Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

eleos posa grapsate !!!!

den exw xronw na ta diabasw kala ...koimae o mikros kai thelw na ksekourastw kai egw .

gia pana erxotan kai kathotan hremos na thn allaksoume ,exei mia eudomada pou den thelei kai den erxete oso bromikh kai na einai ....lei oti ekane kaka alla den mou kathete na thn allaksw ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

επαναλαμβανω μηπως δεν ειδατε ....

την Δευτερα 17/1

εγω η Νατασα και η πεθερα της εχουμε γενεθλια....

:lol::lol::lol::lol:

Τελεια θα ειναι!Να κανετε ολες μαζι παρτυ να σας βγει κ φθηνοτερα!!! :lol::lol::lol:

Νατασα ρωτα την πεθερα τι δωρο θελει να της παρω!

Εσας ξερω! :D

Νομιζω το TIVO..δεν θυμαμαι κι'ολας...

αμα τι πετυχω πουθενα θα σου στειλω μινημα

Γιωτα μερσι

πολυ ταλιμπαν ομως και τα δυο δικα σου!!!!

εγκεφαλικο επι τοπου θα ειχα παθει

χρυσα δεν ειναι τυχαια η ονομασια ταλιμπαν....πιστεψε με......ο αδελφος μου λεει τον μικρο μουτσαχεντιν :lol::lol::lol::lol: κρυφη πληγη ειναι...φαινεται τοσο αθωο,αλλα ειναι και αυτος...

Γιωτα ο αδελφος σου μηπως ειναι ο μπουταρης;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Απαπαπα..ΟΚ και ο δικςο μου σε καποιες φασεις αρεσκετε να βγαζει ρουχα απο συρταρια..αλλα με κοιταει που τον κοιταω..και τα ξαναβαζει μεσα..αλλα οχι και ετσι...απαπαπα..

δεν πειραζει..θα ειναι καλα παιδακια ως εφηβοι..μη μασας

Βικυ εγιναν και πλοσληψεις..ουαου...στην εποχη μας...

αχ αναστασι σου εχω πει ποσο μαρεσει να σε διαβαζω??? [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] !!

xaxaxaxaxa αυτή η φατσούλ αμου θυμίζει κάποιον που βλέπει πίσω από πωπουδάκια και όχι βιβλίο!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

η Ρεβέκκα μου κοιμάταιιιιιιιιιιιι!!!!!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

αν δεν κοιμηθεί όμως μεσημέρι στις 19.30 είναι στην κούνια της έτοιμη για ύπνο και κοιμάται αμέσως!!!! ;)

όντως μέσα σε 1 ώρα γράφτηκαν 4 σελίδες!!!! :o:o:o:shock::shock::shock:

ηταν προκυρξη προ κρισης!

η οποια κοπελα δεν μπορω να το πιστεψει ακομα οτι πινει καφε στην δουλεια....

στο Ιασω ειχε τρελο τρεξιμ μας ελεγε

καταλαβα..σαν την κουνιαδα μου που της ηρθε ο διορισμος στο κεντρο υγειας πολυγυρου μετα απο 5 χρονια!!!!

Πινετε και καφε ρε..φτου σας!!!!!

εγω βαριεμαι..ποτε θα παει 5 να φυγωωωω

ο αντρας μου σημερα θα ερθει νωρις..γιουπιιιιι, θα του φορτοσω το παιδι και θα κοιμηθω καμια ωρα...

αυριο δεν εχω μαγειρεμα

θα παρω τσιπουρες και θα πω την πεθερα να ψησει

Γιώτα και τα δικά μου ρε συ το ίδιο, βγάζουν τα ρούχα από την ντουλάπα και κρύβονται μέσα, πρωτεργάτισα η μικρή βεβαίως βεβαίως!!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

και ο Λ. επειδή πρόκειτε για την δική του ντουλάπα φωνάζει αλλά ποιός τον ακούει!!!.....αλλά χθες η κυρία πήγε να πάρει κάτι από την ντουλάπα του, βιβλίο νομίζω, και εκείνος της είπε όχι, εκείνη έπεσε και εκείνος την κλωτσούσε!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

κλάμα η κυρία, πήγε ο άντρας μου και την πήρε!!!!

Έλεος πρόσφεραν στο νήπιο κοτόπουλο σήμερα και από βδομάδα έχου 2 φορές ακόμη!!!! και είπα στον Λ. να μην φάει και εκείνος έφαγε!!! γιατί όλα τα παιδιά έφαγαν!!!! :evil::evil::evil::evil:

μα προσφέρουν κοτόπουλα τώρα που είναι φουλ στη διοξίνη?!!! :evil::evil::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Συμπεθέρα δεν προλαβαίνεις ε? :?::?:

Τωρ γυρισαμε κ εμεις απο Γλυφαδα...αχ σημερα ο Σεμπ ηταν το πιο κακομαθημενο μωρο...Αφου επαιξε στις κουνιες, μπηκαμε σε ενα μαγαζι να του παρω κατι μπλουζακια που ειχα δει, εκει λυσσαξε..πεταξε ολα τα ρουχα κατω κ ριχνει κ μια κουκλα βιτρινας κ την εσπασε...Κ μετα δεν ηθελε με τιποτα να μπει στο καρεκλακι..Τον πηρα αγκαλια τον χαιδεψα κ τελικα τον εβαλα με το ζορι..Ρε κοριτσια ουρλιαζε σα λυσσασμενο σε ΟΛΗ την διαδρομη..ουρλιαχτα..αμοκ τον ειχε πιασει...του μιλουσα ηρεμα,του εξηγουσα...τιποτα...δεν σταματησα..συνεχισα για το σπιτι κ μολις φτασαμε εκλεισε επιτελους το στομα του κ τωρα κοιμαται...Τι να εκανα? Να σταματουσα πανω στη λεωφορειο? κ τι θα εβγαινε?? ουφ...τον λυπαμαι τωρα...εχει ενα κακομοιρικο υφος...

Γωγω εγω σε νιωθω...δεν ειναι ευκολο να εισαι εγκυος, να δουλευεις ολη μερα κ να εχεις κ ενα μωρο που το πιανουν αναποδες καποια στιγμη (βλεπε Σεμπ σημερα αχ αχ)....Δεν το θεωρω κ τραγικο οτι της ειπες πια...αμαν, μη κανουμε το ενα, μη κανουμε το αλλο, θα παθουν ψυχολογικο..εε πια ανθρωποι ειμαστε...

Οσο για τη τσαντα..ολα ειναι σχετικα..εγω πχ εδωσα 250 ευρω για 3 ωρες μαθημα σκι..τελικα οσα εχουμε χαλαμε..αν το σκεφτω σοβαρα τα λυπαμαι...βεβαια ο δανος πληρωνε οχι εγω :roll: ..το θεμα ειναι οτι φτιαχνουμε αναγκες αναλογες με τα χρηματα που διαθετουμε κ καμια φορα οι αναγκες μας ειναι πλασματικες...

Πλεον δεν το σκεφτομαι, διοτι εχω δουλεψει πολυ στη ζωη μου... εχω αφησει κ δουλειες με υψηλους μισθους για να φυγω σε προγραμματα κ να ζω σε τρωγλη., ο Κ δουλευει επισης στην Αφρικη, στερειται πολλα κ στην τελικη ειναι εκει για να προσφερει σε καποιους αλλους..οποτε αν παιρνει καποια χρηματα νομιζω τα δικαιουται...Ετσι εχω αποενοχοποιηθει πληρως για τα εξοδα μου..χωρις αυτο να σημαινει οτι παρακανω κιολας...

Αχ δεν μπορω να γραψω αλλα...εχω συγχιστει με το Σεμπινι σημερα...μα γιατι εκανε ετσι??? παντως ειλικρινα δεν υψωσα φωνη καθολου...δεν ξερω πως το καταφερα...ειμαι κ εγω νευρικη...

Αργη ειναι 20 βαθμοι..αλλα εχουμε παντα ανοιχτα παραθυρα στα 2 μπανια για να μαινει φρεσκος αερας..επισης τη νυχτα τα καλορυφερ δεν αναβουν..αν και ειναι ριθμησμενα να διατηρουν αυτοματα την θερμοκρασια αυτη στο σπιτι τη νυχτα ειναι προγραμματισμενο να σβηνει τελειως και να ξαναναβει μονο του στις 6 το πρωη για να ειναι ζεστο το σπιτι.

Δεν εχουμε ζεστη, εμεις φοραμε κανονικες πιτζαμες και σκεπαζομαστε με ενα μετριο παπλωμα..αυτος μονο ενα λεπρο βαμβακερο φορμακι..και αεριζω παντα πριν παμε για υπνο

φρανίτα μπορεί να ήταν κουρασμένος και αυτά άνθρωποι είναι, μπορούν να είναι πάντα σε καλή διάθεση? και η δικιά μου σήμερα επειδή της καθάρισα την μπανάνα όλη, έβαλε κάτι φωνές και κλάματα γιατί δεν το έκανε η ίδια!!! :? μέχρι να την συνεφέρω......!!!!!...

και εγώ όταν ήμουν έγκυος ο Λ. με εκνεύριζε πολύ, του φώναζα και μετα το μετάνοιωνα!!! :?

νομίζω ότι περιμένουμε και πολλά από τα παιδιά....ίσως να θέλουν και την ησυχία τους κάποια στιγμή!!!! :?

Αργη ειναι 20 βαθμοι..αλλα εχουμε παντα ανοιχτα παραθυρα στα 2 μπανια για να μαινει φρεσκος αερας..

προσπάθησε να έχει λιγότερη, εδώ μας είπαν μέχρι 18 βαθμούς στα παιδικά ακόμη και αν έξω έχει μείον!!!! :?

έχουμε ένα φίλο Ισπανό που ιδρώνει πάρα πολύ στον ύπνο και η γυναίκα του μας έλεγε ότι δεν μπορεί να κοιμάται δίπλα του εξαιτίας αυτού!!!!

τι να πω, δεν ξέρω που οφείλεται!!!!

αχ αναστασι σου εχω πει ποσο μαρεσει να σε διαβαζω??? [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif]

=))=))=))=))=))=)) Πνιγηκα τρελλη!!!!!!Εκστασηηηηη!χαχαχαχαχαχαχα

εμενα αυτο μου θυμισε .....αυτο το μπρρρρρρρ που κανουν στα μεμε οι βλακες αντρες

στην τβ κλπ!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μεχρι να διαβασω ενα αλλο θεμα γραφτηκαν 2 σελ...!!!

Καλα τι υπνηλια τον επιασε τον Ανασταση? :lol: Μα...στα ποδια σου?χαχαχαχαχαχαα

Εμενα 1 φορα(κ μοναδικη) οταν ηταν λιγων μηνων κοιμηθηκε στην αγκαλια μου καθιστη!

Απο τοτε χρειαζεται... [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] :lol::lol::lol::lol:

(με την δικη μου οπτικη γωνια!)

Καρολινα κουκλαρες ειστε δεν το συζητω!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Γιωτα καλη αρχη!!!Τα ταλιμπανια αρχισαν να συνεργαζονται????χαχαχα

μανα κουραγιο!Που να σου φερουν κ τις νυφες στο σπιτι!!! ~x(x_xx_x

Σας αφήνω,...... τελικά η φίλη μου είναι αποφασισμένη να αφήσει τον άντρα της!!! ΤΕΛΟΣ μου είπε, πάει Ελλάδα και αρχίζει ξανά την ζωή της με την κόρη της!!!, εκείνος δεν το ξέρει ακόμη!....αλλά είναι πολύ αγανακτισμένη, θέλει την ηρεμία της, θέλει το κρεββάτι μόνη της.......!!!

Σας αφήνω,...... τελικά η φίλη μου είναι αποφασισμένη να αφήσει τον άντρα της!!! ΤΕΛΟΣ μου είπε, πάει Ελλάδα και αρχίζει ξανά την ζωή της με την κόρη της!!!, εκείνος δεν το ξέρει ακόμη!....αλλά είναι πολύ αγανακτισμένη, θέλει την ηρεμία της, θέλει το κρεββάτι μόνη της.......!!!

Αργη ειναι ελληνας ο αντρας της φιλης σου η Γερμανος?? κ τι θα γινει με την υπηκοοτητα του παιδιου? αν εχουν γερμανικη δεν μπορει να την κατηγορησει γαι απαγωγη?

ρε κοριτσια να ρωτησω κατι;;;;η χοριακη την δευτερα ηταν 62...επεσε δηλαδη...αλλα εγω ακομα εχω συμπτωματα...τυπου...μου βρωμανε πολλα,με αηδιαζουν αλλα..εχω περιεργες ορεξεις...

δεν θα επρεπε να εχει μηδενιστει;;;;;η γυναικολογος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω αλλη...μονο αν θελω εγω.... :roll:

τι λετε για ολα αυτα;;;;;

Αργη ειναι ελληνας ο αντρας της φιλης σου η Γερμανος?? κ τι θα γινει με την υπηκοοτητα του παιδιου? αν εχουν γερμανικη δεν μπορει να την κατηγορησει γαι απαγωγη?

Έλληνας είναι και το παιδί έχει ελλ. υποκ....εγώ της είπα μήπως την κατηγορήσει για εγκατάλειψη συζηγικής στέγης αλλά μου είπε ότι δεν ισχύει αυτή η κατηγορία πια! ρώτησε δικηγόρο!!!!

και αν δεν συμφωνήσουν και οι 2 για το διαζύγιο αυτός μπορεί να επιχειρήσει να διεκδικήσει το παιδί....αλλά ποιός δικαστής δίνει στον πατέρα το παιδί που είναι 14 μηνών? :?:

μπουρεκακι δεν πρεπει να πας να σε δει???

αν δεν εχεις "καθαρισει" καλα κ εχεις υπολειμματα???

γενικα δε σου ειπε να σε δει για να δει σε τι κατασταση εισαι?

ρε κοριτσια να ρωτησω κατι;;;;η χοριακη την δευτερα ηταν 62...επεσε δηλαδη...αλλα εγω ακομα εχω συμπτωματα...τυπου...μου βρωμανε πολλα,με αηδιαζουν αλλα..εχω περιεργες ορεξεις...

δεν θα επρεπε να εχει μηδενιστει;;;;;η γυναικολογος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω αλλη...μονο αν θελω εγω.... :roll:

τι λετε για ολα αυτα;;;;;

δεν έχω ιδέα....προσωπικά θα το άφηνα, θα περίμενα και θα έκανα τεστ και αναλόγως του αποτελέσματος θα ξαναέκανα χωριακή, όμως περίμενε λίγο....!

βέβαιως μια εξέταση του γιατρού είναι και το καλύτερο!!!

ναι μωρε πανε μια βολτα... να εισαι ησυχη κ να μην εχεις το αγχος..

α ρε αργυρουλα... πολυ δυσκολη αποφαση παιρνει η φιλη σου..

τοσα προβληματα ειχαν ε?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...