Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

μια καλησπερα απο μενα..αναστασια μη μασας...δουλεια να ναι..σε τετοιες εποχες...

αργι καλα να περασετε..

παπακι ποτε θα κατεβεις??

να σε δω?

νατασουλα δε ξερω ωρα..εσεις τι λετε?5-6?

παω να κανω σιμιγδαλενιο χαλβα..αυριο εχω τραπεζιπεθερικα κ μπαμπα μου.για τη γιορτη του αντρα μου

ναι τη μερα που εχει γενεθλια η νατασα η πεθερα της κ η βικυ :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

νεο τρενακι....να μαι κ εγώ! :D νωρις νωρις! μπηκα να αλλαξω εισητηριο και να φυγω 2 ημέρες νωρίτερα μα ειναι κλειστα σημερα...θα προσπαθησω τη Δευτέρα... ο Γ φευγει αυριο και αγχωθηκα,ελπίζω να μην μου κανει στο αεροπλανο οτι μου εκανε το Σεπτέμβρη...την ΤΕτάρτη και εγω θελα,πρεπει να με παρει καποια ομως...και τη Βένι ,ειμαστε χωρίς τουτου κ οι 2!!! βγηκα αγορά ,πήρα παπουτσια κολουμπια για μενα κ γ το συζυξ...και μια φορμα αντιντας για την δεσποινιδα...ξεκινησαν δυναμικα οι εκπτωσεις! φιλιά ,δεν σχολιαζω γραψατε πολλά!

γεια σας κουκλες......

εμεις σημερα ολο βολτουλες ειμαστε....

γι αυτο το μωρακι μου εχει ελλειψη σιδηρου;;; :twisted::twisted::twisted: αμαν πια αυτοι οι γιατροι..... :(

τα φιλια μου

γεια σας κοριτσια

αναστασια μην το σκεφτεσαι.. καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη!!

θουλαραααααααα σε ειδα στον υπνο μου!!! :mrgreen::mrgreen:

ειδα οτι ταχες με τον κανακη κ εγω ηθελα να μπω αναμεσα σας!! :lol::lol::lol:

εμεις σημερα θα φευγαμε αλλα εχω ξεκωλωθει στις δουλειες :?:?

σας φιλω κοριτσαρες!!

θουλαραααααααα σε ειδα στον υπνο μου!!! :mrgreen::mrgreen:

ειδα οτι ταχες με τον κανακη κ εγω ηθελα να μπω αναμεσα σας!! :lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχα!!!! ΝΑσαι καλά ρε Λένα!!! :lol::lol::lol:

Ο Κανάκης λέει τωρα ταχει με την Κολέτσα... ότι ναναι... :shock::lol:

νατασα μπεμπουλης η δουλεια δεν ειναι ντροπη..με τον σπυρακο τι θα κανεις;;;;

αργυρω καλα να περασετε

λενακι τα φιλια μου...

καρολινακι μου τι κανει η παπενια...;;;

θου τραπεζωματα αυριο;;χαρας το κουραγιο σου......

εγω κοριτσια σημερα με το που ξυπνησα ηθελα να ξερασω.....και μετα ειχα συνεχεια ζαλαδες....κοντευω να τρελαθω.....τι στα κομματια ειναι παλι αυτο;;;;της φαντασιας μου ειναι ολα;;;;;;πραγματικα εχω μπερδευτει πολυ...... :?:roll:

Kaλησπερα!!!

Καλα σημερα ειναι μια επεισοδιακοτατη μερα!

Που γελιο!

Αρχικα πηγαμε για καφε9στην Κρηνη) εννοειται με τη μικρη!

Τελεια ηταν μεχρι που ηρθε η στιγμη να πληρωσουμε!

Ψαχνει ο Α το πορτοφολι του...το ειχε ξεχασει!

Λεει Αναστασια εχεις λεφτα εε?Πληρωσε!

Γελαω κ λεω "φυσικα εχω!"//Ψαχνω...ειχα αλλαξει τσαντα...αφαντι το πορτοφολακι που

εχω τα λεφτα...

Ψαχνω στο αλλο ...τιποοτα!Μονο κατι κορωνες(σουηδιας!)....

Γελαμε-γελαμε....ξεσκ...με να γελαμε!

Ψαχνω τις καρτες μου να παω να βγαλω λεφτα...

Στις πιστωτικες δεν ξερω το πιν...Και η μοναδικη κασ καρντ μου εληξε τον δεκεμβριο! :lol::lol::lol::shock:

ειχουμε πεθανει στο γελιο!!!!

Τελικα πηραμε εναν φιλο κ ηρθε να μας...κερασει καφε! :lol::lol::lol:

Το αλλο?

Τρωγαμε κ ο Α εβριζε κατι-καποιον(δε θυμαμαι)

Κ λεει "ε οχι ρε πουστη μου!"

απανταει κ η Αννυ "πουζη"!!! :lol::lol::lol::lol::o:o:o

Επιτελους το πηρε αποφαση πως η μικρη ΑΚΟΥΕΙ!!!!!!

ρεσυ μπουρεκακι κανονισε να πας να σε δει η γυναικολογος σου!!αντε καλε! με αγχωνεις!!

ο αντρας μου εχασε παλι την ταυτοτητα του κ τωρα ειναι στην αστυνομια να δηλωσει απωλεια :x:x:x:x

ειναι η τριτη φορα :?:?:?:?

ελα καλε μη στεναχωριεσαι. πανε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!

αναστασιιιιιιιιιιιιιιι πολυ γελιο εχετε!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ οι δυο υπερανω χρηματων και καρτων!! :lol::lol::lol::lol::lol:

εκατσε η μικρη????? εμεις θα τον κυνηγουσαμε σε ολη την αρετσου!

αχ καλε θα τον πνιξω!!!!!

μολις με πηρε τηλ για να μου δηλωσει οτι θα παει να ψαξει στα σκουπιδια κατω στο δρομο :shock::shock::shock::shock::shock::shock: για να βρει ενα λογαριασμο στο ονομα του!!! :shock::shock:

ο χριστος κ η παναγια!!!!!

αλλα ειλικρινα, αν το κανει πραγματικα (γιατι διατηρω τις επιφυλαξεις μου), θα στηθω εξω στο μπαλκονι!!

γιατι αυτο το στιγμιοτυπο ΔΕ θα το χασω!!! :lol::lol::lol::lol:

αχ καλε θα τον πνιξω!!!!!

μολις με πηρε τηλ για να μου δηλωσει οτι θα παει να ψαξει στα σκουπιδια κατω στο δρομο :shock::shock::shock::shock::shock::shock: για να βρει ενα λογαριασμο στο ονομα του!!! :shock::shock:

ο χριστος κ η παναγια!!!!!

αλλα ειλικρινα, αν το κανει πραγματικα (γιατι διατηρω τις επιφυλαξεις μου), θα στηθω εξω στο μπαλκονι!!

γιατι αυτο το στιγμιοτυπο ΔΕ θα το χασω!!! :lol::lol::lol::lol:

=))=))=))=))=))=))=))=))=))

αχ... τι να πω....

εγω την αλλαξα στα 19 μου γιατι με ειχαν κλεψει στο δρομο κ ειχα μεσα κ την ταυτοτητα μου

εν τω μεταξυ υπαρχει κ η πιθανοτητα να μην την εχει χασει απλα ειναι τρομερα ακαταστατος!!!

αφου μια φορα ειχε αφησει τα κλειδια του αυτοκινητου στην καταψυξη!

Γιωτου μηπως ειναι απο τις ορμονες της εγκ...?μεχρι να επανελθουν?

Λενα :lol::lol::lol: τι ονειρα βλεπεις βρεεε!!!

Επισης ο Τολης ειναι απιστευτος!!!Να μας πεις τι εκανε τελικα!

Νατασουλα απογευμα θα ερθω στης Θου!!!Θελει-δεν θελει!

Κ ας ελπισουμε πως δε θα εχει θεματακι η Αννυ!

Α!

Εκσταση η αννυ ηταν μια κυρια!

Επαιξε με το νερο,με τα ποτηρια,με τον καταλογο,τα καπακια...

εφαγε μισο κρουασανακι βουτυρου :oops: !

Ε την εκανα κ μια βολτα με τα ποδια!

Ρε συ ο Α ποτε δεν ξεχναει λεφτα!Ετυχε! :oops:

Αλλα γελασαμε πολυ!

Ναι είδατε μέσα στο ρομάντζο :lol::lol::lol:

Ένα βράδυ αφού ήπιαμε λίγο παραπάνω καταλήξαμε σπίτι του :oops::oops::oops:

Κι εγώ το πρωί να λέω τα κλασικά

"δεν το πιστεύω Θεε μου τι έκανα πόσο ντρέπομαι... πρώτη φορά μου συμβαίνει... :oops::oops::oops: "

(Ναι καλά :mrgreen::mrgreen::mrgreen: )

Εχω πεθανει στα γελια!!!!Δεν υπαρχει το σκηνικο!!!!!!

Καλα μωρη και συ με ενα ποτακι ξερη επεσες;;;;;;;;;;;;;;; =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Τις είδες Παναγίωτα μου τις σιγανοπαπαδιές;;; :lol::lol:

Καλησπέρα! Εγή σήμερα έκανα την εβδομαδιαία καθαριότητα και τώρα πονάει η πλάτη μου. :|:|:|

Μπορείτε να μου λύσετε μαι απορία; Γιατί όταν είμαι μόνη μου με τη μικρή είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου και με το που πατάει το πόδι του στο σπίτι απο τη δουλειά ο Παν. άρχιζει τη γκρινια, τα ουρλιαχτα, τις απαιτήσεις και τα νεύρα;

Ώρες ώρες νομίζω οτι θα εκραγώ.

Γιώτα πήγαινε βρε στι γιατρό.

Παρεμπιπτόντως και εγω έχω την ίδια ταυτόυητα από τα 14 μου, αλλά σκέφτομαι να την αλλάξω... :roll:

Λένα γιατι δε γράφεις κανα σενάριο; Τα όνειρά σου είναι πάντα τόσο ευφάνταστα. :):):)

Αναστασία δε βαριέσαι... το πολυ πολύ να κάνατε λάντζα 3-4 ωρίτσες για να πατσίσετε! ;););)

Δεν έχω όρεξη σήμερα κορίτσια! Μούχτησα μέσα! Θέλω να πάω έστω κινηματογράφο!! :cry::cry::cry:

Ουφ κοριτσια τωρα τελειωσα!!!

Βεβαια ενδιαμεσα θηλασα και τον μικρο ο οποιος τωρα κοιμαται διπλα μου και λεω και εγω να την πεσω λιγο.

Καλα ε, ειμαστε μεγαλα σουργελα!!! :(:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι να πρωτοπω.Για τη Νατασα που ελεγε το συμπεθερο μου ¨μπαρμπα", για τη Γωγω με τα ΟΧΙ ή για τη Σισσιώ που ειδανε και πάθανε;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε κοριτσια ο νικολας μερα με τη μερα γινεται ολο και πιο ζηλιαρης.Χθες ελεγε συνεχεια οτι θελει να κανει ντα το μωρο και το βραδυ με εκανε να βγαλω το μωρο απο το ριλαξ και μπηκε μεσα αυτος. :?:?:?:?:?

Σαββατο σήμερα,Τι θα κάνετε;;;;;

Α Σισσιω και εμενα ο νικολας οταν ειναι με 1 ατομο ειναι κυριος.Οταν ειμαστε και οι 3 μαζι γινεται μαχη.Τι να πεις;;;;;

Α και κατι αλλο που μου ρθε οσο κοιμομουνα.

Την πεθερα μου δεν υπαχει περιπτωση να την πω μαμα.Καλα ουτε τον πεθερο μου μπαμπα.

Τους αποκαλω κυριο ταδε και κυρια ταδε και τους μιλαω ποτε στον πλυθηντικο και ποτε στον ενικο.

Επισης δεν τους βλεπω σαν γονεις μου.εχω παρα πολυ καλους και αναντικαταστατους γονεις.

καποια παραγματα απλα δε γινονται!!!!!!!!

Αχ ακουω τον αντρα μου να χοροπηδαει.Μαλλον φαγαμε γκολ απο τον Πανσεραϊκο ε;;; :?:?:?:?:?:?:?

Την πιπετα στο μπασκετ τη ξεχασε ;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Καλησπερα!!!

τι κανετε;;;;

ευτυχως δεν γραψατε πολλα

Ρε παιδια να παω στο γυμναστηριο..αλλα ΠΟΤΕ::::::;;;;;;;;;

τεσπα..

δεν ειναι τα λευτα..αυτο ειναι το τελευταιο γιατι γυμναστικη πρεπει να κανω!!

Επισης σημερα ζυγηστηκα..ειμαι 70 κιλα

πρωτο τριμηνο τελειωνει αυριο και ειμαι στα +2..πολλα ειναι ...

Παναγιωτα πως παει με το στηθος;;;;;

Θουθου καλως τα δεχτηκες...δεν ξερω για τεταρτη..αμα ερθω παντως θα παρω τη Γιωτα σηγουρα...

Σημερα πηγαμε με τον αντρα μου για ψωνια..

πηραμε ενα τζιν και ενα παντελονι πιο καλο αλλα κασουαλ στιλ...

και οταν γυρηγσαμε με τσατησε η πεθερα σε τετοιο βαθμο που δεν μπορουσα να χωνεψω τη μακαροναδα απο τα γκουντισ..

ελεγε οτι το Τζιν που πηραμε ειναι χαλια και να παμε να το αλλαξουμε, και οτι δεν του παει καθολου και δεν της αρεσει..

αμα πω καμια κουβεντα αλλα Γωγω..θα εχω αδικο ;;; οχι πειτε μου;;;;

τι σε νοιαζει κθυρα μου 27 ετων ανθρωπος που θα του πεις εσυ τι του παει και τι οχι..εγω γουσταρω να φοραω σκισμενα τζιν...αντρας μου ειναι μαζι μου θα βγαινει- λεμε τωρα- χεστηκα αμα δεν αρεσει στους αλλους..

πωπω..και ολο λεει να πατε να το αλλαξετε...

δεν το αλλαζουμε μου αρεσει της ειπε και ο αλλος..παλη καλα

το παντελονι που πηραμε για πιο καλο ηταν τρουσαρντι και με την εκπτωση μας βγηκε 95 ευρω..

πωπω..ποσο ακριβο ειναι;;;..

ρε παιδια οταν η κορη της αγοραζει κατι τετοιο..δεν της λεει ποτε τετοια λογια...ουτε οταν φοραει κατι ξεκωλα που ειναι ημηγυμνη....στον αντρα μου γιατι κανει ετσι...

χτυπαει 12 ωρα στη δουλεια και κανει και εξτρα δικα του και μαλιστα περισσοτερα τωρα που δεν εχει εσοδα απο την κανονικη του δουλεια..κοινως δεν ξεκοθυραζετε ουτε τα ΣΚ...και αυτος ειναι που θα σκασει τωρα 220 ευρω λογαριασμο ρευματος και θα βαλει και πετρελαιο...τι σκατα δεν αξιζει ενα γαμημενο κολοπαντελονι;;;;

ασ σιχτηρ..πολυ με τσατησε..

ευτυχως ηταν να φυγω να παω στη φιλη μου που ηρθε απο Τσεχια χτες..και φευγει αυριο..ειναι αυτη που θα χωρισει μαλλων με τον Λιβανεζο οριστικα αυτη τη φορα..

μιλησα και με την αδελφη της μεσω σκαιπ που ειναι στην ατλαντα...ειχα πολυυυ καιρο να δω τη μελλουσα βαφτηστηρα μου και μεγαλωσε πολυ...ειναι μια κουκλιτσα

αυτα

παω να στροσω καινουριο παπλωμα στο κρεβατι μας γιατι ο πανεξυπνος ο αντρας μου δεν τα μαζεψε και βρωμανε καυσαερια

Καλησπέρα!!!

Ησυχία έχουμε σήμερα! Τί κάνετε;;;

Εμείς μια χαρά. Είχαμε ένα πολύ ήρεμο βράδυ. Το πρωί βγήκα και με την Ειρήνη για ψώνια. Ο μπαμπάς μας έκατσε σπίτι με το νινί. Το μεσημέρι ξεραθήκαμε οικογενειακώς στον ύπνο και τώρα ο Δημ πήγε στη δουλειά, η Ειρήνη πήγε στη γιαγιά της και γω δεν ξέρω τί νακάνω σο σπίτι γιατί το νινί κοιμάται... :D:D:D

Αναστασία πολύ γέλιο!!!!

Το έχουμε πάθει με το Δ στη Χαλκιδική σε ταβέρνα. Μόνο που εμείς πήραμε τηλ το φίλο αλλά αυτός κοιμόταν. Έτσι τον παράτησα μόνο του να τρώει και πήγα πίσω στο σπίτι για να πάρω λεφτά. Ακόμη το θυμόμαστε και γελάμε!!!! Το επόμενο Σαβ/κο έμεινα έγκυος στην Ειρήνη!!! :lol::lol::lol:

Θου τί θα φτιάξεις τελικά;;;

Λένα γιατί να ψάξει στα σκουπίδια;;;

Αναστασία μου να μη σκας καθόλου! Δουλειά είναι. Και γω θα το έκανα προκειμένου να κερδίσω χρήματα που τα έχω ανάγκη. Καλή αρχή εύχομαι και με το καλό να πάρεις και ανώτερη θέση!

Μη μασας!!!!

Σισσιώ άσε τις δουλειές και τρέχα για καφέ! Χαλαρααααααααααα....

Χρύσα έλεος μαυτήν την πεθερά....

Παναγιώτα μου θα σε τηλ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...