Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Τρις να χαίρεσαι τον Τόνυ σου!! Να είναι ευτυχισμένος και γερός..

Κι έμενα η μεγάλη σήμερα δεν ήθελε παιδικό. κάτι έπαθαν :roll:

Είμαι στη δουλειά

Άργησα σήμερα

Έχασα τα κλειδιά του αυτοκινήτου!

Έψαξα παντού :-??:-?? και πήρα τηλ τον Γ και μετά με ξαναπήρε και μου είπε ότι καταλάθος τα πήρε αυτός μαζί του :evil::evil::evil:

Πήρα τον μπαμπά μου και με έφερε αυτός στο ΤΕΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα!!!

Νατασα και Βικυ Χρονια πολλα!!!

να τα εκατοστησετε και να ειστε παντα γερες δυνατες , να χαιρεστε τα παιδακια σας με υγεια..και πολλου πολλους θηλασμους!!!!!!!!!!

Θουθου να χαιρεσαι τον συζυγο!!!!..να ειστε παντα μαζι ευτυχισμενοι και με το καλο να υποδεχτειτε το δευτερο νινι σας!!!!

Αννα να χαιρεσαι το κουκλακι αντρακι σου!!!!...ευχομαι ολα τα καλα..λιγοτερες αρρωστιες και περισσοτερα χαμογελα!!!

Τι κανετε κοριτσαρες μου;;;

εσγω σημερ ΔΕΝ ξερασα...

αλλα δεν χαιρομαι καθολου...

γιατι μια αναγουλα την εχω!!!!

Τα φιλια μου..εω θα ειμαι!!!

Καλημέρα!!!!!!

Ησυχία ακόμη;;;;

Μαζευτείτε καλέ!!!!!!!!!!!!

Κερνάαααααααααααααααααααααωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρις να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!!!!!

Σισσιώ γιατί έκλαιγε η ζουζούνα;;;;

Πες για τα τραγούδια!!!!!!!! Πόσο μαρέσουν αυτά!!!

Μαρία καλημέρα καλημέρα!!!!!!

Θου να χαίρεσαι τον Αντώνάκη σου!!!!! Και να μην τον πρήζεις ρε τον άνθρωπο!!! Ήρωας!!!!!! :lol::lol::lol:

χαχαχα Μαρία αν μου στείλεις στη γιορτή γκο γκο μπόι στο μπάτσελορ τον Μάιο τί θα μου στείλεις;; :lol::lol:

Μπράβο Χρυσάκι όσο παας και καλυτερεύεις!

Νατασα μου χρόνια πολλά και απο εδώ! Να χαίρεσαι κα την πεθερούλα σου!

Βίκυ χαρούμενα γενέθλια!!

Τι κερνάτε;; :x:x:x:x:lol::lol::lol:

Ε τί να πω για τα τραγούδια... ακόμα ψάχνω! Μάλλον θα επιλέξω κάποιο ιταλικό , γιατί τρελαίνομαι!

Νατάσσα χρόνια σου πολλά και εδώ

Να χαίρεσαι τα κορίτσια σου!!!

Βίκυ χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι τη Μαρία-Ιωάννα

Θούλη να χαίρεσαι τον αντρούλη σου :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Καλημέρα Μαμάκα!! (έτσι με λέει ο γιος μου... μηπως εννοεί μακάκα??) :lol::lol:

Μια βδομάδα δίαιτα, έχασα 3.5 κιλά... Αρα αυτη την εβδομάδα θα χάσω 1.5.... :roll: Αλλα δεν μασάω.. το έχω πάρει απόφαση..

Θου εφτασε ο καιρός σου βρε και σενα! Αντε με το καλό το ζουζουνάκι σου να δουμε και τι ειναι!!!

Αννούλα να χαιρεσαι το Τονάκι σου!!!!! [smilie=occasion1.gif]

Μαρία [smilie=icon_puke_r.gif] με τα gogo boys....

Σισσιώ τι έχεις στο μυαλό σου???

Ένα ιταλικό θα είναι τέλειο

εμείς χορέψαμε Perfect Day - Lou Reed

και "Time of my life"

ε ναι στο πρώτο δνε προλάβαμε να ξεφτυλιστούμε

το κάναμε στο 2 μουχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol:

Έπίσης ο άντρας μου με έχει πρήξει τώρα γιατί έκλαιγε η μικρη! Άρχισε τις θεωρίες συνομωσίας!

Την μαλώνουν, τη χτυπάνε, δεν της φερονται καλα και άλλα τέτοια νόστιμα.

Μου το έκανε και μένα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν το θεώρησα σημαντικό. ΟΚ Μεγαλώνει και έχει περισσότερες απαιτήσεις απο έμας. ίσως επειδή με είδε οτι έμεινα σπίτι να νόμιζε οτι δε θα πάει και ο μπαμπας της στη δουλειά. Τί να πω... :roll::roll::roll:

Έρη σούπερ!!!! Εγω δεν έχω ζυγιστεί... Θέλω να δω τη διαφορά στα ρούχα μου! ;)

Καλημέραααα!

Χρόνια πολλά και καλά στον Τόνυ της Τρις, στη Νατάσσα και στη Βίκυ και στην πεθερούλα Νατάσσας φυσικά :ymparty::ymparty::ymparty:

Σήμερα είχε πολύ πάγο ο δρόμος...Ανέβηκε η θερμοκρασία, άρχισε να λιώνει το χιόνι, μετά ξαναέπεσε και πάγωσε :evil:.... και τώρα είναι μια τεράστια παγοπίστα οι δρόμοι και το πρωί δεν είχαν ρίξει ακόμα άμμο και γλυστρούσε πολύ.

Έχει και μια μικρή κλίση ο δρόμος στο σπίτι μας και δε μπορούσα να κουνήσω το αυτοκίνητο καθόλου :shock: Έβαλα τον άντρα να με φέρει πανεπιστήμιο...

Παιδικό εμείς ξεκινάμε 7 Φλεβάρη. Φοβάμαι ότι θα έχουμε πολλά κλάμματα μέχρι να συνηθίσει. Σκέφτομαι ότι είναι καλύτερα να την πηγαίνει ο μπαμπάς της γιατί θα είναι πιο δύσκολο με μένα. Τι λέτε? :roll:

Να πάει αυτός από την αρχή για προσαρμογή κτλ...

Αλλά από την άλλη θα ήθελα να πάς τις πρώτες μέρες να δω πώς περνάνε τη μέρα τους και πώς τους φέρονται...

Σισσιώ τι είναι αύριο και γιορτάζεις?

Σισσιώ τι ειναι αύριο και γιορτάζεις?

καλημερα κοριτσια......

δεν εχω κοιμηθει σχεδον καθολου...ο ταλιμπαν τον ποναγε η κοιλια του και εκανε συνεχεια κακα....εκλαιγε ξυπναγε και ο μικρος...περασαμε μια τελεια βραδια :(

τωρα κανω δουλειες και μαγειρευω....

τα φιλια μου

Σας το είπα??

Κοιτούσα στο ιντερνετ φωτογραφίες απο τατουάζ

και έρχεται η Ιωάννα και μου λέει "α μαμα τατουάζ"

λέω "ναι, τατουάζ να κάνει και η μαμά ένα??"

Μου λέει "ναι αλλά όχι τώρα... όταν μεγαλώσεις εντάξει????" :shock::shock:

Χρονια πολλα στις εορταζουσες και γεννεθλιαζουσες!!!!! Θουλη να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!

Αρπαξαν τα πιτσακια μου!! :evil:

Ελευθερία 3.5 σε μια εβδομάδα! Ουάααααου! :ymapplause:

Εμείς στο γάμο ούτε χορέψαμε τραγούδι, ούτε κόψαμε τούρτα ...

Δε τα μπορώ αυτά...

Ξενέρωτη :mrgreen:

Μαρία :lol::lol::lol: πολύ αυστηρή η κόρη σου!

Σισσιώ τι είναι αύριο και γιορτάζεις?

Σισσιώ τι ειναι αύριο και γιορτάζεις?

Αυτό τώρα πώς το έβγαλε 2 φορές? :shock:

Κόβω το κεφάλι μου ότι το έγραψα 1 :-?

Γιωτού θα πας γιατρό?

χαχαχα Μαρία αρχίσαμε από τώρα!!!!!!

Σισσιώ θα κάνετε γλέντι; Πάρτυ;;;

Χρύσα καλημέρα!!

Έρη 3,5 κιλά;;; Ουάου! Μπράβο ρε!!!! Άντε και εις ανώτερα!!

Snowgirl εδώ έχει μια λιακάδα!!!! Θέλω και γω χιόνι....

Όσο για τον παιδικό αφού μπορεί ο άντρας σου να το κάνετε έτσι! Είναι καλη λύση!

Γιώτα κουράγιο...

Κρύωσε ο μεγάλος;; Περαστικά σας...

Βίκυ χρόνια σου πολλά!!!! Ό,τι επιθυμείς μανούλα! Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη! Να χαίρεσαι τη θεατρίνα σου!

Αύριο είναι του Αγίου Αθανασίου και έχω την ονομαστική μου εορτή!

Το αποφάσα! Θα κάνω!! Αλλα δε μαγειρεύω τίποτα. Θα φτιάψω πιτσάκια, θα πάρω και τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια, θα κάνω και λίγα κεφτεδάκια και θα πάρω και κοτομπουκιές και λουκανικάκια, τυράκια

και θα κάνω μεζεδοκατάσταση με μπυρίτσες και κρασάκι.

Θα φτιάξω σήμερα τρουφάκια για να κεράσω στη δουλειά και ένα ραβανί και μια χαρά.

Δεν κάμνω τπτ άλλο.

Μαράκι σκέφτομαι να μπουμε με ένα ιταλικό και να χορέψουμε ένα ελληνικό, γιατί ο Παν δε γουστάρει ξένο... Δεν ξερω.... θα δούμε! :D

Να κάνω και μια τηγανιά και μια πατατοσαλάτα λέτε;; :?:?

είναι που κλείνω τα 30 στις 12 Μαρτίου

και τον τελευταίο χρόνο της λέω συνέχεια

"Η μαμά είναι κοριτσάκι ε?? Τι είναι η μαμά??"

"Κοριτσάκι" λέει η Ιωάννα

Μάλλον γι'αυτό

Δε με νοιάζει εγώ θα κάνω

Αύριο είναι του Αγίου Αθανασίου και έχω την ονομαστική μου εορτή!

Το αποφάσα! Θα κάνω!! Αλλα δε μαγειρεύω τίποτα. Θα φτιάψω πιτσάκια, θα πάρω και τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια, θα κάνω και λίγα κεφτεδάκια και θα πάρω και κοτομπουκιές και λουκανικάκια, τυράκια

και θα κάνω μεζεδοκατάσταση με μπυρίτσες και κρασάκι.

Θα φτιάξω σήμερα τρουφάκια για να κεράσω στη δουλειά και ένα ραβανί και μια χαρά.

Δεν κάμνω τπτ άλλο.

Μαράκι σκέφτομαι να μπουμε με ένα ιταλικό και να χορέψουμε ένα ελληνικό, γιατί ο Παν δε γουστάρει ξένο... Δεν ξερω.... θα δούμε! :D

Να κάνω και μια τηγανιά και μια πατατοσαλάτα λέτε;; :?:?

Καλέ μας άνοιξες την όρεξη!!!!

καλημερα κοριτσια .

δυο μερες ειχα να γραψω ,μονο στην θουλη ελειψα =((:-p

δεν ειχα το καλυτερο σαββατοκυριακο ...χαλια ηταν ,δεν μπενω σε λεπτομερειες .

χθες 5 λεπτα εμεινε ο μικρος χωρις να τον επιβλεπουμε και την εκανε την ζημια του ....ανοιξε την πορτα του μπανιου βρηκε ανοικτο το κατω ντουλαπι ,πηρε το μπετατιν απο εκει το ξεβιδωσε εχυσε μπετατιν μεσα στο ντουλαπι και κατω στο πατωμα βρηκα βηματα στον διαδρομο μεχρι το χαλι του που ηταν μεσα στο μπετατιν σαν να αδειασε το μπουκαλι αλλα το μπουκαλι το βρηκαμε πεσμενο στο ντουλαπι του μπανιου .

μαλλον πηρε το μπουκαλι πηγε στο χαλι εχυσε εκει μπετατιν προσπαθισε με ενα μαντιλακι να το σκουπισει ,μετα πηγε το μπουκαλι πισω στο ντουλαπι και δεν το εβαλε καλα στην θεση του και επεσε ....

δεν χριαζετε να πω τι καθαρισμα επεσε ....

χρονια πολλα στις εορταζουζες

χρονια πολλα στο γλυκο μυτακι που εχει το ονομα του παππου μου ,να ζησει και να γινει μεγολος σαν τον παππου μου που ειναι 100!!

:lol::lol::lol:=))=))=)):)):)):)):))

Και τώρα που το ξανακοιτάζω, λείπει ο τόνος από το δεύτερο "είναι" οπότε... μάλλον εγώ το έγραψα διπλό :?

Δεν πάω καλά :?

Πάω να βάλω καφέ...

Σισσιω πλακα κανεις..θα κανεις ολα αυτα;;;

ιιιι...μπραβο νοικοκυρουλα μου!!!!

Ναι βελτιονομαι δενε χω παραπονο..

αλλα εχω χρονο ακομα μπροστα μου

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...