Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

αα Οκ..τοτε..αλλα θα ειναι δυσκολα..ελπιζω να εχει δουλεια η φιλη σου στην Ελλαδα κ να μην εξαρταται οικονομικα απο γονεις η απο τον συζηγο...

Αναστασια ηθελα καιρο να στο γραψω κ το ξεχνουσα..Η φιλη μου που εχει ενα μωρο 20 μηνων, επισης δεν της τρωει τιποτα παρα μονο γαλα (θηλαζει κ εκεινη)..τωρα εχει αρχισει να τρωει αλλα ελαχιστα πραγματα...η μικρη της ειναι παχουλουλα παντως κ οι εξετασεις της ηταν τελειες...ουτε σιδηρο της ελειπε, ουτε ειχε καποιο θεμα..αρχιζει σιγα σιγα να τρωει..πχ θα φαει λιγο ψαρι στο φουρνο, θα φαιε λιγες μπουκιτσες...πινει πορτοκαλαδα..πιστευω μεχρι τα 2 θα εχει στρωσει..θελει χρονο...

Κοιμαται ακομα..μαλλον τα ουρλιαχτα στο αυτοκινητο τον εξοντωσαν..εγω ακομα να χαλαρωσω..πω πω..πως ουρλιαζε ετσι...δεν τον αντεχω σημερα..μακαρι να τον επαιρνε καποιος γαι το απογευμα να ηρεμησω αλλα η αδερφη μου θα βγει....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Νατάσα μου ναι η ιστορία μας φαίνεται κουραστική, αλλα εμείς το διασκεδάζαμε!! είχαμε διάφορα πικάντικα περιστατικά και έχουμε πολύ όμορφες αναμνήσεις... Εκεινο το καλοκαιρι την είχα δει πολύ φιλελευθερη! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτό με το σκάσιμο που λες το είχα και γω. Όταν έμαθα για τη θρόμβωση και πριν κάνω το τρίπλεξ για να δούμε τί ακριβως έχω έπαιρνα αντιβιωτικά και αντιφλεγμονώδη μαζί με τις ηπαρίνες και είχαμε πει με τον παιδιατρο για όσες μερες έπαιρνα την αντιβίωση να κάνω αντλησεις και να πετάω το γάλα. 20 ημερών λεχώνα έβγαζα 120-140 μλ με το χειροκίνητο θήλαστρο, απο κάθε στήθος (βυζο) :lol::lol::lol::lol::lol: κάθε 2 ώρες! :shock::shock::shock::shock: Δεν ξέρω αν είναι πολύ πάντως εμένα μου φαινόταν πολύ και ήμουν συνέχεια με κομπρέσες.

Τι στεναχώρια και αυτή... Να πετάω στη λεκάνη τοσο γάλα... :evil::evil::evil:

Γωγούλα αν μπορείς να τα διαθέσεις πάρε την τσάντα. Για μένα μια καλή τσάντα είναι επένδυση.

Το ίδιο ακριβως σκηνικό μου έκαν και μένα η μικρη την προηγούμενη εβδομαδα, αλλα δε της φωναξα. Δεν πρόλαβα! Αρχισα να τσακώνομαι με τον άντρα μου, ο οποίος κάθε φορά που η μικρή γκρινιάζει τρελαίνεται και κάνει χειρότερα από τη μικρή! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Συμφωνώ γενικά με τα κορίτσια, αλλά σε καταλαβαίνω. ειδικα οταν την έχω μαζι μου στο κρεβάτι την παίρνω αγκαλια, τη ρωτάω τι έχει και αυτη με διώχνει και ουρλιάζει, τρελαίνομαι! :oops::oops:

Γιώτα και θα σε συμβούλευα να πας στη γιατρό. Τώρα για τη χοριακή δεν ξέρω καθόλου... :roll::roll:

Φρανίτα και Αργυρούλα δεν ξέρω για τι πράγμα συζητατε, παλι έχασα μηνυματα μάλλον. :?:?:?:?

xoxoxoxo!!!:

http://www.babyfriendly.org.uk/items/it ... p?item=680

υγ.Φρανιτα σε ευχαριστω που μου το ανεφερες!Ειναι ωραιο να ξερεις πως δεν εισαι μονη

κ πως καποιος αλλος το ζει! :)

Διάβαζα τη δήλωση της unicef uk στο λινκ που έβαλε η Αναστασία και μου έκανε πολύ εντύπωση αυτό που λέει για τον ομφάλιο λώρο...

Ότι η πρόωρη κοπή του μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μείωση των αποθεμάτων σιδήρου μέχρι και 33% !!! :shock:

Καλά εμένα που έκανα και καισαρική τον κόψανε στο δευτερόλεπτο :?

Χρατς ...και 33% κάτω ο σίδηρος :evil:

Εσείς που είναι να γεννήσετε τώρα κορίτσια να απαιτήσετε να κοπεί ο λώρος όταν σταματήσει να πάλλεται! Κάπου αλλού είχα διαβάσει ότι για όσο πάλλεται συνεχίζει να μεταφέρει πολύτιμα βλαστοκύτταρα στο μωράκι. Αν και δεν ξέρω αν είναι να κρατήσετε βλαστοκύτταρα αν γίνεται αυτό :roll:

Μαγδα και εμενα χρατσ..εσενα γιατι;;; Νορβιγια γεννησες;;; εκει δεν κανουν ευκολα καισαρικες

Ρε κοριτσια αο προχτες εχω κατι τσιμπιες περιργες στην τομη...τοσο καιρο ηταν σαν να μην υπηρχε...δεν φαινετε καν..αλλα νιοθω κατι περιργες τσιμπιες απο μεσα και μονο σε εκεινο το σημειο

Πηρα τηλεφωνο στο γημναστηριο..ειναι 20 ευρω το μηνα και εχει και προγραμματα για εγγυες..κατι ασκησεις με μπαλα κλπ..

να δω ποτε θα προλαβαινω να πηγαινω.

Ο Οδυσσεας εφαρμοζει κατι βαρβαρες μεθοδους υπνου στον μικρο..θα τον μαδησω

τον αφισε μονο του πριν αποκοιμηθει και αυτος ουρλιαζε..αντρες παιδι μου

Γιούχου!!!

Σκέφτομαι:

ή εσείς είστε όλες πολύ πλούσιες ή εγώ έχω γίνει παρα πάρα πολύ τσιγκούνα :roll:

Ο Γ λέει το δεύτερο :lol:

Νατάσσα μια απο τα ιδια

Μα να μην θέλω να πάρω ποτέ τίποτα για μένα???

Συνέχεια για τα κορίτσια μου ψωνίζω

Χιονοκόριτσο χαίρομαι να σε διαβάζω [smilie=icon_study.gif]

(αυτό είναι μ'αρέσει ο πισινός σου [smilie=downtown.gif] )

Μάγδα αν κρατήσεις βλαστοκύτταρα δεν μπορείς να τον αφήσεις να πάλεται πάνω από μερικά λεπτά. Αυτή τη φορά τον αφήσαμε όσο γινότανε και μετά έκανε τη συλλογή η γιατρός. Την πρώτη φορά στην καισαρική κατευθείαν τον κόψανε...

Χρύσα 20 ευρώ;;;; Τέλεια ρε!!! Να πας οπωσδήποτε! Να βρεις χρόνο και να πας!

Αναστασία είδες;;;Υπάρχουν και χειρότερα!

Ο Παν θέλει να αγοράσει στη μικρή ένα πιάνο 160 €, γιατί έχει ταλέντο λέει και πρέπει να το αναπτύξει λέει!! Έγω φταίω πάλι έτσι;;; :?:?:?:?:?:?

Αφου είμαστε ζορισμένοι τώρα ρε κορίτσια με το γάμο και τα λοιπά και τα τρέχοντα, μόνο εγώ πρέπει να αγχώνομαι δηλαδη;;; :evil::evil::evil::roll::roll::roll:

Κοριτσια δεν υπάρχει λογος να σκεφτόμαστε τί έγινε, μόνο από τις εμπειρίες μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο στο μέλλον.

Η μικρή άδειασε όοοοοοολα της τα παιχνίδα στο σαλόνι!!! :twisted::twisted:

Χριστέ μου δως μου δύναμη...

Αχ κοριτσια με ανατριχιαζει αυτο που λετε!!! :lol:

Τον αφησαμε να παλεται κ τα σχετικα!!! :shock:

Εγω δεν εχω ιδεα τι τον καναμε! :P

Εκεινη τη στιγμη ερωτευτηκα ενα πλακουτσομυτικο,τριχωτο γυφτακι!!!

Δεν ξερω τπτ αλλο!!!

Νατασακι κοιμουνται τα καμαρια σου?Τωρα τι ωρα περιμενεις να

ακουσεις το γατακι?

Χρυσα μηπως μεγαλωνει η μητρα κ δινει σουβλιες η τομη? :?

Εχει ωραια ταινια στον Α!Απο αυτες που μ'αρεσουν!!! [smilie=love3.gif]

Παω...

χαχαχαχαχα!Σισιω που το ξερει οτι εχει κ ταλεντο???

χαχαχαχαχαχαχα γελαω γτ κ ο δικος μου κατι τετοια κανει!

Ε ρε γλεντια!

Νορβηγία γέννησα και όντως δεν κάνουν εύκολα καισαρικές. Προσπάθησαν πολύ να με πείσουν να γεννήσω φυσιολογικά.

Η μικρή ερχόταν με τα πόδια... Στις 38 εβδομάδες προσπάθησαν να τη γυρίσουν - πολύ επίπονο και αγχωτικό, κακώς δέχτηκα - και αφού δεν τα κατάφεραν μου έκαναν ακτινογραφίες για να δούμε την αναλογία λεκάνης μου και κεφαλιού του μωρού που φαινόταν καλή. Μίλησα και με μαίες και με γιατρούς που όλοι επέμεναν να κάνω φυιολογικό αλλά όλοι μου τα μάσαγαν για τους κινδύνους. Κι ότι και να διάβασα έλεγε ότι στην περίπτωση ισχιακής προβολής η πιο ασφαλής μέθοδος για το μωρό είναι η καισαρική...Οπότε αποφάσισα απο μόνη μου καισαρική. Πάντως από τη στιγμή που το αποφάσισα το δέχτηκαν χωρίς πολλά πολλά που μάλλον σημαίνει ότι όντως θα ήταν επικινδύνος ο φυσιολογικός.

Καλή φάση το γυμναστήριο - να πας! Θα δοκιμάσεις φυσιολογικό αυτή τη φορά?

Καληνυχτα κοριτσια..παω για υπνο..εξαντληθηκα απο τα ουρλιαχτα του γιου μου στο αυτοκινητο..ετσι χωρις λογο να τον πιασει αμοκ...

Χρυσα να πας γυμναστηριο..20 ευρω ειναι ελαχιστα!!

Στη Δανια παντως δεν κρατανε βλαστοκυτταρα..οταν τους ρωτησα μου ειπαν πως δεν κρατανε κ δεν υπαρχει κ ιδωτικη τραπεζα παρα μονο εμσω Λονδινου..αλλα εγω ιδιωτικα δεν ηθελα οποτε δεν κρατησα...Παντως τον ομφαλιο λωρο δεν τον εκοψαν αμεσως ουτε σε μενα, τον αφησε η μαια αρκετα κ μετα ζητησαν απο τον δανο να τον κοψει..ο οποιος δεν μπορουσε...κ παλευε με το ψαλιδι..κ τελικα τον εκοψε με τα χιλια ζορια...μου ειπε οτι γλυστρουσε κ ηταν σαν λαστιχο κ ενιωθε οτι εκοβε κατι ζωντανο μπρρρ :shock::? Αντρες ...που λεει κ η Χρυσα......

Σισιω σε νιωθω...ο πατερας του μου εχει απαγορεψει να του αγοραζω οτιδηποτε δεν ειναι 3 συγκεκριμενες μαρκες σε ρουχα κ παπουτσια...αχ αχ...αλλα δεν τον ακουω...Οσο για τα παιχνιδια κ μενα ετσι κανει...ασε δεν παλευεται...

Παω για υπνο....

Α! Ούτε εδώ κρατάνε βλαστοκύτταρα!

Φρανίτα :lol: αφού δε σου λιποθύμισε ο Δανός :lol: Να γεννάς εσύ 2 μέρες και να έχεις το Δανό να μη μποεί να κόψει ένα λώρο :lol:

Εμείς στο αυτοκίνητο έχουμε πάντα ουρλιαχτά... Από νεογέννητο... Το καλοκαίρι της πήρα ένα φορητό ντι-βι-ντικαι της βάζω ζουζούνια. Είναι το μόνο που την κρατάει για λίγο ήσυχη...

ναι μαι κ γω...

τι κανετε?

νατασα δε ξερω γτ δε κανει το σλινκ..λεει αυτη οτι το σλινκ υποστηριζει τη σταση που ειχε το μωρο στη κοιλια κ λεει μετα..κ ποιος ειπε οτι κανει? :shock: δε εδωσα πολυ σημασια..μιλουσα με διπλανη :oops:

αυριο ερχετε η αδερφουλα κ η ανηψαρα μου...

ταταρτη απογευμα σε μενα για καφε..οκ?

αναστασια εσυ πρωι γιατι δε μπορεις απογευμα..

τι απολαυση που ειναι το φαι γμτ..

μαγδα παντως εξω το παλευουν να σου γυρισουν το παιδι..παλι καλα

γωγω με ρωτησες τι κανω στα μαθηματα..μιλαμε πιο πολυ..κανουμε κ αναπνοες..τα ιδια κ τα ιδια..μεχρι να γεννησουμε...

δε ηξερα οτι παλεται ο λωρος..απο δω το εμαθα..συγκεκριμενα απο το παπακι :?

μαρια κ γω σα εσενα ειμαι..δε θα εδινα τοοοοσο για τσαντα αλλα κ για τιποτε αλλο..μειναμε με ενα μισθο κ δε ξερω απο που θα βρω λεφτα..ασε. :(:(

γωγω σε κατα΄λαβαινω που μιλησες ετσι τη μικρη..δε ειναι σωστο αλλα θολωνεις το ξερω..

καλε πειτε καμια συνταγη στανταρ δοσολογιες για μπιφτεκια..

φρα αυριο θα ναι κλυτερη μερα για το σεμπουλι..

γιωτα πανε γιατρο..ασε τη χωριακη..γνωμη μου

βικυ 3 θηλασμους?λες να το κοψει?μικρη ειναι ακομα ρε :lol::lol::lol::lol::lol:

χρυσα αχ μακαρι να δεις το φυλο..θα σκασω..ασε που εχεις αγορι.

μη γελατε :twisted::twisted::twisted::twisted:

φιλια σε ολες..παω να απλωσω ρουχα

μα τα σκασμενα δε λενε να στεγνωσουν..θελω στεγνωτηριοοοο

Εγώ έφτιαξα τον κιμά να κάνω αύριο παστίτσιο

για αν βγω για καφέ με τις κοριτσάρες μου...

Θούλη άστα πολύ δύσκολα για τους περισσότερους :(

Θουλη θα ερθω κ εγω απογευμα...

Αλλα σχετικα νωρις αν μπορεις κατα τις 4.30-5...θα τα πουμε ξανα

παω αρχισε

οχι οχι..εσενα σε θεοω πρωι..πλακα κανω ε :lol::lol::lol: οποτε θες...

μαρια :-*:-*:x:x:x:x:x:x:x

Επίσης Αναστασία σε έχω κάνει request στο FB

και με έχεις γειώσει :evil:

αληθεια?εισαι σιγουρη?

με θελεις για φιλη?θα σου στειλω πμ...αυριο μαλλον γτ νομιζω ξυπνησε η αννυ..

Θου :D

γεια σας κοριτσακια μου!!!!

θουλη εγω εκτος απροοπτου θα ερθω την τεταρτη!! σημερα ειμαι πολυ καλα, δεν εχω τιποτα, ουτε βηχω ουτε τρεχει η μυτη μου.. θα ξαναμιλησουμε!

επισης στα μπιφτεκια βαζω κ κουακερ..αλλα τα υπολογιζω με το ματι

οταν θα κανω μπιφτεκια θα τα μετρησω κ θα στα γραψω καλα θουλαρα???

μην ξεχνιεσαι, φτυνε εσυ :lol::lol:

συγνωμη αλλα υπονοΑτε οτι το εικονιδιο που εβαλα εχει εναν ΚΩΛΟ??????? :shock::shock::shock:

προστυχομυαλες... πτου σας!!

παω για νανιιιιιιιιιιιιι ειμαι ολιγον πτωμα! σας φιλω!

Γιωτακι μου θ α λεγα να πας να σε δει γιατρος αν συνεχιζουν αυτα που αισθανεσαι...η κανε αλλη μια χωριακη...περιμενω νεα σου... ο μαμ μαμ θηριευει ε?

μαιμουδακι μου γλυκο ....αχχχχχχχχ καλα να περασετε...σελω και εγω να ρθω στην ομορφη Θεσσαλονικη για καφεδακο...παλια και ελευθερη ανεβαινα πολυ συχνα ...πιειτε εναν λατε για μενα!!!!!!! :D και φατε μια σπεσιαλ μπουγατσα...μιαμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....

Χρυσα μου φιλια στον ταζουλη μας και πολλα πολλα στην γλυκια μανουλα...περιμενουμε πολλα νεα απο βδομαδα φιλεναδα μου...τι θα ναι το σπορακι...και για τα υπολοιπα...

καλο σκ σε ολες κοριτσια...παω για νανι ...δεν βλεπω μπροστα μου...

Γειά σας ξενύχτισες μανούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Τι πάρλα είναι αυτή που σας έπιασε?

Σας γράψω με 2 λόγια την εμπειρία από τον ομοιοπαθητικό

Ο Μιχάλης είχε υπερτροφικές αμυγδαλές και κρεατάκια και ήταν σχεδόν κάθε εβδομάδα άρρωστος. Με το παραμικρό κρύωμα η κατάσταση επιδεινωνόταν με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει καθόλου και στον ύπνο του να παθένει κρίσεις άπνοιας. Η μόνο λύση ήταν η επέμβαση αλλά έπρεπε να περιμένουμε να πάει γύρω στα 4 για να γίνει. Εκεί αποφασίσαμε να πάμε σε ομοιοπαθητικό για να μας βοηθήσει και να ενισχύσει το ανοσοποητικό του μέχρι να γίνει η επέμβαση. Πρώτη φορά πήγαμε μόλις έκλεισε τα 2. Μας πήρε πλήρες ιστορικό και μας είπε ότι για να ξεκινήσουμε την θεραπεία και για όσο καιρό θα την κάνει δεν πρέπει να κάνει εμβόλια. Είχαμε να κάνουμε ένα επαναληπτικό από τά βασικά εμβόλια, το κάναμε και μετά από 1 μήνα ξεκινήσαμε θεραπέια. Είδαμε βελτίωση από την αρχή. Σταμάτησε να αρρωσταίνει συνέχεια και ΄τα περνούσε πιο ελαφριά. Έτσι πέρασε ο 1,5 επόμενος χρόνος μέχρι που κάναμε την επέμβαση και κυριολεκτικά σωθήκαμε. Έχουν περάσει 2+ χρόνια και δεν έχει ξανααρρωστήσει εκτός από μια ωτίτιδα που έπαθε το καλοκαίρι στην θάλασσα.

Λένα καλορίζικο και καλοτάξιδο το αυτοκινητάκι σας :D:D:D

Μάρθα τι ώρα την Τετάρτη? εκτός απροόπτου θα έρθω κι εγώ

Αναστασία απόγευμα να έρθεις να σε δούμε...

Γωγώ το να ζηλέυει το 1ο παιδί με τον ερχομό του 2ου είναι ότι πιο υγιές και φυσιολογικό, το περίεργο θα ήταν να μην ζήλευε. Το θέμα είναι πως θα το χειριστείτε εσείς τώρα για μην νιώθει το μωρό σαν απειλή.

Η Έλενα όταν γεννήθηκε έφερε στο Μιχάλη μια γυάλα με ψαράκια, Ο Μιχάλης περίμενε πως και πως να γεννηθεί η μπέπμα για να δεί τι δώρο θα του φέρει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σε εμάς μέχρι και τώρα ο Μιχάλης την ζήλια του την εκδηλώνει πάντα λεκτικά και δεν δεν έχει πάει ποτέ να κάνει κακό στην Έλενα, το συζητάμε και λύνετε το θέμα. Απλά από τότε που γεννήθηκε η Έλενα ζητάει πιο συχνά την επιβράβευση για ότι κάνει ;)

Γίωτα να πας να σε δεί η γυναικολόγος, η αιμοραγία σταμάτησε?

Νατάσα και στην Ειρήνη έτσι ήσουν? το μωρό δηλαδή δεν σου αδειάζει το στήθος?

Σας καληνυχτώ μανούλες δεν έχω άλλο κουράγιο

Φιλάκια :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

καλημερα κοριτσια!!!!!

τι κανετε πολυλογουδες μου????

εμεις με το τρεξιμο καλα παμε :lol::lol:

σημερα θα μπει και η νονα του σπυρου στο νοσοκομειο...εχει βαριας μορφης δερματιτιδα

κριμα ρε γμτ

εγω μαλλον βρηκα δουλεια!!!

μην γελασετε

καθαριστρια βρηκα εκει που δουλευει ο αντρας μου

ξερουν βεβαια οτι εχω γνωσεις και προυπηρεσια στο εμπορικο και μπορει αργοτερα να με βαλει στην τιμολογηση

μακαρι.....

προς το παρον θα καθαριζω και θα φτιαχνω καφεδες αλλα τι να κανω??? μεχρι να βρεθει κατι καλο ας μπαινει και ενας μισθος ακομη στο σπιτι

ξερετε τι με στεναχωρει???

οχι το οτι θα καθαριζω και οτι απο δημαρχος θα γινω κλητηρας αλλα το οτι θα βλεπω τα κοριτσια στο γραφειο και εγω θα καθαριζω.......

αχχχ ποσο μου εχουν λειψει τα τιμολογια και η δουλεια μου

Καλημέρα σας,

δυστυχώς δεν έχω χρόνο να διαβάσω τι κάνετε, ελπίζω όλες να είστε καλά.....ετοιμαζόμαστε για μια μίνι εκδρομούλα στην Ολλανδία :D ..... τα λέμε μετά πάλι....

φιλιά :x

χαλο γκερλς!!!

χιονοκόριτσο αυτό για το λώρο το εμαθα και γω κατόπιν εορτής και τώρα στη μικρή θα περιμένουμε να σταματήσει να πάλλεται. Ούτε μισό βλαστοκύττερο δε χαρίζω σε καμιά τράπεζα. :P Και τον πλακούντα επίσης μόνο του θα τον αφήσουμε να βγει δεδομένου ότι όλα θα πάνε ρολόι φυσικά γιατί you never know.

Γωγώ τσίμπα την την τσάντα. Εγώ τα στάζω σε κάτι τέτοιες βλακείες. Τρελλαίνομαι για αξεσουάρ και παπούτσια όχι τόσο για ρούχα και αφού ταξίδια δεν πολυπάμε ας τα φάμε εκεί. Τώρα έχω βάλει στο μάτι μια LV (όχι τις κλασσικές με μονογράμματα και χαζά) αλλά αυτή θέλει νατης τα στάξεις μονοκοπανιά (δεν δέχονται δόσεις με πιστωτική). Ο τρόπος που βρήκα να την πάρω είναι να αφήσω τον Ηλία να κάνει ένα ταξίδι με φίλους του στο εξωτερικό και αυτός για αντάλλαγμα θα μου πάρει την τσάντα. :lol::lol: Αλλιώς Κικλίς και πολύ του είναι!!! Εμ τι??? Αυτός θα ανανεώνει τις μπαταρίες του και γω τπτ???? :oops:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...