Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

Καλημέρεα σας,

Να ρωτησω τωρα που δεν τρωει λιωμενα θα του φτανει το φαγητο?

Χτες εφαγε τη βρωμη του το πρωι κανονικα, ηπιε μια πορτοκαλαδα, αργοτερα εφαγε μιση ντοματα ωμη, για μεσημερι 4 μπιφτεκακια κοτοπουλο, το απογευμα ενα γιαουρτι μεγαλο (οχι παιδικα), το βραδακι 3 κεφτεδες κ μισο τοστ...Ειναι αυτο φαγητο?? Να ανησυχησω??

χαχαχαχα τόσα πολλά ποτέ δεν έχουν φάει τα παιδιά μου!!!!!

μήπως εγώ πρέπει να ανησυχώ!!!! :shock::shock::shock::?:?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγώ σέρνομαι στα πατωματα καθημερινά.. δεν ξέρω γιατι... δεν εχω όρεξη για τιποτα.. ουτε για να φάω :shock: Αυτο ειναι ανησυχητικό..

συμπεθέρα ανέβα λίγο !!!!

αρχίζει μια καινούργια ζωή, ενθουσιάσου!!!! :YMHUG::-bd

Ο τρόπος που βρήκα να την πάρω είναι να αφήσω τον Ηλία να κάνει ένα ταξίδι με φίλους του στο εξωτερικό και αυτός για αντάλλαγμα θα μου πάρει την τσάντα. :lol::lol:

εγώ θα προτιμούσα ταξίδι στο εξωτερικό παρά τσάντα!!! :roll::roll:

Χρύσα εγώ στην μικρή είχα πολλές αναγούλες και σχεδόν καθόλου στον Λ.

το 104 είναι για παιδιά 4 ετών!!!!

Αργυρουλα τι κανετε????

Ο μικρος κοιμαται...θα φτιαξω κεικ...καλε τι εχω παθει με την κουζινα??? :shock::shock: εγω δεν εφτιαχνα τιποτα κ εδω κ ενα μηνα το εχω ριξει στη μαγειρικη..Κ μολις αρχισα να μαγειρευω εκοψε ο Σεμπ τα λιωμενα κ αρχισε να τρωει μονος του...

Παντως τα μπιφτεκια λαχανικων δεν βγηκαν καλα..τα εκανα με μελιτζανα κ ηπιαν πολυ λαδι...την επομενη φορα θα βαλω καροτο, αρακα, μπροκολο η σπανακι...Το Σεμπινι εφαγε ενα μονο (δεν τον αδικω σου καθονταν στο στομαχι απο το λαδι) κ μετα αγχωθηκα κ του εκανα ενα αβγο κ εφαγε...κ επειδη ενιωθα οτι ειναι νηστικο του εβαλα κ εφαγε 3 σουτζουκακια με λιγο ρυζακι...

Ρε γμτ γιατι νιωθω οτι ειναι ακομα νηστικος???? :?:? Περιμενω να ξυπνησει για να του δωσω γιαουρτι κ μηπως φαει κ λιγο κεικ...

Τι εχω παθει????

Τι κάνετε κορτσούδια μου?

Φραν ο Σεμπ κατεβάζει πράμα μην ανησυχεις. Αρκεί να τρώει ποιοτικά το παιδί και ας μην είναι ποσότητα. Εγώ δεν θέλω να τρωει. Φοβάμαι μην πάρει από το σόι μου (που πήρε δλδ) που έχουμε αρκετούς σούμο!!!

Χρύσα όντως το 104 είναι πολύ για τον μικρό ρε. Εμένα είναι 91 πόντους και ακόμα και το 98 του είναι μεγάλο. Έχει και το κοντοπόδαρο ποντιακό σκάρι :lol::lol:

Τεταρτη θα είμαι και γω στη θεσσαλονικη. ΤΙ ώρα είπατε? Απόγευμα όμως θα την κάνω για Κιλκιστάν.

Ερη καλό κουράγιο ρε...και γω δε θα ξερα τι να πρωτοδιαλέξω. Είμαι και ζυγός και αυτή η αμφιταλάντευση είναι στο αίμα μου. Άντε με το καλό. Ένα μηνάκι έμεινε σχεδόν.

Θου που είσαι? Μήπως γέννησες? Χτες δεν μπήκες στον μήνα σου??? 8-}

Παναγιώτα πως πάει ρε το στήθος? Το βάζεις τελικά? Πέρασε καθόλου η θηλή?

Το κακό είναι πως δεν έχω τέτοια επιλογή. Βαριέμαι να κουβαλάω παιδιά βαλίτσες κτλ οπότε λέω να κάτσω σταυγά μου μέχρι να ξεπεταχτεί και το μικρό και να κάνω μετά ταξίδια. Οπότε για να πάει μόνος του μόνο έτσι το διαπραγματεύομαι. :lol::lol:

Τελειωσα!!!!

4επιτελους!!!

ψωφισα σημερα

εμεινε μονο το9 σηδερο...και ο καλος μου ακομα δεν εχει γυρισει..

ρε Φραν μας δουλευεις...ξερεις τι εχει φαει ο Τζεφ μεχρι τωρα...

1 πορτοκαλι στιμμενο και ενα κεσεδακι γιαουρτι 170 γραμμ με 5 κουταλακια φαγοπυρο...

ενταξυ δεν εχω παραπονο εφαγε και μιση τσιπουρα με 1/4 ψητη πατατα....

θα το καθαρισω φρουτακια τωρα να δω τι θα φαει

καλε εμενα ο Χριστοφος μπλουζες φοραει 92....ειναι μπαμπατσικο το παιδι..

παντελονι απαλη του τα κοντενω

Και εγώ συμπεθέρα εννοείται!!! :x

.καλε τι εχω παθει με την κουζινα??? :shock::shock: εγω δεν εφτιαχνα τιποτα κ εδω κ ενα μηνα το εχω ριξει στη μαγειρικη..Κ μολις αρχισα να μαγειρευω εκοψε ο Σεμπ τα λιωμενα κ αρχισε να τρωει μονος του...

Ειναι αγχολυτικό το μαγειρεμα Φραν.. ψυχοθεραπεία... οπως και το καθάρισμα βέβαια αλλα σιγά μην κάθομαι να τρίβω...

Ερη καλό κουράγιο ρε...και γω δε θα ξερα τι να πρωτοδιαλέξω. Είμαι και ζυγός και αυτή η αμφιταλάντευση είναι στο αίμα μου. Άντε με το καλό. Ένα μηνάκι έμεινε σχεδόν.

Μαράκι μου και εγώ ζυγός ειμαι.. όπως και ο αντρας μου.. αλλα εγώ δεν ειμαι αναποφάσιστη καθόλου.. Του αντρα μου όμως η αναποφασιστικότητα μας καλύπτει και τους δυο μια χαρά! Εχω Ωροσκόπο και γενικά κυριαρχεί στον χάρτη μου ο Αιγόκερως... Και νομίζω ότι τελικά ειμαι Αιγόκερως.. Αχ τι λέω βραδιάτικα.. ζώδια... τα φοιτητικά μου χρόνια μου θυμηζω.. και έχουν περάσει απο τότε ουουουου 10 χρονια το λιγότερο...

Χρυσα εχω και εγώ δουλειές αλλα που.... :oops::oops:

καλησπερα κ απο μενα ..δε διαβασα τιποτα..μα ειναι κυριακη κ ειπατε τοσα πολλα..αν φταει η λενα αχχχ :lol::lol::lol::lol:

χθες κ σημερα ξυπνησε ο μιρκος 8//κ κοιμηθηκε απο 2 ωρες///φτου φτου

σημερα ειχα τραπεζι..τελεια..το ευχαριστηθηκα μπορω να πω..

α μπηκα απο χθες στο μηνα μου ε?με βαση ημερομηνια δηλ ;)

μπηκες στον μηνα σου θουλη??

αντε με το καλο!!!!!!

να ρωτησω κατι??

σας κανουν αιτησεις φιλιας αγνωστα μελη??

εμενα συχνα!!!

Σας παρακολουθούσα σήμερα, αλλά βαριόμουν τόσο πολύ να γράψω... :oops::oops::oops:

Είχε έρθει και ο κουνιάδος μου με την κοπελιά του από τις 2 το μΕσημέρι και Έφυγαν πριν μία ώρα! Πάλι καλά που είχαμε παρέα γιατί θα λάλήσω απο την κλεισούρα! :shock::shock::shock:

Αύριο μάλλον δε θα πάω στην δουλειά γιατί είμαι τα χάλια μου! Ανεβάζω πυρετό... :(

Χάζευα σήμερα Καραιβική και Γαλλική πολυνησία... ευσεβείς πόθοι! χαχαχα

Προσπαθουσα να βρω και τραγούδιαγια το γάμο που να μου κάνουν "κάτι"... κάτι βρίσκω σιγά σιγά... :roll::roll:

αχ τι καλα θα ερθετε..που θα χωρεσοπυμε τωρα δε ξερω.αλλα εγω ξερω 1000 καλοι χωρανε :D

το θεμα ειναι ο θοδωρης θα φριξει..θα δει πολλα παιδακια.΄.θα χαρει αλλα αν δει να του περνουν τα παιχνιδια αμαν αμαννννν

θα σας κανω κ πισια..ω ναι..δε υπαρχουν καλυτερα απο τα δικα μου.΄.

βενι ευχαριστω ρε για τη συνταγη..

νατασα τι ομορφη φωτο...γλυκες...

αναστασια δε υπαρχει καλυτερη επενδυση απο το λειζερ..

εγω εκανα περισι 5 επισκεψεις 10 συνεδριες ομως΄΄..

κ εγκυος να εισαι κανει αλλα εγω δε εκανα για τον εξης λογο..

οτι στη εγκυμοσυνη μπορει να βγαλεις τριχες παραπανω η ν αμη εχει κ καθολου οπως εγω.οποτε δωρο αδωρον να κανεις..δε ξερεις με τις ερμονες τι γινετε

επισης να πας οχι σε κεντρα αισθητικης αλλα σε δερματολογο

επισης ..ασε θυμησε να σε πω τη τεταρτη..για μενα δε αξιζει να κανεις μπικινι

λενα αν εχεις ξανθες τριχεςμη κανεις..δε εεχει αποτελεσμα

μαρια καλα η κορη σου?εχει πυρετο¨?

αναστασια χαιρομαι που τρωει ο σπυρακος΄΄

ερη καλα?ετοιμα ολα?ακομα δουλευεις?νομιζα παρετηθηκες..η διαιτα καλα?

χρυσα μεγαλο πραμα να εχεις βοηθεια ρε..εμενα χθες κοιμηθηκε εδω η πεθερα μου..ειχε γενεθλια κ τη βγαλαμε για ποτο το βραδυ 5 γυναικες συνολο..ε με βοηθησε α κανω το υπογειο..με σιδερωσε..ε ενιωσα αλλος ανθρωπος.. :D

α χθες το κοιμησε ο αντρας μου΄΄.ουτε με ζητησε ο θοδωρης :D:D

γιωτα περασαν οι μερες κ ουτε σε ειδα..σε επερνα κ τηλ

φρα πολυ κεφτε παιζει στη διατοφη του σεμπ ε?>/?του αρεσει?

παναγιωτα αν πω τη ιστορια με τον αντωνη θα σας παρει ο υπνος..παντως στο σχολειο γνωριστηκαμε..

α κ γω θελω να ξανακανω λειζερ αλλα λογω οικονομικων...δε ξερω

η μελουσα συνηφαδα μου ειναι αισθητικος..κ πηρε μηχανημα για ριζικη..ε θα τη αραξω να με κανει..

α να τη κανω κ διαφημιση..οποια θελει να με πει.. ;)

παπακι θα μιλησουμε εμεις

αργι καλα ειστε?

ηα φρο που ειναι?

επισης..καλε πιστευετε στα ζωδια/???απορω...

εμενα σπανια με κανουν αιτηματα..φυσικα αποριπτω..κ στο φεις..

σισσιω περαστικα ρε..αυριο θα στειελεις τη μικρη παδικο?

γεια σας κοριτσαρες

μπεμπουλης εμενα συνεχεια!

και στο μαμμυ αλλα ειδικα στο φεις τωρα που εχω βγαλει τη φωτο του μικρου ολο κατι τεκνα μου ζητανε να γινουμε φιλοι :lol::lol:

θουθου μπηκες στο μηνα σου?? αντε αντε!

μαριαιωαννα σε ειδα στον υπνο μου χτες!!!

ο αντρας μου ειναι κρυωμενος κ μαλλον κ ο αναστασης προς τα εκει το παει...

για να δουμε πως θα ειναι αυριο

βλεπουμε ταινια φιλακιαααααα

σημερα εβαλα τα πλυντηρια μιλαμε..φυσουσε κ ηταν τελεια

ολα τα κουκλακια πλυθηκαν..

επισης..σημερα στησαμε το αλλο παιδικο κρεβατι για το νινι..χαρα ο θοδωρης...

κ εγινε χαμος γιατι ηεθελ αν κοιμηθει αυτος εκει κ οχι το νινι..

αχ αρχισαμε τις ζηλειες..κ δωστου κλαμα ο θοδωρης κ να λεει οτι αυτος θα κοιμαται εκει κτλ

αλλα μολις ξυπνησε (δε το αφησα να κοιμηθει στο καινουριο γτ δε ειχε στρωμα)δε ειχε θεμα..ολα οκ

εχω καταλαβει οτι ειναι η πρωτη φρικη που τρωει..

δηλ εφαγε φρικη με τη σαλιαρα 1 μερα δε τη εβγαλε απο πανω του μετα οκ

εφαγε φρικη με το κρεβατι..του μιλουσα εξηγουσα μετα το μεσημεριανο υπνο ηταν οκ

πιστευω πως θα συνηθησει γρηγορα..λεμε τωρα..

αντε σας επρηξα σημερα :oops:

αυριο δε θα παει παιδικο ο μικρος..δε εχω αμαξι.

μια χαρά θα συνηθίσει ο μικρός Θουλη

από δω και πέρα θα τα έχεις αυτά

Είπαμε.. είναι στο πρόγραμμα

Τι καλά να μη δούλευα κ γω και να καθόμουν σπίτι με τα κορίτσια μου...

τελευταία περνάμε πολύ καλές φάσεις..

συνενοούμαστε μια χαρά και με τη μικρή..πλακωνόμαστε... τα ξαναβρίσκουμε..

γελάμε.. παίζουμε

αααχχχ :(

Θουλάκι είσαι Θεά!! Δε μας πρήζεις ποτέ!! :D:D:D:D

Η μικρη θα παει παιδικο. Θα την παει ο μπαμπας της που είναι απογευματινος στη δουλειά.

Έχουμε και το πρεβεναρ να κάνουμε το απογευμα. Αντε να το προλαβουμε πριν αρρωστησει παλι στον σταθμο.

Kalημεραααααα!!!!!!! Γιορταζει ο σπορος μου!!!!! :D:D:D Παω να φτιαξω γλυκακια!!!!

Ραβανι, κρεμα καραμελε και προφιτερολ!!! Ελεγα για μιλφειγ αλλα δεν εκατσε!!! :roll:

Παω παω πνιγομαι!!!!!!!! Ανοιχτο θα ειναι το λαπτοπ βεβαια :lol::lol::lol:

Να τον χαίρεσαι!! Όως επιθυμεί να το δεις το θησαυράκι σου!

Ραβανί ε;;; Μμμμμ μήπως να φτιάξω και γω για αύριο;

Ή μηπως να φτιάξω τρουφάκια...;

Θα δω...

Είμαι σπίτι σήμερα. Τη μικρή την έστειλα στον παιδικό με τον μπαμπά της, αλλά μόλις γύρισε και μου είπε οτι έκλαιγε οταν την άφησε ρε γμτ...

Τί να μαγειρέψω; Να κάνω γιορτή αυριο;; Ουφφφφφφ καθόλου δεν ξέρω... :roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...