Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

A λενα αλλαξε τα μπλουζακια..και το μπουφαν...

τετοια παιρνω εγω του Χριστοφορου ρε που ειναι 82 ποντους..και παλη τα μπουφαν τα παιρνω 104 για να βγαλω ολο τον χειμωνα

Αναστασια εγω δενε χω πολυ τριχα..ειδικα τα μπουτια τα κανω 2 φορες το χρονο..αλλα αμα εχει πολλη ναι σημφαιρει δεν το συζητω

Κινιγαω τον Χριστοφορο να φαει τη βρωμη με μαυρη ζαχαρι και σταφιδες..τετοιο γκουρμε πρωινο και δεν θελει να το φαει...γκρρρ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Αναστασια!!!

Χρυσα :lol::lol::lol: ασε το παιδι ησυχο!!!Μπλιαχ ειναι!!!

Αντε φιλια κ καλη Κυριακη!!!!!

Υγ γραψτε πολλα κ αστεια αν γινεται!!! :P

χρυσα κ ο τολης σε συμπαθει πολυ!! κ τον αντρα σου!!

παντως κοριτσια αν ακουσετε κατι η ξερετε κατι απο καποιο γνωστο πχ να μας εχτε υποψιν!

ο τολης εχει πτυχιο οικονομικων στο απθ ξερει αριστα αγγλικα γερμανικα ισπανικα κ λιγα σερβικα

εχει καλη προυπηρεσια σε μεγαλες εταιρειες

στη δουλεια δεν πανε πολυ καλα τωρα τον πληρωσαν για τον νοεμβρη :?

εκσταση στο νοσοκομειο γιατι?

ναι μην το σκεφτεσαι τοσο πολυ, αφησε την καμια φορα να πας να φτιαχτεις να γινεις ακομα πιο θεα!!

κ εγω τις μασχαλες θα ηθελα να κανω...

του χρονου κ να εχεις αποθηλασει θα εχεις το δευτερο στην κοιλιτσα σου.... οποτε ασε τις μασκαλες σου!

εκσταση θελεις να γελας μαζι μας το βραδυ που θα μαζευτεις σπιτι????

ελα ρε τιποτα δε θα ειναι, μπορει να ετυχε που εβηξε. 2 φορες δεν ειναι τιποτα αλλα οπως ειπες θα την δεις κιολας

χρυσα πραγματικα πρεπει να ειναι ιουυυυυυ

περιμενω τον τολη να ξυπνησει για να κανω μπανιο :x:evil:

ο γιος μου με βαρεθηκε...εφαγε το αυγο του,επλυνε τα δοντια του

τον εντυσα και βουρρρρ κατω στην γιαγια του

απο την μια μαρεσει απο την αλλη λεω μεγαλωνει και εχει προτιμησεις :roll::roll::roll::roll::roll:

εγω εριξα εναν καβγα με το ετερον ημισι το πρωι απαπαπα

Καλημέρα μαμα!!!! Καλή εβδομάδα!

Δεν περνάν οι μέρες με τιποτα όμως!

Αναστασία την άλλη φορά θα θέλει εσένα βρε! Ετσι ειναι οι αντρες..!!! :lol:

καλημέρα!!

Πίνω καφέ, περιμένω να γυρίσουν από εκκλησία τα κορίτσια με το μπαμπά τους

και να πάμε καμιά βόλτα ;)

Λένα εκεί πως πάνε τα πράγματα από δουλειές γενικά??

Μεγαλύτερη πόλη περισσότερες ευκαιρίες...

εδώ νομίζω είναι χειρότερα :roll:

Έρη μου πότε ακριβώς φεύγετε???

Ο σύζυγος τι λέει πως περνάει??

αααχχ δεν είσαι ενθουσιασμένη??????

έχεις πάει άλλη φορά Τορόντο???

γεια σου ερη!!!!! ποτε φευγετε καλε?

ο αντρας σου τι λεει? πως του φαινεται?

ελπιζω να σας εντυπωθηκε καλα το μινι βιογραφικο του τολη!! :lol:

αχ εκανα μπανακι κ ο αναστασης ειχε παρει το κωλοχαρτο κ ηθελε να με σκουπισει :lol::lol::lol:

εμεις σε λιγο θα παμε στουςδικους μου για φαγητο..

μαρακι μη νομιζεις.. υπαρχει κ μεγαλος ανταγωνισμος..

στη δουλεια που ειναι τωρα ο τολης (πωλητης) υπηρχαν 2500 υποψηφιοι για τη θεση :shock:

κ ο τολης ψαχνει στις ςξαγωγες (εκει εχει κ την προυπηρεσια του) κ δεν εχει σχεδον τπτ

εχασε μια δουλεια (υπευθυνος εξαγωγων σε ενα εργοστασιο εξω απο τη θεσσ - πολυ κριμααα) πριν κανενα μηνα κ ειχε τις μαυρες του

Αυτο το παιδι θα με σκαασει...

απο τις 6 που ηπιε γαλα δεν τρωει τιποτα

δεν του δινω και εγω τιποτε αλλο..

αμα πεινασει θα φαει τη βρωμη..

καλε ειναι νοστιμη...δεν ειναι νιανια..εκανα με νυφαδες βρωμης και σταφιδες και ειναι πολυυυ ωραιο....εφαγα και εγω...

θα μου πειτε δενε χετε αναγκη....ελλα που ομως δενε ιναι νορμαλ τοσες ωρες;;;

δεν πειναει;;;;

τεσπα..

τον πηρε η πεθερα οποτε ευκαιρια να ερισω ξεσκονισω βαλλω ηλεκτρικη...απλοσω τα σεντονια και βαλλω αλλο ενα πλυντηριο..

ελπιζω να τον κρατησει καμια ωρα τουλαχιστων

μαρια καλημερα

Αναστασια γιατι καλε ριξατε καυγα;;;

α χρυσα κ εμενα τα ιδια κανει

απο τις 6.30 που ηπιε το γαλα εφαγε 2 μπουκιες φετα με μελι

του εκοψα μηλο αχλαδι μπανανα εβαλα γαλα με δημητριακα τιποτα

ε δε θα τον παρακαλαω

αν πεινασει εχει να φαει

μη στεναχωριεσαι, εγω δεν εχω σκοπο να τον κυνηγησω για να φαει

γιατι σηκωθηκε ο μικρος στις 5:30 και με τα ουρλιαχτα του δεν με αφηνε να του φτιαξω το γαλα του

ερχεται στην κουζινα και βλεπει τα αυτοκινητακια του και ηθελε να παιξει :shock:

σιγα μην τον αφηνα!!

ειχα και εναν τρομερο πονοδοντο εκεινη την ωρα και πανω στις τσιριδες του σπυρου τον μαλωσα πολυ

εεε εκει σηκωθηκε ο αντρας μου και μου εβαλε χερι που μαλωσα τον μικρο :?:? 'εεε ενταξη του λεω κι εγω αφου εσυ εισαι πιο ηρεμος και τα καταφερνεις καλυτερα απο εμενα σηκω και ταισε τον!!!'

και μου λεει την φοβερη ατακα-κασετα 'εσενα θελει'

τελικα τον ταισα και επειδη μετα το γαλα ουρλιαζε για να παιξει τον πηρα στο κρεβατι μας και κοιμηθηκε εκει.

ασε γιατι τα εχω παρει οι αντρες μονο να τα λενε ειναι

μου εκανε και κριτικη για τον τροπο που τον μεγαλωνω!!!!! ας τρεξει εκεινος οπως τρεχω εγω και να δουμε μετα τι θα πει :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

αστον χρυσα αμα πεινασει θα φαει

κι εγω ετσι κανω

παλια φοβομουν και του εδινα πολλες εναλλακτικες τωρα δεν εχει τετοια!!!!

τωρα εφαγε ψωμι και ενω ετοιμαζα το αυγο του ηθελε να παει στην γιαγια του

του ειπα αν φας το αυγο σου θα πας στην γιαγια αλλιως οχι!!!!!

Μπα δεν παιζει να τον κινηγγαω..δε θελει να φαει..μη φαει χιλια χρονια...αυτο το φαη εχουμε και αμα θελει..αλλιως να μινει νιστηκος...να παει μετα καλυτερα το ψαρι με πατατα και σαλατα..ας τη φαει και ολοκληρη την τσιπουρα χαλαλι του

Αναστασια κλασσικος αντρας και ο δικος σου ε;;;;

Ο αντρας μου μια χαρά ειναι στο Τορόντο.. :twisted: χαχαχα

Εδώ εμείς τι κάνουμε ειναι το θέμα...! Ακομη δεν ξεκίνησε να ψάχνει για σπίτι.. βρε μηπως πήγε για διακοπές?

Ειναι πεσμένος και γενικά γκρινιάρης που ειναι μονος του και δεν βλέπει το παιδι..

Εγώ σέρνομαι στα πατωματα καθημερινά.. δεν ξέρω γιατι... δεν εχω όρεξη για τιποτα.. ουτε για να φάω :shock: Αυτο ειναι ανησυχητικό..

Σημερα θέλω να κάνω ξεκαθάρισμα στα ρούχα.. να δω τι θέλω μαζί, τι θα αφησω πίσω...

θα ηθελα να στείλω κάποια πράγματα στον Βαγγ αλλά δεν ξέρω πως... Με την ups που είδα, τα 20 κιλά τα χρεώνουν 350 ευρώ! Δεν μπορώ να το κάνω έτσι...

Μηπως ξέρετε κανέναν τρόπο γι αποστολή πραγμάτων? Δεν με ενδιαφέρει να φτάσουν εκεί σε μια βδομάδα, ας φτάσουν και σε ενα μηνα..

Τελικά εμείς θα φυγουμε στις 24 Φεβρουαρίου.. ετσι λέμε... Με χρειάζονται στην δουλειά και δεν μπορώ να φυγω νωρίτερα.. :twisted::twisted:

Φιλάκια

Καλημερα!!Ερη δοκιμασε να τα στειλες με πλοιο...Οι περισσοτερες διεθνεις μεταφορικες σου δινουν αυτη την εναλλακτικη κ χρεωνουν με το κοντεινερ..Ειτε ενα πραγμα βαλεις μεσα ειτε 100 αυτοι θα σε χρεωσουν ενα κοντεινερ...Ειναι ομως πολυ φθηνοτερα απο το αεροπλανο...Εγω ετσι ειχα στειλε τα πραγματα μου στην Αυστραλια..Μαλιστα τα πακεταρουν οι ιδιοι...

οσο για τη διαθεση σου μην ανησυχεις..ΕΙναι φυσιολογικη ψυχολογικη αντιδραση μπροστα στην επερχομενη αλλαγη...Μπορει κ οταν φτασετε να νιωθεις περιεργα (μπορει να νιωθεις κ σουπερ βεβαια) αλλα μετα ποα λιγο καιρο μολις μπεις στο ρυθμο της ζωης σας εκει, θα εισαι μια χαρα...Ειναι η περιοδος προσαρμογης, μολις την περασεις θα εισαι μια χαρα..Ισως κ ο μικρος λιγο αντιδρα περιεργα αρχικα, νεο περιβαλλον, νεο σπιτι, νεα γλωσσα, ισως παλινδρομησει λιγο σε καποιες συνηθειες, αλλα θα προσαρμοστει γρηγορα κ θα συνηθισει..Κ μετα δεν θα εχετε προβληματα..Θα το δεις...απλα να περασουν τα ενδιαμεσα σταδια..

Ερη δες και αλλες κουριερ..

επισης μπορεις να δεις και το ταχυδρομειο σαν συστιμενο δεμα...

αεροπορικος ασινοδευτο δεν παιζει..το εχουν καταργησει αυτο.

Η με πλοιο οπως λεει και η Φρανιτα

τελειωσα το παιδικο και την κρεβατοκαμαρα μας..

εμεινε γραφειο σαλοκουζινα μπανιο και μπαλκονια 2...λετε να κοιμηθει κατω ο μικρος..μακαρη...θα τελειωσω τις δουλεις μου σημερα γιατι η ευδομαδα μου ειναι φορτωμενη απο γιατρους και θελλω να μπορεσω να παω και στις θουθου!!!

κλασικος κλασικοτατος αντρας χρυσα μου!!!!!!

εγω τελειωσα με το φαγητο

μπριζολες με πιπεριες και πατατες στον φουρνο

θα φαει και ο μικρος

απλωσα και το πλυντηριο μου

τωρα παω να σιδερωσω....

αχ πολυ θα ηθελα να κοιμοταν κατω στην πεθερα μου αλλα δεν εχει μαθει με παιδια και τον κραταει μονο για μαμ και παιχνιδι

Χρυσα νοικοκυρα!!! Παει με κολλησατε με τη νοικοκυροσυνη..οκ δεν ειμαι με τη σκουπα στο χερι αλλα το εχω ριξει στο μαγειρεμα..σημερα εφτιαξα μπιφτεκια λαχανικων για το Σεμπινι...

Λοιπον εκοψε τα λιωμενα..μονος του...μια μερα ελιωσα το φαγητο του κ μου εσπρωξε το πιατο..αυτο ηταν..Πλεον τρωει κανονικα..Του φτιαχνω μπιφτεκακια στον ατμο, μπιφτεκια κοτοπουλο με ντοματα (εφαγε 4 χτες!) αλλα επειδη δεν τρωει τα λαχανικα τωρα ετσι του εκανα μπιφτεκια λαχανικων...

Να ρωτησω τωρα που δεν τρωει λιωμενα θα του φτανει το φαγητο?

Χτες εφαγε τη βρωμη του το πρωι κανονικα, ηπιε μια πορτοκαλαδα, αργοτερα εφαγε μιση ντοματα ωμη, για μεσημερι 4 μπιφτεκακια κοτοπουλο, το απογευμα ενα γιαουρτι μεγαλο (οχι παιδικα), το βραδακι 3 κεφτεδες κ μισο τοστ...Ειναι αυτο φαγητο?? Να ανησυχησω??

Καλημερα!!!Καλη Κυριακη.

Ρε Φραν τοσο φαγητο τρωω εγω που θηλαζω. :lol::lol::lol: Μπα σε καλο σου.Μια χαρα ειναι.

Καλα Χρυσα η πεθερα σου τι αχωνευτη.Τι την νοιαζει τι ρουχα παιρνετε εσεις;;;

Επισης εσυ εισαι πολυ καλη νυφη σε σχεση με μενα.Εγω ουτε καλημερα αν δεν ερθουμε φατσα με φατσα. :oops:

Α κατι που ηθελα να σχολιασω χθες.Γραφατε ολοι για το πως γνωρισατε τους αντρες σας και ξαφνικα γραφει και η Θου.Λεω και εγω θα μας πει για τον Αντωνη και αυτη ζηταγε συνταγη για μπιφτεκια. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νατασα μετα που κλεισαμε ,θηλασα και τον εκανα μπανιο, ενιωσα ξαφνικα κρυαδες. :?:?:? Ευτυχως κατι δεκατα ειχα.Παλι καλα.

Αναστασια εγω παντως λειζερ θα κανω και ας θηλαζω.

Παναγιωτα μου!! Εισαι καλα?? Πως παει με τα δυο μωρα?? ο μεγαλος ζηλευει?? Αντε βρε να παρεις το μπεμπε καμια μερα να σε δουμε κ απο κοντα!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...