Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

εκσταση αρχισε να ξαμολας κ εσυ κανενα!!! :lol::lol:

αν κ μου φαινεται ετσι οπως παω μαζι θα γεννησουμε στο τελος!!! :lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχα εγω το χειμωνα δεν τις πειραζω τις τριχες μου!! ποτε!!!

εχω παπλωμα απο 100% φυσικο μαλλι!! :lol::lol::lol::lol:

ε ναι μωρε λογικο ειναι να μη φερεις το νινακι νατασα!! ειναι τοοοοοοοοοοσο νινι!!!!

τι καλο δωρο που σου κανει ο Δ!!!!!!!

ναι καλα.. εσυ οσα σπυρακια κ να βγαλεις παλι θα εισαι μια κουκλαρα καλεεεεεεε

τραβα βιντεο πολλα!!!

κ εγω ξερω μια κοπελα που εκανε οσο θηλαζε λειζερ! δε νομιζω να υπαρχει προβλημα!!!

μεταξυ αλλων πηραμε απο τα ζαρα κ ενα γαματο μπουφανακι απο δερματινη!! ειναι τελειος ο μικρος σε αυτο!

αλλα εχω μια απορια

ο αναστασης ειναι τωρα 92 ποντους κ κλεινει τα 2 τελη μαρτιου

αυτο που του πηραμε (δεν το δοκιμασε εκει) ειναι 2-3 χρονων 98 εκατοστα

εχει λιγο περιθωριο στους ωμους αλλα του ειναι μεχρι τη μεση..

να παω να το αλλαξω τι να κανω?

του το πηραμε για του χρονου! μηπως ειναι πολυ μεγαλο το επομενο νουμερο???

τι λετε???

αντε γιωτααααα να σε δουμε την τεταρτη!!! που πηγες να μας τη σκασεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μα πολυ τσατιστηκα.. :evil: πρωτη φορα μου το κανει :twisted:

μαρθα γραφε..

250γρ κιμα

2κσ γραβιερα

2κσ τριμενο ντακο εγω βαζω φρυγαναι λεει η συνταγη

αλατι πιπερι

1 κρεμμυδι τριμμενο

2κσ ντοματα ή κετσαπ

ζυμωνεις πολυ καλα οσο πιο πολυ τοσο πιο αφρατα γινονται αφηνεις κανενα μισαωρο στο ψυγειο και ψηνεις..γινονται τελεια..

αχ πως θα ερθω στην μαρθα??? φοβαμαι να οδηγησω μεχρι εκει που δεν ξερω..λες να αγγαρεψω τον μπαμπα μου?? γιατι ωρα μιλαμε περιπου?????

νατασσα πολυ μαλι ε????? τι καλα τον δικο μου μου θυμιζει!!!!

να ρωτησω κατι? εγκυος μια μερα μετα την περιοδο μενεις?? μια φιλη ρωταει εγω νομιζω οχι.. :?

kapoia stigmi mporei na kano!!! exo barethei na ta ksurizo...edo ekana apotrixosi ekei mpaaaaaa k einai k to skatokolumbitirio re gmt k prepei sunexeia na ta kano....sa eipa telika ti tha kano me to krebataki? pigame to lusame (tin kounia) k tha paroume mazi mas mono to krebati xoris ta kagkela ,kanonika den vgainoun ma ego ta evgala...einai ena mikro teleio krebataki...gia na sunithisei siga siga...otan k ean gurisoume (se kana 2 xronia elpizo) tha tis paro kanoniko krebati,ekeino apo to ikea me tin orofi pou ama to guriseis anapoda pairnei k allo stroma apo kato...

Lena ego tis pairno 98 gia tou xronou ma einai 85 ekatosta orthia i mikri re su,parto megalutero!! thumamai oti panta to kalokairi psilona polu...ama einai idi 92 mesri ton noembri pou tha esei krua pes kana ponto na pairnei to mina tha ginei ena metro k 2 ekatosta...

Veni meneis (oxi esu i fili...)!!

βενετια μου!!

γραβιερα στον κιμα?

κοιτα εγω στο λεω απο τωρα

δε θα ερθω να σε παρω!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θα χαθω!!!

κοιτα πολυ πολυ θεωρητικα μπορεις να μεινεις! εχω ακουσει περιπτωσεις παντως που εχουν μεινει εγκυες λιγο πριν την περιοδο!

για μενα τι εγραφες πριν που σου σβηστηκε???? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

λετε κοριτσια ε???

γιωτα λες σε ενα χρονο να ειναι τοσο ψηλος???????? :shock:

λετε να παω να τα αλλαξω... αλλα οι μπλουζες καλες φαινονται! να τα αλλαξω ολα???

κ τα μπλουζακια?

κ εγω κααααποια στιγμη θα τα κανω λειζερ.. ετσι λεω τουλαχιστον

αν κ δεν εχω πολυ τριχα.. κ το καλοκαιρι το νωριτερο που ξυριζομαι ειναι καθε 7-8 μερες

αργουν να βγουν κ οταν βγαινουν ειναι πολυ ξανθες κ δε φαινονται

ναι λενα τα κανει ζουμερα πολυ νοστιμα.ειναι συνταγ της αλεξιας αλεξιαδου..πολυ νοστιμα

ειναι για σπιτικα μπργκερ με καραμελωμενα κρεμμυδια απλα ΤΕΛΕΙΑ!! ταφαγαμε σημερα..(παει η διαιτα) :?:?:?:D:D:D:D:D

για τη νγιωτα εγραφα μεγια τα ψωνια και τι πρωτοτυπο :lol::lol::lol::lol::lol:

για εσενα γελουσα με τον τολη και σε ρωτησα αν τον επλυνες μετα καλα!! :lol::lol:

επισης σε ρωτουσα αν θα με παρεις αλλα μετα σε ειπα ασε μεχρι να μαθεις να οδηγας :lol::lol::lol:

μενεις ε?? με σταθερο κυκλο????? :shock::shock::shock:

Γειά σας μανούλες τι κάνετε?

Μάρθα 5 δεν προλαβαίνω αλλά 6 νομίζω θα τα καταφέρω

Γιώτα θα περάσω να σε πάρω εγώ

Λένα πιο μπουφανάκι λες, ένα καφέ?

Αναστασία τέλειο σκήνικό στην καφετέρια, να σς δώ τι θα έκανες αν άλλαζανε βάρδια τα γκαρσόν κι ερχόταν για να πληρώσετε το λογαριασμό:lol::lol::lol::lol:

Βένι γιατί φοβάσαι να πάρεις το αυτοκίνητο?

Αν πάντως έρθει η Χρύσα και πάρει αυτή την Γιώτα περνάω και σε πέρνω εγώ

ρε συ νατασσακι δεν οδηγαω συχνα και φοβανμαι να παω με το μωρο καπου που δεν εχω ξαανπαει.. :?

αλλα μαλλον θα πω τον μπαμπα μου να πανε κοσμος βολτα και θα βολευτουμε ολοι μια χαρα!! πλα μαλλον θα ερθω λιιιιιιιγο πιο αργα! :D

καραμελωμενα κρεμμυδια???????????????? [smilie=icon_puke_l.gif] [smilie=icon_puke_l.gif] [smilie=icon_puke_l.gif] [smilie=icon_puke_l.gif] [smilie=icon_puke_l.gif] [smilie=icon_puke_l.gif] [smilie=icon_puke_l.gif]

ακου εκει μεχρι να μαθω να οδηγαω!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

νατασουλα!!!!! αντε αντε να βρεθουμε επιτελους!!!!

μαυτα κ μαυτα περασε τοσος καιρος!!!! εγω ειμαι εντελως καλα να ξερετε!!!!!

οχι ενα μαυρο ειναι, εχει κ γουνακι μεσα ειναι τελειο!!!

ειναι πανευκολα..

κοβεις ροδελες τα κρεμμυδια τα ριχνεις με λιγο λαδακι να σοταριστουν σε σιγανη φωτια μεχρι να μαλακωσουν και μετα ριχνεςι 1-2 κουταλιες μαυρη ζαχαρη και μπαλσαμικο..τελεια σου λεω!!!

ευχαριστω νατασσα για την προσφορα :)

Άντε ωραία επιτέλους θα βρεθούμε :D:D:D:D

Τα καραμελωμένα κρεμμύδια είναι τέλεια έχεις δοκιμάσει ποτέ?

Τα ρούχα να τα δοκιμάσεις και να δείς τι περιθώριο έχουν αν σου φαίνεται λίγο να τα αλλάξεις

Βένι αν βολευτείς με τον μπαμπά σου οκ αλλιώς μιλάμε και βλέπουμε

βενετια δεν ειδες καλα το εικονιδιο!!!!!! ξερναω!!!!!!

θου εγω δε θελω μονο διευθυνση

θελω ενα ναβιγκειτορ!

νατασουλα μου μαλλον θα τα αλλαξω.. καλυτερα να του ειναι λιγο πιο μεγαλα παρα να μην του κανουν..

Καλημερα!!!

τι κανετε;;;

ρε τρελη τον Τολη τον συμπαθω πολυ για να τον στειλω στον Σκρουτζ...

αμα ψαχνουμε εμεις λογιστη δεν χρειαζοταν να το πεις θα στο πω απομονη μου..μαζι μας θα δουλευει ανθρωπινα και θα βγαζει λευτα...εκει δεν τον στελνω

Αναστασια κανει να κανεις λειζερ στο μπικινη..στη Μασχαλη δεν κανει..

εγω παντως κανω αποτριχωση με κερι...εκανε η ξαδελφη μου λειζερ και λεει πως για τα πονημα αποτελεσματα θελει συντηρηση αλλιως ξαναβγαινουν οι τριχες..

αλλα εγω μονο μπικινη κανω εξω...δεν ειμαι και φακιρης..ποδια κανω μονη μου στο σπιτι.

Σημερα η μερα εχει μποτε..

Τριτη εχω αυχενικη και πρεπει να κανω αποτριχωση πεντικιουρ μασκα προσωπου να βγαλω και φρυδια..και ειναι ευκαιρια που ο αντρας μου λειπει..ο Χριχτοφορος ακμα δεν καταλαβαινει γιατι η μαμα πασαλειβει ενα πρασινο πραγμα στη μουρη της

ναι ναι....

κ θα ζητησουμε λυτρα απο την πεθερα σου....... :mrgreen:

=))=))=))=))=))=)):)):)):)):)):((:((:((:((=))=))=))=)):ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Kαλημεραααααα!!!!!

Να'στε καλα κουκλες που μου λυνετε τις αποριες!

Χρυσα επομενος στοχος ηταν οι μασχαλες...κριμα!Του χρονου(ααααααν εχουμε αποθηλασει!)!

Κοιτα με 1-2 φορες δεν φευγουν αλλα απ'οτι ξερω με 6-7...αντε να χρειαστει κ καμια επαναληψη μετα...

Αλλα αυτο με το ξυραφι δεν παλευεται...Κ για να περιμενω καθε φορα να βγουν για αποτριχωση...ειδικα το καλοκαιρι δε γινεται...και ποναει τοοοοοοσο πολυ η αποτριχωση εκει...

Θα το κανω/...Τωρα μενει να αποφασισω το που θα το κανω

κ το αν μπορω να αφηνω την Αννυ....

Τι κακο κ αυτο...Θελω να παω κομμωτηριο,γυναικολογο,αισθητικο κ ολο το αναβαλλω....

Πρεπει να ξεκολλησει λιγο το μυαλο!

Κοριτσακια χθες η Αννυ εβηξε 2 φορες τη νυχτα...αν συνεχισει ΔΕΝ θα ερθουμε... :?

Λενα αλλαξε τα ρε συ!Ειναι ψηλος ο Στασης!Ειδικα το μπουφανακι...τα μπλουζακια δεν ξερω γτ

πχ οκτωβρη δε θα ειναι τοοοοσο ψηλος...αν θελεις να βγαλεις ολη την επομενη χειμ.σεζον ομως....αλλαξετα κ αυτα...

Σημερα θα παμε στον μπαμπα του Α...Βαριεμαι λιγο....

θα παμε κ στο νοσοκομειο πριν(εγω με την Αννυ εξω ή στο αμαξι..)

Τρελλα θα περασουμε!!! :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...