Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

Γεια σας!!

Μόλις γυρίσαμε από το εμπορικό

Πήρα ένα μπουφάν, φόρμες, μια φουστίτσα και μια μπλούζα όλα για την Ιωάννα από Marasil

και Lapin που είχαν 50% έκπτωση καλά μη φανταστείτε το μπουφάν το πήραμε 93 ευρώ από 187 :shock:

Για μένα δε βρήκα κάτι

Δοκίμασα μια φούστα και με στένευε (ήταν XS)

Βγάινω στην πωλήτρια λέω σας παρακαλώ δεν μου κάνει θέλω το S :lol::lol::lol::lol:

αλλά δεν το είχανε.. Το φχαριστήθηκα :lol::lol::lol::lol:

Χρύσα 27 ετών ακούω.....πιπίνι... :mrgreen:

Νατάσσα, Θούλη, Σισσιώ Φιλιά!!

Παναγιώτα έχω κάνει και χειρότερα με ένα ποτό :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χαχαχαχ..καλα θα ηταν..στα 27 του ηταν ακομα τεκνο...ειχε μαλλια, ηταν μπαμπατσικο..ειχε σεξι πισινο..τωρα εγινε πετσι και κοκκαλο...εκανε και φαλακρα......

μονο με κοστουμι και γραβατα τον βλεπεις και λες..κοιτα ενας Τζεντελμαν...τεκνο οχι δεν τον λες πια...πιο πολυ για ΚΑΠΗ παει...

γι'αυτο και δεν τηα αρεσε της πεθερας το τζινακι με τα σκισηματα...

αχχχχχ!!!

εχω τρομερο πονοκεφαλο....

νυσταζω

Θα στειλω τον Οδυσσεα να κανει μπανιο τον ταζ και να τον βαλει για υπνο...να μπανιαριστω και να την πεσω και εγω

τζααα

ηρθα κι εγω!!!!

εβαλα τον μικρο για υπνο και λεω να χαλαρωσω λιγο μιας και πριν λιγο γυρισα απο το νοσοκομειο που ειχα παει την κουμπαρα μου

την τακτοποιησα και ηρθα

ποια ρωτησε για την δουλεια??? δεν θυμαμαι

δεν ξερω ακομη τι ωρες θα δουλευω

ηταν να παω την τεταρτη να κανονισουμε αλλα επειδη εχω παιδων ειπαμε για πεμπτη

μολις ειπα δε στην μανα μου οτι θα μου τον κραταει η πεθερα μου εβγαλε καντιλες η γυναικα :lol::lol::lol::lol::lol: ασε μου λεει καλυτερα να παιρνω το λεοφωρειο και να ερχομαι να στον προσεχω εγω!!!!!!

εσεις τι νεα???

μπουρεκακι να πας στον γιατρο κοριτσι μου

Αναστασια μη μασας...

εγω καθαριζα ιατρεια οταν ημουν σπουδαστρια...

τα ΣΚ...ειχα 4...απο δυο για καθε μερα...ηταν σουπερ...εβγαζα χαρτζιλικι κατσε καλα...

Μη μασας...σκεψου να δουλευες καθαριστρια σε μπουρδελο..χιχιχιχ..ασε που θα παιρνεις πιο ευκολα αδειες για τον Σπυρο..

σε καταλαβινω που θες τη παλια σου θεση..αλλα δυστιχως...

εμας τωρα που εφηγε ο λογιστης μας- ηρθε ο διορισμος του- ψαχνουν και ψαχνουν καποιον χωρις προυπηρεσια..με το σκεπτικο πως οσοι ειναι εκει θα αναλαβουν τα σπουδαια...

ευτυχως θα φυγουμε και δεν θα χρειαστει να τροω αλλο στη μαπα τον οικ. διευθυντη...

παω για νανι...

εχω αναγουλες πλαη...καλα σας λεω πως παλη αγορι θα εχω...μονο ενας αντρας μπορει να ειναι τοοοοσσοοο ψυχοβγαλτης

ενα καλο με αυτην την δουλεια χρυσα μου ειναι οτι θα βλεπω και τον αντρα μου λιγακι

γιατι τωρα βλεπομαστε αραια και που :lol::lol::lol::lol:

αχ κι εγω παω να ξαπλωσω κουραστικα σημερα ολη μερα στο νοσοκομειο

αλλοοο κοριτσαρες!!!!!

χρυσα αν ψαχνετε λογιστη πες e mail να σας στειλει βιογραφικο ο τολης!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλεεεε τελειωνεις το πρωτο τριμηνοοοοοοοοο πως περναει ετσι ο καιρος!! α στο καλο!!!

νατασα ο τολης το μεσημερι εψαχνε την ταυτοτητα του κ πηγε στην αστυνομια να δηλωσει απωλεια

του ειπαν οτι για νεα θελει χαρτι που να εχει το ονομα του κ τη διευθυνση

ε ολα ειναι σε μενα, μονο το σταθερο ειναι στο δικο του ονομα

κ επειδη ειχαμε κατεβασει τα σκουπιδια εψαχνε να βρει λογιαριασμο του σταθερου!!!

κοριτσια ΕΨΑΞΕ!!!!!!!!!! δηλαδη ελεος!!!!!!!

μα να μην εχω τη μηχανη εκεινη την ωρα να τον βγαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηγαμε στο σιτι γκειτ για ψωνια κ ειλικρινα μας πεθανε

ετρεχε οοοοοοοοοοολη την ωρα δεξια κ αριστερα τραβουσε τα παιδακια να κατεβουν απο τα αυτοκινητακια κ εκανε 8 γυρους σε ενα τρενακι!!!!

παλι καλα που εκατσε στο τρενακι δηλαδη κ μπορεσα να παρω κανενα ρουχο..

φυσικα μονο για τον μικρο ψωνισαμε, δωσαμε 120 ευρω κ δεν του τα τελειωσαμε τα ψωνια!!

ααααααααααααααααααχχχχχχχχχχ καλησπερα!!!

;ολις καθησα! Τι μου κανετε? Διαβαζω εδω για ψωνια και πεινες!!

Εγω μολις τσακισα κοτοπουλο παιδακια και πινω κοκα κολιτσα να χωνεψω! Το μικρο κοιματε και σιγα σιγα θα την κανω κι εγω.

Βρε Σες ο μικρος σου κοιματε και με τον μπαμπα του? :shock: Μωρε μπραβοοοοο!!! Θα γινει κι εμενα καποτε αυτο? :roll:

Σαυροπιγκουινακι τι κανεις? Καιρο εχω να σε πετυχω!!! :D

episis ama pate kinimatografo min deite to i zoi meta.....to eidame exthes...se oli tin tainia aksize i skini tou tsounami.... episis aksizan oi poluthrones tis gold class ...teleies! Anna kala ,adeievoume k den mpaino internet! filia!

Κοριτσακια?Ολα οκ?Τα μωρα στα κρεβατια τους/σας? :lol:

Νατασακι μου τι ωραια φωτο!!!!Αχ μωρε!!!Ψυχουλες μου!!!

Αντε κοριτσια καντε 2ο/3ο παιδι!!!Τα παιδια ειναι ευτυχιααααα!!!!

Γιωτα σαλονικια τι κανεις καλε????Που εισαι???

Γιατι μας(οχι ολες βεβαια) μας προυτς προυτς τοσο?????

Δε θα τα εδινες τοσα λεφτα εε?

Καλα κανω κ δε μιλαω εγω!!! :lol:

Σισσιω δεν το περιμενα :oops: αλλα νομιζω πως εχουμε πολλα κοινα!Ειδικα σε συμπεριφορ...!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ερωτηση!!!

Εχει κανει καμια (θηλαζουσα!) αποτριχωση με λειχερ?Επιτρεπεται???

Μπικινι θελω...

Αναστασια με το καλο να αρχισεις τη δουλεια!!!!!

Αννα τι τελειος ο Τονυ!Τι γλυκο παιδι!!!

Προς το παρον ειναι ιδιος ο μπαμπας του!

Να ελπ[ιζουμε μαζι στο μελλον να μας φερνουν λιγακι! :lol:

Εκσταση ειναι τρελλος ο αντρας σου!!! :lol::lol::lol:

Τον απολυμανες μετα???

Μεγεια τα ψωνια σας!

Ποια μερα ειπαμε για καφε?Τεταρτη?

Θουλακι σιγουρα μας θελεις ολες μαζι???

Τι αλλα νεα?

Σαυροπιγκουινακι χαρηκα που σε πετυχα! Τα φιλια μου!!

Αναστασια σε ευχαριστω πολυ!! :oops: Να κανουμε παιδια λες ε? Ε σ αυτο το τρενακι που μπλεξαμε καθολου απιθανο!!! :?:lol::lol:

Εσυ Αννουλα μου εισαι ετοιμη!σε εχω "κοψει" εγω!!!!χαχαχα

Αντε φιλια!

Κ απαντησετε μου για την λειζερ αποτριχωση πλιζ!!!

gt kale Anastasia les oti se klano?afou meneis makria...as emenes kentro na se eblepa...epeidi den sxoliazo? pote den sxoliazo!!! spania!!! :oops::oops: alloste tha ta poume tin Tetarti....isos!!! skeftomai na petakso ekeini tin mera!!

Αναστασια νομιζω πως δεν πειραζει! Δεν εχω κανει εγω αλλα μια φιλη μου εκανε. Ο παιδιατρος της το επετρεψε. Εδω κανουμε απονευρωσεις με ενεσεις και δεν πειραζει. Το λειζερ μια φορα θα πειραξει? Δεν νομιζω!

Οσο για 2ο δεν το νομιζω αμεσα! Μ εχει βγαλει οφ το λεκτερακι μου!! :mrgreen:

gt kale Anastasia les oti se klano?afou meneis makria...as emenes kentro na se eblepa...epeidi den sxoliazo? pote den sxoliazo!!! spania!!! :oops::oops: alloste tha ta poume tin Tetarti....isos!!! skeftomai na petakso ekeini tin mera!!

Ε να μην κανω κανα παραπονο?καιρο ειχα! :lol:

Α!Γι'αυτο που λες...Εγω δεν μπορω να παρω καμια σας εκτος κ αν εχετε

καθισματακι για το μωρο κ να ειναι καπου κοντα στον περιφερειακο...Επισης να εχετε ορεξη

για βολτουλα νωριτερα στο κοσμος! :P

Γιωτα οκ!!!Δε νομιζω πως θα δουμε το νινι...θα ειμαστε κ πολλες με πολλα παιδια...

Αννα μου δε θα ειναι 1 φορα...νομιζω ειναι 2 επισκ τον 1ο μηνα κ μετα καθε διμηνο περιπου...

δεν εμπιστευομαι γνωμη παιδιατρου αλλα δεν ξερω κ ποιον να ρωτησω για σιγουρα...

ego den exo provlima!!! arkei na mporei k to meso mou!!!xixi na se po les na agkarepso ton aderfo mou?tha fao polu vrisimo!!!!avrio feugei o G k polu stenaxoriemai....nai to nini xlomo to kovo k ego,as ferei fotos omos!!! lazer e?kala leo oti to xrima den krubetai!!xaxaxaxaxa :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ouf sas afino ,eimai kommatia ,i mikri pali epathe amok!!!! katafera k tin koimisa omos!!!! na anoikseis k allo trenaki anastasia!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: τρελλοΓιωτα!!!

Ρε συ σοβαρα τωρα!Το λειζερ ειναι πολυ πιο φθηνο απο τα ξυραφακια-κερια που θα δωσεις

για 2-3 χρονια!Και τελειωνεις!

Βασικα η πιο φθηνη μεθοδος ειναι αυτο που κανω εγω τελευταια....Τα κανω ραστα! [smilie=icon_rr.gif] [smilie=headbang.gif]

Αλλα δεν ειναι πολυ καλα τα αποτελεσματα της! :lol::lol::lol:

Καλα...μπερδευτηκα!Εγω καταλαβα πως θα σε φερει ο Γ...

Εχεις καθισματακι?Αν ναι ερχομαι σε παιρνω...Αν οχι...Δεν μπορω να βαλω μωρο στο αμαξι μου ετσι :?

Γιώτα πότε φεύγεις ρε;;; Την άλλη βομάδα δεν είχες πει;;;

Το νινί δε θα το φέρω ρε. Φοβάμαι ακόμη... Θα έρθω εγώ όμως!

Νατασία κάνει! Και γω θα κάνω σε κανα δίμηνο! Δώρο του Δημ για τη γέννα!!! ;););)

Η Θου έκανε πριν κανένα χρόνο. Αλλά δεν πρόλαβε να κάνει πολλές επισκέψεις γιατί μετά γκαστρώθηκε!!!

Τώρα θέλω να κάνω θεραπεία για τα μούτρα μου και το σκέφτομαι..... Είναι σκατοκρέμες...

Έβγαλα ψιλοακμή στην εγκυμοσύνη και μου τη σπάει απίστευτα. Αυτές τις μέρες έχω έναν σπύρο στο δόξα πατρί...

Έλεος... Δεν τραβάω φωτο και βίντεο με το νινί γιατί είμαι ένα χάλι μαύρο.

θα τρελαθω!! εγω γραψει τον αντρα και γραφω μια ωρα απαντωτας σε καθεμια και τ οεχασα :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

δεν μπορω τωρα να ξαναγραψω :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

αι στο καλο!!!!!! :evil::evil::evil: πωπω συγχιστηκα..

σας φιλω στο καλο μου :evil::evil::evil::evil:

ela ksanagurisa...agorasa ena eksoteriko skliro k metafero oles tis foto apo to netbook..kapou 3000 fotos...na ksempoukosei to ermo...to kathismataki tha to fortoso sto amaksi avrio gia na to steilo sto nisi..to xreiazomai g to amaksi tou G...oxi feugei avrio,ego pira mia vdomada adeia parapano...tha to bro to dromo min mou agxoneste!!! mono pou exo mpoukoma sas to leo...edo k polu kairo! nomizo oti einai allergikis fuseos dioti me tin antiviosi den efuge!!!natassa tha katso makria sou!!! kala kaneis k fovasai einai polu mikri akomi!!! teleia foto parepiptontos!!!!

Veni giafto den apantao pote!!! :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...