Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

Καλημερααααααααα!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

στη Νατασα

Στη Βικυ

Στον αντρα της Θου

στον Τονυ της Αννας

Στην Τονια

να ειστε καλα και να χαιρεστε ο,τι αγαπατε .

Παω να σας διαβασω.Φιλακια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερουδια κουκλες!

καλη εβδομαδα...

Βικυ και Νατασσα χρονια πολλα!!!!!!!!! [smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] νασας χαίρονται όλοι όσοι σας αγαπουν και εσεις να χαιρεστε τα παιδακια σας...

σημερα γιορταζει ο αντρουλης μου!!!!!!! αλλα εχουμε παιδιατρο... :(:(

σνιαρφφφφφφφφφφ ποτε να παμε για καφεδακι μεχρι να τελειωσουμε απο την γιατρο...αφηστε που θα μας ακουσει παλι ολη η πολυκατοικια απο το κλαμμα...το παπι μεταμορφωνεται σε τενορος!!!!!!!!καθε φορα :shock::shock:

χρονια πολλα σε όσες εχετε καποιον Αντωνη ..η Αντωνια..στην τονια...

Χρυσουλινι μουυυυ αντε να δεις το μωλακι να δουμε και εμεις πως θα το λεμε απο δω και περα... ;) ελπίζω η εβδομαδα των...γιατρων !!!!να περασει γρηγορα φιλεναδα...ο ταζουλης μας τι κανει?

Μαιμουυυυυ τι μου κανεις? σ ε λιγο θα φαω μπανανα...αληθεια ... :lol::lol:

πρεπει να βαλω τις καινουργιες φωτο στο φβ να δεις τη παπενια...πολυ πλακα..σε μια την εβαλα να κατσει σταυροποδι..οοοοοοοοοολα τα λεφτα κοριτσια...βεβαια απο τις 17 που την εβγαλα δυο τρεις βγηκαν καλες...

Γιωτακι μου γλυκο..ο μαμ μαααααμ ταλιμπανακος μας καλα? αχ υπομονη με την δουλιτσα και ελπίζω ολα να πανε καλα κοριτσακι μου...σε φιλωωωωωωωωω...

οι υπολοιπες? τι μου κανετε? Αναστασια,Παναγιωτα,Θου,Αφρο,Μπεμπουλης,Σισσιω,Ελευθερια,snowgirl,Μαρια,Αρτζι....μακια σε όλες....

άλλαξαν τα δεδομένα στα ζώδια, διαβάστε το παρακάτω ενδιαφέρον άρθρο:

http://news.in.gr/science-technology/ar ... 1231074642

:shock: Είμαι Οφιούχος!

Και τώρα? :-ss

Που θα βρίσκω αστρολογικές προβλέψεις για οφιούχους??? :?:mrgreen:

χρυσα μεγαλο πραμα να εχεις βοηθεια ρε..εμενα χθες κοιμηθηκε εδω η πεθερα μου..ειχε γενεθλια κ τη βγαλαμε για ποτο το βραδυ 5 γυναικες συνολο..ε με βοηθησε α κανω το υπογειο..με σιδερωσε..ε ενιωσα αλλος ανθρωπος.. :D

κ πηρε μηχανημα για ριζικη..ε θα τη αραξω να με κανει..

α να τη κανω κ διαφημιση..οποια θελει να με πει.. ;)

Καλα ρε!!!Εσυ χαλας την πιατσα!!!Ακου για ποτο με την πεθερα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αααα μην το ακουσει η δικια μου μονο και θελει και αυτη!!!!!

Εχεις κανει ριζικη;;;Πω πω Παναγια μου τι πονος!!!!Εγω βαζω εμλα πρωτα και μετα κάνω.Αλλα τωρα σταματησα.Μονο λειζερ.

Παντως η ριζικη εχει καλυτερα αποτελεσματα απο το λειζερ.Αν αντεχεις τον πονο αξιζει.

Μαρια κατι τετοιο μ'αρεσει..

επισης να τα κανει ενα ωραιο σοκολατη ...πιστευω θα σου παει!!!

Αργη εμενα δε μου αρεσει καθολου αυτο..εγω δηλαδη γινομαι καρκινος και ο αντρας μου Οφιουχος..μπλιαξ...

μουαρεσει που ειμαστε εκρικτικος συνδιασμος Λεων με Τοξοτη!!!

Παναγιωτα Φιλακια..πως εισαι;;;;..πως πανε οι θηλες;;;

Καρολινα μου να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!!

να ζησετε μαζι ευτυχισμενοι!!!

Τονια μου χρονια πολλα και σε σενα..που εσαι ρε χαθηκες;;;

Ρε παιδια ερωτηση..

εβαλε η αλλη η κοπελα το ποστ για τα φαρμακα..

εμενα για την ωρα μου ειπε να παιρνω μονο φιλισιν...

αλλα και αυτο ενιοτε ξεχναω να το παρω γιατι ξερναω και αναγουλιαζω

αφιστε που μεριεκς φορες νομιζω οτι το εχω ξερασει το χαπακι..κανει λετε να ξαναπαρω;;;

:shock: Είμαι Οφιούχος!

Και τώρα? :-ss

Που θα βρίσκω αστρολογικές προβλέψεις για οφιούχους??? :?:mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: και ο άντρας μου το ίδιο!!!!! :?

Μαρία ωραίο ρε διαφορετικό!!!! πού κουρεύεσαι?

εγω κουρευόμουν στον Σανδράκη και πιο παλιά πήγαινα στον Παντελή (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη) αυτό που μου άρεσε στον Παντελή ήταν ότι σου έλεγε τι σου ταιριάζει και αν δεν σου ταίριαζε το κούρεμα που ήθελες δεν σου τα κούρευε σε έστελνε αλλού!!! :shock::shock::shock:

νυφικό χτένισμα είχα κάνει στον Σπυρίδωνα.......!

Αργυρώ να υπάρχει ο Παντελής

Με έβαλες σε σκέψεις τώρα

Λέω να μου τα κάνει για πρώτη φορά η αδερφή μιας γνωστής μου που έχω δει

δουλειά της και μου άρεσε.

Τελευταία φορά μου τα έκανε η κουμπαρα μου στη Δράμα αλλά που να την βρω τώρα??

Λες να χτυπήσω Sandraki???

Ή θα πάω για μαλλί και θα βγω κουρεμένη??? :lol::lol:

Θα μου ζητήσει καμιά 150άρα και θα πάθω έμφραγμα

Καρολινακι να χαιρεσαι και εσυ τον αντρουλι σου!!!!

Χρυσα μου καλημερα.Με εχεις ρωτησει πολλες φορες κοριτσι μου πως πανε και ολο ξεχναω να σου γραψω. :oops::oops:

Η δεξια ειναι μια χαρα.Η αριστερη εχει επουλωθει λιγο αλλα θελει πολύ ακομη.Την παστωνω με σπαθολαδο συνεχεια.Δεν βαζω τπτ αλλο.Α και καμια φορα βαζω πουρελαν.Ποναω λιγο αλλα οχι οπως στην αρχη.

Ελπιζω να φταιξει μωρε.

Α σισσιω του χρονου και να μην με καλεσεις εγω θα ερθω στη γιορτη σου!!!Καλε εσυ κανεις κανονικο τσιμπουσι.Ασε που θα ερθει και το gogo boy της Χρυσας!!!!! [smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif]

Αφροδιτακη μου και εγω σε καταλαβα οτι ελειπες αλλα λεω θα γυρνανε βολτουλες.Που να ξερα οτι επεσε λάτρα.Μπλιαχ!!!!

Και εγω εχω κατι αιτησεις για φιλια απο ατομα που ουτε δημοσιευση τους δεν εχω δει. :-??:-??

Ρε Αργυρουλα εμενα με βγαζει Δίδυμο.Πω πω και ειναι και το ζωδιο που σιχαινομαι. :oops::oops::oops: Ειδικα σε αντρα.Ασε που απο διπλωματια μηδεν.ααααα πρωτιμω το παλιο.Καρκινακι.

Μαρια η φιλη σου ειναι ο Vidal Sasson;;;..ακου 150 ευρω...ιιιιιι

Παναγιωτα μπραβο ρε..αντε με το καλο να φτιαξει και το αλλο!!!

Πως τα παει ο μικρος;;;;

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εχω λίγο χαθεί αλλα σας σκεύτομαι.

Παναγιώτα δεν σου εχω ευχηθεί για το νέο μέλος.

Να σου ζήσει!!! άν και λίγο καθυστερημένα.

Επίσης συγχαρητήρια στη Σεσίλια για την εγκυμοσύνη της και σε όποια άλλη είναι εγκυούλα.

Διάβασα στον τίτλο "για να γίνουμε φέτες" και είπα να μπώ μπάς και γίνω φέτες...

Βυζοξενύχτισσα δεν είμαι πλεον καθώς εδώ και ένα μήνα περίπου έχουμε αποθηλάσει.

Ελπίζω να είστε όλες καλά

Τα φιλιά μου!

Ο μικρος Νικολας κανει πραγματα που οταν επρεπε να τα κανει απαξιουσε.

Πηρε πιπιλα :shock::shock::shock:

Και μπαινει στο ριλαξ.Στοιχημα οτι μετα θα θελει να μπαινει και στο παρκο.

Ολα αυτα σαν μωρο ουτε να τα φτυσει.

Ο μπεμπουλης ειναι καλουλης.Αν φαει καλα κοιμαται.Λιγο με το βαρος του εχω αγχωθει.Βρεχει στανταρ 6 με 8 πανες και κανει 2 με 3 φορες την ημερα κακα αλλα με το στανιο να βαλει 200 γρ την εβδομαδα.

Βεβαια ειναι φυσιολογικοτατα αλλα εγω ειμαι λιγο σαϊκο γιατι τον βλεπω αδυνατο.

Τι να πει κανεις.....

Εσυ πως τα πας.Κανονισες τα της αδειας;;;Αυτη τη φορα θα παρεις το 9μηνο ή οχι;;;

Αμαντα που εισαι καλε;;;Τι κανει η μικρουλα;;;;;

Ειδατε χθες τους Πρωταγωνιστες;;;

Ρε Αργυρουλα εμενα με βγαζει Δίδυμο.Πω πω και ειναι και το ζωδιο που σιχαινομαι. :oops::oops::oops:

ε όχι και σιχαίνεσαι το ζώδιό μου!!!! :-w:-w:-w εγώ θα κρατήσω τον δίδυμο που ήμουν όλα τα χρόναι, ο Ταύρος δεν μου αρέσει!!!! :?:?

Αργυρώ να υπάρχει ο Παντελής

Με έβαλες σε σκέψεις τώρα

Λέω να μου τα κάνει για πρώτη φορά η αδερφή μιας γνωστής μου που έχω δει

δουλειά της και μου άρεσε.

Τελευταία φορά μου τα έκανε η κουμπαρα μου στη Δράμα αλλά που να την βρω τώρα??

Λες να χτυπήσω Sandraki???

Ή θα πάω για μαλλί και θα βγω κουρεμένη??? :lol: :lol:

Θα μου ζητήσει καμιά 150άρα και θα πάθω έμφραγμα

150 για ένα κούρεμα? :o:o:o:o πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις!!!

για αλλαγή κουρέματος εγώ θα προτιμούσα κάποιον που "ξέρει"!!!

πήγαινε στον Παντελή!!! είναι λίγο αγενής με το προσωπικό του αλλά καλός στην δουλειά του!!!! ;)

τιιιιιιιιιι

αγενής με το προσωπικό του???

ε όχι

αυτά μου τη δίνουν

Σκέφτομαι σκέφτομαι

καλέ όχι 150 για κούρεμα

και βαφή και ανταυγεια και κουρεμα

αλλα και πάκι είναι πάρα πολλά

δεν παίρνει αυτή η γνωστή μου τόσο

αυτοι που λέει η Αργυρώ παίρνουν τόσο :-w:-w:-w:-w

Γεια σου Παναγιώτα!!!

Καλά είναι και η μικρή.

Εχουμε ξεκινήσει παιδικό απ' το Σεπτέμβρη.

Είναι συχνά αρρωστούλα και μαζί με τη μικρή και εμείς.

Ευτυχώς είναι δυνατή και τα ξεπερνά χωρίς να έχει χρειαστεί να πάρουμε αντιβίωση και τέτοια.

Εχουμε αποθηλάσει όπως έγραψα και παραπάνω -με αγάπη ελπίζω!

Βασικά είναι δύσκολος ο αποθηλασμός και τον κατάφερα γιατι εγώ πλέον δεν το ήθελα άλλο.

Δεν ξέρω αν ακούγεται αυτό εγωιστικό αλλα πιστεύω πως αν δεν το θέλει ένας απ' τους δύο καλό είναι να διακόπτεται.

Ο μικρούλης είναι ήσυχος?

Ελάαα δεν πρεπει να αγχώνεσαι... ειδικά στο δεύτερο έχεις γνώση και εμπειρία.

Με το θηλασμό πως τα πάς? Διάβασα έχεις πληγωθεί στις θηλές? Λογικό αυτό Βάλε πουρελάν

Εμένα αυτή με είχε βοηθήσει.

Ο μεγαλύτερος λογικό είναι να τα κάνει αυτά.. ζηλεύει ο καυμενούλης. Αλήθεια πως το έχει πάρει που έκανε αδερφάκι?

Παναγιωτα αδεια με τις παρουσες συνθηκες δεν παιζει με τιποτα

5 μηνες συνολο θα κατσω ..και αυτο ειναι σχετικο

ννα φανταστεςι εχω 19 μερες περσινη αδεια και 22 φετινη...4 μηνες δινει το ΙΚΑ..συν το εξαμηνο....ουυυυ..στον χρονο πανω θα γυριζα..ΑΛΛΑ...αφου μετακομιζουμε και αλλαζει το εργασιακο σκινικο...5 μηνες και πολυ μου ειναι

θα σταματισω βεβεια στις 01/07 και θα προσπαθισω να παρω ολη μου την αδεια πριν βγω στη δουλεια γιατι να αντλω και αυτη τη φορα δεν ξερω αν θα αντεξω...

τουλαχιστων να μπουν καποιες στερεες τροφες αλιως δε με βλεπω ουτε χρονο να θηλαζω που ειναι ο πρωταρχικος στοχος.

Αχ τον νικολακη..το γλυκουλι μου..

να να εισαι σηγουρη πως το παρκο θα το λατρεψει..χιχιχι..

ο Χριστοφορος παλη οπου βλεπει κοιλια παει γερνει το κεφαλακι την αγκαλιζει και λεει νινι...

το εκανε στη μανα μου προχτες και σκασαμε στα γελια

Καρολινακι μου γλυκο δε μας ειπες- πιο αναλυτικα- πως περασατε το ΣΚ;;;;

Καλως την Αμαντα..που χαθηκες;;;

και εμεις αποθηλασαμε επειδη περισσοτερο το ηθελα εγω παρα ο μικρος

Επέστρεψα! Θα πάω σούπερ μαρκετ να ψωνίσω τώρα.

Μο αρέσει που ετοιμάζω γιορτές και εγω χειροτερεύω!!

Τόνια χρόνια πολλά να σε χαίρεται η οικογενεια σου! Με το καλό να γεννήσεις!

Γιορτάζει και ο ΜαρθοΑντωνής;; :lol::lol: Θουλάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Μαρία λέω να μπουμε με το Sara perche ti amo που είναι απο τα αγαπημένα μου.

Για χορο έλεγα το Amazed των lonestar η το because I love you που δε θυμαμαι ποιος το λέει.

Τώρα βέβαια που ακούω μεταλ και συγκεκριμένα μαιιντεν με τον Ντι Άννο μου καλαρέσει να βρω και μια μετταλική μπαλαντα...

Σε ελληνικά μέχρι στιγμης έχω βρει το "θέλω να με κρατας για πάντα" της Ηρούς που μ' αρέσει, άλλα ελληνικά δε μ' αρέσουν και αυτά που μ' αρέσουν είναι πολυφορεμένα. :roll::roll:

τιιιιιιιιιι

αγενής με το προσωπικό του???

ε όχι

αυτά μου τη δίνουν

μπορεί να άλλαξε τώρα δεν ξέρω!!! έχω χρόοοοοοοονια να πάω!!!! :?

αυτοι που λέει η Αργυρώ παίρνουν τόσο :-w:-w:-w:-w

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α ρε Χρυσα.Καλοι ειναι και οι 5 μήνες.

Αμαντα μου μια χαρα σας βρισκω.Και εγω απο δικη μου πρωτοβουλια ειχα αποθηλασει.Δεν αντεχα να μεινω εγκυος και να θηλαζω.

Φιλακια πολλα στη μικρη και μη χαθεις πάλι.

Ελενη μου να σας ζησει το κοριτσακι σας.Περιμενουμε φωτο.

Ωχ κλαιει το μωρο...

Μαρία λέω να μπουμε με το Sara perche ti amo που είναι απο τα αγαπημένα μου.

ρε συ αυτό είναι για να ξυπνήσεις του καλεσμένους σε περίπτωση που χαλαρώσουν λίγο!!!! :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...