκοπη. Μια πατατοσαλάτα και ένα τζατζίκι κάνω και μου φαίνεται βουνο!!!

Έρη πως και δεν πόσταρες καμιά συνταγή ακόμα στο φβ?? :lol:

Τι είχαν οι πρωταγωνιστές χτες???

Πωωω μου χει σπάσει τη μύτη η κοτόσουπα. Πήγε στον τάκο μια από τις κότες μας την προηγούμενη βδομάδα και τώρα είναι στην κατσαρόλα μου!! 8-}:ymparty:

Πάω φαρμακείο να πάρω simulcium για τις ραγάδες. Ευτυχώς ακόμα δεν έχω κάνει ούτε μία. Ούτε στον Νίκο είχα κάνει ενώ το υπόλοιπο μου σώμα είναι άστα βράστα! Αγιά simulcium αλλά πανακριβη. Έχω μπει μέσα κάθε μήνα :(

οι πρωταγωνιστές ειχαν γυναικες στις φυλακές...

Μαράκι, τωρα που λειπει ο αντρας μου δεν μαγειρεύω.. :oops:

Τώρα εχω να ανεβάσω μια κοτόπιτα που εφτιαξα αλλα δεν εχω το καλώδιο να περάσω τις φωτογραφίες στο pc :twisted:

150 για κούρεμα??? που μένεις ρε κοπελιά??? στο london????? ευτυχώς η κουνιάδα μου είναι κομμώτρια και σώθηκα. Αλλιώς θα ήθελα πολύ χρήμα με το κατσόμαλλο που έχω.

καλέ όχι σιγά μην δίνω εγώ τόσα

Λέμε ότι υπάρχουν κάποιοι εδώ που αν κάνεις βαφή, κούρεμα και χτένισμα το θέλεις το 150άρι

Αλλά όπως είπαμε εγώ δεν τα δίνω και δεν έχω δώσει

|o ofiouxos einai mia blakeia kai mish ...eixe ginei salos kati xronia prin,10 nomizw kai para panw ,kai meta ta mazepsane kai bgike oti htan lathos .

o mikros trwei noudls (etsi grafete?) me aygo ,diladi oxi ruziou .

grafw apo ton allon upologisti kai den exei ellinika ....

kai liga ta logia argi gia tous taurous kai panagiwta gia tous antres didimous ....tauros eimai egw kai didimaki to nini tha bgei

Αφρο το νινι θα σου βγει διδυμακη...χαχαχα

προσεξε..δε σε βλαπω καλα..

ο Χριστοφορος ειανι διδυμακι..

μαλαγανας απο τα λιγα

χαμογελαει ολη την ωρα..και φυσικα οταν κανει ζημια σε κοιταει με ενα αθωο βλεμμα..που σε κανει να λειωνεις...και μετα φυσικα σου ξαναχαμογελαει

αλλα ειναι και απιστευτα ζουζουνιαρης...

ετοιμασου..ο μανωλακης ειναι αγγελος μπροστα στο νινι!!!

exthes o manwlhs eblepe palies tou foto kai tis koitoyse me megalo endiaferon ,tou legame oti einai autos kai to katalabene ....meta eide mia asxeth foto kornizas me ena nini kai thn pire kai thn filouse ki elege olo nini nini kai htan polu triferos ...ax makari na einai kalos aderfoulis ...eutuxos tha teriazoun kiolas ....zodiaka :lol::lol::lol::lol::lol:

ευχαριστω για τις ευχες σας!

Νατασα χρονια πολλα...χιλιοχρονη.... να σε χαιρονται οι κουκλες σου!

να χαιρεσαι την πεθερα σου......!

τι κανετε κουκλες?

Ρε Αφρο γιατι να μην ειναι καλος αδελφουλης;;;.ενταξη παιδια ειναι αγορια θα ειναι θα σφαζονται που και που..αλλα δενε χει δειξει δειγματα να ειναι "κακο" παιδι ο Μαλωνιτο!!!

Βικυ πως ειστε οικογεννιακως;;;;

τελειωσα.. Αχ ειμουν μια χαρα και ξυπνησε ο αντρας μου κι εγινα δυο τρομαρες. Πως καταφερνει αυτος ο ανθρωπος να με στεναχωρει τοσο? :( Αυτο το στομα του... πολυ αθηροστομος ειναι. Μου ρχετε εμετος τωρα.. Που να μουν κι εγκυος...

Καλέ δε σας είπα εγώ για τη μικρή μου που όταν έκανε μια βλακεία (δε θυμάμαι τι)

γυρίζει με κοιτάει και λέει "Πωπω μαμά είθαι κούκα!!" :shock::shock::shock:

Λύθηκα στα γέλια άντε να την μαλώσω μετά :lol::lol::lol:

Γιατί βρε Τρις τι έγινε

Τσακωθήκατε? Αυτά συμβαίνουν

Εχει αδεια και κοιμηθηκε παλι ξημερωματα. Τον ξυπνησα μια παρα να παει να παρει το παιδι και μεχρι να σηκωθει νευριασα και ντυθηκα να παω εγω. τελικα σηκωθηκε κι αυτος και πηγε να τον παρει. Οταν γυρισαν πηγα να αγκαλιασω το μωρο και να το γδυσω κι αρχιζε να μου λεει φυγε απο δω, κι αλλα που ειναι ακαταλληλα. Μου ζητησε συγνωμη βεβαια αλλα τι να το κανω που δεν κατεβαινει ο κομπος απο τον λαιμο...

ειμαι απο το πρωι συνδεδεμενη αλλα εχω κ το μικρο κ δε με αφηνε να διαβασω..τον χαρηκα ομως..

συμπεθερα χρονια πολλα κοπελα μου..να σε χαιρομαι εγω ο συμπεθερος κ οι κορουλες σου

α ναι χαιρεσαι κ τη πεθερουλα

βικυ χρονια σου πολλααααα

να χαιρεσαι τη γλωσσου σου..καλυτερα ειστε τωρα?

τρις να χαιρεσαι τον γιοκα σου...παντα με υγεια

οσο για τον αντρα σου απαραδεκτος :twisted:

τι σπαστικο να σου χαλαει τη μερα

τονια χρονια πολλα..καλη λεφτερια

καρολινακι να χαιρεσαι κ συ τον αντωνακι σου

ευχαριστω για τις ευχες κοριτσια.. ;)

Λείπω τόσες μέρες και καμία σας δε με αναζήτησε... :evil::evil::evil: Φτου σας γαιδάρες!!! :twisted::twisted::twisted::twisted: Τι κάνετε;;;;Έκανα κανα 2ωρο να σας διαβάσω αλλά επιτέλους τα κατάφερα... b-(b-(

Νατασούλα μου χρόνια σου πολλά!!!!!Να τα εκατοστήσεις, να χαίρεσαι τις κορούλες σου και να είσαι πάντα κουκλάρα!!!!!! :D:D:D Να χαίρεσαι και την πεθερούλα σου!! ;););)

Βικάκι χρόνια πολλά και σε σενα!!!!Ό,τι επιθυμείς να το πάθεις!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty:

Τρις μου να χαίρεσαι τον κούκλο σου με τη γαλλική μυτούλα.... :D:D:D Να τον καμαρώσεις όπως ποθείς!!!

Θουλάρα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!! :D:D:D Να του ετοιμάσεις σπέσιαλ δωράκι για σήμερα... ;);););)

Τόνια που χάθηκες καλέ;;;;;; :?:?:? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!!Να σε χαιρόμαστε..Με το καλό η μπεμπουλίνα!!! ;););)

Καρολινάκι να χαίρεσαι κι εσύ τον αντρούλη σου!! :D:D:D

Σισσάκι αύριο γιορτάζει και η μαμά μου.... :x:x:x:x

Σήμερα έχουμε εμβόλιο της μικρής...Θα πάω με την πεθερά..Ο Γιώργος δουλεύει.... :?:?:?

Το ΣΚ είχαμε τη βάφτιση..Είχαμε πάει Θήβα...Όλα πήγαν καλά, τον μικρό τον βάφτισε ΜΟΝΟ ο Γιώργος, του έδωσε το όνομα ΑΓΓΕΛΟΣ...Τι καλό μωράκι.... :x:x:x Πόσο ήσυχος... :x:x:x Κάποτε έτσι ήταν και η Ιωάννα....

Η Ιωάννα στη βάστιση έκλεψε την παράσταση..Ο μπέμπης αρχικά δεν έκλαιγε καθόλου....Όταν άρχισε να τον λαδώνει ο παπάς έκλαιγε και εγώ είχα την Ιωάννα αγκαλιά δίπλα του και βλέποντας τον μικρό να κλαίει, φώναζε στον παπά "Ατονε, ατονε, ατονε (αστον)...Άτονε παπά"...Και ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα...Μου έλεγε "Μαμά μπέμπης καίει.. "και ξαναγύριζε στον παπά και του φώναζε.... =))=))=))=))=))=)) Όλη η εκκλησία είχε πέσει κάτω από τα γέλια.....Έδωσε ρεσιτάλ η νεράιδα μου... :x:x:x:x

Μετά, στο τραπέζι κατάλαβα πόσο καλή αδερφούλα θα γίνει... :x:x:x Όλη την ώρα ήθελε να είναι μαζί με τον μπέμπη, τον αγκάλιαζε (τον έπνιγε για την ακρίβεια, τον φιλούσε (τον έγλειφε βασικά) και σε κάποια φάση του έπιανε τη μύτη, του την κουνούσε και έλεγε "Ντιν νταν η καμπανίτσα" και ο μπέμπης άρχισε να κλαίει.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κατά τ'άλλα καλά...

Μάλλον κατάλαβα γιατί η μικρή ξυπνάει κάθε βράδυ και κλαίει την ίδια ώρα πάντα... :?:?:? Κοιμάται πολλές ώρες, χορταίνει και μετά ξυπνάει για παιχνίδι....Μόνο μια μέρα που δεν είχε κοιμηθεί πολύ, κοιμήθηκε τη νύχτα χωρίς να ξυπνήσει καθόλου... :?:?:?:?:? Σήμερα ξύπνησε στις 4 το πρωί, την πήρα στο κρεβάτι πάλι :oops::oops::oops: (είπα από μέσα μου "τελευταία φορά") και αυτή είχε όρεξη για παιχνίδι...Μου έλεγε να της πάρω κουκουρούκου (την είδε στην tv), ότι η γιαγιά της θα της φτιάξει τραχανά και χοιρινό με πατάτες :shock::shock::shock: και ό,τι άλλο της ερχόταν...Γελούσε μόνη της, έπαιζε μόνη της, εγώ της έλεγα κοιμήσου και αυτή κορόιδευε και έκανε πως ροχάλιζε.... :lol::lol::lol::lol: Της γυρίζω τον κώλο να κοιμηθώ, σκαρφάλωσε πάνω στο κεφάλι μου, μου έπιανε τη μύτη και μου έκανε "νταν η καμπανίτσα", της έλεγα άσε με να κοιμηθώ, μετά μου ανακάτευε τα μαλλιά και μου είπε για 1η φορά "Μανούλα είσαι όμοφη...Όμοφη είσαι πολύ"...Έλιωσα.... :D:D:D:D Από τη μια ήθελα να την πλακώσω που με ξενύχταγε και από την άλλη ήθελα να γελάσω με αυτά που έκανε..Σε κάποια φάση με παίρνει ο ύπνος και την ακούω να γελάει... :?:? Δεν ήξερα τι έκανε....Και σηκώθηκε ο άντρας μου και άρχισε να "ψέλνει"...Τον κλώτσαγε στη μούρη και αυτή γελούσε.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σηκώνομαι λοιπόν και της λέω "Ιωάννα, τι συμβαίνει;;;Γιατί δεν κοιμάσαι;;;Θες να πας στην κούνια σου;;;" Μου λέει "ναι, κούνια μου..Κάνω νάνι με Γουίνι και Μίνι"...Την παίρνω, τη βάζω στην κούνια της, της λέω καληνύχτα..Έκλαψε για 1 λεπτό και μετά σταμάτησε..Μετά από κανα 5 λεπτο της πεφτει η πιπίλα, μου φώναζε " Έπεσε πιπία μου" και γκρίνιαζε, πάω της δίνω και κοιμήθηκε μέχρι τις 10 το πρωί....

Υπόψιν είχε ξυπνήσει στις 11 χθες το πρωί, κοιμήθηκε 3.30 ώρες το μεσημέρι και προφανώς γι'αυτό ξύπνησε και είχε όρεξη για παιχνίδι..... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Σας ζάλισα πάλι!!!!!!!

Α!!!!Ελένη να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!!!! :D:D:D:D

αφρο :shock::shock: μπεταντιν?κ δε μαλωσες?μωρε μπραααβο...μωρε μπραααβοοο

η αναστασια που ειναι?δε μπαινει για να μη μου ευχηθει? :lol::lol::lol:

παναγιωτα ναι με τη πεθερα..καλε ειναι πολυ καλη..θυσαυρος που λενε

αληθεια παιρνει καονικα πιπιλα?ο μικρος παιρνει?

σες πρωτη μερα χωρις εμετο?αντε τελεια..εκτος κ αν εκανες.. :(

αργι μανα με αυτα τα ζωδια κ συ κ οι αλλες κοκονες..μα πως τα πιστευετε :oops:

γωγωκα που εισια"??λενα????????νατασουλα

παπακι αν κανει φαγητο η πεθερα σε βρισκω σουπερ

μαρια καλε τι εξυπνες κορες εχεις..φτου φτου

σισσιω δε πας καλα...απ τη μια αναρωτιεσαι αν θα γιορτασεις κ απο τη αλλη θα κανεις ενα καρο φαγητα

χαρας το κουραγιο σου,.μπραβο

χιονοκοριτσο τα φιλια μου..

σημερα εδωσα για πρωτη φορα στο μικρο μπαμιες με κοτοπουλο [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] ..τις εκανε χθες η πεθερα

εγω δε εχω φαει ποτε στη ζωη μου..

εφαγε..δε το πιστευω..περιμενα να μου τις φτυσει..δε το εφαγε οοολο αλλα εφαγε..

δοκιμασα κ γω..εφαγα 2..αααααα μιλαμε κονταψα να τα βγαλω..οχι απο γευση..αλλα μονο με τη ιδεα..οκ ειναι καπως..τρωγονται αλλα δε ξανα τρωω..απαπαπ..με τιποτα..δε ξερω..με φαγαν δε τις εφαγα :mrgreen:

αν κανεις ποτε νατασα στιελε κανα πιατο απο δω για τον μικρο..να τρωει τουλαχιστονα αυτος

αμαντα να μπαινεις να μα δινεις παρον..ακους?????????

ελενη τελικα βγαλατε κ του μπαμπα σου ε?ειπε τιποτα?καλοφωτιστη...σε χασαμε κ σενα

καλησπερα κοριτσια!!!!

βικυ χρονια πολλα!!

νατασα λοβι ναζησεις κοριτσαρα μου σαν τα ψηλαα βουνα!!!! να χαιρεσαι κ την πεθερα!!

θουλαρα να χαιρεσαι τον αντρα σου!

περιμενουμε κερασμα!! :lol:

αννα να χαιρεσαι το παλικαρι σου!!!

σισσιω κανε καλε γιορτη!!! κερνα κ κανενα κομματακι γλυκο!!

μαριαιωαννα 2ο βραδυ σερι σε ονειρευτηκα!!! :lol::lol::lol: α πα πα μαλλον πρεπει να μειωσω το μαμμυ! :lol:

ερηη τελεια 3.5 κιλα!!!!!! :D:D:D:D

αχ δεν τα διαβασα ολα γραψατε πολλα... θου ειδες που δε γεμιζω εγω τις σελιδες???

ργω να ετοιμασω κ πολλα για το σχολειο..

αννα το κανει συχνα ο αντρας σου αυτο???

κοριτσια εμενα ετσι κ του φυγει τιποτα κ μου πει κανενα γαλλικο δεν του απευθυνω το λογο μεχρι να μου ζητησει συγνωμη. ευτυχως το κανει παααρα πολυ σπανια

συμπεθερα ειναι αστερι η νυφη μου!!!!! να τη γεμισεις φιλια!!!

Γειά σας μανούλες

Νατάσα και Βίκυ Χρόνια Πολλά, χαρούμενα γενέθλια να περάσετε σούπερ σήμερα

Μάρθα να χαίρεσαι τον σύζυγο

Άννα να χαίρεσαι τον Τόνυ σου

Τόνια Χρόνια σου Πολλά, πού χάθηκες?

Καρολινάκι να χαίρεσαι τον σύζυγο

Ελένη καλοφώτιστη η Ελευθερία-Γεωργία

ελπίζω να μην ξέχασα καμία...........

πήζω ώς συνήθως στην δουλειά και δεν προλαβαίνω να γράψω :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ειμαστε πολυ καλα!

επιτελους!

Θουλη οι μπαμιες ειναι το αγαπημενο μου φαγητο.... σκοτωνω !

ο Π. ουτε στο σπιτι δεν τις θελει!

η Μ-Ι οταν θηλαζει σταματα...μου φιλα το βυζι και συνεχιζει και ενω θηλαζει μου χαιδευει το αυτι....με νανουριζει!

αχ τ γλυκια!

Ψαχνω να βρω την τελευταια δημοσίευση μου για να διαβάσω τι γράψατε μετά από μένα και δεν τη βρίσκω!! :twisted::twisted:

Ή είμαι χαζή ή χάνω μνμτα! :roll::roll::roll:

Τελικά μου απαντήσατε για τα τραγούδια;;; :oops::oops::oops:

Επίσης ΑΘΗΝΑΙΕΣ κανα καλό Ντι Τζέι έχουμε;;; Δοκιμασμένο και με ποικιλία και οικονομικό;;

Υ.Γ. Καρολινάκι χρονια πολλά και σε σας βρε! Εξεχάσθην πριν... :oops::oops:

Kαλησπερα!!!!

Χρονια πολλα στο πιπινακι το Νατασακι μου!!!

Ολα τα καλα του κοσμου να εχετε αγαπη μου!!!

Να χαιρεσαι την πεθερα σου!Να ΄ναι καλα κ να μην σε ενοχλει!

Χρονια πολλα κ ευτυχισμενα Βικυ!!

Αννα να χαιρεσαι τον Τονυ!!!Οτι επιθυμεις για τον μικρουλη σου κ παντα να ειναι χαρουμενος!

Θουλακι μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!Να ειστε ερωτευμενοι μια ζωη!!!

Παω να διαβασω τις υπολοιπες 11 :shock: σελιδες κ ερχομαι!

καρολίνα χρόνια πολλά!!!!! να χαίρεσαι το σύζυγο

Λένα καλέ πες πως με βλέπεις???? :o

Λέτε να πάθω τίποτα??

Α και όταν με είδες πως τα είχα τα μαλλιά μου??

Θούλη εγώ μπάμιες ποτε [-x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...