Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χαααααααχαχαχαχα Σισσιώ!!!

Αυτά είναι λίγα;;;;;; Χαααααααχαχχαχαχαχα

Κάνε και τίποτ'άλλο!!!! :lol::lol::lol:

Αφροδίτη εγκεφαλικό;;;;; Βγαίνει το μπεταντίν;;;;

Και η Ειρήνη τ Σάββατο το βράδυ έβαλε ένα ξκεσκονόπανο μέσα στη λεκάνη της τουαλέττας και πασάλειψε όλο το μπάνιο και το διάδρομο επάνω. Μέχρι και τον καθρέφτη πιτσίλησε...

Θα την μαδούσα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και τώρα που το ξανακοιτάζω, λείπει ο τόνος από το δεύτερο "είναι" οπότε... μάλλον εγώ το έγραψα διπλό :?

Δεν πάω καλά :?

Πάω να βάλω καφέ...

Μαράκι να κάνεις!! Γιατί όχι;;

Σιγά τα φαγητά μωρέ...! Αλλά καλό είναι να σου ανοίγει η όρεξη να βάλεις και κανά κιλό! :lol::lol:

Εμεις λέμε να χορέψουμε γιατί αν δεν το κάνουμε μπορεί να το μετανιώσουμε και ο χρόνος πίσω δε γυρνά!

Για πείτε εσείς οι παντρεμένες εμπειρίες και τραγούδια...!

Χρυσάκι αυτά είναι μπινελικάκια δεν είναι κανονικό φαγητό!

Νατασάκι είναι πολλά λες ε;; Γμτ παντα αυτό παθαίνω... Υπερβάλλω! :shock::shock::shock:

Τελικά την τηγανιά να την κάνω;;; :oops::oops::oops:

ευτυχος βγηκε με υγρο πιατων ...μπορει να εμεινε μια πολυ μικρη κιτρινιλα αλλα τωρα δεν μπορω να το πλυνω καλα .ετριβα μια ωρα .....

Αφροδιτη τωρα θα ρωταγα που εισαι!!! :x Μπενταντιν ε? ωχ τι μας περιμενει!!! :shock: Σ ευχαριστω για τις ευχες σου! :YMHUG:

Σκεφτομουν μονη μου εχθες και γελαγα... Την Αφροδιτη την λεμε εν συντομια Αφρο, εμενα Τρις, την Θουλη, Θου... Την Μαρια Ιωαννα ομως την λεμε Μαρια Ιωαννα!!! :lol::lol::lol:

καλημέρα σας,

έχω την Ρέα αγκαλιά και ακόμη φοράει το μπουφάν κλειστό μέχρι πάνω και τις μπότες της!!!! :o:o:o:o ....επειδή δεν άνοιξε η ίδια την πόρτα για να μπούμε μέσα, έκανε την δύσκολη, γκρίνιαζε κ.λπ. ώσπου χτύπησε το κεφαλάκι της στο πάτωμα και νασου το κλάμα!!!!! :?:?:?

χθες το βράδυ πήγε για ύπνο, μετά ο Λ. και ύστερα από μισή ώρα την ακούω να μιλάει και μετά να γκρινιάζε, πάω και τι να δω? από την μέση και κάτω ήταν γυμνή :shock::shock::shock::shock: , είδα ένα γυμνό πωπουδάκο!!! τα είχε βγάλει όλα!!!! :o:o:o:o:o νομίζω το επάγγελμα της στριπτιζεζ δεν το γλυτώνουμε τελικά!!!! :?:?:?:? !

Μάγδα τέτοια κατάσταση με τον πάγο είχαμε και εμείς, αλλά τώρα όλα καλά!!!....σήμερα το πρωί είχαμε 4 βαθμούς και μου λέει ο άντρας μου: "αυτό το χοντρό μπουφάν θα φορέσει το παιδί με τέτοινο καιρό?" :shock::shock::shock: ....μάλλον το 4 βαθμούς θεωρείται καλοκαίρι!!!! :roll::roll::roll::roll:

Σισσιώ εγώ κατάλαβα ότι τα τυροποτάκια και τα λοιπά θα ταπάρεις έτοιμα και μόνο θα τα ψήσεις και εσύ θα φτιάξεις τα γλυκά!! ή όχι??

Συμπεθέρα εγώ νομίζω ότι ο γαμπρός μου έχει ήθος, τρόπους, είναι ευγενικός δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο για την μαμά του!!!! :roll::roll::roll::roll:

Αφροδιτη τωρα θα ρωταγα που εισαι!!! :x Μπενταντιν ε? ωχ τι μας περιμενει!!! :shock: Σ ευχαριστω για τις ευχες σου! :YMHUG:

Σκεφτομουν μονη μου εχθες και γελαγα... Την Αφροδιτη την λεμε εν συντομια Αφρο, εμενα Τρις, την Θουλη, Θου... Την Μαρια Ιωαννα ομως την λεμε Μαρια Ιωαννα!!! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφροδίτη σε σκέφτηκα αλλά λεω είναι ΣΚ

Το ΣΚ το τρνεάκι πάντα κόβει ταχύτητα

Λέω η Άφρο θα περνάει καλά σιγα μη μπει...

:roll::roll::roll:

Μα δε βαριέστε να γράφετε ΜariaIoanna

Είπαμε είμαι η Μαρία. Ιωάννα είναι η μεγάλη μας

Απο κει και το nick

Αν και την Ιωάννα εμείς τη φωνάζουμε Νίνο, Νέλη, Νίνα, Νινονάνα κλπ κλπ κλπ!!!!

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion16.gif] :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif]

Χαρούμενα γενέθλια Βίκυ και Νατάσσα, ό,τι επιθυμείτε πάντα να είστε υγιείς, να χαμογελάτε και να είστε αισιόδοξες!!!! :)

Άννα Χρόνια Πολλά για τον υιό σου να το χαίρεσαι....

α Νατάσσα και για την πεθερά να την χαίρεσαι!!! :mrgreen:

Χθες μιλούσαμε όλη μέρα με τον μπαμπά μας στο skype και τον βλέπαμε και μας έβλεπε...

Σας εχω πει ότι εκει που μένει, τα παιδιά εχουν εναν γιο 10 μέρες μικρότερο απο τον Κώστα ε?

Ε αυτος ο μικρός έχει μεγάλη αδυναμία στον αντρα μου απο τότε που πηγε... και ηθελε συνέχεια να τον έχει αγκαλιά... Και το έβλεπε ο δικός μου και συνέφιαζε... Δεν φαντάζεστε πως ηταν το βλέμα του που έβλεπε τον μπαμπά του να κρατάει ενα άλλο αγοράκι....

Καλέ ποιος άλλος γιορτάζει? Δεν κατάλαβα!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :oops::oops:

σήμερα το πρωί είχαμε 4 βαθμούς και μου λέει ο άντρας μου: "αυτό το χοντρό μπουφάν θα φορέσει το παιδί με τέτοινο καιρό?" :shock::shock::shock: ....μάλλον το 4 βαθμούς θεωρείται καλοκαίρι!!!! :roll::roll::roll::roll:

Εμείς έχουμε +0.5 και την έβγαλα μόνο με το πουλόβερ γιατί τσιρίζει πολύ όταν τη ντύνεις και βιαζόμασταν :oops::oops::oops:

Ήταν βέβαια μάλλινο, πλεκτό της γιαγιας και μπήκαμε κατευθείαν αυτοκίνητο...

Πάντως και μένα μετά τους - 15 καλοκαιράκι μου φαίνεται το 0.

Αργυρούλα εγώ θα φτιάξω την πίτσα, τα κεφτεδάκια, την πατατοσαλατα, την τηγανια,

λουκανικα, κοτομπουκιές, θα τα τηγανήσω και τα πιτάκια θα τα πάρω καταψυγμένα και θα τα ψήσω.

Τα γλυκά θα τα φτιάξω! ;);)

πείτε καλέ για τα τργούδια και αφήστε τα φαγητα!! Κάνω και δίαιτα! :lol::lol::lol:

Σισσάκι εμεις μπηκαμε με το "you're my best friend" των Queen (αυτό ειναι το αγαπημένο μας τραγούδι.. της σχέσης μας και καλα.. :-p

Χορέψαμε pink Martini to Amado mio... πολυ γέλιο indeed :lol:

Τρελες...ηθελα κατι να σχολιασω και το ξεχασα!@!!!

Σισσιω εμεις χωρεψαμε το "my baby you" του Μark Antony και το "nothing else matters" των Metallica " επισης ο αντρας μου μου εφιερωσε το "να κοιμηθουμε αγκαλια" του Παπακωνσταντιου..που επισης χωρεψαμε...σηγα μη χαναμε...

Μπηκαμε υπο τους τον ηχω των BOND και του Victory και δεν θυμαμαι με ποιο τραγουρι κοψαμε την τουρτα

η κουνιαδα μου χωρεψανε το belle που ειναι το σαουντρακ της παναγιας των παρισιων και επισης σαν τραγουρι εισοδου ειχαν το ιδιο με μας

Ρε παιδια..ζηλευω το κρυο σας..αληθεια λεω..

αμα μεγαλωσε στα περιχωρα της Μοσχας και στο καζακσταν..αναπολεις χιονη, ελκηθρα πατιναζ...

Με επιασε ενας ηλιθιος πονοκεφαλος..παιρνω ανασα και ποναω

Αφρο φοβερος ο μανωλιος ρε..μπραβο του..ακου μπεταντιν..

να ξερεις παντως οτι γεννικα βγαινει στο πλυντηριο με την προυποθεση να το βαλεις αμεσως

Αφρο και έγκυος και καθάριζες? απαπαπαπα το πάθημα, μάθημα.....ψηλά και μακρυά όλα αυτά που προκαλούν έχτρα δουλειά!!! :-p:lol::lol::lol::lol:

Το Σάββατο πήγαμε Ολλανδία για βολτίτσα, για καφεδάκι και φαγητό και πήγαμε και σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο που έχουν, ....κορίτσια ο παράδεισος κάθε γυναίκας!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll: , είχε όλες τις μάρκες τι ESCADA, τι PRADA, τι BURBERRY, τι GANT, τι ARMANI...τα πάντα και μπήκα στο Burberry να ρίξω μια ματιά για να πω σε σένα Χρύσα ότι βρήκα μια τσάντα από 400ευρώ 200!!!!....είχαν τρελές εκπτώσεις!!!!!...και μετά πήγαμε σε ένα άλλο εμπορικό κέντρο, που ήταν ο παράδεισος των ανδρών και παιδιών!!!!! :lol::lol::lol::lol: δλδ μαγαζί για ηλεκτρονικά κ.λπ, που εγώ βαριέμαι εκεί μέσα και το Toys r us XL για τα παιδιά που δεν ήθελαν να φύγουν και τα ήθελαν όλα!!!! :roll::roll::roll::roll: .......

θα ξαναπάμε καθημερινή όμως γιατί τα σαβ/κα δεν βρίσκεις πάρκινγκ!!!! :shock::shock:

Βαπτιστηκαμεεεεε!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε κοριτσια?

Χαθηκα λιγο με την Βαπτιση!

Επιτελους!

Βαπτιστηκαμε κι εμεις!

Ηταν ολλα πολυ ωραια!

Μονο που...εκλαιγε συνεχεια!

Ελευθερια-Γεωργια λοιπον!

Θα σας βαλλω και φωτο την Πεμπτη που θα τις εχω στα χερια μου!

Φιλακια!

το κακο -καλο ειναι οτι εχω βαλει ασφαλεια στο ντουλαπι αλλα ξεχασα εκεινη την φορα να την βαλω .....

το παθημα μαθημα ...ειχα και τον Κ να μαλωνει εμενα γιατι το αφησα χωρισ ασφαλεια ....αυτοσ καθαρισε το μπανιο και τελιωσε και εγω πεδευομουν με το χαλι .....τωρα το εχω εξω να στεγνωσει .

α Σισσιώ εγώ δεν θυμάμαι τι χορέψαμε, πρέπει να δω το ντιβιντι, αλλά το αποφεύγω από τότε που "έφυγε" η μαμά μου!!!! :(

Συμπεθέρα ήθελα να σε ρωτήσω: ο άντρας σου δεν βρήκε σπίτι γιατί είναι εύκολο να βρεις εκεί και περιμένει να πάτε και εσείς?

Κι εγώ ζηλεύω κρύο αλλά πιο πολύ ζηλέυω που ζείτε έξω και όχι εδώ :cry:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ...εσύ συνεχίζεις να απογοητεύεσαι γιατί θέλεις να παχύνεις ε???? :?::?::?::lol::lol::lol:

γεια σου βρε Ελένη, πού χάθηκες? άντε να σας ζήσει η Ελευθερία Γεωργία, να την χαίρεστε.... :)

τι νέα? τι κάνει ο μπαμπάς σου?

επίσης θα βάψω μαλλί και θα κουρευτώ μιας και τα μαλλιά μου είναι σκατα

λεω να τα κάνω καστανά ανοιχτα και να τα κόψω ένα ωραίο (λίγο ασύμετρο καρε)

που να αγκαλιάζει το πρόσωπο και να μου φύγει και όλη η ψαλίδα

Τι λετε??

Τι να λέτε κ σεις λες και με έχετε δει από κοντά να μου πείτε :roll::roll::roll:

Αχ Αργυρουλα μου τι μου κανεις τωρα!!!!

Τι μου κανεις τωρα...

που θα μας δωσουν και ενα μικρο μπονουσακι και δεν μπορω να παω να το φαω στην Ολλανδια..

αχ.....

Ελενη καλοφωτιστη!!! να σας ζησει να την χαιρεστε!!!!

Συμπεθέρα ήθελα να σε ρωτήσω: ο άντρας σου δεν βρήκε σπίτι γιατί είναι εύκολο να βρεις εκεί και περιμένει να πάτε και εσείς?

Τελικά βρηκε 2 σπίτια.. το ενα θα ειναι ελέυθερο απο τις 1/3 και μάλλον αυτο θα πάρουμε..

άλλαξαν τα δεδομένα στα ζώδια, διαβάστε το παρακάτω ενδιαφέρον άρθρο:

http://news.in.gr/science-technology/ar ... 1231074642

Χρύσα :lol::lol::lol::lol:

Μαρία εγώ νομίζω ότι πιο σκούρο χρώμα από αυτό που έχεις τώρα θα ταιριάζει καλύτερα!! ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...